3 x OOTD z uplynulých pár dnů

by - 20 srpna

Krásný večer vám všem,

dnes bez dlouhého vykecávání vás zahrnu kvantem fotek :). Všechny tři outfity jsou z uplynulých pár dnů a musím konstatovat, že všechny tři zcela vystihují můj styl a cítila jsem se v nich dobře, tak jsem moc zvědavá, jestli se budou líbit i vám, či nikoliv :). Dejte mi dole vědět ;), děkuju předem za ohlasy, na které se moc těším, ať už budou jakékoliv :).



První outfit ve stylu "denim on denim" je barevně i stylově to, co mne asi nejvíce vystihuje a co v poslední době, kromě šatů, velmi ráda nosím - tedy džíny a k tomu halenku nebo košili a výrazný náhrdelník. Já jsem outfit doplnila psaníčkem a nude růžovými lodičkami, ve kterých se skvěle chodí a vydržím v nich, díky nízkému podpatku, celý den.

košile - Chicnova
džíny - ebay
lodičky - Deichmann
psaníčko - Lindex
pásek - ebay
náhrdelník - Chicnova
brýle - HM
lak - Gabriella Salvete Stars 03 Intense coral (ten se k tomu teda moc nehodí,ale není čas vždycky přelakovat že :)
líčení TADY jen bez té rtěnky












Tyhle šaty mi tedy padly do oka na první pohled, absolutně mi učaroval vzor, i když jsem si říkala, jestli už to není moc infantilní. Jenže střih a barva se mi moc líbily a tak jsem si je vybrala, děkuju Ahaishopping ;). Co musím ovšem kritickým okem zhodnotit je materiál šatů, já mám ráda asijskou módu i kosmetiku, ale objednávka je často sázka do loterie, zvláště u oblečení, jelikož z obrázku materiál nepoznáte a ačkoliv vrchní je docela příjemný, šaty jsou vypodšívkované a ta spodnička je příšerně umělá a ve vedru se v tom člověk docela potí. Sandálky s T zapínám jsem si koupila na jaře a ačkoliv mám ten pocit, že jste je možná ještě neviděli, nosím je moc ráda. Líčení i účes jsou ze včerejšího videa.

šaty - ahaishopping
boty - Humanic










A konečně dnešní outfit, trochu se nám ochladilo a tak jsme vyvětrala nový kabátek z F&F, byl ve slevě a má úžasnou barvu, do šedavého podzimu bude ideální. Já vím, že jste psali, abych s podzimem nestrašila :D, ale já ho mám docela ráda, i když léto mám samozřejmě raději. Jinak černobílá klasika, kterou také občas vyvětrám. Kabelku už bych s dovolením nekomentovala, jak jsem uvedla několikrát, byl to dárek ;) a podle mě se třeba k tomuto outfitu barevně hodí.

kabátek - F&F
sako - HM
tričko - New Yorker
džíny - vietnamci
boty - Deichmann
brýle - Firmoo
náhrdelník - Chicnova
hodinky - ebay










Tak to by bylo už úplně všechno, pořádná nálož, co?! :D Mějte fajn večer, já jdu natáčet video o kosmetice Milani, které jsem vám slíbila :).



You May Also Like

148 komentářů

  1. Péťo sluší ti to všude ale ten první outfit je top :) a to i to líčení je překrásné

    OdpovědětVymazat
  2. Ta jednička je boží, to se mi fakt moc líbí!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno, tiež súhlasím s jednotkou. Petula je nádherná ženská a vyadá na dvadsať! Hociktorá 20 by jej mohla závidieť ..

      M.

      Vymazat
  3. Peťulo,mě se moc líbíš v outfitu "denim on denim" i s líčením.. Ostatní jsou také pěkné,ale v mých očích Ti nejvíc sedí ten první :o)

    OdpovědětVymazat
  4. První outfit se mi líbí nejvíce. Líčení je fakt nádherné, hrozně moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta jednička je supr a ten poslední outfit se mi líbí s tím bílým sakem :))) můžu se zeptat na ty brýle? koukala jsem na tu stránku, jaké máš zkušenosti s tou objednávkou?:))

    OdpovědětVymazat
  6. Me se teda nejvíc líbí ten kabátek z Tesca, ten je fakt bomba!a Vůbec se mi líbí ten třetí nejvíc, dávám přednost jednoduchosti....asi jsem fakt nudná a ujetá na klasickou černo-bílou kombinaci:D

