Tip na plesové šaty a líčení - taneční, maturitní ples.....

by - 30 srpna

Krásný večer vám všem,

dnes to bude zase nálož fotek, které věřím, že vám, jako inspirace na nadcházející plesovou sezonu, přijdou vhod. Šaty jsou ze stránky oarry.com a musím se přiznat, že jsem měla velký problém si nějaké šaty vybrat, protože se mi jich tam líbilo moc. Bezvadné je, že si je můžete nechat ušít na míru, což jsem měla možnost udělat i já, takže se nemusíte bát velikostí. Poslala jsem jim své míry a šaty sedly jako ulité, až mě to překvapilo. Můžete je najít TADY, já jsem si vybrala barvu petrolejovou (hunter), kterou mám moc ráda, ale věřím, že by byly krásné i v jiné barevné kombinaci. Co se mi na nich hodně líbí je zajímavý výstřih na zádech, mám rafinovaně a netradičně řešená záda moc ráda, protože vepředu toho nemám zas tolik co ukázat :D..... Stříbrné flitry na vrchním díle přidají opticky na objemu a hlavně jsem vybírala i tak, aby mi ladily k mým stříbrným lodičkám a psaníčku. Tolik plesů za sezonu zase nenavštívím, aby se mi vyplatilo kupovat si několik setů lodiček a psaníčka, tak to ladím všechno ke stříbrné :).

Co se týká líčení, zvolila bych k takovým šatům a mému barevnému typu, úplně studené líčení do stříbnofialova. Proč fialovou? Protože zelená z šatů se odráží do mých očí, které pak vypadají více zelené, než modrošedé, jaké jsou ve skutečnosti a která barva nám tu zelenou ještě vytáhne, samozřejmě fialová, která je komplementární barvou k zelené. Určitě mrkněte na kolečko komplementárních barev třeba tady, je to perfektní pomůcka nejen k tomu, jak ladit makeup a oční stíny, ale právě i doplňky či nehty s outfitem :).

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli si myslíte, že jsem si vybrala dobře, zda se vám šaty líbí a jestli už se poohlížíte po těch svých vysněných plesových nebo do tanečních, protože se přiznám, že už mi začínají houfně chodit emaily s dotazy na líčení k maturitním šatům a tak doufám, že vám dnešním příspěvkem přijdu vhod, i když samozřejmě, určitě bude následovat v průběhu podzimu spousta tipů na plesová líčení a účesy :).




Na líčení jsem použila:

* makeup Dermacol Pure gold č. 1
* korektor Catrice All round
* oční stíny MIlani baked eyeshadows 03 Couture in purples
* tužka na oči Essence long lasting č. 16 Coolest chic
* tmavě modrá řasenka Max Factor 2000 Calorie
*  tvářenka Maybellien Dream bouncy blush 45 orchid hush
* na rty Revlon Lip butter 060 Gumdrop



Můžu vám říct, že v těchto šatech se cítím jako víla :).......
 











Moc děkuji za šaty a pokud by někdo chtěl ze stránek něco objednávat, speciálně jako čtenářky mého blogu dostanete 15% slevu, slevový kód je "petralovelyhair" , zajímavé jsou určitě i šaty svatební nebo inspirované celebritami.

You May Also Like

119 komentářů

  1. Boží a nádherná jako vždy ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Neuvěřitelná! prostě jako víla :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Sekne ti to, princezno!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty a Tobě moc sluší Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  5. :OO! Jsi můj obrovský vzor, co se týče krásy:)

    OdpovědětVymazat
  6. První fotka je naprosto dokonalá :-) Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  7. Více rozpuštěných vlasů! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. šaty barevně, střihem a doplňkama ti sedí skvěle, i sami o sobě jsou nádherné :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Panebože ty jsi tady tak nádherná!! :-) Moc Ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné šaty, moc ti to sluší :) To ombré docela drží viď? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Peti fakt super,a jak jsem tu už četla první fotka je úžasná,chci se zeptat jestli máte nové ombré?přijde mi ,že teď ho máte víc než na videu ,co ste nám ukazovala barvení ombré?díky Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju mockrát, ombré nemám nové, je to pořád to stejné,ale tyto fotky jsou takové světlejší,tak se to možná zdá :)....

