Vánoční dotazník - video

by - 30 listopadu

Krásný podvečer,

vánoce se blíží a protože mi nedávno přišel na mail dotazník s vánoční tématikou, který autorka rozesílala blogerkám, které natáčejí videa, rozhodla jsem se odpovědi na otázky natočit, dotazník si můžete stáhnout TADY , bude k dispozici do konce roku.
Budu moc ráda, pokud se vás přidá co nejvíc a uděláte si v předvánočním shonu čas na video nebo článek na toto téma,  video klidně umístěte jako videoodpověď na youtube nebo můžete dát odkaz do komentářů. Myslím, že by to mohla být docela zábava a že je fajn zjistit zvyky a tradice ostatních :).

Jinak stromeček ve videu nám zrovna minulý týden přišel, ještě ho nemáme ozdobený, kdyby se někdo divil, že už máme stromeček :D, jen jsem ho zkoušela rozložit, musíme ještě dokoupit fialové ozdoby :). Někomu se asi líbit bílý nebude, že je to hodně umělé, ale my jsme chtěli změnu a také jednou jiný než živý :).

Mějte fajn večer a příště bude vánoční líčení a nehty také ve fialovostříbrné variantě ;).

You May Also Like

39 komentářů

  1. umřít na Vánoce " to je fakt blbý" super, pobavila jsem se :-)

    OdpovědětVymazat
  2. další super video! moc se mi líbí a i sem se u něj zasmála! hodně si mi zvedla náladu, která mi dneska klesla na bod mrazu :-/
    jinak, Top Gear já taky miluju!!! tuhle novou tradici vám jenom schvaluju, u nás doma bych ji asi neprotlačila, souhlasil by jen táta. :-) kolem 12.prosince nebo od ledna by měla na BBC běžet nová série, tak se nemůžu dočkat, co naši chlapci opět vymyslí! no a teď si jdu pustit ten Bolívijský speciál, ať si tu náladu ještě trochu zlepším :-) ale můj nejoblíbenější je Vietnamský speciál a Jeremyho jízda po hubě :-D

    OdpovědětVymazat
  3. bostwanský speciál je nejlepší! :-) dobrrej nápad :-))

    OdpovědětVymazat
  4. hezké příjemné video.
    A stromeček je hezký. Je to sice úplně něco jiného než zelená klasika. Ale už sis je představuji, jak ho máte krásně nazdobený fialovýma baňkama :)
    P.S. Těším se na štědrovečerní outfit+make-up (pokud bude :-) )

    OdpovědětVymazat
  5. Opět jsem se s chutí koukla na další z fajn videí :-) a navíc na tak hezké téma, díky za něj a v ofině ti to vážně moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super video:) Báječně jsem se pobavila! Táta v trenkách u vánoční večeře to je pecka:)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé video! :) těším se na nehty a na líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja si tvoje videa púšťam všetky dokola vždy keď si robím nechty ...strašne dobre sa pri nich zabavím a ...spravia mi náladu koľkokrát v blbom dni ...a zbožňujem tie voje výrazy typu netankujou ...sú super

    OdpovědětVymazat
  9. To bylo super, u některých věcí jsem se fakt zasmála :D:D

    OdpovědětVymazat
  10. Baruška: Tady už máš tu ofinku fakt hezkou, líbí se mi takhle moc, vynikne Ti i hezky tvoje obočí a ty melíry už jsem psala předtím jsou taky dobrý:) ten stromeček - bomba! Říkala jsem jednou nějak když jsem viděla bílý, že bych ho nechtěla, ale takhle to v tom videu vipadá moc hezky a ještě ty fialkový ozdoby:) jinak taťka v trenkách :DD některý otázky byly tak na jedno brďo, ale pěkné videjko..

