Angel makeup video

by - 07 listopadu

Krásné pondělní odpoledne,

přináším slíbené andělské video, které je tentokrát pochopitelně trochu infantilně laděné a tak doufám, že i přesto bude mít nějakou informativní hodnotu a že makeup třeba na Mikuláše zkusíte ;)....

Protože se mě hodně z vás ptá jak a čím jsou foceny fotky, tak pod perexem nalaznete pár řádek ohledně techniky, které připravil manžel, neb já na to nemám dostatečně dobrou odbornou úroveň :).

Mějte fajn den!












A nyní k technice:

Na dovolené, nebo všude tam, kde s sebou nebereme zrcadlovku, fotíme kompaktem. Máme Nikon Coolpix S8100. Který můžu všem vřele doporučit. V cenové kategorii, ve které se pohybuje, patří do top 5. Máme verzi s červeným předním krytem a černou zadní stranou, nikoli kvůli estetice, jak by se mohlo zdát, ale kvůli tomu, že je tato verze o tisícovku levnější než celočerná.

V ostatních případech fotíme digitální zrcadlovkou. Dříve jsme měli Canon 450D (to byl hodně povedený foťák) a poté Canon 50D (který byl děsný, a spolu s jeho nástupcem Canon 60D jej rozhodně nikomu nedoporučuji), objektivy Canon 50mm f/1,8 a Canon 24-70mm f/2,8.
Po přechodu na Nikon, jsme začali používat Nikon D90 a objektivy Nikkor 50mm f/1,8 G (dříve starší verzi s označením "D") a objektiv Tamron 17-50mm f/2,8 starší verze bez VR (stabilizátoru obrazu).
Pokud máte nějaké konkrétnější dotazy, klidně je napište sem, nebo přímo mně na e-mail ( cizekmiroslav@seznam.cz ) a já se vám pokusím na ně odpovědět.

You May Also Like

62 komentářů

  1. To je překrásné a jsi hrozně příjemná a krásně se posloucháš. Jen tak dál. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé, na maškarní či za an děla to určitě vypadá skvěle, a wow, ty řasy jsou teda :D A takhle opálenější (vím, to je tím make-upem)ti to moc sluší ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, sice se mi tenhle anděl moc nelíbí(to je ale můj osobní problém, protože nemám moc ráda tyhle třpytkatý kostými, ale fakt se mi líbí jak se pořád směješ a videa máš hrozně milý :)))
    Třeba se někdy za tebou stavím, abys mě taky nalíčila. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. canon 60D je náhodou hodně dobrej foťák, kde jste na to přišli, že je strašnej?

    OdpovědětVymazat
  5. Tak toto je prepracovaný andelík!..krása..ani by som si nemyselela ze tie biele mihalnice mozu tak krasne vyzerat..toto sa ti podarilo, si velmi sikovna! :-)
    ...jaaj kiez by taky andelik ako ty za nami prisiel aj s mikulasom ked som chodila do skoly :))

    Mimochodom ma velmi potesili informacie najma o objektivoch.. na vianocnom zozname mam Nikkor 50mm f/1,8 G AF-S..chcela som lepsiu este lepsiu svetelnost objektivu 1,4 , ktory je samozrejme aj o nieco drahsi..no tvoje fotky ma presvedcili ze netreba :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nikkor 50mm f/1,8 G je úžasný objektiv a za cenu okolo 5 000 je to dle mého nejlepší "pevná padesátka" na trhu v poměru cena/výkon. Verze f/1,4 poskytne o trochu lepší světelnost, ale to dle mého není adekvátní vylepšení k dvojnásobné ceně oproti f/1,8.
    Stejně to je myšleno i s Canon 60D. Je o cca. 6 tisíc dražší než např. Nikon D5100, Canon 550D, 600D, které si s ním v ničem nezadají co se kvality fotek týče. Oněch 10 tisíc stojí odolnější konstrukce, utěsnění proti prachu (pokud se použijí o utěsněné objektivy), rychlejší sériové snímání, ale to jsou vlastnosti, které najdou uplatnění u úzké skupiny uživatelů. Určitě se najde mnoho jiných, lepších, adeptů pro zdejší čtenářky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá to hodně zajímavě! dala jsem na tebe s gelovýma linkama catrice .. a nemůžu si je vynachváit, jsou prostě bezkonkurenční! :-) DĚKUJU:-)