      Vymazat
  12. Tohle jsou snad tvoje nejlepší fotky za celou dobu blogu :) Opravdu krásné!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak musim uznat, ze tvoje ucesy jsou vzdy pekne, ale zadny ti neslusi tak, jako rozpustene vlasy. Vypadas tak i mnohem mladsi:)

    OdpovědětVymazat
  14. Luxusní vlasy a vlastně luxusní všechno:) Martina

    OdpovědětVymazat
  15. Peťo, jsi v těch šatech naprosto kouzelná! :) a to líčení ti moc sluší! :) Jak vidím tvůj úsměv tak jsem ještě víc nedočkavá, co se týče sundání rovnátek..:D

    OdpovědětVymazat
  16. wááu :O si nádherne nádherná :) tie šaty sú úžasné, veľmi ti pasujú :) jasné že s v nich cítiš ako víla, pretože v nich tak aj vyzeráš :) naozaj chválim výber šiat aj farbu :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší:)
    Chtěla bych se zeptat jestli se korektor Catrice All round dá koupit normálně v drogerii?:)
    Děkuju za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ti to sluší:)
    Chtěla bych se zeptat jestli se korektor Catrice All round dá koupit normálně v drogerii?:)
    Děkuji za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dúfam že sa Peťa neurazí ak odpoviem za ňu ale ja som tento korektor kupovala už dávno a viem že stále je v drogérii DM a mal by byť v každej drogérii so stojanom Catrice :)
      Zuzana

      Vymazat
    2. děkuju moc a já ho kupovala normálně v Rossmannu

      Vymazat
  19. naozaj ako víla a na seba by som si ich vedela predstaviť v staroružovej :)

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné fotky, krásný make-up a ty šaty jsou prostě kouzelné. Dnes se mi líbí úplně vše :) Fakt paráda.

    OdpovědětVymazat
  21. Bylo by to super nebýt ombré. Ty konce mají moc teplý odstín a působíš tak nějak... nezdravě. Přitom když si odmyslím ty konce, byla by to krása. Šaty jsou povedené.

    OdpovědětVymazat
  22. Šaty se mi líbí, ale asi bych k nim volila vyčesané vlasy - aby vynikl výstřih na zádech. I když i takhle je to samozřejmě hezké.
    Ale kde jsi, prosímtě, přišla na to, že fialová je komplementární k zelené? :-D Dokonce i na odkazu, který jsi přidala, je jasně vidět, že fialová a zelená opravdu komplementární nejsou... :-D
    Proti tomu, že k zelené vypadá fialová dobře, nic nenamítám. Ale když si dáš hned vedle odkaz, kterej jasně vyvrací to, co tím dokladuješ, tak to zaujme ještě víc :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc,s těmi barvami, vždyt právě je, na tom kolečku je to hezky vidět :), pochopitelně musíš brát v potaz i sytosti a odstíny barev, s tím si člověk může pohrát, tam je světlější zelená s fialovou, tmavě fialová se žlutou a hodně tmavě zelená s vínovou, věř mi fakt ;).

      Vymazat
    2. S fialovou je komplementární žlutá a se zelenou červená :)

      Šaty nejsou vzledově špatné a sluší ti o tom žádná, ale když vidím jak je vzadu ušitý ten šef, tak já bych za to tedy ty peníze nedala a omlátila bych jim to o hlavu.

      Vymazat
    3. Taky si myslím, že fialová je komplementární se žlutou (protože ji neobsahuje) a se zelenou je červená. Komplementární barvy jsou vždy jedna doplňková (fialová, oranžová, zelená) a jedna základní (žlutá, červená, modrá:)

      Vymazat
    4. Tak když budeme lpět na přesných opdstínech a vezmu to teda úplně konkrétně, tak k té barvě šatů je komplementární oranžová samozřejmě, protože nejsou zelené ale spíš tmavě modrozelené, ale to by podle mě vypadalo blbě mít třeba oranžové nehty :), k světle zelené (až s kapkou žluté) je komplementární barva, která se hodně označuje jako magneta (teda až taková fialovorůžová), když vezmu tmavě zelenou - lesní, tak k té je komplementární opravdu červenovínová :). Ono taky je to asi tím, že každá ty barvy označujeme a představujeme si trošku jinak :).

      Vymazat
    5. Barvy se podle mě k sobě hodí a to mi stačí, nevím proč se tu řeší takové kraviny :D

      Vymazat
    6. Ne, fakt to tak není :-D Jednak teda zrovna o tomhle něco výjimečně vím a jednak to ani v tom kolečku neodpovídá - prostě když vezmeme barvu, jakou máš na šatech - tak pak fialová opravdu ne. Dokonce i ta limetkově zelená má barvu s větší příměsí červený, než máš na očích - to bys musela mít víc do vínové. Ono je to sice jedno, ale u tohohle je prostě nutný brát odstíny tak jak jsou - v tomhle případě modrozelená a fialová fakt komplementární nejsou a nebudou :-D http://copiccreations.files.wordpress.com/2011/02/color-wheel-complementary-colors.gif

      Vymazat
  23. Šaty jsou nádherné, vypadají vzdušně a kvalitně. Jen bych volila jiný make-up, nejspíš šedé oči a nude rty.:-)

    OdpovědětVymazat
  24. PALEC NAHORU!!!!!!!!!!! Tak takhle dobře jsi snad na žádných fotkách ještě nevypadala!!!! FAKT bomba! Nevím, co ti pochválit nejdřív, protože je všechno fakt dokonalý:-) Být tebou, tak si v petrolejové barvě pořídím víc věcí, protože tě fakt rozsvítí!!!

