Jak na culík s clip in vlasy a napůl zaplétaný cop/ How to: Ponytail with clip in hair & Halfbraided braid - video

by - 10 listopadu

Dobré odpoledne,

tento týden vás tedy zásobuji videi, tak doufám, že to příliš nevadí, nakonec tohle bude do neděle nejspíš poslední příspěvek, tuším, že nebudu stíhat :). Tentokrát jsem se zaměřila pro změnu na vlasy a na úplně jednoduchý účes, který ale upoutá pozonost, jako malý bonus jsem vám také chěla ukázat, pokud nosíte občas clipy, jak s nimi udělat culík, aby sponky netlačily a nevylézaly ven.

Přeji všem krásný víkend a mockrát děkuji za všechny milé komentáře pod minulými videi!

Rybí cop video

You May Also Like

36 komentářů

  1. krásné video,moc se ti to povedlo :) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. super video :) určitě si to někdy zkusím vytvořit na hlavě :D a dáš sem prosím ještě ten odkaz na rybí cop ??

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. wow..vyzerá to veľmi zaujímavo..ale ja by som na to asi nervy nemala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem asi fakt závislá!!! ktásné video( jako vždy) a moc ti to na něm sluší(taktéž jako vždy). Nevím proč, ale hrozně krásně na mne působíš, a jsem ráda za jakoukoliv věc, co je s tebou spojeného( hlavně když mluvíš, asi proto miluju tvá videa). Tvůj manžel musí miít velký štěstí, když na něj každý den můžeš mliuvit:-) ♥
    A fakt mne šálil zrak, kdfyž jsi napsala něco tak milého:
    moc ti děkuji za krásný komentář, myslím ale, že je to hodně nadsazené, populární se tedy opravdu nevidím, to je moc silné slovo ;), ale každopádně děkuji za takovou poklonu, moc si toho cením! A abych pravdu řekla, což ty nemůžeš tušit ;), já tvůj blog navštěvuji pravidelně, samozřejmě nebudu tvrdit, že čtu každý článek, to se přiznám dobrovolně, že to nestíhám, ale hrozně jsi mne zaujala jako člověk, jsi moc milá, upřímná a přátelská a moc ráda se podívám, co tvoříš, protože jsi mi moc sympatická ;). Navštěvuji hodně blogů, pokud mi to čas dovolí, ale nestíhám vždy a všude přidat komentář, což mě moc mrzí, protože si tak moc ráda čtu vaše komentáře a dělají mi radost, takže i já bych ráda ostatní potěšila pár slovy, pokud mě něco zaujme nebo se mi líbí :).

    A já si nedám říct, ale mně tvůj blog přijde( určitě nejsem sama) mezi těmi sklavnějšími, už jestli chceš, nebo ne! :D
    Fakt by mne nenapadlo, že by někdo pro mne tak úžasný mohl navštěvovat můj blog, a pořád jsem myslela na to, jak se má jitulka, když k ní tak často chodíš... Tsakže mi to vážně strašně zvedlo náladu. A komentáře nevadí, hlavní je, že točíš dál a dál článkuješ a dál odpovídáš a dál TOBĚ lidi komentují články ;-) Já se spokojím se svými 30-40 lidmi za den, a tobě moc děkuju, že si na to všechno co se týče kosmetiky uděláš čas. (I když to máš jako já, a je to tvůj koníček, u tebe není asi jednoduché si na to čas udělat). Já jsem zatím puberťák a tak mám asi více času.

    Krásný den,
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jé kdybych tak věděla že se ten culík dá dělat takhle když jsem nosila clip in:( pamatuju si že jsem s culíkem měla hrozný problém, pořád mi klouzal dolů:(
    Super video:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,

    krásné video:-) Vidím, že sem budu muset chodit denně, abych něco neprošvihla...:-)

    K tématu: já mám hodně husté a relativně rovné vlasy (pokud není vlhký vzduch nebo neprší:-)), takže clip in nepotřebuju. Klobouk dolů nad Tvojí zručností, já co se účesů týče, tak patřím mezi lidi "levé". Jediné co se mi vždy podaří tak vysoko posazený culík a cop, co nosí tenistky, tuším Kurnikovová a tím začala:-). I přesto děkuji za inspiraci a třeba mě někdy osvítí a podaří se mi vytvořit něco podobného...

