OOTD

by - 04 listopadu

Krásný pátek,

dnes tu mám jen jednoduchý outfit, v tomto počasí opravdu moc není, co fotit, protože na to, abych sundala kabát a ukázala vám pořádně pletené šaty, byla moc velká zima....Kabátek mám asi 3 roky a je z Quelle, punčochy jsou Fiore, boty z USA, návleky Takko, rukavice po mamce, čepice Takko, šálka z ebay a šaty jsou z hotmiami.com. Musím říct, že tato kombinace, ač se to možná nezdá, zahřeje více než džíny. Punčochy jsou silné a když pod šaty navrstvím tílko a triko s dlouhým rukávem, je to paráda :).

Mějte fajn pátek a víkend :)!

edit: Moc vám děkuji za pochvalu brýlí a rtěnky, je to rtěnka v odstínu Power od NYX a na tom lesk od Catrice v odstínu 110 OhhLalavandar, rtěnka je krásně krémová, jedna z mých nejoblíbenějších :) a můžete na ni mrknout TADY.






A ještě pár kavárenských :)..



You May Also Like

41 komentářů

  1. Moc ti to sluší, s těma brýlema bych tě vůbec nepoznala :-) a kabátek mám úplně stejný, už na úvodním obrázku jsem si řekla, že ho odněkud znám :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to. Návleky jsem takto nosila loni a pro letošek si myslím, že je to také skvělý nápad :-) Už se těším až výtahnu ty své.
    Krásné brýle.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky, kabátek se mi moc líbí :-) Taky ráda nosím pletené šaty, punčochy a bez návleků nebo podkolenek bych se už vůbec neobešla...

    OdpovědětVymazat
  4. Ty brýle ti tak strašně sluší, Péťo! :) Vypadáš úžasně!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné, a můžu se zeptat, co máš za rtěnku? Taky by se mi líbila :) Díky, Míša

    OdpovědětVymazat
  6. Ty brýle jsou fakt strašné

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sluší,jsou to opravdu krásné fotky :) ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ty brýle ti fakt seknou. :))

    Prosím tě, mám trošku technický dotaz. Upravuju design svého blogu (kosmetickerecenze.blogspot.com) a nemůžu přijít na to, jak do pravého postranního panelu umístit "štítky", jak je tam máš ty. Můžeš mi prosím poradit? Budu ti moc vděčná. :) (pokud by se ti nechtělo tady, tak můj email je: lady.esoteric@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Really cool! Think it was great time, wasn't it?:) Love these shoes and lipstick!♥ Keep wearing pink color, yh?:) yours sincerely, Trina.

    OdpovědětVymazat
  10. Zopakuju, to co už je tu mnohokrát, ale je to tak...ty brýle ti opravdu moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. Ty růžové boty s těma návlekama vypadají fantasticky!!! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Dotaz mimo..co máš na rtech za rtěnku?

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné fotečky,moc ti to sluší:) A ty boty jspou super:)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se moc líbí ta barvička šálky a botek ;). šťavňatá :D. A moc se mi líbí tvoje brýle, také si chci pořídit nějaké pěkné černé obroučky ;).

    OdpovědětVymazat
  15. Ja by som povedala, ze uz krajsia byt nemozes, ale tie okuliare su neskutocne super! Vazne kocka! A stym pocasim suhlasim, je to hroza niekde fotit a nezmrznut :)
    Krasny vikendik:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. @Claire: moc děkuju a jak jsi s kabátkem spokojená, mně se hrozně líbil a líbí se mi stále, hlavně k sukni je fajn,ale přijde mi docela tenký, maximálně je tak na ted,ale jakmile začne mrznout,tak bych v něm umrzla :(....
    @Shaki: moc děkuju, já návleky taky nosila už vloni a mám je moc ráda, nezdá se to,ale fakt zahřejí :)
    @Unknow: moc děkuji, Míšo :) a rtěnka je to NYX v odstínu Power a na tom lesk od Catrice Ohhlalavendar číslo 110, mám ho nově, ještě jsem ho neukazovala na blogu, ale určitě ukáži, je moc pěkný :)
    @Lady: moc děkuji a co se týče Tvého dotazu, tak já jsem štítky nijak neřešila, jen jsem dole pod článkem do políčka štítky vždy napsala název (např. vlasy, video atd) a štítky se mi samy zobrazily na postranním panelu a pak si jen v nastavení desingu vybereš zobrazovat štítky a měla bys to tam mít, zkus to ke každému článku dolů přidat štítek a pak to nastavit v desingu a určitě to půjde, kdyby ne, tak klidně ještě písni ;)
    @trina: thank you very much, I really like pink, lipstick is in shade Power- NYX :)


