OPI Spark de Triomphe

by - 05 listopadu

Přeji krásnou sobotu všem,

tenhle lak vám prostě musím hned ukázat, ačkoliv mám laky, které čekají na zveřejnění mnohem déle, tak tenhle má prostě přednost :). Objednala jsem ho z ebay a minulý týden dorazil. Co k němu říct, je to prostě nádhera, je takový sváteční a ohromně třpytivý. Mám dvě vrstvy, ve kterých krásně kryje, lakoval se bezvadně, mám na něm pro větší hladkost dvě vrstvy nadlaku, ale musím říct, že na to, že je složený pouze ze třpytek, tak zas neschne v tak drsný povrch. Lak obsahuje různé velikosti stříbrných a světle zlatých třpytek, na prstech mi to přijde jako taková hodně světlá a studená zlatá, která mi snad k prstům ladí, protože zlatá sama o sobě mi vůbec nesluší. Jinak už ani nevím, co bych k němu řekla, protože si pořád musím zírat na ruce, je to nádhera i když nesvítí slunce, ale při umělém osvětlení a zářivkách se také krásně rozehraje, jestli sháníte něco třpytivého na zimu nebo vánoce, běžte do něj ;), já mám v poslední době úplně třpytivé období :)....k odlakování ještě dodám, že bude samozřejmě třeba alobalová metoda (čtvrtky tamponků namočit do odlakovače, přiložit na nehet, zabalit proužkem alobalu, nechat cca 10 minut působit a pak stáhnete celý lak najednou na tamponku).

Ještě bych tímto chtěla poděkovat Viennettce, díky které jsem tento lak objevila ;)!







You May Also Like

45 komentářů

  1. vypadá báječně, úplně bych řekla, že už vánočně :)

    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho snad fakt musím mít, když mě týráte těma nadšenejma recenzema :)

    OdpovědětVymazat
  3. já nevím no. ale za mě asi ne. tohle je na mě třpytivý až moc a navíc mám už od mala problém se zlatem, čili i se zlatou barvou.i když je v laku i stříbrná, já bych pořád viděla jenom tu zlatou. jo kdyby byl lak třeba do stříbrno-šeda nebo fialova, modra... to bych se na něj asi koukala jinak. ale v téhle formě mě neohromil vůbec

    OdpovědětVymazat
  4. dokonalý lak,má nádherný odstín :) ♥

    OdpovědětVymazat
  5. už vim, jak budu mít nalakovaný neHtíky na vánoce :D

    OdpovědětVymazat
  6. jé ty si mi spravila vianoce ...to sú presne vianočné laky ktoré ťa naladia už mesiac dopredu ...je krásny
    len keby to čaro Vianoc tak rýchlo nevyprchalo ...

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju, že jsi odepsala na můj dotaz. :) Jinak já štítky u článků mám, problém je v tom, že to v tom nastavení designu absolutně nemůžu najít... :( Nemohla bys to prosím upřesnit? Asi jsem slepá...

    P.S.: Kde kupuješ Seche vite nadlak? :) Všimla jsem si u jiných článků o lacích, že ho hodně používáš...

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná barvička, už to zavání Vánoci a to já od listopadu mám ráda. :) A díky za tip, právě kvůli hrůzostrašnému odlakování třpytivky moc nepoužívám. Tak už můžu začít. :)

    OdpovědětVymazat
  9. na laky velmi nie som, ale tento je naozaj krásny! taky vianocny :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tobě Peti ty třpytivé laky tak strašně moc sluší! :) Moc hezký lak!