    Mám i jednu otázku, ten clip in se dá i natáčet, tupírovat event.žehlit?

    Hezký zbytek týdne a víkend Poppy:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Peti prosím Tě, nemáš ty kruhy náááhodou z DMka??
    Díky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda z Rossmanna? :))
    Omlouvám se..

    OdpovědětVymazat
  9. No já ten rybí cop prostě neumim, musím cvičit!

    OdpovědětVymazat
  10. zbožňuju Tvá videa, jsi vždycky tak sympatická a usměvavá :)
    a ta vychytávka s klipy obalenými kolem culíku, to by mě nenapadlo, wau!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je moc úžasný tutoriál :)
    Mně nikdy nešel rybí cop a i nikdy asi nepůjde :D Já mám takový moc tvrdý vlasy, takže mi to jde hůř. Ale budu to zkoušet dál a určitě zkusim i ten napůl zaplétaný cop :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten cop vypadá moc dobře, jenže mě prostě rybí nejde, vždycky to někde pokazím a akorád mi pak tečou nervy:D

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Videa nám určitě nevadí! Spíš naopak, tvoje videa jsou nejlepší.
    Cop vypadá moc hezky, ale mám na něj moc krátké vlasy a ani ne tolik husté, aby to nebylo jak nudle :). Ale vypadá to vážně zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to moc zajímavě :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se tak líbí Tvoje bundička,njn:)

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadá zajímavě, já bych na to ale neměla nervy :D

    OdpovědětVymazat
  17. Užasné vydeo , na ty tvoje videa se dívam jako na serialy TV .. miluju je . Nechtěla by jsi udělat tutoríál na rybí cop pro amaterky jak jsem ja ? Děkuji. denisa.

    OdpovědětVymazat
  18. Jeeej to je dobree! Vôbec by ma ani nenapadlo, že máš niekde prinuté vlasy! si proste šikula :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj..v cem upravujes videa?:)dekuju

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkné video a ten cop je zajímavý. A skoukla jsem i předchozí řasenkové video. Já tedy mám řasenku max. 3 měsíce a nedám dopustit na MF 2000 Calories. Mám momentálně jednu z Pupy a ta je taky fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  21. hezkjé video jsi moc příjemná tvuj blog je por nutnost pořád kontorluji nové články a tak muj blog je kdyby jste se chtlei podivat mám tam nový článek co jsem ulovila.....http://cotton-candy.blogerka.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. K nákupu clip in se chystám už....no, dva roky určitě :-D A teď jsi mě zase nadchla. Ach jo :-D Asi se vážně po nějakých poohlédnu. Od doby co jsem vlasy postupně zkracovala se mi celkem stýská po dlouhých do poloviny zad.

    OdpovědětVymazat
  23. Moc pěkné video. :) Akorát se mi zdá že máš v tomto videu velkou hlavu hodně v nepoměru s tělem. :D Vypadá to vtipně, ale neber si to prosím osobně, je to jen můj postřeh. :)
    Hezký den, Karol. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Veľmi dobre si to vymyslela s tými klipmi. Máš príjemný hlas a dobre sa na teba pozerá. Určite dávam follow a budem tvoje videá sledovať častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  25. Já nevím,asi bych si s clip in připadala trochu uměle xD

