Letní žlutorůžovofialové líčení z videa Lovely TOP 10 + recenze na nový CC krém Dermaheal

by - 09 srpna

Krásný pátek vám všem,

chtěla bych vám moc poděkovat za pochvalu líčení z posledního videa a protože hrozně moc z vás si psalo o návod (což mě moc těší, že se vám líčení tak líbilo), tak dnes s ním přicházím. Dneska teda takový dvojčlánek, celý postup na líčení, které možná vypadá složitě, ale není, si můžete přečíst TADY na blogerkách.cz a na fotky a recenzi na CC krém, který v poslední době ráda používám, si můžete přečíst zde u mě.
 
Přiznám se vám, jak už jsem vzpomínala ve videu, že v těch vedrech jsem tomu líčení moc nedala, abych se přiznala,tak spíše vůbec. Maximálně výrazná rtěnka nebo lesk, ovšem nejlépe jen tonovaný balzám, nasadit sluneční brýle a jde se :D. Když už jsem ale měla náladu se nalíčit na video, chtěla jsem zkusit něco barevného a zajímavého, ale zároveň stále jemného a nositelného. Vzala jsem si tedy paletku 120 stínů z ebay a poladila k sobě pár barev a takhle to dopadlo :). Celé líčení je vlastně úplně jednoduché, základem je barvy mezi sebou pořádně rozetřít a zbytek tváře nechat víceméně neutrální.

 

Musím přiznat, že tato barevná kombinace se mi moc líbila, evokuje mi letní zmrzlinové barvy a to já ráda :)!

 
 
Použité produkty:
* CC cream Dermaheal tan beige
*pudr Essence All about matt
* tvářenka NYX Taupe
* balzám Dermacol Love lips 01 love
*korektor NYX v kelímku porcelene
*stíny z paletky 120 odstínů
*černé gelové linky Loreal Super liner gel intenza
*umělé řasy SKRhair.com
* řasenka Rimmel Scandaleyes flex
Ale abychom se dostali i ke slibované recenzi, už se mě hodně z vás ptalo na CC krémy Dermaheal. Já jsem je dostala k zrecenzování od Medaprexu a zajímalo mě, jestli budou lepší, než BB krémy a jelikož vlastním i CC krém Balea, tak jaké bude srovnání. Můžu vám říci předem, že CC Balea je opravdu tragédie, jak mám ráda jejich tělová mléka a sprcháče, tak do dekorativky bych se, být jimi, vůbec nepouštěla, protože to neumí, je to oranžové, mastné, lesknete se a dělá to na pleti fleky, hrudky a mapy a ještě krásně zvýrazní póry. Upřímně, nic horšího, než CC Balea, jsem už dlouho nevyzkoušela, mohli jste ho vidět v tomto videu.

Naprostý opak ale můžu říci o CC Dermaheal. Dermaheal je korejská značka kosmetiky, která se specializuje na výrobky s obsahem biomimetických peptidů, což jsou látky podobné bílkovinám a mají v těle růstovou funkci. V praxi to znamená, že tyto látky se podílejí na produkci kolagenu a elastinu, které udržují mladistvou pleť. Obsah biomimetických peptidů mají třeba i krémy Matrician od Biodermy. Celá tato oblast kosmetiky je velmi zajímavá a ačkoliv nemohu potvrdit, jak to opravdu funguje na buněčné bázi, mohu vám s čistým svědomím říci, že tyto přípravky mé pleti jednoznačně prospívají a že po nich bývá hezčí a hydratovanější. Ale to jen taková malá odbočka.
Nějaký ten CC krém jsem chtěla vyzkoušet už dlouho a když to nedopadlo s Baleou (což jsem trošku předvídala :D), tak jsem byla ráda, že mám možnost zkusit něco, co má větší šanci na úspěch. Korejská kosmetika a korejské BB krémy mě obecně vůbec nezklamaly a víte, že jsem jejich fanda, mé světlé pleti prostě skvěle sedí. Takto bych vlastně mohla shrnout i poznatky o tomto CC krému, když to řeknu v jedné větě, pro mou pleť je úžasný.
 
