Fall Favourites: I. Makeup

by - 01 listopadu

Krásné odpoledne,

dnes tu mám dvoudílné video o mých podzimní favoritech, budu moc ráda, když mi i vy dáte vědět, jací jsou vaši podzimní favorité, co se dekorativní kosmetiky týče. Protože stíny od Essence, které na videu ukazuji, nejsou dobře vidět, rozhodla jsem se odstíny nafotit a naleznete je v tomto článku pod perexem. Odstíny rtěnek jsou nafocené ZDE.

Mějte fajn den!











You May Also Like

37 komentářů

  1. mě se teď hodně líbí stíny od lorealu, jsou třpytivé a tmavě fialovo hnědé a nosím je pořád! JInak na podzim je hnědá stálicí, ty hnědé essence vypadají dobře, hodily by se mi na obočí.

    OdpovědětVymazat
  2. co je to za "účes"? přišla jsi ze sprchy?

    OdpovědětVymazat
  3. Get ready a Carl Grey mám taky a sem s nima naprosto spokojená :) a v tomto období dávám také přednost hnědé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video Peti, mono stíny od essence mám taky moc ráda a duo tvářenka - bronzer od elfu používám skoro denně, zaujaly mě ty makeupy, určitě kouknu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné videjko, taky mám hrozně ráda videa na tento způsob ;-) A můžu se zeptat, kdy bude další, jestli ještě dnes? Zítra...? Moc se na něj těším, jako na jakékoliv tvoje video! A anonym: je na každém, co si nosí a myslím, že je dost hlupácké někoho urážet, kdyby měla peta holou hlavu, je to jen na ní... Takže si to nech příště pro sebe, ať si každý nosí, co chce, takové komenty nikdo nepotřebuje... Když ti na účesu tolik záleží, udělej si hvězdný účes ty, ostatním je to jedno.
    Ps: Už se těším moc na další peti;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. mam ty hnědé od essence a jsou paránní.... od catrice si taky hodlám něco koupit, ale moemntálně máme docela hoděn finanční krizi, tak raději ani nevycházím z domu =D...

    OdpovědětVymazat
  7. Od essence žádné nemám. Dnes jsem jedny do oranžova držela v ruce a nakonec si je nevzala. Na video kouknu doma, tady bych neměla klid :-) A moje TOP na podzim? Tak nějak podvědomě používám hnědé a bronzové stíny a vše ladím do temna (líčení). Nejvíce jsem si ale teď zamilovala temně švestkové stíny od Lancome, krémovou linku v temně fialové od ELF a temně fialový lesk od MAC. Ten zbožňuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta tvářenka od elfu vypadá skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  9. Na video nemám čas, pardon, ale všechny ty stíny vypadají skvělé, mám od Essence tmavě zelené a růžové a jsou fajn, za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  10. zrovna dneska jsem na tyto stíny koukala v krámě :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý video, od Essence mám taky nějaký stíny, chci si koupit ještě další, dneska mě jich od tebe dost zaujalo :-)

    OdpovědětVymazat
  12. essence je skvělá značka,má nejoblíbenější paletka stínů je právě od essence :)
    Jinak super článek,krásné video :) ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Když jsem scháněla gelové linky nemohla jsem se rozhodnout jestli od catrice nebo od essence...nakonec vyhrály ty od essence a mají skvělou výdrž. :) Od catrice jsem si nedávno pořídila pudrové oční stíny. Ještě jsem je nestihla vyzkoušet. =D Ale mají krásnou barvu..tak doufám, že budou mít i výdrž.

    OdpovědětVymazat
  14. tyhle neutrální odstíny stínů se mi hrozně líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám strašnouu chuť teď vykoupit kosmetiku.:DD Jinak lákají mě ty gelové linky :) A strašně se mi líbí ty stíny :)
    Jinak Peti ještě k této stránce http://www.cherryculture.com/index.php platba je předem či až mi to dojde?..A neznáš ještě nějakou 4eskou? dívala jsem se, ale nerozpoznám jestli jsou pravé či ne protože na stránkách jsou uplně jiné ceny :DD Děkuji

    OdpovědětVymazat
  16. That's pretty good that I can translate to english cuz i don't understand any word u say :D but i can read fortunately :) i love ur site and all of ur videos,there are some inspirations in them for me x) keep this good work, girl i'm really amazed :) bye have a good time ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadáš kráásně:) a zase jsi mě nalákala do drogérky!!:D:D

    Marki:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, krásne nalíčené oči - musím chváliť. Môj najnovší favorit je riasenka Ultimate od Mary Kay, dostala som ju od kamarátky, ja by som za ňu toľko peňazí nedala aj keď je vážne super. A objednala som si z Avonu lak na nechty Sequined Turquoise a neľutujem, farba je nádherne sýta s miliónom trblietok, stačí jedna vrstva. Ešte hľadám ten správny parfum na zimu, mám viacero favoritov, takže uvidíme :-)).
    DanaTN.

