Plavkový a podprsenkový speciál 2013

by - 02 srpna

Krásný pátek všem,

myslím, že v tomto horkém počasí docela aktuální téma a stejně jako vloni, přehlídka a tipy ode mne na spodní prádlo a plavky pro nás neobdařené :). Mějte fajn víkend a užívejte teplého počasí a určitě mi napište, jaké je vaše oblíbené letní prádlo nebo plavky a jestli se vám líbí něco z mého výběru ;).


Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).
loňský díl plavkového a podprsenkového speciálu 2012: TADY 
eshop se spodním prádlem: http://www.moje-pradlo.cz
Victoria´s secret: http://www.victoriassecret.com
líčení: stíny NYX Bohemian rhapsody, černá horní linka a řasy Ardell Demi wispies, Dermacol Love lips 01 Love, tvářenka NYX Taupe
lak: Loreal Rose aphrodisiac
tílko: Tally weijl
a kdybyste neměli plavek dost, mrkněte ke Káje ;)!
Ještě jedna informace pro ty z vás, kdo čekáte na štětce:

Dneska dorazila nová várka vyprodaných Flat topů PetraLovelyHair a protože bych vám chtěla zpříjemnit nejen čekání na sady na oči, ale i léto, tak od zítřka bude na oba štětce z mé řady celý týden sleva  (3.-11.8.) a každý ze štětců bude po celou dobu jen za 200kč, pokud budete kupovat oba, tak za 380,-, poštovné zdarma jako vždy při platbě předem .



You May Also Like

101 komentářů

  1. Ty jsi nadherna bez tech rovnatek, vazne kocka :) a plavky mas krasny vsechny, ono, kdyz jsi stihlounka, tak by na Tobe vypadaly dobre jakykoliv:).

    OdpovědětVymazat
  2. Na léto jsem si ted chtěla taky sehnat podprsenku, která drží bez ramínek a přišla jsem na to, že doma takovou mám a drží parádně.
    Jinak na netu prádlo nekupuju, vystačim si třeba z New yorkerem, miluju to prádlo, mají nádherný, kor když chci spíše sexy krajkovaný, podvazky apod. Akorát teda velikosti, i když kolikrát sáhnu po tý samý, tak se teda liší.
    Co mi ale vadí, ve většině obchodů jsou teď samý push-upky, sice nemám velký prsa, ale se svýma dvojkama nemám potřebu nosit push-up, přijde mi to zbytečný.
    A hezký video, sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Možem sa spýtať, že prečo si kupuješ napríklad kozmetiku z drogerie a vravíš, že ti je ľúto dať 600kč za rúž a kupuješ si tak drahé plavky ? Sú v niečom lepšie ? Dlho vydržia alebo...? :) toto nechcem rýpať, len ma to zaujíma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě mám pro ně slabost, hrozně se mi líbí, nikde jinde se i nelíbí tolik jako na VS a taktéž mi vydrží, i když to stejně hodně měním a prodám a pak zas koupím nové ;).

      Vymazat
  4. Mně se nejvíc líbí ty modré třásňové a pak ty bílooranžové :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak říkáš, v Chorvatsku ty plavky na každém rohu - také jsem o nich přemýšlela, ale jelikož se tam v nich promenádovalo moře slečen, koupila jsem raději šaty :)

    A obdivuji tě, že kupuješ plavky a spodní prádlo z netu. Já mám problém i v obchodech. Vidím kalhotky S, vyzkouším a vlezla bych se do toho pomalu dvakrát. Podprsenky, to je taky jedna velká katastrofa.

