The power of makeup

by - 05 srpna

Krásné pondělí vám všem,

 chtěla jsem se ozvat mnohem dříve, ale bohužel počasí si nevybírá a tak díky vichřici a bouřce nešla ani elektrika a stále nejde ani internet, přesto jsem za internetem přicestovala,abych vám mohla nahrát nové video. Doufám, že se vám bude líbit, protože mně přišel kontrast nalíčeného a zároveň nenalíčeného obličeje velmi zajímavý a je na první pohled vidět,co makeup dokáže. Určitě to zkuste a napište mi, jestli i vám přišel ten rozdíl velký jako mně :).......Proto omluvte absenci odpovědí na komentáře, maily a zprávy do doby, než mi internet bude fungovat doma, děkuji moc za pochopení ;).



Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
slevová akce na štětce: TADY

lak: China Glaze High hopes

music:
Apple Juice Kid - Evening's kiss Valentine's Moombah Remix

A tady dokumentace proč nám nešla elektrika a nejde net, doufám, že u vás to včera tak hrozné nebylo......








You May Also Like

52 komentářů

  1. Dobrý nápad, pěkné video, které jednoduše podtrhuje fakt, že každá žena MůŽE být upravená. Líčení se ti jako vždy povedlo.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, toto líčenie sa mi veľmi páči. :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé video :) nj, makeup dokáže hodně, obyč holku promění v hollywoodskou krásku :)

    OdpovědětVymazat
  4. chcela by som sa spýtať že či pri objednávke na Slovensko a platbe vopred na účet platí to poštovné 170 alebo 300 kč ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud platíš přes účet a ne přes paypal, tak těch 300, protože mi banka strhává 100 za přeshraniční platbu plus pokud se posílá cokoliv většího, než jeden štětec, tak poštovné vychází kolem 200....doporučuji ale náš slovenský partnerský eshop www.romiebeauty.sk, kde také probíhá akce na štětce

      Vymazat
    2. ja mám záujem o Sigmu :) Dakujem :)

      Vymazat
  5. Ahoj, tvoje videá mám docela rada, ale poslednou dobou sa mi začína zdať, že dosť kopíruješ nápady druhých a videá... toto video má veľmi veľmi veľmi podobné pixiwoo
    http://www.youtube.com/watch?v=A0-R9vT6xFw
    ona ho vymyslela... skús aj ty neičo vymyslieť, bud originálna ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby to video bylo na youtube od roku 2005, možná bych i připustila tu možnost, že to vymyslet mohla. Peťa nekopíruje, Peťa se inspiruje a to je rozdíl. Až tak velké kvantum možností neexistuje, aby se nestalo, že mají dvě osoby nezávisle na sobě video se stejným nápadem. Neříkám, že to Peťa neviděla, o tom nemám ani ponětí, co ovšechno sleduje, ale i kdyby, co je na tom. Pixiwoo na tohle autorská práva nevlastní a naopak si myslím, že kdyby se dozvěděla, že se jí někdo inspiroval a ještě navíc z jiného kraje světa, tak by ji to udělo radost :)

      Vymazat
    2. Tohle video jsem natočila na vaše přání,jedna čtenářka si o něj psala s tím,že podobné u Pixiiwoo a ráda by viděla,jaký to bude rozdíl u mě, mně se nápad líbil,tak jsem si to udělala po svém. Nevidím na tom nic špatného, je to stejný typ videa jako 3 minute makeup chalenge, No mirror makeup atd, prostě videa, co běžně kolují u X vlogerek na youtube. Ani Pixie ho nevymyslely, ono neznamená,že když to ty zrovna někde vidíš poprvé, že to ten dotyčný vymyslel ;), half tutoriálů je na youtube také kvantum, stejně jako líčení ve stejných barevných kombinacích, prostě neexistuje zas tolik možností :). Jinak musím dodat, že vlastních nápadů jsem natočila mraky a že spousta lidí (a všimla jsem si hlavně českých vlogerek) recykluje moje starší nápady, které jsem točila třeba před rokem a taky je tam nikdo neotravuje s tím, že mě kopírují. Prostě proto ty videa na internet člověk dává - pro inspiraci ostatním, až nebudu chtít, aby někdo natočil něco podle mě, tak si to sestřihám doma do šuplíku a nechám si na to udělat patent, když to dám veřejně na net, je přirozené, že někdo si ten nápad převezme.....

      Vymazat
  6. Ahoj Peto, kdyz ses ve videu poprve usmala, tak sem si rekla, ty jo, ty to dneska slusi.. az pak me trklo, ze nemas rovnatka a ze mas teda krasny zuby a i hezky bile!! Palec hore pro zubare, bo vypadas skvele!! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Bomba! Tohle vždycky ukazuji příteli, když se odličuji :D Odlíčím si nejdřív jednu půlku obličeje a říkám "Koukej na ten rozdíl" a on často odvětí, že žádný nevidí :D Achjo. Ale ta sleva na e-shopu je suprová! Hrozně jsem se rozhodovala který štětec si pořídit a teď si pořídím snad oba !! :D Jupí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten je hodnej :D! já tedy čím jsem starší,tím pozoruji větší rozdíl :D.....

