Makeup a účes 30. a 40. let minulého století - video

by - 14 listopadu

Krásný podvečer,

dnes přináším video, o které jsem byla požádána, neb pár z vás jde na ples nebo má vlastní maturitní ples na téma 30. a 40. let minulého století, doufám tedy, že se vám tímto vzhledem "zavděčím" a že ho třeba použijete, protože makeup ze starých černobílých filmů se mi moc líbí a také velmi obdivuji krásu a ženskost hereček jako byly Lída Baarová, Adina Mandlová, Hana Vítová neboVěra Ferbasová. Abych pravdu řekla, staré české filmy miluju a můžu na ně koukat po stopadesáté a pořád se mi budou líbit, takže tohle video jsem udělala moc ráda, ačkoliv mi to zrovna moc dobře nemluvilo, no spíš mi to tentokrát šlo extrémně špatně, což uvidíte na konci videa.

Mějte fajn večer!

You May Also Like

57 komentářů

  1. omg!! :D jako první sem dávám komentář! :DD skvělé video!♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ten konec je fakt super :D
    Jinak si myslím, že účes a líčení je podle mě tématicky opravdu parádní a kdybych měla maturitní ples v tomto stylu, určitě bych se Tebou inspirovala:-)
    P.S.: Ta červená rtěnka+Tvé krásné bílé zuby=opavdu úžasné!

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow,uvítala bych více takových 'tématických' videí :)

    OdpovědětVymazat
  4. jeee, vypadáš úplně jinak :) ale sluší ti to, hlavně ta pusa je super!

    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  5. zajímavé :) Jinak krásné video! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  6. vypadáš úžasně! je to hrozně pěkný!

    OdpovědětVymazat
  7. jé, to je hezké, miluju tvoje nápady a návody, nádhera, jen tak dál.. ;) Tvůj blog je dkonaej ;))

    http://lola-dressmaker.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee, Peti, Tobe to zase neuveritelne slusi!!! Mas nadherny rty a zuby!
    Vis,o co bych Te do budoucna poprosila? Kdyby to bylo mozne, tak nejaka videa na liceni pro zimni, letni, jarni a podzimni typy. Treba i na nejakych dobrovolnicich.:-) Moc se mi Tve liceni libi a i se casto inspiruju, ale jsem uplne jiny typ nez Ty. Plet spis zluta, pihy, zelenohnede oci, hnedorezave vlasy.. No, je to jen takovy napad. :-)
    Moc Ti fandim!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je moc pěkný!! :)) Fakt se ti to moc povedlo! Český filmy miluju! Ty herečky v té době byli nádherné i když to s líčením nepřeháněly :)) Určitě udělej víc tématických videí, protože tohle je fakt fajn a i oživení ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj a děkuji za milé video. Tuto dobu i filmy miluju. Několikrát jsem se už taky tak líčila. Jen bych linky udělala výraznější a vždy jsem měla známénko krásy...ale to už můj názor. Rtěnka je nádherná, půjdu si ji taky pořídit. Co se účesu týče, tvořila jsem si mikádo podobně, ale opět jsem vlasy doplnila o výraznější čelenku.

    Poppy

    Vidím, že máš fůru věcí od NYX. Kolem této značky kroužím už nějakou dobu...prozradíš adresu odkud objednáváš?

    OdpovědětVymazat
  11. skvelé!!!! milujem túto éru.. všetko bolo také krásne (ak si odmyslíme vojny), upravené dámy a gentlemani :) aaach

    OdpovědětVymazat
  12. Damn! I can't understant what u say in a part ,,Bloopers"!! 'cuz it looks very interesting xD and i like this make up, it's so natural expect lips, of course :) Love ur videos Petra, day by day you get better :),greetings from Dallas, Trina.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vydařené video i vtipný závěr byl uplně super. A s linkama od Elfu mám úplně stejnou zkušenost,takže podruhé už si je asi nepořídím. Moc se těším na další inspiraci. Iva

    OdpovědětVymazat
  14. Takhle presne vypada moje denni liceni, kdyz nemam chut vymyslet neco novyho :D
    Moc ti to slusi a libi se mi, ze se nestydis, kdyz ti obcas ujede nejaky to sprosty slovo. Zkratka jsi prirozena a na nic si nehrajes, jen tak dal! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj..mohla by si prosim udelat i liceni na 60.leta?dekuju

