Oblíbené letní laky na nehty

by - 14 srpna

Krásný den vám všem,

dnešní video o mých oblíbených letních lacích na nehty je vyloženě rychlovka :D, překvapivě. Tak doufám, že se vám bude líbit a že mi dáte vědět, jaké jsou vaše nej letní barvy ;)!

You May Also Like

48 komentářů

  1. Boží barvičky, máš krásný krásnější a krásnější videa ! :)


    Zvu vás na svoji první Giveaway ! :)
    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si pomoct ale vypadáš trošku jak papoušek jak si barevná :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. jé to je fajn, že je zase jedno video bez pozadí. Je to takový domácí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi video bez pozadí zdá takové komornější. Asi jsem si ho díky tomu i mnohem víc užila.

      Vymazat
  4. Ahoj kolik prosím stojí ty laky Jordana a dají se sehnat v nějaké drogerii? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kolem 40Kč a dají se sehnat v malých drogerkách nebo na www.jordanacosmetics.eu

      Vymazat
  5. Týý jo ty laky od Coloramy jsou fakt hezký, já mám takovou růžovooranžovou lesklou barvičku. A taky miluju v létě žlutý a zelený laky. Na mém blogu probíhá giveaway: http://misa-stylebook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak od Gabrielly Intense coral je naprosto úžasnej, nemůžu si vynachválit, mám ho ještě také i v té stříbrné barvě. Tyhle laky se fakt povedly, vypadaj fakt dobře a hlavně na sluníčku!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolegyně z práce si ho také pořídila a moc jí sluší. Úžasná barva. Já jsem zatím žádný nepořídila, protože mě dost odrazuje náročnější odlakování. Strašně mě to nebaví, a proto radši volím "wet look" laky nebo i perleťové.
      Míša K.

      Vymazat
    2. Míšo, je pravda, že jde odlakovat hůř, než krémové laky,ale zase o dost lépe než klasické třpytkové laky, takže se to dá přežít, neboj se toho :), navíc fakt skvěle drží, já ho měla na nehtech týden bez jediného odštipku!

      Vymazat
  7. Ahoj Petka :) V lete mam najradsej neonky ruzove hlavne :) ale tento rok mam rada aj pastelove farby napr. od nyc blue sky a nyc lavender cupcake :) laky mam aj na blogu tak sa mrkni ked chces :) a od gabrielly salvete mam rada ten pieskovy v odtieni princess :) ale mam rada aj zlate laky mam tu istu coloramu zlatu ako ty a je uzasna :)

    http://nelkamaniacofcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Máme to hodně podobně! Já jen v létě vynechávám tu zlatou. Přijde mi, že se dá nosit celoročně, na rozdíl od třeba oranžových, nebo žlutých laků, takže se snažím maximálně unosit barvy, v kterých se přes rok moc necítím - mými favority jsou také žlutá, pak oranžová, růžová, korálová, zelená a jejich neonové varianty. Neony na nehtech létě prostě miluju! Dneska jdu do drogérky, tak se po nějakých lacích, které jsi ukazovala podívám. A s tím lakem od Gabriely Salvete máme úplně stejný pocit - na léto je dokonalý. Já mám od Coloramy růžový z té neonové kolekce a přišlo mi, že moc nevydrží, což je zvláštní, protože na něj čtu hlavně pozitivní recenze :-(.

    OdpovědětVymazat
  9. Papoušek?Noooo možná malinko :D ale je to tím,že já nejsem tolik na různobarevnost...jinak super..;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj peťi video pěkný ale líčení jak papoušek :DDD

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, tvoje videa miluju a koukám se na každé, ale tohle líčení je jasná "inspirace" getthelouk... normálně bych proti tomu nic neměla ale dělala jsi i tutoriál na tohle líčení - jedno oko žlutá - zelená - modrá a druhé žlutá - oranžová - růžová.. akorát to nejsou linky ale stíny -_-
    http://getthelouk.com/?p=2975
    doufám že příště přijdeš s něčím originálním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslouchala jsi to video nebo jsi se koukla jen na úvodní fotku? Doporučuju poslouchat co říkám ;), toto není žádný návod na líčení ani bych nenosila každé oko jiné, natáčela jsem neonový tutorial, který už je dávno online a dělala více barevných variant, takže žádná inspirace,jen se mi nechtěla 2x odličovat,tak jsem ukázala na každém oku něco jiného ;). Takové řeči mám fakt nejradši.

