OOTD - mint & neon yellow & gold

by - 15 srpna

Krásný čtvrtek vám všem,

dnes přicházím s dalším letním outfitem, který září barvami :). Já mám výrazné barvy moc ráda a to zvláště v létě, i když se maličko ochladí. Kombinace zlaté, světle zelené a zářivě žluté, mě napadla jen tak mimochodem a když jsem tyto barvy zkusila dát k sobě, byla jsem příjemně překvapená, jak hezky k sobě ladí. Myslím, že tuto kombinaci budu nosit častěji :).
Na celém outfitu je, podle mne, ideální jeho pohodlnost a variabilita. Když je teplo, ohrnete rukávy na košili a sundáte sako (košile je hodně vzdušná a moc se mi líbí krajkově řešená záda) a když fouká, tak můžete přehodit sáčko, navíc v pohodlných balerínkách vydržím běhat celý den. Na tento typ bot jsem koukala na ebay už před několika měsíci (ačkoliv nejsem úplně příznivce špiček, tak tyto mne zaujaly) a když se mi naskytla možnost něco si na choies vybrat, tak jsem neváhala a sáhla po nich, na ebay je ovšem seženete levněji a mají je v různých barevných variantách. Jak se vám tento outfit líbí, nosili byste?
 

 
košile - Chicnova
džíny - C&A
pásek, náhrdelník, hodinky - ebay
sako, brýle, malé peckové náušnice - HM
lak - Gabriella Salvete Stars 07 princess
 











 
 
 
 
 
 

You May Also Like

117 komentářů

  1. Na tej 2 fotke si strášne pekná:O:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé tie farby sú krásne neonové a blúzka sa mi veľmi páči :) you look good ...
    things we love <-- GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. pěkný outfit a moc hezké balerínky :)

    OdpovědětVymazat
  4. To se mi líbí moc, akorát ta zlatá už je na mě příliš, zvolila bych asi světle hnědou nebo nude.

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá to perfektně ta kabelka a náhrdelník jsou božì :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Stylový,tenhle outfit se ti fakt povedl!<3

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kombinace barev je uchavtna :). Navic se mi moc libi, jak kabelka ladi s nahrdelnikem :). Proste boziii!

    OdpovědětVymazat
  8. Peti,kontrast barev se mi líbí, ale zvolila bych buď pouze zlatou, nebo pouze žlutou, takto mi to přijde už trochu přeplácané, ale jinak super :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Takové boty jsem ještě neviděla, jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tady má prostě někdo cit pro módu, super!!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se nejvíc líbí ta kabelka, ta je skvělá a jinak kombinace barev je fakt příjemná, jen košile by se mi líbila, kdyby byla celá hladká - ta krajka se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  12. Luxusní kabelka! Zářivé barvy ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší! :) Moc se mi líbí ta košile. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkně jsi to všechno sladila :)

    OdpovědětVymazat
  15. Upřímně se mi to nelíbí, ale něco na tom je... Asi je to prostě tím, že musím uznat, že Ti to sluší i tak. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ta košile je ti evidentně malá přes prsa - já měla stejnej problém s přesně stylově podobnou, vzdušnou zastrkovací z Tesca - takže jsem si ten kamrlík pár stehama zašila a mám pro problému. Bezva botky, brýle vyhodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, jen je tam velká díra mezi dvěma knoflíkama, chce to patentku :).

      Vymazat
    2. No když myslíš - btw patentka ti ten přehyb nevyrovná - udělá z něj dva malé, ale jako módní blogerka si jistě poradíš.

      Vymazat
    3. Ono se mi to jen rozevírá, když udělám určitý pohyb a je to spíš tím,že je mi ta košile volná naopak, tam není hrbol, že by byly špatně našité knoflíky, uvidíme co s tím udělám ;), jinak za módní blogerku se tedy opravdu nepovažuji :D!

      Vymazat
    4. Nebo si může vzít nevycpanou podprdu :-)

      Vymazat
    5. to sis rejpnul docela mimo anonyme, protože tahle podprda právě nijak extra vycpaná není, je to klasická vyztužená Sieleika 1590 ;)

      Vymazat
    6. Však to je dobře, že není vycpaná. Aspoň nedochází ke klamání spotřebitele - nás chlapů, kteří jsou pak z "odložených" prsou zklamaní :-(

      Vymazat
    7. Proti gustu žádný disputát, ale pokud mám zkušenosti a oči v pořádku, tak někdy i méně znamená více. J.V.

      Vymazat
  17. Tie nohavice majú krásnu mentolovú farbu :)a druhá fotka je skvelá!

    Pozývam ťa: GIVEAWAY!!!


