Moje bižuterie

by - 23 listopadu

Krásný večer,

situace s očima je sice o maličko lepší, ale pořád nic moc extra, takže se stále na počítači nezdržuji. Napadlo mě tedy natočit alespon takové odpočinkové video o bižuterii.

Moc vám všem děkuji za přízeň, podporu a komentáře, až to bude možné odpovím na dotazy :).

Ještě přidávám link na stojánek na bižuterii, pokud by někoho zaujal :): TADY

You May Also Like

35 komentářů

  1. ten stojánek se mi moc líbí, díky za odkaz :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  2. To video je parádní!
    Ale tolik toho nemám, ale přála bych si to:D
    Hrozně moc mě zaujaly Tvé sovy, neb je shánim a nemohu sehnat, tím myslím třeba náhrdelník přesně jako máš ty, všude maj sovy s kamínkama a to se mě moc nelíbí:/ A prstýnek a naušnice jsem taky nikde moc neviděla, což mě štve, protože se mi to hrozně líbí:-)
    Zároveň se mi líbí moc ta Tvoje sada z tržnice, kterou jsi hodně nosila v létě, takové růžové kamínky, měla jsi to v krabičce, nevím, jak to popsat:D
    A samozřejmě skoro všechno, protože se musím přiznat, že já jsem taky taková straka, mám ráda všechno co se třpytí:D
    A moc mě zaujal ten stojánek, takže až budu mít peníze, tak se s pánem určitě spojím, neb nějaký potřebuji a tento je vážně nádherný:-)
    P.S.: Sice mi toto video nic nedalo, ale vždycky se mi taková videa líbí, když můžu vidět, co kdo má. Vlastně mi to i něco dalo, a to to, že aspoň vím, kde nějakou bižuterii nakupovat:D
    Děkuji moc za video a brzy se uzdrav! :-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ..hlási sa ďalšia straka :D
    Pekná zbierka! kruhy nikdy nezomrú!
    Tiez nakupujem na ebay..v hm, v topshope, alebo v obchodikoch s prirodnymi kamenmi..krasne nausnice mam tiez z http://www.talullahtu.co.uk/ a najkrajsie a najdrahsie kusky od Petry Toth ;)
    tusim urobim najblizsie aj ja prispevok pre straky :D

    Mimochodom ten stojan je uplne krasny!!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :) navštiv prosím můj blog, kde si i můžes koupit originální doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sen každé slečny či paní :):D

    OdpovědětVymazat
  6. Já se přiznám, že mi přijdou tyhle štrasový šperky strašně kýčovitý, ale to je asi jen můj soukromý problém. Každopádně fakt miluji perličky..ty se hodí ke všemu :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné video! Taky toho mám hodně a nemám to kam dávat. Inspirovala jsi mě tou krabičkou na čaje, to je fajn nápad. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý stojánek:) Já dřív mšla snad ještě víc bižu než ty ale pak jsem ty infantylnější věci porozdávala mladší kategorii:) Ně co mi zbylo a to mám v dětským mini kufříčcích:)

    OdpovědětVymazat
  9. ...Hlásím, že jsem taky straka :)
    Mám to asi po babičce, která mě v mé závislosti nejvíce podporuje :D...mám asi 3 šperkovnice + celý šuplík ve skříni :D
    A dělám takovou půjčovnu mým kamarádkám :))
    Všichni kdo mě znají mi většinou jako dárek něco z bižu koupí :D!

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem taky straka :)) Super video. Nemáš prosímtě nějaký tip, jak tu začernalou bižu vyčistit? Vím, že existuje taková vodička - čistič stříbra, ale nevím,jestli by to šlo na to použít. Nebo co pak děláš s těmi černými šperky? Vyhazuješ?

    A jinak super stojánky mají na fleru.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám moc ráda tvá videa. Moc se ti to povedlo. Já jsem ulítlá hodně na náušnice, preferuji spíše ty pecky, ve velkých se necítím svá. Také bych ráda nosila prstýnky, jenže mám alergii na většinu kovů a tak mi vždycky oteče a zrudne prst. Třeba jsem si nedávno brala prstýnek a doufala jsem, že to třeba bude dobrý, ale naopak se to zhoršilo a já prstýnek málem ani nesundala z prstu, jak mi natekl. Nemám obchod, kde bych vyloženě nakupovala doplňky, ale mám ráda třeba Claire's a pak I am, i když v I am to mají mnohkdy strašně předražené, takže čekám spíše na slevy. Ale třeba předminulé úterý jsem si koupila v Claire's nádherný náhrdelník s takovým ptáčkem :) Mohla bych se zeptat odkud jsi, teda spíše- jsi z Prahy? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super video, jen škoda, že to často ujíždělo ze záběru. Sovy jsem si také zamilovala, ale zatím mám jen jeden prstýnek. Na šperky mám stojánek ve tvaru stromu z Fleru a pak plno kalíšků. Ale zdaleka nemám takovou sbírku. Ale musím říct, že mě všechno černá a nezáleží na tom zda to je na světle nebo ve tmě, ale vždy jde všechno vyčistit.