    OdpovědětVymazat
  25. Ta první fotka:O Si strašně krásná!:) A ty šaty:) Nádherné!:)

    OdpovědětVymazat
  26. Jedním slovem Luxus....nemám slov...moc tito sluší Petruš.Šárka

    OdpovědětVymazat
  27. ta první fotka je tak nádherná! Líčení ti moc sluší!! Krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne šaty,krásne vlasy,krásny make-up a krásne fotky :))

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  29. Peťulko sluší ti to hrozně moc! Já normálně zírám! Ty rozpuštěné vlasy, a jsi moc hezky nalíčená! Fakt boží! Šaty se mi taky moc líbí a padnou ti jako ulité :)

    OdpovědětVymazat
  30. ooo , do prčic SI NÁDHERNÁ ! :O :)

    OdpovědětVymazat
  31. Skvěla stránka! Krásný šaty tam mají..proč sem ji neobjevila už minulej rok, to bych měla na maturiťák úúplně jiný šaty :D

    OdpovědětVymazat
  32. Nádherný šaty, jsi úplná víla! Já bych si vybrala úplně všechny barvy šatů :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Peťo ,
    Nebudeš věřit ale hodně podobné šaty už mám vysněné tři roky , že si je na prodlouzenou vezmu , ale nevěděla jsem kde je sehnat ! Díky ti ! :))

    OdpovědětVymazat
  34. Šaty jsou nádherné a moc ti to sluší :-) Jen mi přijde, že v nich máš trochu divný tvar prsou (je to vidět hlavně z boku a na té předposlední fotce)...

    OdpovědětVymazat
  35. Jsi nádherná, takové šaty chci na maturitní ples. Vůbec se mi nelíbí takové ty načančané s velkou sukní. Tyhle jsou fakt krásný.

    OdpovědětVymazat
  36. :O cože? to sú neskutočne nádherné fotky a tie šaty..no jednoducho dokonalosť :)


    http://werushberry.blogspot.sk/2013/08/ahaishoppingcom-giveaway.html GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  37. supééér :) tuhle barvu já zbožňuju :o)

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, moc děkuji za typ na tudle stránku! Určitě se mi to bude hodit, jeslikož taneční se blíží. Je úžasná a ty ještě víc! Strašně ti to sluší! :) Majda

    OdpovědětVymazat
  39. TAK TOTO JE FAKTICKY PŘENÁDHERNÉ! Vypadáš na 20 let, ale ok :D.

    www.fashiondrug1.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Posledná fotka je nádherná a inak super konečne rozpustené vlasy, na to som čakala, takto ti to NAJviac pristane.. užasne :)

    OdpovědětVymazat
  41. Panebože, snad nejkrásnější fotka, jakou jsem tady viděla. :O Vypadáš dokonale! To líčení, vlasy, šaty, vše... je to skvělé. Vypadáš o několik let mladší, nemůžu věřit svým očím. :)

    OdpovědětVymazat
  42. překrásný šaty!!♥ Hrozně ti sluší:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Krásné šaty, moc Ti sluší! Můžu se zeptat, jakou máš pod šatama podpsenku, že nikde nic neleze a přitom prsa máš tam, kde mají být?:-)
    Karolína

    OdpovědětVymazat
  44. Krasa, krasne vlasy taky bych takove chtela♥

    OdpovědětVymazat
  45. Peto moc ti to sluší! jako víla opravdu vypadáš ;) ja si jen nemůžu odpustit menší poznámečku - ja bych upravila živůtek. ten vystrih je zbytečně dělaný moc nahoře a tak ti to děla ještě menší hrudník, než máš. nebo aspoň z fotek to tak působí, a to je škoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo,to jsem si přesně taky říkala, že ten výstřih je vystřižený moc nahoře, mně to teda nevadí,já moc výstřihy nemám ráda,ale je to fakt, je vyšší, než normálně :)

      Vymazat
  46. Jaký lak na nehty máš prosím na fotkách? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  47. Šaty nejsou špatné, ale že by mě nějak oslnily, to ne. Navíc i ta jejich barva mi k tobě nějak nesedí...promiň.