    OdpovědětVymazat
  18. Tohle je prostě skvělý ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. SUPER! Líbí se mi, že ses naprosto dokonale a perfektně vyhla černé barvě :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to Péťo sluší.. ten neon je dokonalý! <3

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkná barevná kombinace.
    Tak máš botky nakonec taky. :) Já v nich budila na ulici hodně pozornost, protože když jsem postavila pod určitým úhledm, tak nebyla poznat a průhledná část a lidé si myslela, že tam není nic. Jedna paní se mi pak ptala, jak se chodí v botech, keré mají jen špičku a zakrytou patu. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Balerínky do špičky tiež moc nemusím, ale minulý rok som sa nechala zlákať a kúpila si jedny od Vagabond a poviem pravdu, že som ich na pražských chodníkoch okopala už hneď na druhý deň... ďalší týždeň sa niesol v znamení hľadania bielej farby na kožu, našťastie som našla, no ale keby mi to napadlo pred kúpou, tak by som do nich teda nešla. Ak správne vidím, tak tie Tvoje majú ešte nejaké zlaté spevnenie, tak snáď to vydrží :) (alebo možno len ja som taká nešika a neviem chodiť :)) Inak outfit super :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ať žije, kolotoooooč :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Souhlas s příspevkem cislo 10 :)

    OdpovědětVymazat
  25. ty botky jsou úžasné :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. Petul moc ti to sluší a ty barvy bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Neonová, zlatá, tyrkysová, bílá, do toho krajka... Až se mi z toho točí hlava. Z tvých outfitů mám dojem, že se vždy snažíš každou barvu, kterou máš na sobě nějak "oddůvodnit" - zlaté hodinky, zlatý prsten, zlatý pásek, zlaté boty. Na zlatém náhrdelníku je neonová, takže vezmu neonovou kabelku, k tomu jednoduchá bílá košile (co z toho, že má krajková záda) a ještě něco, co si obleču naspodek... Vím, že je léto a že nemusí celá Čr chodit v nenápadných barvách, ale tohle je dle mého názoru spíš nevkusné, než pokus o nějakou kreativitu... Kdyby košile byla čistě bílá, k tomu obyčejné riflové kraťásky a něco vhodného na nohy, tak by to hned bylo o něčem jiném... Za mě dneska palec dolů :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže džíny, bílá košile a něco na nohy ti přijde jako outfit, který by mohl přinést něco nového a inspirovat :)?

      Vymazat
    2. Promiň, ale musím reagovat. Přijde mi, že opravdu nesneseš sebemenši kritiku, i když je napsaná slušně. Já tvůj blog sleduji pravidelně už přes rok a půl a líbí se mi a často se v líčení inspiruji, ale co se týče outfitů, musím často souhlasit s tím, že pro sladění oblečení a barev moc cit nemáš. Nemyslím to zle, ale i na mne tvé oblečení působí ve většině případů přeplácaně, prostě "každý pes, jiná ves" a snažíš se to prezentovat jako originalitu. Já sama miluji barvy, ale myslím, že méně je někdy více a to opravdu není případ oblečení v dnešním článku.
      Andrea

      Vymazat
    3. Andreo a co ti konkrétně na mém dotazu přijde jako že nesnesu kritiku (už byste si také mohli vymyslet něco nového, třeba už tu dlouho nebylo,že přetahuju rtěnku :D :D)? To se nemohu naprosto normálně jednou větou zeptat, protože mne by to opravdu zajímalo, proto jsem Zuzce dotaz položila - naprosto slušně a myslela jsem ho úplně seriozně. To se tady musí stokrát omílat, že každému se líbí něco jiného a má jiný vkus, to je přece naprosto samozřejmé, stejně tak,že se to nebude líbit všem, ani outfit, ani můj blog, ani já. Nelíbí se ti to, ok, to je v pořádku, mně se zase nelíbí jiné věci, v čem je proboha problém?! :)

      Vymazat
    4. Řekla bych holky, že to moc hrotíte, je to jen a jen oblečení. Vkus je hodně subjektivní věc. Někomu se to může zdát koločotářské a má na svůj názor právo, jiným se to líbí a nemají pocit, že by to bylo nevkusné - například mně se to líbí, nejsem žádný stylista, prostě kouknu, líbí - nelíbí, nehledám v tom vědu. A ty názory, že Petra nesnese kritiku mi přijdou naprosto mimo mísu. Vůbec by tyhle komentáře nemusela schvalovat, pak bych tenhle argument chápala. Jak si vlastně představujete, že má vypadat vhodná odpověď na vaši kritiku? Že bude Petra se všemi výtkami souhlasit a nepokusí se projevit svůj názor, na který má právo jako vy. Amen.

      Vymazat
    5. I když blog Petry sleduju a docela ráda, dokonce se někdy nechám i inspirovat líčením nebo výběrem kosmetiky, stínů, laků atd., musím bohužel souhlasit s názorem Andrey. Občas mi také připadá, že má Petra přehnané reakce, z některých jejích odpovědí je opravdu cítit podrážděnost, že nemá ráda kritiku. Některé věci se holt špatně poslouchají a být sebekritická je pro některé taky dost těžké. Mě to na Petře docela mrzí, protože si myslím, že jinak je to fajn holka, není pravda, že by neměla žádný vkus a všechny outfity byly strašné, ale zrovna tento se mi taky moc nelíbí. Ta kabelka je super, jen bych ji už nedávala k tomuto oblečení, přijde mi to už moc barev najednou. Ta bílá a mentolová na kalhotách je dostačující, stačila by jen nějaká kabelka v přírodních barvách, zrovna tak ten náhrdelník mi k tomu přijde už moc. Denisa