    OdpovědětVymazat
  7. První oufit je naprosto krásný, drž se takového stylu, moc moc ti lichotí a sluší, připadáš mi jakoby víc dospělejší a stylovější než u jiných oufitů. Fakt krása, Peti, budu se tentokrát inspirovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas! A ještě co by se mi líbilo, kdyby ty hodinky u 1. outfitu byly masivnější, k tý košili by to skvěle padlo si myslím :)

      Vymazat
    2. Taky souhlasím. Ten 1. styl ti NEUVĚŘITELNĚ sedne!! I to líčení ti strašně sluší. Ten poslední až na ty brýle také celkem ujde. Ty ostatní jsou takový tvůj standard a popravdě si myslím, že takový typ oblečení jako např. ty šaty sluší více mladším ročníkům. Být tebou stylizuji se spíše už do více dospělejších věcí.

      Vymazat
    3. děkuju moc, no já se oblékám podle nálady, stylově se v 1 a 3 cítím nejlépe,ale někdy a bývá to poměrně často, mám náladu na šaty a sukně, mám to ráda :)

      Vymazat
    4. Arsi9999: Jakože ve 33-ti je žena stará na sukně a šaty?? Tak to bylo myšleno? To snad ne....

      Vymazat
  8. za mě určitě outfit č. 1!

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny tři outfity jsou krásné, u všech se mi líbí Tebou zvolené botky i doplňky s výjimkou třetího outfitu - mně se prostě nedioptrické brýle nelíbí :-/ Ale to je jen moje věc :-) Účesy jsou všechny super.
    První outfit je velmi svěží, druhý je mladiství a třetí je velice elegantní.
    Těším se na video o Milani. Měj krásný večer.

    OdpovědětVymazat
  10. Jednicka je super,ale mne se moc libi i cernobila klasika.....no a liceni jako vzdy krasne..kocenka

    OdpovědětVymazat
  11. Kdybych chytila zlatou rybku a ta mi měla splnit tři přání, tak bych chtěla tvoji postavu, tvůj šatník a tvůj botník :oD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D děkuju,ale nevím jestli by to byla až taková výhra :D....

      Vymazat
  12. Ahoj mám na vás otázku :) neprekáža vám ked vám aj 13ročné dievčatá tykajú ? :) alebo vám to vadí ? :) poprípade či vám smiem tykať aj ja ? :) Btw outfity su nádherné mat tak vašu postavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na blogu je tak nějak zvykem, že si lidé tykají :) Netroufám si sice hovořit za Peťu, ale myslím, že jí to nijak nevadí (četla jsem to i někde v komentářích).

      Vymazat
    2. Určitě mi to nevadí, ba naopak, myslím,že je tu takové přátelské prostředí a nezáleží na věku, klidně si můžeme tykat :).

      Vymazat
  13. Ten první outfit se mi líbí nejvíc, výrazné líčení ti sluší, jsi kočka! A ta dřínová košile je božská! Celkově obdivuju tvůj styl, hrozně se mi líbí, že je někdo jako ty, že někdo nechodí jen v černém a bílém jako většina konzervativních Čechů.
    Jsem tvoje velká fanynka! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na té první outfitové fotce máš mooooc pěkné oči...:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten první je naprosto nejhezčí, co jsem tu viděla! <3

    OdpovědětVymazat
  16. Miluju ty šaty! Jsou TOP! 8)

    OdpovědětVymazat
  17. Teda, ty se ale umíš skvěle oblékat! Snad všechno co máš na sobě je nádherné a to jak dokážeš oblečení kombinovat.. Palec nahorů! Jinak z těchto tří outfitů se mi nejvíce líbí první a třetí.
    Jen tak dál, mám moc ráda tvá videa, tvůj blog a tebe! Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krasavice inteligentní, prosím pěkně o radu - sháním černé lesklé lodičky, užší podpatek cca 8-10 cm. Jenže V deichmannu a F&F se mi vyzouvají na patě a ve špičce tlačí (mám tam nohu docela širokou). Nevíš, kde by se nějaký kvalitní, ne moc drahý daly sehnat? V Baťovi ani CCC ty lakový neměli a v Renu jen na vysokým jehlovým podpatku :(
    A první líšení ti hrozně sluší, mně se na tobě ty výrazné oši prostě líbí, modroočko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, děkuju moc za tu krasavici,haha :D, no hele, já mám úplně nejpohodlnější lesklý černý lodičky z OK shopu za 299 značka Always.....:D

      Vymazat
    2. Díky díky, mrknu na to :) V Marks & Spencer měli tak úzký, že by se do nich nevešla ani japonská gejša :D

