Nutraluxe lash MD - sérum na růst řas

by - 27 srpna

Krásné úterní odpoledne všem,

už nějakou tu chvíli vám slibuji recenzi na sérum na řasy, které používám už asi dva a půl měsíce. Sérum na řasy Nutraluxelash MD se vyrábí v USA a slibuje zahuštění, prodloužení a zesílení vašich řas za dobu 4-6 týdnů, idealního výsledku se ale dosáhne zhruba po dvou měsících používání.
 
Sérum jsem otestovala jak já sama, tak moje kamarádka Lucka, výsledky jsem rovněž viděla u své známé a její dcery, která mi sérum původně doporučila a co mohu říci hned na začátek, tohle je věc, které opravdu 100% funguje a je to první sérum, které dělá to, co skutečně slibuje. A že jsem toho vyzkoušela už dost....Taliku, Renokin, Lussil Famous lash, Dermacol, ale nic z toho nemělo pro mne uspokojivé výsledky, nejlepší z těchto zmíněných byl asi Renokin, ale i ten udělal rozdíl jen velmi malý.
 
Jak víte, mé řasy nejsou nic moc, mám je poměrně krátké a vyloženě řídké, na spodním víčku mám mezi nimi dokonce mezery díky častým zánětům spojivek, tam jsem ale sérum pravidelně nedávala, takže nemohu hodnotit výsledky, ale asi začnu pravidelně potírat i víčko spodní. Vrchní linii řas jsem ale potírala každý večer po odlíčení a vyčištění pleti, nezapomněla jsem za tu dobu ani jednou a potírala jsem dokonce i na dovolené :). Musíte si dávat pozor na to, abyste potírali skutečně jen linii řas, aby se vám průhledná tekutina nedostala do oka, což by nebylo při dlouhodobém užívání ideální. Samozřejmě někdy se to asi stane, že zajedete, kam nemáte, ale je lépe nanášet sérum v klidu a precizně. Pokud si umíte namalovat horní linku, určitě to pro vás nebude problém, sérum totiž obsahuje maličký štěteček, se kterým se pracuje velmi dobře. Nanášela jsem tedy pravidelně, každý večer, nechala jsem sérum cca 5minut vsáknout a až poté jsem nanášela oční krém, je důležité dávat sérum na noc a nechat ho pořádně vsáknout, jinak nemůže spolehlivě působit!



Myslím, že následující fotodokumentace dokládá vše za mne a není více třeba slov, to sérum je prostě úžasné a funguje. Níže v článku uvidíte i složení. Sérum obsahuje na posledním místě prostaglandin, není proto vhodné ho používat v těhotenství nebo při kojení, samozřejmě je to i z důvodu, že se tím výrobce tak trochu kryje a je tam psáno, že není ideální ho používat do 18 let, toto myslím, že je zbytečné opatření, známé dcera ho používá v 15 letech a není s tím žádný problém. Přesto, je dobré mít všechny informace, prostaglandiny jsou látky podobné hormonům, na rozdíl od nich však působí místně a především na prokrvení tkáně, jsou to látky, které přirozeně vznikají prakticky ve všech orgánech těla a kupříkladu mohou zvyšovat stahy hladkého svalstva, tedy například i děložního, proto nepoužívat v těhotenství (i když upřímně, to byste si to sérum musely natírat někam jinam;). Pokud je tu někdo z oboru a vysvětlí nám podrobněji chemické procesy, kterých se mohou tyto látky účastnit, budu jen ráda.

 
 

Co se týká účinku séra, je dobré ho používat dlouhodobě, pokud na dlouhou dobu přestanete, samozřejmě díky přirozenému cyklu růstu řas, se vám vaše vlastní vrátí do původního stavu. Balení 3ml, které se jako jediné dováží do Evropy, vám vydrží cca na 1/2 až 3/4 roku. Cenově se pohybuje kolem 1350 Kč v USA (na ebay), na oficiálních stránkách je cena 79USD. Osobně si ale myslím, že i když to není najednou malá investice, že se určitě vyplatí, protože to opravdu funguje a navíc to sérum velmi dlouho vydrží, na jedno potření vám stačí pouze jedno namočení štětečku a to ho ještě musíte otřít o hrdlo, musí být jen vlhký, žádné kapání tekutiny! Navíc když si člověk spočítá, kolik peněz by dal za permanentní prodloužení, musel by někam chodit, starat se o to a ještě to vypadá dobře tak 14 dnů, přičemž hodně lidí má po prodloužení řasy zničené, tak za mne je toto sérum jasná volba,  od té doby, co mám své řasy dlouhé, tak vůbec nemám potřebu nalepovat a jsem fakt vděčná, že mi o něm známá řekla :).




 
Zároveň bych chtěla poděkovat i mé kamarádce Lucce za fotodokumentaci jejího průběhu účinků séra. Natírala každý večer, několikrát zapomněla, prý asi 7x, ale ne za sebou, sérum jsme si objednávaly spolu a používáme ho tedy stejnou dobu. Po první aplikaci měla Lucka ráno červené oči, ale nepálily jí, prý neví, zda to bylo od séra nebo něčím jiným, každopádně se to už neopakovalo. Řasenku používá už léta stejnou voděodolnou Rimmel Extra Super lash, také každý den řasy natáčela kleštičkami a prý ani při odličování není nejšetrnější, takže řasy dostávají zabrat :). Myslím, že i u ní, je výsledek úžasný.
 
 

 
Mějte fajn zbytek úterý a určitě mi napište, jestli jste něco na řasy zkoušely, jaké to mělo účinky a jestli se chystáte vyzkoušet tohle sérum :).