 
Velmi hezky se vstřebává, je jemný, přizpůsobí se pleti, zanechá ji hydratovanou a když potřebujete větší krytí, dá se i navrstvit. Co  je ale hlavní, nezalézá do pórů a vrásek a tudíž bych ho jednoznačně doporučila pro pleť, která už má s těmito neduhy problémy. Co se týče výdrže, mně osobně, po zapudrování, vydrží celý den. Doporučila bych ho pro pleť sušší až normální a spíše pro tu, která začíná ztrácet elasticitu, tedy kolem toho 25 roku, do té doby si myslím, že krém s peptidy opravdu nepotřebujete.
Pokud se ptáte na rozdíl mezi BB a CC, říkám upřímně, podle mě je to marketingový tah, osobně v tom nevidím rozdíl a konkrétně tento CC krém mi připadá hodně podobný BB Skin 79 Snail nutrition, který také miluju, ale momentálně je na mne poměrně světlý.
Obligátní otázka, koupila bych si takový krém sama a vyplatí se do něj investovat? Podle mne ano, sedí mi skvěle a dělá mi hezkou pleť, rozdíl můžete vidět z (nijak neupravených, pro rýpaly) fotek níže. Zároveň ale nečekejte, že BB nebo CC nebo makeup nebo cokoliv je samospásné a udělá vám dokonalou plet bez chybičky, základem je, jak víme, dobrá péče a to hlavně zevnitř ;). Cena 499,- za 50ml.
 
 
 
+ sjednotí
+ hydratuje
+ neleze do vrásek a pórů
+ drží celý den
+ SPF 30
+ vpije se do pleti a nepůsobí jako maska
+ hezký a přirozeně lesklý zdravý finish
 
- není vhodný pro mladistvou pleť
- bez zapudrování problémových zón se můžete lesknout
- cena
 
(abyste mohli opravdu dobře posoudit rozdíl, dnes nevyspaná a s pupínky, čekala jsem až budu v co nejhorším stavu :D)

CC Dermaheal Tan beige, T zona zapudrovaná plus maličko tvářenky
 
 


You May Also Like

53 komentářů

  1. To líčení a celková volba barev je dokonalé!!! Mám podobný tvar očí jako ty, takže dám nějak dohromady podobné odstíny a šup na víčka! Nejsem fanynka příliš velkého počtu různých barev na očích, ale tohle mě opravdu zaujalo. Je to veselé, působí to na mě pozitivně, zkrátka moc krásné :) Jen tak dál, hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení očí vypadá fakt úžasně. Už od dětství se mi hodně líbí kombinace růžové (teda pokud to růžová je)se žlutou :-) Ráda bych toto líčení vyzkoušela, ovšem nevím, jestli mi to půjde k barvě očí, a vůbec k mému celkovému typu, ve kterém stále nemám jasno. Oči mám tmavší hnědé, bych řekla čokoládové, ovšem ten zbytek bych řekla že mám mix všech 4 typů dohromady :-D Když se kouknu na zápěstí, tak tam mám jak nazelenalé, tak i namodralé žilky :-D Někde to doporučovali, že se má tím člověk taky řídit :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, jakou máš přirozenou barvu vlasů a opaluješ se dobře? Mohla bys být podzim nebo zima (jižanka), případně mix obou typů, to také není nic neobvyklého :). Tuhle kombinaci barev bych ti doporučila jen v případě úplně jiných odstínů barev, tohle pastelové složení pro tebe určitě ne, co jsem tak zběžně (drze) koukla na fotku do profilu :).

