Zábavná oranžová a zářivá tyrkysová - skvělá dvojka na beach párty

by - 01 července

Krásný pondělní večer všem,

dnes tu mám tip pro ty z vás, které se občas rády nalíčí třeba i k vodě nebo se chystají k moři na plážovou párty. Tohle líčení totiž přežije hrátky ve vodě jako nic a navíc rozzáří opálenou pokožku.
Je úplně jednoduché a můžete zkusit i jiné barevné kombinace, třeba zelenou linku a neonově růžové rty nebo žlutou linku a zářivě fialovorůžovou rtěnku.


Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).

laky:
Essence Cest la vie!
China Glaze Sunday funday
náušnice: asi Takko
brýle: Garnier (budete mít možnost je vyhrát v soutěži na blogu)
hudba:
crldvn - beach party with extra gravy for everyone
https://soundcloud.com/crldvn/05-beach-party-with-extra
music: licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
natočeno na:
Nikon D5100 + objektiv Nikkor 50mm

You May Also Like

59 komentářů

  1. Ahoj Péťo, pěkné, zajímavé a jednoduché letní líčení. Děkuju za inspiraci. Chtěla bych se zeptat jestli máš v plánu udělat nějaké video o nehtech. Děkuju A.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mě se ta oranžová nelíbí, jsem asi konzerva:-) Spíš bych volila jen balzám nebo lesk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě osobně se také oranžová rtěnka nelíbí, protože vím, že by mi vůbe neslušela, ale věřím, že někomu sluší a pak to krásně oživí look :)

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím.

      Vymazat
  3. je, to je krásný, jak to máš sladěné s nehty:-) miluju u tebe ten smysl pro detail, které z každého líčení, které uděláš, udělá něco víc, nikdy to není obyčejné. Super!

    OdpovědětVymazat
  4. Promiň, ale vypadáš jak od cirkusu :D za tebe bych se na beach párty styděla. Jinak doporučuji někdy na beach párty uvítat aby si měla alespoň představu jak se příště nalíčit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě je klasika jako bronz, zlatá, přírodní tóny, ovšem nosí se i neonky a výrazné barvy právě letos, doporučila bych sledovat i novinky a nebát se zkusit něco nového, líčení přece není o tom chodit všechny stejně v neutrálních barvách, já fakt nechápu, proč se my češky pořád všeho bojíme, všechno je moc, všechno je jak od cirkusu atd atd, nemusíme být pořád tak upjaté. Já se zase stydím za lidi,co dokáží je anonymně rýt bez jakékoliv vlastní invence.

      Vymazat
    2. Ty jsi to ale nepochopila, na beach párty se lidi naopak téměř nelíčí navíc jak od cirkusu vůbec ne. Je tam voda a většinou moře nebo bazén, takže nemá cenu se líčit.

      Vymazat
    3. no a já bych se zase styděla za tebe

      mě se to líčení moc líbí a tyto barvy se navíc nosí takže to ostudu neděla

      Vymazat
    4. šmarjá, to jsem čekala, kdo napíše, nalíčit se k vodě, no ty jsi se zbláznila a vůbec všechno,co je víc, než řasenka, je jak od cirkusu, nedej bože výrazná rtěnka, to už se křižuju :D a bla bla bla, je to inspirace, nápad a je to voděodolné, mám blog o líčení a kosmetice a tak sem budu dávat jen líčení s řasenkou, aby to náhodou někoho nepobouřilo, omg fakt už :D......

      Vymazat
    5. tak neviem, ale ja vídavam baby nalíčené pri vode a dokonca aj vo vode úplne bežne, riasenku majú skoro všetky, linky väčšinou tiež, no tak dajme tomu, že rúž obyčajne nemá žiadna, ale tie oči skoro vždy, niekedy aj makeup, to je vidieť (hlavne také, čo sa chodia k vode len popredvádzať a prevetrať nové plavky, tie sú nalíčené vždy. väčšinou len sedia pri brehu či okraji bazéna, jeden palec na nohe omočený do vody a lákajú samčekov :D) takže aspoň tie oči sa kľudne dajú nalíčiť aj k vode, keď niekto chce.

      nehovoriac o tom, že v letoviskách chodíme na večeru upravené, v šatách a s makeupom, aspoň teda v lepších strediskách je to zvykom, takže tá verzia s výrazným rúžom je určite myslená k večeri, na promenádu po letovisku alebo tak. (inak mám tyrkysové letné šaty a nosím k nim presne taký istý rúž, normálne mi to pripomenulo minuloročnú dovolenku :))

      Vymazat
  5. Super líčení, závidím jak lehce si uděláš perfektní linku na oku :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, líčení fajn, ale z těch rtěnech bych zvolila určitě Color Whisper :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,je to zábavné,letní,hravé,vtipné.Mně ovšem oranžová a vůbec cokoliv oranžového(a cokoliv teplého)nesluší,ať už líčení nebo barvy oblečení.Zkusím jinou barvičku rtěnky nebo lesku.Jinak díky za video.

