Soutěž o dva vstupy na modní přehlídku, kterou bude uvádět Leoš Mareš

by - 15 června

Ahoj všem,

dnes jsem si užila báječný den a krásně si odpočinula - konečně po x týdnech :). Do noty mi hraje i počasí, konečně se ohřejeme a opálíme. Kromě pár nahodilých fotek, mám pro vás ale soutěž o něco, co byste si neměli nechat ujít.
Dnes si totiž zasoutěžíme o dvě vstupenky na módní show Denisy Nové, kterou bude uvádět Leoš Mareš a předvádět bude například Petra Faltýnová, při příležitosti  uvedení novinky na trh značky Ariel. Asi si říkáte, jak to souvisí s módní přehlídkou a beauty blogem a proč tam mě a se mnou dvě z vás, pozvali. To vám zatím nemůžu úplně prozradit, ale myslím si, že to může být fajn odpoledne a že si to užijeme :).

O co tedy soutěžíme?

O dva vstupy na módní přehlídku (je tedy třeba mít v té době čas a dostavit se do Prahy).
Akce se uskuteční v úterý 18. června 2013 od 14:30 v prostorách restaurace Soho, Podolské nábřeží 1, Praha 4.

Jak se zúčastnit a vyhrát?

1) napište mi do komentářů váš kontaktní email (komentáře moderuji, tedy chvíli trvá, než se objeví, jeden člověk = jeden komentář, nepište stejný komentář vícekrát, děkuju)
2) napište mi odpověď na otázku: Co je pro vás za poslední dobu malá, ale výkonná inovace a proč? :)

Kdy vyberu výherce?

Soutěž poběží do nedělní půlnoci 16.6. a výherce vyberu v pondělí během dopoledne a budu je o výhře informovat emailem. A v úterý se na vás budu těšit ;)!

 


 
 
Tak doufám, že soutěž vám připadá zajímavá a že se vám bude líbit, pokud se z časových důvodů nemůžete zúčastnit, nebojte se, mám pro vás přichystanou i další soutěž o klasické balíčky s kosmetikou ;). A i když se zúčastnit nebudete chtít, nebojte se okomentovat :).

Zítra si dáme zase líčení, ale ani dneska vás nechci ochudit o pár fotek, které mi uvízly v mobilu nebo kompaktu :). Dnešní z procházky, miluju sluníčko a teplo :)!



V DMku mají povedenou limitku Essence Sun kissed, k opálení pleti tyhle barvy půjdou nádherně a co mě tedy hodně zaujalo byly stíny a tužky, určitě na to mrkněte, jestli se chystáte na nějaké plážové párty, budou to barvy jako dělané.




Další limitka v jarních pastelových barvách se mi taky v DM moc líbila, pořídila jsem si matnou barvu na rty v malinovém odstínu Mission flower a sklidila jsme na ni spoustu pochval, určitě vám ji ukážu.


 
 V New Yorkeru se mi hrozně líbily tyhle šaty, krémová barva a krajka, co víc si přát :)!


A tyhle se mi moc líbily na pláž, zvláště zajímavě řešená záda.....



Tak to by bylo pro dnešek vše a už se na dvě z vás v úterý těším :)!

Tuto giveaway umožnila zrealizovat značka Ariel. Značka Ariel je výhradním pořadatelem této akce.

You May Also Like

74 komentářů

  1. Pro mne je asi nejvetsi a,nejucinejsi inovace v podobe vanishe, toho sypkeho prasku v krabivi. Vim, ze to tehtokrat nema nic spilecneho s kosmetikou nebo modou. Ale doma mam svetle zluty koberec, ktery dostava od deti silne zabrat adoposud jsem cistila koberec vanishem na rucni visteni a musela jsem odlifrovat starsi dcerku s tatinkem na chatu k prarodicum, protoze koberec po tomto zakroku usychal cely den. Ze mam doma uz i druhou princeznu, dostava koberec zabrat 300x, protoze to mi vsude drobi susenky, vylejva caj a koberec vypadal na odpis. Takze jsem koupila ten prasek, ktery je slabe vlhky, vetrela ho smetackem do koberce a po nejake dobe vysala a koberec vypada temer jako novy. Pro mne neskutecna uspora casu a nemusim stehovat rodinku na den pryc a dite si muze v klidu lezt po byte.