    OdpovědětVymazat
  19. Tieto videa mam tiez asi najradsej :-)
    ..mojim favoritom je teraz paletka od Sleek Au Naturel..je viac ako skvela!

    OdpovědětVymazat
  20. nádherný video! :) a ty linky od Catrise jsou úžasný! :_)

    OdpovědětVymazat
  21. Tie tiene vyzerajú pekne, linky taksito, bohuziaľ mám toľko veľa kozmetiky že sa snažím vecí zbavovať, nie kupovať..
    Inak, pekné video :)

    giveaway na whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Hodně se mi líbí ta paletka od NYXu. Odkud objednáváš, Peti? Ebay nebo nějaký český e-shop?

    OdpovědětVymazat
  23. Chci se zeptat, jestli tě ten makeup od L´orealu nevysušuje pleť? Mám totiž suchou, tak se bojím aby mi ji nevysušil ještě víc :D

    OdpovědětVymazat
  24. Hodně dlouho už mě láká paletka od nyxu, ale pořád se nemůžu rozhodnout jakou, tahle taky nevypadá špatně :), zrovna pěkné stíny, co nosím běžně. A ta tvářenka od elfu vypadá taky skvěle. Jinak opět skvělé video :). Už se těším na druhý díl.

    OdpovědětVymazat
  25. Ve videu ti to neuvěřitelně sluší! Fakt jsem čuměla...
    Já moc rozdíly v ročním období nedělám, ale jak jsem psala, tak na zimu vždycky vytáhnu ty třpytivé linky a spol ;o)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc vám děkuji za všechny krásné komentáře, moc si jich vážím a budu později reagovat jednotlivě, bohužel ted musím zase od obrazovky, nebot jsme v minulých dnech hodně pracovala na počítači, takže mám opět úplně rudé oči, takže je musím šetřit a dojít si do lékárny pro kapky, je to hrůza s mýma citlivýma očima :)......

    Abych jen tak v kostce reagovala, než budu jednotlivě, tak NYX jsem nakupovala vždy z USA z www.cherryculture.com, kde je nutné platit předem pomocí paypalu nebo karty, na dobírku to ze zahraničí nelze. S čekým eshopem v této oblasti nemám zkušenost,ale co jsem tak četla, tak ty ceny jsou zde opravdu u toho NYXu dost přemrštěné, možná bych doporučila i ebay, mrkněte na hodnocení prodejce a pokud bude spolehlivý a má poziviní hodnocení,asi bych objednala u něj a nechala si napsat na balíček hodnotu kolem 20USD aby to prošlo bez DPH ;).
    Co se týče Lorealu Matte Morphose, tak já mám právě plet suchou a když dám bázi od Dermacolu a na to makeup, tak výsledek super, vůbc nevysušuje, je to můj nejoblíbenější makeup, takže rozhodně i na suchou plet bych ho doporučila :)!
    Co se týče "účesu", měla jsem neumyté vlasy, takže jsem to nějak protáhla gumičkou, účes bych tomu snad ani neřikala :D, ale ne vždy je nálada a čas si s vlasy něco dělat, navíc mi hodně odrostly, takže mám, ty komnce každý jinak dlouhý, potřebuju si to nechat zarovnat :)...
    Jinak co se týče tady anonymů, je vtipné, že převážně to píší lidé z J. Hradce, ale co jsem mohla čekat :D, divím se, že jim opravdu nedochází, že s to dá zjistit :), no nic, jen at si uleví :D.

    Přeji všem krásný den a druhá část videa se právě nahrává, jsou v ní oblíbené laky, oblečení a kosmetika na péči o pleť :).

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělé video, ostatně jako vždy. Mě se třeba zrovna tenhle účes líbí, zkoušela jsem ho, ale na mě nevypadá tak dobře, spíš naopak :-).Jinak jsem chtěla napsat na téma base od Dermacolu, kdyby někdo váhal. Já mám pleť dost mastnou, se sklonem k akne, takže musím s kosmetikou opatrně a tahle base je super.Pleť se po ní opravdu vyhladí, zjemní se póry a make up, pochopitelně matující, se dobře roztírá a celkem i drží. Takže i na mastnou pleť klidně ano.