 

Stále mi chodí hodně dotazů s žádostmi o sérum a jeho zařazení na eshop, EU má jinou legislativu než USA, není tedy možno sérum legálně v Evropě prodávat. V Evropě se prodává sérum totožného názvu , ovšem s jiným složením, bez té nejúčinější složky, pozor tedy na to! Jediná možnost je objednat přímo z USA!




You May Also Like

159 komentářů

  1. Vypadá to hodně hodně hodně účinně!! Rozhodně bych do toho šla!<3

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám slov...:))! a zastoupení u tebe v ČR je super zpráva:))

    OdpovědětVymazat
  3. Už ať je na eshopu ! Úžasné !!

    OdpovědětVymazat
  4. Jde vidět, že to vážně funguje! Mega řasy! :)
    Asi si ho vážně objednám! :)♥

    OdpovědětVymazat
  5. Teď jsi asi pomohla mnoha ženám, vypadá to dost dobře! Kamarádka má tak úžasné oči, nádhera!!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám to štěstí, že mám své řasy pěkné a dlouhé, takže prodlužování, nalepování a séra mi nic neříkají :)

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem vyzkoušela kde co a výsledek nic moc, spíš jen moje touha, aby to byla pravda, ale jestli tohle působí, tak to chci taky !!!
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  8. A pak že kouzla neexistují :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já už jen netrpělivě čekám, až se to sérum bude dát objednat na tvém e-shopu :) Říkala jsem si, že si ho seženu na e-bay, ale když jsi oznámila, že bude i u tebe, tak jsem se rozhodla počkat :) A tenhle článek mě jen utvrdil v tom, že lepší sérum jsem v životě neviděla! :)
    Peťa

    OdpovědětVymazat
  10. týýý jo! Tak to koukám jako blázen, ty máš řasy do nebes! Krása! :-) asi nad tím taky budu uvažovat. Marcela

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, mám svoje řasy sice ještě delší než ty po použití séra, ale chtěla bych zkusit vodičku a nechat si je ještě povyrůst. Myslíš, že je to spíše na škodu? Že se sérum hodí jen pro opravdu krátké řasy? Nerada bych zůstala bez řasů:)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to moc dobře ale ten aplikátor se mi moc nelíbí :/
    Není to s tím piplačka ? :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě by to chtělo něco na zahuštění že ? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Když jsi o tom séru mluvila před časem, tak mě vůbec nezaujalo. Ale jak teď vidím ty fotky, tak je to prostě wow!

    OdpovědětVymazat
  15. To vypadá dobře :)

    style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Peti, chtěla bych se zeptat, jestli ti po séru začali růst řasy nahoru. Od přírody je mám rovné, docela dlouhé i husté, ale dostávají zabrat, když si je 5x v týdnu točím kleštičkami.

    Díky, Andrea

    OdpovědětVymazat
  17. Fotka vydá za tisíc slov a doporučení, zejména pokud jde o tebe a kamarádku (vidět to na někom neznámém, pomyslím si něco o photoshopu). Investice se tedy vyplatí a tímto ti děkuji, že bude k dostání u tebe na e-shopu. Už se nemůžu dočkat!

    OdpovědětVymazat
  18. Jsou sice krásně dlouhé, ale vůbec nejsou husté. A to podle mého názoru vypadá fakt blbě, jako bys těch řas měla hrozně málo.

    OdpovědětVymazat
  19. No to snad ani není možný! Doufám, že sér bude dost, mám nepříjemnou předtuchu, že po tomto článku budou do 5 minut out of stock...

    OdpovědětVymazat
  20. výsledek je hodně vidět, úplně jako bys měla řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem si sérum objednala u kamarádky v USA tak doufám že budou moje řasy taky tak krásny :) :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  22. To vypadá úžasně!!..Hned na začátku, když jsem viděla ty fotky, jsem si říkala, že už vím, co bych chtěla dostat pod stromeček :DD Ale pak jsem začala váhat...ta cena..:( To je docela dost..A myslela jsem, že to bude vypadat jako obyčejná gelová řasenka :D Jak se s tímhle pracuje?! o.O :DDd

    OdpovědětVymazat
  23. Wau, Péťo, na těch tvých řasách je to nádherně vidět!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Vau Peti to je neuvěřitelný rozdíl. Jsi skvělá, že jsi získala zastoupení a díky tobě budeme mít nádherné řasy :) Nemůžu se dočkat až si ho u tebe koupím (bude to dárek k narozeninám :))

    OdpovědětVymazat
  25. Je to vážně super,já si nechavám řasy prodlužovat už přes dva roky.Jsem s tím mooc spokojená,protože nemusím používat řasenku a hlavně následně odličovat.Ale moje řasy pod tím jsou katastrofa.Takže jak sundám určitě budu sérum používat.Chci se ještě vrátit k tvým zubum,jsou užasné. Mojí dceři je budou nasazovat zítra tak jsem jí ukazovala fotky před a po at má nějakou inspiraci.Jsem sice ještě o pár let starší,ale i tak jsi mi inspirací :)Renata

    OdpovědětVymazat
  26. To je naprostá bomba, to by se mi moc hodilo ( teď jsem sice těhotná, tak si ho dávat nebudu :-D) ale brzy už bych mohla. Těším se až jej naskladníš, protože tohle stojí za vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
  27. Wow to je neskutočná zmena! :) ešte nikdy som nevidela že by niečo takto super naozaj fungovalo..... Keby mám na to peniaze tak idem do toho hneď! :)
    P.S. škoda že aj nzahusťuje riasi, iba predlžuje, to by bol už asi zázračný výrobok :P
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  28. Mě se trochu nelíbí složení..znám přírodnější sérum co funguje, jen je dražší...nemá žádná omezení a může se ti dostat bez problémů do oka a nic se nestane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, asi neprozradí. Co se ti nelíbí na složení, poděl se!!!! Péťa bude určitě ráda, tak jak v článku uvádí. Mě by taky zajímalo tebou uvedené sérum, a chtělo by to taky fotodokumentaci, jak tvé přírodnější sérum funguje (ale rovněž takto solidní jako u Petry). Nebo jen šťournutí, snad ne? J.V.