      Vymazat
  3. Mohu se zeptat, kdy budou ty štětce na oči dostupné na eshopu??:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, tento týden byla doknčena vžroba, příští týden poputují do ČR, to by mělo trvat také týden, když to půjde dobře, příští víkend by mohly být, případně začátkem týdne, alespoň takové mám momentálně informace :)

      Vymazat
  4. já nechápu, jak vůbec můžeš mít odvahu se takhle veřejně fotit na blog, vždyť vypadáš bez líčení strašně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ty budes nenalicena urcite kocka :D hod foto, psoudíme ;)

      Vymazat
    2. Já si naopak myslim, že jít s kůži na trh nedokáže jen tak každý. Většina žen, vypadá bez líčení mnohem, opravdu mnohem hůře než Petra. Jenže to nikdo nevidí, nechaj si to na doma. A tohle, že ukázala, že ani ona nemá pleť uplně dokonalou může inspirovat mnohé dámy k nákupu a používání tohoto CC krému. Recenze by bez toho byla k ničemu. Oceňuji odvahu. Vůbec hrozně nevypadáš Peťo. Normální nenalíčená holka. (jako 99% z nás po ránu) :D

      Vymazat
    3. každej nemůže bejt krásnej jako ty, která pro změnu nemá na to dát na net ani nalíčenou fotku (y)

      Vymazat
    4. Petra je krásná mladá žena. Opravdu si nemyslím, že by jí tu někdo měl zapotřebí lézt do zadku, prostě si to myslíme, tak se s tím smiř :)

      Vymazat
    5. já si myslím, že po uplynulém týdnu v mé kůži by vypadal strašně každý :D, ale to je jedno, v tom byl právě ten účel, já jsem čekala,až budu vypadat vyloženě blbě,aby bylo vidět, co ten krém zvládne ;)....ve chvíli,kdy s pletí nemám problém, nemám zrovna kruhy pod očima, tak to jeho účinek příliš nedemonstruje, ale takhle musel zvládnout těžší kalibr ;)

      Vymazat
    6. Uvědom si, že Petře je přes 30 a na svůj věk má pleť a celkově tvář, dokonalou. Nestydí se vyjít ven bez make-upu,zatímco náctileté slečny by bez make-upu nevyšli ani před barák. Ty musíš bejt asi hodně ošklivá, že píšeš takové věci:DD

      Vymazat
    7. Propánajána, vždyť je to snad blog o kosmetice, ne? Co by tady mělo jako být jiného? Nejlepší jsou fotky před a po, kdy člověk fakt vidí, co daný produkt dělá. Jinak by to byla recenze k ničemu.
      Bez ohledu na to, že Petra nenalíčená na té fotce je naprosto normální!

      Vymazat
  5. nádherné líčení, vypadá tak složitě a přitom zas tak těžké není, určitě ho vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. To líčení je Péťo dokonalé. Barvy jsou zvolené na jedničku a celkově to působí nádherně, svěže. <3

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení vypadá velice zajímavě :) ale ven bych s ním asi nešla :D

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to sluší, občas se líčím podobně, když se ráno probudím s barevnou náladou :) někdy pokračuji i v barevné lince, ale teď v těch vedrech to moc nešlo :)
    LuLu

    OdpovědětVymazat
  9. Krásně jsi se s barvičkami vyřádila, moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. To líčení je fakt,krásný a určitě ho zkusím!:-) Moc se ti povedlo!!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti,jsem naskok ,mám dnes 24h směnu,takže v rychlosti. Mě se to líčení líbí hrozně moc,jsi jako panenka :)
    A co se týká CC krému,tak myslím,že ted je zbytečně světlý ,zakryl ti i to krásné opálení co máš,ale na zimu bude dokonalý. Jediný co mi vadí je ta cena
    Naše cena: 499 Kč
    Cena v lékárně: 530 Kč
    Ušetříte: 31 Kč (-6%)Když se připočte poštovný,tak nic moc teda.
    Ale děkuji za recenzi ,dost si mě nahlodala :D
    Tak hezký pátek a páá



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojono, ta cena není značka ideál,ale je fakt dobrej, to mu musím přiznat :)

      Vymazat
  12. To líčení je úžasné! :-) Já se teda stíny nelíčím, ale moc ráda se pokochám:-).
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych strašně chtěla mít odvahu na takhle barevné líčení očí. Líbí se mi to, ale prostě sama bych v tom nevyrazila, snad do toho časem dospěju!:-) A teda nestihla jsem ještě zkouknout tvá nejnovější videa ale bez rovnátek, co teď vidím na fotce, bomba!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, díky moc, jako taky jsem s výsledkem po rovnátcích spokojená :).