    OdpovědětVymazat
  48. kráááásný Peti!! moc ti to sluší, a na fotkách máš úplně skvělý vlasy!

    OdpovědětVymazat
  49. Prosím vás, jak tu můžete všichni stále psát, že šaty jsou luxusní a kvalitní, copak nikdo nevidíte jak jsou ušité? Je to škoda, Pétě sluší a jinak by byly pěkné, ale luxusní je na nich vzhledem ke kvalitě jen cena.

    OdpovědětVymazat
  50. Dokonalé šaty,přesně můj styl. moc,moc ti to sluší :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  51. Saty su krasne, ale ten zadny suknovy sev je zle spraveny. Ja by som to, ak by som sa v podobnej situacii ocitla, povazovala za dobry dovod na reklamaciu. Take by sa nemalo stavat. hozne to bije do oci.
    Zosit krasne a bezchybne takyto material v takejto dlzke je sice ozajstne umenie, ale kto to nevie zvladnut na jednotku, nech to radsej nerobi.
    Je to skoda, lebo strih siat je naozaj nadherny. Inspiroval ma natolko, ze sa asi pokusim usit si podobne saty.
    Neda sa ten zvlneny sev nejako rozzehlit, aby sa to zachranilo? Bojim sa vsak, ze nie.

    OdpovědětVymazat
  52. Tahle barva šatů ti moc sekne. Na všech fotkách ti to moc sluší!

    Můj blog :
    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  53. Šaty vypadají naprosto krásně a moc ti sluší, i ta barva je opravdu moc pěkná!! Akorát já bych spíš hlubší kulatý výstřih a takový ten modrý "pás" hned pod prsy (na mou postavu:-))

    OdpovědětVymazat
  54. Líbí se mi všechno, až na kvalitu ušití těch šatů. Švadlenka evidentně zapomněla, upravit napětí nitě. A ten vršek včetně ramínek mi přijde dost nesedící na postavu. Ale fotky i líčení jsou krásné. Vypadáš tu neskutečně šťastně :)

    OdpovědětVymazat
  55. No teda, tie su DOKONALE! Presne podla mojho gusta, a navyse ti pristanu na jednicku! Vlasy a make-up tiez super.

    OdpovědětVymazat
  56. Moc hezké:) Nenatočíš i video jak chodit na vysokých a stiletto podpatcích? :) Moc prosím prosím prosím!! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Šaty ok (až na to krabacení látky ve švech - šito "horkou jehlou"), ale ty vlasy...? Jak rusalka, prořídlé konce, vybledlá odrostlá barva... Chtělo by to nůžky, na vílu už nemáte věk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťa žádnou odrostlou barvu nemá :-) A zase ta narážka na věk. Upřímně, zajímalo by mě, kolik by tady takových poznámek bylo, kdyby Petra svůj věk neprozdradila. Osobně bych jí její věk nehádala a nejsem sama..

      Vymazat
    2. Opět mi to nedá na podobně jedovaté komentáře nezareagovat. To je skutečně docela urážející komentář, a nikdy tyto osoby nechápu, ptám se proč? Souhlasím, že kdyby Péťa neprozradila věk, tak kolik by si jí anonyme hádal? Já tedy určitě míň, a to o dost. A vlasy? Co se ti nelíbí, krásná hnědá přírodní barva, s prosvětlenými konci, pěkné. Tady si snad někdo nepřející vybíjí svůj komplex. Nemáš ty problém s vlasy, popř. jiný komplex? Ono to tak většinou funguje. Nebo prostě jen hloupě závidíš a chceš za každou cenu ublížit!!!
      Mě se šaty moc líbí, jsou moc krásné, nádherná barva, kvalitu ušití mi nepřísluší kritizovat, nevidím je fyzicky. A souhlasím s mnoha zde uvedenými komentáři, že Péťa v šatech a s rozpuštěnými vlasy vypadá jak víla. Škoda jen, že není vyfocená někde v prostředí, kde by se víla dala očekávat (les, voda...), bylo by to působivější, ale to není zas až tak podstatné.
      Za mě palec nahoru, mě vždy nejen svým zjevem potěší. Dík J.V.

      Vymazat
  58. Krasne saty i liceni, ale ty vlasy obarvene na odrost jsou proste hrozne.