      Vymazat
    2. No na moje prekvapenie je toto zlozenie dost prirodne, Ved takmer cele ho tvoria rastlinne vytazky, az na ten prostaglandin. Myslela som ze to bude nejaky americky chemicky srajt. A ta slecna co pozna este prirodnejsie zlozenie a nechce prezradit noazov chodi asi niekde na lazy k babke bylinkarke.Porodim, dokojim a kupujem:-)

      Vymazat
  29. Tak ty řasy po použití jsou fakt parádní! Jako mrkací panenka :)

    OdpovědětVymazat
  30. Péťo délka super, ale teď to nemyslím zle, ale jsou to takové "pavoučí nožičky", vůbec žádná hustota. Škoda, že sérum neplní obě funkce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono máš daný nějaký počet cibulek jako u vlasů a aby ti to dvakrát zahustilo, to je nemožné ;), já ty řasy v tomto stavu mám paradoxně hustší než normálně, protože mi po tom séru nepadají, ale holt genetiku úplně neošálíš, navíc mi rostou křížem, takže je nemožné je oddělit ;).

      Vymazat
  31. Skvělé! Sérum bych si koupila. Musím sledovat, kdy bude :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak pro mě studentku je to drahé a nemám řasy zas tak hrozné, mně pomáhá je prostě mastit čímkoliv. Ale tobě to hodně prospělo, všimla jsem si už ve videích, je to viditelné! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Holky jeste bych vam doporucila taliku...mela sem po prodlouzeni doslova lysiny na vicku a po kure mi hned dorostly rasy, delsi a hustsi i stetecek je super jako u rasenky.

    OdpovědětVymazat
  34. Já bych spíš potřebovala řasy zahustit než prodloužit a to se docílí hrozně těžko. :/ Já zkusím obyčejný arganový olej, který jsem si objednala budu ho používat i na vlasy, takže vždycky do něj namočím čistý štěteček od řasenky a uvidíme. Jinak kdybych vydělávala tak si toto sérum koupím.
    Ale docela mi i zahustil a prdloužil řasy Biohar max, ale aplikovat to bylo poměrně těžké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na růst řas a obočí se prý doporučuje ricinový olej. Já ho teď testuju na obočí a musím říct, že super. Obočí začíná pomalu růst i tam, kde jsem ho před lety špatně vytrhala. Omrkni nějaké diskuze na omlazeni.cz, tam jsem na to přišla.

      Vymazat
  35. Woow tak to je bomba! Az takovy ucinek jsem necekala , i kdyz jsem si na videich urcite vsimla nejakeho vysledku ale az tak...mazec:-)

    OdpovědětVymazat
  36. Teda ten rozdíl je obrovský, ani se mi tomu nechce věřit :)

    OdpovědětVymazat
  37. Tak myslím že horší řasy než já už nemá nikdo.V dětství jsem měla nemoc kdy mi řasy skoro vypadaly takže vyzkouším 100% a taky se nafotím.Díky moc za tip!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Tak myslím že horší řasy než já už snad nemá nikdo.V dětství jsem měla nemoc kdy mi skoro všechny řasy vypadaly.Já vyzkouším 100% a taky to nafotím aby byl vidět výsledek.Moc díky za tip!!

    OdpovědětVymazat
  39. Sérum opravdu funguje, je to vidět, jen bohužel na délku :( chápu, ze obe nemáte rasy přirozeně husté, ale takto to vypada docela blbe :( proste pavoučí nožičky. Věřím, ze někdo jiny budeme mit jeste lepsi vysledky a bude mu to

    OdpovědětVymazat
  40. tak to si rozhodne pořídim!! :)

    OdpovědětVymazat
  41. páni já jsem si nedávno říkala, že máš hezký dlouhý vlasy, jestli si je ještě nalepuješ.. ale tohle je skutečně úžasné!

    OdpovědětVymazat
  42. super výsledek, od kdy bude v e-shopu a za kolik?

    OdpovědětVymazat
  43. Jémine, tak to je nádhera!! Vypadá to naprosto úžasně! Já mám naštěstí svoje řasy dlouhé a zatočené, že si je občas musím i ustřihnout, aby mi nelezly do obočí, tudíž sérum si pořizovat nebudu :D, ale budu ho všude doporučovat! Protože fota mluví za vše, opravdu skvělá recenze!

    OdpovědětVymazat
  44. PS. Péťo, ještě mne napadlo, jak zmiňuješ ty časté záněty spojivek, měla jsem podobný problém a hrozně moc mi pomohly oční kapky OCUFLASH z lékárny, obsahují světlík lékařský. Doporučila mi je oční lékařka na dočištění očí po odlíčení. Na mě i kamarádkách účinkují skvěle. Cena je cca 90,- Kč a v balení jsou 2 lahvičky. Po otevření se ale musí do 4 týdnů vyhodit (kvůli kontaminaci), ale to asi víš, je to u všech očních kapek stejné.. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peti, no výsledek úžasnej, ale chtěla jsem se zeptat, jestli to dobře funguje i na OBOČÍ? Chtěla bych to koupit mamce, která bohužel skoro žádný obočí nemá..

    OdpovědětVymazat
  46. PÁNI! Že by se můj sen mít konečné dlouhý řasz stal díky Tobě realitou?