    a druha mala ale ucinna inovace...jsou pro me stetce, ktere jsem si obmenila. Vetsinu, vlastne vsechny az na real technigues, zakoupila tady u peti. Diky nim vypadam zase jako clovek a ne jako ustvana matka, ktere by leckdy hadali pres tricet, pritom mam sotva 25. Takze za mne to jsou tyhle veci.

    email: ellen.cigi@hotmail.cz


    a ps: ty krajkove saty ti peti moc moc moc slusi, kort v kombinaci s temi cervenymi nehty

    OdpovědětVymazat
  2. já se dívala na ty essence stíny. nevím jak s bází, ake na ruce se mi setřely okamžitě :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou takové hrozně jemné, ale myslím, že s bází by mohly držet dobře, ale barvy jsou to teda úžasné, zvláště na sluníčku :)!

      Vymazat
    2. Já jsem si koupila ty zlaté a s bází drží dobře. :) Ale nejdou mi tedy úplně moc vrstvit?! :( Jinak jsou parádní! :D :)

      Vymazat
  3. Nemůžu ti nenapsat, jak ti ty krajkové šaty sluší. Jsou krásné, padnou ti jak ulité. Doufám, že "odešly" s tebou ;)
    Míša

    OdpovědětVymazat
  4. Na tý první fotce ti to moc sluší, vypadáš spokojeně a odpočatě, z outfit postů tě znám jinak, tohle je příjemná změna :-) A koukám, že manžel už nemá rovnátka, kdy je budou sundavat tobě? Myslím, že už máš zoubky hezky srovnané :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, no dnes jsem se opravdu trochu zregenerovala :). Jinak už mám rovnátka v konečné fázi, budou mi je sundávat na konci července, už mám i datum :D.

      Vymazat
    2. To už se určitě nemůžeš dočkat co? :-D Při svém pracovním nasazení si relax zasloužíš, doufám, že v něm budeš pokračovat i zítra :-) Napadlo mě, že by vám na té procházce slušel pes, neuvažujete o dalším domácím mazlíčkovi? :-) Na druhou stranu chápu, že je to větší závazek než číča. Taky si musíme všechny výlety a dovolenou plánovat s ohledem na psa, nemá nám ho kdo vyvenčit v případě nouze. Hezký zbytek víkendu :-)

      Vymazat
    3. Pes? Prosímtě:-) MIMINKO by vám slušelo víc!:-)

      Vymazat
    4. no uvidíme jakého mazlíčka si nakonec pořídíme :D, ted máme zrovna týden staré kotě od Blairynky...

      Vymazat
    5. Ona porodila jen jedno?

      Vymazat
    6. Vaše Blair porodila jen jedno kotě?

      Vymazat
    7. dvě černošedá,ale jedno hned pošlo, kočky v prvním vrhu nemívají tolik koťat jako v těch dalších max. 2-3 podle mé zkušenosti a pak tak 4-6 ;)

      Vymazat
    8. A necháte ji vykastrovat?

      Vymazat
    9. určitě, vždycky jsem měli kočky vykastrované ;), ale chtěli jsme jí nechat jedna koťata, prý je to pro ně lepší.....

      Vymazat
  5. Já se přidám k Lence, protože moje inovace také nesouvisí s kosmetikou, ale se zdravotnictvím. Pro mě je nejlepší inovací za poslední dobu N6 kochleární implantát, který právě přichází na trh. Podle prvotních zpráv to vypadá, že bude ještě lepší než současná C5, kterou má můj syn. Díky implantátu slyší a říká mi "maminko". Jsem strašně vděčná všem, kteří se implantáty a vším okolo zabývají. Proto mám tak strašnou radost z té novinky, Tomášek ji sice mít nebude, ale zase ji bude mít spousta jiných dětí a dospěláků a díky tomu uslyší. Prostě je to takový malý inovativní zázrak.

    e-mail: netukovi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krasa. To bude super vec.

      Ja mam sice dcery slysici, ale starsi diagnostikovali vyvojovou disfazii a tak mi pro zmenu nemluvi. Jsou ji skoro ctyri, mluvi na urovni roku a pul a kdyz nam tu ted zavala rikat slovo pes a zacala i krokodyl... Tak tu skaceme nadsenim.

      drzim palce

      Vymazat
    2. Káťo, to je skvělá zpráva, takové komentáře jsou stejně nejkrásnější, nejhorší asi je,když se děje něco s dítětem, takže vám holky držím oběma palce,at vše dopadne jak nejlépe může <3.

