Řasenkový speciál - video

by - 09 listopadu

Přeji všem příjemné odpoledne,

konečně se mi poveldo nahrát video na youtube, je o řasenkách a musím říct, že já na ně nejsem zrovna expert, ale protože jste si o tohle video psali, tak jsem se rozhodla, že ukážu řasenky, které používám nebo jsem měla já a něco málo o nich řeknu, tak snad vás to video úplně neznudí a neurazí :).

Děkuji všem za podporu a krásné zprávy, komentáře a emaily, které mi dělají neskutečnou radost :)!

Mějte fajn den!

You May Also Like

59 komentářů

  1. Péťo udělej tutorial na tohle líčení, prosim prosim:) Nikdy se mu nic na tobě tak nelíbilo!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, musím souhlasit řasenkiy od Max factoru jsou báječné. No a mě překvapila i ta nová od Maybilline:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Petro, děkuji za krásné video o řasenkách:-) Taky souhlasím značka Max factor má řasenky skvělé. Ale moje nejoblíbenější je Rimmel Volume lash speed, i když nevím, jestli se dá ještě koupit:-) taky mám řasenku na rok jako ty...
    Ahoj Kiraska

    OdpovědětVymazat
  4. máš perfektní líčení :-), souhlas se Suzie, určitě udělej tutorial!! :-) Ty stíny sou bezvadný, určitě si pro ně skočím :-) máš je na očích, že? jen tak dál:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj.:-) Moc povedené video, jako obvykle.:) Já mám velký problém s dlouhým schnutím řasenek na řasách. Netuším, čím to může být, nebo jestli je chyba na mé straně nebo tak, ale vyhovuje mi jen málokterá řasenka. Nejvíce spokojená jsem ale s řasenkami od Avonu:) S těmi jsem žádný podobný problém neměla. Těším se na další video ...:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj...kdysi náhodou jsem "natrefila"na Tvé video na youtube a od té doby Tě "sleduji"super videa!!!A hezké líčení a ta šáála nádhernááá :)Luxus.....jinak já mám hodně ráda řasenky z Avonu...jen tak dál...:)Olga

    OdpovědětVymazat
  7. Tu 2000 calories od Max factoru používám také a je docela fajn. :) Taky se mi osvědčily některé od Avonu. Přesně už si nepamatuju názvy, ale vím že na ní dělala reklamu Reese Witherspoon. Někdo nademnou si psal o tutoriál o tohle líčení a já se musím připojit. Moc ti to tady sluší. :) Jinak ve videu jsi se zmínila o tvé kvalitě pleti... na videu to vůbec není poznat ;) Video je super...ostatně jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Je to sice video o řasenkách, ale mě to nedá a musím říct, že ty stíny od ESSENCE jsou nádherný! Skvělá inspirace, snad je ještě budou mít :-). Dále jsem se chtěla zeptat jestli v tomto videu máš ty řasy umělý nebo jednou z těchto řasenek? Protože mi přišly přirozený, ale naopak právě hustý, dlouhý, černý...no prostě hezký:-)..a hrozně ráda bych koukla na nějaký videjko s účesem..vyzkoušela jsem je snad už od tebe všechny..

    OdpovědětVymazat
  9. Ja súhlasím Max factor sú úplne super, ale moja obľúbená je asi Lash Architect od Lorealu:)
    Opat super video, vyzeras tam famozne:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelé video :-)Súhlasim s tou Max Factor False Lash Effect, je proste skvelá hlavne na predlženie.A tie tiene od Essence sú krásne, určite by mnoho z nás uvítalo tutoriál na ličeie ktore máš vo videu, pretože je naozaj veľmi pekné.

    OdpovědětVymazat
  11. Brala bych článek, video, rady... jak opticky zvětšit/zmenšit oči, zmenšit nos, vytvarovat tváře, vytvarovat rty atd. Jinak strašně se mi tvoje videa líbí, je tak dál.