      Vymazat
    2. Ano, koukala jsem i na video.. ale právě jsem myslela ten neonový tutorial jen jsem to napsala sem a né k němu.

      Vymazat
    3. Tak to už potom ale vůbec nechápu,neonový tutorial jsem si vymyslela sama, nikde jsem si žádnou inspiraci nebrala, navíc ted jsem se schválně koukla a Lucka dělala návod na neonové linky před třemi dny, já jsem dávala neonový tutorial 22.7., tak jak jsem se mohla inspirovat? Opravdu se nezlob, nechci se tě nějak dotknout,ale mně to přijde na hlavu postavené tedy :D....

      Vymazat
    4. dobře, nebudu už rejpat, nicméně u Lucky se linky objevily už tady: http://getthelouk.com/?p=2624, 10.7. 2013 ;D ale chápu, že si se nutně nemusela "inspirovat", neexistuje milión nápadů.

      Vymazat
    5. Já nechápu, proč si ale myslíš, že se každý musí inspirovat u Lucky a musí nutně vidět každé video na youtube a ještě se podle toho honem nalíčit :D,ale to je jedno, rozumím,že jsi asi její obdivovatelka, to je fajn, ale ale chtělo by to trošku nadhledu a hlavně přehledu, který asi získáš věkem, nic ve zlém :).
      Jinak já jsem dělala návod na duhové líčení a duhovou linku už na jaře 2012 konkrétně tady: youtube.com/watch?v=sLNlgR8EMs­c a tady další duha: youtube.com/watch?v=JemOMl28B0­o , takže se Lucka opičila po mně? :D

      Vymazat
    6. Petro, ta Tva poznamka o nadhledu a prehledu a veku je totalne mimo, nedava smysl. Zbytecne se navazis do anonyma, ktery ani nebyl sprosty, ani utocny, ani rejpavy, jen vyjadril svuj nazor a ocividne byl otevren i Tvemu. Tva reakce je nehezka a zbytecna, kort kdyz nevis, jak je dotycny clovek stary.
      Mirka

      Vymazat
    7. Mirko, podle mně jsou spíš mimo ty neustálé komentáře s tím kdo koho kde kopíruje (už mě unavuje tohle dokola řešit a vadí mi,když mě z toho někdo obviňuje), vesměs to právě píší děti, které nemají přehled, protože jinak by věděly, že tomu tak nemůže být ;).

      Vymazat
  12. Ten červený pískový lak od GS mi pořád vrtá hlavou, jestli ho mám nebo nemám koupit, zatím mám jen ten modrý a je super. Jinak coloramy mám taky moc ráda - tmavá růžová odstín 06 je pro mně uplně top lak. No a právě teďka mám na nehtech takovou žlutooranžovou a taky spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  13. V létě miluju neonové barvy, ale i bílou, či světle broskvovou barvu. vynechávám tmavší laky, které jinak ráda použivám třeba na podzim. Jinak další super video!

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkný barvy jsi dneska vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné jako vždy :-) Jsem moc ráda za pozadí interiéru :-) K.

    OdpovědětVymazat
  16. Wau to líčenie je super aj keď takto by sa to asi nedalo nosiť ale je to veľmi zaujímavé :) a super že si točila v izbe ...
    things we love

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem přes léto přestala lakovat. Nevím jestli to je odlakovačem nebo přímo laky. Ale opravdu často jsem se lakovala a dopadla jsem tak, že mám nehty ve špatném stavu. Musela jsem si je ostřihat a ke všemu mám z lakování úplně žluté nehty, což vypadá hrozně.Takže doufám, že se teď můj stav nehtů zlepší. Laky co ukazuješ na videu jsou pěkné. Nejvíce se mi líbí od Jordany odstín Creamy fuchsia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám po lakování také žluté nehty, mám je příliš nasákavé a nepomůže ani žádný podlak, ani nic jiného. Ale jinak po odlakování je dobré nanést na celé nehty i lůžko olejíček,pak se netřepí a nevysušují ;).

      Vymazat
    2. na zlte nechty je vraj dobra citronova stava s olivovym olejom. ja pouzivam prevazne cerveny lak, mliecny ruzovkasty a hnede odtiene, ale snazim sa nelakovat si ich casto. farebnym, letnym ziarivym farbam sa vyhybam, nesedime si:) ale tebe Peti pristanu, takze chvalim tvoju zbierku:)

      Vymazat
  18. Ahoj Péťo, nechtěla bys někdy natočit takové triviální video, jako jak si nalakovat nehty? Mě se totiž nikdy nepovede namalovat ten nehet tak, abych nikde nepřetáhla, jestli na to máš nějaké triky...