      Vymazat
  14. Je to prostě skvělé, dávám nahoru všechny palce, co mám. :) A přitroublých keců o tom, jak vypadáš nenalíčená, si nevšímej; podle mě ti to sluší i tak. Super! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Péťo, přihlouplých keců o tom, jak vypadáš bez šminek si fakticky nevšímej. Tihle lidé ti jen závidí a do očí by ti neřekli jak krásně (to je fakt) vypadáš jako přirozeně. Jinak se chci zeptat za kolik jsi koupila tu obrovskou paletu? A kde? Já jí viděla jen na aukru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já ji kupovala už asi přd dvěma lety na ebay, stála několik dolarů, když dáš vyhledat 120 color eyeshadow palette, vyjede toho mraky :).....

      Vymazat
  16. Líčení ti opravdu moc sedí. Vůbec mi na tobě nepřijde nijak příliš barevné, extra výrazné či přímo crazy. Tobě barvy sluší, jsi v nich velice zajímavá.
    Možná tě potěší, že jsem si vzala k srdci heslo z pilotního videa tvého kanálu "Každá žena může být krásnější" a konečně se dokopala i k nějaké sportovní aktivitě. Snad trochu zformuju figuru ;).
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  17. Udivuje mě už delší dobu netaktnost některých lidí - k tomu se dál nechci vyjadřovat :), samozřejmě vypadáš super! Jinak dobrý tip na líčení! Více mne zaujala recenze. Opravdu na tento CC cream jsem koukala a říkala jsem si, zda uděláš někdy recenzi, a ejhle recenze je na světě. Určitě si ho někdy zakoupím, vypadá totiž výborně. Už se těším na recenze dalších korejských značek: Holika Holika, Nature Republic, SKINFOOD, Tonymoly, Lioele - moc mne totiž jejich produkty zaujaly, a stejně jako tobě mi korejské věci naprosto vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem už zvyklá, tohle ještě nic není :), jinak moc děkuju,ale spánkový deficit je opravdu velmi znát na této fotce, proto jsem ji udělala zrovna včera, protože pro demonstraci výsledku krému je ideální vypadat co nejhůř, abych vám ukázala,co to umí :). Další recenze na asijské značky budou určitě následovat, musím přiznat, že v jejich BB jsem se opravdu našla, makeupy mě dost vysušovaly a pro ne úplně mladou plet jsou BB (CC) ideální, protože krásně hydratují a rozzáří.

      Vymazat
  18. Omg u are so fucking beautiful <3

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný líčení ty barvy ti fakt sluší a je úžasný, jak může líčení člověka úplně změnit a omládnout, nic ve zlým, ale nenalíčená vypadáš tak na 35 a nalíčená vypadáš na 25 i míň ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vzhledem k tomu, kolik jsem toho naspala za poslední týden, tak bych řekla, že vypadám nejméně na 150, což mi přišlo na demonstraci účinku krému absolutně ideální, poznáš po 30, že únava a nevyspání je ošklivě znát :D.....když je člověk odpočatý, vypadá o 5 let mladší a když je unavený,tak o 10 starší. zatímco ve 20 ten rozdíl tak nepozoruješ, po 30 je to vidět na první pohled a hodně udělá i stres ;)

      Vymazat
    2. Tak jestli takhle vypadáš, když je ti nejhůř, tak ti teda závidím ;)

      Vymazat
  20. Líčení je nádherné, ty přechody nemají chybu!
    Na mě je tedy docela výrazné (ale asi už víš, že jsem na tohle konzerva :)), na druhou stranu někam na večer případně nějakou akci je určitě skvělé.
    CC krémy jsem nezkoušela a ani to nemám v plánu. Teď v létě mi stačí klasický pleťový krém a bronzer a na zimu uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Petro krásný, mě se ty přechody takhle nikdy nepovedou...Chci se zeptat, je to ta stejná paletka, jako má Plum na e-schopu?