    OdpovědětVymazat
  12. Super video (jako vždy):D. Já osobně můžu doporučit od Mal One by One. Je doopravdy skvělá, takže vyzkoušejte :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Petro,

    Tvůj blog jsem objevila právě dnes, když jsem hledala na youtube videa s líčením:-).Jako první bych Ti chtěla poděkovat za skvěle prožitý den! Opravdu jsem se od srdce několikrát zasmála, např. u videa, kde jsi ukázala make up prohřešky:-). Také jsem si vždy pročetla komentáře a všimla jsem si, že máš velkou řadu věrných čtenářek/blogerek a ráda bych se k nim připojila...už se těším na Tvé další příspěvky. Ráda bych Tě taky požádala o tutoriál líčení alá mořská panna, mám v plánu jít na karneval právě za tuto pohádkovou postavu.Také bych uvítala video nebo sérii fotografií laků na nehty, máš jich opravdu mnoho a ucelený přehled by byl fajn:-)A poslední oč žádám tak líčení i s účesy pro nadcházející svátky, tedy Štědrý den a Silvestr.Díky moc a zůstaň taková jaká jsi...

    PS: snad jedinou chybou Tvého blogu je anonym, který je evidentně nespokojený sám se sebou a kazí náladu všem ostatním...

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  14. A k témetu: já bez řasenky nevytáhnu paty z domu, je to moje "úchylka":-). Mám jich vyzkoušeno nepřeberné množství a momentálně si kupuji vždy novinku na trhu. Avon mě nikdy neuchvátil, naopak řasenky vždy velice brzo vyschly. Oriflame má špatné kartáčky. Naopak doporučuju řasenky od značky Maybelline, Loreál, Max factor a Rimmel. Ale je jen jedna řasenka, kterou kupuji pravidleně a to právě Max factor 2000 calories, ta je opravdu bezkonkurenční!

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezké video.Někde jsem viděla řasenky nafocené přímo na oku.Např.levé oko s řasenkou a pravé bez pro srovnání. Přišlo mi to také užitečné vidět to takto.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  16. Zase jsi moc potěšila, skvělé video! Přesně tento tzp videí se mi líbí, když někdo netočí jen líčení, ale i o něčem povídá... Moc ti to tam sluší (také jako vždy);-) Těším se na další, už jsem totiž závislá :D

    www.teensmajdicka.blog,cz

    OdpovědětVymazat
  17. moc pěkné video,máš líbezný hlas :) ♥

    OdpovědětVymazat
  18. S těma řasenkama souhlasím. Já už jsem takhle několikrát v rossmanovi vracela líčidla(pěnový stíny, rtěnky, tužky na oči), protože doma jsem zjistila, že už je někdo přede mnou zkoušel.

    OdpovědětVymazat
  19. Jejda s tím Rossmanem jste mi připoměli, co se stalo mé kamarádce. Koupila si tam barvu od Loreálu, podotýkám blond odstín a doma po nabarvení se z ní stala černovláska:-). Šla tedy i s krabičkou a účtenkou zpět do obchodu a má jindy klidná kamarádka spustila šílený vyrvál...ale prodavačka jen mávla rukou, že je to normální...náctileté holčniny se baví tím, že vyměňují tuby v balení...

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  20. Úžasné :) Řasenka je základ, i když jsem někdy líná se nalíčit, přesto si dám aspoň tu řasenku :) Používám Volume million lashes od Loreálu a ta je moje favoritka, mám jí už dlouho a vyhovuje mi :) Ve videu ti to strašně sluší, jsi opět nádherně nalíčená a ten šátek je super :) Děkuju ti za další skvělou inspiraci :) Chtěla bych tě poprosit, pokud budeš mít někdy náladu a čas a energii, nechtělo by se ti natočit i nějaká silvestrovská líčení? Já jen, že už se to strašně blíží a ty jsi moje velká inspirace, takže kdyby se ti chtělo, budu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  21. Téda, to líčení je opravdu vážně moc super a já se připojuji k ostatním a žádám též o tento tutoriál, neb se mi to moc líbí:-)
    Co se týče řasenek, tak jsem zrovna nedávno také dělala takovou, dá se říct recenzi:D Musím souhlasit s L'oréal volume million lashes, je opravdu parádní!
    Pro ty stíny a bronzer si musím dojít!:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Od Essence mam taky tu rasenku:) je uzasna:)