    OdpovědětVymazat
  59. Ahojky Peti, opravdu ti to moc sluší! Jsi nádherná. Na tyto šaty se dívám už delší dobu :). Tento rok mě totiž čekají taneční a já chci mít na šluskolonu nádherné šaty:). Prosímtě, na kolik tě vyšlo poštovné?
    Děkuju, Terka :)

    OdpovědětVymazat
  60. uzasne saty, jsou skutecne nadherne:o!! Moc ti to slušííí

    OdpovědětVymazat
  61. bože vy ste tak nádherná :O! a takto by ste mali vlasy nosit vždy ! :3

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Petro, tak tohle se ti teda moc povedlo. Je vidět že ses při focení cítila moc dobře a bavilo tě na 210%. Si na fotkách moc krásná a přirozená a ty rovné vlasy ti famozně sluší. Tady jsi fakt jednička.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  63. Krása...Opravdu jako víla :-) Z fleku bys mohla jít na nějaký ten ples :-) :-)
    Adél

    OdpovědětVymazat
  64. Šaty jsou hezké, dívala jsem se na jejich stránky a nějaké bych si i určitě vybrala, ale jsou docela drahé. To si raději zajdu někam, kde si je můžu vyzkoušet a uvidím je naživo. Navíc, jak už některá ze čtenářek psala, se mi moc nelíbí zpracování. Prvním problémem je ten zadní šev. To by se ale dalo třeba rozžehlit. Co mě bije do očí ale ještě víc je ten horní díl. Máte to v podpaží takové volné, odstává to (alespoň podle fotky). Nevím jaké míry se tam posílají (nebo přesněji řečeno čeho), ale tohle výrobce trochu nevychytal. Jinak šaty jsou pěkné a vypadáte v nich opravdu krásně, jen škoda toho zpracování :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! No já nevím, mně to nepřijde, že by mi ten vrchní díl odstával na šířku,že by byl velký,ale jsou v něm zabudované kostice, tak je takový tvrdý a nepřizpůsobí se, nevím, no, mně připadá, že mi sedí hezky,ale nejsem profík, můžu jen říct,jak se mi zdají a jak se v nich cítím :).

      Vymazat
  65. Můžu se zeptat, jakou zrcadlovku má tvůj manžel? :) Díky

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peti,budu se opakovat,jsi nádherná,ta barva ti sedí a rozzařila tě. :)
    Jedinou věc vytknu a to je šev na šatech vzadu,bije to do očí a to nejsem švadlena. U tak krasných šatů je važne škoda,ze nekdo neodvedl dobrou praci co se tyka šití,ale za to ty nemůžeš.

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Peti,budu se opakovat,jsi nádherná,ta barva ti sedí a rozzařila tě. :)
    Jedinou věc vytknu a to je šev na šatech vzadu,bije to do očí a to nejsem švadlena. U tak krasných šatů je važne škoda,ze nekdo neodvedl dobrou praci co se tyka šití,ale za to ty nemůžeš.

    OdpovědětVymazat
  68. Dobrý den,
    šaty se mi moc líbí a líčení také. Moc vám sluší. A jelikož i já jdu v září poprvé do tanečních, tak určitě nové účesy a líčení ocením. :) Jinak jsem měla zezačátku trochu strach, abych nějaké šaty vůbec sehnala, protože se mi buď nelíbily nebo neměli moji velikost, protože jsem velmi drobná... Ale nakonec jsem přeci jen sehnala a už mám čtvery. :) S botami jsem neměla žádný problém, mám velmi malou nohu, takže moje číslo měli všude.
    Děkuji a už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  69. Dobrý den, moc Vám to sluší :). Přemýšlím, že si z této stránky objednám svatební šaty a proto se chci zeptat, jak dlouho trvalo než k Vám šaty dorazily? Jak dlouho bude platit slevový kód "petralovelyhair". Mockrát děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. trvalo to asi 3 týdny a jak dlouho bude platit kod, to nevím, ale mohu zjistit :)

      Vymazat
  70. Ty bláho, vypadá neskutečně krásně! A ty šaty ti seknou mnohem líp, než té modelce! :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Jo ja zapoměla pochválit Míru za ty nádherný fotky, ikdyž mít tak krásný model to ulehčuje práci :)