      Vymazat
    6. Peťko,
      já jsem naopak strašně ráda, že nefotíš věci stylu kratasy,košile a něco na nohy, a že jsi pro mě vždycky velkou inspirací. Nikde přece neříkáš, že se tak mají oblékat všichni, ale stačí, že nám ukážeš, že se odvážíš vyjít krásně sladěná barevně ven a rozzářit všem den :).
      Já tady našla inspiraci hlavně v kabelce, stačí zvolit nějakou pěknou zářivou kabelku a hned je celý outfit rozzářenější a originálnější, všude kolem sebe vidím samé hnědé retro kabely, tak je to super zpestření a nápad! Asi si pro nějakou podobnou hned skočím do obchodu.
      A k tomu, že nesneseš kritiku, napsala si to sama - jednou je to přetažená rtěnka, podruhé se směješ blbě s rovnátky, potom bez rovnátek, potom jsi moc hubená, nebo si vycpáváš prsa :D:D ..... a když to někdo napíše, hned se toho další anonym chytí, aby to velmi "inteligentně" a tak, že to přece myslí" pro tebe úplně nejlépe" hned zopakoval. Lidi mají asi patent úplně na všechno a všichni jsou asi úplně dokonalí a nádherní a oblékají se úplně nejlépe, jsem proto moc ráda, že žiju v ČR, kde je toto na každém kroku vidět :D

      Moc prosím pokračuj v tom co děláš a buď pořád tak veselá, zlepšuješ mi vždycky den "!
      Verča J.

      Vymazat
    7. Já bych se ke stylu oblékání nevyjadřovala. Můj styl to není, ale neodsuzuji. Nicméně bych dala za pravdu tomu, kdo psal příspěvek č. 37. Je mi docela jedno, do čeho se jiní oblékají, nicméně myslím, že důležitou roli by měla hrát soudnost. Co se týká reakce Petry, řekla bych, že je to přesná ukázka toho, co tu většina nazývá- neschopností snést kritiku. Argument, že džíny, košile a něco na nohy není inspirativní, si nelze vysvětlit jinak, než jako plácnutí pádlem o vodu. Přece se tu objevují poměrně často fotky outfitů, které vlastně ničím nemají inspirovat. Je to prostě ukázka toho, co autorka blogu nosí. Proč tedy najednou se oháníme rádoby pádným argumentem, že to není inspirativní? No a nad příspěvkem č. 40 už se lze jen usmívat. Petro, vy asi o sobě máte hodně vysoké mínění, viďte? Alespoň tady v komentářích. Arogance, se kterou reagujete je arogancí malého děcka. A potom ten pocit, jak jste originální, chytrá a jak všechny dokážete "utřít", že? Chování odpovídá stylu oblékání.

      Vymazat
    8. Já už nebudu dál reagovat, kdo chce psa bít, hůl si najde, což se tady opět ukázalo. Já sem samozřejmě dávám outfity, které nosím,ale samozřejmě se také pokaždé snažím,aby byly něčím jiné, než vídám na ulicích a právě inspirativní (a ano, džíny, košili a něco na nohy vídám často a ničím inspirativní mi to nepřijde, to nosí každý, to je bez nápadu a když si to vezmu, nevidím potřebu to fotit na blog, jelikož to každý zná a vidí všude kolem). Nechápu a jsme u toho zase, proč sem někdo, komu moje outfity přijdou kolotočářské a neinspirativní a taktéž celá moje osoba hrozná, chodí, je to snad forma sebetrýznění? Když se mi někde nelíbí a nic mi to nedává, tak tam přece nechodím, nebudu trávit svůj život něčím, co pro mne nemám smysl a jelikož je to pro mne i tato debata, jdu se raději věnovat něčemu smysluplnějšímu. Všem, kteří mě pochopili děkuji a taktéž děkuji za podporu ;). A také děkuji poslednímu anonymovi za psychorozbor, vtipné :D.....

      Vymazat
    9. Ještě dodám, že mi zcela z duše mluví tento příspěvek: anonymní 15. srpna 2013 19:40 a že byste se, vy bezchybní kritici, měli zamyslet nad tím, jestli má reakce není přesně podle hesla jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, nevidím jediný důvod, proč jednat v rukavičkách a někým, kdo se mnou tak také nejedná.

      Vymazat
    10. Peťko, čtu tvůj blog dlouho, ale nikdy jsem nenapsala jediný komentář, ale teď mi to nedá. Myslím, že obrana na kritiku je přirozená reakce, nikdo nemáme rádi, když jsme kritizováni, obzvlášť když něco děláme s dobrým úmyslem... A v tomto případě by jakákoliv reakce byla brána jako arogance. Vem si, že bys napsala: děkuji za Váš názor, přeji krásný den. Napsali by, že jsi arogantní, když se budeš hájit, budeš arogantní, když neodpovíš, budeš arogantní, pokaždé nebudeš umět snášet kritiku. Přijde mi to komické a hloupé. A ať si samy ty, co kritizují vzpomenou na sebe, jak jim je, když je někdo kritizuje. Minimálně to zamrzí. Ona kritika se špatně snáší všem a ať mi nikdo neříká, že má rád když ho jiní kritizují a že na nic jiného nečeká, chodí po světě, aby ho ostatní kritizovali, jenom aby "se mohl z té kritiky poučit a růst". Blbost. Měj krásný den s kritikou i bez ní :-) Tereza

      Vymazat
    11. Tereza mi se svým příspěvkem mluví z duše.

