FOTD - tip na podzimní líčení + minirecenze produktů Milani, Essence a Dermacol

by - 17 srpna

Krásné sobotní dopoledne,

dnes to sice venku na pomalu se blížící podzim nevypadá, ale přesto bych vám dnes chtěla dát tip na jedno, poměrně jednoduché a rychlé, líčení, které bude ideální na podzim, protože je celé lazeno do teplých, podzimních barev. Také si při té příležitosti uděláme takovou minirecenzi pár produktů od Dermacolu a značky Milani, na kterou se mne v poslední době občas ptáte. Já musím říci,že mám pár věcí a vesměs jsem velmi spokojená, asi udělám celou videorecenzi na tyto produkty, abych vám je mohla ukázat pohromadě :).

Protože je pro některé problém dočíst článek do konce (já to chápu, je fakt dlouhej, to se omlouvám) :D, Milani se dá u nás koupit na eshopu www.milanicosmetics.eu .
 
 



 
Celé líčení je vlastně úplně jednoduché a nese se v hnědých, cihlových a červených tónech. Nejdříve jsem sjednotila pleť BB cream Dermacol v odstínu Natural. Tento BB toho slibuje opravdu hodně, hydrataci, sjednocení pleti, krytí nedokonalostí, rozzáření, zklidnění a regeneraci pleti, má zlepšovat pružnost díky kyselině hyaluronové a má OF 30. No, já tedy musím konstatovat, že do asijských kolegů má daleko a to jak konzistencí, tak především barvou a  krycí schopností. Jsem trochu opálená a přesto mi připadá odstín Natural maličko do oranžova, ale po rozetření nádech docela zmizí, takže nic, co by se nedalo přežít. Musím říct, že opravdu hydratuje, až tak, že bych řekla, že na mastnější plet to bude peklo, jelikož  i já jsem musela poměrně bohatě zapudrovat, aby se mi nelesklo čelo. Souhlasím i s rozzářením a sjednocením pleti, ovšem pokud potřebujete nějaké krytí, tak od tohoto BB se ho rozhodně nedočkáte. Je to prostě takový příjemný tónovák s hydratační schopností, co jemně sjednotí, na běžné nošení fajn, ale určitě nic, z čeho bych si sedla na zadek. Trošku mi konzistencí připomíná BB Regina, který má krycí schopnost nula nula nic, přijde mi, že tohle čeští výrobci prostě moc neumí. Cena 199Kč.
 
 
Poté jsem celou pleť zapudrovala matujícím pudrem od Essence All about matt!, často se mne na něj ptáte, jak jsem spokojená, no já tedy hodně, za nějakých 79Kč skvělá koupě, je jemný a moc hezky fixuje a matuje makeup nebo BB cream, na které ho vesměs používám já. Bílé barvy se nemusíte bát, je transparentní. Rozhodně za mě palec nahoru!
 
 
A přichází na řadu oči. Já jsem nejdříve použila fixační bázi pod stíny Eyeshadow primer od firmy Milani v odstínu 01 nude. Přiznám se, že tato báze mne velmi mile překvapila. Za 150Kč mi přijde nejen cenově přijatelná, ale také skvělá, má výborný odstín a stíny drží opravdu bezvadně. Dokonce bych ji mohla srovnat s bází od Urban Decay v odstínu Original. Konzistencí mi přijdou úplně totožné a délkou výdrže stínů také. Zkoušela jsem na ni nanést stíny a ruku osprchovat a drželo to jako přibité. Několikrát jsem ji měla od rána do večera a bez jediné čárečky na oku. Ovšem pozor, chce to jen velmi malé množství a nechat cca 30 vteřin zaschnout na víčku a  až pak nanášet stíny!
 
