Lovely TOP 10 červenec 2013

by - 07 srpna

Krásný večer vám všem,

mám tu dnes pro vás místo televize další díl oblíbeného seriálu :D.....ale vážně, doufám, že se vám nová TOP 10 bude líbit a mějte fajn zbytek večera ;).


Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
na sobě: tílko New Yorker (vloni ze slev)
lak: Rimmel Pop rose
líčení: Paletka 120 stínů z ebay, tvářenka NYX Taupe, balzám na rty Dermacol Love lips, umělé řasy http://www.skrhair.com/
řetízek: http://www.mynamenecklace.com
eshop se spodním prádlem: http://www.moje-pradlo.cz
řetízky se jménem: http://www.mynamenecklace.com
overal a náhrdelník: http://www.oasap.com

You May Also Like

70 komentářů

  1. neopakuj stále TAK, prosím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, já toho opakuji víc,ale nějak se toho nemůžu zbavit :(.....

      Vymazat
    2. Jo, jo, opakuješ stále dokola "tak", "já teda musím říct" a "vrháme se" :-) Občas mi to už taky trochu vadí, ale asi každý máme nějaké slovo nebo úsloví, které hodně často nevědomky používáme

      Vymazat
    3. Já mám tvůj projev moc ráda, jsi prakticky jediná česká blogerka, u které sleduju moc ráda videa a zmiňované "vrháme se" to je prostě takový tvůj obrat, líbí se mi a jsi to prostě ty :-)

      Vymazat
    4. Mně se to třeba líbí :D Souhlasím s komentářem nade mnou. Je to taková tvoje "známka"..

      Vymazat
    5. Chtěla bych vidět mluvit do kamery některé "Anonymy", které tady (ano, ženy) machrují :P
      ...Máš velmi příjemný a sympatický projev, podtržený nádherným úsměvem!

      Vymazat
    6. Nikdo nemachruje.... já na kameru sice nemluvím, za to mluvím denně před desítkami lidí jako školitelka a musela jsem se to taky učit, abych se vyvarovala opakování některých slov, správnou výslovnost, aby mi bylo rozumět atd. Když chce člověk veřejně vystupovat, ať už jakýmkoliv způsobem, asi by měl na sobě pracovat. Toť vše. Jen mě zaráží, jak jsou tu někteří chytlaví a hned všechno berou jako kritiku, útok a jsou dotčení :-) A jak víš, že anonym je zrovna žena? Denisa

      Vymazat
  2. Opět boži video Peti :-) Moc ti to sluší ;-) Také ti posílám :-* a papa Petruš

    OdpovědětVymazat
  3. super video Peti, jednak je tam hromada věcí, které si plánuju pořídit a jednak jsem tam i něco z toho co už mám i našla :)
    Hlavně mlsně pokukuju po Miss Pop od L´orealu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moc povedené video :)
    PS: už vím jakou si příště koupím řasenku, díky za tip Peti :)

    truelovely.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super celovečerák. Kdyby se mi tolik nesekal noťas bylo by to ještě lepší :D
    S řasenkou souhlasím...a to, že tu budou ty boty, byla jasná věc :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. MOC krásné líčení, vypadáš odpočatě, nebo máš dokonalý make-up.Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Povedné video :-) a k těm rovnátkům- měla jsem na pevno 2 roky a musím taky potvrdit,že to sdělávání bylo asi nejvíc nepřijemné a zároveň nejpříjemnější,jelikož se toho člověk už zvabuje :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tiež som videla už asi všetky časti Sexu v meste a niektore už aj po 3x, ale aj tak sa pri tom nikdy nenudím. Na tom prima love, to dávajú stale dookola uz zopár rokov. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Péťo, chtěla bych se zeptat, je dobrý ten pudr od Essence, takový ten bílýpoužila si ho třeba v tom líčení s tou slečnou Kristýnkou a hodně ho používáš. A chtěla jsem se zeptat, ještě, když s ním přepudruji makeup, nebo tonovací krém, nebude to barvit do běla ??? Vůbec si nedokáži představit, jak to na pleti vypadá, když je bílý. Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten pudr je skvělý, bílé se vůbec nemusíš bát, na pleti je transparentní (samozřejmě se toho nesmí dát kilo), krásně zafixuje BB i makeup a zmatní plet, za mě možná i lepší jak Dermacol fixační, v poslední době tento používám pořád a za nějakých 79 je super!