    OdpovědětVymazat
  23. Miluju tvoje videa Péťo! :) přiznám se, že ani jednu z těch řasenek nemám co používáš, ale moje TOP momentálně je One by one od Maybelline a stará dobrá klasika z Yves Rocher (taková růžová) jinak uvažuji o té Loreal volume milion (nebo jak se to jmenuje) :))) a hlavně mě zaujala nedávno v Drážďanech jedna od značky KIKO takže tu se chystám koupit až tam teď o vánoce zase pojedu :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Já si na řasenky celkem potrpím a tak nějak se bojím zkoušet nové neosvědčené kousky :). Moje stálice je Wonderlash od Oriflame, The Falsies od Maybelline. Bývalý přítel mi k Vánocům nadělil 2000 Calorie od Max Factor a jakožto kosmetikou úplně nepolíbený chlap (je to mužskej no, co dodat :D), vybral úžasně. Je super, mám jí ráda a teď mi došla, takže jsem ji taky měla skoro rok, ne dva měsíce :P. Ale fakt je super, určitě si jí pořídím znovu.
    Tužka od Gabrielly Salvete je stále v prodeji. Také jí používám, ale trošku mě štve to, že vážně není nějak extra pigmentovaná a na spodní linku (waterline) je téměř na nic. Poradíš nějakou tužku, která kreslí i tam? :)
    Po stínech od Essence pokukuju už dlouho, ale vždy je vrátím, protože zrovna stíny nejsou mojí každodenní rutinou, takže si vystačím s tím, co mám :).
    Mimochodem-tohle líčení ti moc sluší a já bych ho s pohodou nosila i přes den. Na podzim ideální!

    OdpovědětVymazat
  25. Jsi krásně namalovaná! :)) nádherně! :)) Děkuju za tipy ;)) Brzy mi dojde řasenka tak se třeba inspiruju ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Strašně dlouhé to video, ale souhlasím s tebou s těma drogérkama, taky si to radši dvakrát překontroluju, abych si nekoupila zajíce v pytli, nechápu ty lidi, co to dělají :/

    OdpovědětVymazat
  27. Jo, otvírání nesnáším řasenek, nebo rtěnek atd., klidně si o tom mohla mluvit delší dobu :) třeba by to konečně trklo někoho a přestal by to dělat. A musím říct, že jsem si video pustila, dala si čajík a příjemně se zaposlouchala. Asi mi to jen přijde, ale mluvila si tady hrozně uvolněně a moc pěkně !!

    OdpovědětVymazat
  28. super video také prirodzené :) tú loreálku som mala aj ja a bola som s ňou veľmi spokojná :)
    teraz používam dermacol na pomáhanie rastu rias ale nejako žiadny rozdiel nevidím takže ďalší podfuk :/

    OdpovědětVymazat
  29. Parádní video! Ve výběru nejlepší řasenky pořád nemám jasno. Teď mi nejvíc vyhovuje Extra volume collagene (L´oreal), ale stále zkouším různý řasenky, takže díky za tipy. Na umělý kartáčky si taky nemůžu moc zvyknout, ale spíš bych potřebovala tip, jak si nezamazat víčko od řasenky :D někdy se to povede, ale většinou si tam aspoň ťupnu řasenkou, a to mě pěkně štve. :/
    Jinak - prej "doufám, že jste to vydrželi dokoukat".. NAOPAK - škoda, že už jsem ho dokoukala a těsím se na další videjko!! :)

    cula

    OdpovědětVymazat
  30. Hi Petra.We're on the same, i love 2000 Calorie too. No one mascara makes my lashes so big and long like this. Lash Architect 4D..i've tried that thanks to my friend, but i didn't like the result. It does almost nothing on my lashes, damn. I enjoyed the video, however, i haven't understood any word u've said. Have a good time, Trina.