    Moc vám děkuji za všechny krásné komentáře a za pochvalu brýlí, protože se mě více lidí ptalo odkud je mám, na cenu a značku, tak to sem napíši, koupila jsem si je v Grand Optical, kde jsem si po třech letech nechala i oči znovu přeměřit a zkontrolovat, mám jen 1/4 a 1/2 dioptrie na každém oku jinak a jsou na dálku, cena byla myslím 3900,- komplet, což bych řekla, že je dnes takový průměr, brýle měli hotové za dvě hodiny a značka to myslím žádná speciální není, myslím, že obroučky jsou Vista, nebo je to na nich alespon napsáno. Tak snad jsem zodpověděla vše, ještě jednou děkuji!

    OdpovědětVymazat
  17. A ještě co se týče rtěnky, doplním to do článku, jsem ráda, že vás zaujala, je to NYX v odstínu Power (jedna z mých nejoblíběnejších) plus lesk od Catrice v odstínu 110 Ohhlalavendar :),

    OdpovědětVymazat
  18. Krásne fotky :) Tie okuliare ti veľmi pristanú :) Páči sa mi ako si zladila topánky so šatkou :) Naozaj super kombinácia a tie šaty vyzerajú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší, moc pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  20. Peťulko měla bych na tebe takový dotaz, ale nevím, jestli si ho všimneš tady v komentářích. Hledám nějakou matnou rtěnku, ale opravdu matnou, ale přirozenou. Nevěděla by si o nějaké ? Cenově přijatelné, do Diora či Chanelu se mi nechce :D.

    OdpovědětVymazat
  21. Brýle ti neskutečně sluší, ale ten účes není to pravé ořechové...

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší :) a jsi krásně štíhlá. jinak ta holografická kolekce Essence, to jsem ráda, že tu nebyla. já si taky myslím, že v ČR nebyla, to bych viděla takhle na blozích různejch, no to jsem si oddychla :D ale zamilovala jsem se do ní :(( nedávno jsem doma objevila takovej pudr (diamond powder) z kolekce GLAM ROCK (ta už byla někdy před 100 lety) :)) a on se dá dát na tělo nebo i na stíny a je krásnej, tak aspoň to mám :) teď v sobotu udělám utok na Rossmanna, jestli už mají tu novou upíří kolekci. Měj se hezky a krásnej víkend, Lily.

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to tady sluší - a ty boty, myslím, že už jsem je tu jednou chválila, ale tak prostě jsou tak hezký, že je tady musim pochválit ještě :-)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  24. Boty sú krásne, tú farbu zbožnujem :)

    OdpovědětVymazat
  25. Hezký outfit :) Já také raději nosím na podzim a v zimě sukně a punčochy, zahřeje to daleko více než rifle, navíc když prší nebo je nějaká břečka, nemám alespoň mokré nohavice, což nesnáším :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jo a něco pro pobavení, ač si myslím, že klučinovi z toho moc do smíchu pak nebude... dneska jsem potkala kluka, který měl na sobě kraťasy a žabky :D

    OdpovědětVymazat
  27. Já jsem s ním celkem spokojená, je sice pravda že je teňoučký, ale já ho loni tahala celou zimu :D I když je pravda, že jsem pod ním nosila hoooodně tlusté svetry :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ty brýle jsou úžasnéé a neskutečně ti sluší!:) Strašně bych takové chtěla, alespoň bych měla na výměnu xD. Chtěla jsem se zeptat, ty jinak nosíš čočky nebo ne ??

