Duhový TAG

by - 12 června

Krásnou slunečnou středu všem,

tento TAG se na youtube docela rozšířil a tak jsem se také rozhodla ho natočit, přiznám se ale, že jsem úplně nestudovala pravidla, takže jsem si to maličko uzpůsobila a vzniklo z toho to, že vám ukážu pár fakt úžasných věcí v barvách duhy :). Mějte fajn den!

You May Also Like

32 komentářů

  1. Péťo, zdál se mi praštěnej sen, že jsem si chtěla koupit od Tebe štětec, ale jako musela jsem si vzít jako dárek povinně nějakej roztahovač na mezery mezi kachličkama :D :D... Praštěný, co? Jo mimochodem, jakýkoliv zvuky od Tebe neslyšim - ani ty ptáky, ani sekačku ani ty chlapy, co na sebe tenkrát pokřikovali nejsou slyšet, a s uřvanejma sýkorkama mám problém i ve městě :D Jinak ten pudr od essence je super, mě se líbí, že je transparentní a není sypanej, první transparentní v tuhým provedení, kterej jsem našla, velký balení sypkejch pudrů je do kabelky dost nepraktický :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D roztahovač na mezery mezi kachličkama :D?! přiznej se, že děláte novou koupelnu :D....

      Vymazat
    2. Roztahovač na mezery mezi kachličkama.. zajimavé :DDD jsem se pobavila :D

      Vymazat
    3. Péťo vaše videa i váš blog mám moc ráda. Tohle video je doopravdy úžasné :) Moc vám to tam slušelo :) Už se nemůžu dočkat až budete točit další video :)

      Vymazat
  2. Krásnej duhovej tag já mám i v paneláku problém s uřvanýma ptákama

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo, moc Tě zdravím. Každý den, když uložím malou, tak si udělám kafe a mrknu na Tvůj blog. Je to taková moje polední pauza. Vždycky se pobavím, poučím, načerpám inspiraci. Díky Tobě jsem objevila např. Ryor. Minulý týden mi dorazil Tvůj štětec, musím Ti moc poděkovat, je prostě úžasnej a ta cena je jako třešnička na dortu. Pokračuj dál, těším se na další novinky.

    PS: Co se týká magorů/anonymů, co ani neumějí vyjádřit negativní názor pod svým jménem....řeknu Ti to tak.....závist je nejvyšším oceněním toho co děláš a co oni neumí. Míša

    OdpovědětVymazat
  4. No právě že ne, já vůbec nechápu, jak se mi to do snu dostalo, většina mejch snů prostě nedává smysl. Ten štětec chápu, protože si ho nejspíš koupím, až budu mít po zkouškách, ale ty kachličky, to mi nejde do hlavy... mimochodem, takovej nástroj na ty mezery jsem nikdy neviděla, vypadalo to trošku jako takový velký kleště :D

    OdpovědětVymazat
  5. Opat prijemne video:) tabletky sa daju pekne nahradit mrkvou, u mna to funguje, mam taky jemny nadych, som tiez bledsi typ. a este lepsie, ked je mrkva odstavena a pije sa spolu s olivovym olejom, min. rok som takto fungovala a bola som aj ovela rychlejsie hnedsia:) ale chapem, kedze spolupracujes s biodermou a mozno ti aj vyhovuje takato forma betakarotenu, len ja osobne som zastancom prirodnych zloziek :) Dada

    OdpovědětVymazat
  6. Doporučuji sledovat koncem tohoto týdne nebo začátkem příštího týdne sledovat lékárny, mají mít velký micelárky od Biodermy 500 ml 1+1 ! Jupí :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné video Péťo moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  8. haha, ten sen slečny předemnou :-D pobavilo mě :-)

    OdpovědětVymazat

  9. Ahoj Peti,velmi jsem si oblíbyla sprcháče Balea a nakoupila jsem od každého jeden,Mají dobrou cenu a jsou lepší než značkové které jsem používala dříve.Díky tobě jsem začala kupovat i v drogeriích než je Avon a Oriflame.Díky za typy.Vendula

    OdpovědětVymazat
  10. ani ja nic nepocujem , ja byvam v panelaku na uplnom vrchu mna tam chodia otravovat holuby a stale hrkutaju :) CW v tom lila odtieni je uzasne planujem si ho kupit . Mam odtiene pink rebel a coral ambition...essence puder vyskusam nakolko teraz mam transparentny od nyc ale rozbil sa mi. Mango sadu od balei ma tusim uz kazdy ale je strasne fajn, moj problem je ale ten ze mne sa vona po case uz nepaci tak isto je to aj s parfemami preto ich mam ale 40 :) Mna velmi laka kozmetika Madam Lambre maju krasne tiene na oci a dizajn ani nehovorim...typ vlasov ako mas ty mam aj ja a velmi je dobry sampon http://erdbeerrose.blogspot.sk/2012/08/balea-professional-tiefenreinigung.html velmi dobre vycisti vlasy a nemasti ich ...na mihalnice ti poradim trik s vazelinou neviem ci to poznas ja si vecer ako si natriem tvar kremom tak si dam na mihalnice vazelinu mihalnice sa mi o dost spevnili a narastli myslim ze video o tom je aj na youtube...inak velmi by ma potesilo keby si natocila video o tvojich ruzoch na pery kolko ich mas odtiene a tak lebo ja milujem ruze a viem ze aj ty :) a inak color tatto mam len jeden on and on bronze a nedam na neho dopustit pouzivam hlavne ked nemam cas sa dako malovat alebo idem k vode...maj sa krasne a uz sa nemozem dockat dalsieho videa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti,
    video jako vždy ... rozzářené a pozitivní, moc mě bavilo. Na některé ze zmíněných produktů jsi mě už nalákala v dřívějších recenzích. Tvářenka Maybelline Colorama má nádherný odstín a SKVĚLE se mi nanáší tvým štětcem flat top PetraLovelyHair. Je neuvěřitelné, jak je štětec jemný. V dnešním videu jsi mě maximálně zaujala produktem Excipial Kids, protože mám bohužel sklony k atopickému ekzému.