      Vymazat
    2. Ja by som ten transparentný púder neodporúčala a určite nepoužívala, má otrasné zloženie, parabén na parabéne... Funguje síce dobre, to je pravda, ale na tvár by som si ho už nikdy nedala. Lucia

      Vymazat
  10. To líčení je fakt skvělý a video super, poslední dobou tvoje videa sleduju čím dál radši. :)

    OdpovědětVymazat
  11. veľmi sa mi páči to video :) a to líčenie je naozaj krásne :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. máš nádherné oči.

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné líčenie očí, veľmi ti takéto pristane :) Mima

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo, chtěla jsem tě poprosit o radu. Měla jsem pár vzorečků od biodermy matricium kapsle a krém od 25 let. Vzorečky mi vystačily asi na 3 dny. No a mělo to neuvěřitelnej efekt vzhlazení pleti, zmizela mi krupička na tváři,ale zase mi to vytáhlo už po prvním dni pupínky a začervenání. Takže jsem byla docela flekatá. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíš, zda to je normální průběh a pleť se jen pročistý a následně sklidní a zlepší, nebo by to tohle dělat nemělo. Furt váhám jestli si ty kapsle s krémem pořídit nebo ne...jinak super video a máš dnes krásně nalíčené oči :)
    Měj se krásně Terka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není v tom hodně silikonů? Ty vzdycky krasne vyhladí plet.

      Vymazat
    2. Ahoj, moje zkušenost s Biodermou je stejná. Používám tedy krém z jiné řady už asi 8 let, ale průběh byl stejný. Nejdřív se pleť zhoršila, ale po měsíci zmizela úplně krupička z čela a tak cca po půl roce bylo i po akné. Teď mám pleť vyhlazenou jak miminko. Nevýhoda je ta, že když jsem zkoušela přejít na jiné krémy (jiné značky), po třech dnech se mi zas pleť horší. Zatím tedy zůstávám u Biodermy, i když bych si přála přejít na přírodní kosmetiku, ale pěkná pleť je pěkná pleť, že :)

      Vymazat
    3. Já takhle hroznou reakci neměla na nic co jsem do teď vyzkoušela. Silikony mi asi nevadí, kdž mi vyhovoval lancome :) Ale tak by jste mi mohly poradit nějaký krém. Mám mastnou pleť, na akne netrpím, ale bohužel mám seberoickou dermatitidu. A mastná pleť a seberoida je peklo, protože co jsem do teď objevila na seberoidu bylo na suchou pleť, což mi nedělá vůbec dobře. Já vím, že některé krémy pleť nejdřív zhorší a pak zlepší, ale pokud by to zhoršilo seberoidu, tak to jedíné co zabírá jsou kortikoidy :( Pžírodní kosmetika mě taky láká, ale na tu se moje pleť tváří hůř než na tunu silikonů :)
      Díky za všechny rady holky :)

      Vymazat
    4. Terko, normální to vcelku je, když přecházíš na jiný krém, většinou se dá očekávat přechodné zhoršení pleti, které časem zmizí. Pokud by to ale přetrvávalo, může jít i o intoleranci některé složky nebo ti jednoduše prostě zrovna tento krém nemusí sednout, to se také může stát. Nezbývá ale nic jiného, než to na sobě vyzkoušet :).....