      Vymazat
  8. Péťo, podle mě jsi krásná i nenalíčená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, ale teda názor nesdílím :D :D......

      Vymazat
  9. Tak jsem to na sobě také zkusila a rozdíl hodně veliký. Už se nemůžu dočkat až mi rovnátka sundají, ale to si ještě počkám. Výsledek v tvém případě fakt skvělý, ale děsim se toho, aby se mi zuby nevrátily do původní pozice. Kamarádkám se to stalo a to prý i přesto, že po sundání fixních nosily sundavací rovnátka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho se já děsím také,ale mám zezadu na fixaci nalepený drátek, který mi zuby drží a nasazovací rovnátka nosím pocitvě,tak uvidíme, no :).....

      Vymazat
  10. Ty s Tvojou pleťou vyzeráš výborne aj nenalíčená, až taký extrémny rozdiel to teda v Tvojom prípade nie je, ale samozrejme nikdy nie je na škodu, keď vie žena svoje prednosti zvýrazniť a upraviť sa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasné video Peťul :) Moc Ti to sluší, hlavně zoubky máš krásné, rovné a bílé..:)

    Já se přiznám tedy dobrovolně, že se nemaluji a když už se namaluji, tak mě pak nikdo nepozná a prokouknu :)) :D:D

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé video, lépe řečeno zajímavé srovnání, co i troška make-upu dokáže. Sluší ti to i nenamalované, ale namalovaná jsi krásná :-) U nás byla taky pořádná bouřka a vichřice, ale stromy naštěstí nepadaly.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Péťo,
    moc pěkný a zajímavý video. Nedávno jsem viděla u L3nChannel No mirror challenge aneb líčení bez zrcadla, tak jsem se chtěla zeptat, jestli se na něco takovýho chystáš. Díky Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťa už jedno takové video točila, stačí pohledat :) ..Anička

      Vymazat
    2. Ahoj Markéto, pokud se nemýlim, tak Peťa už takové video na svém kanálu má :)

      Vymazat
    3. děkuju moc, jinak líčení bez zrcadla už mám, pohledej ve straších videích ;)

      Vymazat
  14. jsi fakt sikovna!:) taky bych to chtela umet..ja si umim dat akorat rasenku nebo horni cernou linku a tim to hasne:D

    OdpovědětVymazat
  15. Super video, Peťo! Sluší ti obojí, ale maek-up je make-up. :-) Ale krásná jsi tak i tak!
    Řasenka vždy krásně zvýrazní řasy, což udělá hodně.
    Už dávno jsem tohle ne jednou zkusila na sobě a rozdíl to byl teeeda obrovský! :-)) Akorát jsem teda zkusila výraznější nalíčení, včetně výraznějších rtů. Prostě make-up je make-up. :-)
    Co říkáš na celebrity bez make-upu? Já se kolikrát nestačím divit. :-)
    PS: Peťulko, prosím prosím, co to máš za krásný neonově oranžový lak na nehtech? Název, značka! Děkuji!
    Papa! Měj se hezky, snad vám brzy půjde internet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, jinak celebrity bez makeupu,já to moc nesleduju,ale ztak jsou to lidé jako my ostatní, takže mě nepřekvapuje, že bez makeupu vypadají normálně, podle mě to hodně dělají spíš papparazi, protože se snaží zachytit co nejhnusnější fotku a když se člověk ještě ke všemu blbě tváří, je na "úspěch" zaděláno :D.....jinak lak je CHG High hopes, vždy uvádím pod video a do titulku videa na youtube ;)

      Vymazat
  16. Rozhodně Ti to sluší i jako nenalíčené :).
    Chci se zeptat na tužku - Basic, nude, je teda perfektní barvou, ale mně na water line vydrží tak.. 5 minut? Víc určitě ne. Tobě? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no mně chvíli drží,ale také to není žádná velká sláva.....

      Vymazat
  17. Krásné video ! Fakt skvělej nápad ! Jinak ti přeju ať se to u vás co nejrychleji zase " poklidí " ty stomy jsou fakt děs ! :D

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Video je bezva, opravdu je vidět, že decentní nalíčení sluší každé tváři a nemusí být na něm hafo make-upu!

    Stoletá lípa toho musela hodně napáchat ;-) My jsme byli v sobotu 4 hodiny bez proudu.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Péťo :) Tohle líčení mám nejradši. Jsem tmavší typ a na očích nosím nejraději přirozené barvy. Sice líčení skutečně umí divy, ale ty jsi krásná i bez něj. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné :) A make up udělá hodně no :D
    I když ve tvém případě, na tom tolik nezáleží. Jsi krásná i přirozeně.