      Vymazat
    12. Už se k tomu snad ani víc nemá cenu vyjadřovat, protože Petra je v tomto směru prostě nepoučitelná a to mě na ní, přiznám se, docela mrzí. Bohužel nabývám názoru, že má o sobě Petra opravdu vysoké mínění. Každá její další reakce to jen dokazuje. Kritika se opravdu těžko poslouchá, nicméně inteligentní dospělý člověk ji dokáže přijmout a třeba se z ní i ponaučit, pokud samozřejmě není napsaná vulgárně, s čímž rovněž nesouhlasím! Petra je hodně vztahovačná a myslím si, že některé komentáře si bere moc osobně.Připadá mi, že každého, kdo s ní stoprocentně nesouhlasí, hned setře. Není to ale o tom, že všechno, co dělá a prezentuje je špatné! Mně se třeba některá její videa líbí, přináší inspiraci a dokonce i pobaví, ale musím taky říct, že pak si přečtu některé její reakce a mám z toho hned horší pocit a pomalu na ni měním názor. V komentáři č.46 vyloženě dává najevo, co si o nás myslí, je tam cítit hodně arogance. A to mi, Petro, promiň, ale je to tak. Všechny hážeš do jednoho pytle a když pro Tebe nejsme smysluplní, můžeme říct i my Tobě, proč to všechno vlastně děláš, pro koho?Jen pro ty, co Tě budou neustále za všechno chválit a obdivovat a psát jen pozitiva? Zamysli se nad sebou, prosím..... Denisa

      Vymazat
    13. Co to plácáš Deniso? Neznám příjemnější a ochotnější blogerku, než je Petra, asi nevíš co to znamená arogantní. Odpovídá v komentářích, stále přináší něco nového, přispívá skoro každý den. Sama jsem jí psala několik emailů s prosbou o radu a vždy ochotně odpověděla. Já se jí vůbec divím, že ty vaše žvásty zveřejňuje a ještě je ochotná na ně v klidu reagovat, už jsi jdi provokovat jinam, už jsi se vyjádřila níže, tak neotravuj, nikdo na tebe není zvědavý. Už jsem to fakt nevydržela a musela jsem reagovat, to je neuvěřitelné, co všechno musíš snášet, Peťo, pevné nervy a vše nejlepší k svátku.

      Vymazat
    14. Pokud Ti to leze tolik na nervy a nemůžeš to snést, proč to čteš a proč se tak vztekáš? Já plácám? Možná, ale co děláš Ty? A takové výrazy jako "neotravuj, jdi si provokovat jinam....", proč tolik hrubosti? Myslíš, že provokuji? Nikoliv! A na Tebe třeba taky není nikdo zvědavý a taky si to přečte. Přeji pěkný večer a neměla by sis ho kazit tím vztekáním, to totiž o Tobě lecos vypovídá.... Čekám další ostrou reakci:-))) No, spíš mě to pobavilo a zasmála jsem se. Denisa

      Vymazat
    15. A jen tak mimochodem, anonyme, já se alespoň podepíšu... :-))

      Vymazat
    16. A proč ty lezeš k Petře na blog, když jí umíš akorát pomlouvat? Myslíš si, že na to někdo zvědavý je? Už přestaň otravovat s tou tvou kritikou, urážíš tady autorku blogu a schováváš to za to, že ji chceš pomoct, víc ubohá nemůžeš už být. S podpisem jsi pobavila, to je vidět tvoje inteligence, kterou se tady oháníš a urážíš Petru, ale sama ji nemáš ani co by se za nehet vešlo. Já se můžu podepsat třeba Pepa z depa a je to úplně stejné jako Denisa.

      Vymazat
    17. Tvá inteligence je opravdu nulová...Neznáš mě, tak neposuzuj.Možná by ses divila.Dál už opravdu no comment, to nemá cenu. Ale máš pravdu, můžeš být třeba i ten Pepa z depa, můžeš to psát jako kdokoliv. Nechci nikomu křivdit, ale kdo ví,kdo se za anonymem skrývá...

      Vymazat
  28. studujem zubne lekarstvo a myslim, ze ti tie zubky ozaj nenarovnali spravne, dokonca profil sa ti ani trosku nezmenil. nebudes robit o tom clanok? mozno keby som videla fotky vedla seba pred/po zmenila by som nazor:-) off topic ale nemozem za to:-) dakujem a ahoj
    danka

    OdpovědětVymazat
  29. dokonalý outfit podľa módnych stylistou by mal obsahovať max. 3 farby, čiže aj mne tam vadi ta zlatá, ale inač všetky kúsky su nádherne, tieto tyrkys džíny mám tiež a toto leto veľmi obľúbené, mám ich aj v lila a bielej farbe, ......tak čau

    OdpovědětVymazat
  30. Nieeeeeeeee :( toto sa mi nepáči, prepáč.

