Odličování a čištění pleti - video

by - 14 srpna

Krásný den vám všem,

dnes tu mám jen takové povídací video s ukázkou odličování a testem odličovačů. Ačkoliv mám zde na blogu o tomto tématu již článek, hodně si o něj stále píšete a chtěli jste toto téma ve formě videa, tak snad se zadařilo. Nevím také, zda bude video úplně přínosem, zda se dozvíte něco nového, ale snad přecejen z informačního hlediska k něčemu bude. Vzhledem k tomu, že se videu přímo odličuji, doporučuji zhlédnutí videa hlavně anonymům, mohou si na něm bezvadně pošolíchat ego, jako u minulého článku a mít tak lepší den :).

You May Also Like

132 komentářů

  1. já jsem konečně našla odličovač pro mě a je to hydrofilní odličovací olej od Saloosu - namočím tampónek (používám z Lidlu, nejsou stopro bavlněné, ale jsou docela fajn), kápnu pár kapek oleje a vytvoří se emulze, která krásně stáhne líčení. pleť mám normální s mastnější t-zónou, ale je fakt, že většinou odličuju pouze oči a korektor. myslím, že na sušší pleť musí být tyhle oleje fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle oleje jsou uzasny a totalne odlici! Kam se hrabe nejaka Bioderma :) A clovek pak nemusi ani pouzivat krem na noc, ptz zustane na pleti prijemny film.

      Vymazat
  2. Mám obě varianty a o 100% líp odličuje ten dvoufazový odličovač od rioru. Ta Bioderma je traga .

    OdpovědětVymazat
  3. micelárky mám taky moc ráda - mám zelenou i růžovou a až je dopotřebuju, tak chci vyzkoušet právě tu modrou, protože mám v zimě pleť citlivější a sušší, tak jsem na to zvědavá :)

    jinak ten ryor jsem používala taky a protože je mastnější, tak jen na oči, ale žádný odličovač mi je neodlíčil lépe :)

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně čekám na balíčky od ryoru a mezi těmi věci je i odličovač. Slyšela jsem na něj samou chválu, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rozporuplné pocity z videa mám člověče :D Jako nic ve zlém ;) Odličuju se stejným způsobem, jen používám jiné přípravky, jenže mi odličovač už dochází a potřebovala bych nový, tak jsem vzala tohle video i jako inspirativní.. Jenže tam je jenže :D Srdce mi zaplesalo nad Ryorem, jenže je problém, že mám mastné čelo, nos a trochu i tváře, takže se mi posléze Ryoru zželelo, a po Micelárce koukám už delší dobu, jenže je jaksi nad rámec mých finančních prostředků :/ Jinak video se ti povedlo, jak už jsem psala, je opravdu inspirativní a myslím, že neználkům určitě pomůže :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyskúšaj micelárku od Dermacolu, skvelo odličuje a pleť je po nej taká svieža a hebká. A navyše stojí iba 5 eur :)

      Vymazat
  6. Mám micelárku několik let a nedám na ni dopustit:) Ten Ryor možná zkusím i když doma si můžu vyrobit odličovač- vodu s olejem, že? Viděla jsem to myslím i Michelle Phan ci jak. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zajímavý tip, nikdy jsem to nezkoušela,ale není důvod, proč by to nemělo jít :)....

      Vymazat
  7. Micelárky jsou super! Já, už jak jsemm psala na blogu, tak se opravdu nelíčím a když už se líčím, tak používám na odlíčení Niveu - odličovač očních partií. Ta je pro mě nej - oči mě nepálí, osvěží a řekla bychm že docela hydratuje. Jinak peelingy na pleť používám, protože někdy se stane, že mám někde hrubší pleť a peeling mi pleť krásně vyhladí :) Používám od Garnieru :) Na odlíčení používám tamponky - privátní značka Spar - Beauty Kiss. Jsou 100% bavlněné a stojí asi 18,- :) takže za super cenu



    petulabook.blogspot.com GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. ja som skušala ten ryor ale neviem mala som potom dosť zahmlene pred očami:/ tak som sa vratila k miceralke:)

    OdpovědětVymazat
  9. úplne ma zamrazí keď si spomeniem ako som sa v 14tich odličovala mydlom a vodou.. :P teraz mám ružovú micerálku od Biodermy a keď chcem zmenu, odličujem sa bio kokosovým olejom :)

    http://70sukienmala.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Dvousložkový odličovač od Rioru jsem měla a byl super, dala mi ho mamka k vánocům, cca 3 roky zpět. Teď jsem objevila také super odličovač. Je od Essence, také dvousložkový ( modrý obal ). Suprově odlíčí voděodolnou řasenku i linky a nezanechává šíleně mastné oko, což nesnáším. Kůže je jen jemně hydratovaná.
    Jinak ve videu ti to moc sluší, jak namalované tak i bez make upu. Nevím, proč ti anonymové začali takto otravovat. Doufám, že tě ty jejich negativní komentáře neodradí od dalšího točení videí a přidávání příspěvků :) Byla by to velká škoda.

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem vyzkoušela už si myslím docela dost výrobků na odlíčení,nejvíc se mi asi osvědčil Garnier,od kterého ty výrobky dost střídám,Yves Rocher taky nebylo špatný,na oči snad nelepší mám Niveu odličovací vodu na oči,ale Ryor když jsem si koupila snad odličovací mléko,tak to mě zklamalo.Také vypotřebuju 3 tamponky,takže jsme na tom podobně :))

    OdpovědětVymazat
  12. Odličuju olivovým olejem a nedám na něj dopustit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten je taky super :) Jde to úplně samo...

      Vymazat
    2. Vazelínou to jde taky moc dobře, hlavně oči teda. Někdy mi přijde že micelárka mi třeba řesenku jen rozpatlá po obličejí, ale na tu vazelínu se to přichytne jak magnet :D

      Vymazat
    3. M. neviem, či vieš z čoho sa vazelína vyrába, ale predpokladám, že nie, inak by si ju asi nepoužívala..skús si vygoogliť, ja som ti sem len tak na rýchlo tiež niečo vygooglila:
      Vazelína – sa získava zo zvyškov po frakčnej destilácii ropy, ktoré sa ďalej čistia. Poznáme vazelínu žltú, ktorej vybielením vzniká biela vazelína, ktorá sa v kozmetike využíva vždy. Obe vazelíny sú homogénne – masťovité hmoty, v tenkej vrstve priesvitné, bez chuti a zápachu. Vo vode sa nerozpúšťajú, sú málo rozpustné v liehu, ľahko rozpustné v éteri, chloroforme, benzíne a olejoch. Po chemickej stránke je to zmes tuhých a kvapalných uhľovodíkov. K pokožke je vazelína dostatočne priľnavá. Charakteristickým znakom vazelíny a ostatných uhľovodíkov tejto skupiny je, že sú ľudskej pokožke úplne cudzie. Nevýhodou vazelíny je, že tvorí na pokožke pevný, nepriepustný film, takže pokožka ťažšie dýcha.
      Ja to nemyslím zle, chcem ti poradiť, lebo dávať si na tvár ropu nie je zdravé, ver, že to tvojej pokožke neprospieva..do ropy by si sa asi nešla vykúpať a ver, že keď si to natieraš na tvár (a ešte k tomu dobrovoľne) nie si ďaleko od toho akoby si sa sa v nej kúpala.
      Sára