    OdpovědětVymazat
  47. Vyzkoušel někdo tohle sérum i na OBOČÍ? Chtěla bych to koupit mamce, protože chudák nemá skoro žádný obočí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať mamka zkusí ricinový olej. Psala jsem to už k příspěvku výš. Dej si do google ricinový olej a obočí a pročti diskuze :)Zkouším to už 14 dnů a za mě super.

      Vymazat
    2. já jsem teda ricinák zkoušela na řasy, na obočí nepotřebuju a měla jsem ráno hrozně oteklé a rudé a oči a vůbec to nepomohlo :(,ale třeba na někoho to funguje, možná na to obočí je to lepší než na oči....

      Vymazat
    3. Já teď ricinový olej zkouším v kombinaci s kokosovým na obočí i na oči a nedráždí mě, ale je fakt, že nejsem citlivý typ. S obočím mám stejný problém, je mi 21 a najednou z ničeho nic, téměř přes noc mi začalo šíleně padat...Zatím mažu asi 2. týden a nic, tak uvidíme po delší době. Jinak ze sér jsem zkoušela Taliku, na řasy lehoulince pomohla, ale žádný zázrak.

      Vymazat
  48. Tak to je parádní! Já sama tohle nepotřebuji, řasy mám po tátovi dlouhé a natočené, ale moc mě to těší za Tebe. Super! Marcela

    OdpovědětVymazat
  49. no to vypadá úžasně! skvělá změna!

    http://onceuponatimeside.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  50. no naprosto jsem uchvácená výsledkem! Doufám, že to sérum nezačne používat někdo z mého okolí, aby neměl delší řasy než mám teď já bez čehokoliv :D, to by mě pěkně štvalo, pak bych si ho musela koupit a mít pěticentimetrové řasy :D! Rozhodně jsem si všimla změny na videích ale toto jsem nečekala a jako pavoučí nožičky mi teda opravdu nepřijdou...myslíte si opravdu, že se vám řasy vrátí do původního stavu, když přestanete sérum používat? Já myslím, že možná o něco se zkrátí, ale jinak určitě zůstanou delší...to by mě celkem zajímalo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zatím nezkoušela vysadit a popravdě ani se mi nechce, ale možná udělám kvůli vám pokus :D....já bych řekla, že z logiky věci to plyne, že po vysazení a obnovení řasy, tedy když ta dlouhá vypadne a nebude se dál používat sérum, že naroste nová řasa v přirozené délce, cibulka nebude mít účinnou látku

      Vymazat
  51. Na takovéhle řasy doporučuji řasenku Illegal length mascara od Maybelline, s tou budeš mít řasy až do stropu! :)

    OdpovědětVymazat
  52. No to je paráda! Na blind bych za přípravek tohoto typu tolik peněz nikdy nedala, nevěřila bych účinku, ale když vidím ty fotky, tak teda... snad bych ty prachy i obětovala, moje řasy by něco takového potřebovaly jako sůl. Hele, a jak píšeš, že při dlouhodobějším nepoužívání se řasy vrátí do původního stavu - jak to teda vlastně funguje? Možná přiblblá otázka, ale co se tedy stane, když bys teď sérum třeba na několik měsíců přestala používat? Řasy se snad nemůžou zase zkrátit, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já to nevidět na vlastní oči u známé,také bych do toho nešla ani omylem,a i tak jsem o tom přemýšlela asi půl roku,jestli si to koupím, přecejen není to nejlevnější, ale pak jsem do toho šla a jsem fakt ráda :). No řasa má nějaký svůj růstový cyklus, který trvá určitou dobu a pak je chvíli na oku, neroste a čeká na vypadnutí. Pokud přestanu sérum používat a na několik měsíců vysadím (uvádí se, že růstový cyklus je cca 2 měsíce a pak čeká na vypadnutí), pak mi z toho plyne, že řasy se obnoví v mé původní přirozené délce, jelikož cibulky nebudou dostávat účinnou látku. Pokud začnu zase používat, potom mi zase narostou delší :).

      Vymazat
    2. Díky za odpověď, no vidíš, já nad tím takhle neuvažovala, že vlastně řasa po nějaké době vypadne... No je to zajímavé. Teď jsem momentálně kojící matka - sice nevěřím, že by se z tak maličkého množství séra, které se nanáší k řasám, mohlo něco dostat až do mateřského mléka, ale tak když říkají, tak riskovat člověk raději nic nechce, že... Ale rozhodně mi tohle sérum (a hlavně Tvoje fotky :-)) nedá spát a jednou do toho asi půjdu, taky si chci konečně užít ten pocit, že mám dlouhé řasy :-)

      Vymazat
  53. A vyzkoušela si předtím ricinový olej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkoušela, nepomohlo,ale hlavně jsem po něm měla červené a oteklé oči

      Vymazat
  54. Páni.. Ten rozdíl je obrovský! Děkuji za dobrý tip. :-) ♥

    OdpovědětVymazat
  55. Peti, jak dlouho myslis vydrzi vysledek???
    Kdyz ta rasa vypadne narostou zase ty puvodni kratke a pak je zase treba aplikovat??
    Dekuji, rasy mas krasne proste vystavniii, karla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, to zatím nemám vyzkoušené,ale z logiky věci mi plyne, že když přestanu používat, tak řasa má nějaký svůj růstový cyklus, po kterém vypadává, tedy až skončí cyklus té dlouhé řasy po séru, ta vypadne a já nebudu aplikovat, myslím,že vyroste má přirozená řasa tak,jak ji mám dlouhou od přírody ;).