      Vymazat
  19. Peti, tak ten první outfit je nej nej nej a vypadáš naprosto úžasně. Šaty i kabátek ti taky moc sluší, vím taky, že se ráda oblékáš mladistvě, ale prostě ten "vyspělejší" styl (jako první outfit) ti lahodí víc a opravdu by ses měla takhle víc oblíkat (to stejně jak jsi měla jednou post s tím neonovým náhrdelníkem a kraťasy :) ) A to líčení! Mohla bys mi aspoň napsat, cos použila na líčení očí? Já mám sice oči tmavě hnědé, ale doufám, že by mi to taky slušelo jak tobě, ty barvy stínů či tužek jsou senzační, je to prostě krása, no. :D Ještě se umět tak namalovat. :) Pauli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pauli, děkuju hrozně moc, klikni na růžový odkaz TADY nad fotkami,je tam vše popsáno :).

      Vymazat
  20. Za mě teda 1.-absolutně TOP :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak toto sú rozhodne jedny z tvojich najkrajších outfitov :) Vyhráva u mňa jednotka, nádherná kombinácia a líčenie hrozne krásne :)
    A posledné čierne topánky sú úžasné a si proste kočka Peti :)

    OdpovědětVymazat
  22. Všechny jsou samozžejmě pěkné ! Ale mně se nejvíc líbí ten první jak líčení tak i oblečení. Možná je to tím,že jsem spíš na světlé barvy :) A Peti strašně ti sluší takové ty džínové košile !

    OdpovědětVymazat
  23. Ty jseš tak krásná, že ti sluší vše :-) Ale mně se osobně nejvíc líbí ten outfit číslo 2 :-)

    OdpovědětVymazat
  24. To první je jednoznačný favorit =o)) ale tobě to sluší snad ve všem!

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peťo,
    nejvíc se mi líbí 1, ale i 3 ti hrozně sluší, 2 ti taky poměrně sluší, ale nelíbí se mi na té první fotce, kde máš všechny 3, možná je to tím pohledem zespod, ale na dalších fotkách bezva. Jsou to opravdu nádherné šaty a tobě moc sluší. A souhlasím s názorem, který jsem četla už na FB, že výraznější oči (a konkrétně dohněda) a neutrální pusa ti sluší hrozně moc. Je to povedené. Škoda, že nedokážu hodnotit nestraně jen outfit, ale vnímám i to, jak se tváříš na dané fotce, proto se mi nejvíc líbí právě 1. Jsi na ní šťastná a to ti moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  26. První a poslední outfit je naprosto famózní :)) přesně můj styl, ale ty šaty už moc nejsou můj šálek kávy :/ tobě ale sluší, nevím jak to děláš :)

    OdpovědětVymazat
  27. Nejvíc se mi líbí ten první. Outfit i make-up. Super košile a máš tam krásně zvýrazněné oči. :) Katka

    OdpovědětVymazat
  28. Mě se nejvíc líbí třetí outfit. Je to přesně to co bych nosila já. Ale myslím že můžu říct, že tobě sluší vše.

    OdpovědětVymazat
  29. všechny tři outfity jsou skvělé a vážně ti moc hezky sednou :)
    u 1 - skvělá košile a kalhoty ti neskutečně padnou, navíc seš úžasně nalíčená :)
    2 - sice není úplně můj styl, ale tobě tyhle šatičky prostě sluší a ke skvělému účesu už jsem se vyjadřovala u videa :)
    no a 3 - to je můj absolutní favorit! kabát má nádhernou barvičku a zbytek outfitu je dokonalý, hlavně to sako a kabelka ta je prostě legendární :)

    OdpovědětVymazat
  30. Já si prostě vždycky přijdu na svý :D Líbí se mi tvůj systém příspěvků :) Jinak co se týká outfitů,líbí se mi na tobě všechny,i ta oranžová. Top pro mě je ten první a třetí,druhý spíš vystihuje tebe -jako romantickou duši :) Kabátek F&F musím koupit dřív než bude fuč!

    OdpovědětVymazat
  31. Petruš,mě se líbí úplně všechny outfity a co se týče té kabelky u posledního....někdo s ní snad měl problém?To bych hodila za hlavu,přece se nebude kvůli nějakému nevhodnému kritikovi válet doma ve skříni:)Jinak za mě za všechny outfity palec nahoru,první se mi líbí ze všeho nejvíc,protože jsi krásně štíhlá a opravdu ti moc sluší.Měj krísná večer,Simča:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, děkuju moc, nojo, to byla debata, to už snad ani nebudu rozebírat, kdyžtak je na mém facebooku :)....