      Vymazat
    4. Sáro, při vší úctě to, co píšeš, je absolutní nesmysl a může to napsat jen někdo, kdo se o téma opravdu nezajímá a jen si vygooglil, z čeho že se ta vazelína záskává ;)zkus googlit dál :), protože je to nejčastější přísada léčivých lékárenských mastí jistě jen z toho důvodu, že to pokožce tak škodí ;).

      Vymazat
    5. Ne, Peti, to, co napsala Sára je dost pravda...

      Vymazat
    6. Ten komentář z 12.27 mi přijde dost demagogický... Ovšm, spousta léků se taky vyrábí z ropy a proto mají být špatné? Jiná věc je, jak působí konkrétně vazelína. Ale o původ podle mě opravdu nejde.

      Vymazat
    7. Peti, pri všetkej úcte, ja sa o to zaujímam už roky, mám sestru kožnú doktorku a mama pracuje v lekárni, takže mňa o tomto poučovať nemusíš, myslím, že by si si to mala naštudovať ty, takže googliť, googliť, googliť :) Peti naozaj nič v zlom, mne sa tvoj blog páči, pravidelne ho sledujem, ale musím sa ozvať, keď vidím, že tu niekto tvrdí, že natierať sa ropou na tvár je super..naozaj nechcem ti zle, skús si o tom aj ty niečo prečítať (a nie sa hneď urážať a ohradzovať voči môjmu názoru)a dúfam, že zmeníš názor, nechcem ti zle, chcem ti poradiť, naozaj zamysli sa nad tým, nie kde sa pridáva, ale z čoho sa získava a verím, že potom sama pochopíš, že niečo, čo je z ropy nemôže byť nášmu telu prospešné :)
      Sára

      Vymazat
    8. Takže holky, vazelína NEUBLÍŽÍ a pomůže jen trochu. Třeba když máte ranku a natřete ji vazelínou, tak se do ní nedostane vzduch (bakterie...) a tělo ji rychleji bez problému vyléčí. Napomáhá léčit, ale sama neléčí. Rozumíte? Také vám rozhodně pokožku nehydratuje, jen na povrchu udělá film, tak máte ten pocit, ale proč ne, když vám už nepraská obličej? Ale neodstraní příčinu vysušené kůže. Na odličování a sundání nečistot může bát fajn, "nalepí" se na ní nečistoty, které pak i s vazelínou můžete setřít z pokožky. Argument, že je z ropy přesvědčí o "špatnosti" akorát nechemika. Nicméně já také dávám přednost přírodním přípravkům a hlavně těm netestovaným na zvířatech. Jako hydrataci bych volila oleje, třeba jojobový, ten vodu "uzamkne". Ale, hlavně co jíte, jak pijete a jak a kde žijete je důležité... Larka PS: V ropě bych se nekoupala, ale ve vazelíně kdykoliv :-D

      Vymazat
    9. Nevytrhávejte informace z kontextu a nepředávejte je dál, bez příslušného "vědění" či vzdělání v dané problematice. Pak akorát budou někteří hysterčit a ti druzí se zase naopak všemu vysmívat. Pravda je uprostřed. Larka

      Vymazat
    10. Sáro, já se určitě neurážím, ani Tebe jsem se nechtěla nějak dotknout,ale přijde mi, že tak,jak jsi to podala "natřete se vazelínou a je to stejné jakobyste na obličej natírali ropu" popř. "natřete se vazelínou a umřete :D" je opravdu hodně přehnané a přitažené za vlasy, zvláště, pokud máš sestru kožní lékařku, tak ta by to právě měla vědět a jistě ví, že vazelína nění nic hrozného. Já jsem stejného názoru jako Larka, pro mě je ideální dát hydratační krém nebo sérum a po vsáknutí "uzamknout" vazelínou,samozřejmě to střídám a nemažu vazelínu pořád,ale rozhdoně to není nic, co by pleti ublížilo, pokud tedy není plet aknozní,ale naopak suchá. Ideální je i na zimu, kdy právě utvoří ochrannou bariéru na pleti. Ale chápu, že každá máme asi svou pravdu, však to není nic proti ničemu,ale za sebe mohu říct, že já budu vazelínu určitě používat dál, mé pleti svědčí :).

      Vymazat
    11. Ja vam nevim s tou vazelinou...zazacatku mi na pleti prisla dobra, ale po case jsem zjistila, ze mi moc nevyhovuje....je na me strasne hutna a pokozka mi pak absolutne nedycha a rano kdyz se podivam do zrcadla tak mi snad jeste ty pory zvetsuje nebo nevim :D

      Vymazat
  13. Ahoj chci se zeptat, je nějaký cenový rozdíl mezi tou modrou a červenou micelárkou od Biodermy? Modrou jsem ještě v obchodě neviděla, tak by mě zajímalo jestli je dražší nebo levnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaj, tak to nevím,ale myslím,že markatní rozdíl určitě ne :)

      Vymazat
  14. Já stále toužím po růžové micerálce, ale stále se nemohu dokopat abych si na ni našetřila :D takže buď se konečně donutím nebo si koupím Ryor, který mě teda příjemně překvapil :)
    Jinak jsi krásná ženská Peti, ať už namalovaná nebo odlíčená a je mi fakt líto, že někteří lidé jsou tak hloupí, že si svá ega léčí tímto způsobem. Kašli na ně, Tvoje videa jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja koupila 100ml za 37kc, mrkni po lekarnach :) vzala jsem si rovnou 5 balení :D

      Vymazat
  15. Mám velmi dobrou zkušenost s Niveou odličovačem očí, je opravdu super. Dvousložkové odličovače nemám ráda, většina moc mastí a mám z nich mlhu před očima :-). Ale video mě inspirovalo a zkusím micelárku od Biodermy.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo,
    doufám, že si neděláš nic z komentářů od zakomplexovaných puberťaček, co si mají potřebu honit ego na tvém blogu!
    Blog je parádní, kontroluju ho každý den (i dvakrát denně :D), přijdeš mi moc sympatická, taková lidská prostě :)
    Hodně zdaru a energie na ignoraci dementních holčiček ;)