 
Na celé víčko jsem nanesla zapečený stín Milani baked eyeshadow v odstínu 612 Intermix. Zapečenou kosmetiku mám hrozně ráda a tyhle stíny jsou opravdu nádherné. Ačkoliv musím říct, že pigmentace není nijak úchvatná, jak to tak u zapečených věcí bývá a také musíte vícekrát přejet štětcem, než na něj něco dostanete, stín je sám o sobě také poměrně hodně třpytivý a tak už jsem kombinaci s žádným dalším nevolila. Navíc si barvu můžete díky mozaice namíchat sami, takže i s jedním stínem můžete víčko vystínovat. Vlastně bych řekla, že jsou hodně podobné stínům od Essence Color & shine, které mám ráda a na víčku vypadají krásně, jen pozor na to kvantum třpytek, pokud na ně nejste, tohle nebude nic pro vás. Cena 150Kč.
 

 
Oči jsem pak už jen orámovala hnědou tužkou Milani Liquid eye v odstínu 05 brown. Přátelé, další tip na skvělou, měkkou tužku, která dobře drží na waterline. Mám ještě černou a jsem z nich nadšená, cena 120Kč a myslím, že se fakt vyplatí. bezvadně pigmentovaná, krásně krémová a skvěle se roztírá, takže s ní jednoduše uděláte i kouřové líčení. Po zaschnutí drží jako přibitá a nerozmazává se, hodně mi připomíná mou milovanou Loreal Super liner silkissime, která je ale dražší. Tahle stojí 120Kč a za ty peníze určitě stojí.
 
 
No a s řasami byl trošku problém, chtěla jsem jen tak vyzkoušet modrou řasenku, která se mi v této kombinaci nakonec moc nelíbila a tak jsem ji přetřela černou :D, takže řasy jsou trochu slepené a modrá prosvítá (mimochodem, koupila jsem ji v DM a je od Rimmelu extra super lash Electric blue a určitě s ní nějaké líčení uvidíte ;). Na řasách tedy směs s Rimmel Scandaleyes lycra flex. Cena různá 109 - 199Kč.
 
Určitě s barevnou řasenkou vymyslím něco jiného, hezkého a nositelného ;).....plánuji pořídit ještě fialovou.
 

 
Oči jsou komplet a tak jsem už jen doladila tváře legendární zapečenou tvářenkou Milani Baked blush v odstínu 03 Berry Amore. Je tu vůbec někdo, kdo o Milani zapečených tvářenkách neslyšel? Myslím, že to je klasika, která je hodně známá, já mám tři odstíny a musím říct, že jsou skvělé! Obsahují sice třpytky, které bych možná oželela, ale jinak jsou opravdu super, hodně mi připomínají Bourjois zapečené tvářenky, ale tyhle jdou mnohem lépe nanášet a nemusíte přes ně přejíždět stokrát, než je na štětci nějaká barva. Za cenu 150Kč za mě palec nahoru :).
 
 
Na lícní kosti jsem nanesla trochu rozjasňujícího pudru Milani v odstín 03 Beauty´s touch, můžete ho dle vašeho barevného typu a odstínu použít bud jako tvářenku nebo jako rozjasňovač, či bronzer. Po tomhle pudru jsem toužila od první chvíle, co jsem viděla jeho obrázek, protože prostě to balení a provedení, no není to boží :)?! Navíc ten odstín je bezvadný, v zimě to bude určitě jako tvářenka, ted spíše jako rozjasňovač, ale skvělé je, že si svůj odstín můžete namíchat sami z různě barevných růžiček. Pudr je spíše jen se shimmerem, obsahuje jen docela málo velmi jemných třpytek, takže nemusíte mít obavy, že byste se leskli příliš. Za mě jednoznačně bomba a za cenu 180Kč doporučuji všemi deseti, zatím vážně konkuruje i mému nejoblíbenějšímu rozjasňovači od NYXu Mosaic powder highlighter.
 