    OdpovědětVymazat
  31. Jsi ve videích lepší a lepší. Navíc ti to maxi sluší. Také bych si prosila návod na toto líčení. Stíny jsou krásné, díky za typ. Moc mě zaujaly takže se asi zítra vydám na pátrací akci :-)
    A za řasenkový přehled také děkuji, zrovna se na nějakou chystám a na tu předposlední jsem skoro zapomněla. Kdysi jsem na ní nedala dopustit :-)

    OdpovědětVymazat
  32. ty tvoje videa jsou skvělá.. :) jak vždy najdeš téma. ;)
    četla jsem že řasenky se mají používat snad jen měsíc, protože pak se jakoby vypotřebují , nebo jak to říct a můžou škodit očím.. :(( tak, já používám jednu už asi rok takže.. :DD

    OdpovědětVymazat
  33. Uplne jsi mi ted udelala chut jit natocit video, takze jdu na to :D

    Jinak tu multiaction jsem mela a byla jsem moc spokojena, ale prislo mi, ze hodne rychle vyschla:-(

    OdpovědětVymazat
  34. Super video už vím co kupovat! Moje stálice je Max factor Masterpiece max a Dermacol XXl lash zlatá (snad se to tak píše:D)

    OdpovědětVymazat
  35. Taky jsem měla vždy řasenku půl roku a kolikrát i rok a až teď jsem si přečetla, že max. 3 měsíce vydrží :D Jinak video je super, asi vyzkouším nějakou řasenku od Max Factor :) Mimochodem ve videu máš svoje nebo umělé řasy? Jo a řasenky od Avonu, jak si tu holky vychvalují, mě tedy moc nenadchly, vždycky se mi řasy obtisknou pod obočí :)

    To Poppy: Tak to je teda síla s těmi barvami na vlasy :D Ještě, že mám černý vlasy, takže nic jinak barevného z toho moc nevykouzlím. Když teď nad tím tak přemýšlím, tak jsem taky u nás načapala nějaký mladý pipiny, jak tam mají několik krabiček otevřených a cosi s nimi dělají, ale nenapadlo mě, že někoho vůbec může taková blbost napadnout. No příště jim dám kapky jestli je ještě uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  36. Musím se přidat k ostatním - tohle líčení ti opravdu moc sluší a vypadáš krásně :) Ty stíny si půjdu minimálně prohlédnout, hned se mi zalíbily a na podzim jsou jako dělané :) Jinak já jsem si nedávno koupila od Essence právě tu černo-zelenou řasenku, protože jsi tady někde psala, že je super, ale musím říct, že to, co na mě čekalo, bylo něco příšerného, co se mi ještě nestalo :D Nevím, jestli je zaschlá, ale prostě je to jenom hromada tuhé černé hmoty, která drží na tom kartáčku jako přibitá a trvá mi minimálně 10 minut než si jedno oko nalíčím nějak přijatelně :D I ten kartáček je šílený, jakoby celý z umělé hmoty, tvrdý, tlusté štětinky, no hrůza :D Tak snad je to jen můj případ :)
    Jinak se mi moc líbí ta Loreal volume million lashes, pořád po ní koukám, ale ještě jsem ji nešoupla do košíku :)

    OdpovědětVymazat
  37. Tak za prvé krásný make-up a šátek :). A myslím si, že to líčení je vhodné i na den. Já mám taky své řasy nic moc, nejvíce mi vyhovuje řasenka od Lorealu, kterou jsi taky ukazovala a pak od Maybelline taková baculatá žlutá.

    OdpovědětVymazat
  38. Moc bych vám chtěla všem poděkovat za krásné komentáře a protože se některé věci opakují, tak asi napíši hromadně, moc děkuji za pochvalu líčení, mám na víčku jen ty stíny, co jsem ukazovala ve videu a pod obočím matný Essence Blockbuster, který už jsem také hodně ve videích používala, tutoriál určitě udělat můžu, píši si na seznam :D…..
    Také mě dost překvapuje, že často zmiňujete řasenky od Avonu, že jsou fajn, protože já se přiznám, že já Avon, Oriflame a podobně moc nemusím, kdysi jsem něco ozkoušela, ale přišlo mi to hrozné, měla jsem vůni a ta po chvilce strašně smrděla a pak lesk a ten zas nebyl vůbec vidět, ale nemůžu soudit, vím, že spoustě lidí vyhovuje a asi se tedy kvalita zvedla, já k Avonu nějak nemám důvěru :D….Jinak co se týče líčení na nadcházejí svátky, Vánoce a Silvestra, určitě to také plánuji, tak snad vás nezklamu….. :)