    A taky abych napsala něco k tématu. Asi to dělám špatně, ale jsem fakt líná, a tak se odličuju ve sprše například Balea odličovadlem, kde nejsou zapotřebí žádné tamponky, nic... Ale taky je fakt, že si dělám jen linku a řasy (přítelovi se stejnak prý nejvíc líbim nenamalovaná)

    Léňa

    OdpovědětVymazat
  17. Po micelárce od Biodermy toužím dlouho, jenže pro mě jakožto studenta je to finanční záležitost a nemůžu si ji jen tak dovolit. Mám micelárku od Ziaji, jsem s ní v celku i spokojená, ale přeci jen mé srdíčko touží po Biodermě. Docela jsi mě překvapila 4 tamponky, já používám asi 7 na odlíčení celého obličeje a se čtyřmi bych si fakt nevystačila. Hned jsem utíkala do koupelny zjistit, co všechno obsahují mé tamponky a jsem ráda, že obsahují 100% bavlny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skus si s nejakou kamoskou napoly kupit Biodermu, teraz maju 1 + 1 zdarma, tak ta vyjde na nejakych 10 eur :)

      Vymazat
  18. Peťo opět super videjko a bioderma je fajn.A ten odličovač od ryoru musím vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, takhle ale ta pleť přece nemůže být čistá, ne? Taky mám první tamponek od make-upu takto špinavý, micelárka odličuje fakt dobře, pak ale použiju další a vždycky mi na něm ještě něco zbyde. Dokud na tamponku nejsou žádné nečistoty, pak mám teprv čistou pleť. Ten dvoufázák od Ryoru někdy vyzkouším, mám ráda na oči mastnější odličovače. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Prosím tě, je nejaky extra rozdíl mezi micelarkou a nějakým cisticem pomoci vody? Mě přijde, ze kdyz nepouziji vodu, tak ten oblicej mam porad 'špinavý'. A ještě.. ty na závěr nepouzivas žádný tonik na zatahnutí poru? S mym akne bych bez toho byt asi nemohla, proto zavidim tvoji bezchybnou pleť. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě budu otravna :-) micelarka a odlicovaci mleko je to same? Dekuji

      Vymazat
    2. Verčo, kdyžtak mrkni tady na blogu na článek o micelárce, mám ho tu,ale jinak micelárka odlíčí i vyčistí v jednom kroku i oční makeup a nevysuší pleť :). Je to voda, zatímco mléko je bílé a je hutnější a já sobně si po něm musím umýt obličej vodou,tak po micelárce nemusím.

      Vymazat
  21. Já používám právě tu růžovou Biodermu a jsem spokojená. Akorát mě překvapuje, že mezi tou růžovou a modrou nevidíš rozdíl...Takže nemám důvod zkoušet ani tu modrou, což je dobrý, protože na růžovou je teď akce 1+1:)) a pěnu jsem si teď koupila na dovolenou, tak jsem zvědavá, jaká bude :))) Jo a díky za tip na ty tampónky :))) Já doteď používála ty od značky Bel a špatné mi nepřišly, ale nevím, zdali jsou 100% bavlněné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde je akce na Biodermu? Už na to čekám dobu a zatím marně. Díky. Pavla

      Vymazat
    2. V partnerských lékárnách, už je to sice dost dlouho, ale ještě jsem je v dost lékárnách viděla.

      Vymazat
    3. ano, přesně tak, mrknout do lékárny :)

      Vymazat
  22. Já nechápu, co mají všichni na tom Ryoru, mě vůbec neseděl a dělal mi rozostřené vidění. Jinak na odličování používám pak ještě vatový tyčinky a tím setřu linky pod okem, nemusím oko zbytečně tahat.

    OdpovědětVymazat
  23. ...mám micerálku Bioderma veľmi rada! Používam Sensibio a hoci neodličuje jedným ťahom, vyhovuje mi viac ako dvojfázové odličovače, pretože nemám rada ten mastný povlak na viečku! Predtým som mala vodu na odličovanie od Loreal, aj Niveu a bola som spokojná...

    OdpovědětVymazat
  24. Já používám Garnier, ten klasickej růžovej (mlíčko) a jsem spokojená. Teď si ale plánuji obstarat z lékárny http://www.lekarna.cz/biohyaluron-4d-odlicovaci-mleko-3v1-245ml/ ale nejsem si jistá. Nenašla jsem recenze a tak nevím jestli to bude dobré, ale asi to "prubnu". =)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peťo , jen co jsem Dokoukala video, nasedla do auta a jela si do města koupit dvoufázovou odličovací emulzi od Ryoru..slyšela jsem na něj jen samou chválu a ty jsi mi to ve videu potvrdila :) Tak jsem neváhala a koupila. U nás ho měli v drogerii Teta za 105,- kč :)Je opravdu super. Mám odličovadlo od Esteé Laudera a Ryor za 105,- kč vede na plné čáře ! Fandím ti a co se týče těch anonymů..nemá cenu vůbec komentovat..rovnou ty stupidní komentáře maž. Jsi krásná ženská...Vypadat takhle v tvém věku..postava, vlasy, pleť i styl oblékání..Ti mohou jen závidět....Jdeš s modou, máš skvělý styl ;) Nejseš nějaká usedlá mamina...Krásný zbytek dne, Anett

    OdpovědětVymazat
  26. Nad tou modrou micelárkou jsem minule váhala a nakonec jsem opět sáhla po růžové. Tak příště už ji opravdu vezmu na vyzkoušení, na suchou pleť by mi mohla vyhovovat. Zkoušela jsem i oleje od Saloos ale bohužel mi vůbec neseděly :-(