    OdpovědětVymazat
  21. Tak teď jsem ti okomentovala video na youtube o pozitivní náladě a jdu komentovat sem :)
    No, hele, jako rozdíl je vidět, že jsi namalovaná, ale pěkná jsi tak i tak, takže makeup je jen třešnička na dortu :D

    OdpovědětVymazat
  22. Peťo, video je fajn, líbí se mi ukázka toho rozdílu :) jen jsi to dost zabila těmi úpravami a posunula to spíš do fáze umění úprav na počítači - myslím ta rozostřená pleť a naopak superostré oko... podle mě tohle vůbec nebylo zapotřebí a jen to videu ubralo na kráse. Ten veliký rozdíl "s" a "bez" by byl přeci skvěle vidět i tak.
    Měj se fajn, R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no jo,ale já nevím jak jsi na ty úpravy přišla, video upravit a rozostřit nebo zaostřit nejde, nebo teda vážně nevím jak, ani na to nemám program ani vybavení, dělám je v obyč Movie makeru, to video je jen sestřihané, není nijak upravené,to fakt nejde :D! Je to točené na zrcadlovku a ostré by mělo být vše, to,co se ti zdá rozostřené, tak to je jen zapudrovaná a sjednocená pleť a to je právě to,co ten makeup umí ;).

      Vymazat
    2. Koukám na tu úvodní fotku... myslím, že Tvoje tvář na levé straně, uši, kořen obočí - to asi nebude zapudrované :) Ale možná je to jen náhoda.

      Vymazat
    3. Aha, no však to je úplně normální, když fotíš makro objektivem :D, některé části jsou rozostřené přece :)! Já fotím Nikonem D5100 a toto je objektivem Nikkorem 40mm, tudíž můžeš jít hodně blízko a se clonou 1,8 (kvůli světlosti) je vše, co je mim hloubku ostrosti, rozmazané, tedy v praxi, zvolím ostřící bod - oko a ostatní, co je blíž nebo dál objektivu není ostré :). Normální fotka zrcadlovkou, nehledej v tom vědu ;).

      Vymazat
    4. Všimni si, že i na pravé straně je čelo rozostřené, póry nejsou úplně ostré, naproti tomu nalevo mám BB a pudr, což udělá krásnou plet a v kombinaci s technikou vyfocení, jakou jsem popsala výše to takto vypadá :).

      Vymazat
  23. Ahoj, chtěla jsem se zeptat ten štětec na oční stíny je který dá se koupit samostatně

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, ja len ze ta akcia na stetce na slovenskom eshope, no velmi by som sa s nou nechvalila, ved ked si objednam stetce osobitne tak ma to vyjde oproti akcii drahsie o 59 centov. A inak na tom eshope nic ine nemaju, len tvoje dva stetce. Keby dali inu cenu so zlavou vacsou ako 59 centov tak si ich urcite kupim, ale toto mi pride ako vysmech. Inak video je super, ako vzdy. Tesim sa na dalsie, nech sa ti dari. S pozdravom Eva

    OdpovědětVymazat
  25. Moc krásné líčení Peti :) Proč mám pocit, že tobě to jde narozdíl ode mě tak neuvěřitelně snadno??? :)

    A co se týče té vichřice, ještě, že jste všichni v pořádku, já měla taky pocit, že to odnese snad všechno kolem. A trochu nám to vytopilo část kuchyně, kde nám špatně těsní dveře na terasu :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. peto,prosim te,budeř davat do videi popisky,ktery stetec presne pouzivas?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je tam dávám :),ale jinak u těch na oči určitě také dávat budu, ale až budou sady v prodeji :)

      Vymazat
    2. no ja myslela u oci :-D
      dekuju
      ps: uz se na stetce tesim

      Vymazat
  27. Super video. Peti, u tebe ale rozdíl tak markantní není, sluší ti to, i když jsi nenamalovaná. :)
    Já se čas do času ukážu přítelovi s jednou půlkou obličeje namalovanou a s druhou nenamalovanou, když se odličuji a tvrdí, že se mu líbím tak i tak. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to výborně :) Takové příjemné, přirozené, perfektně vypadající :)

    Můžu se zeptat - máš tu někde na ten CC krém recenzi nebo plánuješ ji?

    OdpovědětVymazat
  29. no Péťo upřímně - u tebe to téměř žádný rozdíl není :-)
    btw. udělala jsem si radost a k narozeninám si objednala štětec a moc se těším, protože budu mít štětec od své nejoblíbenější blogerky :-)

    OdpovědětVymazat
  30. celé video jsem si říkala, že vypadáš nějak jinak a pak jsem si všimla, že už nemáš rovnátka =]
    líčení se mi moc líbí a moc ti sluší, sama se často líčím podobně =]

    OdpovědětVymazat
  31. mám ráda ten pocit, kdy jsem nalíčená ať už jemně nebo výrazně a přesně jak říkáš, když je podtrženo na člověku to nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
  32. Aha, no však to je úplně normální, když fotíš makro objektivem :D, některé části jsou rozostřené přece :)! Já fotím Nikonem D5100 a toto je objektivem Nikkorem 40mm, tudíž můžeš jít hodně blízko a se clonou 1,8 (kvůli světlosti) je vše, co je mim hloubku ostrosti, rozmazané, tedy v praxi, zvolím ostřící bod - oko a ostatní, co je blíž nebo dál objektivu není ostré :). Normální fotka zrcadlovkou, nehledej v tom vědu ;).

    OdpovědětVymazat
  33. Hezké video :) Rozdíl ale vidím jen ve zvýrazněných očí ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!