      Vymazat
    3. Jasně holky, určitě Vám oběma tyto lživé komentáře věříme... Divím se, že se někdo sníží na úroveň lhaní o svých dětech jen aby vyhrál tuto stupidní giveaway...

      Vymazat
    4. Naprosto ti rozumím, mám taky syna, taky TOmáše a taky s kochleárním implantátem. Sice už 9 let, takaže tu nejpůvodnější verzi s velkou krabičkou na zádech, která dost omezuje, ale nic se nevyrovná tomu, když přijde a řekne "ty moje maminko, mám tě rád". My bychom museli za ten novější jen za ucho platit a na to bohužel nemám (asi 150 tisíc Kč). Ale i tak je to pro nás neskutečná věc na Nobelovku. Syn má k tomu také diagnostikovanou dysfázii, takže mluvení je horší.
      Péťo, Tvůj blog je pro mne nekonečná studna inspirací a úřžasný relax po vyčerpávajícím dni.
      renata.romanova@email.cz

      Vymazat
    5. milý, přemilý a převelice přející anonyme... myslím si, že tady nikdo nemá potřebu lhát, kort si vymýšlet o svých dětech. Prostě je jednou fakt, že když máš dítě nějakým způsobem nemocné, že tě jakákoliv novinka, která by mu život zlepšila, dělá šťastným.

      Dále si nemyslím, že by toto byla stupidní darovací hra, protože pak by si tu přeci nekoukal a neodepisoval. Na stupidní věci přeci nemá smysl koukat :-)

      Vymazat
    6. Milý anonyme, aby ses měl na čem ukájet, tak ti také připíšu jednu reakci. Na tebe totiž vážně platí heslo: "Podle sebe, soudím tebe." Vážně nemám potřebu si něco vymýšlet, protože už jsem celkem slušně profláknutá na některých webech pro maminky a tak se všeobecně ví, že skutečně mám syna s kochleárním implantátem. Pro mě byla informace o novém procesoru prostě tak úžasná, že jsem měla potřebu se podělit a zrovna se mi tahle diskuze hodila. Péťa by ti sama jistě potvrdila, že to není poprvé, co jí to tady zahlcuji příspěvky o svém synovi. Prostě jsou pro mě on i můj manžel středobodem vesmíru a tak je miluju, že mám pořád potřebu s nimi někde "otravovat". Škoda, že nevyrábějí také implantáty pro lidi, kterým chybí cit, empatie a vlastně i základy slušného chování, ty bys byl jistě vhodný kandidát. Neznáš ani mě ani Lenku ani, takže bych si vyprosila tvé výkřiky typu, že lžeme a děláme to pro lístek na módní přehlídku. Rodiče dětí s jakýmkoli postižením mají úplně jiný žebříček hodnot a vzrušují je úplně jiné věci. Pro mě byl nejhezčím zážitkem v životě, když náš malý začal říkat ta dvě kouzelná slovíčka "tatínku a maminko". Vzruší nás naděje na to, že náš syn uslyší tak dobře, že bude moci chodit do školy pro slyšící. Stejně tak jako tebe vzruší internetová diskuze, kde s radostí hledáš chyby a pliveš své jedy. Máš hodně ubohý a chudý život, moc tě lituju a doufám, že jednou najdeš jeho naplnění a budeš spokojený. Ps: A jinak moc děkuji, že jsi mě i Lence zkazil možnost výhry, protože teď nemůže Peťa vybrat ani jednu z nás, aniž by to ostatním bylo líto, že zvýhodňuje maminky s postiženýma dětmi. Ani tak jsem netoužila po módní přehlídce, ale spíše po setkání s mou oblíbenou blogerkou. Přeji ti krásný den a doufám, že se tu dlouho nepotkáme.

      Vymazat
  6. Bože na tej fotke s tými bielymi šatami si tak krásna! Ako Megan Fox....čo.....ešte krajšia!

    OdpovědětVymazat
  7. na druhé fotce vypadáš jak pubertální kráva. co tě k tomu vede, fotit se v takové póze a ksichtu? no aspoň jsme si dokonale prohlédli tvá krásná rovnátka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ježiš, to já nevim, prostě jsme měli dobrou náladu, nic bych za tím nehledala :D, jinak rovnátka si prohlédněte, za chvilku budou už dole ;)

      Vymazat
    2. Jejda a ty na te dotce nefotce zase vypadas tak desne sede a tmave... Az se mi zda, ze si se uplne ztratila...mela by si s tim neco udelat :-) a ne se tu do nekoho navazet. My si u Peti vyprosili ruzne napady na satnik. Peta to pro nas komentuje... My si to pak muzeme najisto jit koupit :-)

      Vymazat
    3. Ježiši co tebe vede k tomu psát takové komentáře?