    OdpovědětVymazat
  13. Video jsem viděla už odpoledne, protože jsem subscriber :)! Hezká sbírka. Já taky nakupuji levnější kousky!

    OdpovědětVymazat
  14. Ta krabička s přihrádkama by se mi taky hodila, je to poměrně přehledný pak
    některý věci teda jsou na mně až hodně třpytivý, ale pár věcí se mi tam fakt dost líbí
    - třeba to plato náušnic nebo ty černý růžičky
    jinak mně se věci z Takka taky dost líbí, ale bohužel mi bižuterie od nich docela dost černá oproti jinejm, i když je někde v krabičce...
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  15. Já si nemůžu pomoc, ale na mě ten stojánek působí strašně depresivně. Mít ho v pokoji, kde spím, tak asi neusnu, vypadá prostě jaksi děsivě :D Jinak moc hezká sbírka a skvělé video :) Šutřík :D Btw super byl i ten prstýnek, co jsi měla na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  16. já mám prostě ráda Tvoje videa a už je mi asi úplně jedno o čem jsou ;-)
    tohle se mi třeba fakt líbilo. hlavně se mi líbí Tvůj normální přístup, že si na nic nehraješ, což je v blogovém světě dost vzácné! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, moc mě potěšilo tvoje video. Jinak ten stojánek na šperky je naprosto úžasný a myslím, že je to bezva tip na dárek k Vánocům. Chtěla bych se ještě zeptat, jestli nevíš odkud máš ten pstýnek se sovou? Padnul mi totiž do oka :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Zcela evidentně je to celé podbízivá reklama na ten otřesně vypadající stojánek. Bižuterie byla za účelem propagace toho stojánku zakoupena nedávno, jinak by totiž byla ztmavlá až zčernalá a je to kompletně kýč. Fuj !!!!
    Jinak Petřina videa se mi moc líbí. Jako malá holka jsem se ráda dívala na Volejte řediteli a její videa jsou povedený plagiát tohoto pořadu.
    Marketing ovšem přesahuje rozsah jejích schopností . Zesnulého Horsta Fuchse nám Petra nenahradí.

    Všem přeji hodně štěstí, soudnosti,vkusu a dobré ceny při vánočních nákupech. S pozdravem Zuzana

    OdpovědětVymazat
  19. Skvelé video, podarilo sa! :) Bižutéria, to je moje, doma toho máme... :D Ja som zbláznená hlavne do prstienkov, tie úplne zbožňujem :) Inak tie prstienky z Tally Weijl, kde je ten mašličkový a ten s nápisom love, mám tiež, ale dosť mi sčerneli. A čo ma najviac zaujalo? :) Určite tie kruhy, ja kruhy úplne milujem! :) A potom samozrejme všetky prstienky, no a hlavne ten sovičkový :) Ten je moc krásny :) A ešte som ti chcela pochváliť ten ,,stojan" na bižutériu, je to úžasné! Nápadité, praktické, krásne :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    já mám bižu:-) uloženou v krabici od bot...a množstvím jsme na tom podobně, i když já si ulítávám především na naušnicích. Jinak Takko má opravdu krásné kousky, škoda jen že nevydrží. Na tržnice taky chodím. On je fakt, že trendy se mění, takže moc peněz do bižutérky je zbytečné investovat. Já mám pár dražších nadčasových kousků jako třeba Swarovski a na ty nedám dopustit...hlavně na vážku:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  21. Tak já se teda musím přiznat, že se mi to skoro všechno zdálo nepěkné a nevkusné. Tím nechci nijak útočit, jinak jsi, Peťo, moc krásná ženská a na blog se chodím ráda dívat.