    OdpovědětVymazat
  31. Pod jakým názvem je ta kabelka? Že bych se koukla na ebay :)

    OdpovědětVymazat
  32. Mě se to moc líbí, nosila bych! Botky jsou super, všechno to ladí. Na řeči o počtu barev nedej, důležité je jak se v tom cítíš a to je vidět, že dobře :-). Takže dávám palec nahoru!!!! Adéla

    OdpovědětVymazat
  33. Peti outfit se mi líbí a to moc! Krásná kabelka a balerínky! Opravdu moc moc krásné!
    http://thefesh.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  34. Líbí se mi to moc, kombinace barev i outfit celkově :)

    OdpovědětVymazat
  35. Wow košile a kalhoty dokonalýýýý! :D doplnky na muj vyrazny,to chce odvahu ,kterou ty máš :)

    OdpovědětVymazat
  36. Odmyslím si neonový náhrdelník a výraznou kabelku (to vážně není nic pro mě) a zůstane mi nádherný svěží outfit, který ti vážně moc sluší. Zaujal mě lak na nehtech, určitě na něj mrknu. V detailu jsem si všimla, že má v sobě také třpytky. Jak se ti, Peti, odlakovává?
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo,je krásný, dávala jsme fotku zblízka na facebook (kdyžtak mrkni nebo k Labradooře) a hlavně, perfektně drží, po týdnu bez odlupování konečků :). Odlakovávání probíhá překvapivě dobře na to, že má hrubý povrch, ne tedy jako krémovky,ale zdaleka to není tak hrozné jako třpytkaté laky, za mě bych ho tedy určitě doporučila, je boží :)!

      Vymazat
  37. Bílé nebo nude botky a bílá nebo nude kabelka ... a náhrdelník bych nechala doma,dominantní tam jsou ty krásné kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  38. ahoj Peto, dyz mas tu nesnasenlivost laktozy, musela si jit na kolonoskopicke vysetreni? Bohuzel na to musim jit, tak bys byla hodna, kdyby jsi mi treba dala par rad, pokud si na tom byla. Dekuju moc! Jinak ti to moc slusi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano , musela, nebylo to teda vůbec nic příjemného, ale horší než samotné vyšetření, které je nepříjemné spíše z lidského hlediska, než že by to bolelo nebo tak, byla ta dieta před vyšetřením, málem jsme umřela hlady :(, ale samozřejmě se to dá všechno vydržet, neboj se ;).

      Vymazat
    2. Ničeho se neboj! Ta příprava je sice děs, snad horší než samotný vyšetření. Ale nic, co by se nedalo zvládnout!

      Vymazat
  39. A mně se to líbí. Baleríny se špičkou se mi nikdy nelíbily, ale tyhle mi překvapivě nepřijdou špatné. Je to sice bláznivé, hodně barevné, možná i přeplácané, ale je to jenom oblečení, nehrotila bych to :-) Džíny a bílou košili si umí obléct každá, na tom není nic extra, za mě palec nahoru :-) Navíc z toho čiší pohodlnost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je i můj názor, že je to jen oblečení, občas mi přijde, že to někteří berou až příliš vážně :).

      Vymazat
  40. Každá pes jiná ves! sorry! Za každou cenu ukázat vše nové, co se k sobě typově ale vůbec nehodí!

    OdpovědětVymazat
  41. Ta kabelečka je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. Tak jsem ti chtela vytknout to,ze na kabelce mas stribrnou coz se k te zlate nehodi ale pak jsem si vsimla,ze na nahrdelniku mas stribrnou taky takze je to vlastne dokonale promyselny outfit:-).Mozna bych jak uz tady nekdo rikal nedavala ten zlatej pasek ale to je teda malickost jinak ti to slusi a naprosto souhlasim s tim,ze je potreba improvizovat,mas blog tak je potreba porad zkouset novy veci,rifle nebo dzinovy kratasy nosi kde kdo a myslim si,ze to je ten problem-jakmile si clovek vezme neco jinyho,neobvyklyho tak se to nelibi,no spis na to lidi nejsou zvykly takze bych ty negativni ohlasy nebrala vazne:-).Docela by mne zajimalo jestli si ty nebo manzel vsimas,ze se po tobe treba chlapi nebo vubec obecne lidi otaceji?jinak jeste chvalim to,ze se opravdu jako snad jedina ze vsech blogu ktery jsem rada sledovala svymu blogu poctive venujes,opravdu mam pocit,ze vsechny ostatni blogerky,cesky blog dost flakaji,poslou neco jednou tydne a jeste treba nejaky recenze na veci ktery uz kazdy zna a tim to konci,docela chapu,ze jsou prazdniny ale pokud nekdo chce opravdu neco dokazat tak by si z tebe vazne mel vzit priklad,muj nazor:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuju hrozně moc za komentář, já se opravdu snažím věnovat blogu na 100% a přinášet zajímavé a nové věci, aby vás to tu bavilo, samozřejmě ne vždy se to povede a ne vždy je to všem po chuti, to je přirozené :). Jinak co se týká oblečení, já to tedy nepozoruji, ale manžel říkal, že prej někdy jo,ale otázka je,zda se otočí,že se jim to líbí nebo naopak :), myslím,že jsme dost konzervativní a kdokoliv vybočí jakýmkoliv směrem z řady, tak se na něj kouká často skrz prsty a je snaha ho do té řady zpátky zastrčit :). Jinak teda ted se musím přiznat,že asi zas tak promyšlené to není, ten náhrdelník i spona na kabelce jsou také se zlatou,ne stříbrnou, možná to tak vypadá jen na fotce, jak se to leskne ;).

