Párové Q&A na tělo - žárlivost,manželství,práce, děti, přestavba, uklízení, hádky, utrácení

by - 04 října

Krásný nedělní večer,

stejně jako každý víkend, i dnes vám přináším pohodové oddechové video z našeho vlogovacího kanálu. Tentokráte je trošku speciální při příležitosti 25. tis odběratelů na našem vedlejším vlogovacím kanále, který rozhodně odebírejte nejen pro více pohodových videí z našeho běžného života, ale také proto, že Míra slíbil něco speciálního k 50tis. odběratelů a jak ho tak znám, už teď seš děsím, co to bude, haha ☺.
Právě k příležitosti dosažení tak krásného čísla jsme se rozhodli, že zodpovíme vše, co vás o nás zajímá. Otázek se nám sešlo za chviličku tolik, že jsme nebyli schopni všechny v jednom díle zpracovat a tak přemýšlíme, že vybereme ještě další nejzajímavější a zodpovíme je příští týden ☺.
Vlogy a obecně společná videa nás neskutečně baví a vždy si u toho užijeme spoustu legrace a tak nás velice těší, že baví i vás a že nás v natáčení tak podporujete, moc vám za to děkujeme ♥.


moje líčení: Essence All about greys a rtěnka Milani embrace
lak: Miss Sporty Check matte 001



eshopy:


You May Also Like

16 komentářů

  1. Ted jste mě opravdu rozesmáli. ,, Dělám si srandu, dostává uplně všechno. " To bude jeden lepší komentář než druhý. :-P
    klariinka0.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jste hrozně super! Pěkné upřímné odpovědi, naopak se mi Mírovo vtipkování líbí, však o nic nejde, ale každý ať si to chápe po svém no :). Jak se říká, co s chlapem, když nemá smysl pro humor, pro mě jedna z nepostradatelných věcí u drahé polovičky, tedy pokud nejde vyloženě o naprosto stupidní humor nebo o něco, co ponižuje ostatní, já jsem spíš na ten černý, morbidní a ironický :D.

    OdpovědětVymazat
  3. SUPER video, jsem se zasmála! Navíc my dnes zrovna slavíme 6. výročí svatby :-) A taky se hádáme jen kvůli uklízení, a to ani nejsem takový maniak jako Ty :-) Ať Vám to dlouho vydrží - s humorem jde opravdu všechno líp!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme a i my přejeme jen to nej a mnoho dalších společných let ♥

      Vymazat
  4. Tak tohle mi zvedlo moji každopondělní #mondayagain mood =D, díky moc!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  5. Vaše video mě pobavilo :) Ráda se koukám na vaše videa, působíte symaticky a Míra je super chlap, líbí se mi jeho smysl pro humor :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super video :)

    Jste opravdu moc sympaticky par :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péťo, asi to bude blbá otázka, ale jak děláš to že ti kosmetické firmy posílají svoje produkty zadarmo ? Také bych chtěla něco takhle vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já to nedělám nijak, firmy mne oslovují s tím, že by mi rády něco poslaly na vyzkoušení :).

      Vymazat
  8. Akooo všetky palce hore Peti :D toto video si so mnou pozrel aj snúbenec a riadne sme sa zasmiali :D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Jste krásný pár :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já chci taky chlapa co by děti nepotřeboval!!!! Taky si úplně dokážu představit život bez nich a nejsou středem života!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně!!! Kde se pasou? Petra vyhrála v loterii.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!