    @Suzie: já myslím, že to bude řasenkou, některé prostě dlouho neschnou a obtiskávají se, mně to taky některá dělá, hlavně ta od essence.
    @Olgo, moc děkuji a moc jsi mě potěšila :)!
    @Pretty in the city: moc děkuji a co se té pleti týče, no, to děkuji,ale opravdu tento týden je to děs :D a já zas nerada nanáším velkou vrstvu makeupu nebo korektoru, takže to holt nějak vždy přežiju :D…
    @Baruško, moc děkuji a řasy tady mám mělé nalepovací a to dokonce opět od vietnamců za 19Kč :). A co se týče účesového videa, včera jsem ho dodělala, takže dnes nebo zítra určitě nahraji na youtube :).
    @anonymní 17:45: děkuji za návrhy, také jsem už o něčem podobném přemýšlela, mám v plánu líčení pro zapadlé oči, na to se mě také hodně lidí ptalo a určitě se pokusím i o tyto návrhy, určitě to je užitečné ;)
    @Poppy: moc ti děkuji za krásný komentář, jsem moc ráda a udělala jsi mi radost :)! Také musím souhlasit s řasenkami, i já dávám přednost těm drogerkovým před Avonem a podobně, i když jsem žádnou od nich neměla, jen k té kosmetice nějak nemám důvěru :). Co se týče líčení na svátky, to mám určitě v plánu,jak silvestrovské, tak štědrovečerní a taktéž kolekci laků, na to bylo také hodně dotazů. Líčení na mořskou pannu je moc zajímavý nápad a moc ráda se pokusím, mám toho ale v hlavě a na papíře tolik, že vůbec nestíhám realizovat :D, už mám popsanou celou A4 nápady a začínám druhou stranu :D….ještě jednou děkuji! A s tou barvou,to je teda hrůza, to by mě asi trefil šlak, kam se hrabe vyschlá řasenka, nechápu, proč tohle lidi dělají….
    @Eva: to je určitě bezvadný nápad, děkuji!
    @Terry: moc děkuji a v plánu to určitě mám.
    @angellovely-things -: moc děkuji a zrovna tu one by one také chci vyzkoušet, hodně lidí si ji chválí….
    @Jitulko, moc děkuji za krásný komentář a přítel je tedy šikula, že vybral tak fajn řasenku ;), chlapi někdy překvapí….Jinak co se týče tužky na waterline, já mám ted nejraději waterproof eyeliner Bold black od Barry M, ta opravdu bezvadně drží a je krásně pigmentovaná, vždycky jsem měla problém s tím, že jak mi hodně slzí oči, nic mi na waterline hezky nekreslilo a nedrželo,ale tato je fakt úžasná, zatím nejlepší tužka, co jsem měla.