    OdpovědětVymazat
  26. @teensmajdicka: strašně moc děkuji za další krásný komentář, já se opravdu vždycky usmívám, když to od tebe čtu, ty jsi tak zlatá, já si tedy vážně myslím, že přeháníš,ale samozřejmě mě to strašně těší, to je jasná věc! Opravdu moc děkuji a tedy na puberťáka mi opravdu nepřipadáš, vyjadřuješ se úžasně, slušně, krásně, opravdu na mě moc mile působíš a myslím, že nezáleží na věku, ale jak se člověk chová a ty jsi svým chováním naprosto hotový a dospělý člověk! ;)
    @poppy: moc děkuji :) a určitě, clipy se dají natáčet, žehlit,ale i barvit, prostě jako vlastní vlasy, jen je třeba na ně používat ochranu před horkem opravdu důsledně a přípravky na suché a poškozené vlasy a nemýt je často, jinak se ničí. Já měla své také dlouhé vždy a když jsem se nechala ostříhat,tak mi to chybělo, takže mi nezbyla jiná možnost než clip in vlasy,ale už ty mé zase dorůstají a myslím, že je to super i na prohuštění, já nemám svoje extra husté, takže pokud chce člověk dodat objem, je to také super věc :)…
    @anonymní 17:33: nene, tyhle jsou stříbrné klasicky ze zlatnictví ;)
    @Deniso, moc ti děkuji, to jsi mi udělala radost :), jinak mrkni na odkaz nad tímto videem, myslím, že se to dá docela pochopit, je to přímo návod na rybí cop, vážně na tom nic není :), jen to chce trošku praxe…..
    @Kiki: v Movie Makeru :)
    @Shaki: právě, je to bezvadná změna, když chci, mám kratší, když chci do pasu, dám clipy, ráda měním účesy, na to je to fakt dobrý, i když stejně si nechávám zase narůst své dlouhé, bez nich to prostě nejsem já…
    @Karol :D, haha, to jsi mě pobavila, já nevim, ono je to možné, kamera i dost zkresluje a tím, že tu hlavu jakoby ukazuju blíže na kameru a není vidět celé tělo, tak to tak asi vypadá :D, ale možná mám normálně velkou hlavu :D…..
    @P.O.L. tak samozřejmě vlastní vlasy jsou nejlepší,ale kdo chce dlouhé a husté a nemá je od přírody, tak myslím,že je to super řešení, kdo to neví,tak to na mně ještě nepoznal….;)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, moc si jich vážím a právě uploaduju nové video na youtube, což je teda s mým připojením bohužel otázka hodin, ale odpoledne tu bude :), je na přání, makeup a účes 30. a 40. let na tématicky laděný maturitní ples, tak doufám, že bude užitečné, všem krásný den!

    OdpovědětVymazat
  27. Baruška: áá nemůžu se dočkat dalšího videjka :D:)))

    OdpovědětVymazat
  28. Jé, to je milé, taky se při čtení tvých odpovědí hodně směji a hlavně červenám :D A nemáš vůbec zač, ty si to vážě moc zasloužíš, protože jsi naprosto božsky stvořená blogerka ;-)A nepřeháním(když to lajcky řeknu, nech ty keci :DDD) Fakt si to zasloužíš!

    Ps: Pokud bych tě mohla požádat( vzpoměla jsem si), jestli by jsi mi mohla dát hlas zde: http://vanocni.datart.cz/magdalena-stepanska-si-preje-tablet-apple/ Dej +2 a budu strašně štěstím bez sebe, tuto věcičku si totiž hrozlivě přeji a nejen tvůj hlas (ozdoba) by mi moc pomohl... Díky mockrát! ;D

    teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj chodim na tenhle blog každej den a tohle video mi hodne pomohlo.chystam se na ples a ten culík jsem si chtela udělat.super:-)

    OdpovědětVymazat
  30. Super video. Je pravda, že culíky jsou čím dál, tím víc oblíbené.

    OdpovědětVymazat
  31. pekné video, clip in vlasy sú super, z vlastne skúsenosti môžem odporučiť :)

    OdpovědětVymazat
  32. Clip in produkty jako tyto jsou poměrně nenáročným způsobem, jak si udělat s hlavou něco nezvyklého :)) a přitom nemuset čekat příliš dlouho. Díky za video :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!