      Vymazat
  56. Ahoj Péťo,

    výsledek je excelentní! Velká změna. Píšeš, že hustota řas je dána počtem cibulek, což je logické. Napadlo mě, zda by sérum fungovalo i na obočí? Zní to asi dvně, ale kdysi jsem ho moc vytrhala a bohužel už mi nedorostlo jak by mělo. není tam třeba zmíňka i o použití na obočí. Budu ráda za názory. Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj terko, na obočí to určitě funguje taky, píší tam,že je to na řasy i obočí :)!Ono to vlastně bude fungovat na jakékoliv "chloupky" na těle ;).

      Vymazat
    2. Tak to bych si to nejradši vylila na vlasy...ale to by bylo secsakra drahé prodlužko :D

      Vymazat
  57. jako fotky super urcite to pomaha ale bohuzel ja bych si to na oci nedala, sem asi paranoidni ale bohuzel....radsi si kupim rasenku od benefitu :-)

    OdpovědětVymazat
  58. :o to snad ani není možné, takový rozdíl, spadla mi čelist, teď na to fakt nemám, ale brala bych hned!

    OdpovědětVymazat
  59. od koho si ho kúpila na ebay ak sa môžem opýtať:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě už nemám odkaz,jak je to starší než 30 dnů :(

      Vymazat
  60. Já to chci chci:) určitě objednám až to budeš mít na e-shopu to je fakt supr :) Budu sledovat až to tam zařadíš. Jinak fakt supr výsledek Pěknej večír. Papa Andrea

    OdpovědětVymazat
  61. To vypadá dobře :)
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  62. užasnýýý ,snad bude na eshopu hned bych si ho objednala :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  63. je to fakt hodně poznat teď už by to chtělo něco na zhuštění žejo :)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Peto, vysledek je paradni! Jen skoda, ze sis na fotkach "po" ty horni rasy lehce namalovala...
    Myslis, ze serum bude fungovat i na dorustani oboci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nenamalovala,jen jsem se je snažila rozčesat starým kartáčkem :), což se mi nepodařilo, jelikož mi rostou strašně přes sebe :(. Na obočí to určitě fungovat bude, píší to na obalu,že je to na řasy i obočí :).

      Vymazat
    2. hlavně na obalu píší darkness, že by to řasy i přirozeně zbarvovalo? To netuším...ale bylo by to úžasné! mám totiž šíleně světlý řasy :(

      Vymazat
  65. pacilo sa mi ako si sa vedela vyhrat so spiralou a perfektne namalovala prirodzene riasy,bez sera. naco trapit oci, resp. pokozku, ja by som sa bala, predsa len su to oci a nieco sa do tela dostane, i ked to posobi lokalne... ach, ta chemia, vsade jej je vela, tak na co ju este davat do tela, ked to nie je nevyhnutne...

    OdpovědětVymazat
  66. Ahojky, prosim te a je mozne potirat i ty spodni rasy??
    Dekuju za odpoved zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, určitě, já si to na ně asi taky začnu pravidelně dávat a uvidím :).

      Vymazat
  67. No fantázia. To zastúpenie je skvelá správa a budem sa na to tešiť!
    Výsledky hovoria za seba.

    OdpovědětVymazat
  68. Ono to doopravdy tak zafungovalo :O ? Nic víc, pouze to sérum?
    Adél

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co myslíš, že jsem si je nějak záhadně přilepila :D, opravdu to funguje, na mou duši, na psí uši :), vždyt se koukni do videí ;)

      Vymazat
  69. No tak to je zmena riadna. Máš krásne mihalnice. Mne pomohla na mihalnice obyčajná vazelína. Mihalnice mi začali rásť a sú pevnejšie :) Ale nechcem ti kaziť obchod :))) Keby nemám dosť dlhé mihalnice tak si sérum určite objednám.

    http://nelkamaniacofcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  70. To je úžasný výsledek :-* Já už jsem zkoušela potírat řasy taky vším možným...ricinový olej, z toho jsme měla vždycky váno pěkně červené a opuchlé oči, pak jsem na netu vyčetla, že je dobrá i vazelína, tak jsem zkoušela, pak to sérum od Dermacolu a ted zkouším 5. týden Taliku, ale nic z toho nemělo extra efekt, jen mi připadá, že jsou ty řasy vyživenější a hydratovanější, takže tím se zdají o malinko tmavší a v lepší kondici, moc nepadají, ale pořád jsou to ty moje stejné, řídké, slabé a krátké řasy, v podstatě skoro nic. Ale u tohoto séra jsou výsledky opravdu dobře znát a každý si té změny hhned všimne :-) Já ještě dopadlám tu Taliku, když už jsem jí koupila, taky nebyla nejlevnější, tak když už nic tak aspoň jako výživa a hydratace pro řasy, ale delší a objemnější řasy už si od toho neslibuju. Nebo mě třeba ještě sérum překvapí a delším používáním začne trochu účinkovat, ale spíš asi ne...a hned jak Taliku dodělám tak se hned vrhnu na Nutraluxe lash, už se taaaak těšííííím :-)))

    OdpovědětVymazat
  71. No to je sen, já si v dětství řasy ustřihla, protože mi tehdy kámoška nakukala, že porostou po zastřižení delší :-)
    Svoje řasy mám krátké, asi bych toto sérum také vyzkoušela, ale mám velmi citlivé oči a na víčkách se mi dělá ekzem.
    Nepíšou, že by to bylo i pro citlivé oči?
    Přeci jen ta částka je na pokus dost vysoká.
    Díky za odpověď.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  72. tak to je hustý... Sice mám svoje řasy dobré, takže o něm ubvažovat nebudu (to bych asi ani neviděla :), ale tobě to pomohlo skvěle :) Škoda, že nedělají poloviční balení :)