    OdpovědětVymazat
  39. @Bezega, moc děkuji, to jsi mě potěšila :) a jo, to otevírání věcí v drogeriích, netesterů, je vážně otřesný, nechápu,jak může být někdo tak oprsklý, ještě se tím namalovat a vrátit to tam, hrůza fakt!
    @Katy: mně přijde, že většina těhle růstových řasenek nefunguje, jen vyhozené peníze, tu dermacolku jsem taky měla a nic…
    @Cula: moc děkuji, jsi zlatá :) a co se týče toho kreslení na víčko, také se mi někdy zadaří, trik na to ale žádný nemám, prostě jen asi dávat pozor :D….
    @ Hi Trina, thank you very much for your comment. I have to say, I absolutely agree, 2000 Calorie is my favourite mascara, I used it from my 15 and I buy it again and again :). Lash architect 4D, I had a discount in my drugstore for this product, so i tried it and I agree again with you, with one coat, it makes almost nothing, i apply three coats mostly and then it works a little bit, but I definitely don´t want buy this again, it makes very natural lashes on my eyes, which is good sometimes, but it has no huge effect on my lashes…..and I´m sorry for my english, hope you understand, what I mean :D….
    @Catherine: tak to jsme na tom stejně, jenže kupovat si každý měsíc novou řasenku, když ta stará pořád funguje….nevím, já používám řasenku i rok, prostě dokud maluje a nikdy jsem problém neměla, jestli to zas není jen tahání peněz z peněženek :)…
    @PlumFoolery: tak na video se těším! Tvoje videa jsou totiž super ;)!
    @ Elli Lightning: ani já nemám k Avon moc důvěru a myslím, že s těmi třemi měsíci to nebude tak horké,také mám řasenky déle a nemyslím, že by to bylo životu nebezpečné .D….jinak je neuvěřitelné,co si lidé dovolí v obchodě :(
    @Chupito: jé, tak to mě moc mrzí,ale zdá se, že máš tu řasenku asi vyschlou, neb mně naopak přišla docela že dlouho zasychá a nanáší se mi tedy vcelku dobře v tom smyslu, že na řasy chytá pěkně, to zas nemůžu říct, kartáček bych ale ocenila menší u ní…..když ono tohle je tak individuální, jednak každému něco jiného vyhovuje a pak také bohužel mají ty řasenky fakt některé staré a vyschlé v obchodě….
    @ebuu: moc děkuji a maybellinky si též hodně lidí chválí, asi také vyzkoším…

    OdpovědětVymazat
  40. Jsi prostě šikovná:0)
    Ja používám řasenky: Max Faktor False Lash Effect, Loreal million lashes a od Lancome ty jsou prostě nejlepší :0)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj:) Mě se teda nejvíc osvědčily řasenky od AVONU....prakticky žádné jiné nepoužívám, protože jsou cenově přijatelné, většinou jsou totiž v akci kolem 120 Kč což je teda oproti Lorealu a max faktoru a dalším nesrovnatelný a efekt mají úplně stejný:) Možná bych si troufla říct, že i lepší...s řasenkama z drogerie moc dobrý zkušenosti nemám...Kdyby někoho zajímalo jaké se mi osvědčily od AVONU, tak jsou to, SUPER SCHOCK a SUPER SCHOCK MAX, SUPEREXTEND taková žlutá, SUPER FULL a MAGNIFITY. Ty jsou podle mě nejlepší od Avonu, ikdyž já jsem snad žádnou z těch dražších špatnou neměla:)) Vřele můžu doporučit, efekt super a ulehčíte peněžence:)

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Petro, závěr videa mi připoměl,když jsme byly se sestrou ještě puberťačky, tak jsme si půjčovaly řasenku MF od babičky:)Byla perfektní, řasy jako mrkací panenky.

    Jinak bych Ti chtěla doporučit Clinique High Impakt maskaru, má menší kartáček, ale je fakt perfektní. Doporučuji ji kde můžu:) Já mám hustý dlouhý řasy, ale i kamarádka, co je na tom stejně jako Ty, je s ní moc spokojená.
    Hlavně se dá dobře sehnat na ebay, já jich vždycky koupím několik zmenšených verzích a podělím se ségrou atd. A cena je parádní, rozhodně neruinuje:)
    Jinak jsou fajn i Bourjoius řasenky. Co mě ale absolutně zklamalo, tak byla značka Estee a Lancome, hrozně rychle vyschly:(

    OdpovědětVymazat
  44. Loreal a Maxfactor... este som od nich nemala zlu riasenku!..tiez som si hodne soblubila False Lash Effect..

    ..ja som teraz robila recenziu na tu Loreal Lash Architect 4D..a som z nej zase celkom nadsena ;)..nalicila som len jednu vrstvu a tie riasy boli vazne krasne..a uzasne mi ich oddelila! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Yh, I understand ur english isn't too bad ;) and the 2000 calorie..do u use the one with curved or straight brush? i luv the one with curved, it makes my lashes longer then the one with straight :)..totally agree, i love my lashes to be extra black and bulky :)..and good idea to do ,,New Year day" make up tutorial. I always have bright eyes,it looks like i've fallen to glitters :D a little bit :D maybe it's good to make a change ;) keep this good work, yours sincerely, Trina xx.