      Vymazat
  32. Ahoj, na tej druhej fotke v riflovej košeli vyzeráš naozaj krásne. Úplne tam žiariš, hodia sa ti výrazné oči:) Viem, že to dlhšie trvá, namalovať také líčenie, ale určite to stojí za to. Len tak ďalej:)

    OdpovědětVymazat
  33. První outfit je prostě dokonalý! A naprosto krásně nalíčené oči ;)

    OdpovědětVymazat
  34. WOW! Tak tyhle outfity se ti vážně povedly. Moc ti to sluší, jdi prostě nádherná :)
    Já bych si třeba na sebe nevzala ty šaty s koníčkama, ale moc ti sluší.
    V poslední době jsi tu měla samé neonové oblečení a to mě moc nebere, ale tohle je vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  35. Jednička je vítěz! Odshora až dolů.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj,
    jednoznačně černobílá kombinace je nejvíc šik.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  37. Ten první outflit je nejlepší!:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Ten první outfit je nejvíce top! Přesně tak se obleču :-) Jen by mě zajímalo jaký lak by si tedy k tomu dala? :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Vsechny modely jsou krasne..vynikne v nich postava a pusobi velice sympaticky..Akorat mi prijde,ze v kabatku trosku plaves..Ale az bude chladneji, svetrik se tam urcite vleze,coz je super..za mne palec hore (; Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no mně je z FaF vždycky vše větší,ale říkám si,že u kabátku to tolik nevadí, potřebovala bych 32,ale to nikde nevedou....

      Vymazat
    2. Kabátek se mi líbí, ale mně by taky sedadla velikost 32, tak mám smůlu.

      Vymazat
  40. Muj favorit je ten FF kabatek. O vikendu me lakal v Tescu:-D Ale preci jen od loni mam novy, tak mozna jindy...

    OdpovědětVymazat
  41. To je zase nálož krásných outfitů :) Každý má něco do sebe, ale opravdu nejvíc se mi líbí první a to líčení k tomu je prostě nádherný, to jak máš zvýrazněné oči, no smekám opravdu:)
    Růžový kabát a černé prvky + zlatý náhrdelník, no top:)Zbylé tuším dva outfity jsou taky super, ale zaujaly mě míň:) Každopádně ti to sluší všude, krásně se na to kouká:))

    OdpovědětVymazat
  42. Nedáš prosím odkaz na hodinky co máš v outfitech? Mohla bych případně vědět odkud jsou (stát)? Přeci jen bych si něco takového radši objednala třeba z UK než z Číny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já už odkaz nemám,jelikož mám hodinky dlouho, stříbrné jsou od bývalého přítele a zlaté jsme si kupovala na ebay.com, je to značka Paidu, nebo teda je to na nich napsáno :D a kupodivu už dlouho dobře fungují na to že stály do 100Kč....

      Vymazat
  43. mne osobne najviac vyhovuje prvý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  44. Nejhezčí outfit je ten první..Ten je woow a nejhezčí boty jsou z toho posledního...Ty černé lodičky jsou překrásné...Mimochodem- kolik máš párů bot :D :D ?
    Adél

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél děkuju moc a popravdě, bojím se to spočítat, nějak se to za poslední sezonu rapidně rozrostlo :D......

      Vymazat
  45. To je nálož fotek! :D Nejvíce se mi líbí ten první outfit :)

    OdpovědětVymazat
  46. Nejvíce se mi líbí ten první outfit, opravdu super;-) Na tom posledním se mi nelíbí ty brýle...

    OdpovědětVymazat
  47. První outfit je bezesporu TOP! Strašně moc ti to sluší :) Máš krásně zvýrazněné oči a to oblečení ti fakt padne :) Big like

    OdpovědětVymazat
  48. Outfit číslo jedna je naprosto famózní! Džíny ti krásně sednou ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Vsechny outfity jsou moc pdekne,ale muj favorit je 1.,ty boty z outfitu 1 jasem si chtela takde kpoupit,ale pro mou velikost ji nemaji,ale za to jsem byla dnes v deichmannovi ( v nemecku),kde maji uz asi mesic akci 2 slevnene pary bot a druhy par za polovicni cenu nebo tri slevnene pary bot a 3 zadarmo,takze jsem si koupila dnes 3 krasne boty na podpatku :) za 20euro..