      Vymazat
  15. Peti, souhlasím, že některé dotazy jsou nepříjemné a dost soukromé, ale nemusíš na ně přece odpovídat.... Možná se lidi ptají na tvůj plat, protože si stále něco kupuješ a pořizuješ a někdo jiný na to třeba nemá, má rodinu, platí nájmy, složenky. Já jsem teda taky taková "shopaholička", takže tě docela chápu, ale podle svých zkušeností vím, že některým lidem to může ležet v žaludku. I já si dost často vyslechnu,že mám pořád něco nového.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, přesně tak ja to slyším skoro pořád" ty máš zase novou kabelku nebo nový šaty!Lidi dost zavidí....a nedopřejou...Šárka

      Vymazat
    2. No, já nevím, složenky teda musí platit každý. A co jako, že někdo má rodinu? To bylo jeho rozhodnutí si ji pořídit, tak měl počítat s tím, že to něco stojí. To je každého soukromá věc co a za kolik si kupuje. Mě by nikdy nenapadlo se na něco takového ptát a ani nechápu, jak to někomu může ležet v žaludku. Předně se starám o sebe a ne o to, co má kdo nového.

      Vymazat
    3. přesně, souhlasím, také nechápu, proč mají lidi nejvíc starostí o to,co si kdo kupuje, co má kdo druhý a kde na to vzal, mně je to třeba úplně jedno,at si každý koupí, co uzná za vhodné :)

      Vymazat
  16. Tvoje duhové líčení očí se mi hrozně líbí :). Tu Biodermu na oči vyzkouším, právě sháním něco takového, tak děkuju za tip :). A co se týče pitvání cizího soukromí, taky jsem si toho všimla a taky mě osobně to moc nezajímá...s tím asi nic nenaděláš no :/.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, kdybys přestala říkat "já nevim jestli to uvidíte dobře", tak budeme všechny rády :D :D VŽDYCKY to vidět JE ! ;)
    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! :D ;)

      Vymazat
    2. fakt :D, tak to se omlouvám, já jak na to neviděla,tak jsem se bála,že to bude špatně vidět :D.....

      Vymazat
  18. Ahoj, když jsem tě poprvé viděla, tak jsi mi přišla hrozně nesympatická a dále jsem tě nesledovala, ale nedávno jsem se k tobě zase dostala a musím říct, že opravdu smekám! Je neuvěřitelné, jak se blogu věnuješ a co všechno pro čtenáře děláš, jak to máš vychytané do nejmenšího detailu! Momentálně miluju všechny tvoje videa a jen zírám! Doufám, že budeš blogovat ještě hodně dlouho a že se ti bude dařit! A s tím soukromím teda souhlasím, vůbec nechápu, kde lidi berou tu drzost se na takové věci ptát a ještě se kolikrát cítí dotčeně, že se nedočkali odpovědi :D

    OdpovědětVymazat
  19. Pokaždé se těším na nové video a nikdy mě nezklame, stejně jako dneska :-) Jsi strašně příjemná, máš super tipy na různé výrobky a taky nádherně namalované oči :-)

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj pete odkat jsi a jakou mas praci? ;)
    PS: moc se mi líbí tva vide a no proste vsechno :*

    OdpovědětVymazat
  21. Já tahle videa miluju! Fakt! Zaujaly mě řetízky se jmény. Úsměv je bez rovnátek perfektní!Stojí to za to. Krásné letní dny!!!

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti,
    Vypadas skvele jako vzdy, super tipy, moc me zaujalo to serum na rasy ci co to je, rikala jsi ze o tom nekdy pisnes...nicneme uz ted mam dotaz:-) je to vhodne i na dolni rasy, mam jich malo a svetle.diky moc za info.
    Drzim peste a nakupum zdar jen kupuj kupuuuuuuj pro me je to velika inspirace, ja jsem na MD, ale da se jsou akce apod.takze vubec nezavim prejuuuu ti to moc. Takze si taky dopravam co prasule staci a okoli manzel si teda dost vsimli ze ted mi to sekne mnohem vic, takze moc Ti drzim palce a fakt sklizim uspechy takze dekujuuuuuu:-)))). Lenka33