    http://rainbowworldofcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Zkusila jsem i micerálku i dvoufázový od Rioru a spustu dalších přípravku, včetně těch velmi drahých (Vichy atd.). Ale teď už tak dva roky používám jen ALVERDE MYCÍ EMULZI S MĚSÍČKEM (100ml, bílá tuba se žlutou kytičkou na obalu, z DMka). Super na této emulzi je to, že vůbec nevysušuje a nepoužívám k tomu ty tampónky. Nanesu ji do dlaně a myji si navlhčený obličej, včetně okolí očí. Následně opláchnu jen vodou a mám pleť dokonale čistou. A ta cena, je úplně úžasná. Když jsem se dříve odličovala s tampónky, tak bych jich mohla vypotřebovat kotel, stejně mi přišlo, že ten další je ještě trochu špinavý a hlavně, že ať se snažím jak chci, stejně si tu kůži (hlavně kolem očí) tak jako tahám. Mimochodem i ty mi přijdeš ve videu ještě trošku "zamazaná", ale třeba jen blbě koukám. Jo, když jsem nalíčená voděodolnou kosmetikou, tak ještě používám 100%Kokosový olej (také z DM). Tak až se ti bude chtít, můžeš vyzkoušet. Přeji ti, Petro, i všem tvým milým čtenářkám krásný den. Larka (ale nevím, jestli má cenu se podepisovat, když pak nějaký zlý anonym použije můj nick)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tip na tu emulzi, mrknu na ní :). jinak co se týče odlíčení,je fakt, že okolo očí mám plet hodně světlou a až našedlou a když si dám tmavé stíny a pak odličuji,tak jsem pořád jakoby špinavá,i když už nejsem, tak to tak určitě vypadá :). A neboj, já myslím, že je každému jasné, že to byla jen provokace :).

      Vymazat
    2. Jestli ji budeš zkoušet, tak se fakt neboj těch očí. Já normálně prsty (krouživými pohyby) jakoby masíruju řasy, dokud necítím, že tam už řasenku nemám a pak jen čistýma rukama a vodou zase umývám tu emulzi. Musím podotknout, že to dělám nad umyvadlem. No, nevím jak to popsat, asi natočím video :-D
      Zdraví Larka

      Vymazat
  28. ja neviem ta Bioderma ma nejako extra neoslovila...rada pouzivam na oci Dior tiez dvojfazovy a myslim, ze nic ti oci 100% neodlici teda mne nie :( a na plet pouzivam teraz Vichy tiez taku podobnu penu ako Bioderma a preco je plet po odliceni cervena?
    inak pekne video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych řekla, že proto, že přejíždíš tamponkem po pleti a tím se plet prokrví :)

      Vymazat
  29. Já používám odličovací mléko od mojí milované značky Bourjois a moc mi vyhovuje. Pak pleťovou vodu, kterou pořád střídám a ještě jsem neobjevila tu pravou :D Teď mám z dmka, zelenou Balea young a za tu cenu je fajn.
    Poslední dobou často slýchám o micelárních vodách a pořád to asi nechápu :D je to teda voda k odlíčení a vyčištění v jednom? Jaký je rozdíl mezi pleťovou a micelární vodou? Uvažuju o ní, ale Bioderma je naprosto mimo moje finanční možnosti, viděla jsem, že i Bourjois nějakou má, tak jí nejspíš vyzkouším.
    Jinak je pravda, že záleží i na těch odličovacích tamponech, některé jsou vážně šílené. A hrozně nerada je doluju z toho pytlíku! Kamarádka má na ně takový dávkovač, ale nikde jsem to neviděla prodávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak micelárka odlíčí a vyčistí v jednom, neštípe v očích a nevysušuje, pletové vody nejsou podle mě na oči a nejsou na odličování,ale jen na čištění,či se pletu? :)Kdyžtak mne opravte.

      Vymazat
  30. Peti, moc by mě zajímalo, jak je to s těmi peelingy... Kamarádka co dělá v Oriflame mi říkala, že peelingy na kůži dělají nějaké mikro jizvičky nebo co, a je prý mnohem lepší používat abrazivní gel. Vzhledem k tomu, že bych si stejně musela něco pořídit jsem si ten gel od Oriflamu objednala a nestačila jsem se divit! Vůbec tam nebyly kuličky, ale popsala bych to jako "rozdrcené sklo". Průhledné špičaté kousíčky co neskutečně řežou a docela to bolí. Za čas se na to dá zvyknout, pleť je potom teda úplně vyhlazená, protože ty "sklíčka" uřežou snad všechno.
    Zajímá mě tvůj názor a v podobě článku by mohl být ještě zajímavější ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že na tyhle věci nejsem vůbec expert a nikdy jsem je nepoužívala a kdybych nedostala ten peeling od Biodermy,tak bych to ani nevyzkoušela, mám citlivou plet a všechny tyhle věci jsou na mě dost agresivní obecně a plet mi podřáždí (zkoušela jsem nějak mamky peelingy dříve, tento je jemný),ale pokusím se na to zaměřit a sesbírat nějaké zkušenosti :).

      Vymazat
  31. Ahoj, no já nevím, ale co já byla na kurzu líčení a byla jsem i vtáhnuta do čarů a kouzel odličování a péči o pleť, tak mi paní říkala, že na oči odličovač přímo k tomu určený, pak odličovač určený přímo na pleť a čistit pak čistícím mlékem a pleťovou vodou.
    Tak mě to trošku zarazilo, jak málo toho používáš.
    S tou micelárkou od Biodermy sdílím stejný názor a dokonce i bratr ji používal (akné) a já mu ji tajně kradla :D
    Opětovně krásné video jako vždy. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, nejsem kosmetička, možná to nedělám dobře :), jen bylo plno doatzů,jak to dělám já a proto vzniklo video, určitě to není univerzální návod :). Na druhou stranu ale, čím mín toho používám, tím vypadá má plet lépe, určitě nejsem typ,co by na sebe plácal páté přes deváté, zbytečně to pak zatěžuje plet ;).

      Vymazat
  32. Uplně stejně jako ty používám na oči většinou Ryor, odličuje fakt skvěle a když mi přijde, že mám zrovna sušší obličej než obvykle, odlíčím si s ním celý make-up. Micelárku mám senzibio, odličuje skvěle, taky mi s ní stačí 3 tamponky, ale je mi líto si jí za ty peníze vyplácat na make-up, takže ten odličuju mlékem od Garnieru a až na dočištění používám Biodermu. Ale na cesty si beru vždy jen tu micelárku, nechci tahat moc věcí a ta odlíčí fakt všechno. Ráno ještě stahuju póry a čistím pleť od nečistot co nachytala přes noc tonikem pro suchou pleť od ryoru, je výborné :)
    Jinak na anonymy kašli, jsi nádherná ženská i nenamalovaná :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti.Tak nevím,asi jsem divná,ale já žádné odličovače ani micelární vody vůbec nepoužívám.)Myslím,že bych stejnak měla pocit špinavé pleti.Já si myji plet tuhým mýdlem DOVE s peelingem (světlé modré) a jsem spokojená:-PAle taky nevím,jestli je to uplně dobrý...ale zase když mi to vyhovuje:-))))
    Jo,jinak nechápu proč vůbec reaguješ na ty ubohý anonymní komenty.Máš se na ně vys...!!!!!
    Jsi fajn,pa Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, babička i mamka odličovaly celý život mýdlem a plet mají super, takže pokud ti to vyhovuje, proč ne :), já mám plet dost citlivou a sušší,tak by mi to asi vadilo,ale i manžel neustále drhne obličej mýdlem, podle mě to není nic škodlivého, ba naopak, pokud má člověk mastnější plet, je to fajn:).

