Alverde Mademoiselle

by - 22 listopadu

Krásný večer, 
sice stále kvůli zánětu spojivek nemůžu moc na PC, nechci ale aby to tu bylo mrtvé a tak můj hodný manžel pro vás přepsal další článek. Zároveň vám děkuji za všechny komentáře a podporu. 

V sobotu jsem měla možnost prohlédnout si v DM novou kolekci od Alverde Mademoiselle. Musím říct, že první, co mě praštilo do oka, byly povedené a roztomilé obaly. Jsou z tvrdého kartonu světle oranžové barvy s bílými puntíky a černými mašličkami. V kolekci jsou obsaženy tři rtěnky, dvě tvářenky, troje oční stíny, dvoje oční linky, tři lesky, dva kompaktní pudry a tuhý parfém.
Zaujaly mne hlavně rtěnky v odstínech nude a rose, přičemž nude odstínů už mám dost a tak jsem sáhla po odstínu rose. Je to strašně příjemná nude-růžová barva, která nekryje příliš a ani není extra hydratační, ale přitom krémová je, já ale pod ní dávám ještě balzám. Barva je ale úžasná a celkově mě ta rtěnka dostala, takže koupi určitě doporučuji. V jedné vrstvě působí jen jemně a pokud přejedete rty vícekrát, dostanete plně krycí barvu.






Dále jsem zkoušela oční stíny a tvářenky, které mě svými odstíny nadchly, mám ale v tomto směru dostatečnou zásobu, takže jsem odolala. Jsou ale velmi jemně mleté a dobře pigmentované, také odstíny, stejně jako u rtěnek, jsou velmi univerzální.
Rozhodně tedy doporučuji se na tuto kolekci ve vaší drogerii mrknout, podle mě je hodně povedená a mně osobně by tato líčidla potěšila i pod stromečkem, takže si myslím, že by to mohl být další tip na vánoční dárek. 



You May Also Like

48 komentářů

  1. Ty máš ale hodného manžela:) Zaujaly mě obaly,určitě se na kolekci kouknu až půjdu kolem:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty obaly jsou roztomilé :)) Zamilovala jsem se na první pohled, tak snad si najdu čas zajít do dm, a třeba něco koupím mamce a nebo spíš sobě? :D Máš moc hodného manžela ;))

    OdpovědětVymazat
  3. před pár dny jsme se na tuhle kolekci taky koukala a ty obaly prostě wow ! :) nejvíc se
    mi asi líbily z této kolekce tvářenky takže ty byly pro mě must have :D
    na konec bych se chtěla zeptat jestli byste někdy nechtěla udělat make up tutoriál inspirovaný Ninou dobrev?

    OdpovědětVymazat
  4. já mám od alverde oční stíny, používám je i na obočí a jsou snad bezedné,jsem moc spokojená! určitě zajdu pro nějakou rtěnku:) díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mě moc zaujaly ty obaly:)Ale koukla jsem na to jen tak zběžně tak nemůžu k tomu nic moc říct:)Ale rtěnka vypadá krásně:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem se na ně byla dneska dívat, ale zbyly tam už jen testery :D Takže mám prd :( Nicméně barvičky byly fakt pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  7. dneska jsem na tu kolekci koukala ... líbí se mi obaly, ale konkrétně ty rtěnky mi vůbec nevoní :(((

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Doufám, že se brzy uzdravíš :) Dneska jsem na youtube našla video a hned jsem si vzpomněla na tebe a tvojí nehtovou mánii :) Musí se na to spotřebovat neskutečné množství laku, ale výsledek je podle mě hodně zajímavý :) http://www.youtube.com/watch?v=GAahjbYxC5g&feature=related
    Jinak tvůj blog sleduji už poměrně dlouho a strašně ti fandím :) Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  9. brzy se nám uzdrav! a rtěnka vypadá skvěle. nedávno jsem se na alverde v DM dívala, že bych to přehlédla? musím se zajít podívat. jak dlouho je ta kolekce v prodeji?

    OdpovědětVymazat
  10. vypadá to nádherně, něco si musím koupit .. hlavně ty obaly, vážně krásné :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ty obaly jsou bezkonkurenční :) U nás tyhle limitované kolekce nikdy nemají, takže mám smůlu.

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mi prijde, ze se jim tahle kolekce povedla! Nejkrasnejsi mi prijde ten tmave fialovy ocni stin, nemit MAC blackberry, ktery je identicky, jdu do nej!
    Koukej se dat brzy do kupy!

    OdpovědětVymazat
  13. rozkošné :) asi prvýkrát, čo sa mi od alverde niečo páči!

    OdpovědětVymazat
  14. Koupila jsem si rtěnku a dvoje stíny. Rtěnku jsem ještě nezkusila, ale ze stínů jsem zklamaná, v obchodě se mi taky zdály dobře pigmentované, ale na oku nejsou téměř vidět :-(

    OdpovědětVymazat
  15. Ta rtěnka je skvělá a mimochodem, máš nejlepší blog!:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Už jen ty obaly jsou překrásné!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. to je roztomilé<3 mám nude rtěnku od elfu, kate pro rimmel ale tuto chci taky!:) kolik prosím stojí?? a přeji brzké uzdravení:)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkný článek :D. Máš moooooc hodného manžela ;). P.S. ať jsi co nejdříve zdravá..
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Musím si ísť obzrieť kolekciu na živo! gratulujem k manželovi :)

    have a nice day :)

    http://stylishfox.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. mě tahle kolekce taky zaujala. mašlička je roztomilá, jenom doufám, že se ten papírový obal hned nerozpadne. já sem si vzala rtěnku v odstínu 20 Bordeaux. žádnou takhle tmavou nemám a na podzim se myslím bude hodit :-) ale ta tvoje mě taky láká, možná ji dokoupím jestli ještě bude

    PS: brzo se uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  21. Obaly vypadají moc dobře. Asi by mě také zaujaly. Barva rtěnky je na mě moc světlá. Nemám nude odstíny ráda, ale proti gustu.... Jinak Alverde kosmetika je fajn. Používám od nich makeup a od doby, co ho mám se mi hodně zlepšila pleť. Takže suuuuupr :)
    Přeji brzké uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  22. Jojo, tahle je skvělá, taky jsem o ní psala. :) http://kosmetickerecenze.blogspot.com/2011/11/alverde-mademoiselle.html Ale možná si to už viděla. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Máme stejnou rtěnku :D a já jsem z ní trošinku zklamaná, protože mi ten odstín dělá šíleně bledou, ale třeba je to jen moje zdání :).

