Trocha statistiky a blogové plány do roku 2013

by - 01 ledna

Milé čtenářky a snad i čtenáři,

s 1.lednem tu máme Nový rok a tak bych i já ráda trochu bilancovala a nastínila má blogová předsevzetí pro rok 2013 a také si dáme trošku statistiky.
 
Jak víte, já na ta čísla moc nejsem a příliš to nesleduju, ale právě dnes je ideální příležitost podívat se do blogspotu do statistik a zjistit, jak na tom můj blog a youtube kanál vlastně jsou.
 
Takže když si vezmu celkové zhlédnutí blogu, tak k tomuto okamžiku je to číslo
2 661 324 zde na blogu a 2 774 705 zhlédnutí videí na youtube. Tady na blogu je 2099 pravidelných čtenářů a na youtube 5037 odběratelů.
Tento příspěvěk je můj jubilejní 555 a průměrně má tato stránka kolem 8000 zhlédnutí denně, pohybuje to většinou od 6500-10000 za den.
 
Absolutně nejoblíbenější příspěvěk na mém blogu vytvořil můj manžel a je TENTO s názvem Můj život s blogerkou, druhým nejčtenějším příspěvkem je hodně diskutovaný Jak si vybrat šaty na maturitní ples a třetím nejčtenějším je Andělský makeup. Co se týče blogu, tak obecně hodně čtené a oblíbené jsou outfitové příspěvky, fotky líčení a příspěvky, které jsou osobnější a týkají se mého života nebo v nich vystupuje manžel. Si tak někdy říkám, jestli bych mu neměla blog předat :D....
 
Pokud se podíváme na youtube, tak včera jsem přidala své 232 video, absolutně nejsledovanější video je moje zcela první s názvem Rybí cop, což se přiznávám dobrovolně, že mě hodně překvapuje :D, u něj je číslo zhlédnutí 168 697. V závěsu jsou videa Rychlý společenský drdol a Konturování obličeje.
Nejoblíbenější videa za poslední dobu jsou Co mi přinesl Ježíšek se 17 241 zhlédnutí, Husband TAG a Tipy na vánoční dárky 2012.
Zajímavé je, že celkově nejsledovanější videa jsou ta kecací a tzv. šmírovací :D, nikoliv návody na líčení či účesy (mimo těch pár dva roky starých účesových).
 
Takže přátelé moji milí, já bych vám za tato úžasná čísla chtěla moc poděkovat a byla bych hrozně ráda, kdybychom je v následujícím roce ještě společnými silami zvedli ;).
 
Co se týče blogových předsevzetí, ráda bych videa točila kvalitněji a vyřešila nějak světelné podmínky. Také bych chtěla mít ve videích pěkné pozadí (nemyslím to své :D), což půjde asi hůř, protože na jaře hodláme začít s rekonstrukcí bydlení a tak to budou podmínky asi polní, ale snad to nějak vyřeším. Ráda bych pokračovala v trendu přispívat alespoň 5x týdně a pokud mi to čas dovolí, ráda bych přidala článek každý den, i když musím přiznat, že někdy je to příliš vyčerpávající a někdy prostě člověk ten čas nemá a co si budeme povídat, někdy nemá ani náladu :). Ráda bych pokračovala v návodech na účesy, líčení a samozřejmě v recenzích. Pokusím se i zařadit více videí kecacích, například na téma životního stylu, sebevědomí a podobně, protože o tato témata si hodně píšete a tak se je pokusím nějak adekvátně zpracovat. Také se můžete těšit na odbornější články od mého manžela, například na téma focení, jaký si pořídit fotoaparát, jak nejlépe fotit fotky na blog a podobně, to je téma, do kterého já tolik nevidím a v různých nastaveních se nevyznám a myslím si, že by to pro vás mohlo být zajímavé, jelikož si o to hodně píšete. Těšit se určitě můžete i na nové soutěže a zdá se, že možná i na zajímavé spolupráce s módními či kosmetickými značkami. Ráda bych na blog zařadila i trochu extravagance co se líčení týče a třeba i více fotografií z dílny manžela, na kterých pracujeme společně.
 