      Vymazat
    2. Víš Peti,já poslední dobou dost přemýšlím ,proč to lidi píšou,ale oni berou blog jako místo,kde bude blogerka dokonalá ve všem a bude podle jejich představ plnit stránky modními trendy podle amerických hvězd ...oni si tě zidealizujou podle svých představa ejhle to ty nejseš...
      Jim prostě nedochází,že to je tvůj blog,tvoje moda a tvoje podání mody a tvoje napady,tvoje zkušenosti ,jsi to ty,tak se prosím tě neměn a ikdyž lidi reptají,drbou tě,kritizujou,jen proto,že máš 4 barvy v outfitu ,tak bud svá,dělej to tak jak se to tobě líbí,já třeba řeknu jak bych to nosila já a TAKY TO NIKOMU NENUTÍM! PROSTĚ JSI TO TY! A toho si važím a vždy si dokažu vybrat to co se líbí mě a tady to byla košile a kalhoty,jinde šortky,prostě neměn se za cenu,že ustoupíš sama sobě,tohle jsi ty a o tom TVŮJ blog je <3
      Já nevím jestli tím někoho naštvu a jestli někdo pochopí co tím chci říct,ale nebudu Petru tady drtit kritikou na vše,klidně napíšu ,že se mi něco nelíbí,ale nebudu jí říkat u každého článku,fuj náhrdelník,fuj ta barva,fuj ta kabelka asi po milionty...ale řeknu třeba svou variantu jak některé kousky nosit a Peta to může vzít i jako inspiraci od nás, a né číst tu nagativitu tady pořád dokola,protože každému musí být jasné,že se nezavděčí všem.
      Říct svůj názor je fajn,ale co tak třeba být víc pozitivní? Např ta kabelka je fajn,ale barva už moc a podobně? A né hned drtit Petru tím jak nemá vkus ,to si radši najdu něco co se mi na tom líbí....protože toho negativního je kolem nás tolik. Kritika se dá snášet,ale někdy je to už přehnaný...jakoby nenávist nebo co :(
      Nevím zda nezačnu válku,proto říkám předem Peti,že pokud nechce at to neuveřejnuje <3

      Vymazat
    3. Luci děkuju moc za tenhle komentáře, já bych řekla, že máš pravdu, že je to všeobecně tou atmosférou a tím, že lidé přispívají anonymně. Kdyby museli pod profilem se svou reálnou fotkou, určitě by tady takové komentáře nebyly. A máš pravdu, také z toho kolikrát cítím zlobu a negativitu, prostě jen mě shodit, je to škoda, že takové komentáře kazí diskuzi. Jenže já chci dát prostor všem a zveřejňuji všem všechno (krom tedy vyloženě vulgarismů nebo úplných hovadin), nechci to nějak vyloženě cenzurovat, možná bych měla, ale jsem proti tomu, chci zachovat svobodu projevu, jen někteří jedinci (a ted nemyslím nikoho konkrétního), si to prostě nezaslouží a neumí s tím naložit a chovat se normálně slušně.

      Vymazat
    4. A taky mě překvapuje, že se lidé diví, že každý má jiný názor a vkus, tady to vypadá, že pokud mi někdo něco zkritizuje, tak já bych s tím měla hned souhlasit a říct, jo máš pravdu, příště si to vezmu jinak, aby neměli řeči, že neumím přijmout kritiku. O tom to ale přece není, pokud mám jiný názor, neznamená to,že neumím přijmout kritiku,ale že s někým prostě jen nesouhlasím :). Ovšem na druhou stranu,jak jsi psala, zpětná vazba a vaše názory jsou pro mne skvělá věc, mohu se nad tím zamyslet a dojít třeba k názoru,že jsme to mohla udělat líp a že máte pravdu, nebo taky, že mi to líbí tak,jak jsme to udělala, o tom jednoduše diskuze je. Ale to věčné osočování z něčeho (neumíš přijmout kritiku, někoho kopíruješ, přetahuješ si naschvál rty, pitvání kabelky atd atd.....), to mi přijde úplně mimo mísu a fakt to člověka otráví.

      Vymazat
    5. A zase jsme u toho, Petro. Ty bereš některé věci moc vážně a reaguješ opravdu přehnaně a podrážděně, to je z Tvých příspěvků cítit. Promiň, ale všimla jsem si toho také a to jsem vlastně nezávislý pozorovatel. Každý má opravdu jiný vkus, jiné názory, ale pokud jsou napsány slušně, nevidím v tom problém. Proč tady vytahuješ staré věci jako je přetahování rtěnky apod.? Myslím, že se tím tak trochu shazuješ sama a tím víc na to upozorňuješ. Promiň, to je můj názor a nemyslím to nijak ve zlém. Denisa

      Vymazat
    6. Drž se Peti, doufám,že si nenecháš znechutit to co tě baví a budeš to dělat ještě dlouho :)
      Ještě jsou tady pořád lidi kteří tě mají rádi a baví je co dělaš a děkuju ti za to :) <3

      Vymazat
    7. Nenech se tím otrávit, Peti. Musím se přidat k názoru Lucky. I když ti sama do komentáře někdy napíšu, že to a to je už na mě trochu "moc", tvůj blog mě BAVÍ právě pro tvé originální příspěvky a každý, ať si z toho vezme to své.
      Míša K.