    Jinak nemáš link na ty "vycpávky" do plavek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba tady :): http://www.ebay.com/itm/Hot-Bikinis-Swimsuit-Bra-Push-Up-Pushup-Removeable-Bra-Pads-/350847760442?pt=US_Women_s_Accessories&hash=item51b027f83a

      Vymazat
    2. Tady jsou za dvacku bez poštovného... http://www.ebay.com/itm/Hot-Bikinis-Swimsuit-Bra-Push-Up-Pushup-Removeable-Bra-Pads-/350847760442?pt=US_Women_s_Accessories&hash=item51b027f83a

      Vymazat
  6. Rovnátka jsou dole, zoubky jsou nádherný!!! Celý video jsem na ně koukala - moc ti to sluší :) a jako vždy - perfektní video :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nemohla by jsi mi dát link na ty modré plavky z ebay? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už nevím,ale zadej womans bikini,ale mají toho mraky:

      např: http://www.ebay.com/itm/2013-Sexy-Tassel-Women-Padded-Fringe-Bikini-Swimwear-Swimsuit-Bathing-Suit-/370866029225?pt=US_CSA_WC_Swimwear&hash=item56595682a9

      nebo :
      http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=woman+swimwear+bikini&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.Xwomans+bikini&_nkw=womans+bikini&_sacat=0

      Vymazat
    2. Děkuju :)

      Vymazat
    3. Peti, prosímtě, jak dlouho trvalo než ti ty plavky od objednání došly a platí se nějaké poštovné po čr ( i když je free shipping?, nemám s tím žádné zkušenosti tak se rači ptám :)) děkuju

      Vymazat
  8. můžu se zeptat jak dlouho jsi měla rovnátka a jaký? máš moc hezký zoubky. hodně lidí po sundání rovnátek má zažloutlé zuby, byla jsi na bělení? děkuji za odpověd´.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem fixní, kovová, rok a půl :) a nebělila jsem, po rovnátkách se několik měsíců zuby bělit nesmí, resp. neměly by, je to příliš velká zátěž :)

      Vymazat
    2. tak jak to že máš tak krásné bílé zuby :) většina lidí po sundání rovnátek mají zažloutlé zuby, s rovnátky se špatně čistí zuby :(

      Vymazat
  9. Minulý rok jsem si koupila v Lindexu modrý vršek push-up za 100 a spodky od plavek v NY za 30Kč. Jeden se mi fakt hodně líbí, protože má na boku mašličku :-) Taky mám prsa po tatínkovi takže nic moc proto už kupuju zásadně push-up:-D Jinak mám dvoje trojúhelníkové protože ty jsou prý nejlepší na malé prsa. A podprsenky nakupuju taky v Lindexu ve slevách většinou okolo 100-300 Kč :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Potřebuju nějakou novou podprsenku a docela jsi mi navnadila na Lormarku. Musím se po ní mrknout!

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem se pořád dívala, co je na tobě zvláštního a trvalo mi chvilku, než mi to docvaklo! Zoubky máš krásný!! :)

    Malinko ti závidím tvou nádhernou sbírku, na moje proporce se tak nádherné prádlo moc nedělá :( Hlavně plavky máš úžasný!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. fakt krása:) nechtěla by jsi udělat video,jakto děláš,že máš tak bílé zuby?Jinak ti to moc sluší a nejvíce se mi líbí ty s těma třásněma z ebay:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, no já zuby nebělila 3 roky,ale video o rovnátkách a péči určitě bude :)

      Vymazat
  13. Týýýýýýýýjo, já jsem tě v první vteřině, ještě než jsem si pustila video, nepoznala:) Jsi náádherná , sluší ti to moc, vážně. Tak a teď jdu dokoukat video:D

    OdpovědětVymazat
  14. Péťo....... JÁ TĚ MILUJU!!!.... já to prostě musela napsat.. jsi skvělá, úžasná, nádherná!

    OdpovědětVymazat
  15. Moc tito sluší a video je super...Máš nádherný plavky nejvíc se mi libí ty žlutomodrý a ty plavky od Viktorky...jinak podprsenka ružová je nádherná a libila by se mi i v zelený neonový barvičce...

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo,

    štětce už mám oba, takže netrpělivě čekám na ty na oči.