    OdpovědětVymazat
  72. Až si připadám divně, že musím kritizovat, ale to to opravdu nikdo jiný nevidí?
    Ano, šaty jsou vcelku pěkné, Petra nádherná víla, ale šití těch šatů mi kvalitní nepřijde. Už na 4. fotce je vidět, že nesedí přes prsa. Chtělo by to větší záševky, aby živůtek tak neodstával směrem k podpaží. Na dalších fotkách to není tak markantní, ale přesto se mi zdá, že to není jen vada 4. fotky, ale opravdu šatů. Snad ještě horší je zadní šev sukně - špatně seřízený šicí stroj, příliš šponovala spodní nit? To ani rozžehlit nejde. Mám s tím bohužel četné zkušenosti ze svých prvních šicích pokusů :) Takovéhle látky se šijí špatně, takže domácí tvořilce bych to odpustila, ale profesionálům nikoli. Zprvu jsem si říkala, že to snad nebude vadit a ztratí se to četných záhybech sukně. Další fotky ale ukazují, že tomu tak není a nepěkné krčení je vidět i při stání bez roztahování sukně. Škoda.
    Sama šiji jen amatérsky, ale tohle jsou pro mě natolik velké vady, že bych se v tom na ples styděla jít. Uklidňuje mě ale, že si toho nikdo ze skoro 80 lidí komentujících výše nevšiml :-D
    Promiňte, Petro, není to nic proti Vám samozřejmě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, nikdo není dokonalý. A vy když se pohnete, tak co udělá oděv? J.V.

      Vymazat
    2. ne jen ty sis toho všimla,takže prvnéí věta je mimo mísu

      Vymazat
  73. Ano, šaty jsou vcelku pěkné, Petra nádherná víla, ale šití těch šatů mi kvalitní nepřijde. Už na 4. fotce je vidět, že nesedí přes prsa. Chtělo by to větší záševky, aby živůtek tak neodstával směrem k podpaží. Na dalších fotkách to není tak markantní, ale přesto se mi zdá, že to není jen vada 4. fotky, ale opravdu šatů.
    Snad ještě horší je zadní šev sukně - špatně seřízený šicí stroj, příliš šponovala spodní nit? To ani rozžehlit nejde. Mám s tím bohužel četné zkušenosti ze svých prvních šicích pokusů :) Takovéhle látky se šijí špatně, takže domácí tvořilce bych to odpustila, ale profesionálům nikoli. Zprvu jsem si říkala, že to snad nebude vadit a ztratí se to četných záhybech sukně. Další fotky ale ukazují, že tomu tak není a nepěkné krčení je vidět i při stání bez roztahování sukně. Škoda.
    Sama šiji jen amatérsky, ale tohle jsou pro mě natolik velké vady, že bych se v tom na ples styděla jít. Těžko říct, jestli by reklamování takových věcí, jak navrhuje Alenka (64.), bylo úspěšné. :(
    Promiňte nemilý komentář, Petro. Není to nic proti Vám samozřejmě ;)

    OdpovědětVymazat
  74. Moc vám všem děkuji za komentáře, názory, připomínky, prostě za vše, moc si toho vážím a jsem moc ráda, že mi věnujete čas. Šaty mi dorazily za asi 3 týdny. Jinak co se týká zadního švu, nevím, zda by to nešlo sežehlit, já se přiznám, že jsem si toho ničeho špatného nevšimla a asi by to šlo sežehlit přes mokrý hadr, já teda musím upřímně říct, že jsem to jen přejela žehličkou, protože vyžehlit takové šaty dá hrozně práce a hlavně to stojí plno času a ten jsem zrovna neměla, nejsem švadlena a upřímně říkám, že v těchto šatech na ples s klidným svědomím vyrazím, líbí se mi :).

    OdpovědětVymazat
  75. Pane boze Peti !! Ty fotky mi uplne vyrazily dech, jsi prekrasna ! :-))

    OdpovědětVymazat
  76. Wooow si v nich nádherná! Naozaj ako víla :)
    a asi som našla svoju novú obľúbenú farbu- táto modrá je nádherná :)

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  77. Nevím zda se mám rozhodnout mezi princeznou nebo vílou! Vypadáš naprosto úchvatně a ty vlásky jsou krásný :) víc rozpuštěných dlouhých přírodních hřív :) :)

    OdpovědětVymazat
  78. Ahojky, šatky jsou vážně moc hezké. Já si myslím, že mají zkrácená ramínka, proto tak úplně nesedí a jsou posunuty celé trochu výš. Je to vidět na předním díle, i na tom výstříhu na zádech. Modelka má ramínka delší, tím pádem níže posazené a švy jsou tam, kde nají být..Musím hodně pochválit jemné líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj,výstřih mohl být klidně větší :)

    OdpovědětVymazat
  80. Musím se přiznat, že fotky mi vyrazily dech, respektive to, jak nádherně na nich vypadáš!!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  81. Peti,oa co kdyby ti maminka šev přešila? Je docela šikovná přece :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to se určitě rozžehlí přes hadr, nebojím se toho :)

      Vymazat
  82. Šaty jsou krásné a Tobě to moc sluší, velká pochvala také pro pana fotografa ;-) Nejvíc se mi líbí ta poslední fotka na lavičce.