    OdpovědětVymazat
  23. Tak co se týče overalu, ten jsem na dovolené nosila takřka denně, kdyby mi to nebylo blbé, nosila bych ho opravdu každý den :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Když jsem po cvaknutí na play uviděla, že video je přes 31 minut dlouhé, upřímně jsem se zhrozila, že mi to zabere "strašně moc" času ho shlédnout, a podivila jsem se na tím, jak může být tak "strašně" dlouhé, ale nakonec jsem byla mile překvapená, že na video jako takové se moc hezky dívá a ty se hezky posloucháš, takže to pro mě rozhodně nebylo promarnění času :) Co jsem tak mezi tvým monologem zaznamenala je, že při mluvení už nejsi tak ostýchavá a (nevím, jak to správně nazvat, ale) strojená, myslím tím slovně, že jsi taková uvolněnější, nezasekáváš se, naopak ti pusa hezky jede :D tady narazím na to, že po nošení rovnátek máš moc hezký úsměv, určitě to za to stálo je nosit :) Teď už jen zbývá, aby zuby držely hezky tam, kde mají, a nerozjely se :)
    Když to tak shrnu, abych se zbytečně nerozpovídala o každém bodu, video mě bavilo, našla jsem v něm spousta užitečných a inspirujících věcí, ať už se to týká kosmetiky, nebo oblečení, takže jsem nadmíru spokojená a budu se moc těšit na další videa :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    můžu se zeptat jak dlouhej máš ten řetízek?

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, jak muzes hodnotit tak řasenku a doporučit ji všem? Vždyt kazdy ma jine řasy, kdyztak bych dodala, ze ty mas napr. tvrdší, kratke a potrebujes natocit tak ti tahle rasenka vyhovuje a doporucila bys ji pro holky, co maji stejne rasy.

    Jinak, mám dcla špatný zvuk, moc prijemne se nepoloucháš dneska:D bude chyba u mě nebo nejsem jediná? :)

    Iveta

    OdpovědětVymazat
  27. Péťo musím s Tebou souhlasit, ohledně toho, jak jsou lidi zvědavý a dokážou se zeptat i na takové intimnosti, do kterých jim není VŮBEC nic!! Já mám novou práci, asi 2,5 měsíce a opravdu mě zaráží na co se kolegyně/ové ptají a co je zajímá, připadá mi, že snad nevyrostli z puberty....docela dost mi to vadí. Už to hold jiné asi nebude :-(

    Ps: supr videjko, jako vždy :-)

    Andy

    OdpovědětVymazat
  28. Petro, jeden postřeh. Ty si děti ani nepořizuj(míněno v nadsázce:)), protože! 95% věcí, co si koupíš každý měsíc půjdou do kopru a jsou to, tedy spíš budou vyhozené peníze. S dětmi neužiješ hafo hadrů, cetek a makeupu! Ti ti garantuji! Jinak, nediv se, že se ptají, co děláš a kolik vyděláváš, když tolik utrácíš za oblečení, boty, kosmetiku. U všeho říkáš, pár korun, kolem stovky, pár dolarů, ale vzala sis někdy kalkulačku, kolik ty drobásky za měsíc vydají? Asi tyto dotazy nemáš ráda, to je jasný, sama již přiznáváš obcesi a závislost, je to nemoc. Možná dojdeš k zajímavé částce a zjistíš, že bys již měla kvatitní vybavení domácnosti a několik dovolených. Ale odpověď je předem známa:)))BTW, co na tvé nákupy říká manžel?
    Zdraví Jitule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasim 100% !!

      Vymazat
    2. Souhlas! Teda né úplně se vším, tvrzení "ty si děti ani nepořizuj" je hnusný a s tím nesouhlasím, ale se vším ostatním bohužel ano.

      Vymazat
    3. Já nechápu proč to všem příjde zbytečné že si peťa kupuje "tolik" věcí. Vždyť je to každého věc za co rád utrácí. Někdo má slabost pro dobré jídlo, někdo elektroniku, někdo make-up. Je to volba každého z nás. Na co by si člověk ty peníze vydělával než na věci které ho těší? Ano nejdřív na věci které potřebuje, ale to přece neznamená že nic jiného si nemůže koupit.