    OdpovědětVymazat
  16. Můžu se zeptat, jakou používáš zubní pastu, neob čím si bělíš zoubky?? Máš je nádherně bíléé !!! :o) a jako návrh na další video bych dala "protivráskovou péči" suché pleti. Jak proti tomu ty sama bojuješ, jakou speciální péči své pleti dopřáváš, masky apod. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to je fakt skvělé video! :D Máš super nápady :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi úplně jiná :-D A sluší ti to. Krásný nápad, skvělé video. Vyvedlo se ti báječně :-) Jeee a taky bych dala šedesátky :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ta pusa je skvělá,sluší ti červená rtěnka:) A tvoje konce videí mě vždy zvednou náladu:!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, no popravde tvoj uces je fajn, len sa mi nepaci ta cesticka uprostred, trochu to vyzera ako keby si si isla natocit vlasy na natacky a zabudla si ich dat nole, nic v zlom proti tebe, mne sa skor paci tento typ ucesu
    http://feminity.zoznam.sk/upload/userfiles/podzamska.jpg

    Proste ked je cesticka nabok, vlasy su natocene na male vlnky a bud nejak zopnute vlasy alebo to moze byt aj uces z kratkych vlasov, lepsi obrazok som nenasla, poznam jednu profesorku co tak nosi kratke kucerave vlasy, ma ich ostrihane s ofinou nabok a zadne vlasy ma tak po krk, ma peknu tvar, oci, strasne jej to sekne.

    Inak ja uz ani nekupujem linku v pere, mala som Essence aj Oriflame, Oriflame ma sice super hrot, krasne tenky, ale pero mi po par razoch pisalo slabo akoby na sivo, musela som to viackrat obtahovat a aj tak to nebolo ono, takze nikdy viac linka v pere.

    Inak ten cerveny ruz aj drzi na perach napr. cely den?? Lebo ja na taketo odtiene nemam odvahu, ale predsalen ked ide niekto na ples, tak sa asi ruz pri jedni zmazava alebo otlaca na pohare, co je asi trochu neprijemne, ci ten Miss sporty drzi??

    Katka

    OdpovědětVymazat
  21. já musím říct, že nepovedené záběry jsou strašně srandovní, nechtěla by si někdy seskupit všechny takovéto záběry a udělat s toho video? :))

    OdpovědětVymazat
  22. Super konec :D A jako na tématický ples určitě parádní, na normální bych si to asi nevzala a ani by mi to beztak neslušelo.

    OdpovědětVymazat
  23. Péťo ty jsi prostě nejlepší :))) ten konec byl dokonalej :D jinak moc ti to sluší, já bych to klidně nosila i běžně...tobě červená rtěnka moc sluší, protože máš moc hezký rty :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  24. Petro, líbí se mi to strašně moc :) klidně bych nosila i jako denní líčení, vypadáš v tom neuvěřitelně žensky:)

    já jsem na tohle francouzské líčení ještě nesebrala odvahu :)

    T.

    OdpovědětVymazat
  25. Je to moc hezké a ten konec je parádní :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. Peťko, ten konec nejlepšííííí :D <3

    OdpovědětVymazat
  27. fakt krása!

    karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. zajímavé děkuju za typ :) asi si to učesám na přítelův maturiťák :) a mám po starostech :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  29. jako obvykle úžasné ;) máš můj obdiv =) mimochodem u mě na blogu je giveaway zúčastnit se může každý ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Úžasné video. Ale mohlo by být ještě jedno věnované účesům. Ale jinak fakt úžasné

    OdpovědětVymazat
  31. super video, nechtěla by jsi udělat něco o účesech jako nosí Katy Perry..

    OdpovědětVymazat
  32. Ale je z teba kočka..povedz nám, čo ti nepasuje! ;)
    myslim ze tento look/vyzor je tak pekny, ze si zasluzi byt noseny aj mimo plesov, ci tematickych vecerov :-)
    ps: velmi pekna farba ruzu!

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. jéé já miluju starý filmy, módu, líčení i účesy!!!
    mám ještě jeden dotaz, sháním sponu na drdol, ale nechce se mi objednávat po internetu, nevíš kde bych jí sehnala třeba v Praze v nějakém obchodě? v DMku a podobných drogerkách se vůbec nechytám! díky

    OdpovědětVymazat
  34. Moc ti, Petro, děkujeme, že jsme si opět mohli poslechnout, jak sprostě nadáváš. To mi chybělo k dnešnímu hezkému dni. Hraješ si na dámičku a přitom nadáváš jako námořník, fakt sexy. Obzvlášť když jsi sprostá kvůli takové hlouposti, že jsi se přeřekla. Zamysli se nad sebou.

    OdpovědětVymazat
  35. Jeja..anonym pro anonym!. Tyhle kritičnosti jsou fakt nemístný!!.Většinu to pobaví, zasměje se a dál bude čekat na bezva další video!. Takže se mi určitě nelíbí když jí sem někdo chodí kritizovat za to že se snaží pro kupu lidí udělat něco zajímavého!.