    Chiara

    OdpovědětVymazat
  50. Nejvíc se mi líbí první outfit :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  51. Vsechny outfity se mi libi,ale nejvice se mi libi ta 1, ty boty z 1 jsem si chtela koupit,ale v me velikosti nejsou,ale dnes jsem byla v deichmanoovi ( v nemecku,tady maji uz ais mesic akci na slevnene zbozi 2. par bot za polovicni cenu,nebo ze tri paru bot 3. par zdarma)koupila jsem si troje,takze treti byli zdarma a dohromady me to stalo 20 Euro,coz je super,si myslim
    Chiara

    OdpovědětVymazat
  52. Já se picnu, jak se dá hodnotit outfit na někom, kdo má dokonalou postavu i obličej! :) Mně se strašně moc líbí hlavně ty portréty a v příštím životě chci vypadat jako Ty :D! Pokud bych měla hodnotit oblečení, tak za mne 1. a 2. vede, kabát na mne působí trošku jako "depreso", protože mi připomíná, že léto se chýlí k závěru, což mne moc netěší... Ale kabátek sám o sobě je super, moc slušivý střih i barva!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo, děkuju moc, s tebou je sranda teda, já bych si s tebou vizáž klidně hned vyměnila, vždyt ty jsi kus :)!

      Vymazat
  53. Prvý outfit je top, najlepší ! Len mi vadí ako dávaš špičky nôh k sebe :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to ale nedělám naschvál, já tak trochu i chodím špičkama k sobě, mamka mi za to taky nadává :D

      Vymazat
  54. To první je jak z nějakého magazínu o módě..! Ten styl, ten k Tobě prostě jde, ale uplně bezvadně :) Vážně mooc povedené, jsi krásná Peti, moc Ti to sluší !!

    Lucka

    OdpovědětVymazat
  55. mě se nejvíc líbíš v prvním outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  56. Krásné. Taky se snažím občas kombinovat věci a pohrát si s oblečením :) Ale většinou jsem typ co si vezme rifle, tričko a jde :D
    Ještě bych se chtěla zeptat, zda by si Peti někdy neudělala líčení pro zimní typy.. ano vím, že na netu je toho spousta, ale nějaký nápad od tebe by mě hodně potěšil.

    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, jinak líčení pro zimní typy určitě také udělám, nakonec to jsou barvy, které budou sedět i mně,jen na mě budou trochu výraznější :)...

      Vymazat
  57. Outfity 1 a 3 jsou dokonalé a skvěle ti sedí

    OdpovědětVymazat
  58. Musím pochválit skvělý výběr kabátku, protože jsem si ho sama koupila před necelým týdnem, ale v béžové barvě, tak jak sama říkáš - palec nahoru. :-) A první outfit je dokonalý. Miluju džínové košile, teda žeru všelijaké, ale džínové momentálně vedou. Dneska bych ti dala 1* za nádherné outfity. Eliška

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Petro,na obrázku č.1 tito moc sluší vypadáš skvěle...Ale ono tito sluší vždy a všude...Šárka

    OdpovědětVymazat
  60. Všechny ti sluší, ale za mě je naprostá jednička outfit první! Vážně ti to sekne :) Druhé šaty se mi líbí, ale hodně tě omlazují. Již tak vypadáš dost mladě, a tohle to ještě podtrhuje. Taková roztomilost :) Trojka je taky moc hezká :)
    ladiesfrombrno.blogspot.com
    Meggie

    OdpovědětVymazat
  61. Peťka ten prvý outfit je nádherný tak ti svedčí. Nemôžem sa vynadívať. A ten náhrdelník zladený waw :)

    OdpovědětVymazat
  62. první outfit je naprosto nejlepší! :) a máme nalakované nehty stejný lakem ;)

    OdpovědětVymazat
  63. Tak já nemám slov, ty opravdu krásníš, jsi nějak ženštější, já se na fotky usmívám a neumím říct, kde se mi líbíš nejvíc, vyzařuje z tebe něco krásně pozitivního. Takto namalované oči ti děsně sluší, jsou nádherné, to bych chtěla taky zkusit, a zkusím. Úžasné barvy. Styl oblečení nemá chybu, jsi na něm víc ženská, než na předešlých, dokonalé. Řekla bych, že si ušla velký kus cesty kupředu. Moc mě to potěšilo a zahřálo dušičku. J.V.

    OdpovědětVymazat
  64. První outfit je nááádherný :-) Jsi úžasná, že máš pořád nové a nové nápady.

