2x OOTD - černobíle

by - 07 srpna

Příjemné úterý,

protože v poslední době jsem dávala samé hodně barevné outfity, dnes si dáme od barev oddech a ukáži vám naopak něco nebarevného. Musím přiznat, že i tyhle jednoduché kombanice nosím moc ráda, někdy člověk prostě nechce zářit do dálky a chce se obléknoput nekomplikovaně v základních barvách jako je černá a bílá. Ráda tuto kombinaci oživuji nude nebo červenými doplňky. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, zda se vám tyto kombinace líbí, či nikoliv a zda tyto barvy nebarvy také rády nosíte.....


 1) Na sobě mám sukni a halenku ze slev z Tally Weil, ulovila jsem je ve výprodejích v Palladiu. Balerínky jsou z Tesca, kabelka od vietnamců a brýle z HM. Náhrdelník je z hematitu a je to dárek od rodičů, prstýnek mám z ebay. Co se týče laku na nehty je to Gabriella Salvete odstín 128, který je již téměř nesehnatelný, ale skoro stejný je odstín Walk on air od Essence. Jestě bych doplnila podprsenku, je to tělová Wonderbra a musím říct, že tenhle typ podprsenky mi bezvadně sedí a nepřijde mi to, ani pod průhledné oblečení, vulgární.


2) Na sobě mám sukni z Tally Weil, kterou už mám dlouho a koupila jsem ji ve slevách v Německu, sako je z HM, tričko Amisu a kabelka a boty jsou C&A a jsou dárkem od manžela. Co se týče brýlí, jsou z Orsay, ale také je mám již dlouho. Bižuerie je z ebay a punčocháče jsou značky Fiore, snad je trochu vidět, že mají nad kotníkem kytičku, seženete je buď na netu nebo v obchodech se spodním prádlem a punčochovým zbožím, možná i někde v obuvích, je to polská značka, ale musím říct, že kvalitní, jejich punčochy mám moc ráda, mají nápadité vzory a vydrží mi. Co se týče laku na nehty, je to OPI Too hot pink to hold´em jedna vrstva, na to vrstva glitrů Milani Hot pink a na to další vrstva OPI. Tenhle lak je záhada, na každém světle vypadá jinak, někdy červeně, někdy fuchsiově, někdy až zářivě růžově a je to poloprůhledný sorbet. Ještě bych asi doplnila rtěnku je to odstín Berry pink od Catrice.

1)







2)








You May Also Like

96 komentářů

  1. Ahoj Péťo,
    Po těch balerínách co máš v prvním příspevku jsem koukala. Pak jsem je ale chtěla a už je tam neměli. Kupovala sis je někdy teď nebo už je máš dýl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kupovala jsem je koncem jara, mám ten dojem, bylo to v Táboře normálně v Tescu, netuším,zda ještě mají,ale co vím, že měli i v různých zářivých barvách ty samé.....

      Vymazat
    2. podobný mají i větnamci

      Vymazat
    3. V Tescu už je podle mě nemají, já je chtěla taky, ale nakonec jsem se spokojila a s tělovými s uzavřenou špičkou, ty by ještě možná mohli mít, já je mám asi 3 týdny. :)

      Vymazat
    4. nevím odkud jsi,ale v Tescu v Ostravě je ještě mají :) Minulý týden jsem tam po nich pokukovala :)

      Vymazat
  2. Moc pěkné, zejm. ten druhý outfit. Přesně to, co bych nosila, mít na to figuru :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný jako vždy, jen snad u těch punčoch mi to spíš než jako kytičky přijde jako nějaké pigmentové skvrny, což je škoda, tak snad je to tak jen na fotkách:) jinak jsi krásná jako pokaždé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To měly být kytičky? Jéžíš, aha. :-D

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. víc vám to sluší když se usmívate!

    OdpovědětVymazat
  6. Ach ty tvé sukně ! Kam na ně chodíš?

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí oba outfity, ale myslím si, že ve druhém Ti to sluší víc.Tvůj blog je móóóc fajn!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,
    já někdy také kromě černobílé kombinace sáhnu po šedé barvě, kterou oživím barevnými doplňky. Jinak zase ti to moc sluší ;) Tereza

    OdpovědětVymazat
  9. dokonalá za každých okolnosti :)

    OdpovědětVymazat
  10. Oba dva outfity jsou super! A vůbec to není vulgární! Na ty anonymy se vykašli! Kombinace černobílá s červenou je skvělá ;) Jak se jmenuje ta rtěnka z toho druhého outfitu? Je to opravdu pěkná barvička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň za tu otázku ;) Nějak jsem přehlédla, že je to Berry pink od Catrice :)

