2x OOTD - 1. vyšívané šaty, 2. bílé džíny

by - 17 července

Příjemný den,

počasí létu nepřeje a tak tu mám dva, ne tak úplně letní, outfity.

Jsem zvědavá, jak se vám bude líbit první z nich, protože šatům je zhruba 25let a jsou přešité po mamce (starý hadry přešili, jak by řekla Kelišová :). Když za mnou byla na pár dnů, tak mi je upravila, protože umí bezvadně šít. Mimochodem, celé šaty jsou její dílo, šila je podle Burdy (pamětníci asi vědí :) a sama i vyšívala kytičky, prý to dalo hroznou práci., dřív byly po půlky lýtek s delšími rukávy a širší, na mně to ovšem vypadalo jako noční košile a tak jsme je zúžily a zkrátily. Jinak mám na sobě lodičky a kabelku z C&A a pásek od vietnamců, na ten bych chtěla upozornit, protože je na šaty dost silný, mám objednaný z ebay uzoučký, který se bude hodit víc, ale zatím jsem doma nic vhodnějšího nenašla, takže než přijde, budu nosit takto. Jen v šatech by mi ovšem byla zima, takže jsem přes ně hodila trenčkot z F&F a šátek také z tržnice, který jsem uvázala na mašli. Jen bych doplnila náušnice, ty jsou ze Six six six. A co se týče líčení, mám na sobě stíny z paletky Oh so special od Sleek a rtěnku Kate Moss od Rimmelu číslo 02. Možná ještě doplním lak, jedná se o Flormar v odstínu P22. Jak se vám retro šaty líbí? Já jsem z nich docela nadšená :)....


Druhý outfit je opravdu takový civilní, je to taková moje klasika, úzké džíny, podpatky a sáčko. Džíny mám z ebay, sáčko je z internetového bazaru oblečení, ale jinak je to značka Reserved. Tílko je F&F, šátek z Takka a boty z OK shopu z Jihlavy. Kabelka je z tržnice Sapa z Prahy. Možná někoho zaujmou tyrkysové stíny, jsou to Color tattoo od Maybelline v odstínu Turquoise forever (na líčení bude zítra nebo pozítří tutorial) a rtěnka je In the nude č. 52 od Essence. Lak na nehty je také od Essence v odstínu Irreplaceable. Také rádi nosíte tuto vděčnou klasiku?











You May Also Like

146 komentářů

  1. Moc ti sluší ta ofina,hned tomu dalo šmrc:-D.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím ta ofina je naprosto skvělá :) a ty tyrkysový boty nemají chybičku :)

      Vymazat
  2. Druhý oufit je přesně můj styl. Krása Peti !
    V prvním si sama sebe nedokážu představit, ale ty jsi tak úžasná eterická víla.
    Na tom srazu s Biodermou jsi tak působila.. Paráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten druhej outfit včetně líčení se mi moc líbí - přesně můj styl!! Až na ty vysokánský podpatky :o) Dávám ti za něj 1* a dvakrát podtrženou :D

    OdpovědětVymazat
  4. druhý outfit ti naprosto sedne a strašně se mi na tobě líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  5. TEn druhý outfit je super! Nechci, aby to vyznělo blbě, ale konečně vypadáš jako dospělá ženská :)) Někdy mi totiž outfity přijdou moc holčičkovské nebo princeznovské, či jak to jinak říct :) Tohle je paráda, ještě navíc ty stíny s tílkem, krásně ladí.. a ta patka je bezva, to se mi na tobě líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, souhlasím. :) A taky to nemyslím zle. V prvním outfitu vypadáš jako panenka v druhém jako sexy ženská. :D
      A patka ti moooc sluší!

      Vymazat
    2. moc děkuju, holky, když já ty šaty a kytičky prostě ráda, nemůžu si pomoct, cítím se v tom dobře a jsem to prostě já :).....

      Vymazat
  6. Šaty jsou moc pěkné a věřím, že mamince dalo vyšívání kytiček velkou práci:), ale ten druhý outfit! Perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera moc ti to sluší jako vždycky moc se mi líbí ty tyrkysové botičky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten druhý oufit je naprosto úžasny, Ty si úžasná. :)

    http://mylittlefashionsins.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. ty šaty jsou rozkošné a moc Ti sluší! ale v tom druhém vypadáš přirozeněji, hlavně Ti strašně moc sluší ta ofina na stranu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten 1. outfit mi priponína ,,Slunce seno..." nič v zlom;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je dost dobře možné, také pocházejí z 80. let :) a navíc, jak jsem psala "staré hadry" jsem přešily :)

      Vymazat
  11. Peti, nos ofinu.. moc Ti sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Sluší ti to. Víc se mi líbí ty šaty, navíc mají historii a to je super! :) Při letmém pohledu to vypadá jako by to byly dvě různé osoby a ne jen jedna. Je skvělé, že nenosíš pořád totéž. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten druhý outfit je naprosto dokonalý, strašně moc se mi líbí jak oblečení tak líčení.. vážně moc ti to tam sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty šaty jsou parádní..ten pásek vypadá zezadu celkem pěkně, jen zepředu je opravdu moc tlustý. Ten druhý outfit je super, jednoduchý a přitom moc pěkný. Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  15. Druhý model je perfektní a líčení super, úplně můj styl! :) Šaty nejsou můj šálek kávy zrovna, je to takové milé, ale asi bych se v tom zrovna neviděla :) A ta ofina je prima!!