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký rozhodně je...ale já bych asi neměla nervy na to odlakování. =D Ale pro krásu se musí trpět ne? =D

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, ten chci taky. Máš nějaké určitého prodejce na ebay nebo vždy jen vyhledáš konkrétní lak (věc)? :)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná chladná zlatá - já když už někde vidím zlatý lak, tak je to většinou taková ta hodně zářivá zlatá,která je sice fajn, ale hcvílema vypadá až moc uměle...tohle je přesný
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  14. Ja ho mám, je to najkrajší lak aký som kedy videla, tiež sa už dlho chystám nafotiť ho :)

    giveaway whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. ááách bože ten je nádhernej! krásná barva, ty třpytky...já mám taky nějaký třpytivý období, pořád si teď lakuju třpytivýma lakama:)...a myslím, že to díky tobě, protože mě od lakování třpytivkama vždycky odradilo to, že to nejde vůbec odlakovat, to byly vždycky nervy...až jak jsi tady psala o té alobalové metodě, co jsem hned vyzkoušela a je naprosto super, tak jsem konečně mohla začít lakovat a nemusela myslet na to, že budu pracně odlakovávat ;-).

    OdpovědětVymazat
  16. Tahle barvička je fakt krásná. Mě se vsechyn tyhle trpytive laky moc libi....ale to odlakovavani uz tolik ne :D

    OdpovědětVymazat
  17. je naprosto perfektní, takovej zlatostříbrnej, já potkávám snad jen úplně zlatý nebo stříbrný.. ale tento je fakt super! chci se zeptat, jestli nevíš o nějakým e-shopu zase, kde by prodávali plavky teď třeba se slevou :-) http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/08/right-now.html#more nejléle asi v tomto tvaru, jsou perfektní! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. That's a lovely polish.
    I like your blog makeover, it's really nice.

    OdpovědětVymazat
  19. Ten je vážně nádherný... přesně jak říkáš, takový sváteční :))

    OdpovědětVymazat
  20. Moc krásné fotky, ale lak se mi pořád nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  21. Wow, tak ten je super! Peti, jak je to s obejdnáváním z ebaye? Kolik tě tam stojí O.P.I. laky, když normálně stojí 3 stovky?

    OdpovědětVymazat
  22. Sice na tu ZLATOU opravdu nejsem, ale musím ho mít.. prostě ho musím mít! :D Doufám teda že nestojí 500et... :DD Mamku by trefil šlak, kdybych si pořídila tak drahý lak :D Stačil mi od Chanel za 400 a byl zachvilku včudu :D :))

    Na laky jsem úchyl ♥

    ANNE-KINGDOM.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  23. Ten je opravdu moc krásný, od O.P.I. bych si strašně ráda koupila nějaký lak, jak vidím, jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten lak je skvělý :)) Jinak Peti nechtěla by jsi udělat tutorial na líčení které jsi měla ve videu ,,KOREKTORY" ? Strašně ti to tam slušelo :))

    OdpovědětVymazat
  25. Není vůbec zač, mám radost, že se ti taky tak moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky Petruš ..:) moc by mě zajímalo, jak je to s objednáváním čehokoliv přes ebay .. jestli bych tě mohla poprosit o nějaké info, jako platba a tak dále :) napiš prosím třeba ne email - t-barochova@seznam.cz, budu moc ráda! Děkuji předem .. btw: nádherný lak!:))

    OdpovědětVymazat
  27. Tak ten je nádherný. už jsem koukala předtím na FB na fotku. Ach jo, odmítám se koukat na tvé fotky laků....vždycky je pak všechny chci :-D

    OdpovědětVymazat
  28. Hlásím, že problém se štítky vyřešen. :D Takže svůj předchozí dotaz tady beru zpět. Ještě jednou díky za radu (tento koment klidně vymaž :)).

    OdpovědětVymazat
  29. ..cítim z neho Vianoce! moc krásny :)

    OdpovědětVymazat
  30. krásný lak .. už dlouho takový scháním :) díky za typ

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  31. U tebe je mnohem hezčí než u té Viennety. Ty ho máš pěkně zlatý, ona do zelena, do šeda...