      Vymazat
    2. Peti,ani nevíš jakou radost si mi udělala,že si reagovala na můj komentář:-)Ještě k tomu mýdlu.Jiné mýdlo než DOVE (má pH5,5)používat nemůžu. Má plet je spíše smíšená a když mi náhodou trošičku vysuší tváře(spíše v zimě),tak se namažu měsíčkovou vazelínou,kterou jsem objevila díky tobě:-DTěším se na další video.Měj krásný den.

      Vymazat
  34. Super je i dvoufázové odličovadlo od Adverde, má stejné označení jako LUSH tedy BIO. Je to malá zelená láhvička k sehnání v DM : )

    OdpovědětVymazat
  35. odličovač od ryoru mám taky a nemůžu si ho vynachválit ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Růžovou micelárku používám moc ráda, ale jen na odlíčení obličeje, tím myslím, že na oči používám přeci jen raději odličovací mléko:)

    OdpovědětVymazat
  37. Pošolíchat ego :D No tak to jsi mě fakt pobavila, Peťulko! :) Jen jim to natři, anonymům jedněm zlím! :D Jinak suprové video jako vždycky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skodulko, na to, ze mas celkem obsahly blog, tak dovolit si takovou hrubku ve vete!!! Do oci bijici je to :-)

      Vymazat
    2. Promiň nejsem neomylná :D

      Vymazat
    3. každý se překlepne nebo přepíše, mně se to taky stává a pak kouám, co jsem napsala, myslím,že zas o tolik teda opravdu nejde, to se musím Skodulky zastat ;)

      Vymazat
  38. Super, zítra koupím ve městě Ryor... Mám hrozně suché okolo očí, tak se na to těším, jak pěkně zhydratuju.. :)). Skvělé video!!

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Péťo.Na odlíčení používám dvoufázovou emulzi od Ryoru,která je opravdu bezvadná a bavlněné tamponky.Díky nim se mi to nešmudlá po očích nebo obličeji,ale vše zůstává na tamponku.To samé je u odlakování nehtů,vše zůstane na tamponku.Je mi padesát,tvoje videa mám moc ráda a několikrát jsi mi tímto pomohla ve výběru kosmetiky apod.,moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dovoluji si v blogovém prostředí tykat, snad neurazím :), jsem moc ráda, že má videa a rady poslouží širokému věkovému spekrtu čtenářů, dostávám maily od 12letých i 60letých a neskutečně mne to těší, děkuji moc za komentář a přeji fajn den :)!

      Vymazat
  40. Ja jsem se donedavna odlicovala mandlovym olejem (na rozdil od olivoveho tak vyrazne nevoni) a pak to "stahla" 2+1 tonikem od Weledy. Weleda mi ale dosla a tak ted testuju cistici gel od NutriBiotic a tonikum od Thayer's. Nemam moc rada zbytecnou chemii...

    Super, ze se tak delis o svoje zkusenosti! Mej se!
    /L.

    http://a-solitary-cyclist.blogspot.se

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Péťo,super video. Na Biodermu si dělám také zálusk. Momentálně používám pěnivé mýdlo, tonikum ve spreji, bahenní masku a peeling od Neva. Jinak také něco pro pobavení, dnes jsem stála s dvojčaty na křižovatce a čekala na zelenou. Za mnou stály dvě mladé dívky okolo 17 let, mně je 30. Měla jsem na sobě hnědé kraťásky, tyrkysové tílko a přes to tyrkysové letní háčkované pončo. Najednou za sebou slyším, jak jedna druhé povídá. Podívej se na to modní peklo. Nikdo jiný tam nebyl, tak vím, že to bylo myšleno mým směrem. Ale zasmála jsem se, měla jsem dobrou náladu, protože jsem si ukořistila žluté náušnice a žlutý náramek v Pimkie za 30 Kč a modré a lososové tílko v Camaieu za 129 Kč. A také jsem zašla do Rossmanna pro stíny od Maybelline Color Tattoo. Mám tyrkysové, fialové a bronzové. Ta akce na ně je do začátku září. Těším se na další nápady a přeji hezký večer Kačka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko :D, no jo, puberťačky, já jen doufám, že až dospějí, že budou mlátit hlavou o zeď, jak se chovaly. Jednak nedrbu lidi na ulici, i kdyby se mi to nakrásně nelíbilo, je mi do toho houby, co mají na sobě a ještě takhle nahlas, aby to dotyčného urazilo,je to hloupé a neslušné, celkově se lidi poslední dobou chovají fakt strašně :(.

      Vymazat
  42. Ahoj, pěkné video, jen mi přijde, že tu pleť čistou mít nemůžeš... Já se odličuji stejným způsobv
    em, ale vždyky použiju ještě aspoň tak 2 další tamponky, které taky nejsou úplně čisté... Pokud mám na nějakém takové nánosy barvy, určitě nemám pleť zdaleka vyčištěnou. Já osobně odličuju pokaždé něčím jiným; momentálně mlékem od Lirene a micelárkou jen dočišťuju, když už vypadá, že mám pleť úplně čistou.

    OdpovědětVymazat
  43. Nechápu tyhle žabomyší války.
    Na jedné straně jsou ti, kteří se do tebe navážejí - mnohdy s ne zrovna vybraným slovníkem - a uboze se schovávají za anonym. Na druhé straně jsou ti, kteří tě občas až přehnaně brání a navážejí se do kritizujících způsobem, že jsou naši milovaní anonymové zamindrákovaní a dělají tím úplně totéž, co první skupina.

    Že se k těm komentářům vyjádříš ty je samozřejmé... Ale to masivní zastávání se tě - které je komentář od komentáře v podstatě totožné - mi připadá, jako kdyby z tebe dělali opravdu tu "dojnou krávu" a když už to nejde jinak, snaží se získat tvou pozornost, návštěvu jejich blogu, nebo komentář na jejich blog právě takhle.

    Asi bych hodila obě skupiny za hlavu a začala je absolutně ignorovat. Ty se rozhodně můžeš vystavovat i nenalíčená. Kdybychom všichni vypadali tak, jako ty nenalíčená, byli bychom všichni krásní a okouzlující. Ovšem nejde ovlivnit to, s jakým ksichtem se narodíš. A některým jedincům trvá delší dobu, než vstřebají svou podobu.