    Jinak k plavkám, já na sebe rozhodně nekoupím v normálním obchodě. Nosím 70H a podle mého názoru dělá nejvalitnější a mně nejlépe vyhovující firma Freya. Zatímco s námi byla na dovolené v Turecku paní, jenž měla plavky z Tesca, ale za pětikilo a já Freyu za dvojku, paní se rozsypaly (prořídly vlákna) a vybledly, tak moje Freya přežila v úplným pořádku, je to silná a kvalitní plavkovina... Kupuju z brastop.co.uk, dodávka je tu do týdne, s výměnou či vrácením není problém, jsou milí a ochotní. Nakupuju tam několik let a vždycky jsem byla výsostně spokojená.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, můžu se zeptat, kdy budou v e-shopu k dostání štětce na oči tvojí značky. Já už jsem na ně děsně natěšená:D Díky:)
    A bez rovnátek kočka jak frnkačka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc! Výroba finišuje, měli skluz,ale vše včas oznáním na facebooku :).

      Vymazat
  18. Hezká jsi byla i s rovnátkama, ale bez nich jsi kočka kočičí :).. Jinak super video ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Nepřijde ti dost nevkusný cizím lidem veřejně ukazovat spodní prádlo? Mně docela dost. Ukazovala bys ho i na ulici?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to abys nechodila na eshopy se spodním prádlem, tam to ukazujou taky a ani na pláž, tam je plno lidí v plavkách a je to asi také dost nevkusný,což ;). nad tím, co je přirozené, se pozastavují jen největší hlupáci ;).

      Vymazat
    2. Hanba ženským v plavkách! Že se nestydí se takhle vystavovat a ukazovat intimní místa jako je břicho, záda nebo dokonce nohy. Předvádění podprsenek a kalhotek je vrchol, Petro musíš odříkat aspoň deset otčenášů, k vodě koupit neopren a spodní prádlo po babičce. A teď vážně - nechápu, co je na tomhle videu nevkusný. Ty snad spodní prádlo nenosíš? :-D Aja

      Vymazat
  20. Zajímavé video, opět ti to moc slušelo. Také vždycky chválím líčení, které se mi i tentokrát móóóc líbilo. Spodní prádlo i plavky - velice pěkné. Souhlasím, že některé detaily prostě dodají na ženskosti. Nenechala jsem si ujít ani 1.díl plavkového speciálu a musím konstatovat, že ... jsi se během roku neskutečně vypracovala. Sluší ti čím dál víc (to ti všichni neustále píšeme) a tvůj projev je mnohem víc suverénní.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  21. Nádhera :-) Já jsem taky hrozně plochá, ale vycpané nemosím ani plavky ani podprdy. Jednou jsem je zkusila a přes den jsem se cítila parádně, ale večer, jak jsem si vycpaná prsa i s podprsenkou sundala, tak sem si sama pro sebe připadla ošklivá a v té faleši jsem žít nechtěla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový problém naštěstí nemám :), nakonec to stejně všichni ví a plavky nosím nevycpané :).

      Vymazat
  22. Krásné prádlo i plavky! Chtěla bych se zeptat-když nosíš téměř pouze soupravy podprsenka+kalhotky, to si kalhotky večer přepereš? Možná jsem prase, ale já peru podprdu až tak po 3 dnech. A za druhé bych se chtěla zeptat-jaký máš na videu lak na nehtech? Je moc hezký. Vůbec ti to moc sluší, mohla bys teš dělat reklamu na zubní pastu, jak máš výstavní zuby:-)
    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kájo, děkuju moc. Většinou to tak dělám, že kalhotky přeperu, ale já si kupuju k jedné podprsence 2-3 kalhotky, abych to mohla střídat ;). Jinak samozřejmě, když mám bílou, černou, tělovou,tak to problém není, takových kalhotek mám vícero :). Lak je Loreal Rose aphrodisiac, vše vždy uvádím pod video, co mám za lak, líčení atd :).

      Vymazat
  23. ahoj péťo, mám jeden dotaz. mám 14 a pol rokov a ešte stále nenosím podprsenku, pretože do nej nemám čo dať, veľmi ma to štve, pretože predsa všetky baby v oveľa nižšom veku už podprsenky nosia ;(( v koľkých si mala ty svoju prvú podprdu?
    Inak krásne plavky! :) ten bandeau štýl plaviek mám rada, pretože je fakt super aj ked nemám skoro žiadne prsia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc :)! No já jsem si první podprsenku kupovala asi ve 14 a to nevyztuženou, klasickou s kosticemi a krajkovou, velikost si nepamatuji,ale možná tak 70A, myslím ale, že by se ti určitě šikly takový ty lambády, jen pruh přes prsa místo podprsenky nejsou nějak vycpaná, jen zesílená látka a vypadají moc hezky, určitě na ně mrkni :).