      Vymazat
  11. Máš krásný a opálený nohy ;) a ta sukně z 1. OOTD je fakt moc hezká a sluší Ti :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jste naprosto úžasná,na váš blog jsem narazila asi rok a půl zpátky a od té doby není den,kdy bych se sem nepodívala jestli tady není nové video nebo příspěvek..
    Inspirujete mě hlavně účesy (díky vám jsem se naučila rybá cop,který jsem se učila nekonečně dlouho,za to vám děkuji :)) a oblékáním(takový styl jaký máte vy přímo miluju) protože je mi teprve 14 a většinou je líčení moc výrazné,ale být tak o pět let starší,hned bych se podle vás namalovala a vyrazila ven..
    Jste prostě dokonalá a bezkonkurenční. :))

    P.S.-Můžu se zeptat kolik stála černá sukně (2 outfit) a balerínky (1 outfit) ?
    A ještě jestli uděláte návod na vlasy který máte na druhém outfitu :))

    OdpovědětVymazat
  13. Obě dvě sukně jsou strašně moc krásné :)) Tobě to vždycky tak sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Hrozně ti to sluší Peti, jako vždy jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  15. tobě sluší vážně všechno ! :) jinak taky ráda nosím černou a bílou ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Jevá, strašně se mi líbí,když má někdy pihy, tobě strašně sluší ;)
    Promiň,nemohla jsem si odpustit neříct ti to :P
    Krásné jsou oba outfity! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta sukně č.1 je dokonalá, přesně takovou bych taky chtěla, ale nikde jsem na ni ještě nenarazila :-( Moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  18. v minulém videu si říkala, že rovnátka na fotkách vypadají extrémně blbě, což chápu, ale což se takhle smát se zavřenou pusou, prostě bez zubů? :))

    OdpovědětVymazat
  19. Mě se spíš líbí ten druhý outfit. Ale ten první je taky hezký a ta podprsenka pod tím vypada dobře, jinak kombinaci bila a černá je super. Oboje dvoje nehty se mi strasně líbí, líčení takky super. Vypadáš moc hezky v obou outfitech.. :))

    OdpovědětVymazat
  20. miluju tvoje outfit posty:))

    OdpovědětVymazat
  21. Ten modrý lak je skvělý, a moc se mi líbí halenka z 1. outfitu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, mě by hrozně zajímalo, jak vypadá tvůj běžný den ? Jinak si opět moc krásně oblečená :)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné outfity, ta druhá sukně je parádní, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ta první sukně je parádní! Hned bych ji brala. Druhý outfit se mi líbí komplet celý a sako nemá chybu :) Soňa

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi ten outfit doplněný červenými doplňky :))

    OdpovědětVymazat
  26. První kombinace mi na tobě nějak nesedi,zato druha kombinace je naprosto bozi :)..akorát se mi moc nelíbí jak si spletas ofinu(copak jak pro maly holcicky)

    OdpovědětVymazat
  27. Chybí mi na fotkách ještě úsměv :-) Přiznám se, že nejsem zdaleka příznivcem všech tvých outfitů, ale tyhle se mi moc líbí, obzvlášť ten druhý. Tu kabelku jsem si pořídila taky, mám ji moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Oba outfity jsou pěkné, ale u mě vede jednoznačně dvojka - tenhle bussiness styl mám a ráda ty vypadáš skvěle! :) Máš krásný účes, nevypadá náročně, takže ho také zkusím - díky za tip!
    Jinak černobílá kombinace je nesmrtelná a první outfit mi rozhodně vulgární nepřijde. Jsi prostě kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  29. ten druhý outfit se mi líbí moc! ;) jinak ty boty z prvního jsem si zkoušela v deichmannu, strašně se mi líbily a i když jsem měla svou velikost tak mi divně seděly a celkem se mi vyzouvaly, takže ti závidím, že tobě sedí.

    OdpovědětVymazat
  30. Petruš moc Ti to sluší. :) Mám rád jednoduchost a klasickou kombinaci černo-bílá! :) Oba se Ti povedly, ale mě je bližší ten první! Ta sukně je super! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc ti to slusi :) nejvic me dostaly balerinky z tesca!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Obidva su skvele ;) Aj ten uces v tom druhom

    OdpovědětVymazat
  33. Ta černobílá kombinace s nude lodičkami je skvělá. Takový vintage styl, vypadáš v tom jako opravdová dáma :)
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  34. pěkné, pěkné, pěkné zase ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten druhý je fakt perfektní. A nezhubla jsi nějak?

    OdpovědětVymazat
  36. 1. účes = hrůza. Hodí se jen do sprchy.

    OdpovědětVymazat
  37. ahoj Peťo, ten druhý outfit je super, hrozně ti to sluší. Na tom prvním se mi nelíbí účes.