    OdpovědětVymazat
  83. Ta první fotka je naprosto kouzelná! :)

    OdpovědětVymazat
  84. Ta první fotka je naprosto kouzelná! :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Peti, poprvé jsem na Tvém blogu (po shlédnutí tolika videí, kolik mi čas dovolil ;)) - strašně se mi líbí Tvůj úžasný osobitý styl :) ) a samozřejmě jsem nadšená. Snad Ti nevadí tykání, asi už jsi zvyklá, ostatně, nejsem proti Tobě takové pískle (22 :D ) i když jako postavit se vedle Tebe tak nevim nevim... :D Pořád mi dělá problém obléct se elegantně a ne usedle, nějak živějc, takže vedle mě bys vypadala jako o rok starší ségra (ne-li mladší, ale tož mám své ego ráda :D );)) Čímž se dostávám k prvnímu bodu chvály - jooo hodlám chválit a stručnost není moje silná stránka, což Tvoje asi taky ne, podle délky videí :)) Nemůžu nereagovat na předchozí komentáře.
    Za prvé - věk - já osobně jsem ráda, že ses k němu "přiznala" protože taky bych Tě tipovala mladší, což ber jako kompliment - mám špatný odhad na věk, ale Ty vypadáš neskutečně mladě, vypadáš báječně :) Jenom se mi nelíbí komentáře stylem "na svůj věk" - propána kde to žijem? Měli bychom se oblékat, vypadat podle svého citu, ne podle věku - kdo řekl že v 15 musím mít triko s Mickey Mousem a po 20, nedej Bože po 30 už ho na sebe nemůžu dát, a že v 60 už musím vypadat jako solidní dáma, tlumené barvy (příprava do hrobu? :D ). Nevím, mě připadá, že jakmile někdo vyčnívá z řady tak je to "špatně". Kdo řekl že v 80 nemůže mít žena růžové vlasy? Když se jí to líbí a je tak šťastná?... Ale to už filosofuju... Jen jsem chtěla říct, že zrovna to co jsem chtěla pochválit tu někdo haní - ombré vlasy Ti sluší a proč neexperimentovat, proč si neužívat, nebavit se? Rozhodně je to oživení. Už když je máš na některých videjích spletené, vypadá to zajímavě, jak místy prostupují světlé prameny :)
    za 2. - postava, fotky, šaty - Úžasné fotky, na to, že říkáš, že se vepředu nemáš moc čím chlubit - skvěle zvolený střih i zpracování s flitry, fotky ze shora zaujmou nejednoho muže ;) , nehledě na tom, že všechny fotky jsou krásně zpracované - barvy, kompozice :) Možná je škoda zakrývat ten výstřih na zádech vlasy, na druhou stranu k těmhle šatům vypadáš báječně i s rozpuštěnými vlasy. Nějakým zpracováním šatů bych se netrápila - anoooo, chápu, že lidi co tomu rozumí a vědí, jak co má a nemá být u toho slzí, ale jak sis všimla, normální smrtelník si toho nevšimne - a statistický vzorek tu máš slušný ;) :D Líbí se mi, že to neřešíš, že sama řekneš, že se v nich dobře cítíš a pudeš v nich na ples :) Rozebírám to jenom proto, že u takovýchle volovin to většinou, nebo aspoň u mě, bývá tak, že si něco koupím, mám z toho neskutečnou radost - třeba nové boty, a pak buď si doma sama, třeba při zavazování, obouvání, všimnu, že někde je nějaký šev, kapka lepidla, něco, čeho sem si v obchodě při prohlídce nevšimla, nebo mě na to někdo upozorní a to mi pak vadí. Nebo u šatů, trička, pak mám po náladě, že si té blbosti všichni všimnou. Jenže - to je jen o pocitu. Jak tady někdo psal, že je to do očí bijící. Pardon, ale za prvé si toho nikdo nevšimne, když tak bude myslet že je to záměr - upřímně, kolik procent žen je švadlen nebo takových expertek? A obzvláště na plese - po pár skleničkách nikdo nebude vidět, natož řešit nějaký šev... :D A vůbec, mě to příjde absurdní, až směšně, řešit nějaký šev - jako kdyby byl úplně šikmo, špatně vedený, tak fajn, ale tohle. Mě to přijde absurdnum, jako bys měla na plese být dokonale osvětlená a něhybně pózovat zády ke všem... ;) :D Je to prostě blbost :D Nechť šaty vlají. Vypadáš opravdu jako víla, sedí Ti nádherně - něco se záševkama pod prsy či co, že to odstává pod pažema, to bych taky neřešila - fotka může zkreslovat a hlavně jak se Ty v tom cítíš. Ono, i když mají míry, nikdy to bez zkoušení nemůže být 100% a šaty z kamenného obchodu - komu sednou hned napoprvé a všude? Taky se skoro vždy najde nějaký ten nedostatek, který ale rády přehlížíme protože celku nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  86. Hele já nemůžu jen tak skončit, takže pokračování... :D Jen se mi to tu nevlezlo celý... :D :D :D