    Moc hezký video- určitě se nechám inspirovat a ten závěr je bezvadnej! :D Hold i dámičky nadávají ne děvčata?.:) A.

    OdpovědětVymazat
  36. Opravdu vypadáš jako z té doby, příjemné video.

    OdpovědětVymazat
  37. Ty trsy řas jsou fakt super,musim si nějaký pořídit.Moc pěkný video

    OdpovědětVymazat
  38. Popravdě řečeno nejdřív jsem byla v šoku,prvni reakce asi:ježiš to je nějak přehnaný.Pak jsem si na to zvykla a došla k tomu,že na maškarní nebo podobně tématický ples by to bylo super ačkoliv se mi to dá se říct nelíbí/tím nemyslím to jak je to namalované,učesané,ale tento styl a prostě tohle na tobě,na všech/,ale je to z těch filmů jak vystřižený.Mám takový pocit,že ten kdo si o to psal to nemyslel až takhle doslova,na maturitní ples,že můžete vyfiknout ve starším stylu,ale tohle je už trošku extrém a asi nikdo by se na svůj maturiťák takhle nenamaškárádoval. Jinak bych ocenila více toho malování a i tedy ten účes než jen hodinové vykládání o výrobcích..poslouchám tě hrozně ráda,ale k tomuhle se více hodí ta akce.je to jen můj osobní názor,rozhodně si super,žeru každy tvoje videjko,ale nějak se mi zamlouvaji ty starši....ahoj Kelly

    OdpovědětVymazat
  39. Dokonalé :) zrovna sem takové video hledala. Díky!

    OdpovědětVymazat
  40. Mě se tato doba nelíbí. Nelíbí se mi oblékání ani účesy, nikde bych toto nepoužila. Obdivuji, kde na to bereš čas, já nestíhám, ani to co musím :-). Jinak nic ve zlém, ale přijde mi divné to obočí, asi bych to tak nedobarvovala. Máš docela hezký tvar, ale pod tím je toho moc. Jde to znát na každém videu. Přijde to moc takové umělé. Obličej udělá pak dojem malované panenky.

    OdpovědětVymazat
  41. Super video, jako vždy! Ten konec je parádní, dost jsem se u toho nasmála :D No a fixka od Elfu mi teď udělala to stejné, zezačátku byla super, ale posledních pár dní je opravdu nadlidský úkol se s ní nějak normálně namalovat :(

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky, měla bych takový dotaz. Barvíš si vlasy? Případně kterou barvou? Moc se mi tvůj odstín líbí, jen nevím, jak ho docílit. :( Díky. Markéta

    OdpovědětVymazat
  43. Konec je parádní:D je super, že se s námi podělíš i o to, co normálně zůstává skryto:D

    OdpovědětVymazat
  44. @Lucie:moc ti děkuji za krásný komentář, ráda bych takové video udělala, na dobrovolnicích by to bylo úplně super, ale trochu se bojím, že málokdo do toho půjde…:(
    @poppy: moc děkuji, já jsem se právě snažila,aby to bylo jemnější, protože výraznější líčení v podobném duchu už jsem dělal v pin up videu,tak aby to nebylo to samé :) a taky mi přijde, že ty herečky se právě nějak moc nelíčily,ale vypadaly úplně dokonale, krásná plet, vše a to nebyl makeup,ale ono je to hodně i technikou, nebyly tak ostré kamery, které zvýrazní každou nedokonalost a také černobíle vypadá člověk vždy líp :)…jinak NYX jsem vždycky objednávala z USA www.cherryculture.com a jsem fakt moc spokojená se vším, krom bátźe pod stíny, sice ji používám, ale existují i lepší…
    @Hi Trina, thank you very much, you´re so kind :) and Bloopers part…it´s nothing interesting, I think :D….
    @kiki: určitě, to je taky moc zajímavá éra, moc se mi líbí :)!
    @Katko: moc děkuji za komentář, mně se třeba hrozně líbí i ty účesy, jak mají vyčesanou vlnu nad čelem, opravdu je jich hodně druhů, takže určitě každý vybere dle svého gusta, já udělala, co mě zrovna napadlo :). Jinak s tou linkou v peru souhlasím, opravdu nic moc…
    @D: moc děkuji a jo, možná jako nějaké „silvestrovské“ video by to šlo,ale jinak nevím nevím :D….
    @Lucko: moc ti děkuji a já červenou v poslední době ráda, taky si postupně zvykám i na den :)…
    @Tess: moc děkuji, přiznám se, že i mně se tento styl líčení moc líbí, neříkám, že zrovna přímo na mně, ale podle mě je to celkem univerzální a hodně ženský makeup, který bude slušet hodně lidem :)….
    @anonymní 22:54: děkuju, no já se přiznám, že zrovna Katy nemám moc nastudovanou, ale mrknu na to :) a třeba něco stvořím :D…
    @Čajová: moc děkuju, ale myslím, že přeháníš :), ale jinak souhlas, tohle líčení bych ráda viděla víc kolem sebe, moc se mi tento styl líbí :)…..