    OdpovědětVymazat
  11. *vypadá :D omlouvám se, že píšu další komentář, ale s tím měkkým to vypadá fakt děsně :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,

    díky za fajn video:-). Stromeček je nádherný, i když já se letos asi po 10 letech těším na živý smrček...táta v trenýrkách je bomba:-). U nás doma je taky jeden rituál, každý štědrý den, co se pamatuju běží dopoledne film Chobotničky z druhého patra a my rok co rok u nich zdobíme stromeček...Jinak dárky kupuju vždy 22.ten shon v nákupních centrech naopak miluju:-) a letos bych si přála kávovar Cremesso of Switzerland, protože jsem obrovský milovník/závislák kávy:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné video. Ta ofina je super a moc ti sluší! Stromeček je hezký, důležité je, že se líbí vám. :) My máme každý rok živou borovici. Mně se snad splní, co si přeji. :)

    OdpovědětVymazat
  14. achjo Péťo, vždycky mě něčím dostaneš :D
    "určitě bych na vánoce teda nerada umřela" :D

    OdpovědětVymazat
  15. :-D super video, ostatně jako vždy! ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Vo veľa veciach s tebou súhlasím.. a nasadila si mi chrobáka do hlavy, prečo sa dávajú tie darčeky..viem, že keď sa ježiško akože narodil tak sa nosili darčeky jemu..tak či to akože zostalo?mmm
    My máme posledné roky taký malý živý stromček v kochlíku..väčší sa ani do nášho pidibytíku nezmestí..ale je strašne milý a vlastne prežíva s nami už štvrté Vianoce :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi hrozně sympatická, těším se na další video!:)
    Já co si pamatuju, vždycky máme umělý, ale babička, ta se vždycky vyřádí, už půlroku přemýšlí, do jaký barvy to sladí ted, zatímco my s tátou jsme to tam vždy jen naplácali, aby to vypadalo co nejveseleji :D

    OdpovědětVymazat
  18. Dnešní video mě trošilinku nudilo, ale ne zas natolik, abych ho celé nezkoukla:-D Ovšem moc ti musím pochválit vzhled, strašně ti to sluší a krásně se stomečkem ladíš:-D

    OdpovědětVymazat
  19. A mne sa stromček páči veľmi, fialovaaa :)))
    A super ofinka, sedí ti! :)))
    Krásyn blog

    OdpovědětVymazat
  20. Ofina Ti tak sluší, moc se mi na Tobě líbí!

    OdpovědětVymazat
  21. Milounké video, jsi hrozně vřelý člověk, celou dobu jsem měla ve tváři úsměv. Snad se tatínek nebude zlobit, žes ho takhle napráskala :D. Měj tedy co nejméně předvánočního stresu!
    Martina

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné video!
    A jak jsi hezky sladěná s tím stromkem :D :)

    OdpovědětVymazat
  23. super video! pobavila mě barbína:)

    OdpovědětVymazat
  24. skvělé video,mimořádně tvoje videa miluji<♥

    OdpovědětVymazat
  25. úžasné video! je fajn se o tobě dozvědět více a těch videí na vánoční líčení bude víc, nebo jen toto fialovo stříbrné? :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ty vlasy ti moc sluší :D:
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Jééé toto video se ti moc povedlo, Peťulko! :) Měla sem chuť udělat podobný článek s touto tématikou, tak možná otázek využiji.. :)

    OdpovědětVymazat
  28. A ještě jsem se chtěla zeptat.. jak ty sama říkáš, že chceš, aby v tomto videu pokračovaly i další blogerky, tak mě napadlo, že bych udělala článek na tyto otázky , ne video, protože sem dost líná a nemám zase tolik času. :D :/ Vadilo by ti to , že by to nebylo video? :D

    OdpovědětVymazat
  29. taky mám raději umělé stromečky..přijde mi to dost vyhazování peněz za ty živé ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásne video, si tam veľmi milá a krásna! :) Ten stromček je pekný, ale ja som skôr na typický vianočnú klasiku - zelený, v našom prípade aj umelý vianočný stromček :))
    Inak máš tu krásne líčenie :D :)

    OdpovědětVymazat
  31. Video je fakt vtipný :) A ten stromeček je úžasný!! Zmínila si, že vám došel, tak předpokládám, že jste ho kupovali přes net - prosím napiš nějaký odkaz na web.stránky, kde se dá sehnat :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  32. Skvělé video, jako každé tvé. Jsi mi strašně sympatická. Ještě ti chci pochválit vlasy, moc ti to teď sluší. Já Vánoce miluji! :) Ale spíš tu atmosféru a pohodu, jak jsi ve videu říkala :)