Co bych si ale přála ze všeho nejvíc je to, aby vás můj blog bavil alespoň z poloviny tak, jak baví mě, abyste se sem rádi vraceli jako v roce loňském a abyste se určitě nebáli dát mi upřímně najevo, co byste si rádi přečetli a na co se podívali a co si o tom a tom příspěvku/líčení/účesu/videu myslíte :).....
 
Děkuji vám vaše Petra
 
 
 

You May Also Like

79 komentářů

  1. Hezké plány:-)!
    Všechno nejlepší do nového roku:-)!!

    OdpovědětVymazat
  2. skvelé zhrnutie!!! Ani sa nečudujem, že najoblubenejší prispevok je Můj život s blogerkou, ludia maju radi nahliadnutie do sukromia. Ja osobne mám tiež rada takéto články. A video Co mi přinesl ježišek je tiež super, takže jeho skvelá sledovanosť je na mieste.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotečky a úžasná statistika! Moc gratuluji, všechna tato čísla si zasloužíš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SOUHLASÍM ! Ty fotky jsou nádherné, moc ti to sluší :-)

      Vymazat
  4. Máš nádherné fotky, opravdu! Přeji mnoho úspěchů i do nového roku, ty si to zasloužíš. I já jsem podlehla a založila si svůj blog, tak tě chci pozvat na návštěvu. Pokud se podíváš, budu moc ráda! :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný fotky Peťo.Nejdou přiblížit/zvětšit?Jinak Ti přeji krásný a klidný Nový rok.

    Miroslav L.

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji, Peti! A doufám, že se ti povede stále lépe a lépe. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, chtěla jsem se zeptat, jestli s manželem nefungujete jako tandem na svatbách a tak - že on fotí a ty líčíš. Tuším, že to je "vaše profese" - něco jako povolání.
    Líbí se mi totiž fotky, jak muž fotí a o líčení u tebe nemluvím, tam jsou slova zbytečný :)

    U nás to budou na jaře tři roky, co jsme začali s naší "rekonstrukcí" - dům jsme totiž skoro celý zbořili a postavili nový. Takže je mi docela jasné, co vás čeká a přeju vám hodně štěstí a nervy jak ocelový lana - budete je potřebovat :-)
    Jinak mám v malíku všechny řemeslníky od zedníků přes podlaháře až po nejšikovnějšího obkladače na světě a nábytkový studio, kde jsem konečně nedostávala záchvaty šílenství, že jedině je zabít je to správný řešení :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné plány s blogem :) Přeji ať se ti nadále tak daří, určitě tě budu i na dále sledovat, protože tvůj blog Péťo patří k mým oblíbeným :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty fotky jsou úžasný, ta s tim koťátkem <3
    Už se těším na další články, vždycky si krásně počtu. Měj se hezky a krásný nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fotka s brýlemi a kočkou - to je nádhera ! ty brýle ti vážně, vážně moc sluší ! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta fotka s kočičkou je úplně nejlepší :)
    Už se nemůžu dočkat nových článků a videí, tvůj blog stejně ze všech nejlepší !!!
    Hodně štěstí v Novém roce :) Lenka

    OdpovědětVymazat
  12. teda Peti,krasny prekrasny fotky..ty jsi koca a manzel ocividne umi fotit:-)strasne se s Tebou tesim na rok 2013 a na hezky chvilky straveny u Tebe na blogu,jako tomu bylo doposud:-)
    Julie:-*

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý článek! Moc se mi líbí jak se do tvého blogování zapojuje i tvůj manžel, jde vidět, že tě skvěle podporuje! :)
    Doufám, že v novém ruce bude tvůj blog tak skvělý jako byl doteď, jsi jedna z mýc nejoblíbenějších blogerek a na tvá videa a články se vždy hrozně moc těším :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. ty jsi veselá kopa Peti :D Hezký příspěvek, ráda jsem si přečetla hlavně tu první část, mě čísla tak nějak zajímají, mám to po taťkovi :D Ať se vám s manželem daří na blogu i soukromě v roce 2013. Hodně štěstí :))