      Vymazat
    8. Slečna Denisa ,má asi trochu depresivní období a bere si vše moc vážně,jak bylo řečeno,tohle je ukázka Petřina outfitu,jak JÍ se líbí,já se Petry prostě musím zastat,nemůžu zavírat oči nad komentáři. Pochopte jednu věc,pokud kritika,tak ok,ale oprávněná a na místě,to co Petra ukazála je moc krásné,ale pro některé z nás moc odvážné,co se týká barev,tak klídek a vemte si z toho inspiraci,prostě to co se vám líbí,kabelka,nahrdelník,kalhoty ,košile... Na tomto není co kritizovat!
      Já Petu obdivuju za to,že tohle ustojí a že je hrdá na to co dělá a baví ji to. Některé komentáře jdou nevhodné,osobní-drzost se na některé věci ptát!
      Peti drž se!

      Vymazat
  43. S jinou kabelkou a náhrdelníkem by to nemělo chybu. Krásná postava, krásné boty!
    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady jsme u toho, co člověk, to názor, ale to je dobře, každý má nějaký vkus, ale ne každý jde se svou kůží na trh. Právě ta kabelka a náhrdelník, naopak dle mého názoru, dodají celému dílku kouzlo, čímž je, tím čím je, tedy krásným. Takže vidíte, jen dva lidé a hned dva názory. Takže Péťo, pokračuj, máš skvělé nápady. Já bych řekla (z toho co uveřejňuješ)i skvělý cit pro barvy, vkus, vtip, šarm, zůstaň svá, nenech se otrávit, držím palce. J.V.

      Vymazat
  44. To je tedy rozdíl ! http://www.ebay.com/itm/Ladies-women-shoes-flat-base-shoes-Gold-Clear-Ballet-Flats-pointed-toe-glitter-/221266152387?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item33847d8bc3 můžete mě říct, proč to mají na Choies tak předražené???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. těžko říct, proto jsme hned psala,abyste mrkli na ebay, že jsou tam levnější ;)

      Vymazat
    2. Můžu se prosím zeptat, kolik stojí na tom Choices? Já je nemůžu nikde dohledat...děkuji za odpověď
      Lucka

      Vymazat
    3. tady: http://www.choies.com/product/toecap-pointed-ballet-flats-1

      Jinak na ebay je seženeš asi za 15-20usd ;).

      Vymazat
  45. Mě se moc nelíbí takovéto košile, vyměnila bych ji za obyč bílé tílko, jinak krása :)
    Můžu se zeptat, jen ze zvědavosti, máš řidičák? :)

    OdpovědětVymazat
  46. Péťo, pro mnoho holek jsi vzorem, a proto mi to nedá... Pod bílé věci by se měla dle mého názoru nosit tělová podprsenka. Já vím, že si mnoho holek myslí, že bílá jak je decentně vidět, že je to sexy, a chápu, je to věc názoru, ale...Tělová se mi zdá prostě vhodnější. Nemůžu si pomoci. Já to mám prostě tak, že mi ta "prosvítající" bílá sexy prostě nepřijde. Ale nic ve zlém, samozřejmě.
    Jinak se mi outfit co se barevnosti týče moc líbí. Dotažené, skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju, ta podprsenka je pochopitelně tělová, možná to u tebe vypadá na monitoru jako bílá, nevím :), ale pod průsvitné věci SAMOZŘEJMĚ nosím zásadně tělovou a hladkou ;).

      Vymazat
  47. Ahoj Petro.. :) moc se mi to líbí a hodně mě zaujaly boty, koukala jsem na ebay, ale asi neumím hledat... našla jsem tam jen ty zlaté a černé.. viděla jsi někde i nějaké jiné? Já bych zajásala nad stříbrnýma, ale asi takové nedělají..:D Nebo mají třeba ty boty nějaký název, podle kterého by se daly hledat? Děkuji moc za odpověď... mám tvůj blog moc ráda :-) Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Markét, já jsem viděla na ebay zlaté, černé a červené myslím, stříbrné taky ne, ale hledala jsem pod heslem "pointed toe flats" ....... jo tak úspěch :), třeba tady:
      http://www.ebay.com/itm/Womens-Bling-Transparent-Flats-Glittering-Pointed-Toe-Wedding-Shoes-Casual-Shoes-/360669677057?pt=AU_Women_Shoes&var=630129144545&hash=item53f9968601