    OdpovědětVymazat
  8. OMG to je uzasne! Ja som z toho nechapala uz predtym ale teraz to video! Ako mozes toto vediet robit? wow wow wow!!!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě jsem Ti to tady už psala, ale moc se mi Tvá videa líbí. Kostým anděla je kouzelný, pěkně sis vyhrála ;-) Kamínky na očích vypadají krásně, také si je lepím, když je vhodná příležitost.

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. video a make-up super! A vyřiď manželovi velký dík za ,,fotografický koutek" -> sama fotím, takže pro mě je ten člověk jako dělaný:)) (Mám Olympus e420-teď toho rozhodnutí trochu lituju a šla bych radši do Canonu, ale to se už nedá nic dělat)

    OdpovědětVymazat
  11. Super video a i fotky, sluší ti to a make-up je luxusní, jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  12. jinak s vietnamce máš pravdu, že tam člověk sežene všechno :D my jsme v Sapě (určitě znáš, pokud seš z Prahy) sehnali všechny kostýmy a masky na maturitní předtančení, půlnoční překvapení i na poslední zvonění :D

    OdpovědětVymazat
  13. a ještě třetí a poslední komentář:D jenom mě napadlo, že je to náhoda, já se zrovna dneska převlíkla za elfku :D (přítel měl narozeniny:D)

    OdpovědětVymazat
  14. bezvadné video!!! moc jsem se u něj bavila:-)

    OdpovědětVymazat
  15. jééééé, jsi tak roztomilá :-) bude víc nadpřirozených bytostí? úplně tě vidím třeba jako vodníka :-D
    skvělý nápad!!! ale na mě už je toho líčení moc, třeba ty řasy by mi asi vadily...

    OdpovědětVymazat
  16. Stáváš se mou závislostí :D Vždy, když jdu na YT, hned se jako první dívám, jestli jsi nepřidala video :D A to jsem na tebe narazila náhodou, když jsem hledala, jak se plete rybí cop :D Díky tobě ho už umím, a navíc si mě přivedla ke spoustám značek a kosmetice, o které jsem neměla páru :) Hlavně, tvé videa jsou na úrovni, krásně mluvíš a je vidět, že tě to baví a tahle kombinace je prostě eňo ňuňo :D

    OdpovědětVymazat
  17. To je suprově roztomilé:) Škoda že bych to nikde nevyužila:)

    OdpovědětVymazat
  18. Opět hrozně hezký líčení, ty řasy jsou uplně bezvadný, krásně všechno sladěný...
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  19. Zajímavé a pěkné video. ostatně jako všechny ostatní. :)
    zajímá mě, jak dlouho si to odličovala. :DD

    OdpovědětVymazat
  20. jo a prosimtě, nevíš, jak je na tom teď victoria´s secret? kolik stojí poštovné teďkom? :-) vím, ž enedávno to bylo docela dost vysoký:-/

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, ty si nádherný anjelik. Ak bude u Vás chodiť Mikuláš, choď robiť anjela, ty si taký krásny anjelik, že potom by sa malé detičky Mikuláša ani čerta určite nebáli. Páči sa mi, že nemáš problém povedať, že nakupuješ aj na tržnici, ja stále tvrdím, že okrem normálnych obchodov sa dajú super veci nájsť aj na tržniciach a v sekáčoch, len treba vedieť hľadať tú ,,perlu v hnoji":-))). Inak mohla by si takéto video urobiť aj a čerticu, myslím, že by Ti to pristalo.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  22. chcela som na písať ,,na čerticu"
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  23. Abych byla upřímná, zdá se mi to nějak moc. Jednotlivé části se mi líbí, ale dohromady poskládané už mi to překombinované (hlavně ty kamínky pod okem mi tam nějak nesedí). I když asi na plesy to tak má být, takže proč ne... Ten make-up je tmavší, ale kupodivu mi to přijde k té světlé paruce pěkné, takový hezký kontrast, u bledé pleti by to podle mě tak hezké nebylo. Každopádně úvod videa mě pobavil, bylo to roztomilý a milý :)

    OdpovědětVymazat
  24. To je krásné :). Ještě by jsi mohla natočit jak na sexy čertici :D

    OdpovědětVymazat
  25. Pěkný nápad, i když zase je to opičení se. Nelíbí se mi ta levná paruka, jde vidět, že je to kýč. Řasy a kameny pod očima taky děsný. Myslím, že andílek by mohl být trochu jemnější a decentní. E.