    OdpovědětVymazat
  45. @luckapucka: no to bude těžký s tou sponou, já bych asi zkusila zalovit v takových těch menších zapadlých drogerkách a krámcích, konkrétní tip nemám, ale nahoře na Václaváku v přízemí Bílé labutě mají takový krámek s plno věcma do vlasů, tam jsem toho vždycky hodně sehnala, ovšem nevím na 100% jestli to tam ještě je…
    @anonymní 12:04: tak pokud vím, řekla jsem jen jedno sprostší slovo, myslím, že to používá kdekdo, rozhodně nemluvím jako dlaždič a na dámu si nehraju ani jsem to nikde nepsala a neřikala, to mi stále jen podsouváš ty, ještě můžeš zopakovat další svoje fráze, které tu meleš stále dokola, už to tu dlouho nebylo, Eriko. Jo a těší mě, že jsi tu dnes byla už 8x zkontrolovat co ti kdo píše :D, opravdu by ses měla nad sebou zamyslet ty, už to fakt zavání poruchou….
    @A. 12:58: moc děkuji :) a ano, nemyslím si, že bych snad řekla něco natolik vulgárního, abych to nemohla do videa dát, však na tom snad svět nestojí a myslím, že občas tohle slovou použije každý :)
    @Kelly: moc děkuji, no ono právě mi psaly holky, že si berou na svůj maturiták i „dobové“ oblečení, tak si myslím, že právě ten makeup by se k tomu dobovému oblečení hodil, ale jinak chápu, ono je to i tím, že každému se líbí něco jiného, mně se právě herečky z černobílých filmů i jejich móda líčení moc líbí :)
    @anonymní 14:45: chápu, ne každému se tento styl líbí, jinak bych ale podotkla, že obočí si běžně právě nedobarvuji, mám ho dost tmavé svoje ;)
    @Claire: moc děkuji a je vidět, že ta fixa je fakt na prd, píše to více lidí….
    @Ahoj Markéto, moc děkuju, ale barva je moje, vlasy si nebarvím :), ale zkusila bych přeliv od Castingu v odstínu Ledová duhová nebo Světlý kaštan, viděla jsem fotky a barva vypadala dost jako moje přírodní ;), tou Ledovou duhovou jsem přelivovala ted nedávno clip in vlasy a chytlo to také pěkně, odstín skoro úplně shodný jako moje vlastní.

    Moc bych vám všem chtěla poděkovat za krásné komentáře, moc mě to těší a vynasnažím se nezklamat i v dalších videích :).

    OdpovědětVymazat
  46. mne sa tento make up paci ale bez vlasov tie vlasy su zvlastne aj ked to tak nosili... viem si to predstavit aj na den bez tych vlasov jemne licenie s vyraznou pusou, ale ja by som si to nedala neznasam na sebe ruze:)

    OdpovědětVymazat
  47. Naozaj krásne video! :) Myslím, že na nejaký ples by to bolo fajn líčenie :) Inak máme rovnakú kulmu a tiež mám s ňou tieto problémy, ešteže ju používam iba minimálne :)
    A ten koniec bol fakt dobrý, som sa zasmiala :D a toto video nie je vôbec katastrofa! :))

    OdpovědětVymazat
  48. Je to zajímavý a povedlo se ti to, hned se mi vybavil nějaký černobílý film. A bloopers nejlepší :D takhle to dopadá i u mě vždycky!

    OdpovědětVymazat
  49. Baruška: něco jsem letmo zahlédla v komentářích ale Silvestrovský make-up by byl super...stejně tak něco Vánočníhoo už na mě leze ta vánoční náladička :-)))

    OdpovědětVymazat
  50. Já bych šla jako dobrovolník hned :)

    OdpovědětVymazat
  51. Peťo video je bezvadný, ve starých filmech si libuju a na ples bych si v tom klidně vyšla.
    Konec mě pobavil, to nám nesmíš upřít ani příště:-D
    Míša

    OdpovědětVymazat
  52. Je to super :-) díky!

    OdpovědětVymazat
  53. páni,nádhera,miluji toto líčení a sama to chci zkusit :)) i účes...fakt super,děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!