      Vymazat
  48. Tvůj blog sleduje pravidelně každý den asi tak půl roku a předávám ho dál svým kamarádkám. Vždycky když jsem třeba nějak učesaná,tak se mě ptají,kde jsem se to naučila nebo jdem nakupovat do drogerky tak říkám, to si holky kupte na to jsem četla dobrou recenzi u Petralovelyhair. Oni se mě ptají kdo to je a já vždycky polomrtvá,že tě neznají :D Řeknu ta největší borka na českém internetu,tak pak jim pošlu tvoji adresu a už sem taky chodí. A Peti ani jednou se mi nestalo,že se mi na tvem blogu něco nelíbilo a to je mi 18 a mohlo by se stat,že přes ten věkový rozdíl,by se mi něco nelíbilo,ale to nehrozí:D !Nechtěla jsem psat tak dlouze,protože jsem četla na fb,jak jsi zaneprázdněná a nechtěla jsem ti přidávat prácí,ale můj jeden komentář to asi nezachrání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, hrozně moc děkuju, tvůj komentář mě moc potěšil a co se týká zaneprázdněnosti, já jsem vůbec nikoho nechtěla odradit od psaní komentářů ;),všechny hrozně ráda a čtu a snažím se na vše odpovědět, protože když vám stojím za to, že si uděláte čas a napíšete, tak to je pro mne samozřejmost odpovědět a moc mě to těší, když se někdo na něco ptá :), jako jo, někdy třeba něco přehlédnu, ale jsem za zpětnou vazbu hrozně moc ráda a vděčná, jen piš! :D
      A děkuju moc za tu borku, haha, to jsi mě pobavila <3.

      Vymazat
  49. Petruš, jindy se mi tvé outfity poměrně líbí, ale tohle ne. Ty neony se strašně tlučou s mentolovou a zlatou. Je toho opravdu moc naráz a působí to neuceleně :(

    OdpovědětVymazat
  50. Peti, krásnej večer...Mě tahle kombinace barev zaujala. Taková krásně letní a zářivá. Vůbec tam žádnou přeplácanost teda nevidím, sama nejsem typ člověka, který musí vše ladit do jedné max dvou barev. Naopak se mi to s tou neonově žlutou velmi líbí, krásně to oživila. Inu, ono je to na vkusu. Upřímně, když se člověk koukne do přírody, tam je tolik barev... Znám lidi, co mají styl ala šedých myšek, samé tmavé barvy. Já se to snažím střídat. A pokud mám třebas tmavé tričko, tak to oživím líčením a něčím barevným na krk nebo do uší a je to. Ale v barevnějších věcech je mi líp. Takže k tobě Peti vždycky moc ráda nakouknu pro inspiraci :) Měj se krásně :)) Denča V.

    OdpovědětVymazat
  51. Celkem se mi to líbí - hlavně kombinace neonů s mentolovou a bílou je super. Ale už je toho na mě moc - hladká bezkrajková košile by byla lepší. Tuhle bych si zase nechala k něčemu jinému.
    Stejně tak u bot už mip přijde aplikace na špičce moc. Ale celkově pozitivní :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Mě se ta kombinace líbí, přijde mi hezky letní :) i když já neony až tak nenosím ale neodsuzuji je takže tak :) Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  53. outfit vypadá skvěle, tobě ty neony prostě sedí :) zaujalo mě řešení zad u košile a ty boty, nikdy bych neřekla, že se mi boty s takovou špičkou budou líbit, ale jsou fakt bomba :)

    OdpovědětVymazat
  54. mně se outfit líbí! nemám ráda přeplácanost, ale tohle k sobě hezky ladí a epůsobí to na mě nijak špatně. moc se mi líbí ta košile a i kabelka s náhrdelníkem :)

    OdpovědětVymazat
  55. Já na neonech a barvách obecně neujíždím,ale strašně se mi líbí tvé nadšení ...Ta pozitivní energie mě nějak stále přitahuje chodit na tvůj blog. Krátím příjemně chvíle v práci. Děkuji,Jindřiška

    OdpovědětVymazat
  56. Hezkyy :) Ta zlatá na mě taky působí už možná trochu moc, nude by byla ideální!

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Petro,
    Moc ti to sluší :) Vše k sobě dokonale ladí! Prostě bez neonek by to bylo nudné :D
    M.

    OdpovědětVymazat
  58. Nevím... Mám to tu ráda, ale ra košile... Ta krajkovaná záda se mi nelíbi, leda pod to vzít tílko, nebo nevím co, ta koukající podprsenka mě irituje. Navíc i mě se ukazuje spíše jako bílá, i když s takovým odhalením je to asi fuk. Zbytek fajne, ale ta košile nee :)

    OdpovědětVymazat
  59. U mě úžasně barevně laděno, velmi pozitivní, radost takto oblečené ženy potkávat na ulicích, to má člověk hned lepší náladu a chuť udělat taky ten svět hezčí. U mě palec nahoru, fakt pěkné, na hloupé řeči bych nereagovala, tady jde přece jen a jen o tvůj subjektivní pocit, jak to vnímáš ty a tví blízcí, na nich záleží. To je důležité. J.V.

    OdpovědětVymazat
  60. Ten lak a ty boty jsou naprosto úžasný ...hned musím obhlídnout eshop :)

    OdpovědětVymazat
  61. Peti moc hezký outfit, určitě bych se za tebou s pochvalou na ulici otočila!

    Kdo to nepochopil, musí mít šíleně nudný styl, tohle se ti vážně povedlo!

    OdpovědětVymazat
  62. Všechno nejlepší k svátku Peťulko ! :)

    OdpovědětVymazat
  63. Moc vám všem děkuji za vaše příspěvky do diskuze a komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  64. Jeee a ja si zrovna nedavno koupila nonove zlute lodicky! :) ted jeste cekam na bubble neklace z Ebay a taky neco vymyslim :) Tahle tva kombinace je super, chvalim ;) I kdyz 2 neonove kousky by uplne stacily...tak kabelka uz by byt nemusela, ale jen muj nazor.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!