    OdpovědětVymazat
  15. gratulujem k všetkému Peťka :) Ja ťa sledujem už fakt strašne dlho a videá som pozrela tiež skoro všetky :) Podľa mňa si strašne dobrý človek s dobrým srdcom a je to na tebe vidieť :) Chcela by som ti zaželať ešte veľa dobrých nápadov a čo najmenej hnusných anonymov. Mňa by strašne zdeptali :D A ešte teda všetko dobré do Nového roku a nech ste s manželom naďalej takí akí ste :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jéj, už sa teším :). Ja mám bohužiaľ problém s fotkami, ale snáď to bude v tomto roku lepšie

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj máš krásnej blog! prosím! co nejvíc učesů ! miluju jak ukazuješ učesy a díky tobě konečně vím co z vlasama! umíš to i perfektně učit! fakt palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluju za takový úspěchy. Sice nemám čas chodit sem pravdielně, ale články si čtu i zpětně a mám raději ty o vizáži a podobně :)) Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  19. Gratuluji ti k takovým číslům :)
    Strašně se těším na články ohledně blogování, např. téma focení. To mě zajímá hodně :)
    Přeji pěkný nový rok 2013 :)

    OdpovědětVymazat
  20. musím říct, že na vylepšení se moc těším :-) tvůj blog mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo , myslím , že tohle všechno si právem zasloužíš a přeji ti všechno nejlepší do roku 2013 ! ;)
    Krásné fotečky ! Jsi na nich strašně krásná ! Závidím ti to ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Moc hezký napsané!Tvému blogu přeji v novém roce hodně návštěvnosti,přečtení příspěvků,hodně odběratelů na YT a sledovanosti!

    Krasné fotky na nich vždy vypadáš báječně,a tvůj manžel je výborný fotograf!:)
    Hodně díky tobě jsem se inspirovala a více se přiučila :)

    OdpovědětVymazat
  23. Pekné zhrnutie, aj tebe želám do nového roku všetko len to najlepšie a nech sa blogu aj naďalej tak darí :) PS: Tá fotka s kočičkou je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  24. Úžasný článok, skvelé štatistiky! Mňa tento blog a videá budú baviť stále :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Peťo,
    jsem Vaší pravidelnou čtenářkou a dnešní příspěvek se statistikou, shrnutím a plány se mi moc líbí.
    Chci popřát Vám i manželovi v tomto roce mnoho lásky, štěstí, zdraví a hlavně stále smysl pro humor, který oba máte :-) Videa, kde si uděláte srandu i samy ze sebe se mi líbí, jsou mi blízká a pobavím se já i moje rodina. Vždyť život není o upjatosti. Kdo nedokáže být aspoň občas trochu praštěný, tak mi ho je líto. Mé nejoblíbenější video je vaše cesta na dovolenou k moři:-), pak i ostatní vtipná videa s manželem ( škoda, že ponožkové už není!) a mám ráda videa outfitová i s líčením.
    K přehlédnutí není ani to, že se s nadhledem dokážete vyrovnat i se zlými anonymy. Někdy to nejde nereagovat, ale doufám, že se tím už tak netrápíte. Ti tu prostě budou pořád a i kdyby jste měli s mužem svatozář, vždycky si něco najdou.
    Docela často Vás spolu s manželem potkávám a i když jste mi již několikrát napsala, ať se přihlásím, tak vždycky když vás vidím, mi to zrovna jako stylově nesluší, vlasy nic moc a tak :-) Tak jsem to ještě nedala, oslovit Vás osobně :-) Ale vždycky!! vám oběma to moc sluší!
    Mějte se fajn a těším se na novinky v tomto roce, tady u Vás. Renata

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo, vše nej do nového roku :) ať Vám s manželem vychází všechno podle plánu!

