Proměna Eliška

by - 16 listopadu

Krásné odpoledne,

dnes tu mám jednu ještě horkou proměnu, i když i v tomto případě musím konstatovat, že opět nebylo co vylepšovat. Eliška má nádherný obličej a dokonalou pleť a vlasy jako panenka, takže doufám, že jsem jen podtrhla její přirozenou krásu. Líčení je jemné, přirozenější, protože by byla škoda maskovat takový obličej velkou vrstvou makeupu, foťák trochu sežral barvu, ale to znáte :). Vlasy jsou její přírodní, píši to dopředu, protože tuším, že by na to padl dotaz a musím říct, že jsou opravdu úchvatné, nádherně zdravé, husté a lesklé a bylo úplným potěšením je kulmovat a mít je pod rukama :), použily jsme kulmu Cortex s průměrem 5cm.
Nakonec bych moc moc chtěla poděkovat Elišce za odvahu a svolení sem fotky dát, krom toho, že je krásná je to hrozně milá a příjemná slečna, děkuji!






You May Also Like

59 komentářů

  1. Takový dlouhatánský vlasy! :)) Wow! :)) Eliška je krásná, jemná žena, a líčení ji udělalo výraznější :)) Proměna se ti zase povedla! :) Musíš sem přidávat proměny, protože mě opravdu baví ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni:O, slečna má překrásné vlasy! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Baruška: Tak to jsou naprosto nádherný vlásky! Jak jsem popojela dolu a viděla tu druhou fotku úplně mi spadla čelist jak je má dlouhý, krásný a úžasně natočený. Doufám, že s novou kulmou s nástavci co dostanu k vánocům vykouzlím taky takový zázraky. Líčení velmi jemné, přirozené, hezké..na ples nebo party bych se nebála i více výrazného:)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá proměna,ona je fakt krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, ze bych víc procisla vlny prsty aby do sebe trosku zapadly a vypadaly prirozeneji, ale jinak to vypada super, je fakt, ze takhle pekne slečny se líci samy!

    OdpovědětVymazat
  6. PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNI!!! Krásná slečna a ty vlasy - nemám slov :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé krásné vlasy :)
    Tady jde krásně vidět, jak se dá s tvářenkou krásně čarovat :)
    MMoc hezké, povedlo se :)

    OdpovědětVymazat
  8. Můžu poprosit o odkaz na tu kulmu? Chtěla bych vidět, jak vypadá:) Laura

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám děkuji i za Elišku, vlasy má opravdu božské! Jinak to líčení je ve skutečnosti trochu výraznější, foták žere barvy, však to známe :).
    @PlumFoolery: určitě, ono právě vlny májí před sebou ještě pár hodin, které by potřebovaly přežít a tak jsem do toho zatím zbytečně nesahala, protože ony povolí a rozpadnou se samy, jak má husté a těžké vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Lauro je to tahle: http://www.lovelyhomedepot.com/cortex-curling-iron-hair-curler-2-inc2.html
    Kupovala jsem ji na ebay a je z USA, musela jsem si dokoupit redukci na zástrčku, ale je fakt super, na tom ebay vyšla asi na 900 včetně pošty, kupovala jsem ji někdy na jaře myslím....

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,

    wow krásná proměna a krásná slečna:-). Má nádherně střihlou ofinu, mohla by prozradit svého kadeřníka?

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  12. Je to hezké! Eliška vypadá jako panenka. Ale pustím se do připomínek... Peti, chybí mi korekce!!! Díky tomu trošku více vykoukla nesouměrnost. A trochu make-upu na krk, pokud tam není.

    OdpovědětVymazat
  13. má nádherné vlasy, ale nepřijdou mi nějak husté jak píšeš.. má je sestříhané? .. a přijde, že má hrozně světlý krk a tmavý make-up .. jinak ty oči jsi jí krásně zvýraznila a podtrhla :)