    OdpovědětVymazat
  46. Tužka od Gabriely Salvete je nejlepší, nikdy jsem neměla jinou:)
    K řasenkám: Já určitě můžu doporučit od Maybelline řasenku Colosal volume express (žlutá) podle mě je to nejlepší řasenka co jsem kdy měla, pořád se k ní vracím.A potom další Maybelline Stileto (černá s červeným nápisem), je taky super má tenký kartáček se kterým se dobře maluje. Od Essence maximum definition volume mascara (lesklý oranžový obal) tato řasenka mě hodně překvapila, chtěla jsem zkusit nějakou řasenku od essence a musím říct, že je podle mě fakt dobrá, určitě vyzkouším třeba tu zelenou jak ukazuješ na videu:)
    Naopak mě moc nenadchly řasenky od Rimmel a potom jsem měla od Loreal - volume milion lashes, myslím že to byla ta úplně první z této řady a taky mě vůbec nenadchla:(
    Když to shrnu, tak nejvíce jsem spokojená s řasenkami od Maybelline:)

    OdpovědětVymazat
  47. Teď jsem si uvědomila že od Loreal jsem neměla Volume milion lashes, ale extra volume collagen:)

    OdpovědětVymazat
  48. @bidinka: tak já věřím, že určitě spoustě lidí vyhovují, moc děkuji za tipy, ono je to hrozně individuální, já jsem žádnou řasenku od Avonu nezkoušela, ani se na to nechystám, ale vůbec nic proti nic nemám, jen to, co jsem měla mi nevyhovovalo a nemám nějak chut zkoušet další věci :)…..
    @Noogeta: moc děkuji za tipy, určitě mrknu na tu Bourjouis, to je moje oblíbená značka :) a vzhledem k tomu, že ráda nakupuji i na ebay, tak mrknu i na tu Clinique :)
    @Čajová: to jo, ona fakt oddělí, ale při jedné vrstvě strašně málo maluje, nebo alespon mně to tak přijde, když ty máš řasy jak mrkačka i bez řasenky, ty ji snad ani nepotřebuješ :D!
    @Trina, thank you about my english, but I don´t think so :D…..I had both version 2000 calorie mascara and I like both, really great mascara :). I definitely make some New Year day and Xmas makeup, but in this season (autumn and winter) I love glitters and everything sparkle too, so i guess, it will be very glittery also….:D
    @Terčo, moc děkuji za recenzi a tipy, Maybellinky chválí tolik lidí, že budu muset také konečně nějakou vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  49. Nádherné líčenie snáď sa mi zdá že ti pristane asi najviac z tých kt. som na tebe videl
    k riasenkám
    ja používam najradšej od Dermacolu XXL LASH MASCARA som s ňou najviac spokojná ...krásne riasy predĺži aj zahustí ...potom používam tiež od mayballine Great Lash® Blackest Black to je tá ružovo zelená
    toto sú moje top čo ja mám rada bohužial tá od dermacolu sa u nás v meste nedá zohnať tak mi ju vždy nosí sestra z Prahy naozaj dlho mi vydrží aj cez rok úplne skvelo ....
    A tiež som dlhú dobu používala tiež od maybelline Volum´ Express iba že v hnedej farbe keď že som blondíny ...a tá bola naozaj tiež veľmi fajn ...krásne zhustila riasy len občas po dlhšom používaní mala tendenciu zlepovať riasy ...dlho som si ju už nekúpila ale je fajn

    PS: Peti a kúpila som si tedá tú tvářenku ...kúpila som od Loreál presne túto
    ( http://www.vmd-drogerie.cz/fotky3419/fotos/gen320/gen__vyr_6837150.jpg )

    A tiež aj púder od MaxFactor tento ( http://lorien-cosmetics.pl/_var/gfx/c5fa69b70b9631aa08b2c70dca8e17bc.jpg )
    a môžem ho vrelo odporučiť ..neviem presne aký odtieň som si ale je fakt moc dobrý ...pred tým som používala od Loreálu ale bol na mňa moc biely ...a to som ja sama o sebe hodne biela ...