    Za tímhle komentářem nehledej absolutně nic. Jen je to můj názor, možná a s největší pravděpodobností blbej, ale měla jsem potřebu ho nějak vyjádřit. Od našeho národa nemůžeš čekat nic jiného, než čistou závist - akorát bychom mohli přestat závidět anonymně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, ono je to těžké, já si rozhodně nemyslím, že kdo píše urážky, musí mi automaticky závidět, taky teda nějak nevím co :D, ale na druhou stranu nechápu, proč se do mě naváží takovým způsobem, co jsem takovému člověku udělala, asi je lepší to vůbec neřešit:). Je škoda, že dneska může na internet každý, s prominutí, blbec, který si léčí ego, no ale s tím nic neuděláme, nejlépe to brát s humorem, asi to k blogování prostě patří :). A jinak souhlas, to jsem přesně psala, jaký obličej mám, takový mám, takže ty tupé kecy taky nějak nechápu, jestli si nějaký anonym myslí, že budu kvůli němu mít mindráky nebo co,je to akorát k smíchu :).....

      Vymazat
    2. Negativní komentáře v záplavě pozitivní chvály vyniknou a přilákají pozornost.
      Když se pod to podepíšeš s odkazem na tvůj blog, tak je to účinná a dobrá reklama. Sice tvoje komentáře se budou hýřit hejtama a obhajobou kritizované osoby, ale je to dobrý tah, jak přilákat čtenáře. :D Každopádně né všichni mají koule na to, aby se neschovali za anonym. :DD

      Vymazat
  44. Tak mě tak napadá... Máš tu nastavené povolování komentářů... tak proč jim to schvaluješ? Možná by bylo lepší nenechat je sem dát ty komentáře třeba by je to pak přestalo bavit... Ale zase na druhou stranu... vždy se nějaký idiot najde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to tak,ale jak jsem psala na začátku, neschvaluji jen vyloženě vulgární, ale máš pravdu, budu se muset zamyslet i nad takovými kecy, jako pod minulým článkem, kdy jeden člověk vyloženě spamuje, protože pak se strhne debata vlastně o ničem a je to zbytečné, jenže pak zas bude někdo psát, že schvaluju jen pozitivní,což není samozřejmě pravda.....obecně je mi schvalování proti srsti a je to zbytečná práce,ale bohužel, když se lidé neumí chovat, nemám jinou možnost....

      Vymazat
  45. Super video:) Můžu se tě zeptat, na kolik tě přišly rovnátka a na jak dlouho je máš? Taky mě to čeká:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dolní patro 5tis., horní 6tis., mám tu nejlevnější variantu a měla bych je mít ještě cca půl roku, celkově rok spodní a půl roku vrchní,ale uvidíme,jak se to bude rovnat :).

      Vymazat
    2. Kdyby někoho zajímalo, kolik stojí keramická rovnátka, tak mě obě patra dohromady stála 16420Kč. Je to moc pěkné a z dálky to není vidět. Mně by kovová rovnátka nevadila, naopak, vždycky mi to přišlo roztomilé, ale můj manžel říkal, že nechce mít doma přes rok a půl robokopa (nebo tak něco) a že mu ty peníze navíc za to stojí :-D. Takže proč ne? Kovová by mě stála 7220Kč.
      Larka

      Vymazat
    3. Tedy Larko,to je super cena, odkud jsi, jestli se můžu ptát, protože tak nízkou cenu jsem nikde neslyšela, kamarádku vyšla keramická na 20tis.

      Vymazat
    4. Byla jsem u ortodontisty v Děčíne. Vždycky jsem chtěla rovnátka, ale jako malou mě odbyli, že se mi to srovná a jako dospělá jsem se bála té ceny. Koukala jsem na internet a viděla ceny v desetitisících. Také mě ta cena velmi překvapila. Ale nějakou část mi ještě platila pojišťovna, přesněji práci pojišťovna a já ten materiál (to co jsem psala). Prostě bomba. Larka

      Vymazat
    5. Děkuji ti za odpoved, ale připadá mi, že si ani rovnátka nepotřebovala, podle mě máš dobré zuby :) Tak já jsem z Brna, a kovová rovnátka mě jen na horní patro budou stát 2500,- a keramická jen na horní patro by mě stála 5000,- ..nechápu, jakto že máte za rovnátka takové vysoké ceny?:O

      Vymazat
  46. Ahoj, micelárku jsem měla Biodermu zelenou, pak Isis teen, ziaju, ale podstatný rozdíl jsem neshledala.Používám je jenom na dočištění, jinak se odličuji gelem a mikrovl. utěrkou, přijde mi to ekologičtější(to je výmluva, protože si nikdy nevzpomenu na to kolečka koupit, když mi dojdou).Tvým způsobem bych si připadala "nedodělaná", potřebuji prostě na obličeji čistou vodu.Ale asi to děláš dobřem protože pleť máš krásnou.Ta čistící pěna mi vyloženě už od pohledu vadí,úplně mi to asociuje manželovy gely na holení, kdy ten produkt ještě trochu uniká z vršku a zablemcá to víčko, které já - pedant- z estetického důvodu vyplachuji, ale teda moc to nejde.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petí, já si obličej taky ještě třeba myju vodou nebo osprchuji ve sprše, jak kdy, ale někdy, když cítím, že to není třeba, tak po micelárce dám jen krém, my máme totiž hodně tvrdou vodu, která strašně vysušuje, takže je jsem pak jak treska :).

      Vymazat
  47. Jé, pěkné video. Já mám ráda tu micelárku Sensibio, ač mám mastnou pleť, moc mi vyhovuje. Tu Ryor jsem taky zkoušela a byla celkem fajn. Ale Bioderma má ode mě 1 s hvězdičkou =)

    OdpovědětVymazat
  48. A víš, že se má odličovat směrem nahoru? Jak ty začínáš na čele, tak se má začínat na bradě a krouživými pohyby do tvaru srdce se máš dostat až nahoru na čelo a naposled nos. Ukazovala mi to má lektorka, když jsem kdysi dělala pro jednu kosmetickou firmu. Když děláš tahy směrem dolů ke krku zbytečně napomáháš gravitaci. I nanášení krému nás učili, že se má rozmazávat jen tahy směrem nahoru a to i na krku vytahovat si kůži směrem k lícím a ne k hrudníku, aby si pleť neměla tendenci "tíhnout" dolů.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A oči odličovat tahy směrem k nosu.