    OdpovědětVymazat
  38. Když už to má být přiznaná podprsenka, tak v nějaké sladěné barvě. Ne tělovou. Tohle zůstalo na půl cestě a vulgární mi to přijde. Jako "chtěla jsem si ten top za každou cenu vzít, je mi pod tím vidět podprsenka, vím to a radost z toho nemám, tak co se dá dělat".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak! Pod bílý - průhledný top rozhodně nepatří bílá podprsenka, vždy a za všech okolností tělová! Péťa to sladila naprosto správně. Pavla

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím s Pavlou, bílá podprsenka by naopak byla jak pěst na oko ;), to je stejné jako když si někdo vezme bílé kalhotky pod bílé kalhoty, i tam patří tělové. Mimochodem, Pavlo, moc děkuji za opravu výslovnosti ;), nestíhám odepisovat,ale vše čtu :)!

      Vymazat
    3. Anonyme 12:02, doporučuju navštěvovat Módní peklo :)

      Vymazat
    4. Jéžíš. Za a) módní peklo navštěvuju. Za b) nikde jsem nenapsala, že má být bílá. Nejsem idiot, abych si myslela, že bílá pod bílém nebude vidět. Naopak. Aby BYLA vidět. Schválně. Když už si vzala průhledný top, tak pod tím tu podprsenku v kontrastní barvě přiznat. Asi chtěla, aby to vidět bylo, ne? Nebo se mám tvářit, že ta tělová pod tím není vidět? Vy máte pocit, že pod tím poznat není? Eh, tak já si asi zajdu na Peklo a vy na oční. :-) Však je. Tak když už světu ukazovat podprsenku, tak prostě ukazovat. Cokoli, pod čím je prádlo poznat bych si nevzala, protože mi to připadá vulgární, spodní prádlo patří dospod a na ulici na něj zvědav nikdo není, ale když už mám ty koule na to provokovat a světu podprdu ukázat, tak prostě naplno, přiznaně, kontrastní.

      Vymazat
  39. Úsměv!!! A jsi dokonalá!!!

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peti,moc ti to sluší jako vždycky :-) Mohla bych se jen zeptat jestli by si uveřejnila návod na tu krásnou sukni od tvojí mamky co si měla v jednom z outfitových postů? :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Ano, kombinace černé a bílé je super, obojí ti moc sluší ;) a ty červené doplňky naprostá bomba :)
    Jinak moc děkuji za tip, je to sice ostuda, ale tělová podprsenka pod průhlednější oblečení mě jaksi nenapadla, vždy jsem nosila bílou. A ta tělová vypadá naprosto suprově, díky ti :) :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ta pohyblivá fotka je krásná. Manžel je šikovný. Oba outfity jsou krásné, ale ten druhý se mi líbí víc. Na tom prvním mě trošku ruší ta halenka, ale nedokážu říci, proč. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já, hrdý manžel, jsem zcela jistě velmi šikovný :-D ale s pohyblivou fotkou nemám nic společného :-)

      Vymazat
  43. Co se mi líbí nejvíc jsou obě dvě ty sukně a celkově outfit číslo 1 se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  44. Oba dva outfit se mi na tobě moc líbí a máš úžasnou postavu:))

    OdpovědětVymazat
  45. Oba dva outfit se mi na tobě moc líbí a máš úžasnou postavu:))

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojky Peti mě osobně se víc líbí ten druhý outfit.Jinak se strašně ráda dívám na tvá videa je v nich plno inspirace jak na líčení tak i co se týče oblečení a doplňků.Přeju plno nápadů na další videa a plno diváků a čtenářů.Přeju hezký den s pozdravem Eliška

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, sluší ti obojí, 2. se mi líbí víc, ale prodloužila bych sukně.Máš sice nádherné nohy, ale i tak mi to přijde moc krátké.Ještě dotázek, jak docílíš rovnoměrného rozmístění glitrů v laku?Mi s to vždycky zdrcne do chuchvalce na jednou místě a zbytek je bez.Petra

    OdpovědětVymazat
  48. Druhý outfit je bezchybný. Velice elegantní a ženský a moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Petro,vše se mi moc líbí,povedené a sluší ti to.Moc ráda mám tvé recenze a videa,vždy se na ně moc těším.

    OdpovědětVymazat
  50. Super! Hlavně ten outfit s tím sáčkem:)

    OdpovědětVymazat
  51. Péťo, super figura, s takovou ti to bude slušet v jakémkoliv oblečení :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Elegantní,styl který vyhledávám a nosím.Není co vytýkat.Docela bych chtěla vidět ten anonim jak chodí oblečená. Vendula

    OdpovědětVymazat
  53. V tom saku, pouzdrové sukni a věcech od manžela vypadáš bombasticky!!!