    OdpovědětVymazat
  27. Ta první fotka v poslední řadě je luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  28. velmi pekne zhrnutie :o) veľa štastia aj v tomto roku s blogom :o)

    OdpovědětVymazat
  29. Drahá Petro,

    gratuluju Ti k obrovským číslům! Určitě taková čísla jsou snem každé blogerky! Tvůj blog sleduji teprve kráce (viz komentáře u ostatních článků), ale hrozně se mi zalíbil. :)

    Máš opravdu úžasného manžela, že Tě v tomto tolik podporuje! Napadl mě teď námět na článek: hodně manželek po svatbě se o sebe přestává tolik starat a říká si, že když už mají chlapa jistého, tak je to zbytečné. Je mi jasné, že v Tvém případě to tak rozhodně není, ale sama znám pár manželek, které to tak mají :)

    Videa o sebevědomí jsou skvělým nápadem, už aby to bylo! :)

    Hodně štěstíčka v dalším blogaření a pevné nervy při rekonstrukci! :)

    JK

    OdpovědětVymazat
  30. Peťo Gratuluji :) Málokdo se může pochlubit tak skvělou návštěvností jako ty :) Přeji ti, aby to bylo stále lepší a lepší :) Hodně štěstí, zdraví a lásky do nového roku 2013 :). Moc pěkný článek a fotky. Nejvíc se mi líbí ta u toho plotu či mříží nebo co to vlastně je :)

    OdpovědětVymazat

  31. Těším se v tomto roce na vaše videa hlavně na účesy a nové líčení.Jsem ráda že plánujete přispívat až 5xtýnně.Na váš blog chodím každý den a moc mi to těší když najdu zase něco nového.Doufám že i váš manžel přispěje také psaním a videem.Díky za všechny příspěvky.Vendula

    OdpovědětVymazat
  32. Více textů a méně videí prosím.

    OdpovědětVymazat
  33. Také ti přeju hodně štěstí v tomto roce a ať ti blog jenom vzkvétá.

    Strašně moc ti to sluší na fotce v horním pravém rožku koláže - jak si zakrýváš jedno oko foťákem, neudělala bys videjko na makeup, co na ní máš?

    OdpovědětVymazat
  34. Samozřejmě mám moc ráda tvoje články o outfitech a líčení, ale nesmírně se už těším i na ty od manžela o focení - skvělý nápad! A do nového roku přeju, ať tě blogování pořád tak baví a hodně úspěchů ;-)

    OdpovědětVymazat
  35. krasnee fotecky ale s tim kotatkem to vyhrala :)) preji hodne zdraví uspechu v 2013

    OdpovědětVymazat
  36. Také gratuluji a přeji všechno krásné do nového roku. Co se týče mě, já mám nejraději příspěvky "testové" neboli recenze na konkrétní přípravky. A pak samozřejmě videa účesové. Už jsem si podle Tvého skvělého blogu vytvořila nejedno dílo na hlavě :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Nádherné fotky... :-) Vím, že už si někde říkala kolik ti je, ale je to docela jedno. Vypadáš na DVACET! Tady rozhodně ano... :-) :-) Mnoho zdraví, štěstí, lásky a úspěchů do roku 2013! ;-)

    OdpovědětVymazat
  38. ať se ti tak skvěle daří i další rok a těším se na další tvé články :)

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, já mám ráda všechna tvá videa i články, až na ty outfitové. Ty mě nikdy nebavili (obecně), ale to samozřejmě není tvoje chyba ;) Jinak, už se moc těším na ty změny. Hlavně na články od tvého manžela. Měla jsem blog, ale už se mu vůbec nevěnuji, protože nestíhám, učím se na příjimačky na střední a do toho ještě abych měla co nejlepší průměr... :/ Takže ti jako bývalá bloggerka ty počty odběratelů a čtenářů závidím jako blázen :) Ale až budu mít lepší foťák anebo kameru, tak budu blogovat zase, rozhodně jsem se toho nevzdala a ani nehodlám, je to úžasné ;) Tvůj blog je pro mě naprostým vzorem v oblasti blogování. Dá se říct 100% inspirace :D