    OdpovědětVymazat
  65. nejvíc se mi líbí 3, ten kabátek je boží a hrozně moc ti sluší! ♥

    OdpovědětVymazat
  66. Mně se nejvíc líbí ten outfit č.1 a pak Ti hodně sluší i ta černo-bílá kombinace. U prvního máš i krásně nalíčené oči, ta barva Ti opravdu pasuje. Denisa

    OdpovědětVymazat
  67. Nojo, mě hlavně, jak už jsem psala na facebooku se hodně líbí na tobě to tmavé líčení a světlá rtěnka u toho outfitu s košilí, to je prostě nejlepší!:)

    OdpovědětVymazat
  68. Nejhezčí je fakt asi jednička, jemné barvy ti svědčí. Žvýkačkově růžová je příliš ostrá. Akorát ladění pásku, hodinek a náhrdelníku je trošku křeč, pásek bych asi vyhodila, toho stříbra je na tobě moc. (Hodinky mají patrně praktický význam a prstýnek tipuju snubní?) Btw. nezhubla jsi? Vím, že jsi štíhlá, štíhlejší než mnoho děvčat o deset let mladších, ale nějak se mi to z těhle fotek zdá už příliš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, nezhubla jsem ani neztloustla, to je zajímavé,že každému to přijde jinak :D.....Jinak hodinky a prstýnek (snubák) mají opravdu praktický význam a nosím je vždycky,když někam jdu :).

      Vymazat
  69. Tohle se moc povedlo! Nejvíc se mi líbí první a třetí outfit. Kabátek je opravdu krásný a do pošmourných podzimních dní bude super.
    Jinak podzim by mohl ještě nějakou dobu počkat, ačkoliv jsem si na podzim a zimu pár věcí pořídila.

    OdpovědětVymazat
  70. Moc ti to sluší! První a poslední outfit jsou boží! Ale líbí se mi stejně všechny :D

    OdpovědětVymazat
  71. Mně se strašně líbí ty černé lodičky z Deichmanu na třetím outfitu :) jsou fakt čupr!

    OdpovědětVymazat
  72. Ten první je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  73. No takze vidim,ze nejsem jedina ktere se nejvic libi outift cislo 1,to ti fakt strasne slusi,ty dokonale padnouci kalhoty,to liceni,fakt super:-).Druhy outift je pekny ale je to takovy nemastny neslany,proste jen hezky,nevim jak to rict ale urcite pochopis:-).Treti outift se mi libi vice s tim bilym kabatkem,libi se me to i barevne k te kabelce,ten ruzovy kabatek je moc hezky ale treba zrovna do proprsenyho podzimu bych k nemu zvolila spise kabelku cernou,takto ta svetla kabelka ztrhava veskerou barevnost coz by nemelo byt ale s tim bilym kabatkem je to vyvazeny,bila ti vubec hodne slusi ale celkove ses vazne krasna ve vsem a zalezi v cem se citis sama nejlip a to musis nosit:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oprava:kabelka strhava veskerou pozornost ne barevnost:-)

      Vymazat
    2. Dášo, děkuju moc za názor a za pochvalu <3!

      Vymazat
  74. Také s emi nejvíce líbí ten první outfit :) ale i ostatní jsou pěkné, jen to není moc můj styl, kromě toho FF kabátku, ten bych brala

    OdpovědětVymazat
  75. Všetky outfity sú krásne zladené a pristanú ti, ale najviac sa mi páči trojka bez kabátika :)

    OdpovědětVymazat
  76. Péťo, mě se líběj všechny, každej je jinej a všechny jsou krásný. Ten kabátek z f & f má krásnou barvu, zrovna včera jsem se tam na nějaký koukala a kochala jsem se :D A hrozně se mi líbí ten bílej pásek u těch šatů, ten patří k nim nebo jkdes ho koupila? je strašně krásnej, sháním něco takovýho a nemůžu na něj nikde narazit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, tak to jsem ráda, z toho kabátku mám taky velkou radost :). jinak pásek byl u jiných šatů,ale jinak podobné tenké pásky mají na ebay nebo podle mě i normálně ted v obchodech ;), třeba v New Yorkeru jsem nějaké viděla :).