      Vymazat
    2. Anet, já jsem tak jemná, že pochybuju, že bych pomáhala gravitaci a nevěřím tomu, že když budu odličovat směrem nahoru (což mi přijde dost nepohodlné), že gravitace bude působit pomaleji :). Ale s tím krkem a dekoltem to tak dělám, že nanáším krém směrem nahoru. Jinak směrem dovnitř obličeje, to mi taky nepřijde ideální, přece chci nečistoty dostat pryč z obličeje a ne si je hromadit na střed....no ale jak říkám, nejsem kosmetička, takže třeba to opravdu dělám špatně, ale mně osobně se to takto opravdu osvědčilo - léta praxe :).

      Vymazat
  49. Ahoj Peti, potřebovala bych poradit. Na čistění pleti používám cca už 2 roky Ryor a to: Aknestop bylinné tonikum, čistící pěnu, aknestop krém a dvoufázovou odličovací emulzi, kterou ukazuješ ve videu. Všechno si moc chválím, ale do teď nevím v jakém pořadí si mám tu pleť odličovat. Jestli první tou emulzí nebo pěnou a nebo tonikem. A taky nevím, jestli si mám obličej oplachovat vodou po použití tonikum. Moc děkuju za radu.. jinak máš skvělé videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli máš mladou mastnější plet, podle toho, že používáš aknestop, tak ten dvoufázový, tím bych odlíčila jen oči, pak bych vyčistila obličej tou pěnou a nakonec dočitila tonikem a nanesla krém,ale nejsem kosmetička, možná to není ideální postup :).

      Vymazat
    2. Moc děkuji za odpověď :) Jinak to tonikum mám smívat z obličeje nebo ho tam nechat? :)

      Vymazat
    3. Odpovím místo bloggerky- napřed bych čistila pěnou a odličovačem očí, pak pokud si chceš od té chemie opláchnout obličej, tak smýt vše vodou.Pak tonikum(to se nesmývá) no a krém poslední.Petra

      Vymazat
    4. děkuji, takhle to dělám už na 2 roky ale nikdy nejsem si nebyla jistá jestli správně :D :) moc děkuju :)

      Vymazat
  50. Téda Peťo, když teď vidím, jak jemně se odličuješ, tak si říkám, že jsem ke svému obličeji docela nešetrná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Jani, snažím se šetrně, to je fakt, ale já jsem prý hodně jemná i u líčení, mi všichni říkají, že ostatní strašně dřou oči a plet narozdíl ode mne.....

      Vymazat
  51. Úžasné video, moc užitečné. :) Ale nejvíce mě pobavilo, že emulze od Ryoru ,,odstraňuje pleť a jiné nečistoty" :DD, každý se přeřekne, ale tohle se ti povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD toho jsem si ani nevšimla, když já vám toho chci vždycky strašně moc říct a tak je to možná kolikrát i nesouvislé a myslím na to, co chci říct jako další a mezitím řeknu nějakou kravinu :D, možná bych si měla videa připravovat,ale zase si říkám, že to by nebylo moc přirozené, mám ráda, když prostě zapnu kameru a mluvím z patra :).....

      Vymazat
  52. Sensibio jsem si teď koupila v akci 1+1 zdarma a už se nemužu dočkat až ji začnu používat:-)k odličování očí používám dvousložkový odličovač na oči od Niveii a ten mi přijde taky dobrej. Ryor jsem ještě nezkoušela:-)

    Peti zvu tě i vás ostatní tady na giveaway http://www.mishastyle.blogspot.cz/2012/08/1st-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  53. Děkuji za radu )) mám citlivou plěť a určitě něco z toho vyzkouším ))
    P.S. krásné nehty :D ))

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péťo potřebovala bych se zeptat na značku sigma.CHtěla bych si od nich koupit štětce ale nevím jestli se musím registrovat a jestli jo co to obnáší...nejsem moc dobrá v angličtině :-)Předem děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj,myslím, že registace není nutná, normálně dáš do košíku a zaplatíš pomocí paypal či karty;)

      Vymazat
  55. Nedávno jsem objevila tvoje stránky a můžu říct,že od toho dne jsem tady denně a pročítám tvé starší články! Upřímně řečeno,takových blogerek moc nenajdeme podle mého názoru. Tvoje videa jsou bezkonkurenční i přesto,že si je nepřipravuješ. Působíš v nich,že si na nic nehraješ, jsi hrozně milá a sympatická. Zatím všechny tvé články a videa mně něčím oslovily. Akorát musím litovat Tvou peněženku:-D ať už co se týče oblečení či kosmetiky...máš toho mraky!:-D Držím palce při dalším blogování a doufám,že ti tento koníček vydrží hooodně dlouho ať máme, co číst a na co se dívat! Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a svou peněženku také lituju,ale neni to zas tak hrozné,jak to vypadá :)

      Vymazat
  56. Video je užitečné a neber to, prosím, špatně, ale nemáš anorexii? Jsi čím dál hubenější, až už to není ani možné. Fakt to není ve zlém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám,ale mám nějaké problémy se zažíváním, takže se mi střídají období klidu a období,kdy mi třeba není úplně nejlépe, sice se cpu vrchem dolem,co to jde (ovšem můžu v tu chvíli jen opravdu dietní věci),abych nezhubla, ale někdy jde tak to jedno kilo i tak dolů a je to na mně děsně vidět při tom,jak jsem hubená, teď mi bylo zrovna špatně, i hodně stresu, práce, takže možná vypadám hůř, no....na mně je vidět i třeba jen půl kila :(, ráda bych měla o něco víc,ale vždy pracně kilo naberu, pak mám to horší období a je to zas dole :(, pokud tě tyhle věci zajímají, mrkni na moje video o životním stylu, mluvila jsem tam o tom ;)

      Vymazat
    2. Můžu doporučit spirulinu. Když nemůžu normálně jíst, tak v ní je aspoň něco, co tělo potřebuje. Spirulina se může jíst při "jakékoliv" nemoci a v "jakémkoli" množství. Jsem hubená medička, s bohatými zkušenostmi se zažívacími problémy (nejsem anorektička), takže chápu a s čistým svědomím můžu doporučit... Třeba ti to aspoň trochu pomůže, jsou v ní vitaminy, esenciální aminokyseliny, minerály...Larka

      Vymazat
    3. Já jsem zkoušela mladý ječmen, ale vůbec mi to nepomohlo, mně se právě hůř vstřebávají živiny,takže moc nepřibírám,ale co se týče spiruliny, tak dvě kamarádky ji braly a obě dvě mi tvrdily, že po ní zhubly, což je u mě velice nežádoucí efekt, takže jsem ani nechtěla zkusit. Navíc má hodně vlákniny a já právě vlákninu špatně zpracovávám, takže pokud jí jím více, bolí mě břicho. Ale je fakt, že co se týče obsahu minerálů a pod., tak mě zrovna tyhle dvě věci také zaujaly, ovšem ppořád nevím,zda to není jen marketingový tah a fakt to k něčemu je....