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj Peti krasne presne na leto sa toto licenie hodi mam rada neonove ruze na pery . mozem sa spytat kde si kupila milani ruz? dakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já mám taky ráda neonové rtěnky a kupovala jsem vloni na ebay

      Vymazat
  9. Dobrej nápad ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. No já teda nevím, co je inspirativního na lince a rtěnce. Zvlášť když píšeš, že můžeme zvolit i jiné barevné kombinace... Vždyť tohle líčení je typické pro většinu žen, když neví co by a nemají čas na nic víc... Je sice fajn, že je líčení provedené v barvičkách, ale za mě bohužel nulový nápad a palec dolů :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy nevím,ale já obdobné líčení v našich končinách nevídám a inspirativní to podle mne je, komu by se chtělo v létě a třeba k vodě plácat stíny, makeup atd atd, o tom to právě je, že použiju dvě věci v barvách a že i s tím se dá jednoduše a zajímavě nalíčit. A chtěla jsem tím říct právě to,abychom se v létě nebály barev a že je možné zvolit různé barevné kombinace.

      Vymazat
    2. myslím, že Peťke išlo práve o túto farebnú kombináciu, chcela nám ukázať, ako super letne to pôsobí a to je pravda, mne to hrozne evokuje dovolenku na Kréte minulý rok, kde som k šatám tyrkysovej farby nosila presne taký oranžový rúž :)

      Vymazat
  11. Tedá, odvaha se vyplácí :) Já bych ji ale asi neměla :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě to hrozně připomíná Zuzanku z filmu Prodavač humoru :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Bože môj to teda vyzerá! Ako do cirkusu.... skús sa naučiť kombinovať farby, teito sú úplne strašné, ako ked dáš 5-ročnému dieťaťu do ruky farbičky... máš cez 30 rokov a maluješ sa ako opica, nemáš doma zrkadlo či čo? ale ved čo, nemáš deti, si chudobná tak si to odbíjaš na detskom líčení si na smiech :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, je to jiné, ne každému to bude vonět, ale hlavně, že se v tom cítíš ty sama. Já mám ráda šílené, veselé a jiné barevné kombinace. Kdybychom chodily všechny jen s nude líčením, nebyl by ten svět smutný? Je krásné se lišit a umět to hrdě nosit. Já tohle líčení úplně vidím na nějaké pin-up focení...a jak jinak než na pláži :)

      Vymazat
    2. tyhle barvy k sobě sedí naopak zcela přesně, jsou to totiž barvy komplementární, pokud chceš poučovat, měla by sis něco nejdříve nastudovat sama ;)

      Vymazat
    3. Barvy se k sobě vůbec nehodí, vypadáš jak šlapka co neumí kombinovat.

      Vymazat
    4. tito anonymové jsou fakt divní
      neví co se nosí
      a mě to vlbec nepřipadá jako do cirkusu

      Vymazat
    5. Není kráva,je Renault...

      Vymazat
  14. Proč musíte být tak rýpaví? Komu se to nelíbí, ať na to nečučí. Je to jen inspirace, nikdo nikomu nic nenutí. Já bych se asi takhle také nenamalovala, ale už jen koukat se na video je skvělé odreagování. Navíc si myslím, že je dobře, že se Petra nebojí experimentovat, že všechny nemusíme nosit béžové stíny, řasenku a nějaký nenápadný lesk nebo rtěnku a k tomu francouzskou manikúru.
    Petro, promiň, že to píšu za Tebe, ale nedalo mi to. Já normálně komentáře ani nepíšu.....
    Hezký den všem!
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, přesně tak, líp bych to nenapsala, je to jen nápad, inspirace, vůbec nechápu ty komentáře, ale v poslední době je to pořád a už mě to opravdu otravuje, jen urážet a vlastní nápad žádný, to nám jde, někteří bychom se za sebe měli fakt stydět......

      Vymazat
  15. super....ani mě nenapadlo dát tyto dvě barvy dohromady,ty nehty se mi moc líbí...:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti,
    myslela jsem si ,že ta rtěnka bude vypadat šíleně ,ale změnila jsem názor ,protože je moc slušivá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, já myslím,že výrazné neonky na léto jsou fajn, nesluší sice každému a nemá na ně každý odvahu, ale proč je nezkusit ;), vždyt je léto.

      Vymazat
  17. Nádhera moc ti to sluší!!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  18. Líčení je hezké, ale mě se nelíbí ten odstín rtěnky:)) Něco takového by mi neslušelo, ale někomu třeba ano, tak proč ne:)

    OdpovědětVymazat
  19. Hezké barvy - dobře k sobě jdou, ale nejlepší jsou ty wayfarerky :) !