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Péťo, máš krásný blog, ráda ho sleduji. :) A také se mi líbí, jak máš vždy krásně nalakované nehty. Nechtěla bys sem dát návod, jak si ty nehty tak pěkně nalakovat? :D já jsem totiž asi uplně levá. :(

    Hezký den, Karol. :)

    OdpovědětVymazat
  33. @Lady: tak jsem ráda, že jsou štítky v pořádku :), jinak Seche Vite kupuji stejně jako laky na ebay ;)
    @ebuu: spíš dám vždycky vyhledat konkrétní věc a beru nejlevnější cenu :), nějak to moc neřeším, zatím mi vždy vše přišlo, jen jednou se lak rozbil po cestě, ale vždycky kouknu alespon letmo na hodnocení prodejce :)
    @Lucia Petruchová: jé, tak to jsem ráda, mě taky uchvátil :)
    @Lenčaa: jé, tak to jsem ráda :D, já bez alobalu taky nedám ani ránu, kdyby nebyla tahle metoda, tak nemám třpytkatý žádný,ale přijde mi, že na zimu a podzim jsou tyhle laky fakt hezký :)
    @Ivet: moc děkuji a bohužel ale oprqavdu netuším :(, já ted na plavky vůbec nekoukala, mám jich dost a mám všechny od Victorias secret, takže to nějak nesleduji….:(
    @Charlotte Sparkle: Hi Charlotte :), thank you very much! :)
    @Dazz: z ebay vychází OPI tak na 150-180Kč podle odstínu a prodejce, ale ceny se tak nějak pohybují v tomto rozmezí, takže se to určitě vyplatí, je to už včetně pošty…..
    @Kingdomka^^: haha :D, no mě taky uchvátila aneboj vejdeš se určitě do 200,- pokud objednáš na ebay :)
    @S.)): moc děkuji a můžu se pokusit ;), snad si to ještě budu pamatovat :D…ale myslím, že to byly jednoduché kouřovky, základní barvy béžová přes celé víčko a do banánky černá :) plus černá tužka na spodní vnitřní linku :)
    @Tereza: moc děkuji a vidím, že objednávání přes ebay by zajímalo více lidí, mohu klidně napsat článek, to není problém, ale zdá se mi že informací o tom, jak založit paypal nebo účet na ebay je všude plno a je to opravdu velice jednoduché, tak jsem si říkala, zda by to mělo smysl, ale pokud to chcete slyšet ode mě, tak ráda článek udělám,ale vážně na tom vůbec nic není :). Jen v kostce pro tebe :), účet si založíš úplně jednoduše jako každou jinou registraci např. na aukru, potřeba k placení je jen paypal, který si založíš na paypal.com, ten je pouze třeba propojit s tvou platební kartou, která musí být embosovaná a mít povolené platby v prostředí internetu, což ti udělají v bance. A to je vše, můžeš nakupovat:).
    @Ahoj Karol, moc děkuji za krásný komentář, který mě potěšil :), co se týče toho lakování, už dlouho přemýšlím nad videem o lakování tmavého nebo výrazného laku, tak ho asi už konečně natočím :), i když ono je to jen o praxi, dělám nehty i kamarádkám, takže lakuju dost často, není v tom nic jiného než dlouhodobé opakování :D……

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, moc mě potěšily a jsem ráda, že vás lak zaujal, já jsem z něj také stále nadšená, dokonce i solidně drží, ještě se ani neodlupuje. Mějte krásný den a chystám pro vás přímo andělské překvapení :)….

    OdpovědětVymazat
  34. Vždycky si říkám, že jsem se třpytkatými laky skončila, a vždycky se najde nějaká nádhera, která mě zlomí!
    Mimochodem - Peti, jsi jeden z důvodů, který nás s kamarádkou inspiroval k založení blogu :) Takže díky, zatím se fajn bavíme!
    http://sofastars.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Lak je krásný, super fotky :) Péťo a můžu se zeptat, zda si tento lak objednávala přes americký ebay či anglický? U USA je nutné se vejít do 22€, že? :) moc díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojky, děkuji za inspiraci! Poslední dobou začínám laky kupovat pravidelně, takže tvoje video se mi náramně hodí!:)Jinak tvůj blog mě baví nejvíce ze všech co znám. Měj se hezky! Zdraví Lucka :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!