    OdpovědětVymazat
  33. Mohu mít poněkud osobní dotaz? Čím se vlastně živíš? Já totiž až do tohoto videa myslela, že jsi profesionální kadeřnice :-)
    Doufám, že tento dotaz nebudeš považovat za drzý. :-)

    OdpovědětVymazat
  34. A mě zase vrtá hlavou kolik ti je let?:-))podle prvních videí s vlasama v růžovým pokojíku jsem myslela, že si mladá holka - to jsi i teď, ale víš jak to myslím :D pak mě překvapilo, že máš manžela a vlastně pak se z tebe vyklubala takováhle správná, super "ženská":-)))).

    OdpovědětVymazat
  35. Mám strašně ráda tvoje videa líbí se mi tvůj styl... proto tě teď chci poprosit o radu...(poslední příspěvek u mě na blogu)..byla bych ti strašně moc vděčná! Reakce tam jsou sporný, takže stále váhám. A tvé bych si obzvlášť cenila :)

    OdpovědětVymazat
  36. @Jitulikaaa, Ivet: tak jsem ráda, že nejsem blázen do Top Gearu sama :D, jinak já mám speciály ráda všechny, ale hlavní je pustit si to v angličtině, v té angličtině je Bolívijský fakt nepřekonatelný :D!
    @Lucinda: moc děkuji a myslím, že bude :), líčení určitě připravuji, mám už i nějaké natočené, jen sestříhat
    @Baruško: mně také přišel bílý stromek nejdřív jak ze supermarketu,ale myslím, že nakonec to bude fajn změna a můžeme to každý rok střídat :D!
    @Poppy: jé, tak manžel také pokukoval po kávovaru, ale u nás se toho nevypije zas tolik, tak nevíme, zda by to mělo smysl….
    @Čajová: já bych to také řekla, že je tpo tím, že se nosily dárečky Ježíškovi, ale jestli se podle toho skutečně nadělují, to opravdu netuším :D….
    @Darinko: určitě bude líčení víc a děkuju :)
    @Skodulko: určitě využij! :)
    @Catherine: samozřejmě nevadilo, čím víc lidí bude pokračovat, tím lépe a je jedno jestli článek či video :)
    @Klárko: stromek objednával manžel z německého ebay www.ebay.de a dostali jsme ho od manželových rodičů k ježíšku předem :)
    @Danyera: jé, tak to děkuji :D, nejsme kadeřnice, jsem osvč, ale v jiném oboru :)
    @anonymní 21:22: jé :D, tak to děkuji,ale je mi 31, takže mladá holka už teda bohužel moc nejsem :D :D….
    @Petra P. moc děkuji a napsala jsem ti k tobě, ale já nejsem žádný módní expert, takže to ber s rezervou :)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za pochvalu stromečku i ofiny, z obojího jsem měla zpočátku trochu rozporuplné pocity,ale myslím, že nakonec bude obojí docela fajn a příjemná změna :). Co se týče razítkování nehtů, tak právě nahrávám na youtube video, upřednostnila jsem ho před líčením, protože jste si o něj více psali,ale líčení bude také, je už natočené, jen sestříhat. Musím ale postupně, protože jakmile koukám déle do počítače, ty oči mě pořád bohužel pálí a zčervenají, takže je musím šetřit …..

    OdpovědětVymazat
  37. Já právě mam hrozně ráda ten stres v nákupních centrech :) Ten váš bílý stromček se mi nejdřív nelíbil, přišlo mi to moc umělý, ale jak jsem na něj koukala v průběhu celýho toho videa, tak semi za líbil :-D a ta fialová k němu pěkně pasuje :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  38. Tak k videu jsem se dostala až teď. Za prvé: ofinka ti vážně sluší Jsi kočka. A za druhé: opět to je krásné a milé video na které jsem bez problému vydržela koukat až do konce. Klidně bych ho mohla mít i delší. Jsi milá, přirozená.
    V hodně bodech se s tebou shoduji :-) To mně překvapilo.
    A stromeček se mi moc líbí. Mně by se domů nehodil, dáváme přednost klasice a máme moc rádi slaměné ozdoby,....to jsem asi tak nějak převzala od přítele :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!