    OdpovědětVymazat
  73. Serum funguje tedy opravdu dobre a je super, ze ho takto zpristunis i pro ty, kteri neradi objednavaji ze zahranici!
    Ja pouzivam jiz vice nez mesic ricinovy olej a musim rict, ze mi funguje nad ocekavani, chce to tedy disciplinu a pravidelnost, necekat zazrak ze dne na den, ale kdyz jsem vytrvala, tak se mi opravdu viditelne prodlouzily a zahustily rasy, jelikoz nemam zadny blog nebo neco takoveho, tak jsem to nefotila, ale jsem s vysledkem opravdu spokojena, v mazani hodlam pokracovat, aby mi i nove rasy rostly pekne dlouhe. Oci mi olej nedrazdi, ale musi se s tim samozrejme pracovat precizne, jsou to oci. Nicmene vysledek je videt opravdu zretelne, zvlaste po pouziti rasenky, protoze konce jsou samozrejme svetlejsi. Uvazuju jeste o obarveni ras, aby byly videt tak nejak porad vic. Vic rust uz bohuzel ani moc nemohou, nosim bryle a uz ted mi o ne nekdy zadrhavaji. Kazdopadne, kazdemu, kdo je trpelivy (coz je ale potreba i u sera) a chce nejprve zkusit levnejsi vyriantu mohu doporucit.
    Kaja

    OdpovědětVymazat
  74. Výsledek je perfektní, ale tohle doporučuji přečíst. Je to o používání Lumiganu - kapky s prostaglandinem na zelený zákal a jeho možných negativních účincích.. http://www.sukl.cz/vyjadreni-sukl-k-pouzivani-ocnich-kapek-lumigan-pro-zvyseni . Na tu pigmentaci duhovek bych si u modrooček dala pozor. Dala bych si rozhodně pozor při aplikaci aby se to zbytečně moc nedostávalo do očí jak Petra sama píše. V diskuzi na omlazení toho také najdete hodně o přípravcích s podobným složením.

    OdpovědětVymazat
  75. i když cena je velmi vysoká, v tomto případě se vyplatí investovat, vyzkoušela jsem dvě séra za cca 200Kč, obě dodaly výživu řasám, ale neprodloužily a tohle vypadá fakt úžasně, počkám si až budeš mít na e-shopu, původně jsem chtěla objednat z ebay, ale koupit padělek za 1000 Kč se mi nechce =[}

    OdpovědětVymazat
  76. ja neviem, ako výsledok super, ale podľa mňa to vyzerá smiešne keď ich máš také riedke a dlhé :/ tá hustota chýba, nepáči sa mi to. ako nejaké nožičky hmyzu.

    OdpovědětVymazat
  77. Tak to je něco úžasného, opravdu. Rozdíl je opravdu veliký a za tu cenu se vyplatí určitě víc, než si chodit pravidelně do salonu prodlužovat řasy. Paráda!

    OdpovědětVymazat
  78. Neviš kolik stoji to serum v usa ? Sestra tam ted je tak ze by mi ho privezla :-D

    OdpovědětVymazat
  79. Prolétla jsem internet, abych zjistila něco o těch prostaglandinech a našla jsem mimo jiné i toho: ,,Přirozené prostaglandiny jsou obsažené v mužském spermatu." :D Samozřejmě to nehodlám zkoušet, ale chtěla bych čistě ze zvědavosti vědět, jestli by to fungovalo taky :D Rozhodně by to bylo levnější :D Sérum ale vypadá skvěle, rozdíl je rozhodně znát, myslím, že pokud se někdo trápí s délkou řas, tak je lepší investovat peníze do jednoho účinného séra než dát stejné peníze do postupné koupě šesti různých řasenek s tím, že ani jedna neudělá řasy podle představ, protože nebude co natočit a zhustit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. :D :D :D vyskúšaj a daj vedieť :D

      Vymazat
    3. Nezkoušej, sperma hrozně řeže v očích :D Fakt.

      Vymazat
    4. no, holky, nápad pobavil :D, ale v očích teda nic moc :D :D

      Vymazat
    5. tak možná nebylo myšleno patlat to na oči že :D

      Vymazat
  80. Ten rozdíl je markantní!Rozhodnu se až bude až bude serum u tebe v shopu ,jestli do toho investovat :D

    OdpovědětVymazat
  81. Krutibrko! Tak do toho jdu, jen co bude v eshopu. Sice si teď nemůžu dovolit další výdaje, ale holt budu jezdit do práce pár týdnů na kole.

    OdpovědětVymazat
  82. Když jsem viděla tu cenu, tak jsem si říkala, že se mi to zdá strašně moc. Pak jsem ale četla dál a máš pravdu, že to zase tak moc není. Já jsem si nechala prodloužit a zhustit řasy a stálo to přes dva tisíce, s tím, že mi začaly za týden odpadávat a vypadalo to fakt hnusně... Takže když to srovnám, tak sérum je vlastně ještě hodně levné:)

    OdpovědětVymazat
  83. Dobrý den, Péťo :-)

    ten výsledek je opravdu úžasný! A když na Vás koukám na videích a mrknete dolu tak je vidět jak jsou řasy nejen dlouhé a natočené, ale i docela husté, vypadají skoro jako ty nalapovací a to je super! :-) Ono taky asi dost záleží, jakou člověk dá řasenku, některá spíš víc pročeše a zvýrazní, některá dělá víc objemu, záleží co se komu líbí ;-) Ale vůbec mi nepřipadají řídké, jak někdo psal.

