OOTD - long army green vest | dlouhá zelená vesta

by - 24 října

Krásný sobotní večer vám všem,

dnes jsem si pro vás připravila další podzimní outfit, který je skvělý právě v tom, že ho můžete hezky vrstvit a tak se ideálně hodí do takového počasí, jaké právě panuje. Ráno mrzne a vy můžete zapnout bundičku a omotat velkou šálu kolem krku a odpoledne, když je teploučko, křiváka můžete shodit a běhat jen ve vestě.
Když jsem u té vesty, je trošku paradoxem, že zrovna tato mi padla do oka, protože tento odstín zelené jsem nikdy dříve neměla ráda. Zdálo se mi, že mi nelichotí, ale letos jsem se do něj naprosto zamilovala a kromě vestičky v této barvě jsem si pořídila i oční stíny v těchto tónech v paletce Essence All about vintage.
Vestičku považuji nejen za univerzální kousek, ale svým střihem také za poměrně výrazný a tak jsem outfit tentokráte doplnila už jen černou. Nicméně ani hnědé nebo nude kozačky a klobouk nevypadaly vůbec zle. Já však volila pohodlí i v případě bot, které jsou bez podpatku. Ideálně si myslím, že k tomuto outfity by se podpatky hodily, právě díky délce vestičky a zvláště u menších postav jako mám já. Takovou kombinaci vám ale ukáži někdy příště ☺.
Celkově jsem se v tomto looku včetně klobouku a výrazné rtěnky cítila moc dobře a nakonec si myslím, že ani tyto tmavé odstíny nejsou na takové bleduli jako jsem já úplně od věci. Abych pravdu řekla, ten kontrast bledé pleti a tmavých barev se mi líbí, dokáže hezky podpořit porcelánovou pokožku a vytáhnout modré oči, takže si myslím, že i my bledule si tyto barvy můžeme užívat. Jen pokud mohu mluvit za sebe, právě k černé je třeba přitlačit na líčení, aby člověk nevypadal jako mrtvola právě vytažená z rybníka ☺.

Dejte mi vědět, co na dnešní look říkáte vy ☺!




boty - Tamaris
kalhoty - Bershka
křivák, kabelka, klobouk - H&M
vesta - Choies
rolák - F&F
hodinky - asi Stilago
líčení - oči paletka The Balm Bon Voyage, na rtech Astor Lip butter Matte Royal diva





Klobouky mě na podzim baví čím dál více, asi si budu muset pořídit nějaký další ☺.








You May Also Like

57 komentářů

  1. No vidis a ja presne tento odstin zelene miluju, dokonce i na ocich. Uzasne fotky, moc se mi outfit libi. Cerna s tou zelenou je m8je oblibena kombinace.
    Snad nebude muj koment zase prvni.. Prijdu si pak jak naky psychopat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak ted jsi me rozsekala tou posledni vetou a zrovna to tak vyšlo.....nojo, kdyz tobe tyjle barvy proste sluší jak máš vyrazne rysy a oči, to js si nejdriv musim na ksicht namalovat obličej :D

      Vymazat
    2. Achjo... To jsi mi udelala schvalne, priznej se!!:)) Jsem zas jak stalking..:-D Jj slusi no, prave aj na ocich.. Ale vidis, ze tobe take a i na ocich jsi ji mela, jen teda se shimmerem, ale slusela ti, takze tu barvu nos casteji.
      Haha, ja opravdu nemam vyrazne rysy oproti tobe, to fakt neee, dyt mi nejdou videt ani licni kosti sim te, ja jsem takovej jeden velkej flek, dokud se nenalicim:-D

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo, tak já jsem z tohohle outfitu a líčení nadšená! Neskutečně moc ti to sluší a opravdu skvělá volba :) takovýho styl mám sama moc ráda a opravdu všechno krásně sladěné :) Určitě se těším i na kombinaci s hnědou :) Nádhera pro oči!!! <3 :)
    PavlinkaPful

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti,
    Krásný outfit! :) krásné líčení a ten klobouk ti moc sluší :) Mě se také líbí klobouky,problémem je že v nich vypadám opravdu podivně. Přeji hodně štěstí a úspěchu v blogování a tak dále. Měj se krásně.Anna
    www.formianne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ahooj peti, jsi neuveritelnaa:) zkombinovane krasne, hlavne se mi libi vesticka, je to krasny kousek:)) odstin rtenky je uplne nadherny a moc se mi na tobe libi!:) strasne ti sedi k pleti a celkove ladi i k rocnimu obdobi:) jen misto kozacek bych volila kotnikove kozenkove boticky. kabelka ma krasny tvar :o a tvuj makeup celkove jako vzdy famozni:D moc povedeny post, a posledni veta v clanku me pobavila:D dekuji za zprijemneni vecera!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, to ja moc dekuji za pochvalu a krasny komentar :)!