      Vymazat
    4. Nerozumím vám proč pétě vyčítáte že si něco kupuje. Mimochodem o čem by tu ten blog byl kdyby si za měsíc pořídila jen jednu rtěnku a to bylo všechno? :D Co by jste asi tak četli? :D :D Péťa nemá děti takže vydělává sama na sebe a může utrácet peníze za co se jí chce. Je to její volba. Vy tím, že ste si pořídili děti jste se zavázali, že následujících cca 20 let budete živit kromě sebe ještě dalšího člověka a to vám pak bere tu možnost kupovat si co chcete. tak už tak trapně nežárlete prosím ;)

      Vymazat
    5. To že si to nemůže dovolit spousta v vás, neznamená, že Petra dělá něco špatně... jestli si například někdy pořídí dítě, bude jenom na ní jak se vším naloží... je na ní dokonce i to, jak naloží s nepoužívanou kosmetikou - nebo co to tady řešíte. Tohle všechno dělá pro lidi, které to zajímá. Pokud nemůžete vystát něčí život, stačí ho nesledovat ;)

      I.

      Vymazat
    6. Vždyť je každého věc za co utrácí, tak co to tady zase řešíte.

      Vymazat
    7. tak to je síla! minule bylo Péťe vyčítáno, že se na každé fotce usmívá, teď zase, že moc utrácí...co si najdete příště?

      Vymazat
    8. Je to snad věc Petry za co utrácí no jo závist je zlá vlasnost Jitulko,...:-* ;)** A kdy se ti tu nelíbíb tak jsem nelez a nebo ještě líp jdi koupit něco dětem do second handu,.:)

      Vymazat
  29. Ahoj Peti, prosim ta ide ta spirala aj lahsie odlicit? Pretoze mi vacsinou riasy uplne stvrdnu z niektorych spiral a tym padom idu aj tazko dole:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mně jde odličit dobře, lépe než ty,co tvrdnou,ale odličuji dvoufázovým odličovačem Ryor, kterým jde skvěle vše nebo Biodermou micelárkou, kterou jde dolů také skvěle vše :). Možná by to mohlo být i technikou odličování, musíš namočený tamponek na oko přiložit a nechat makeup nejdříve rozpustit a teprve pak ho stáhnout do strany a utřít, jinak bys oko zbytečně dřela a makeup stejně půjde dolů špatně :).

      Vymazat
  30. ahoj Peťka zasa moje obľúbené video super :) Tie boty waaw dobre si spravila, že si si ich kúpila sú krásne :)Ten olejíček od Balei mám a je super za tú cenu a navyše nádherne vonia :) Na tie dermacol balzámy sa chystám akurát ma odrádza ten ich labilný obal ale asi podľahnem a vyskúšam :)

    http://nelkamaniacofcosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  31. Moc vám všem děkuji za milé komentáře!

    OdpovědětVymazat
  32. Peťo, jestli někdy udělají miss sympatie , stylu a krásy zároveň , přihlaš se!:D jsi nejsympatičtější člověk na téhle planetě!:D navíc jsi krásná , milá a ochotna!
    Někdo tu psal, že opakuješ některá slova, ale každý má něco a tvůj projev je skvělý:) navíc působíš mile!:) nemám prostě co vytknout!
    Jinak ti musím pochválit líčení,neuděláš na něj návod?:)

    Hezky den, s pozdravem K.

    OdpovědětVymazat
  33. Scandaleyesku jsem si tak pořídila a krásně maluje, dělá super věci s řasami, fakt nejsou tvrdé, ale co mi na ní šíleně, šíleně vadí je, že dlouho zasychá a tím pádem si ji většinou obtisknu :/ Takže pro jednou super, ale nevím, jestli bych si ji koupila i podruhé...