    OdpovědětVymazat
  14. vypadá to kouzelně! :) moc hezká proměna

    OdpovědětVymazat
  15. @Poppy: zeptám se :)
    @Borůvko, moc děkuji za připomínky ;), no ten makeup na krku je a nevím, proč to vypadá, že krk je světlejší :) - nebyl, záhada :D, barva makeupu jí opravdu sedla k pleti na obličeji dobře. Jinak s tou korekcí, ráda si nechám poradit, co bys konkrétně udělala? Myslíš barevně? Tu asi ne, vid, jsem dělala, ale vlastně nebylo co korigovat :) nebo kontury, kde bys ubrala/přidala? :) Nebo co konkrétně, to víš, profík nejsem, nenchám si ráda poradit ;).
    @ N. má opravdu krásně husté, takhle z fotky se to asi nedá posoudit ;), nemá všechny vlasy vepředu ;) jinak jak jsem psala výše :), na fotkách se mi to taky trochu zdá,ale bude to světlem, makeup je i na krku a barevně seděl dobře ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Krasna promena!!! Slecna je sama o sobe dost vyrazna a Ty jsi tu jeji krasu jeste zduraznila.
    Moc se Ti to povedlo!!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  17. nenazvala bych to proměnou, jak píšeš nebylo v podstatě co měnit a zlepšovat :), ale moc jí to sluší, dobrá práce!

    OdpovědětVymazat
  18. Myslim, ze tou korekci boruvka mysli vyrovnani oci - jedno vicko ma spadlejsi a dalo by se to licenim urcite vice vyrovnat ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ja tu nejaku premenu nevidim, skor by som to nazvala podtrhnutie prirodzenej krasy alebo nieco take. Ja sa tiez takto menim ked sa namalujem kazde rano :D

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. líčit umíš,ale vlasy bych přenechala na někom jiném . ..

    OdpovědětVymazat
  21. U takhle pěkné kočka snad ani nejde o proměnu jako takovou :) Tam stačí malinko. Vlasy má skutečně nádherné. Na můj vkus ty vlny jsou málo přirozené, ale to je jen můj názor. Taky se těším na další proměny.
    http://sofastars.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Asi budu zlá, tak doufám, že mě za to neukamenujete :) A doufám, že to nebudeš brát nějak zle Peťo, je to jen můj amatérský názor :) Určitě souhlasím, že slečna je moc hezká, ale mě se ta proměna nijak extra prostě nelíbí. Více jí to slušelo před proměnou. Slečna na mě působí spíše jako sportovně elegantní typ než jako romantická víla a vlny mi k ní vůbec nejdou. Navíc tyhle vlny vypadají strašně nepřirozeně. Vypadá to jako by jsi je točila všechny jedním směrem, pokud ano, tak to zkus příště dělat cik cak, bude to hezčí :) Líčení není vyloženě špatné, ale něco mi tam na něm vadí, nevím ale co, možná jinak zvolené barvičky. Navíc mi přijde, že má špatný odstín make-upu, je taková moc oranžová, ale možná to dělá jen foťák, ty mršky to rády dělají :)

    OdpovědětVymazat
  23. Máš pravdu, že Eliška je krásná i nenalíčená. Vlásky má skutečně pěkné.
    Myslím, že líčení se ti povedlo maximálně. Není to nic přehnaného a podtrhlo to jen přirozenou krásu. Je dobře, že jsi se nesnažila nanášet vrstvu make-upu, která by stejně byla zbytečná.
    Co se týče vlásků, tak na mě vlny působí nepřirozeně. Možná bych je trochu prohrábla prsty, aby byly rozevlátější a tím pádem přirozenější.
    Jinak jsi ale šikovná. Kdybych bydlela někde blíž, určitě bych se od tebe nechala nalíčit :).

    OdpovědětVymazat
  24. Eliška je krásná i nenalíčená, jak už zde bylo zmiňováno:-) Každopádně má krásné vlasy, opravdu!
    Ta proměna jen podtrhla to, co ona má:-) Moc se mi to líbí a těším se na další!:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. moc krásný, ale vlasy bych nechala rovný, tyhle vlny se mi moc nelíbí