      Vymazat
  6. Krásny outfit a ten rúž je fakt skvelý!! 😍😍

    www.blogofmyfavs.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Vesta je uplne super.ja bych volila jinou barvu ale tobe tahle sedi.ma super strih.no a liceni klasicky dokonale;)

    OdpovědětVymazat
  8. Petruška, krásny outfit na podzim ako stvorený :-) :-) si nádherná! :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, bez toho křiváku je to bomba! :) ale je jasné, že v tomhle počasí je ještě potřeba přes to něco hodit :) moc ráda sleduji tvůj blog, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wau..Ty si tak krásna !! Outfit ti veľmi pristane. :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, vesta je prostě boží!! Křivák taky. Moc se mi vše líbí až na ty boty. Prostě semišky mi k tomuto outfitu vůbec nejdou! Jinak za mě palec hore. Líčení bez chyby!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit se mi moc líbí :D
    A když vidím ten klobouk, budu si muset brzy také nějaký koupit.
    Na brněnských ulicích se tenhle doplněk moc často neobjevuje, tak asi seberu odvahu a půjdu do toho :D

    OdpovědětVymazat
  13. Me se to mooc libi, jen mi nejde dohromady ta vesta a ten krivak. To uz se ki zda moc preplacane:/

    OdpovědětVymazat
  14. Peto, moc Ti to slusi. Ta vesta je paradni, jsi skvele sladena a klobouky ted opravdu frci! :)

    OdpovědětVymazat
  15. krásná rtěnka a ty vlasy takhle super!!
    Za mě moc hezký outfit. Ty barvy...prostě nádhera!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. To je krása! Asi bych vyměnila boty za nějaké nízké kotníčkové na podpatku, ale ani takhle s kozačkama to není špatné. A ta vestička je boží <3

    OdpovědětVymazat
  17. To je krása! Asi bych vyměnila boty za nějaké nízké kotníčkové na podpatku, ale ani takhle s kozačkama to není špatné. A ta vestička je boží <3

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to je naprostá nádhera!! ♥ mě se hrozně líbí klobouky, ale nenašla jsem odvahu nosit něco, co hodně lidí považuje za neobvyklé. To samé platí o výrazných rtěnkách.. strašně ráda bych je nosila, ale lidi pak divně koukají, navíc mám pocit že mnohem více sluší tobě jako tmavovlásce než mě jako blondýnce :( (i když tobě sluší vždycky všechno :) ) snad někdy najdu odvahu !! :D ode mě máš za tenhle look jedničku s hvězdičkou !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc a musim rici, ze me az trochu mrzi,jak casto tohle ctu, ze byste neco chteli nosit,ale nenosite kvuli okoli. Vykaslat se na to, zijem jen jednou :)!

      Vymazat
  19. Ahojky Peti :-) moc a moc tito sluší ;-) nejvíce mě na tomhle modelu zaujaly nehty a rtěnka, jak je máš krásně sladěné dohromady a díky jednoduchosti a střídmosti modelu úžasně vynikly a povznesly i celý model z podzimní šedi na vyšší úroveň ;-)

    OdpovědětVymazat
  20. Naprosto dokonalé, co dodat. Petři na fb jsem ti poslala zprávu kvůli článku do novin. Mrkni na to, prosím. děkuji.

    OdpovědětVymazat
  21. Petři, dokonalé naprosto. Do zprávy jsem ti napsala zprávu kvůli videu ke zveřejnění. Prosím, mrkni na to. Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat
  22. Vypadas jako vzdy skvele . Liceni, outfit proste vse sladene a super. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  23. Opět velmi krásný outfit! Ta rtěnka ti Peti moc sluší :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O Krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, koukala jsem na video Týnuš Třešničkový a ta má těhle vestiček několik. Jsou pěkný. Tobě to tu moooc sluší. Pa a hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat
  25. moc hezká zelená vestička, podobnou mám ze Zary :) sluší ti to a líčení je skvělý :)
    inspiration dress post & international shein giveaway 120 USD

    OdpovědětVymazat
  26. Super! Konečně něco super šik a stylové! á sice mám ráda boho styl, ale toto Ti sluší mnohem víc, jsi taková "dospělejší" :-) A ještě k tomu to líčení, no paráda!

