31. vlog - smoothie, procházka, Míra se bojí hadů, nové vlasy, Ikea

by - 27 října

Ahoj a krásný večer vám všem,

 dnes pro vás máme další vlog, tentokrát jsem točila spíše já, ale snad vám to nebude vadit. Vezmeme vás s sebou nejen na naši oblíbenou trasu procházky, ale také do Ikey a  ke kadeřníkovi, konečně jsem si totiž nechala upravit mikádo tak, aby mělo hezký tvar a zbavila se toho křivé střihu, který jsem si udělala já sama ☺. Dejte mi vědět, zda se vám na mně nový sestřih líbí nebo ne ☺.



natáčíme na Olympus PEN EPl -7
rtěnka ve videu: Rimmel Kate 107
střihal mě Michal Macálka z kadeřnictví FAME tel:.
721444543



eshopy:

You May Also Like

13 komentářů

  1. Jak třetí členka Abby.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak vie vlásky ti neskutočne pristanú, ja nosím dlhé a už sa par mesiacov odhodlávam na výrazne kratší zostrih a pri pohľade na teba som sa v tom len uistila že vlasy musia ísť dolu.
    http://terehommikus.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já se toho také bála,ale ted jsem spokojená.

      Vymazat
  3. Ahoj Péťo, délka Tvých nových vlásků se mi na Tobě moc líbí, přimlouvala bych se za tu rovnější variantu, než Tě Michal navlnil :) Stíny od Catrice také vlastním, ale podle mě mají dost hroznou pigmentaci. Teď jsem si ale koupila nové mono stíny od Dermacolu a to je máslíčko a pigmentace jedna radost! S Mírou jste fakt úžasný pár. Užijte si dnešní sváteční den:)Pa Klára

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, délka vlasů se mi moc líbí!! Sama vlastním o trošku delší variantu a jsem maximálně spokojená. Tobě tahle délka opravdu sluší! Jenom se mi teda mnohem více líbí ta rovná varianta, si v ní mladší a svěží. Po navlnění mi už přijde, že ti vlasy tolik nesluší. Zbytečně ti rozšiřuje obličej a jako "baculatější" a dělá tě to mnohem starší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím to podobně. Ne že by to nebylo hezké, ale jsem toho názoru, že obecně rovnější a hlavně delší vlasy kolem obličeje obličej protahují, i když valná většina odborníků a kadeřníků tvrdí pravý opak. Mám jednu knížku, kde je to takto propagováno a ukázáno na obrázcích. Na prvním je ženská tvář s dlouhými vlasy po celé hlavě, tedy i po stranách obličeje; na druhém obrázku je tatáž tvář, ale s vlasy kolem obličeje jaksi postupně sestříhanými. Podle autorky (kadeřnice) to má dokazovat, že onen stupňovitý střih kolem obličeje má tvář zeštíhlovat, jenže já to zkrátka vidím přesně naopak: že v těch dlouhých vlasech po celé hlavě vypadá ten obličej štíhleji, kdežto po tom ostříhání jakoby zbaculatěl. I já nosím zásadně kolem obličeje vlasy minimálně k ramenům, na kratší se nikdy stříhat nedávám, nesluší mi to. A vidím to tak i na svých fotkách. Jako malé dítě jsem musela chodit okudlaná na kluka, nelíbilo se mi to, neslušelo mi to a toužila jsem po delších vlasech. Obdivovala jsem dlouhé vlasy všemožných zpěvaček, konkrétně i u ABBY. Můj sen byl dlouhé vlasy bez ofiny. Takže jakmile jsem si pak mohla začít o vlasech rozhodovat sama, co chci, mohly konečně narůst.

      Vymazat
  5. Michal je geniální kadeřník!!! Vždy od něj odcházím jako princezna a doporučuji ho všem kamarádkám, které jsou také moc spokojené.:) Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Účes je krásnej, krásnej, krásnej.

    OdpovědětVymazat
  7. A pak máš štrůdl v pravých koutku rtu. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj peti prosímtě kde si koupila ten mixér? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na nákup v IKEI doporučuju Brno. Je tu největší IKEA u nás, a nikdy se mi nestalo, že bych si nevybrala. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!