 
A zbývají už jen rty, obkreslila jsem je tužkou Jordana Easyliner v odstínu Plush plum a vybarvila rtěnkou Milani č. 17 Plum rose. Nádherná, dobře pigmentovaná a sytá barva, která na rtech dobře drží a přitom nevysušuje. Navíc, jako vše od Milani, rtěnky mají krásný obal. Cena 120Kč a rozhodně bych ji doporučila, jak víte, mám od Milani i nějaké neonové rtěnky a také jsou bezvadné.
 
 
Tak to by bylo pro dnešek vše, budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli máte s Milani nějaké zkušenosti a jestli se chystáte si něco pořídit. Já za sebe a ze svých zkušeností určitě značku doporučuji, má i skvělé laky na nehty a ačkoliv pochází z Los Angeles, některé produkty jsou made in Italy, jiné made in USA. Co se týče cen a sehnání, já jsem použila ty z českého eshopu Milanicosmetics.eu (hurá a díky, že to někdo dovezl, už nebudu muset objednávat z ebay nebo z cherryculture :), takže jinde mohou být samozřejmě různé, ale vzhledem k tomu, že rtěnky z ebay mě stály asi o 70kč víc, než z Čech, tak se určitě vyplatí vzít z českého eshopu.
 
Jak se vám líbí dnešní líčení? Evokuje vám také podzim? Já se na něj docela těším, včera jsem si v Tescu koupila ve slevě krásný malinově růžový kabátek :)......
P.S. řasy pro dnešek omluvte, po tom pokusu popsaném výše, už nešly krásně rozčesat :D.....
 


 
 
 
 
 
 
 

You May Also Like

118 komentářů

  1. tuhle modrou řasenku jsem v Dm viděla a líbila se mi, ale odvahu bych na ní asi neměla :D krásné líčení :))

    OdpovědětVymazat
  2. Líčenie je veľmi pekné jednoduché ale tie modré mihalnice to nie je nič pre mňa :) od Milani nič nemám takže možno vyskúšam. things we love <giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, moc mě oslovila značka Milani, dost jsem o ní slyšela od Američanek... Určitě si něco pořídím :) Super recenze (y) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, mne na ni také nalákaly Američanky a fakt je supr :)

      Vymazat
  4. wauu, viac ako líčenie ma zaujali riasy, to sérum čo testuješ je asi fakt zázrak !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda je zázrak, fakt první,které funguje!

      Vymazat
    2. Peti jaké serum funguje? To mi nějak uniklo, že nějaké testuješ. Jinak jako vždy ti to moc sluší! Jen ta modrá řasenka se mi nějak nezdá - jsem na to velká konzerva :)

      Vymazat
    3. Jíťo, děkuju moc, je to sérum Nutraluxe lashes MD, kupovala jsem ho na ebay za asi 1350 to největší balení a je super! Mluvila jsme o něm v Lovely Top 10 kdyžtak :).

      Vymazat
    4. Moc děkuji, byla jsem delší dobu na dovolené a tak mi toho dost uteklo - hned juknu :)

      Vymazat
  5. tohle je bombastický - http://1.bp.blogspot.com/-mHuxUh0ZKSg/Ug9G4W9nGGI/AAAAAAAAKHE/ADI5i-GY_W4/s1600/DSC_0479.jpg

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné!..:* Katie

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera :) mooc pěkné. Kosmetiku Milani jsi Péťo koupila kde? Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a jak je v článku, něco mám kdysi z cherryculture, něco jsem už kupovala na ebay, ale ted tohle z nového českého eshopu milanicosmetics.eu , stačí kliknout na odkaz v článku :)

      Vymazat
  8. Rtěnka vypadá úúúžasně!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tu barvu miluju, mám hrozně ráda rtěnky do fialova :)

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Je dost vidět, že ti sérum na řasy funguje! Já jsem ale objevila nějaké české, přírodní a za 2 stovky, funguje stejně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé a jaké, poděl se s námi ;). jinak prý je skvělé také toto: BIOHAR MAX na řasy, chystám se pak vyzkoušet.