    OdpovědětVymazat
  34. s tím sundáváním rovnátek jsi mě překvapila, mně sundávali rovnátka teď v červenci a byla jsem příjemně překvapená, že to nebylo tak nepříjemné, jak jsem čekala :) jinak super kecací video ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Musim zareagovat na vyse uvedeny komentar ohledne kritiky nakupu apod. Proc by si Peta nekupovala????
    A nejak si nemyslim, ze by extra utracela, kupuje v akcich, u vietnamcu nevim ze by mela doma tricka za tisice..., kazdopadne i kdyby mela v garazi medoura tyhle zensky to moc preju!!!! Je mila a prejici prima zenska. Pro priklad mam rocni holcicku a vubec si nemyslim, ze bych se zanedbavala, ze bych nektery obleceni nenosila, ano podpatky moc nenosim to je jasny, ale ostatni si neodpiram, proc taky, make up pouzivam proc ne chci se citit dobre i na hristi:-))). Ja treba nechapu zensky co chodi s kocarem v teplakach, to by me nebavilo, ale at si kazdy dela co chce. A nebojte holcicku nezanedbavam a hodiny u zrdcadla taky nejsem:-))). Peti jsi skvela a diky tobe mam fakt skvelou inspiracku!!!! Jen tak dal a jak jsem psala kupuj kupuj ...to je jen ceska zavist s tim se neda nic delat to je nemoc:-).lenka 33

    OdpovědětVymazat
  36. Peťi,jsi krásně nalíčená :))) a ty pihy jsou sexy :))

    Miroslav L.

    OdpovědětVymazat
  37. Hzké video a boty nejsou vůbec kolotočářský jsou zajimavé je třeba oživit nudu a šeď českých ulic a co se týče toho soukromí to není nic nového lide strašně rádi řeší kohokoliv jiného než sebe. Takže vítej v české republice co se týče tohodle

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojky Péťo, sleduji opožděně, protože jsem se vrátila z dovolené :) Včera jsem ty botky měla poprvé na sobě,.. a p. prodavačka z CCC mi je přišla pochválit, tak jsem ještě zavtipkovala,že jsou od Bati a dodala za 199 :D :) a večer mě v nich viděl přitel a celý den nebo spíš konec dne mi říkal jak jsem krásná a jak mi slusí,.. což už se dlouho nestalo, tak za to ti moc děkuju :-*
    na poště na mě čekaji ještě ty modré,.. včera jsem ty tělové měla poprvé asi 5 hod na sobě a opravdu jsou pohodlne,.. :) jen nevím jak ty modre sladit :)

    no a myslím si, že všechny ty kosmet. atd. značky by ti měli platit, protože jsem včera byla se svou těhotnou kamaradkou nakupovat pro ní,.. ale koupila jsem si v NY bíle tričko s neonovým oranžovým vzorem (a to oranžovou nemam rada =D ) za 129,- , pak v DM jsem si koupila stejný šampon (jinak použivám ten pro blond, a přes leto ten po sluníčku ) a pak jsem šla kolem balzámů od DC a vrátila jsem se pro něj :D takže takhle mě ovlivňuješ =D no nicméně barvu rtů mi přítel sám od sebe pochválil, ale když jsem vytáhla ten balzám tak se mě zeptal jestli to není dětský =D =D

    dneska ráno mi přišla taky krásná sms od přítele, přitom jsme spolu už par let a jsme spíš Italský pár ,.. :) tak ti moc děkuju :) za to že jsi :) Věrka

    ps: a přesně za týden jdu na rovnátka,.. akorat ty zoubky mam takový, že na mě určitě krásný nebudou tak z toho mam strach :D :) ale po nějaké době to bude dobrý, já vím :) papa a hezky den :)

    OdpovědětVymazat
  39. Jo Pétí a ještě k tomu soukromí,.. myslím, že (sice zatím "internetová") ale pro spoustu z nás už jsi modní ikona a dá se říct i celebrita :) a když si uvědomíme čeho jsou plné noviny a časopisy,.. jen se snaží lézt lidem do soukromí,.. tak proti tomu asi jen třeba se obrnit :/ a neustoupit :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!