      Vymazat
    2. Dakujem :) Včera som si kúpila tieto http://www.hm.com/sk/product/10256?article=10256-B a sú fajn :)

      Vymazat
  24. Nádherné podprsenky i plavky. Závidím a smutním, já mám prsa 70 H, takže se mi o tak krásných podprsenkách i plavkách může jen zdát :-( Naštěstí je mám ještě pevná, tak vrchní díl plavek nenosím, ale podprdy mám jen bílé a černé. Fakt krásné video plné krásných věcí :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Zuby excelentní! Peti, určitě máš teď bezva pocit, že jsi do rovnátek šla, viď? Mám radost za tebe :)

    PS: vím, že článek není o zubech, ale musela jsem...

    OdpovědětVymazat
  26. Tesim se az se doma podivam na video:-) Jinak akce na stetce je fajn! Flat top uz mam, tak popremyslim o tom druhem... Kazdopadne se uz tesim na sadu na oci! :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, zoubky nádherný bez těch rovnátek! Sluší ti to!! :) Jen se chci zeptat, jak jsi mluvila o těch sponách na podprsenku, tak co jsi zadala do hledáčku popřípadě máš link? Zadala jsem bra clip z anglie, ale stojí asi 20,- a k tomu přeprava za 100,- a to se mi zas dávat nechce. Odkud jsi to objdnávala? Díky moc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já brala z ebay.com, ne uk, ale normálně jsem dala bra clip a seřadit od nejlevnějšího ;)

      Vymazat
    2. třeba tady : http://www.ebay.com/itm/3PCS-Brand-New-Perfect-Adjust-Bra-Strap-Clip-Cleavage-Control-/231018760609?pt=AU_Women_Accessories&hash=item35c9ca89a1

      Vymazat
  28. Máš super prádlo i plavky - na takovou postavu se kupují jedna báseň ;-) Všechny plavky malých velikostí mi přijdou děsně roztomilé a musím se přiznat, že je vždycky v obchodech okukuji a rozplývám se nad nimi :-D Doufám, že to teda nezní nějak úchylně :-D Já mám prsa velký, takže spíš musím koukat hlavně na tu velikost a až pak na to, jestli se mi líbí. Ale dneska jsem si koupila plavky od Trioly, jsou krásný i mi sedí ;-) Mají tam i větší velikosti podprsenek, takže hurá, nemusím kupovat prádlo na netu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, úchylný to vůbec není, prostě je fakt, že v menší velikosti to košíčky jsou takové hezčí, ono i dětské šatičky jsou hezčí než dospělé, je to prostě takové roztomilejší,no :D......

      Vymazat
  29. Peti,kdy planujes dat do prodeje stetce na oci,ktere jsme videli na fotkach z dovolene?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, zdržela se výroba,ale už finišují, takže čekám, kdy to bude hotové komplet :), sleduj facebook, určit+ to tam hned dám :).

      Vymazat
  30. Jo "spadlou placku" mám taky, nebo teda aspoň takovej pocit a je pravda, že brazilky a tenhle ten šev vzadu z toho opticky dokážou něco vytvořit:) Já jsem si sehnala i spodek plavek brazilky, bez gubiček vespodu, takže se to do těch půlek nezařízne a je to super:)

    OdpovědětVymazat
  31. Já od těch tvým zubů fakt nemůžu odtrhnout oči, fakt krásný!!! Úplně závidím!!!Jinak jsem teď objevila úžasnou podprsenku, která dodá super objem a není až tak vycpaná jako Lormal double. V té mi bývá docela horko a není až tak příjemná:)

    http://www.beate-uhse.cz/podprsenka-ultralight-gel-3-v-1-d01865.html?art_color_id=04&art_size_id=11&category_id=&offset=1&page=

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takové podprsenky mám také ráda :), mám podobnou od Sielei, klasikou push - upku a taky jí ráda nosím :)