      Vymazat
    2. Já mám ten Biohar a na mě teda vůbec nijak nepůsobí :( Miška

      Vymazat
    3. aha, tak já jsem slyšela i pozitivní ohlasy, no uvidíme....

      Vymazat
    4. Biohar drazdi oci :-(((

      Vymazat
  11. tie rasy su tak dokonalé ! :OOO závidim ti ich :O :3

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo :-),.. tu modrou řasenku bych si teda netroufla :D ale palec nahoru za úžasnou rtěnku a super lak na nehtech! :)

    OdpovědětVymazat
  13. z českého e-shopu,když si přečtete článek celý,máte tam růžový odkaz

    OdpovědětVymazat
  14. Peťo, ty zapečený stíny jsou krásný! Moc ti to na fotkách sluší, ostatně jako vždycky :) Taky mě zaujala ta báze :) moc často se nestává, že narazím na bázi, která opravdu drží. Musím ji někdy vyzkoušet :) Teď jsem objevila bázi od Artdeca, stála 209,-- Kč a lepší jsem zatím neměla! Navíc Artdeco netestuje na zvířatech takže paráda :) Kdybys někdy hledala novou bázi, zkus tuhle :)

    OdpovědětVymazat
  15. A kde Ste kúpila kozmetiku Milani? Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  16. Ta modrá řasenka s tou černou dělaj strašně hezký efekt do fialova, vypadáto super. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na to na těch fotkách koukala, že jako mix by to možná nebylo k zahození :)

      Vymazat
  17. A je to zase tady... Jdu si z těch stránek něco objednat:-D Už delší dobu mám zálusk na lak od Milani v odstínu Hot Pink - možná ještě přihodím nějakou tu tvářenku :-D ... Jinak zatím zkušenost nemám, ale ráda to napravím :-) P. S. Líčení se Ti vážně povedlo ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti :D :D, děkuju a mimochodem vše nej k svátku ;)!

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Děkuji, Tobě též!! :-D ... Jinak, objednávka provedena - ten lak + ta tvářenka, jak ji chválíš :-)

      Vymazat
    4. tak doufám,že budeš spokojená :), laky mají skvělé ;)

      Vymazat
  18. Ahoj Péťo, moc hezké líčení - jen si říkám, zda by tak úžasně vyniklo i na někom, kdo má hnědé oči. Tvoje tam krásně vyniknou ! Ale u hnědých netuším...A rtěnka je supr šťavnatá barvička.

    Barevné řasenky už jednou na trhu byly (asi tak před 20ti lety) a i tehdy to byl trhák ! Docela hezky vypadá tmavě modrá - není tak tvrdá jako černá a na sluníčku vypadá zajímavě.

    A můžeš prosím prozradit, jak se to vyvíjí s tvou sadou štětců?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jíťo, děkuju moc, no na hnědých očích hnědá tolik nevynikne, to je fakt, ale i tak to bude působit hezky :). Máš pravdu, tmavě modrou se také chystám zkusit a doufám,že vymyslím nějaké pěkné líčení i s touhle zářivou modrou :).
      Jinak sady jsou na cestě do ČR :)...

      Vymazat
    2. Ahoj Peti, mohla bych se zeptat kolik množství toho produktu je v té bázi pod oční stíny? Dívala jsem se i na stránky ale tam to bohužel není uvedeno. Jinak, to líčení je překrásné :-)

      Vymazat
    3. Ahoj Mončo, je to 9ml :) a děkuju§

      Vymazat
  19. Ahojky Peti, ten transparentní pudr od essence jsem měla, ale najednou mi v místě vlevo praskl :( a aby toho nebylo málo tak mi po té ještě spadl, takže jsem drhla koberec a pudr jsem musela vyhodit (byl celý na kousíčky) :( ale myslím že si ho znova koupím, jen doufám že mi zase nepraskne :) Jinak moc krásné líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Líčení je krásné, ale s černou řasenkou, prosím! :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Petro, plánuješ mít někdy děti? Říkala jsi, že ti je přes třicet, nebojíš se, že ti tikají a pak ti zbyde jenom kosmetika?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nebojím se, nic mi nikde netiká.