    OdpovědětVymazat
  26. Žasnu, jsi moc šikovná!! Krásný a naprosto dotažený angel make-up do posledního detailu. Skvělá inspirace a bez křidílek a svatozáře by to klidně mohla být i sněhová královna :)) Klára

    OdpovědětVymazat
  27. Takovej andílek jsi:-) Ty i bez andělskýho makeupu:-))
    Ta tvoje líčení mě fascinujou:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Ježííš. To je super, J8 bych něco takovho asi nedala. Jsi fakt dobrá :D

    OdpovědětVymazat
  29. To je krásne:)) Vyvolalo to vo mne pocit, že sú Vianoce:))

    OdpovědětVymazat
  30. To je skvělý! Neuvěřitelný, co se dá dokázat. :) Je to opravdu parádní a ty jsi šikulka. Myslím, že na maškarním by se s tím dala vyhrát nejhezčí maska. :) Nemám slov a jen žasnu. :)

    OdpovědětVymazat
  31. tak tohle mě dostalo. :-) na maškarní nebo na Mikuláše perfektní! taky bych chtěla být takhle kreativní!
    vietnamci mají fakt úplně všechno a kolikrát ještě dřív v prodeji, než firma, která danou věc vymyslela. ale co už :-D PS: nebyly ty bílé řasy moc těžké na víčku?

    OdpovědětVymazat
  32. Ja z teba umrem ...ty si číslo :)

    OdpovědětVymazat
  33. Tak ty jsi hustá :) super! I když mě to víc připomíná ledovou královnu, ale to je jedno, je to úžasný.
    Zajímalo by mě, jestli si vždy před natočením tutorialu zkoušíš makeup "nanečisto" nebo rovnou točíš a čekáš, co z toho vlastně bude :)
    A máš skvělýho a odvážnýho manžela, když se nebojí napsat na blog...tímto mu děkuju :D

    OdpovědětVymazat
  34. Tak to je úžasný. Ty jsi úžasná. Nejkrásnější andílek, jakýho jsem kdy viděla....Si tak šikovná..to je neskutečný :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Už léta chodím na Mikuláše právě za anděla, ale nikdy jsem nevypadala, ani nebudu vypadat tak dokonale, jako ty. Jsi strašně pečlivá a šikovná, opravdu klobouk dolů :))