    OdpovědětVymazat
  26. @anonymn 18:14: aha, to je možné, tak to samozřejmě jsem stínovala nad skutečným ohybem víčka, abych udělala jakoby falešný ohyb výš, asi to chtělo vyfotit samostatně oko nebo alespon ne fotku takto spíše shora, protože takhle to neni vůbec vidět a jak se člověk kouká nahoru, celé víčko se v podstatě schová :). Jinak co se týče víček, tak mám v záloze i zajímavé fígly, které bych chtěla ukázat, ale nemám na kom předvést, protože na mně to nepůjde, já mám jiný typ víčka...:)
    @Robinka: ano, souhlasím, jak jsem psala v úvodu, je to podle mě jen podtrhnutí předností
    @Helena: vlasy běžně ani nedělám, nejsem kadeřnice :), ale chtěly jsme zkusit rychlé velké vlny, taky jsem na to měly strašně málo času, takže moc nebylo čas na hrdinství :), vlny nejsou pročesané, protože bylo třeba aby ještě chvíli vydržely, na dlouhých a těžkých vlasech nic moc dlouho nevydrží, takže za chvíli je to zvlněné jen málo :)
    @nuf: ano, souhlasím, ani jsem ji nechtěla malovat přehnaně výrazně, protože mi přijde moc krásná a výrazná sama o sobě :), s vlnami,jak jsem psala, momentální nápad a rychlovka,ale bylo třeba, aby chvíli držely, jsou tak, jak spadly z kulmy, ono to dost yrchle povolí a pak je to mnohem přirozenější :)
    @Elli Lightning: neberu to vůbec zle, však tohle je zas moje amatérská práce, nejsem žádný profík ;). S těmi vlnami už bych se asi opakovala, tak to nebudu psát znovu, ale byl to momentální nápad a posloužil k jistému účelu ;).Co se týče líčení, požadavek byl kouřovky, v jemnější variantě jsem je udělala já (takže případně moje chyba :), protože mi přišlo, že hodně výrazné se ke slečně ani nehodí, že je docela výrazný typ s výraznými rysy sama o sobě, jsou hnědošedé, řekla bych, že barvy k očím ladily hezky a ten makeup byl v pořádku, to už jsem psala, barevně byl fakt akorát, za to dám ruku do ohně, to je opravdu světlem. Jinak ale je to věc názoru, já řikám na rovinu, mně se to ve skutečnosti líbilo moc, neřikám to proto, že bych neuznala třeba chybu,ale fakt mi to přišlo hezký a podle mě jí to moc slušelo, ale jak řikám, jednak je to věc názoru a pak přecejen fotka asi může trochu zkreslit barvy, jak vidím :).

    Všem vám moc děkuji za komentáře, moc mě těší!

    OdpovědětVymazat
  27. Líčení je jemné, přirozené, mně se docela líbí. Ale mám také 2 připomínky. Vlnky se zdají dost umělé. Dělají takové pramínky. Asi bych je prohrábla hřebenem s širokými zuby, oni by trochu povolily a spojily se. A další problém vidím u očí. Slečna má obličej asymetrický (to mají všichni, že levá půlka je jiná než pravá půlka obličeje), ale zdá se mi, že to líčením ještě více vystoupilo do popředí a možná by to chtělo stíny trochu korigovat. Nenanášet stejně na obě oči, ale nanést tak, aby se změnil tvar oka a obě oči se tak srovnaly.

    Doufám, že kritika nevadí, tvá práce se mi líbí, ale je to jen názor k zamyšlení.

    OdpovědětVymazat
  28. Tyjo má překrásné vlasy a líčení moc povedené!

    OdpovědětVymazat
  29. @Poppy, tak kadeřnice je z J. Hradce, tak pokud to není z ruky, mohu zaslat kontakt ;)

    Moc všem děkuji i za Elišku a ještě to pro jistotu shrnu, abych to nepsala furt dokola zvlášť :), nejvíc vám vadí asi vlny, nejsou vůbec prohrábnuté rukama ani rozdělené, bylo třeba aby ještě chvíli přežily, takže jsem to nedělala, jen jsem je nalakovala a chvíli podržela u hlavy, aby trochu držely, když se rozhrábnou rukou, tak už pak tolik nevydrží, také to časem dost povolí, kor u takhle těžkých vlasů, takže jsem přesvědčená, že v hodinu H už byly mnohem přirozenější :),kritiku a připomínky beru, souhlas. Jinak ještě vezmu obecně líčení očí, které je také často zmiňované, ono asi není ani zas tak moc dobře vidět, tmavý stín jsem dala nad skutečný ohyb víčka, abych vytvořila falešný výš, ale fotila jsem trochu shora,to byla asi chyba a neni to vidět vůbec ani stínování vlastně vidět není, příště to asi bude chtít lepší fotku očí více zblízka, ale dost nás taky tlačil čas, takže jsem to moc neřešila, hlavně jsem moc ráda, že je Eliška natolik odvážná, že mi povolila fotku sem dát a moc oceňuji, že připomínky a kritika se týkají mě, nikoliv Elišky, díky :). Jinak vidím, že názory se přecejen různí, asi jako u všeho, každý to vidí maličko jinak :).....a chci všechny ubezpečit, že připomínky či kritika mojí práce opravdu nevadí, vždyt každému se opravdu líbí něco jiného a je fajn říct svůj názor, to je úplně v pořádku ;)!