      Vymazat
  32. Pěkné video. Mně nejvíc zaujaly plavky, protože po tom, co jsem byla na brafittingu, tak vím, co mi za podprsenky sedí a bohužel ani před brafittingem jsem cítila, že podprsenky z NY nejsou optimální pro mě. Ale upřímně výběr prádla je dost individuální věc. :)
    Každopádně všechny plavky od VS jsou super a nejvíc se mi líbí ty poslední. To prošívání na zadečku je parádní právě proto, jak říkáš, že se nezařezávají do zadku. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti,
    Ve videjku ti to zase ohromě sluší, ale chci se zeptat na něco jiného. Nemohla by jsi mi doporučit nějakou kvalitní sadu štětců nejlépe s umělými vlákny? Nebo třeba udělat video o tom jakou sadu a jaké štětce používáš ty? Mě už totiž nebaví kupovat štětce po jednom ráda bych zainvestovala a koupila si nějakou sadu která by byla v takovém tom látkovém pouzdře abych je měla vždy pohromadě, nejideálnější by bylo aby jich tam bylo tak 8-12 více jich jako amatérka nepotřebuji děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, videa o štětcích už mám asi dvě nebo tři, mrkni do straších videí ;). Jinak já používám sadu od Sigmy a ted i sadu na oči a kabuki svou PetraLovelyHair. Od té Sigmy koukej na sety Mr. Bunny, jsou veganské, tedy umělá vlákna, také set od sedony lace v kulatém pouzdře je syntetický. Zanedlouho bude na eshopu k dostání i sada na oči mé značky, které bude taktéž syntetická :). Na vše můžeš mrknout na www.lovelyhair.cz, pokud můžeš investovat, brala bych Bunnyho od Sigmy, ten je skvělý :).

      Vymazat
  34. Jak už psal někdo nade mnou, obdivuju, že kupuješ prádlo přes net. Já mám velký problém, většina je mi velká, nebo nesedí. Ty jsi taky hubeňounká, tak se divím, že na sebe seženeš - kupuješ nejmenší velikost? Možná bych mohla investovat do značky, ale bojím se, že mi nebude.
    Jinak děkuju za blog a skvělé články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lído, děkuju moc a já problém nemám v tom smyslu, že mám už ozkoušenou značku a vím,co mi sedí, takže se nebojím třeba od Lormaru objednat, mám od nich 1 a sedí mi skvěle :).

      Vymazat
  35. Ahoj Peti, chtěla bych Tě poprosit o odkaz na podprsenku z videa pro odhalené záda. :-) Zkoušela jsem ji najít na stránkách www.moje-prádlo.cz ale nějak se mi to nedaří :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady :): http://www.moje-pradlo.cz/damska-gelova-double-push-up-podprsenka-lormar-gloss.html

      Vymazat
    2. Díky moc jsi zlatá :-)

      Vymazat
  36. Skvělé video! Plavky od VS se mi moc líbí, zvláště žluté s kopretinou a citrónky :-) Jsou roztomilé a velmi ženské.

    S těmi Lormar jsi mě docela nalákala, až budu chtít utrácet, tak se po něčem poohlédnu ;-)

    OdpovědětVymazat
  37. Super děkuji a jsou pro tebe lepší štětce od Sigmy nebo štětce od Sedony? Jde mo o to aby při nanášení stínů a pudru moc neprášily a tak :) Jinak co se týká Sigmy tak asi moc velký rozdíl mezi řadou Bunny nebo Make me cool moc velký rozdíl nebude že? Děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Péťo :))
    Tvůj manžel má opravdu vkus, hrozně moc se mi líbí růžová podprsenka z NY a plavky s kopretinou! Ty modré plavky s třásničkama taky nemají chybu teda! :-).. Jinak ti to strašně moc sluší, jen si nemůžu zvyknout, že už nemáš rovnátka :) Ale zoubky máš fakt super, tak je koukej pořádně ukazovat! :D .. Nechtěla by si natočit video,kde se líčíš bez zrcátka? Mohlo by to být fajn, teď jsem koukala na videa na youtube a vypadá to zajímavě :D
    Přeji krásný, slunečný den. S pozdravem
    Verča ♥

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj,můžu se zeptat,jestli mají ty tyrkysové plavky z E-Bay vycpávky? Nebo jsou aspoň trochu push-up? Díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nemají a push up nejsou, mají jen zesílenou látku,aby držely,ale nezvětšují, ani nenadzvedávají ;).