      Vymazat
    4. tak snad lepší než kdyby se chovala a vypadala jak nějaká zapšklá konzerva :D a Peťo - šaty jsou krásné

      Vymazat
    5. "rovnátka si prohlédněte, za chvilku budou už dole" <--- myslíš, že nás nějaká tvoje rovnátka zajímají?

      Vymazat
    6. Aby se měli blbí na co ptát . To jí k tomu možná vede .

      Ps: Takoví lidí umej báječně z inovovat den.

      Vymazat
    7. no podle ohlasů vás rovnátka zajímají dost ;), ale jestli zrovna tebe nezajímám ani já, ani rovnátka, předpokládám,že ani můj blog, tak co tu vlastně děláš? :D

      Vymazat
  8. tak to mě mrzí, že v tu dobu budu zrovna pryč, určitě bych se jinak zapojila :( ale musím se vyjádřit k těm limitkám! Sun kissed mě zaujalo na první pohled ale nic jsem si nakonec nekoupila a Guerila gardening k nám vůbec nedorazila, což mě mrzí, protože ty matné barvy na rty chci od Essence zkusit už dlouho a tyhle odstíny se mi moc zamlouvají. Doufám, že to naše DM ještě napraví! B.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    a konečně tu máme anonym, co je opravdu anonym!! A vítězem se stává..... Ale není tu mail, tak škoda vstupenku nevyhraje....
    Simča

    OdpovědětVymazat
  10. Pro mě je inovací můj nový mobil :) Samsung Note II, i když nejsem doma, je jako PC a stihnu na cestě odpovědět na všechny maily, komentáře na blogu atd :) No, a protože nemám hodinky, tak jsem bez něj jak bez ruky...

    OdpovědětVymazat
  11. Pro mě byla životní inovace stěhování od rodičů z malého pokojíčku do bytu s přítelem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je skvělé, držím moc palce, společná domácnost je někdy fuška, hlavně na nervy,ale když má člověk správného partnera, tak ej to to nejlepší, co můžeš udělat :)

      Vymazat
    2. pardon ještě mail :) balaj.tom@gmail.com

      Vymazat
    3. Mě se šaty líbí :) a rovnátka jsou lepší než křivé zuby :)

      Vymazat
  12. Ty krajkové šaty mám, jen v černé. <3

    OdpovědětVymazat
  13. PinkkBallerina13
    e-mail: bibiw@seznam.cz
    odpověď: nové lahve booble (ty sportovní)
    BB

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    nejdřív bych ti chtěla napsat, že na fotkách ti to moc sluší. S tvým manželem se k sobě hodíte a doplňujete se.
    A teď k otázce, co je pro mě největší inovací za poslední dobu. Je to deodorant Rexona Maximum protection. Myslím si, že je opravdu účinný a konečně se objevil nějaký deodorant, který mi funguje. Na léto to bude můj oblíbenec.
    Moc ti přeju, aby ti blogování šlo, tak jako doposud, né-li líp.
    email- aberbrova@seznam.cz
    blog- http://kisslipstick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky, na limitku od essence se musim jít mrknout, docela jsi mě navnadila :) jinak ty bílé šaty na fotce Ti ohromně sluší :) Jsi krásná ženská :)A v tuhle chvíli je moje malá vychytaná inovace nový lesk na rty od Sephory, obsahuje něco, co pálí a vytvoří ti to objem rtů jako blázen, je to super hlavně pro holky, které mají komplex ze svých malých rtů, jde to snadno i bez botoxu :) ale pozor! nelíbat přítele :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zapomněla jsem přidat mail, kdyby se na mě štěstí usmálo :)
      terina10@seznam.cz