    Ještě malá otázečka na líčení očí ve videu. Jaké jsi použila stíny? Moc ti to slušelo! Nemohla bys některé lícící video věnovat tomuto tipu make-upu? Nějaké jednoduché, elegantní líčení pro běžný den.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkný nápad :)
    budu ráda, když se zapojíš v mé giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti,

    mohla by si mi prosím napísať zloženie krému Excipial kids? Na internete som našla len účinnné látky nie celé zloženie. Už dlhšie zháňam niečo vhodné pre bábätká. Vopred ti ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je drzost chtít po Petře složení produktu....neschopnost si najít složení na internetu....fakt trapas. Ona toho tady pro nás dělá málo, že?! Tak tady to máš : Excipial Kids složení:Aqua Glycerin Dicaprylyl Carbonate Cetearyl Isononanoate Octyldodecanol Pentylene Glycol Sucrose Stearate Glyceryl Stearate Citrate Butyrospermum parkii butter Cetearyl Alcohol Panthenol Tocopherol Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid Butylene Glycol Carbomer Xanthan Gum Sodium Hydroxide Ascorbyl Palmitate

      Vymazat
    2. Sa ukľudni prosím ťa. Nie si jej hovorca. Píšem, že som to na internete hľadala a nenašla som to. Jediného koho to môže nahnevať je ona sama.

      Vymazat
  14. Musím říct, že s matujícím pudrem jsi mě docela navnadila...
    Naopak šnečí BB mi přišel úplně nejhorší.
    Sprcháč s vůní manga mi taky přijde super. Ujíždím na ovocných vůních... jenom škoda, že nevoní déle.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, já se těšila na tento tag u tebe, ale bohužel moc spokojená nejsem. Chápu, že si nám toho chtěla říct více, ale princip byl, prostě vybrat to nej z 6-7barev duhy. A nepřidávat žluto-oranžové, nebo více oranžové atd. Nebo bílá a černá, to si ty výrobky klidně mohla přidat v jiném videu, trošku to ztrácelo smysl.

    U Káji se mi to líbilo víc, ta se s tím nepárala :)

    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak ... bezva kecací video , ale jako TAG jsem v tom měla prostě bordel :D

      Vymazat
  16. Přirozenější make-up ti opravdu sluší!...Zrovna včera jsem koukala na tu oranžovou tvářenku Colorama a váhala jsem a teď jsem zase naštvaná, že jsem jí nevzala :D. Už jsem pro ní rozhodnutá :)
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Péťo, prosím tě jak dlouho vydrží vonět ten sprchový gel? Já mám ten ananasový- voní nádherně, ale bohužel jen v tom obale. Jakmile se jím umyju

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkný TAG :-)
    Šnečí BB je úžasný, stejně tak výrobky od Ziaja, i když na vlasovou kosmetiku od nich se teprve chystám. Matující pudr od Essence je moc fajn a tvářenku od Maybelline jsem ještě nesehnala.

    OdpovědětVymazat
  19. Proč zdržuješ řečma o tom, že zdržuješ, dyť už jen tím zabiješ pár zbytečných sekund jsou to jen prázdná slova a slovní smog, protože nikdy to stejně nemáš tak krátké jak chceš. A napsal ti někdy někdo, že mu vadí tvá dlouhá videa? Ne, právě naopak, tak vidíš. Nemusíš to fakt říkat na začátku každého videa, dyť tahle poznámka je právě na tom to nejotravnější a fakt úplně zbytečná. Otráví mě spíš to, že čekám, že to vždy řekneš, na dlouhé video se vždy těším a když to řekneš tak akorát dostanu špatné svědomí, že se zdržuju nějakým dlouhým videem, jinak by mě to ani nenapadlo.

    OdpovědětVymazat
  20. No Peti supr řekla bych že si opálenější a zase dokonalá. Už se těším na další sraz doufám ,že tentokrát dorazím.

    ps: Si můj velký vzor . A když sem smutná vždy zvedneš náladu.

    Sofie

    OdpovědětVymazat
  21. Suprové video a to líčení ti fakt sekne, strašně tě omlazuje.. A hlavně díky tomu lehkému líčení očí ti strašně vynikne barva očí, já se svou hnědou můžu jen slintat..:)

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle video jsem si pustila předtím než jsem šla do práce a hrozně moc mi zvedlo náladu :) Si tak mile veselá! Tyhle videa mám opravdu nejraději :)Moc Ti za ně děkuju Peti! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám taky color whisper ''Oh la lilac'' a je dobrá na to že mi je 14 let tak se mi fakt líbí a vůbec jsem se nebálá ji koupit díky tvým radám ;) a děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  24. Je mi 14 let a díky tvým radám jsem také koupila rtěnku ''oh la lilac'' a je perfektní <3 DĚKUJI ZA RADU ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Asi tam chtěl bejt namočenej furt :D Jsi fakt boží :D:))))):-**

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!