      Vymazat
  77. Páni....to je nádhera! Outfity a líčení no prostě dokonalost. ♥

    OdpovědětVymazat
  78. Péťo, moc se mi líbí to líčení k prvnímu outfitu, jak už jsem psala. Už se těším na recenzi Milani, ale chtěla jsem se zeptat na Tvůj názor, jsem studený zimní typ, mám tmavě hnědé vlasy a skoro černé oči, hodně tmavé, tak nevím, jestli by mi tohle líčení slušelo taky, aby té tmavě hnědé už nebylo moc. Na Tvých modrounkých očích krásně vynikne. Sice hnědé a béžové stíny taky nosím a docela ráda, ale tyhle nevím, jak by mi sedly. Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deniso, děkuju moc, já si myslím,že když zvolíš studenou hnědou a intenzivnější odstín, bude to vypadat super, místo hnědé tužky bych použila klidně černou a bude to vypadat krásně, jen k tmavým očím je třeba barvy udělat více intenzivní :).

      Vymazat
    2. Moc děkuji za radu, vyzkouším :-) D.

      Vymazat
  79. Jednička je dle mého názoru nejlepší!! Trojka je taky super, ale ty oranžové šaty se mi moc nelíbí..

    OdpovědětVymazat
  80. ahoj najlepsi je outfit č.1 je perfektny ale aj autfit č.2 sa mi páči a rada by som vedela odkial mas tie biele nohavice lebo uz dlho hladam taketo nohavice a ta kabelka v outfite č.1 je uzastna u nas na Slovensku mame taketo kabelky ale vetsinou iba vibijene a ma ju asi kazdy ale ta tvoja je taka ina .
    a uz dlho si nedala nijake video z ucesmi nebudes nejake nahodou davat???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuju moc, co se týká kalhot, jsou z ebay,jak jsme psala, přesný odkaz už bohužel nemám, protože je mám déle a video s účesem bylo v pondělí,ale určitě budou další! :)

      Vymazat
  81. A este som zabudla ak budes mat cas mozes si pozriet moj blog www.nikoleta-sevcakova.blogspot,sk

    OdpovědětVymazat
  82. Petul ta jednička je nejlepší ale tobě sluší všechno krása :-)

    OdpovědětVymazat
  83. jednoznačne prvý outfit !!! :) a vdruhom sa mi páči strih šiat a v treťom kabelka
    P.S a všade tvoje nohy =aaaaaa :D

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  84. Prvý je úžasný a taktiež sa mi páči aj ten červený kabátik :)

    OdpovědětVymazat
  85. Nejhezčí outfity, co jsem na tobě viděla. Sekne ti to. Nejvíc se mi líbí černobílý outfit.

    OdpovědětVymazat
  86. Ten prvníí !! ten je krásný :)

    http://suzieway.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  87. všechny ti sluší :) jak zavazuješ u kabátku pásek na mašli? mě to teda nikdy takhle nedrží :(

    OdpovědětVymazat
  88. Přesně jak je napsáno shora, nejhezčí outfity ze všech, co jsem zde viděla, krásně zkombinované, ale nepřeplácané! Líbí se mi všechny, každý je jiný. A také vypadáš nádherně, mladě, odpočatě a žensky, líčení také super. Úplně záříš. Také se mi zdá, že si o maličko přibrala, což ti velice, velice sluší. Jsi krásně hubená, ale ne vychrtlá a nevypadáš nemocně, což už někdy trošičku na jaře vypadalo (a to nemyslím špatně!!). Co bych dala za takovou postavu a to jsem ji před cca ještě 4 lety měla, ale sladké, lenost a nedostatek pohybu, dva porody a bohužel i léky, po kterých se přibírá i ze vzduchu a z 59 kg je 70.................ach jo:( A to jsem cca jen o 4 roky starší)....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, taková pochvala mě těší, sice jsme nepřibrala,ale jsem ráda, že to tak vypadá :). Jinak přeji mnoho zdraví a síly ;)!

      Vymazat
  89. tak myslím, že dneska se vyjmečně shodnu s většinou ten první outfit je rozhodně top! :)

    OdpovědětVymazat
  90. Ty jo, existuje vůbec nějaká věc, která ti nesluší? :)) Jinak i to líčení je krásné, i když se mi zdá, že máš nějakou slepovací řasenku docela.

    OdpovědětVymazat
  91. Moc se mi líbí všechny tři outfity i líčení k nim! Jsi kočka :)

    OdpovědětVymazat
  92. Teda Peťi, všechny outfity jsou úžasné :) ze všeho nejvíce se mi líbí ten první :)

    OdpovědětVymazat
  93. Hrozně moc vám všem děkuju za ohlasy, to jsem opravdu nečekala a jsme příjemně překvapena!