      Vymazat
  16. Super soutěž :) Ty vždycky vymyslíš něco suprovýho :D Ráda bych se zúčastnila, ale přemohla mě angína :( Ale i tak přeju všem hodně štěstí a užijte si to tam ;)
    http://diamond-katty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Nejlepší inovace, je multifunkční olej :) Je na vše a dá se sním jak suprově odlíčit tak vyživit vlasové konečky. Vím, že tato inovace je k ničemu v porovnání s zdravotbními potřebami. Hrozně ráda bych vyhrála a šla na tuto přehlídku. Ale moje štěstí je na bodě nuly a už si nedělám zbytečné naděje :)

    kackazdralkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahooj Péťo, tak po dlouhé době se ozývám. Ty šaty jsou krásné a už jsem přemluvila přítele, že se pojedeme do obchodáku podívat :D !! Soutěž je super, módní přehlídka mmmm :)
    Za inovaci považuji internet v mobilu :D..doteď jsem měla starý telefon, ale koupila jsem si nový za maturitní vysvědčení a nemůžu bez toho žít !! Už bych telefon nedala z ruky. Být na emailu, fb v jakou dobu chci a kdekoli jsem ! Není to žádná novinka, ale pro mě jo. Musím říct, že mám z toho radost a těší mě to každou chvíli..a to ho mám už 14 dní :) Samozřejmě možnost všech těch aplikací, o tom ani nemluvě :D..když jedu ve vlaku, hraji hry (restaurant story, fashion story, dragon story):DD. Když ulehám ke spánku, spustím svítilnu, když chci cvičit, spustím aplikaci na břišní svaly!!..připadám si fakt zaostalá a hloupá, že z toho mám radost, ale prostě mám :D. Pěkný zbytek dne, Anett
    email: Anetadrob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anett, já tě ale úplně chápu, protože když jsem si koupila Blackberry taky jsme z toho byla a pořád jsem uvytržení :D.

      Vymazat
  19. Jste s manželem sladcí:-) Už chybí jenom to miminko;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Petí, ty krajkový šaty Ti strašně seknou! vzala sis je? a z jakýho je to materiálu? taky by se mi líbily:)
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi děkuju moc a vzala :), je to taková pružná krajka, lehoučká, 399,-

      Vymazat
  21. jé, já Ti vždycky napíšu a pak si tepr přečtu komentáře. Tak už vím, že sis ty šaty koupila, což je dobře, protože vypadají fakt úžasně, kor na Tobě:)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, jak dlouho nosíš rovnátka? Máš už krásně srovnaný zoubky :)

    OdpovědětVymazat
  23. Malá ale výkonná inovace? Ty jo, zaskočilas mě, nic mě nenapadá :) Jediná inovace, která se v mém životě za poslední dobu objevila byla přestavba pokoje, ale to není inovace malá ani účinná :D
    A abych nezapomněla-šaty jsou krásné a s manželem vám to sluší :)
    small-scribbler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Dlouho jsem přemýšlela o nějaké účinné inovaci a říkala jsem si že se myslí jen nějaká technika, nicméně já mám v poslední době účinnou citovou inovaci a to je inovativní přístup po rozchodu s přítelem :-D Týden jsem se topila ve smutku a pak jsem si řekla, no což, musím se k tomu postavit nějak jinak. Nechala jsem se ostříhat, objednala jsem si u tebe pro radost štětec, objednala se na seminář na který jsem vždycky chtěla jít a zapsala se na kurzy sebeobrany po kterých jsem taky toužila, takže jsem si z té smutné inovace v mém životě udělala spoustu příjemných novinek na které se těším :)))

    mail: hoskova.terezka@gmail.com

    A přeji krásný zbytek víkendu všem, Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Terko, to je skvělé a držím palce v porozchodovém období, není to nic příjemného....

      Vymazat
    2. A ted koukám že mimosoutěžně protože v úterý odpoledne pracuju :( Moc si to holky užijte! :)

      Vymazat
  25. Absolutne fanatasticke! Ten klobucik na Mirkovej hlave, skadial to je ? To je darcek od Teba, vsak? Velmi dobre skombinovane k tym okuliarom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. míra děkuje a myslím,že si ho vybíral sám před lety v New Yorkeru....

      Vymazat
  26. v tych šatach vyzeraš nadherne,mohla som na nich oči nechat

    OdpovědětVymazat
  27. Momentalne bych nejvic ocenila vychytavku v podobe okamziteho zbavovace kocoviny ;). To by byla vec! Zatim takova neni, takze tu lezim jak mrtvola a slibuju si, ze uz nikdy nebudu pit ;).