    OdpovědětVymazat
  36. @teensmajdicka: moc děkuji a i mně bych se opálenější líbila víc,ale do solárka chodit nechci a samoopalováky jsou na mě v zimě hrozně nepřirozené, takže mám smůlu .D…
    @Jájo, moc děkuju a nalíčím ráda :D!
    @luckapucka: jó :D, tak to se mě neptej, já tomu nehovím, to je názor manžela, ne můj ;), tak třeba odpoví podrobněji :)…
    @čajová: moc děkuji a jsem ráda, že se líbí :)
    @Ivet tak to jsem moc ráda, já jsem s nimi taky maximálně spokojená a co se týče VS, to bohužel netuším, neb od té doby, co zavedli proclení všech zásilek a platbu DPH nad 22EUR, tak jsem od nich nic neobjednávala,ale mrkni k nim na stránky a dej si do vyhledávače shipping ;)
    @Suzie: moc děkuji a jé, za elfku, kde máme foto a tutorial?! :D A co se týče Sapy, znám, byla jsem tam párkrát a faktem je, že jsem se nestačila divitř, co se tam dá sehnat….jinak děkuji za manžela, on si to ale jist přečte sám :).
    @Mar: moc děkuji a určitě, už mám vymyšlené další líčení :), jinak ty řasy jsou opravdu extrémní samozřejmě to jde i bez nich, ale já to chtěla udělat více extravagantní :)
    @Hančo, moc Ti děkuji, moc jsi mne potěšila!
    @Catherine, děkuji a kupodivu, odlíčené to bylo rychle, jen sjem stáhla řasy a tamponkem stíny a makeup, ani jsem neměla řasenku, takže to bylo fakt dost rychlé.
    @Dana TN, moc děkuji :), já právě občas za anděla chodím,ale nikdy jsem si s tím tolik nevyhrála, až ted, tak doufám, že tento makeup 5.12. zužitkuju :D a čertice je bezva nápad, už mám v hlavě další líčení na maškarní, tak čertici přidám, děkuji :)
    @Tipy-pro-krasu: moc děkuji a souhlasím, já jsem to právě chtěla udělat hodně třpytivé, blýskavé a tím pádem i až kýčovité, jednak děti mají rády vše co se třpytí a pak i na maškarní to mám ráda, když už, tak už :D….
    @anonymní E. 19:18: díky, samozřejmě je to věc názoru, pokud bych dělala anděla jemného,jak ho známe jako kudrnaté malé dítě, jen s růžovou tvářenkou a řasenkou, potom opět video bude o ničem a nic neukážu, naopak dost lidí uvítalo, že tam bylo vidět čím jsem lepila ty kamínky a mně osobně se tam právě líbí. Jinak také na jednorázovou akci není umění koupit si kvalitní paruku za x tisíc a jistě bude vypadat lépe, ale opět, většině lidí to k ničemu nebude, neb na takovou investici málokdo má, já bych za to například peníze nedala jen kvůli kostýmu. Ale to je vše věc názoru, proč odpovídám, nelíbí se mi, že mě v každém komentáři z něčeho osočuješ, anděl s Mikulášem a čertem tu chodí téměř od nepaměti, takže jít za anděla opravdu není můj originální nápad :D, ovšem líčení je čistě můj nápad, osobně jsem tohle provedení neviděla, je pravděpodobné, že někdo něco podobného zřejmě vytvořil a určitě i mnohem propracovanějšího, ale toto je čistě můj nápad a pokus, pokud se někde inspiruji, tak to vždy uvedu! A P.S. je jedno, zda se podepíšeš E. nebo X nebo Y, vím, že jsi to stále ty ;).
    @Kláro, moc děkuji a ano, to máš pravdu, je to takový univezrální mrazivý makeup :)
    @Veronique: moc děkuji, no uvidíme :D, vloni jsme jako námořníci vyhráli 16. místo, tak uvidím, jak to bude letos a zda půjdu právě za anděla, ale už se na maškarní moc těším :D…
    @Jitulikaaa: moc děkuji a co se řas týče, no byly hrozně dlouhé, takže moc příjemné to není, ani ty kamínky pod okem, ale myslím, že jeden večer se to vydržet dá a navíc ty řasy jsou fakt lehoučké, takže to je výhoda :)
    @Vando, moc děkuji a nezkouším to nanečisto nikdy, vždy mám jen v hlavě nápad a ten tvořím rovnou na kameru, většinou tedy tak, že nejdřív namaluji jedno oko bez kamery a pak druhé natáčím :)
    @Lenčo, moc děkuji! :)
    @Claire, moc děkuji a doufám, že se s námi třeba také podělíš o svého andílka :)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a pokud budete někdo tvořit, budu moc ráda, když se podělíte o zkušenosti a tipy, krásný den!

    OdpovědětVymazat
  37. Krásný andílek a moc ti sluší ofina!!