    OdpovědětVymazat
  29. Péťo, vypadáš skvěle! A ty tvoje boty bych chtěla taky. :) Kabátek i šaty jsou opravdu super. Mně je v zimě daleko tepleji v silných punčochách, kozačkách a šatech nebo sukni, než v kalhotech. .)

    OdpovědětVymazat
  30. Pardon, ale ty návleky se mi až takhle moc na botách nelíbí, jinak ti to neskutečně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  31. Kabátek je zajímavý a sluší ti! Ale boty se mi moc nelíbí, ale tak každý máme jiný vkus. :) A rtěnka je vážně moc pěkná!

    OdpovědětVymazat
  32. Tyjo to už je v ČR taková zima?

    OdpovědětVymazat
  33. @Bezega: tak jestli to dobře chápu, tak ti jde i o to, aby byla nejen bez třpytek, ale aby ani neměla lesklejší finish, vid :). Tak to jsem zatím měla nejvíce matnou od Barry M Marshmallow (pozor, je hodně bílá!) a Natural nymph od ELF, ty nejsou lesklé vůbec,ale je třeba pod ně dát balzám, jinak vysušují a cuckovatí, ale zase udělají opravdu matné rty. Potom nebyly špatné ani rtěnky od Alverde a ty klasické základní od ELF, ale ty už jsou malinko lesklejší, nebo potom cream matt lip color od NYX, to je taková jakoby barva na rty v balení jako je lesk a také to není vůbec lesklé, ale opravdu to má sametový finish, někde tady na blogu ji také mám a myslím, že v odstínu Tokyo, ale ted si nejsem úploně jistá :).
    @Lily: moc děkuji a dej vědět, co jsi ulovila a jak jsi spokojená ;), krásný den :)!
    @Elli Lightning: tyjo, tak to nechápu, já bych umrzla během pěti vteřin :D…..
    @Gáglush: moc děkuji a nene, čočky vůbec, já mám jen čtvrt a půl dioptrie, brýle v podstatě ani nijak zvlášť nepotřebuji,ale je to příjemné, že tolik nenamáhám oči, nosím je na televizi, na čtení, učení, počítač a v zimě je mám rádfa i ven, protože mi tolik nefouká do očí :D, ale jinak úplně nutné zas nejsou….:)
    @ebuu: no, u nás jsou 4st., takže na mě už docela jo…:D

    Moc moc vám všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  34. si strašná kočka,ale tý navleky jsou hrozné,nesnáším je :D jinak ti to fakt sluší to se musí uznat ;)
    forever free

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, tak nic :((( paní řikala, že jim v úterý přijde zboží, tak možná tam už bude :-O tak jsem zvědavá. Ale koupila jsem si Hello kitty stíny :) né že bych měla ráda Hello kitty, ale líbila se mi barva (takový fialový se světle fialovou - duo)

    OdpovědětVymazat
  36. ahoj, máš krásně výrazné oči a rty ale ty návleky! to je jak pěst na oko,tohle se nosilo před 10ti lety na vesnické disko

    OdpovědětVymazat

  37. ...ahoj,jsi opravdu krasna holka. Mensi rada/?/..pusobis trosku blede,mozna malilinko vyraznejsi rty by to chtelo/vim,ze se zvyraznuji bud oci nebo rty,ne oboje..anebo malilinko tmavejsi make-up/. No a k obleceni...moc hezky/podobny kabatek jsem videla v Primarku,ale tady je krasnejsi zapinani/ a nelibi se mi boty s navleky.Sami o sobe ano,ale ne s tim,co mas na sobe.Polobotky nebo uzke kozacky ke kolenum,samozrejme podpatky...hm,to by bylo...to je jen muj nazor/bude mi temer 60 let,tak si neber to k srdci../

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!