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj seš moc krásná mohla bys mi prosím napsat kde jsi koupila tak krásnou sukni obrázek číslo 1 dík-.:-)

    OdpovědětVymazat
  55. No jo Péťo s tebou je to těžké ... nebo spíš naopak vlastně lehké, protože Tvé krásně postavě sluší prostě všechno! ;) Líbí se mi moc oba outfity!
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peťo, druhý outfit je úplně super a moc se mi líbí :-) chci se zeptat, jak se ti chodí v těch balerínkách z Tesca?Minulý týden jsem po nich pokukovala v obchodě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A v jakém městě si je prosím viděla? sháním je všude možně po ČR :D

      Vymazat
    2. v Ostravě v Tesco-Hrabová :)

      Vymazat
  57. Moc se mi líbí oba, ale přeci jen ten druhý je suprovější, hlavně díky tvým úžasným nohám a dokonale padnoucí sukni. Smekám, protože si prostě kus !!

    OdpovědětVymazat
  58. pri to druhom outfite mas prekrasne spravene vlasy :) chcelo by to tutorial O:)

    OdpovědětVymazat
  59. Nosím a moc ráda!))
    Jinak Tobě to sluší, strašně se mi líbí jak je vždycky krásně sladěné nic nechbyí ale nepřebývá!

    OdpovědětVymazat
  60. Úžasný! Strašně se mi líbí ty tělové balerínky s otevřenou špičkou. Mám podobné, jen bez otevřené špičky s mašličkou :)

    OdpovědětVymazat
  61. R´Pro me jasně zvítězil outfit číso dvě. :) Ta kombinace s červenou je krásná. ;)

    OdpovědětVymazat
  62. Ten první outfit je úžasný! Barvičky jsou sice skvělé, ale občas si obléknout decentní kombinaci black&white je prostě potřeba :)

    OdpovědětVymazat
  63. Petulo,abych byla upřímná...barvičky ti sluší vííííc:-D

    OdpovědětVymazat
  64. Moc pěkné, mám ráda jednoduché oblekání, a přírodní tóny barev, které se dají podtrhnout jedním nebo dvěma výraznějšíma doplňky:)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  65. outfit číslo 2. je mi srdcu bližší, ale v oboch vyzeráš úžasne :) hlavne sa mi strašne páčia tie telové botičky :)

    www.lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  66. máš krásně tvarované nohy :-)) ten druhý outfit je úchvatný :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  67. super outfity, mě se asi více líbí ten druhý, ale to jen tím, že jsem zvyklá na zářivé barvy ve Tvých outfitech a v tom prvním mi to asi chybí. :)

    OdpovědětVymazat
  68. Moc krásné outfity, nejvíc se mi líbí ten první :-) skvělá kombinace oblečení :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Barvičky se mi sice hrozně líbí, ale spíš nosím né moc výrazné kombinace. Tobě ale sluší úplně všechno :).

    OdpovědětVymazat
  70. S tím drf§lkem mi připomínáš ufony, nevím proč :D Ani kombinace oblečení se mi moc nelíbí. Druhá varianta je 100% lepší. Sluší i sedí mi to k tobě více.

    OdpovědětVymazat
  71. Outfit č. 2 je nádherný! To bílý sako dá všemu super šmrnc, až zhubnu, taky si ho pořídím :).

    OdpovědětVymazat
  72. Tak ti pihy na lýtkách mě rozsekaly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No škoda, že pihy na obličeji jsou zakryté makeupem. Nebo je Peťo nemáš v obličeji tak výrazné? Podle mého názoru jsou pihy na obličeji roztomilé. Ale zase chápu, že chceš mít obličej barevně sjednocený.
      Radka

      Vymazat
  73. druhý outfit je těžce VAMP ! super femme fatale !

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj,tak po pár měsících zase přidám komentář.Osobně se mi víc líbí ten druhý outfit ale ten první je taky moc hezký,jinak taky jsem si všimla že se s těma rovnátkama nesměješ tak jako dřív a prostě jsi taková smutná a tak. Mě by teda vůbec nevadilo kdyby si se na nás cenila i s rovnátkama,vždyť to není nic za co by ses měla stydět:) a nechtěla by si udělat video o své makeup collection,protože ty máš pořád něco nového tak by mě zajímalo kolik jí máš a jak jí skladuješ:) Vanesa.

    OdpovědětVymazat
  75. ahoj Peto, moc by mě zajímal tvůj všední pracovní den, zajímalo by mě jak to děláš, že jsi pořád nádherně upravená a nalíčená. Já to nějak nestíhám a přiznám se, že líčení pak šidím.Jinak Ti sluší všechno

    OdpovědětVymazat
  76. Tak ty GIFka bys mela podle meho nazoru prenechat jinym, neni to moc povedene a spis to udela vic skody nez uzitku, vzhledem k tomu jak je to amaterske. Na ceskych blozich se totiz daji videt opravdu nadherna GIFka!!!!

    OdpovědětVymazat
  77. Mám stejnou sukni!:) Je nnádherná:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!