      Vymazat
    2. Jé, zas se někdo musí ptát na děti. Na některý věci je neslušný se ptát a tohle je jedna z nich. Je to věc Petry a jejího manžela, tak nechápu, proč se to tu furt řeší. Nikomu jinýmu do toho nic neni. Ženský zvědavý!

      Vymazat
    3. Tohle není zvědavost a ani nic podobného, dotyčný člověk jednoduše jenom ryje... by mě zajímalo, co zbude jemu :P... zamindrákovaný život je očividně mnohem lepší než život bez dětí :P

      I.

      Vymazat
    4. souhlasím a také podobné komentáře vnímám jako rýpnutí, ale už se to bojím říct nahlas, protože mi pak zas někdo napíše, že jsem vztahovačná a nesnesu kritiku ;)

      Vymazat
    5. Vážení, toto je dle mého názoru blog o něčem úplně jiném, soukromí každého z nás je čistě a pouze jeho záležitostí a nikomu, upozorňuji, nikomu z nás do soukromí někoho jiného nic není!!!!!!!! Takže klídek přátelé, a neřešte co vám nepřísluší. Radujte se z krásných videí, fotek, nápadů, ostatní neřeště "nic nám do toho není". J.V.

      Vymazat
  22. Ahoj Peti,
    krásné líčení, ale co upoutalo mou pozornost, tak to jsou řasy, jsou fakt nádherné :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné líčení, strašně se mi líbí, i ta modrá řasenka. Já bych na ni neměla odvahu, ale vypadá to skvěle. A štětce od Tebe jsou úžasné!!!!!! Jsem ráda, že jsem využila akce a koupila si je.
    Pěkný den přeje Laďka

    OdpovědětVymazat
  24. Peti, liceni se ti moooc povedlo, krasne fakt. Prosim te hodi se ten hnedy zapeceny odstin i pro selene oci? Diky ahoj Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, děkuju a tento odstín podle mne k zeleným očím určitě ano, je poměrně univerzální,odstín závisí na tom,jak si ho namícháš :).

      Vymazat
  25. Peťko,všechno nejlepší k svátku!:)
    Líčení krásné,jako vždy,a ta rtěnka ti strašně sluší:)
    To sérum mě strašně láká,své řasy mám totiž strašně krátké a rovné:( A moje 15-letá dcera taktéž,a viní z toho mě:D A tak chce taky něco takového vyzkoušet,ale myslím,že to je pro ní ještě brzo. Ale možná se pletu,co si myslíš ty?:)
    Ahoj,Petra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj peti, moc děkuju a také přeji vše nejlepší :)! Jinak jak je to vhodné pro mladší, to netuším,ale známé dcera, té je 15 to normálně používá.

      Vymazat
  26. Promiň ale ty řasy vypadají jako bys neuměla pracovat s řasenkou. Barevný efekt je hezký, ale je to jako pavoučí řasy, strašně moc obalené řasenkou, s hrudama a slepené. Vím, že mě tady asi všichni ukamenují, ale je to můj názor. Ono by možná stačilo, kdybys ubrala na spodních řasách nebo je nechala úplně nenalíčené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale vždyt Petra vysvětlila proč se jí to stalo.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Přečti si pořádně článek, nebyl to záměr.

      Vymazat
    4. Kdyby jsi si přečetla co psala v článku tak by jsi věděla, že přetírala tu modrou na černou a proto jsou řasy slepené ;)

      Vymazat
    5. Vypadá to hezky :) líbí se mi moc ta modrá řasenka, ale na normální nošení to asi úplně není :) Milani kosmetika vypadá skvěle :)

      Vymazat
    6. Ta každý máme asi jiný vkus. A není to poprvé, co má takhle slepené řasy.