    OdpovědětVymazat
  24. Snáď k nám táto kolekcia príde! Tiež zásoba je...ale aj chtíč je..jeden kúsok predsa nemôže uškodiť však ;-)

    hah a ďakujeme manželovi! :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. má pěknou barvu a celkově rtěnka vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  26. vyzerá to veľmi dobre, len dúfam, že tá kolekcia dorazí aj ku nám. prajem skoré uzdravenie :))
    www.energiq.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Rtěnka ti sluší, ale máš hezký tvar rtů, takže se mi líbí vždy všechny, které ukážeš. A ten obal je fakt roztomilý!

    OdpovědětVymazat
  28. Ty obaly:)))) Ta mašlička na tom.jsou užasné:)

    OdpovědětVymazat
  29. tvoj manželik je naozaj zlatko. Navyše je to aj pekný chalan :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. ta mašlička je na tom krásná :)

    OdpovědětVymazat
  32. Koukám s vyvalenýma očima, tvůj manžel je bůh? Sice o tom moc nevím, zatím vážně svatbu neplánuji, ale i tak mě to dost pořekvapilo, to se jen tak nevidí! To jsi mu jako všechno říkala a on psal? No to mne podrž :D
    Jinak tahle kolekce je fajn, ty obaly jsou fakt boží, ale nevím, zda si něco pořídím...

    Ps: uzdrav se, protoože bez tvých videí začínají odumírat mé buňky štěstí! Tsakže se z toho prosím prober a to taky proto, protože to určitě není nic příjemnýho( snad jediná nemoc, se kterou nemám zkušenost :D) ale brácha měl... Jinak pokud si budeš brát sluneční brýle, na počítač a telku se koukat dá- tedy jen menší tip, o kterém asi stejně víš...
    Přeju hodně zdraví a krásný den,

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Máš moc hodného manžela, pozdravuj ho a vyřiď mu, že je moc hodný, že ti takhle pomáhá. Nevím, co bychom tady bez tebe dělali. A samozřejmě se co nejdřív uzdrav, asi to není nic příjemného! Těším se, až zase budeš natáčet videa :)

    A rtěnka vypadá lákavě, má opravdu nádherný obal. Ta mašlička na tom je neuvěřitelně roztomilá. Na rtěnky od Alverde jsem koukala a vypadají pěkně. Moc ti sluší a má krásnou barvu. Měj se krásně a ať tě to přejde! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Děkuji manželovi, že takhle hezky píše za tebe posty. :) Obaly jsou roztomilé, akorát já s asi nic nepořídím. Mám toho teď celkem dost a rtěnky potřebuji hydratační, jinak mi vysušují rty - i ty krémové. ať jsi už brzy fit! :)

    OdpovědětVymazat
  35. U nás sem to posledně ještě neviděla.. ale sem na to zvědavá, určo se půjdu brzo mrknout..! Ty obaly jsou fakt luxusní..! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Tahle je moc pěkná. Jinak z kolekce se mi ještě moc líbí ty linky.

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, tak mám konečně taky blog :)) teda není nic moc, ale začínám no :) jinak rtěnka je hezká, já je teda nepoužívám...mě to jakoby na tý puse vadí no :/ ale od Alverde mám stíny a krásně voní. Jednou jsem si koupila i linky v kelímku, měla jsem je na stole...no a po pár dnech jsem to otevřela, že je zkusím a nechápala jsem. ONI ÚPLNĚ ZATUHLY!!! :-O tak jsem to vyndala (šlo to krásně) a krabičku si schovala :)) sice nevím na co, ale líbila se mi. Jinak se brzo uzdrav, musí to být hodně nepříjemný :(( Lily.

    OdpovědětVymazat
  38. To jsou moc pěkné obaly a můžu se zeptat? Kupuje se celý set nebo se kupuje i po kusech? :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj,

    musím říct, že když jsem byla v DM, tak mě ty obaly taky hned praštily přes oči. Ta řada vypadá fakt dobře:-) Jen já jsem si k Alverde tak nějka nenašla cestu, no možná něco zkusím. Díky za info:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  40. Do tech obalů jsem zamilovaná, ale pořád nevím, co si pořídit :( líbí se mi všechno :)

    OdpovědětVymazat
  41. Dnes jsem byla v dm,kerá se u nás nově otevírala(další) a při příležitosti slev jsem si z této kolekce koupila světlejší pudr,ale nejradši bych si koupila všechno! protože já a mašličky,na to bych mohla psát román!:DD ještě jsem ho nevyzkoušela .. značku Alverde mám ráda,tak i věřím výrobkům,že jsou skvělé .. :)

    OdpovědětVymazat
  42. To je naprosto kouzelné ! Určitě se po tom podívám ! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Alverde je nejlepší přírodní kosmetika za super dostupnou cenu. Doporučuju rozhodně těm, kteří mají ekzém nebo citlivou pokožku. Od šampónů po oční stíny - neměnila bych!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!