    OdpovědětVymazat
  38. originálne líčenie a nápad!
    My sme doma Nikoňáci a nemenili by sme :)
    a posielam fotografický vtip pre manžela: Co se stane s Nikonem, když upadne na zem? - Canon. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Jsem Erika, koukám že jsi jasnovidná :D

    OdpovědětVymazat
  40. @Monica in Essnece: moc děkuji a vtip dobrý, myslím, že to manžela pobaví :D!
    @anonym 14:02: nemusím být jasnovidec, abych si dokázala zjistit odkud píšeš a že jsi to pořád ty, na to mi stačí tři kliknutí ;)


    Všem vám moc děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Mimochodem, "Eriko", proč se teda pokaždý podepisuješ jinak, co? ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Pěkný odhalení! ;-) A děkuji moc za komnentář na mém blogu, nemohu uvěřit, že tak populární blogerka a má nej blogerka navštívila můj blog!(kdybych neklikla na web, tak to ani nevím...)
    -A pokud se ti zdál poslední článek tak trochu bez psaní, jukni kdyžtak na starší, ale tak díky za vše... Nej radost mi děláš videi, články a komentáři, a taky krásný den.

    www.teensmjadicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Milá Peťo,vzbuzuješ ve mě pocit, že i bez té paruky a líčení, co máš jsi andílek:-))) umíš svojí představivostí vykouzlit nádheru... tvoje kreativita a práce na sama sobě nemá meze...těším se na další překvapení!!! Nepřestávej a rozvíjej svůj obrovský talent:-)))měj pěkný den...

    OdpovědětVymazat
  44. Jeej to je nádhera, tebe sa ten anjelík úplne hodí, keďže sama ním si každý deň :)
    Počuj, chcela by som sa ťa spýtať, ak by si bola taká zlatá...ja som sa totiž pokúšala tiež spraviť video na môj blog, no robila som to cez webcameru a jednak je zlá kvalita toho videa, ale aj sa mi to nejako neukladá a celé mi ti blbne :( Ja by som sa ťa len chcela spýtať, ako ty natáčaš tieto tvoje videá? Myslím, tiež cez webcameru alebo si tam nastavíš normálnu kameru? Ďakujem vopred za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  45. Petra, ur eyes r beautiful, i tell u all the time :) but it's true. The color is very interesting. What about make up...well,love the way u do ur videos. This tutorial is so much cute x)You're typical angel...the problem is i can't imagine me look like an angel lol, that's really not possible x)

    Moc pěkné video. Ur Trina xxx

    OdpovědětVymazat
  46. And one more question please: The glitters called ,,Star Choice" do u think I can get in Texas? I've never seen it anywhere, pity.

    OdpovědětVymazat
  47. To je jasné , jsem jediná :D Můj názor je , že by toho stačilo méně . A to u většiny hatla, patla líčení!

    OdpovědětVymazat
  48. @Laura:
    Dovolím si odpovědět za Peťu, jelikož toho má poslední dobou víc než dost, do výčtu techniky jsem zapomněl zařadit digitální videokameru. Máme Samsung, ale nevzpomenu si na typ :-)
    Obecně webkamery v noteboocích nejsou stavěny na nějaké velké nahrávání čehokoliv :-)
    Ale i levnější kamera udělá velkou službu ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Nemám slov, tohle je dokonalé, jak si s tím dokážeš pohrát a jakou neskutečnou máš představivost a nápady! Máš můj velký obdiv, opět :)

    OdpovědětVymazat
  50. @teensmajdicka: moc ti děkuji za krásný komentář, myslím ale, že je to hodně nadsazené, populární se tedy opravdu nevidím, to je moc silné slovo ;), ale každopádně děkuji za takovou poklonu, moc si toho cením! A abych pravdu řekla, což ty nemůžeš tušit ;), já tvůj blog navštěvuji pravidelně, samozřejmě nebudu tvrdit, že čtu každý článek, to se přiznám dobrovolně, že to nestíhám, ale hrozně jsi mne zaujala jako člověk, jsi moc milá, upřímná a přátelská a moc ráda se podívám, co tvoříš, protože jsi mi moc sympatická ;). Navštěvuji hodně blogů, pokud mi to čas dovolí, ale nestíhám vždy a všude přidat komentář, což mě moc mrzí, protože si tak moc ráda čtu vaše komentáře a dělají mi radost, takže i já bych ráda ostatní potěšila pár slovy, pokud mě něco zaujme nebo se mi líbí :).
    @anonymní 15:22: moc ti děkuji za krásný komemtář, opravdu mě potěšil!
    @Lauro, moc ti děkuji a jak už psal manžel (Míra), tak já točím na kameru, s webkamerou jsem to ani nezkoušela, protože vím, že nemáme kvalitní….
    @Hi Trina, thank you very much and greetings to Texas! :)It is so nice to know, that you watch my videos in America, I am so excited :)! And I think you definitely can look like an angel, everyone can ;)! These glitters are from brand called Dermacol, it is czech brand and I think, you can get it especially in Europe, but I read, that Dermacol is selling in America too, don´t know, where exactly, but any glitters will work ;).
    @anonym17:28: netvrdím, že vše píšeš ty, ale 95% ano a ty to víš stejně tak dobře jako já, které komentáře píšeš, ono to opravdu není zas až takový problém zjistit a nejen to ;). Navíc bych doporučovala zamyslet se nad svým jednáním a zamést si před svým prahem, aby ses pak nedivila ;).
    @Dazz: moc děkuji, jsi zlatá :)!