    OdpovědětVymazat
  50. Musím se přidat k ostatním, strašně, ale fakt strašně moc ti to sluší! Šála je nádherná a jsi krásně nalíčená. Ty stíny vypadají skvěle, takovou barvu sháním už dlouho, zítra pro ně musím zajít, díky :-)
    Já používám řasenku taky klidně rok, když není vyschlá a dobře se s ní maluje, tak proč jí vyhazovat:-).

    Na to, jak kosmetiku Essence miluju, mě jejich řasenky vždycky zklamaly. Hrozně se mi slepovaly řasy a měly hrozný kartáčky. Pak jsem objevila řasenku od Maybelline Great Lash a od tý doby jsem si nekoupila jinou. Řasy mi hezky prodlouží a zvýrazní a má malej kartáček, tak se s ní moc hezky maluje :-)
    Měj se krásně a těším se na další videa! ;)

    OdpovědětVymazat
  51. lovelyhair: ono asi záleží i jaké máš řasy...já mám hodně hustý řasy, takže mě osobně vyhovují, zkoušela jsem i od jiných značek, právě těch z drogérie, ale nebylo to ono, hrozně mi je slepovaly:) Ono je to také dané tím, že mamina dělá asi 20 let AVON, takže jsem na něm prakticky odkojená:D Máme doma od AVONU úplně všechno, některé výrobky jsou vážně průšvih, mám toho vyzkoušenýho hrozně moc i od mamky a něco bych teda zrušila!:D Nicméně s těmi co jsem vypsala mám dobré zkušenosti a fakt doporučuji, řasenky mají opravdu dobré:)

    OdpovědětVymazat
  52. Já třeba taky nemám ráda řasenky s umělohmotným kartáčkem, ale je fakt, že million lashes je dobrá! ;D Jinak mám zkušenosti s tím, že vždy naberou příliž řasenky, hlavně, když je nová a pokud ty umělé štětiny nejsou dost dlouhé, aby řasy při takovém množstí řasenky rozčesaly, tak se vždy slepí (aspoň mě). Ale jakmile náplně v řasence ubývá, začínám je mít raději :D Proto si po vypotřebování řasenky nechávám třeba jen ten kartáček na rozčesávání :D Jinak co se týče mých favs, tak jednoznačně od Maybelline řasenka Colossal volume express a další s podobným kartáčkem :D

    OdpovědětVymazat
  53. Jinak jak jsem četla poznámku, že max 3 měsíce se má řasenka používat:D tak teda nevím nevím, mě vydrží déle, i když je používám každý den:)) Ale prej se v řasenkách množí bakterie a čas od času se má vymýt kartáček tekutým mýdlem...nedoporučuji u voděodolných řasenek!:D

    OdpovědětVymazat
  54. Tvý líčení očí mně zaujalo hned na první pohled - na ty stíny se určitě zajdu mrknout
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  55. ahoj Petruš, moc se mi líbí tvoje videa každý´den kontroluji zda přibude jiné. K řasenkám mám hodně dlouhé řasy a měla sem napříkad tu zelenou od essence a strašně se drolila, ale ted sem si zamilovala novou od rimmelu wow lash a je skvělá. tak se měj hezky M.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peti, prosím Tě, která řasenka udělá větší dramatický look - MF False Lash Effect nebo Loreal Milion Lashes??

    (jinak doporučuji modrou volume express od maybelline - zahustí i prodlouží...ke konci ale nic moc - mam ji 3 měsíce a muluji se hodně)

    OdpovědětVymazat
  57. Ma nejoblibenejsi je Masterpiece Max od Max Factor, kdo ji vyzkousi, neda ji z ruky.. Jen v pomeru s objemem je docela dost vysoka cena..

    Anonym Maky :O)

    OdpovědětVymazat
  58. Naopak, na tomhle videu ti to sluší víc než kdy jindy. Tohle líčení je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  59. Toto líčení ti moc sluší... video bylo ucházející :)(dost dlouhé, neuškodilo by trochu ho přestříhat), doporučovala bych, když už tak předvést více značek jou? ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!