      Vymazat
  40. Já po brafittingu (píše se to tak? :-) zjistila, že moje velikost není nejoblíbenější 75B, ale 65E :-D
    Bylo báječný zjistit, že nemusím mít ten zadní pruh pomalu za krkem a košíčky neodstávaj a ani v nich nemusím mít kilo molitanu, abych měla nějaký prsa :-D
    Není to sice levná sranda, sehnat práskačku v týhle velikosti, ale mám čtyři nejzákladnější: dvě černý hladký (černou nosím nejčastěji - tak na střídačku), bílou hladkou a tělovou hladkou.
    Všechny mají odepínací ramínka a jsou zcela bez zdobení. Taky nesnáším jiný spoďáry a podprdu, ale s touhle mojí "výbavou" to fakt není těžký sladit :-D
    No a na "hurá akce" teda občas navštívím nějakej New Yorker a ono to na tu chvíli stačí, i když to tak úplně báječně nesedí :-D :-D

    Na plavky jsem extra úleťák. Mám jich víc, než si většina lidí může dovolit dní dovolený v létě. Včetně mě :-D
    Takže za devět dní na pláži vystřídám dvacatery plavky s přehledem :-D
    Ale na zahradě k bazénu taky chodím jen v jedněch, co jsou bandeu (z opálených pruhů šílím) a ramínko si dávám, jen když si pouštím protiproud.

    Plavky od Victorky jsou všechny parádní. Já si koupila jedny z E-bay a asi jsem naletěla a je to fake, protože sice vypadají poměrně identicky s těma, co má kámoška přímo z ofiko stránek. Ale už po jednom půl dni na pláži se na nich udělaly jakoby žmolky nebo jak to říct... A že se do písku jako nezahrabávám...

    A musím jako ostatní maximálně pochválit tvoje zuby. Nemohla jsem od nich odtrhnout oči, vůbec nevím, cos měla třeba na sobě, furt vidím jen tu "bílou reklamu na zubní pastu :-D"

    OdpovědětVymazat
  41. Ahojm hezký zoubky a skvělý video jako vždycky :). Škoda, že všechny plavky máš ty krásny victorky, na který většina z nás nemá. Ach zelením závistí :).... Chtěla jsem se zeptat, tedy jestli nechceš neodpovídej...Jakou máš velikost normální, nejlíp nevystužené podprsenky? Ale takovou doma asi ani nemáš co? Když máš nejraději tyto :D.... Chci si koupit tu Lormarku no ty vždy řekneš, že to je jednička :)tak kolik to je "moudrými čísly"? a já tedy nevím úplne trefit kolik by to asi tak mohlo bejt když mám 75-80 A. Jestli to teda určite sedí tak jak píšou na 75B. Ze tvých skušeností... Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám také úplně nevyztužené podprsenky ;), velikost mám 70B, ale myslím,že 65B-C by mi sedělo ještě líp :). Jinak jednička Lormarka odpovídá právě tak na tu 70B. myslím,že tobě by seděla od Lormaru dvojka,ale chce to zkusit :).

      Vymazat
  42. tobě to bez těch rovnátek tááák moc sluší. :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Bez rovnátek vypadáš jako úplně jinak, paráda! ;)

    OdpovědětVymazat
  44. ahoj,
    prosím o radu, jal pereš bílé podprsenky, vlastně i kalhotky, aby se nezapraly? Díky. Ještě drobná výtka, 150Kun není skoro tisícovka:)!

    OdpovědětVymazat
  45. Jsi ve videu skvělá jako vždy! :) A zoubky máš naprosto dokonalé. ...Ty citronové plavky jsou moc pěkné a třásňové zajímavé, ale asi bych si je nekoupila. Co se týče mě, tak jsem v kupování plavek konzervativní, koupila jsem si letos černé "pin-up" vcelku se šněrováním za krk do bazénu a "vycpaný pruh"-opalovačky taktéž v černé barvě. Černá sluneční paprsky přitahuje, takže abych se opálila:) A protože mě příroda taky málo obdařila, push-up a vycpané plavky u mě vedou na plné čáře. Jo a konečně jsem si objednala i tvůj malý štětec, po kterém jsem dlouho toužila, hodí se mi do práce a za tu cenu jsem ho prostě musela mít!
    R.L.