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, vím, že to bude znít asi možná trochu blbě a že to s kosmetikou nemá nic společného, ale já jako nejlepší inovaci za poslední dobu považuji svoje barevné špunty do uší, od té doby, co mám totiž přítele se mi hodí mnohem víc než kdybych je nosila třeba na střelnici. Nicméně, proč bych ale měla nosit ty ošklivé, žluté nijaké špunty? Tak jsem si sehnala rovnou barevný. A musím říct, že spím jako mimino a zároveň se cítím krásná. :) Verča..Angel.Angelos@seznam.cz
    PS: Nepamatuju si heslo k googlu účtu, tak to musím dát jako anonymní :D
    A jinak musím uznat, že tenhle blog stojí za to, i když na takové věci moc nejsem, tak si ale ráda pročtu většinu z toho, co se tu píše. :) A líbí se mi to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ségra, zadala si ten mail trochu blbě :-D takže já tě opravím angel.angelos@seznam.cz

      Vymazat
    2. my jsme povedená rodinka :-)

      Vymazat
  29. Super crazy fotky, moc vám to spolu sluší Peti :-) Niki

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj holky :) chtěla bych se s vámi podělit o svůj objev, který se mi potvrdil v poslední době, ale který se tak úplně kosmetiky netýká.
    A ten objev zní : ,,lidé na tobě vidí pouze to, co na sobě vidíš ty sám.“ Pokud jsem se u zrcadla soustředila na ty horší věci, jako na nějaký ten špíček navíc a s tímto pocitem odešla ven, tak pak se mi opravdu stávalo, že mi moji známí, kteří jsou velice upřímní, řikali: ,,holka ty ses nám nějak spravila“. Jinými slovy na mě viděli přesně to, na co jsem se celou dobu před zrcadlem soustředila. :D Naopak pokud byl den, kdy jsem se vzbudila s výbornou náladou a v zrcadle viděla hezkou sebevědomou dívku a s tímto pocitem vyrazila ven, děly se dvě úžasné věci. Zaprvé ten den se mi většinou vše dařilo, a i když se vyskytl nějaký zádrhel, věděla jsem jak ho rychle vyřešit. A zadruhé ke mně nejednou přišel cizí člověk a vysmekl mi poklonu jak mi to sluší. :D Takže jsem se rozhodla, že si budu zkoušet vědomě udržovat pocit radosti, štěstí a zdravého sebevědomí. Koneckonců strach a zlost mi ještě nikdy nepomohly vyřešit žádný problém, spíše naopak.
    Možná že tento objev už dávno znáte a nebude to pro vás žádná novinka. I já jsem vždy věděla, že to tak asi nějak zřejmě funguje, ale teprve až v poslední době jsem tím začala opravdu žít. :)
    Tak se mějte krásně a přeji všem výbornou náladu. :D
    Ps: děkuji ti Peti za tento blog, protože je pro mě velkou inspirací. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Zdravim Petrus, v prvni rade bych vam chtela oochvalit krasne saticky a super napad usporadat tuhle soutez,protoze jen tak se dostat na modni prehlidku je asi pro vetsinu z nas nerealne :-) Novou inovaci v posledni dobe pro mne je, ze jsem se zacala starat vic o svuj zevnejsek, abych nevypadala jako ustvana mamina od tri deticek :-) Vas blog jsem nasla uplne nahoudou pred par tydny a od te doby kazdou volnou chvilku hltam vase clanky. Mam se od vas jeste co ucit, co se tyce liceni a oblekani. A druhou inovaci navazu na oredchozi komentar, jak tu nekdo zminoval a tim je net v mobilu a jsem neskutecne rada,ze nekdo vynalezl tak bajecnou vecicku. Uz si nedokazu moc dobre predstavit bez nej byt :-)

    romana.pencakova@marpen.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, Péťo ty šaty ti moc sluší. A taky mi řpijde fajn, že se s manželem takhle fotíte když Vás nemá třeba ,kdo vyfotit. =) Nevím,jestli tu budu psát o malé inovaci, ale stal se jím jazykový pobyt v Anglii. Přijde mi to jako malá inovace, protože dneska každý druhý jezdí na tyhle pobyty. Pro mě to byla inovace, jak jazyková( a to dost účinná) tak osobní. Sama jsem se bez kamarádů či přítele vydala do Londýna a všechno jsem to zvládla sama! Také to bude malá inovace mého šatníku. Protože je tu tolok obchodů a kosmetiky, která u nás není. Takže mám za trochu peněz hodně muziky, kterou jsem ani nečekala. Ale už se těším domů, protože jsem si objednala tvůj štětec, tak jsem na něj moc zvědavá. =)

    melanie.poduskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!