      Vymazat
  27. Budu ukamenována za souhlas s anonymem, ale ty řasy mi taky ořipadají značně slepeně... Jsou dlouhé a jistě krásné ale takhle...

    OdpovědětVymazat
  28. Moc krásný make-up. Na každý fotce mám krásně udělané řasy. Jak to děláš že je máš tak krásně oddělené ? :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné líčení! Přeji všechno nejlepší k dnešnímu svátku :))

    OdpovědětVymazat
  30. Tak předem ...Vše nej k svátku :)
    Hned po přečtení uvodu ,jsem otevřela eshop,čtu a nakupuju,koukám na fotky a zase přihodím něco a jsem tam za 1000kč :D Takže takhle by to teda nešlo ,takže znova,je tam tužka a tvářenka,no dobrá,bazi mám ještě vydržím....takže končím na dvou produktech,ale láká mě to všechno :D
    Ty dvě řasenky vypadají dost zajímavě ,když si je zmixovala,ale teda ta modrá ,samotná se mi vůbec nelíbí :D Nemyslím na tobě,ale už jako mladší jsem nechápala proč mít modré řasy,když jsem jí vídala na jiných :D
    Článek jsem četla celý,ale nedočetla jsem se ,co si dělala s vlasama že se ti slepily? Nebo se mi to nenačetlo celý? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju moc, no slepila jsem je, protože jsem dala modrou řasenku,to se mi nelíbilo, ona mi zaschla a pak jsem to snažila zachránit černou,ale už to moc dobře nešlo :D.....

      Vymazat
    2. Jj ,já v Psku četla vlasy a ne řasy,tak proto ten blbej dotaz :D JInak mě se to náhodou i tak líbí,potkávám holky co to mají horší a ještě se jim to líbí ;)

      Vymazat
  31. mne sa veľmi páči farba ružu, ale modrá riasenka nie je nič pre mna :)

    OdpovědětVymazat
  32. Vše nejlepší k svátku :) S Milani kosmetikou jsi mě teda dost nalákala - hlavně bych vyzkoušela bázi a tu tužku na oči, mám tu od Lorealu, jak zmiňuješ a je skvělá. Jenže teďka jsem si řekla, že nebudu dekorativku nakupovat až do Vánoc, protože, jak člověk pořád kupuje, tak teda nevím, jak ty, ale já jsem úplně bez šance to všechno spotřebovat :P :D

    OdpovědětVymazat
  33. líčení krásné o kosmetice slyším poprvé ale jsem z ní příjemně překvapená určitě si něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  34. HROZNY JAK UTRACIS! TO UZ JE ZAVISLOST, JDI SE LECIT! CHUDAK MANZEL! V JEDNOM TAGU SI RIKALA O SVYCH PRANICH (DOVOLENA LEPSI...) MISTO TOHO, ABY SI SETRILA, TAK ROZHAZUJES PENÍZE ZA RTENKY, KTERÝCH UZ MAS MILION!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co jako? je to jen a jen Péťi věc...jsou to snad tvoje peníze?

      Vymazat
    2. To je fakt skandál, když člověk utrácí svý peníze, který si vydělal. Kam to ten svět spěje?

      Vymazat
    3. Tedy tvoje starosti, co ti je do toho co si kdo za svoje peníze koupí? Co si kupuješ ty "chytráku"? No, pověz, za co utrácíš, ať se taky pobavíme. J.V.

      Vymazat
    4. Hele holka ty zřejmě při tomto tvrzení víš, kdo je schopnější, že!!!! Nenapadlo tě, že to může být naopak, co když je chudák manželka, protože nemá až tak schopného manžela ???? Takových případů existuje. Jak si na tom ty? Přemýšlej, máš o čem!!!!!! Jo, a je dobře, že má člověk přání, tím žije, ty snad nemáš přání která si chceš splnit? To by mi tě bylo líto. J.V.