      Vymazat
    4. Vlákniny je tam podle mě málo, na to aby ti to dělalo neplechu, není to třeba jako psyllium atd. Když tabletky rozdělíš do více dávek a dostatečně to zapiješ, nebo sníš s dalším jídlem, tak bys neměla mít s vlákninou ve spirulině problém. Navíc je ve spirulině vitamin B12, takže hubnutí nehrozí, naopak když bys jí jedla opravdu (ale opravdu) hodně, spíš bys přibrala. Samozřejmě nevím co ti je a ani ještě nejsem hotová lékařka, ale myslím, že by ti to mohlo pomoci. Můžeš zkusit nějaké malé balení, pro jistotu. Samozřejmě každá firma má asi různou kvalitu. Já osobně beru spirulinu od firmy HealthLink a v pohodě. Dříve jsem ještě brala od firmy Tiens, ale ta je skutečně velmi drahá, nicméně po té jsem i přibrala, a to dost, ale brala jsem třeba 10 prášků denně, protože jsem na tom byla zdravotně dost špatně. A pomohla.
      Každopádně ti přeji samé zdraví, přeci jen je pravda že je to to nejdůležitější.
      PS: mladý ječmen také znám, už jsem jednou chutnala (a šlo to :-D). Podle toho, co jsem slyšela, by to mohlo být dobré, rozhodně to asi nemůže ublížit. Škoda, že ti to nepomohlo. Na každého holt funguje něco jiného. Sice studuji medicínu, ale raději zkoušet a zkoušet alternativní cestu, než jednou vlézt do toho kolotoče farmaceutického průmyslu.
      Krásný den, Petro, Larka.

      Vymazat
  57. Jé, to je super video, mně osobně teda ten Ryor štípal v očích jako blázen, ale od Biodermy určitě něco zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  58. Že na pleť postačí jeden tampónek nevěřím! :-) Sama mám Hydrabio a po celém dni, i jen s BB creamem nebo tónovacím krémem vypotřebuji minimálně 3 tampónky značky Bell :P

    OdpovědětVymazat
  59. Rozdíl mezi oběma jsem pocítila, růžová mi pleť vysušovala, ale zase na pohled se pleť zdála zdravější. Každopádně já doberu to poslední balení Biodermy, co mám doma a končím s ní, protože jsem koukla na složení a tu značku už dále beru jenom jako povedený kosmetický podvod na zákaznice :-) jinak, co jsem psala o tom glycerinu minule, Peti, koukám, žes googlila málo, když stále používáš a doporučuješ dále :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, možná blbý dotaz (ne možná, ale určitě), ale jak poznám (kde najdu) spřátelenou lékárnu Biodermy? :-) B.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj,

    docela mně zarazilo co v tom video říkáš. "Když si vyčistím obličej toudlectou micelárkou, tak vlastně už potom nemusím si obličej oplachovat vodou a zbytečně tou vodou ho zase ještě dál vysušovat." Slyším dobře? Tebe voda vysušuje, jo? To teda ty lidi co používají vodu na zavlažování jsou ale tupouni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, voda zvenčí vysušuje pleť, zvláště tvrdá ;), se zavlažování to nemá nic společného :D

      Vymazat
    2. Pokud chceš být ta chytřejší a něco kritizovat tak si nejdřív něco ověř nebo zjisti, aby si nebyla za blbou ty.....

      Vymazat
    3. mě teda voda vysušuje... když si opláchnu obličej vodou, tak se okamžitě začnu loupat

      Vymazat
  62. Ja mám odličovač Mary Kay, dvojfázový - silikónovy a nevymenila by som za nič :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Peťi moc hezké video :) Já teda používám micelárku Sensibio a líčím se nejčastěji gelovými linkami Essence voděodolnou 2000 Calorie a musím si to oko vždycky bohužel dřít i tou micelárkou,zvlášť ta řasenka jde hodně blbě:(

    OdpovědětVymazat
  64. Koupila jsem si novou tuzků sice skvěle drží což je celkem výhoda, ale má to i nevýhodu mám s ní problém, že ji zaboha nemůžu odlíčit z mokré linky jak nahoře tak dole.... Možná to bude odličovadlem (odličovací voda případně mléko od vichy).... Ale chtěla bych od tebe dát nějaký typ nebo radu jak to pořádně odlícít, ale nepodráždit tím oči. Nebo poraďit nějaké vhodnější odličovadlo...

    Ps. Už jsem tento komentář psala tak se omlouvám pokud ho píši znovu, ale nemůžu ho najít...:)

    Díky předem Gábina

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Petko,
    velice ráda sledují tvoje videa a tak jsem se rozhodla přistět moji malou zkušenosti s odličováním.Teda je to rada od mojí kosmetičky.Mě osobně moc vyhovuje.
    Nejprve odlíčím oči stejně jako ty. Pak na obličej nanesu prsty pletové mleko a lehce ho rozetřu po celém obličeji. Nechám chvilinku pusobit a pak val.tamponky navlčenými kapkou vody setřu pl.mléko.Dočistím pl.vodou nebo tonikem a pak už jen krém.
    Pletové mléko první protože je mastné a má za ukol rozpouštet nečistoty a make-up.
    Voda dočistí a hydratuje.
    Krém vyživuje.
    ...těším se na tvá další videa a měj fajn den. Ivana

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj!
    Někde jsem slyšela, nebo četla, že pleť se má čistit do té doby, než je tamponek úplně čistý. No, ale já to také nedělám. To bych jich musela použít tak minimálně 5. :) Hezký den. Denisa.
    PS: Těším se na další videa!

    OdpovědětVymazat
  67. Moje osobni zkusenosti ohledne odlicovani jsou takove, ze pokud clovek nepouzije nejaky odlicovac s olejem nebo plet.vodu s alkoholem, tak se proste plet nikdy poradne neodlici. A klidne me sezerte :)))

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj. Musím říct, že jsi mě zase dostala! Vždycky, když vidím všechny ty dokonalé fashionbloggerky, jejich vystajlované fotky... A ty to prostě neřešíš a klidně se před všema odlíčíš, ještě zaostřuješ na nedolíčené fleky od řasenky a i tak jsi při tom krásná. Opravdu obdivuji tu tvojí odvahu a suverenitu, myslím, že ne každá bychom na to měli odvahu... Takže ještě jednou, klobouk dolů!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!