    OdpovědětVymazat
  30. Tak mně se výjimečně taky proměna moc nelíbí, respektive ten make-up. Slečna je krásná a líbila se mi víc před proměnou. Vlasy pro proměně se mi líbí moc, ale ten make-up fakt ne...hlavně je hrozně vidět, že obličej má jinou barvu než krk. Za mě se tohle moc nepovedlo :(

    T.

    OdpovědětVymazat
  31. @Tess: chápu :), ale ten makeup, už jsem to psala, byl fakt v pořádku, takhle na fotce to fakt vypadá jinak,ale nebylo to tak, hlavně makeup jsem samozřejmě nanesla i na krk, nevím, čím to je, nebo možná vím, trochu jsem zvýšila kontrast a tím jsem to asi zhoršila...

    OdpovědětVymazat
  32. Proboha holky, u té pěkné slečny nebylo co vylepšovat! Myslím si, že po té proměně vypadá trošičku nepřirozeně. Prostě to není ono a moc pěkně to na mě nepůsobí. Příště se to možná povede. Ahoj

    OdpovědětVymazat
  33. Bylo ti potěšením kulmovat = ničit vysokou teplotou pěkné přírodní vlasy? Asi tě hodně s--e, že ses musela nechat ostříhat

    OdpovědětVymazat
  34. Anonym 22:03 Tupko, jedním nakulmováním se vlasy nezničí a pokud se o vlasy trochu staráš, tak se nezničí ani každodením žehlením nebo kulmováním. Já to teda nedělám, protože mi přijde, že to neumím a že to moc trvá a na mých vlasech nevydrží, ale znám spoustu holek, které si už několik let denně pivstanou, aby si mohly umýt hlavu a nějakým takovým způsobem upravit. A ne, nemají je zničené a když to nepřišlo doteď, tak pochybuju, že vůbec někdy. A ne, nemají je umělé ani za přípravky nedávají tisíce, prostě šampon, kondicionér, semtam kůra a kadeřník... Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  35. Wow, děkuju moc všem za komentáře, neskutečně mě to potěšilo, takovouhle odezvu jsem ani nečekala :) musím hlavně pochválit Peťu, že v takovém "šibeničním" čase, který jsme měly toho stihla až až :)kulmovat vlasy původně ani nebylo v úmyslu, jen jsem se zmínila že si je nechám občas ráda nakulmovat na nějakou tu příležitost jako jsou plesy nebo nějaké focení :) a byla jsem hrozně ráda, že byla ochotná mi je natočit, protože nikoho to takovou dobu nebaví, ani kadeřnici :D a nevýhoda mých vlasů hlavně je, že mi vlny hned spadnou (teď večer už je ani skoro nemám) :/ dál to líčení - docela je škoda že nejsou vidět ty kouřové stíny, ty byly opravdu perfektní, hned mi to udělalo výraznější oči než mám (není to moc poznat, ale ve skutečnosti mám docela malý oči, bohužel). a co se týká té asymetrie - je to focené zezhora a hlavně mám pootočenou hlavu na stranu, takže to vypadá že mám jedno oko menší, ale přísahám že nemám! :D do toho mi ještě Peťa stihla udělat uplně perfektní fialové nehtíky, ze kterých nemůžu spustit oči :) jde vidět, že jí prostě tohle fakt baví, snaží se vždycky o ten nejlepší výsledek a jsem strašně ráda, že jsem našla někoho jako je právě Peťa :) už se těším na plesovou sezonu, určitě zase něco vytvoříme ;) ještě jednou děkuju za všechno!
    Eliška V.