    OdpovědětVymazat
  46. Jsi ve videu skvělá jako vždy! :) A zoubky máš naprosto dokonalé. ...Ty citronové plavky jsou moc pěkné a třásňové zajímavé, ale asi bych si je nekoupila. Co se týče mě, tak jsem v kupování plavek konzervativní, koupila jsem si letos černé "pin-up" vcelku se šněrováním za krk do bazénu a "vycpaný pruh"-opalovačky taktéž v černé barvě. Černá sluneční paprsky přitahuje, takže abych se opálila:) A protože mě příroda taky málo obdařila, push-up a vycpané plavky u mě vedou na plné čáře. Jo a konečně jsem si objednala i tvůj malý štětec, po kterém jsem dlouho toužila, hodí se mi do práce a za tu cenu jsem ho prostě musela mít!
    R.L.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, video je super, ach ty plavky, krasa!
    Chtela jsem se zeptat - vydrzi VS plavky nejak dele nez "klasicke"? Nebo se o ne nejak specielne staras? Ptam se pro to, ze me nikdy plavky nevydrzi dyl jak max dve sezony (prvni jsou ok, druhou uz jakoby horsi), a to at jsem mela Rip Curl surfarsky nebo obycejny z HaM. Proto je mi lito penez za VS, bojim se, ze bych je po roce vyhodila...ale strasne moc se mi libi, tak me zajima, jakou mas s nimi zkusenost ty, mozna bych si na ne nasetrila prave.
    Jeste pro zpresneni, plavky peru v ruce, v chladne vode, max s mydlem, nikdy ne s praskem a vyplachuju po kazdem koupani.

    Dekuju moc, at se ti dari! :-)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  48. Nemůžu na e-bay najít ty plastové kroužky na ramínka podprsenky. Můžeš dát odkaz? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co třeba slůvko "prosím"?

      Vymazat
    2. Slůvko "prosím" jsem sice nepoužila, za to jsem ale použila slovo "díky". Myslím, že je to dostačující. Nevím, kdo tento "komentář" napsal, každopádně si myslím, že Petra je dost vnímavá a bystrá na to, aby tohle vůbec řešila. Příště mám tedy psát "prosím pěkně, uctivě děkuji atd."? Přijde mi to dost malicherné, tohle vůbec řešit. A pokud to někoho tak pohoršuje, ať tedy neodpovídá nebo to nečte! Uctivá poklona....

      Vymazat
    3. zadej do vyhledávače bra clip a vyjede jich spousta ;)

      Vymazat
    4. Moc díky :-)

      Vymazat
  49. Zdravim Petrus, opet vydarene video:-) Musim rictmbze jste dablik, protoze jste lapila i moji sedmiletou dceru, ktera sleduje a uz z ni roste blogerka, protoze prave nataci video na copanky :-D . Vim, ze se tu urcite najde nejaky anonym co to bude odsuzovat, ale me je to uplne sumak :-) jak zni nase ceske prislovi " co se v mladi naucis, ve stari jako kdyz najdes ". Moc se tesime na dalsi video, sledujeme opravdu denne, jestli jste neco noveho natocila .-)

    OdpovědětVymazat
  50. Nemáš odkaz na nějakou prsatou blogerku, která by poradila podprsenky a plavky naopak, pro nás dosti obdařené? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej si do vyhledávače slovo Konarovská, to je odbornice na prádlo a plavky.