    OdpovědětVymazat
  27. Povedený outfit, který ti ohromne sluší :) klobouky miluji a ten tvuj je paradni, zrovna dneska jsem zverejnila outfit s kloboukem. Mohu poprosit odstin rtenky? Dekuji.

    OdpovědětVymazat
  28. Za mě je outfit velmi povedený a dávám za něj palec nahoru. Mohla bych se zeptat co máš na nehtech za lak? (Omlouvám se, ale nikde jsem to nenašla napsané) ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Zrovna včera jsem se rozčílila nad článkem jedné české žurnalistky, která se provdala do Ameriky. Psala, že jsou češky vidlačky a neumí se ani namalovat, ani oblékat, ani chovat, a nedokáží odlišit, co vkusné je a co vkusné není a kam se mají jak obléct. Dívám se na tvoje fotky a jenom marně přemýšlím nad tím, kde to vzala :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc za pochvalu a obecne musim rici, ze tohle spineni cechu nemam rada, vzdy je to o konkretnich lidech a plosne vsechny arogantne soudit, se mi tedy rozhodne nelibi. Navic co se libi jednomu, jinemu muze prijit nevkusne, nekdo naopak povazuje za nevkusne neco, co jiny za elegantni. Docela by me zajimal odkaz, jestli mohu prosit, rada si poctu. ;)

      Vymazat
  30. Páni, tak to je pecka :) Outfit naprostá dokonalost a moc se mi líbí, jakou máš teď délku vlásků :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťo, nepřestává mě překvapovat tvůj úžasný talent v kombinování! Vypadá to naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tak to je perfektní. A mimochodem, tato délka vlasů ti sluší ;)

    Bella z Belliny tajnosti - můj tajný, 100% autentický deníček o všem, co nemohu běžně řešit s ostatními

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péti, moc ti to sluší. Prozradila by jsi mi, jaká je to přesně rtěnka, kterou máš na sobě. Mám doma řekla bych téměř totožnou barvu a zajímalo by mě, jestli mám stejnou rtěnku jako ty. Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuju, je to Astor Lip butter matte Royal diva :).

      Vymazat
  34. Peťi,tobě to taak sluší!! Kdyby mi někdo řekl že ti je 20 tak tomu uvěřím ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Moc vam vsem dekuji za krasne komentare! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj peti, kde si prosím koupila ty kozačky ? Přímo v Tamarisu nebo jinde ?

    OdpovědětVymazat
  37. Bože ten klobouk je úžasný 👌

    OdpovědětVymazat
  38. Outfit je opravdu povedený, moc se mi líbí, akorát bych možná volila trochu jinou barvu rtěnky, ale jinak nádhera. Chybí mi nedělní vlogy!

    OdpovědětVymazat
  39. Nove jsem se přidala ke sledování tvého webu a fb a bloků, protoze mi moje kamarádka řekla, že jsme podobne typy a obě milujeme kočky a jsi taky blázinek do hadříku a kosmetiky. Takže moc fandim a obdivuji......

    OdpovědětVymazat
  40. Super teda, tímhle outfitem si se mi trefila do vkusu :D ;) na podzim prostě miluju fialové rty a nehty i oči cokoliv :D a od loňska jsem ještě blázen do klobouků tak super, moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Moc ti to sluší, jsi přesný příklad ženy, ktera zraje do krásy. Jsi čím dál hezčí a hlavně teď mi přijde že más i styl, který se mi moc líbi a ráda jsem se zase vrátila k sledováni tvého blogu.

    OdpovědětVymazat
  42. Peti!! Hrozně moc ti to sluší!! Tento outfit se ti opravdu moc, moc povedl!! Mě se né každý tvůj outfit libí, ale tenhle je přesně můj styl! Miluju černou barvu a v kombinaci s tou zelenou vestičkou, která je mimochodem úplně úžasná! :D, je to dokonalé. A ta krásná rtěnka k tomu. Dlouho takový odstín hledám nebo spíš se odhodlávám ho nosit, protože se bojím, že kvůli mému věku budou mít lidi komentáře typu, že jsem už tak mladá zmalovaná jak...Tak snad tu odvahu seberu :D. A klobouk ti taky musím pochválit! Dlouho nějaký sháním, akorát mi přijde, že je to takový kousek, který se složitě kombinuje..

    OdpovědětVymazat
  43. och to je paráda jak ti ladí rtěnka k nehtům! ♥ to máš schválně na outfit nebo ji měníš každý den s nehty?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!