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti, mám dotaz trochu mimo laky na nehty - budu mít narozeniny a jako dárek si přeji tvé štětce na líčení očí, chci se zeptat, kdy budou v prodeji? Díky za odpověď, Radka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj radko, moc děkuju za dotaz :), už jsou na cestě do ČR :).

      Vymazat
  20. Ahoj Péťo, nechtěla by si někdy udělat takové triviální video, jak si správně nalakovat nehty? Mě se totiž nikdy nepodaří nalakovat je, abych nepřetáhla, nebo se mi do toho připletou chloupky z vatového tamponu po předchozím odlakování, i když ruce umyju...možná je to blbost, ale viděla bych to ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, já už jsem něco podobného někdy před rokem a půl nebo dvěma dělala,ale ono to chce jen praxi, jiná věda v tom není :). S chloupky z tamponků mívám ale problém také :).....

      Vymazat
  21. Ahoj Peti, chtěla bych se tě jen zeptat, jak často si lakuješ nehty? :) Nemyslím to prosímtě nijak zle, jen jestli to máš stejně jako já, nejraději bych si je lakovala a tím obměňovala barvy tak co dva dny :D Děkuju za odpověď, moc ti fandím! :) Měj se krásně! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, to je různé,když nemám čas, tak mám lak klidně týden a když mám náladu,klidně přelakuji druhý den :).

      Vymazat
  22. Ahoj Peti :) Moje stálice pro všechny roční období je červený lak, jsem na něj nějaká úchylná :D Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáš nějaký typ na stíny - chtěla bych nějakou paletku (nebo i jednotlivé, to je jedno), nějakou tělovou barvu, hnědou, bílou, ALE! :D Chtěla bych stíny bez třpytek, jestli to vůbec existuje, nějaké jakože "matné". Neměla bys nějaký typ? :) Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hm, tak to je horší, úplně matných moc není, myslím,že matná je třeba Urban decay Basic, ale většinou v těch hnědých jsou i nějaké třpytivé odstíny.....

      Vymazat
    2. Mě se líbí ty od Sleek:
      http://www.plumfooleryshop.cz/Dekorativni-kosmetika/Oci/Paletky/Sleek-Divine-paletka-ocnich-stinu-Au-Naturel

      Vymazat
  23. Ahoj,moc se mi líbí ten první od S-he a přemýšlím,že bych si ho koupila.Můžu se zeptat kolik stojí?

    OdpovědětVymazat
  24. Jak jsi říkala, že se ti některé laky špatně nanášejí, tak já mám problém snad s každým :D až na jeden od Miss sporty, jmenuje se Twinkle French Tip Liner - č. 5, asi ho už nikde nenajdeš, je několik let starý, ale má takový zkosený malý štěteček s kterým si zvládnu nehty namalovat pomalu poslepu. Takže, kdo je stejné dřevo já, doporučuji nanášet lak nějakým zkoseným štětečkem :)
    Lak je krásný perleťově bílý, má sice jen 7 ml, ale nějak furt za ty roky neubyl :) asi jsem našla bezedný lak :D

    Jinak samozřejmě nesmím opomenout pochválit video :) i když mě se teda zlatý a žlutý lak na nehty strašně protiví, ale tobě prostě sluší (pro rejpaly - viděla jsem v jiných videí).

    Marcela

    OdpovědětVymazat
  25. ty barevný laky od Jordany jsou krásný! :)
    jinak zase skvělý video :)
    Denisa.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti, já jsem na laky naprostý "úchyl" :D mám jich opravdu hodně. V létě ale nejvíc miluju neonky, a to hlavně růžovou, oranžovou a žlutou. ALe oranžovou a žlutou dávám třeba jen na jeden nehet :) Jinak před dovolenou, někdy v půlce července jsem objevila limitku od Dermacolu, neonky, které jsou naprosto parádní. Skvěle drží a barvy jsou úžasné! A ta cena?? 39 Kč.. dají se sehnat i na netu dermacolu, takže super. Jinak bych se tě chtěla zeptat, nevíš, kde se dá sehnat ten lak od Essie-pink Parka? Nemůžu ho nikde sehnat :(
    Děkuji a měj se krásně,video opět moc pěkný!
    Petra H.

    Jo a ještě přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!