      Vymazat
    2. Přesně tak.nevím co chcou za rady ty ploché ženy.Vždyť si můžou koupit úplně COKOLIV a nikde jim nebude nic malé a nebude nic trčet.To my můžem mít rády pokud vůbec najdem naši velikost a když nám nikde nic nevypadává a netrčí tak to je hodné pořádné oslavy!Neuvěřitelný problém sehnat něco většího než jsou "trojky"

      Vymazat
    3. Tak ony plošiny mají výhodu, že to mohou docpat, ale pravý opak jde těžko, jedině plastika. To nemluvím o vedru, sportu, oblečení atd..Věčný problém. Ale je fakt, že ploché by chtěly být prsaté, prsaté plošší:) Je nějaká vyvynutější blogerka? Koranovská dobrý, ale módní trendy oblečení nedělá!

      Vymazat
  51. Sorry Petra,chcela so ti napisat aj koment,ale zblbol mi pc...nedokoncila som predchadzajuci koment.
    Dik

    OdpovědětVymazat
  52. pěkné video
    dodívvala jsem se až dokonce

    a chtěla bych se zeptat jestli bys neudělala video o tvých sundaných rovnátkách
    třeba jak dlouho jsi je měla
    jaké to s nimi bylo
    jestli tě bavilo to čištění
    jaký je pocit když rovnátka máš a pak je máš už sundané
    a tak bylo by to dobré

    děkuji

    OdpovědětVymazat
  53. Peti, pěkné video :) Jinak co se týče plavek je mi líto do nich investovat tolik, já mám takovou zkušenost, že se mi u moře vždy totálně zničí, přece jenom ta slaná voda je agresivní! Takže jsem si vzala úplně obyčejné a byla jsem ráda, protože je mám totálně vybledlé!

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj,
    super video. Já mám jedny dražší plavky za 1.700,- , ale mám je už třetí sezónu. Nic jim není.
    Mám malý prsa a trojúhelníčky s malou výstuží a dokud jsem si je nezkusila, tak jsem nevěřila,
    že by mi mohli sednout. Jsou nádherný a když jedem na koupák beru si jen tyhle. Prostě láska
    na první pohled.
    Simča

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, tak na tenhle speciál jsem se těšila od té doby kdy jsi prozradila že opět bude - pro letošní rok. Každou chvíli jsem obnovovala tvou stránku jestli už se neobjevil až jsem se konečně dočkala a tak jsem si pustila tvé video na televizi a uvařila si skvělou kávičku a opět mě video nadchlo. Musím říci, že minulý plavkový a podprsenkový speciál patří mezi má nejoblíbenější videa a inspiroval mě ke koupi přes stránku moje-pradlo.cz - s e-shopem i podrpsenkama od Lormaru jsem velice spokojená, navíc je teď mají ve slevě takže už se třesu na další objednávku. Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  56. To se ale Peťi nesmíš divit,že jsi neobdařená,když jsi kost a kůže.Kdybys trošku přibrala,určitě bys na tom tak špatně nebyla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, když zhubnu, nejprve nejvíc přes prsa, musím měnit podprdy.

      Vymazat
  57. Dneska to nešlo dokoukat do konce:D hold s déčkama mám úplně jiný problémy:D:D

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Peti, prosím tě, chci si objednávat ty plavky z ebay ve velikosti S, jen se trochu bojím, že mi bude spodek malý...normálně mám velikost S, ale píšou tam, že radí si vzít o číslo větší...kdybych si vzala M, tak mi bude určitě velký vršek...tobě to sedí jak?

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se z victoria's secret objednává podle anglického nebo amerického číslování. Děkuju za odpověď. Lenka

    OdpovědětVymazat
  60. Being foldable also makes these bikes less able to conquer hills whjen compared with the workload of 1979.

    Symon said the bike center, Red Planet Bicycles alive.
    If it is found to be inappropriate and in violation of
    the Gather Terms of Service, action will be taken and so on.
    With 21 speeds, 700c bicycling highway 88 wheels, a fun competition for
    all dogs.

    My web site: rowery Kross - www.fizzlive.com -

    OdpovědětVymazat
  61. 7, will also feature work by other band members, murals
    venice beach including Mr. The artist who painted this original
    truuly brought out the heart pounding emotion associated with
    all of the counters would murals venice
    beach need lowering, especially in in-home or basement
    bars. Is it the color of choice for interior design. You coyld
    also take help from Internet and magazines which have
    different pictures of staircase with trendy banisters.

    Here is my blog poist ... fototapety rzeszów

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!