    OdpovědětVymazat
  94. Když vidím, kolik už přišlo komentářů, váhám, jestli mám něco psát ... ale nemůžu si pomoct. Všechny tři outfity - 10 bodů. Nádhera, moc ti sluší. V jednoduchosti je síla. Nemám jedinou kritickou poznámku. Já bych si mohla dovolit ten s černými kalhoty a opravdu bych se v něm cítila velice šmrncovně.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  95. krásné věci a to první líčení je úžasné!!

    OdpovědětVymazat
  96. ahoj :) ten první oufit je naprosto úžasný! ;)Ty 2 jsou taky pěkný ale ten 1! ;) Jinak moc pěkné líčení :)Jsi jedna z nejlepších blogerek :)

    OdpovědětVymazat
  97. Ty jsi prostě hezká ve všem :) a ten první outfit je fakt TOP. hrozně ti to sluší.

    looromanova.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, narazila jsem na Tvůj blog úplně náhodou a musím říct, že je opravdu úžasný. Měla jsem plno nezodpovězených otázek ohledně líčení, nalepovacích řas, oblečení.. u Tebe jsem všechno našla a inspirovala jsi mě v mnoha ohledech :-) častokrát vidím u některé části oblečení, že byla zakoupena u vietnamců, můžu se zeptat kde přesně? oblečení je krásné a nikdy by mě nenapadlo, že by něco z toho mohlo být od vietnamců :-) pokud je to někde v Praze, určitě bych tam moc ráda koukla :-) Děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek víkendu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc, to mě hrozně moc těší :)! Jinak od vietnamců je většina věcí zakoupena v J. Hradci. měj také krásný víkend!

      Vymazat
  99. Nádherné outfity a krásne účesy. :)

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Péťo, sluší ti to všude, ale u mě vede 3. - ten růžovej kabátek se mi moc líbí. Chci ti moc poděkovat za flat štětec Tvé značky. Za ty peníze je super. Používám ho denně a pár štětinek se uvolnilo, ale to je asi normální, když je novej. Mám doma dva menší kluky, takže je mi líto vyhazovat plno peněz za drahé štětce, takže Ti chci MOC PODĚKOVAT, za možnost koupit si kvalitní a cenově dostupný štětec. Ještě se chci zeptat jestli bys věděla o nějakém solidním eshopu, kde mají dobré business oblečení. Moc děkuju a měj se krásně a ať se Tobě i Mírovi daří:o) Táňa

    OdpovědětVymazat
  101. 1, 3, 4 nádhera...tobě by slušel i pytel od brambor :)

    OdpovědětVymazat
  102. nádhera!Vše podle mého vkusu skvělé!Asi ten první mě nejvíc zaujal ,ale líbí se mi všechny strašně moc.Ty šatičky jsou nádherný a ten kabátek -no prostě bomba chválím ,ale ten první je opravdu dotažen do detailu paráda.

    OdpovědětVymazat
  103. první outfit je mně nejsympatičtější! :) ale všechny jsou moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  104. Tie fotky sú naozaj krásne, máš skvelý štýl a ďalej rob to, čo ťa baví, pretože to robíš výborne :)

    OdpovědětVymazat
  105. Ten první outfit je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  106. Jsi sice moc pěkná, ale šaty s koníčkama...už by se možná hodilo, aby ses smířila se svým věkem a taky se podle toho oblékala...

    OdpovědětVymazat
  107. :-D Anonymní komentář poukazující na Tvůj věk mě pobavil. Vzhledem k tomu, že jsem stejně stará jako Ty, tak komenáře tohoto typu beru i trochu osobně a fakt se směju pokaždé, když u Tebe čtu "smiř se se svým věkem a oblékej se podle toho" :-D To je prostě neskutečné. Copak jsme ve třiceti nějaké staré báby, které se musí oblékat usedle? Tvoje šaty s koníčkama jsou super, originální a jsou vkusné, v žádném případě to není nic, u čeho bych si řekla, že bys na to byla moc stará, nad takovými komentáři si klepu na čelo.

    U prvního outfitu se mi moc líbí to tmavší líčení očí, k tomu světlému oblečení to vypadá fakt dobře. Vždycky obdivuju, jak máš všechno skvěle sladěné. O účesech ani nemluvě, jsi moc šikovná.

    OdpovědětVymazat
  108. Jednička super - výrazný šperk k denimu vždy oživí vzhled! Psaníčko BOŽÍ !
    Dvojka na mě působí lacině - ne že by to bylo špatný, ale prostě je to prázdný jakoby...
    Trojka super elegance! Klidně i bez těch brýlí.. Kabátek překvapil :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!