    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, doufám, že zítra se mi podaří nahrát na youtube řasenkový speciál, mějte krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  51. Já bych možná nechala jen ty černé řasy se stříbrnými proužky. Můžu se zeptat, jaký program používáš na úpravu videí? :)

    OdpovědětVymazat
  52. Nelíbí se mi bílé řasy a ty kaménky pod očima. Působí to divně k černě orámovaným očím. Proč je tady takové šou, když někdo napíše svůj názor. Ty Petro čekáš že se to musí líbit každému? Už chybí jen kostým zdravotní sestry .

    OdpovědětVymazat
  53. @ebuu: používám Movie Maker ;)
    @anonymní 0:59: nevím, proč to píšeš znovu, už jsi nám to sem psala, že se ti nelíbí řasy a kamínky :). A "šou" tu děláš jen ty ;). A upřímně, já už s dost vysokou pravděpodobností vím, kdo jsi, je jen otázka času, než si to ověřím na 100%, potřebná data k tomu už mám, díky :D! Víš, popravdě by mi to bylo i jedno a vůbec bych to nezjištovala, ale ty jsi tak urputná se snahou mi uškodit, že mě to začlo zajímat, nerada si totiž hřeji hada na prsou. Tak jsem si zjistila pár dat, což chápu, že v tvém případě je dost velké překvapení, že když píšeš jako anonym, že to zas tak anonymní není :D, no, jedině, že by k tobě domů chodil někdo v noci na počítač, vloupal se k vám a psal z něj komentáře na můj blog, pak by to mohl být někdo jiný, ale to je jak sama uznáš, velmi nepravděpodobné :)......Ale neboj se, nehodlám tě tu veřejně pranýřovat, i když pro hradečáky by to byla jistě velmi zajímavá informace, kdyby zjistili, že někdo, kdo se snaží být milý na všechny strany a za zády pak pomluví i například svou nejlepší kamarádku, se tu tímto trapným způsobem angažuje. Mně by fakt zajímalo, co konkrétně tě k tomuto vede, na mě jsi vždy působila jako sympatická, vyrovnaná a spokojená žena a i když se neznáme zas tak úplně důvěrně, měla jsem za to, že jsi fajn baba, se kterou se dá pokecat, ale tak to bývá vždy, že tohle udělá člověk, od kterého bych to vůbec nečekala....

    OdpovědětVymazat
  54. Myslim, že bys rovnou mohla hrát ledovou královnu v letopisech narnie...ale hodnou ledovou královnu =D

    OdpovědětVymazat
  55. mne sa to hrozne paci, je to super... ked pojdem na nejaky makarny alebo nieco podobne urcite to vyskusam :)

    OdpovědětVymazat
  56. Perfektní, akorát se mi zdá, že ty bílý řasy hodně zakrývají líčení víčka, což je docela škoda na to, že si se s tím tak malovala :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj máš úžasné videa. A prosím kde jsi sehnala to lepidlo na řasy, moc mě to zajímá jelikož ty co jsem vyzkoušela nebyly zatím moc dobré a chtěla bych vyzkouše to co ukazuješ tady ve videu. :D

    OdpovědětVymazat
  58. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!