    OdpovědětVymazat
  22. Máš to pěkně uspořádané. Některé kousky se mi líbí, jiné zase ne. Jelikož nejsem zrovna kamínkový typ, tak ty s velkýma kamínkama se mi moc nelíbí. Ale proti gustu. Ať si každý nosí, co chce. Co se mi ale líbí, je stojánek a krabička. Vlastně celkově máš šperky krásně uspořádané. Taky jsem na to pedant, ale takhle hezkou krabičku opravdu nemám. Asi vím, co si do budoucna pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ten stojánek je opravdu originální a moc pěkná sbírka. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Všem vám moc děkuji za komentáře, tyto videa jsou opravdu nouzovka :), kvůli těm očím, takže chápu, že ne každého to zaujme.
    Jinak mě docela pobavil komentář 9:14, bižuterii mám některou už roky, což je vidět právě na tom,jaký je to styl, právě ty kamínky a podobně, to už ted skoro vůbec nenosím. Je ale moje, v krabici ji mám a tak jsem ukázala vše, co mám, byla také pořízena za moje peníze. Stojánek jsem dostala a ukázala jsem ho naprosto bez vedlejších úmyslů, reklama to fakt není, nemám z toho vůbec nic, pokud by to někomu vrtalo hlavou ;). Byl to dárek, někomu se líbí, někomu ne, většinou stejně vždy na podobné věci padne dotaz, kde to či ono sehnat a tak se snažím to psát přímo do videí.
    Jinak co se týče černání, tak já bižuterii hodně střídám, takže s tím zas tak velký problém nemám. Hlavní je, aby nepřišla do styku s vodou a zbytečně s bižuterií nespat a nesportovat, pot působí agresivně. Já přijdu domů a sundám ji, pak vydrží déle. Také je zajímavé, že bižuterie z tržnice mi černá mnohem méně než třeba právě ta z Takka.....Jinak mi ale časem černá také a pak asi nezbývá než ji vyhodit. Čistič stříbra mám, zkoušela jsem to s ním,ale bižuterie se úplně zničila, musela jsem ji pak vyhodit, takže nedoporučuji ;).
    Co se týče soviček, mám ten dojem, že prsten a náušnice jsou ze six six six, jistá si ale nejsem a náhrdelník je z ebay.
    Bižuterie mám sice hodně,ale v současné době nosím jen zlomek, perličky, sovy a peckové náušnice, v létě ty větší visací k šatům, ty kamínky už nenosím vůbec na den, maximálně někam na ples nebo tak, taky mi přijde, že už se to moc nenosí, ale vyhazovat to opravdu nebudu a vybírat, co vám ukážu mi přišlo hloupé, ukázala jsem všechno :)....
    Všem vám ještě jednou děkuji, oči se snad pozvolna lepší, tak se snad zase brzy vyrhnu na líčení ;), krásný den!

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělý stojánek - máš pravdu velmi praktický :)
    Ten by se mi hodil.
    Jinak hlásím,že mám také zánět spojivek,není to zrovna nejpříjemnější .. :/ Brzy se uzdrav ! :)
    Jinak co se týče šperků,mnoho mě jich zaujalo,máš moc hezké šperky :) Mimochodem tu sovu velkou jako náhrelník mám taky a ty černé růžičky (náušnice) také :)
    Ale nejvíc mě zaujal ten prstýnek ve tvaru motýla co máš právě na sobě :) je moc krásný :)
    Opravdu krásná videa :) budu se těšit na další ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Brzy se uzdrav, mě bohužel nejspíš nakazily moji žáci ve škole, takže je mi krásně mizerně:)
    Fajn video, pá.

    OdpovědětVymazat
  27. Fajn video, díky :-). Zajímavá změna na blogu.

    Anonymní kritici: přijde vám normální chodit na blog, který se vám nelíbí? To nemáte nic jiného na práci, než tady kritizovat? :-).

    OdpovědětVymazat
  28. Máš moc krásnou bižuterii. Taky jí mám docela dost a mám strašně ráda s kamínkama.Ty soupravy co máš na ples tak jsou opravdu krásné. Moc pěkné video!!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, je příjemné se podívat co nosí a mají rády jiné holčiny:) Já teda na tyhle kamínkový bižu taky moc nejsem. Někdy se mi výjimečně nějaký kousek líbí, ale spíš většinou ne e:)) Já nakupuji většinou ve výprodeji za 30 Kč v I am...příjde mi, že i ta bižu vydrží, aspoň se mi žádná zatím nesype, když nad tím tak přemýšlím. Z Takka mám dvoje naušnice a už se mi sypou bohužel:( jinak si taky ráda dělám originální bižu sama z Fima:) Děkuji za zajímavé video:)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Petro, hezkou bizuterii maji taky v F§F (prodává ho Tesco) a je taky levna a nekdy se tam daji najit moc hezke veci:)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc pěkné video. Občas mě překvapuje, kolik máš KRÁSNÝCH věcí :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj prosím hlásli by jste tady pro mě http://vanocni.datart.cz/linda-kavalova-si-preje-mobilni-telefon-nokia moc moc díky

    OdpovědětVymazat
  33. This design is incredible! You definitely know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
    (well, almost...HaHa!) Excellent job. I really loved what you had to say, and
    more than that, how you presented it. Too cool!

    my web blog: Free minecraft code

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!