    OdpovědětVymazat
  40. Jen tak dál Péti!
    Tvůj blog je skvělou inspirací.... Sleduji tě od samého začátku a podle mě si ta nejlepší blogerka!!! Kam se hrabou američané :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jen tak dál! Tvůj blog je pro mě skvělou inspirací! Vypadáš stále neodolatelně a každé další video a další článek je jedineční :) Kam se hrabou američané :)

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné vyhlídky do budoucna :). Jsem přesvědčená že tvůj blog bude mít čím dál tím víc čtenářů a vím že ty si to opravdu zasloužíš. Líbí se mi že je vidět jak sis dala s každým příspěvkem práci a že tě to opravdu baví. Ty čísla jsou krásná, je to veliký úspěch a už se těším na všechny tvé nové články a videa! :)

    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Péťo,
    ráda bych ti poděkovala za to všechno co na blogu děláš, jak to bereš zodpovědně a jakou kvalitu tvoje příspěvky mají. Je radost číst tvoje články, dívat se na videa a kvalitní fotky, a taky jak jste kouzelný pár s manželem :o) Čísla a komentáře jasně nasvědčují tomu, že je nás takových víc co dokážeme oceni kvalitní práci :o))) Ráda bych ti popřála v tomto roce hodně pracovních i blogerských úspěchů, kupu zdraví a hlavně spokojenosti :o)
    Ještě bych si dovolila okomentovat jednu maličkost - nedá mi to , ale musím se zmínit o těch stupidních anonymech. V několika debatách jsem tě obhajovala, ale pak jsem si uvědomila, že přesně tohle je živná půda pro takové chudáky, co si potřebují někde nahnat sebevědomí. Zdá se mi, že lepší by bylo na ně vůbec nereagovat a nebo je rovnou nepustit s komentem dál. Jestli to takhle dělá pár lidí co vyloženě rýpou a ještě někdy dost nevybíravým způsobem, nedala bych jim vůbec příležitost. Možná je to radikální řešení, ale ať si jdou dloubat někam jinam.
    Takže moc se těším na další příspěvky ( hlavně o focení ) a jen tak dál, moc zdraví Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dante Alighieri1. ledna 2013 v 21:01

      Souhlasím, já bych např. komentář, že si můj manžel vzal slepici nebo má milenku, neschválila. Stejně jako když někdo napíše, jestli příště ukážeš frndu. Co to jako je?! Jedině tak to ty blbce přejde.. Když jim budeš odpovídat a vůbec my všichni, akorát je vyprovokujeme k dalším komentářům pod dalšími články.

      Vymazat
  44. Krásně jsi to zrekapitulovala a přeju ti i nadále hodně úspěchů a ať se ti vše daří :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahojky,
    teeeda, tolik shlédnutí, že máš, i denně - tak vysoká čísla jsem ani netušila! :-o Moc gratuluji! Tvůj blog je nejlepší ze všech, sleduji ho denně, líbí se mi úplně všechny tvé příspěvky, ale tvé líčení přímo hltám, když koukám na tvá videa tak kolikrát ani nedýchám, miluji tvé líčení!
    PS: Máš i Facebook? Některé blogerky jsou i na FB.
    Papa a přeji mnoho úspěchů i v tomto roce a mnoho a mnoho spokojených čtenářů!!!

    OdpovědětVymazat
  46. Péťo, gratuluji k číslům a moc ti to přeji. Těším se na další články a přeji pevné nervy s rekonstrukcí, my jsme rekonstruovali loni od března do června a doufám, že mám s podobnými pracemi na nějakou dobu klid. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Vše nejlepší v roce 2013. Ať se ti plány vydaří, jak si přeješ.