    Chtěla bych se zeptat...jak často je pak třeba sérum používat, když už je člověk s výsledkem spokojený, aby se udržel ten efekt? Třeba ob den, nebo 2x do týdne, nebo úplně vysadit a pak třeba za 2 měsíce začít znovu každý den...? A ještě jeden dotaz. Ve složení je prostaglandin. Četla jsem na to spoustu různých "neodborných" názorů, tak úplně nevím co si myslet, nemáte zjištěné nějaké informace od odborníka? Nicméně výsledek je opravdu super, hodlám určitě vyzkoušet taky :-))) Děkuji moc za případné odpovědi :-) Zdravím Petra S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Petro,
      co se týká otázek, zatím jsem ještě nepřešla do udržovací fáze, takže nemám vyzkoušeno,ale myslím,že nebude nutné natírat řasy úplně každý den, ale to zatím opravdu nemám na sobě vyzkoušené. O prostaglandinech viz v článku ;), nemyslím si, že je potřeba se toho bát pokud to člověk správně používá :).

      Vymazat
  84. Super vysledek! Peto, zacala jsem te sledovat nedavno, ale hrozne moc me bavis a ted postupne koukam na vsechna tva videa na youtube. Naucila jsem se diky tobe , jak si pekne licit oci a udelat pekne ucesy. Jsi fakt super, tak ti preju, at v blogovani i nadale pokracujes, protoze jsi super inspirace a vzdy mi kazde tve video zvedne naladu!!

    OdpovědětVymazat
  85. Strašně bych ho chtěla na tvém eshopu <3
    K.

    OdpovědětVymazat
  86. Fíha, to vypadá fakt perfektně. Přítel má dlouhatánské a husté řasy a já bych si je nejradši od něj nechala transplantovat :-D Doteď jsem se spokojila s tím, že na něm je vidím spíš a budu si je užívat tak, ale tento produkt a hlavně ty výsledky mě moc zaujaly. Taky doufám, že jich bude u Tebe v e-shopu dost ;)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj všem. Také jsem zkusila 2 séra a nic moc, jedno bylo úplně k ničemu, tak jsem pak začala zapomínat aplikovat :-) Před pár dny jsem si toto sérum koupila také (objem 4,5 ml). Používá 9 dní a zatím jsem ani jednou nezapomněla :-) Po první aplikaci jsem ráno měla také zarudlé oči jako Petry kamarádka, ale pak už ne. Možná to je i tím, že mám trošku citlivější kůži, oči zapadlé a tím pádem i jemné vrásečky (ty ovšem neodmyslitelně k mému věku patří). Řasy mám kratší, hustota je průměrná, ale mám je velmi jemné a světlé, takže je vždy musím dost "opatlat" řasenkou, abych je zvýraznila. Nedá se říct, že bych je po tak málo dnech měla delší, to je ještě brzy, ale mám pocit, že jsou řasy pevnější, vyživenější. Takže jestli za pár týdnů uvidím, že to fakt zabralo i u mě a Petra bude mít příznivé ceny, tak určitě koupím své máme dárek k vánocům. Má velmi velmi krátké řasy a vždy toužila po delších. No a já až bych vypotřebovala své sérum, tak bych do něj šla znova.
    Hezký den všem.
    BP

    OdpovědětVymazat
  88. Tak tohle je hodně velká pecka! Nikdy by mě nenapadlo, že opravdu nějaký kosmetický přípravek bude fungovat na růst řas.:-O Super! U tebe je to tedy obrovská změna. Těším se, až bude sérum na tvém e-shopu. Jen to balení by nemuselo vypadat tak "vietnamsky", viď?:-D

    OdpovědětVymazat
  89. Moc bych to chtěla, těším se, že si ho koupím. Kdyby to šlo zamluvit, už se hlásím :-)
    Dík za dobré rady, Z.

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, řasy vypadají úžasně :) a měla bych prosbu.. v nejbližší době jdu do tanečních a ráda bych jestli by jsi nenatočila nějaké video s líčením do tanečních, které se hodí ke všem šatům. :)) děkuju mockrát

    OdpovědětVymazat
  91. Vypadá to úžasně. Souhlasím s tím, že to funguje, jelikož moje dobrá přítelkyně tohle sérum vyzkoušela. Ale jsou to řasy. Jak jednou přestala natírat a původně vyživené řasy přirozeně vypadly, nové už narostly posstatně kratší a za dva měsíce je měla jako na začátku. Takže se asi musí natírat stále. To jen říkám její zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  92. Taky jsem vyzkoušela, koupila jsem za 1 100 Kč od jedné slečny, co to přivezla z USA. taky zabralo, řasy dlouhé, super. Ale přesně tak, když jsem přestala natírat, řasy vypadaly a neměla jsem skoro žádné! tak jsem musela natírat, aby zas narostly a to jich už nenarostlo tolik. Asi se musí natírat pořád, ale zas jde to? protože to není vhodné pro kojící a těhotné, bude v tom nějaká škodlivá složka. Takže nezrazuju, řasy vyrostou, ale ne navždy...

    OdpovědětVymazat
  93. Vyzkoušela jsem taky - před rokem, koupila jsem to za 1 100 kč od jedné slečny, co to dováží z USA. Asi tedy neoficiálně. Řasy vyrostly fakt hodně dlouhý, bylo to super. Ale když jsem přestala natírat všechny vypadaly a bylo to děsný. Musela jsem znovu natírat, aby dorostly, ale už jich nevyrostlo tolik...takže nevim....Prostě je nutný počítat s tím, že když přestanete je po všem a je to ještě horší. Stejnou zkušenost má i moje kamarádka

    OdpovědětVymazat
  94. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  95. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  96. Kdy bude prosím toto sérum na Vašem e-shopu a kolik bude stát? Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645544485470928&set=a.199966930028688.51006.190299520995429&type=1&relevant_count=1

      Vymazat
  97. už už jsem uvžovala o koupi ale zarazila mě cena:D kvůli pár milimetříkům pohužel 1500 a víc nedám :/