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj:)úžasné líčení už ho běžím vyzkoušet:)Natoč TAG I love summer! nebo-li miluji léto!:)

    OdpovědětVymazat
  23. Wow ten rozdíl je hodně dobře poznat z těch dvou posledních fotek.. moc se mi ten efekt líbí, asi o tom CC taky začnu uvažovat :) jinak líčení očí se ti moc povedlo, připomíná mi jednoho papouška, kterého měli sousedé jednu dobu :D ale na očích ty barvičky vypadají snad ještě líp než na tom papouchovi :D

    OdpovědětVymazat
  24. nejlepší jsou komentáře bez podpisu:-),navíc že by to byla nějaká hrůza to teda ne,měli by jste vidět zdravotní sestru po dvou nočních lépe po třech,to je terve materiál,mějte hezký den eva

    OdpovědětVymazat
  25. Dokonalý ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Líčenie je úžasné strašne sa mi páčia tie farby ako spolu splívajú :) a make-up keby bol vhodný pre mladú pleť tak kupujem škoda no ale na tebe vyzerá super!
    things we love

    OdpovědětVymazat
  27. Krásne líčenie Peti! :) ja by som na také asi nemala odvahu, ale na experimentovanie doma, na blog a tak asi áno :) škoda že sa neviem tak krásne namalovať- asi musím stale ešte cvičiť a cvičiť :D ... btw paletku si chcem aj ja nejakú kúpiť z ebay, ale zatial nemám ešte žiadnu konkretnu vyhliadnutu:)
    snad aj ja raz budem davat na blog take super videá ako ty :)

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  28. mě se to líčení moc líbí ale nevím proč , připomíná mi to nějaké barevné gumové bonbony:D
    tohle líčení bych já určitě nezvládla...

    jo a ještě jsem se chtěla zeptat jestli bude zase někdy tento příští nebo popříští měsíc nějaká giveaway? baví mě zkoušet jestli vyhraju
    ale ještě jsem nikdy nic nevyhrála
    tak to jsem se chtěla jentak zeptat

    OdpovědětVymazat
  29. Líčení se mi moc líbí - ale nějak mi to nefunguje - už jsem zkoušela duhové a prostě se mi nedaří :-D Nebo se mi to na mně nelíbí nebo nevím.

    Nebudu zastírat, ta fotka bez není nic moc krásnýho - přijde mi, že ti to sluníčko nesvědčí. Ale kdo z nás může říct, že vypadá krásně bez ničeho? Hezká ukázka toho, že líčení se fakt vyplatí a ten rozdíl je znát. Fotky vyfotošopovaný do plastelínova nám asi dávaj postupně zapomenout, jak vypadaj lidi ve skutečnosti.

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné pohádkové líčení!!!!

    OdpovědětVymazat
  31. Líčení zkusim, celkově na mě tyhle odstíny dohromady působí hrozně harmonicky, pěkně a tak jako mě uklidňujou:D CC vypadá dobře, ačkoli taky nevidím rozdíl mezi BB a tímhle, akorát, nevím, jestli je to fotkou, ale momentálně by se mi podle fotky na Tobě líbilo něco o několik odstínů tmavší a maličko víc do bronzova, jinak pecka!:-)

    OdpovědětVymazat
  32. No to koukám! To barevné líčení už mě zaujalo v předchozím videu Top 10 :) Já takové líčení bohužel ani zkoušet nemusím, barvičky by na mně nebyly vidět, a za chvilku by se slily do jednoho proužku. To na Tvá velká víčka se vejde barev..! :) Pěkné, sluší. Také se mi líbí fota "před a po", ten krém vykouzlil opravdu hezkou pleť!

    OdpovědětVymazat
  33. uzasne liceni.strasne ti to slusi budes nekdy prodavat i tyhle stiny na e shopu?:)

    OdpovědětVymazat
  34. Super článek, taky jsi mě nalákala na CCkrém a možná i zkusit tohle líčíní, jestli najdu odvahu:) je vážně parádní! Fandím ti:))

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky Petro a holky,
    Péťo, děkuji za tvoje skvělé recenze, jsou moc inspirující:-). Jsi nádherná žena..a to i bez make-upu..:-)

    Tip: Tady jsem si koupila včera cc krém, nejlepší cena na netu, i s poštovným 528,- čekám, jsem na něj natěšená a zvědavá..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!