    OdpovědětVymazat
  48. 5 článků za týden? Tento blog jsem objevila nedávno a opravdu tě obdivuji, kolik do něj vkládáš času a energie, jde hodně vidět, jak moc tě to baví a kolik máš nápadů. A to se mi hrozně líbí. Jen tak dál, ať se tvá předsevzetí splní! Moc se mi tu líbí a těším se na nové články :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peťul! Teprve v prosinci jsem narazila díky konturovacímu videu na youtube na tvůj blog. Musím říct, že jsem prozatím nebyla fanouškem žádného blogu a popravdě jsem ani do té doby nevěděla, co je to blog. Vím, že tím bych se asi chlubit neměla, ale bohužel je to tak. Ale ty jsi mne hned tím svým prvním mnou shlédnutým videem tak zaujala, že jsem hned zkoukla další a další a další... pak jukla na tvůj blog, zamilovala se do něj a teď každý den nezapomenu juknout na tvé stránky a moc s těším na nové příspěvky, ať už jsou na jakékoli téma. Působíš na mě hodně sympatickým a optimistickým dojmem a dodáváš mi energii. Moc se mi líbí tvá předsevzetí a držím ti palce, abyse ti podařilo je splnit. Přeji ti hodně štěstí, zdaví, lásky a úspěchů, samozřejmě i tvému manželovi a budu se těšit na každý tvůj nový příspěvěk! Jen tak dál ;-)

    OdpovědětVymazat
  50. Těším se (nejen) na šlánky od manžela, jak fotit, atd. To je potřeba :). Je to sympaťák.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peťo přeji ti hodně štěstí s blogem ať se ti daří i v roce 2013 už se nemůžu dočkat na videa :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ta fotka hore v pravo je dokonala! Vytlacit ako velky plagat a dat na stenu. Nadhera. :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Já už ses táááááááááák těším... Seš moc fajn,doufám že s námi vydžíš ještě i 2014 :D :)) Jen tak dál,přeji hodně síly a chuti do blogování... :)

    OdpovědětVymazat
  54. Si fakt skvelá, simmpatická, prekrásna...aj ja milujem tvoj blog a všetky tvoje videá. Len tak ďalej a prajem úspešný nový rok.

    OdpovědětVymazat
  55. Peti..máš za sebou mega úspěšný rok..a já ti přeji aby i ten nový rok byl pro tebe ve znamení úspěchů na blogu:) Jste s manželem skvělá dvojka!!

    OdpovědětVymazat
  56. Ty jsi tak fotogenická,nejvíc semi líbí fotka na pařezu a těším se na plány.....

    OdpovědětVymazat
  57. Není co komentovat, čísla hovoří za vše :-) Jen tak dál Peťul!!!Do nového roku 2013 tobě a tvé rodině jen to nejlepší!!!

    OdpovědětVymazat
  58. skvělý článek,a ty fotky!!:) Chtěla bych se zeptat,jestli nechceš udělat video nebo článek o tom jak si upravuješ obočí,co všechno na něj používáš,čím si ho upravuješ a tak nějak celkově. Vždycky mě uchvátí tvoje detailní fotky líčení a nemůžu se nabažit toho jak ho máš dokonale upravený!

    leilarosee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Je vidno, ako veľmi sa snažíš :-) Len tak dalej

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Péťo, tvůj blog sleduji právě od zmiňovaného videa s rybím copem, takže už to nějaký pátek bude, a sleduji ho opravdu každý den. Tvůj blog je pro mě něco jako rituál. Jsi pro mě velkou inspirací, a moc si mě toho naučila. Těším se na další videa, a děkuji za všechno.

    OdpovědětVymazat
  61. Krásné :). Přeju ti do nového roku co nejvíc úspěchů s blogem a spokojený osobní život :).

    OdpovědětVymazat
  62. Přeji mnoho úspěchů do roku 2013 a ať je tvůj blog pořád tak skvělý, jako byl doposud! :) Moc ráda tvé články čtu, koukám na videa no prostě všechno :) jsi mojí velkou inspirací :)
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
  63. to je nádhera;) přeju ti hrozně moc úspěchů i v roce 2013, hrozně tě obdivuju;)

    OdpovědětVymazat
  64. Odpovědi
    1. Souhlasím....si opravdu krásná :)
      A ta fotka za plotem je opravdu skvělá...