      Vymazat
  35. Ta rtěnka vypadá krásně. Ihned mě zaujala ikdyž na těch fotkách sama o sobě mi přijde dost do fialova. Jinak přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku :) Katka

    OdpovědětVymazat
  36. To je super, ze se Milani konecne da sehnat u nas. Akorat zrovna tu rtenku kterou bych chtela nemaj :(

    OdpovědětVymazat
  37. vsechno nej ke svatku

    OdpovědětVymazat
  38. Na tu značku se musím podívat, hlavně ty hnědé stíny jsou úžasné. Krásné líčení a máš krásné zuby!

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Tak toto líčení je na podzim bomba. To chci taky zkusit. J.V.

    OdpovědětVymazat
  40. Evokuje mi to podzim :) .Jinak rtěnka je naprosto boží! Asi jsem se zamilovala :D .A stíny jsou také super :) .

    OdpovědětVymazat
  41. Petruško, líčení krásný. Na podzim jako dělaný. Jinak vše nejlepší k svátku přeji, hodně zdraví, hodné rodiče, spoustu lásky a kamarádů, hodně dárků a pěkný den. Verča

    OdpovědětVymazat
  42. Mě teda zaujaly nejvíc zuby :D Máš je moc hezky narovnané a ta rtěnka má úžasný odstín. Ale ty řasy se moc nepovedly, slepené, hrudkovaté, typické spider legs.

    OdpovědětVymazat
  43. já jsem asi úplně kosmeticky mimo, ale značku Milani neznám :/ stydím se! protože ty tvářenky vypadají prostě úžasně :)
    s tím líčením ses mi trefila do vkusu, hnědé stíny a tužka, to se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  44. jsi zmalovaná jako štětka. a jen si honem tenhle komentář smaž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. preboha IQ 0 -_-
      M.

      Vymazat
    2. A nebudeš ty náhodou to, o čem píšeš? Jen tak mimochodem, já být Petrou, tak bych toto urážející tvrzení smazala, to je totiž "urážka osobnosti" ovšem jestli víš, co to je. Mě vždy po přečtení takovýchto komentářů napadá písnička z pohádky "hlupáku najdu tě, tváříš se nadutě.." J.V.

      Vymazat
  45. Na podzim super, taky se ladím s blížícím se podzimem do takovýchto barev. Akorát nějak nemůžu těm BB krémům přijít na jméno. Měla sem tester od Dermacolu a ještě od Nivea, nadšeně sem to na sebe naplácala, nejdřív ta Nivea a děs. Pak sem zkusila za nějaký čas Dermacol, no já v tem vypadala prazvláštně a právě že mi vadí, že to nekreje :D Zlatý makeupy :D Jinak, všechno nejlepší k svátku, ať se daří jak s tímhle super blogem, kde sem pobrala spoustu inspirace, tak i v životě, Denča V. :))

    OdpovědětVymazat
  46. Odtieň rúžu je nádherný, len tá špirála sa mi nepáči :/

    http://werushberry.blogspot.sk/ - prebieha GIVEAWAY!! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ježíši, proč mají někteří lidé neustále potřebu si ulevovat a strefovat se do Petry! Když se jim blog nelíbí, tak ať sem NECHODÍ. Je to UBOHÉ. A souhlasím s komentářem 77. - IQ tykve...

    OdpovědětVymazat
  48. Přeju všechno nejlepší k svátku Peti :)úplně jsem na tebe zapoměla, ono to z názvu petralovelyhair není moc zřejmé :D

    OdpovědětVymazat
  49. Moc se mi na tobě líbí tenhle odstín rtěnky Peti.
    A vše nejlepší k svátku, ať jsi stále takhle úžasná :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  50. Peto uzasne jako vzdy. To serum na rasy me opravdu zaujalo. Jsi jak mrkaci panenka :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc pěkný :) docela mě zaujala ta tvářenka :)

    OdpovědětVymazat
  52. ahoj Peti,
    já mám řasy dlouhé a občas se mi slepí jako tobě po pokusu s modrou řasenkou :)
    stačí párkrát přejet kulmou na řasy a řasenka se na řasách znovu rozetře a není tak cuckatá ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem to také zkoušela rozdělat kulmou,ale ta modrá už byla trochu zaschlá a nešlo mi to :D.....