    OdpovědětVymazat
  36. Moc pěkné. Mohu se zeptat, ty jsi kosmetička nebo jaké je tvé povolání? Tipuji ale že je to něco co se týče kosmetiky nebo kadeřnictví. :-)Jsi moc šikovná ;-)

    OdpovědětVymazat
  37. moc veľký rozdiel mi to nepríde nabudúce vyber niekoho " nepekného" nech mám predvedieš viac svoje umenie

    OdpovědětVymazat
  38. krasna premena..velmi jemna a decentna..takto ma podla mna vyzerat zena.. bravo

    OdpovědětVymazat
  39. @Michla Mamica: ano, souhlasím, na té pěkné slečně vážně není, co vylerpšovat, to je i můj názor! :)
    @anonymní22:03: omg :D, to je vidět tvoje mentalita, když tě toto vůbec napadne, s tebou bych se fakt kamarádit nechtěla, asi se snažíš ostatním ublížit jen abys sama vypadala líp, hnus! Ale typický rys mnoha lidí, když to nemám já, tak at to nemají ani druzí. Můžu tě ubezpečit, že když si jednou za čas nakulmuješ vlasy a dáš na ně ochranu před horkem a použiješ kulmu s kvalitním povrchem, což tato opravdu je, tak si vlasy nezničíš ;).
    @Eliško, moc děkuji za krásný komentář a abych tak řekla, některé komentáře patří již ke koloritu blogu (to asi všichni víme o co jde :D) a jediným cílem je mě urazit, takže snad ani nemá cenu se nad tím vůbec zamyslet ;). A je to přesně tak, jak píšeš, už jsem to tu zmiňovala, na vině je rozhodně moje fotografické "umění" než cokoliv jiného a moc se ti za to omlouvám, vážně je to z blbého úhlu! Jinak s těmi vlnami jsem to tušila, že nevydrží, chtělo to menší pramínky a podržet tam trošku déle, ale to by jsem nestihly ani samotné vlasy :), doufám, že vydržely alespoň něco :)! A když budu upřímná, už jsme to tu také psala, mně śe celekm vážně moc líbil,ale zase chápu, že každý může mít jiný názor, sto lidí, sto chutí ;). A určitě se moc těším na příště, moc mě to bavilo! :)
    @anonymní 23:13: děkuju a kdepak, nejsem, jen mě to baví :)
    @Alica: to máš pravdu, problém je v tom, že když je ten rozdíl pak opravdu více vidět a dotyčný ten makeup opravdu potřebuje, tak ten člověk nedá svolení se zveřejněním na webu bez nalíčení :D!
    @Anah Jaliyah: moc děkujeme! :)

    OdpovědětVymazat
  40. she looks really lovely. and so does her curls!<3

    OdpovědětVymazat
  41. Péťo, tak pro mě by to bylo hooodně z ruky, ale díky, že si se ptala:-). Ale když už jsem tady, neznáte někdo fakt dobrého kadeřníka či kadeřnici z Jižní Moravy, nejlíp okolí Břeclavi?

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  42. Elišce to sluší, na vlny mám podobný názor viz některé slušné komentáře výše, takže tak:)

    OdpovědětVymazat
  43. má tááák krásné vlasy:) upřímně závidím:))) a líčeníje taky moc hezké

    Marki

    OdpovědětVymazat
  44. Mně se proměna líbí. Slečně to moc sluší a řekla bych, že jsi spíš podtrhla přirozenou krásu. :) A má opravdu moc krásné vlasy!

    OdpovědětVymazat
  45. Slečna vážně nepotřebovala moc upravovat, zvolila jsi hezké a přirozené líčení a ty vlny! No nádhera, moc ji to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Jak někdo zmínil, jde mi o korekce tvaru (oči, trochu nos, přitlačit na konturách,...). Foťák na všem ubere a pokud šla někam večer, hodilo by se to taky ;o)

    OdpovědětVymazat
  47. Opět krásná práce. Máš pravdu, slečna je krásná baba a ty vlasy???? WOW! Nádherné.
    Hezké nenásilné líčení. Šikulka jsi!

    OdpovědětVymazat
  48. Slečně ten účes moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  49. Je to kočka, ale má nádherné vlasy !!!! ;)

    OdpovědětVymazat
  50. Můj bože ty vlasy :) No ty jsou krásný :) A vypadají zdravě :) Moc hezká slečna :)

    OdpovědětVymazat
  51. Obvykle tvoje líčení a účesy miluju :-) ale tohle mi připadá fakt dost mimo :D Slečna je na první fotce o dost hezčí. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!