    OdpovědětVymazat
  28. Ty toho teda máš to musím říct :D :)
    Já jsem taky takový maniak na kosmetiku, ale hlavně na laky na nehty. Postačí mi make-up, pudr, báze, trans. pudr, tekut. linka, tužka na oči, řasenka. :D Jak kdy ale :D

    ANNE-KINGDOM.BLOGSPOT.com

    OdpovědětVymazat
  29. Make-up Revlon Photoready mám taky, jen teď nevím, jaký odstín ale buď jak ty nebo o tón tmavší a naprosto mi vyhovuje. Pak paletku od NYX mám taky a taky moje oblíbená a jedna z nejvíce využitých paletek. Dá se s ní vykouzlit jemné líčení i dramatické na večer, takže must have! No a Catrice bych strašně ráda vyzkoušela, jen tu bohužel není. Za to BarryM je, takže něco vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Catrice je podľa mňa dobrá značka, jediné čo ma zatiaľ sklamalo boli kajálové ceruzky na oči, písala som o nich u mňa. Inak sa mi táto značka veľmi pozdáva- hlavne ich laky, aj so sestrou sme si povedali že už ani iné ako S-he a Catrice nechceme lebo obe sú lacné a skvelé :)

    OdpovědětVymazat
  31. Mám hrozně ráda tyhle videa... jen to má jednu nevýhodu - hned chci půlku věcí, které ještě nemám, vyzkoušet, a moje peněženka trpí. :-)) Tyhle essence mono stíny mám taky moc ráda a sbírku se chystám rozšířit. Catrice okukuju pořád, zatím jsem pořídila jen bázi pod stíny a laky na nehty, ale určitě půjdu do té krémové rtěnky. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahojky k druhému dílu jsem Ti dala taky komentík ale k tomuhletomu
    TI chci něco říct a zárověn dát i otázečku(y)
    Tak jen Ti chci říct že toto video celé i myslím stím druhym dílem je nádherné ..:-))
    Krásně tam vypadáš(nejsem lesba,ale jako holka holce když to řeknu z kamarádství)
    a je vidět na 100000%%% že té kosmetice rozumíš..!! ..Já jak Tě pposlouchám a koukám v tom videu
    tak je vidět ,že ti prostě tu kosemtiku umíš
    A Ještě Ti chci říct ,že máš tedy nádherný blog a né jen toto video celéé ale všechny videa(i když jich ještě nemám moc shlédlích)
    ale koukám co můůžu .;)
    Jinak otázečka je jenom:Máš v tomto videu umělé řasy?.Ono to tak vypadá doufám že tě tím nějak neurážím ,ejn se tě ptám,rptoože jsou krásnéé a jinak ještě p.s: Krásné naušničky a jukni prosím na muj blog www.cocacolkaprincess.blog.cz a dej mi tam prosím nějakí koment moc prosím děkuji TI moc ahoj a krásný den(večer).
    Jo a ještě:D... .: TY FOTKY JSOU NÁDHERNÉ..;)

    OdpovědětVymazat
  33. @anonymní 10:54: moc děkuji a děkuji také za zkušenost, mně to dle konzistence přišlo, že to na mastnou nebude a i jsem četla, že někomu s mastnou pletí to dělalo problém, ale je vidět, že to není pravda a že to chce zkusit vždy na sobě, protože toto je tak individuální, že se to asi nedá zobecnit, moc děkuji! :)
    @Limett: :D jo, to je fakt, že blogy jsou v tomto směru obecně mor, taky vždycky někde něco vidím a už to jede....:D....
    @anonymní 20:30: moc ti děkuji za krásný komentář, moc jsi mě potěšila! :) a ano, řasy jsou umělé, to mě opravdu vůbec neurazí, neboj :), svje řasy mám tak normální, nic moc extra, takže ráda občas na večer nebo třeba na video nalepím umělé :) a děkuji, určitě k tobě mrknu :)

    Moc vám všem děkuji!

    OdpovědětVymazat
  34. lovely.. :Nemáš záč,tak jsem ráda,bála jsem se ,že se naštveš děkuji moc,že sik mi odepsala..;)) !! ..:-) ..A ty řasy nádherné ..a díky že ke mně mrkneš ahoj ..=)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj chtěla bych se zeptat kde nakupuješ kosmetiku nyx a okolo jaké ceny se pohybují ty paletky jak jsou tam ty stíny.mohla by si mi prosím odpovědět na mail teRezka.98@email.cz za odpověď předem děkuji.A pokračuj dál super videa :)

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj máš moc hezké videa chtěla jsem se zeptat na ty paletky Nyx kolik je sté ameriky poštovné ???

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!