    Za 3. Ještě ohledně šatů - zvolilas báječně, všechno Ti to sluší, jen musím podotkout k délce, která mě zaujala - líbí se mi, že sis je nechala ušít až po zem - včetně výšky podpatků. Ono totiž, já navím, zda je to moje úchylka nebo co, ale mě se prostě nelíbí, když má někdo takovéto, nebo ještě hůř - mohutné, řasené šaty, mohutnou sukni a je jen třeba po kotníky - že není až po zem. Chápu, že někomu pak může chůze dělat problémy, nebo že jsou vyráběné tak, aby sedly více výškovým katgoriím, nebo nevím, ale prostě se mi nelíbí, když nejsou až po zem, nebo aspoň do půlky podpatku :)
    Za 4. - Ještě me pobavilo řešení barev... :D Asi by ses měla omluvit, že se vůbec snažíš vysvětlit něco s komplementárními barvami (ironie ;))) ). Jak říkáš - za prvé, ono si to asi ještě hodně lidí neuvědomuje, ale je vědecky prokázané, že každý člověk je naučený jinak pojmenovat barvy... Proto někdo řekne modrá, jiný té samé barvě řekne tyrkysová, jiný že je to zelená. Každý sme jinak naučení... A za druhé - opět s Tebou souhlasím - nejde se jen vyloženě soustředit na tu škálu jako robot, ale chce to trochu citu - nedám si k modrému triku oranžové (nebo je to cihlová? zase- jaká je to barva?... :D ) stíny jenom proto, že ty barvy jsou naproti sobě, když vím, že mi ta barva nesedí k pleti, nebo se mi prostě nelíbí... Tak zvolím trochu jiný odstín nebo sousedící barvu, prostě dle citu, ne otrocky jet podle schémat či tabulek... :)
    Taaaaaaakže chválím chválím chválím, jen tak dál - další články a videa sršící Tvým optimismem, Tvojí jedinečností. Jsi úžasně svojská a to se nesnaž změnit ;)
    Mia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je svoje a to říkám pořád a to se mi na ni líbí nejvíc,je svá a je krásná :)

      Vymazat
    2. Ahoj Mio,

      děkuju strašně moc za tak krásný a vyčerpávající komentář, vlastně mi nezbývá než s tebou na 100% souhlasit, přesně jsi mi vzala slova, vidím to úplně stejně a to škatulkování podle věku, vzhledu, vzdělání, barvy pleti atd mi leze na nervy :)! Mně připadá, že tady mají všichni pocit, že budu dokonalá a budu mít vše dokonalé jako vyretušované modelky v časopisech, ale já jsem normální ženská s normálním oblečením s nevyretušovanýma fotkama a nedokonalým vzhledem, mám nedostatky, chyby, jsem skutečná, navíc je to jen inspirace, takže taky nechápu, proč se tu kolikrát řeší takové, s prominutím, ptákoviny :). Mně to někdy přijde, že už lidí neví, do čeho by si rýpli. Moje myšlenka byla taková, že bude sezona tanečních, plesů, tak třeba by se někdo mohl inspirovat barvou šatů, střihem nebo líčením, nic víc, někteří z toho tady dělají kovbojku,no :D......
      Děkuju moc za tak úžasnou čtenářku jako jsi ty a měj fajn den <3!

      Vymazat
  87. Hrozně moc vám všem děkuju za krásné komentáře, moc si toho vážím a jsem ráda, že se vám šaty vesměs líbí jako mně :)!

    OdpovědětVymazat
  88. nádherné šatičky, mít znovu maturitní ples, tak by tyto byly horkými favority :) a ty tvoje krásné a zdravé vlasy! pokud v nich nějaký ples navštívíš, tak budeš královnou večera.

    OdpovědětVymazat
  89. Tvoje šatky jsou moc krásné, taky bych se už po nějakých měla podívat....

    OdpovědětVymazat
  90. Přesně tyhle šaty sem měla loni na svém maturiťáku, akorát v lososové barvě. Jsou velmi pohodlně a musím říci, že jsem se do nich zamilovala. Všichni mi je chválili :)

    OdpovědětVymazat
  91. Strašně moc Ti to sluší!! :))))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!