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, nooo což o to, líčení je to hezké, hezky sladěné, hezky barevné. Neuraž se, ale tohle se hodí tak pro nějakou patnáctiletou holku a ne pro dospělou ženu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no vždyť, je to inspirace, já už párty fakt dávno neobrážím, takže to je pro mladší ;).

      Vymazat
  21. Mně se tohle líčení bohužel nelíbí :-( Asi jsem moc konzervativní, co se týče kombinací takovýchto výrazných barev - mně k sobě prostě nejdou... A když už, tak se mi to aspoň trošičku líbilo jenom s tou Whisperkou :-)

    OdpovědětVymazat
  22. moc pěkné líčení na léto
    přesně něco takového se mi oběví ,když se řekné léto ! právě tyto barvy

    nechápu ty anonymy co se určitě ani neumí sami nalíčit a říkají že je to jak do cirkusu
    mě to tak tedy vůbec nepřipadá

    určitě kdyby se ony takhle jenom skusily namalovat tak by spíš ony vypadaly jako z cirkusu

    OdpovědětVymazat
  23. Petra použila barvy správně pro léto 2013, především rtěnka odpovídá pro tuto sezonu. Jen by mohla být kapku originálnější a dát na spodní víčko a vodní linku - voděodolnou tužku obdobné barvy. Vrchní víčko ponechat nude a použít voděodolnou řasenku pro objem. Jinak Petra inspirtivní "je".

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  24. promiň Peti, ale taky mi to připadá trochu cirkusové

    OdpovědětVymazat
  25. Ja som alergická na modrú + oranžovú, proste pre mňa je táto kombinácia hrozná. Tebe to ale veľmi pristane, podľa mňa je linky + výrazný rúž dobrá kombinácia na beach party, veď je LETO ! (a btw aj keby to bola party pod vodou, ja by som sa nalíčila aj tak, party ako party a vtedy chce každý vyzerať dobre) a potom tie, co považujú líčenie sa k vode atď za nenormálne, tak potom sa nečudujte, že o vás nik nezakopne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ozaj Peti, chcela som sa ešte spýtať, kedy ti majú dať preč rovnátka :)

      Vymazat
    2. měli by mi je sundávat 29.7. :)

      Vymazat
  26. Peti,nechápu jak jsou někteří lidi tak zlý mají v sobě tolik zloby a negativ a ještě to píší do komentářů,myslím,že to jsou Ti co v sobě dusí vztek ze sebe samých.
    Líčení je velmi inspirativní a mě se líbí pěkná veselá beach kombinace :-)pááá Helča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samé si myslím já.Ano,někomu se to líbit nemusí,samozřejmě a může to i napsat do komentáře,proč ne,ale být vyloženě zlý a urážet,to mi přijde už hodně hnusné.

      Vymazat
    2. holka, děkuju moc za podporu a musím také souhlasit, chápu,že se to nelíbí všem,je to jen nápad, inspirace,ale pro hned urážet

      Vymazat
  27. No já teda nevím, ale dyť má Peťka pouze modré linky, což mi přijde parádní k moři, přesně se to hodí a řasenku, výraznou rtěnku nahradila i color whisper, tak o co de:)
    Moc ti to sluší Peti, neposlouchej je:))

    OdpovědětVymazat
  28. Vždyť to líčení je naprosto úžasné. Nechápu co přesně komu vadí. Možná jen to, že ti Péťo sluší, přišla si s tím ty a vlastně o nic jiného ani nejde. Líbilo by se mi to i jako zelená linka+růžová rtěnka, nebo třeba taková rtěnka jako má Jenifer Lopez v novém klipu (teď si nevzpomenu na název). Je taková oranžovo žlutá a naprosto kouzelná. Obvykle nekomentuji, ale ozvat jsem se tentokrát musela. Měj se krásně:).

    OdpovědětVymazat
  29. Já osobně bych oranžovou rtěnku nenosila, protože by mi strašně žloutila zuby :)) Ale ty je máš krásně bílé, asi bych měla popřemýšlet o nějaké alternativě pro bělení zubů :))

    OdpovědětVymazat
  30. Nektere komentare jsou dost drsne, nicmene zrnko pravdy v nich bude. Omlouvam se, Petro, tvoje liceni je vetsinou x verzi horni linky - nic inspirativniho v tom nevidim. Za to ocenuji, ze jsi aspon vymenila klasickou cernou, ktera ti zas tak moc neslusi, za krasnou modrou.

    OdpovědětVymazat
  31. Kombinace tyrkysova s oranzovou se mi vubec nelibi-takhle nalicena bych nikdy nikde nesla-bohuzel jinak se mi videa libi jen tahle kombinace ne no:-/ Kiki

    OdpovědětVymazat
  32. vůbec jsem netušila, že tahle kombinace bude vypadat tak dobře :) ani ta výraznější oranžová není špatná.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!