      Vymazat
    2. Taky se mi moc líbí fotka u plotu!

      Vymazat
  65. Šťastný nový rok! :) Gratuluji ti k vysoké návštěvnosti, zasloužíš si to. :)

    P.S.: Ty fotky jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  66. krasne fotky, krasna macicka :) akoto, ze som tvoj blog objavila az teraz ?? :OO :)

    the pink apple

    OdpovědětVymazat
  67. Jsi skvělá, jen tak dál! Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  68. Peti vím, že se to nehodí ale chci se tě jen zeptat - proč nemáš manželovo příjmení? Není to škoda?

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Peti, moc gratuluji k tvému úspěchu! Tvůj blog patří k mým nejoblíbenějším a byl první, který jsem začala sledovat. Miluji tvoje videa! Opravdu klobouk dolů. Upřímně si byla mojí inspirací pro založení vlastního blogu. Jsi opravdu skvělá, jen tak dál :)

    petulane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj všichni, je mi potěšením sdílet skvělé svědectví o DR SUNNY, že přinesl štěstí zpět do mé rodiny. Opravdu chci celému světu říct, že existuje kouzelník jménem DR SUNNY, který je tak skutečný a opravdový. Nikdy jsem v žádnou z těchto věcí nevěřil, ale když jsem na 1 rok ztratil svou ženu, potřeboval jsem pomoc, dokud jsem nenašel skvělého kouzelníka a on mě ujistil, že svou ženu dostanu zpět za pouhých 48 hodin, ale měl jsem pochybnosti. . a poté, co bylo kouzlo sesláno o 48 hodin později, právě když sesílatel kouzla řekl, že mi zazvonil telefon a překvapivě to byla moje žena, která mi poslední 1 rok nezavolala a omluvila se za bolest, kterou měla. způsobila mi a řekla mi, že je připravena přijít pro mě domů. Dr. SUNNY jí dal opravdu najevo, jak moc ji miluje a potřebuje ji. A také jí otevřel oči, aby si představila, kolik lásky spolu musíme sdílet. Budu i nadále sdílet toto svědectví po celém světě. Všem díky Dr. SUNNYMU za dobrou práci, kterou pro mě odvedl. Kontaktujte ho hned, protože je velmi mocný a vždy vám pomůže. Věřte mu a udělejte vše, co od vás žádá, a nikdy o něm v žádném případě nepochybujte. váš WhatsApp +2348082943805 nebo e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Nemůžu uvěřit, že voodoo se rozrostlo do té míry, že ho můžete použít k výhře v loterii. Viděl jsem online komentář od kouzelníka jménem Dr Ajayi, který mi pomohl s voodoo, díky kterému jsem vyhrál loterii powerball ve výši 450 000 $. Také mi řekl, že kdybych šel pro miliony, vyhrál bych také. Problém byl ale v tom, že kouzlo můžete použít pouze jednou, což znamená, že neexistuje žádná druhá šance hrát dvakrát, protože je to proti voodoo, které řekl duchovní člověk. Byl jsem za to tak vděčný, že jsem nikdy nevěřil, že to někdy bude fungovat, ale dnes jsem byl schopen splatit své dluhy. Dr Ajayi je mocný duchovní muž, který vám může pomoci vyřešit jakýkoli životní problém, který zažíváte, ať už fyzický nebo duchovní, na Dr. Ajayiho se můžete zcela spolehnout. můžete ho kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Moje osmileté manželství bylo na spadnutí, když jsem se dočetla o doktoru Ajayim, mocném kouzelníkovi, který pro mě vytvořil kouzlo lásky, a to přimělo mého manžela pokleknout a prohlásil, jak moc si mě váží a nikdy neopustí manželství, protože Dr. Ajayi, můj domov je nyní plný lásky. Pokud máte v manželství těžké časy, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro pomoc. Kontaktujte ho na Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!