      Vymazat
  53. Peti, krasny post .... :-) vím, že už to tady padlo ale já nejsem schopna to dohledat :'( proto se ptám jako prava blondýna znovu ... Ten lak na nehtech je to ten s drsnejsim povrchem? A od jaké značky je? Já si totiž nejsem jistá jestli jsem jej viděla u Tebe nebo u někde jinde ... Užij si víkend P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, možná to tu ani nepadlo :), je to Gabriella Salvete Stars v odstínu Intense coral :), je to ten s drsným povrchem a je úžasný!

      Vymazat
  54. MÁŠ PROSTĚ PŘEKRÁNÉ OČI !:)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Po dlouhé době se i líčení vubec nelibi :/

    OdpovědětVymazat
  56. Ty máš ty zuby ukázkový! :) Líčení se mi líbí, ale ty řasy... to je fakt slepenec :D A překvapilo mě, jak moc je ta modrá řasenka pigmentovaná, jako teen jsem měla nějaké barevné od Avonu a většinou to jen nabarvilo konečky řas. I když s tim byla sranda :D

    OdpovědětVymazat
  57. Ta rtěnka je naprosto dokalá a strašně moc Ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Krásný článek, moc hezky nafocená kosmetika a řasy máš tedy nekonečný a hlavně nádherný oči! Hned juknu na e-shop, značka Milani mne fakt zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  59. Tak ještě "PS.". Na e-shop jsem jukla, mile mne překvapily ceny, ale zdá se mi, že to mají dost špatně nafocené, hlavně veškeré odstíny. Podle jejich obrázků bych si asi netroufla nic objednat.. Ty to máš nafocené 100x lépe :)!

    OdpovědětVymazat
  60. Peto snad se nebudes zlobit, kdyz se drze zeptam jestli by nektera z holek mela zajem o to serum na rasy. Koukam na to na ebay a vyplati se to spis pri koupi dvou kusu. Takze holky mela by nektera z vas zajem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kolik to vychází na ebay? Jaké je poštovné? Šla bych do toho s tebou.

      Vymazat
  61. Ahoj Peti, tohle líčení se ti moc povedlo, kráááása. Chtěla jsem se zeptat na tu tužku. Jak dlouho ti na waterline vydrží? Je v tom třeba lepší ta Loreal? Díky moc :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Jsem moc ráda, že jsem uplnou náhodou natrefila na tvůj blog. Inspiruješ mě v mnoha věcech a stala jsem se častou a pravidelnou návštěvnicí! :-) Vím, že ti určitě musí chodit takových komentářů spousta, ale jsem tak nadšená, že jsem Ti to musela napsat :-) Líčení opět krásné, určitě si v něm každý něco najde. Děkuju za zlepšení mého vzhledu díky tvým typům! Markéta

    OdpovědětVymazat
  63. tenhle rozjasňující pudr od Milani mi na CherryCulture učaroval :) třeba jednou objednám ještě s dalšími produkty, ty stíny jsou také parádní!

    OdpovědětVymazat
  64. Kosmetika od Milani mě zaujala, je velice pěkná. Až mi dojde báze pod oční stíny, určitě tuto od Milani vyzkouším. Jinak se přiznám, že jsem o této značce, natož o jejich tvářenkách, nikdy neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  65. Mě se to líčení líbí strašně mooc!Je to nádhera a na Milani jsi mě nalákala,něco si objednám:) akorát nevím jestli mi to líčení bude slušet,když jsem blondýnka :( nechtěla bys udělat nějaké líčení pro blondýny a světlé tipy?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!