    OdpovědětVymazat
  98. Je to uplne to same jako kapky Lumigan. Kdyz vam je doktor napise, tak stoji v lekarne cca 500,-. Pokud vam je napise ocni, tak stoji 30,-kc. Samozrejme nesmite kapat do oka, ale ja natiram steteckem z tekutych linek. Oficialne pochybuji, ze by to u nas nekdo mohl prodavat. Jsou to hormony a ty u nas narozdil od USA musi predepsat doktor i kdyz jsou v minimalnim mnozstvi. A pozor na dlohodobe uzivani v pripade, ze jeste nemate deti a nejake planujete. Je to tak trosku i nechtena antikoncepce :)

    OdpovědětVymazat
  99. Mě se ty narostlé řasy po aplikaci toho séra, ani moc nelíbjej vypadaj jako pavučiny. Líbilo by se mi spíš zhuštění, ale když tam tak trčej podivně se kroutěj nevim no. Zajímalo by mě, jak se potom nanáší řasenka, jak to vypadá?

    OdpovědětVymazat
  100. kde se dá objednat ?:)

    OdpovědětVymazat
  101. Dobrý den, jak to vypadá s tímto prostředkem ne růst řas dále,používám Libotica serum na řasy z Polska stojí v přepočtu asi 120 kč, řasy jsou dlouhé je to znát i hustější, jen je mám světlé, trpím atopickým exemem na očních víčkách a tento přípravek snáším dobře. Andrea

    OdpovědětVymazat
  102. Dobrý den, a jak to vypadá dál s tímto přípravekm?

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, chtěla bych se zeptat jak to se sérem pokračuje, je to už dlouho a na echopu ho nemůžu najít...

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj
    Mohla by si prosím přidat odkaz na koupi? :-)

    Dííky :-).

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Peti,

    prosím ta kedy bude to serum k dispozícii na tvojom eshope?
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  106. Ahojky, taky mě zajímá kdy bude na eshopu, už se nemůžu dočkat vyzkoušení :-)
    K.

    OdpovědětVymazat
  107. tento vyrobek je uzasny. Mela jsem prodlouzene rasy cele 3roky,takze asi si dokazete predstavit jak me rasy vypadaly. Po dvou mesicich pouzivani musim rict, ze tentovyrobek je naprosto skvely.Vrele doporucuji. Koupila jsem vetsi baleni ( I presto ze je to jen 3ml.) tak stale jeste mam. A rasy jsou pevnejsi a delsi.Cena je sice vyssi,ale kazdopadne 100% funguje.


    Misa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, kde jsi ho koupila? Bojím se, abych za tu cenu nekoupila FAKE. Díky :)

      Vymazat
  108. Taky bych ráda věděla, kde přesně si sérum objednat, abych nekoupila fake ... díky za radu :)

    OdpovědětVymazat
  109. Tento výrobek obsahuje prostaglandin, který se jinak používá pro léčbu glaukomu a nadměrný růst řas je jeho vedlejším účinkem. Varování, aby se tento výrobek neužíval v těhotenství a při kojení je určitě na místě, protože může vést např. k obtížím s udržením plodu. Ale nějak tu chybí informace, že může komplikovat i případná budoucí těhotenství. Prostaglandiny jsou přirozeně produkovány i naším tělem, ale pokud se dodávají uměle, jako například v těchto kosmetických výrobcích, naše tělo už je nemusí v takové míře "vyrábět". Proto bych chtěla slečny upozornit, ať si důkladně rozmyslí užívání podobných přípravků. Informujte se u svého očního lékaře.

    OdpovědětVymazat
  110. A fishing trip like this may be fishing usa the trip of a lifetime, but it is not just on Catching fish, but
    my little ones did while tossing Prince nymphs and other assorted beadhead
    nymphs. Any fishgerman with a little help to those shopping for you - we are
    compiling some articles alerting you the savvy reaer to some must-have items this winter.


    Feel free to visit my website: pokrowce wedkarskie; www.zoznamubytovania.sk,

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj Petro, dej sem prosím odkaz na sérum od spolehlivého prodejce, ať nekoupíme fake. Už jsem ti dvakrát psala na mail, ale odpovědi jsem se nedočkala, moc prosím a díky!

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj Péťo, chci se zeptat co se stane po skončení používání séra. Zůstanou řasy stejné? Nebo se musí použít například dvě lahvičky séra?

    OdpovědětVymazat
  113. Taky bych se prosím chtěla zeptat, kde sérum objednat. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli už jsi vyzkoušela i nějaké dobré sérum na vlasy, s kterým jsi byla spokojená, možná už jsi o tom psala a já to jen nenašla :) díky

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj, zkoušela jsem ho asi po dobu měsíce a bohužel jsem nezaznamenala žádné výsledky :-( Potom mi mamka koupila Revitalash Advanced a to mi konečně pomohlo. Teď po měsíci mám řasy o dost viditelně delší a hezčí.

    OdpovědětVymazat
  116. http://www.ebay.com/itm/NUTRA-LUXE-Nutraluxe-LASH-MD-Eyelash-Conditioner-3ml-100-Genuine-Free-Shipping-/261686487146?hash=item3cedbae86a:g:aT4AAOSwj0NUf0UZ

    holky mam prosbu :)
    poslala jsem odkaz :) je to tento stejny vyrobek ? :)

    OdpovědětVymazat
  117. Díky za radu, vyběhla jsi mi jako jedna z prvních na googlu, když jsem zadala sérum na řasy..tvé recenzi rozhodně věřím a jdu do toho. Těším se na výsledky!

    OdpovědětVymazat
  118. Ahojký kde si to můžu objednat mám zájem 😊

    OdpovědětVymazat
  119. Ahojky,ráda bych objednala,nemohu jej nikde sehnat :-(( vestirnakladno@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!