    OdpovědětVymazat
  16. Zas jdu jenom chválit :D Ofina ti strašně sluší, šaty jsou jedním slovem úchvatné a druhý outfit je prostě TOP, kterému se nedá nic vytknout!

    OdpovědětVymazat
  17. N8dhera Peti ! :) MOc ti to sluší. Strašně se mi na tobě líbí modrá barva ! :) Jinak krásně nalíčená asi tak jako vždy :) jednoduše řečeno perfektní ! :) Máš krásnou ofinu chtěla jsem se zeptat jestli sis jí zase nestříhala?? :)

    OdpovědětVymazat
  18. ty šaty ti moc slušej :)
    mě taky před pár dni mamka upravovala šaty po ní, není si jistá, zda je šila nebo ne, ale každopádně je upravila parádně :), takové šikovné mamky se prostě hodí :D :)
    jinak se musím přidat, ta ofina je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  19. Páčia sa mi obidva outfity :) Odkedy popri výške pracujem na pol úväzku v obchode s modou, tak som tiež začala viac experimentovať. Moda má byť zábavou a netreba stále pozerať na to, že na mňa budú možno na ulici pozerať,lebo si oblečiem niečo čo nemá každý druhý. Bolo by super keby sa ľudia pri obliekaní riadili viac fantáziou ako predsudkami a popri pohodlnej klasike občas vyskúšali aj niečo nové :)

    OdpovědětVymazat
  20. Oba outfity Ti moc sluší, ty šaty se mamince povedly! Petra

    OdpovědětVymazat
  21. ta ofina, nebo spíše patka, ti mooooooc sluší ... tobě sluší rozlítaný účes do obličeje, culíky a ulízané vlásky nejsou to pravé ořechové, ale ten druhý outfit je prostě boží ... a šatičky precizně přešité a působí příjemně :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  22. druhý outfit je přesně můj styl.Ale s tou ofinou vypadáš (nebo aspoň já si to myslíím)unaveně až nemocně.Když máš ofinu nahoře,tak vypadáš veseleji.Ale je možné že se to zdá jen mně!?!

    OdpovědětVymazat
  23. Tak ten poslední outfit je moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  24. v tom prvním vypadáš jako zdravotní sestřička, nemůžu si pomoct :D a ten tenčí pásek k tomu bude určitě lepší ;) a druhý outfit je moc povedený!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. manžel zase řikal jak letuška :D

      Vymazat
    2. mně přijdeš jako Alenka v říši divů :D A musim říct, že druhý outfit je nádherný!

      Vymazat
  25. :)Pekne! vysivka teda musela byt opravdu velka prace! andrea

    OdpovědětVymazat
  26. Ten druhý model je parádní! A ty šaty jsou moc hezké a s tím užším páskem budou vypadat skvěle. A normálně si mi vyrazila dech! Na první fotce v tom modelu se sáčkem vypadáš úplně stejně jako moje paní učitelka ještě ze základky! :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  27. v ofine vyzeras naozaj uzasne, a bola by skoda vyhodit tie saty, su krasne.......NOS OFINU PETI! BEZ NEJ ANI NA KROK!

    OdpovědětVymazat
  28. Míša
    ahojky Péťo chci se tě zeptat mužu koupit na internetu kosmetiku nyc
    díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, nevím o žádném českém eshopu, jinak ale mají NYC na cherryculture.com, u nás v drogeriích Rossmann.

      Vymazat
  29. Ty šaty jsou!!! A ještě s takovou historií, ty bych taky hrdě nosila!

    Jen na těch druhých fotkách, nevím co mi vadí, jestli to líčení, nějak mi to k tobě nesedí.

    OdpovědětVymazat
  30. Ten druhý model je parádní, brala bych ho ;))) A ty šaty sou takový roztomilý :)))

    OdpovědětVymazat
  31. krasne peti...zase uplne dokonaly outfit :)

    OdpovědětVymazat
  32. Šaty jsou krásné, ale hned mě napadlo "zdravotní sestřička" a tak trochu sexy :)):D Druhý outfit ti moc sluší, teda spíš mě zaujala ta ofina, nos to častěji, jsi uplně jiná :)

    OdpovědětVymazat
  33. Burdu znám moc dobře :) Mamka mi podle ní šila oblečení, když jsem byla ještě malá :) Ale teď už ne ;)

    Ten první outfit je takový retro a více se mi líbí ten druhý - je decentní, jednoduchý a přesto krásný :)

    OdpovědětVymazat
  34. Modré šaty jsou vhodné maximálně tak pro malou holčičku na školní besídku. Druhý model je fajn, ale vypadáš tam nějaká nemocná nebo co... Možná to dělá ta ofina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dovoluji si nesouhlasit, šaty jsou normálně dospělý model, mamka je také nosila kolem 30, nemyslím, že by byly nevhodné jen proto, že jsou na nich vyšité kytky, nebo soudíš dle střihu či celkově?

      Vymazat
  35. Burda náhodou není časopis pro pamětníky :D. I já jsem z něho šila a je mi náct :). Vydává se ještě teď a jsou tam fajn střihy, které si člověk může přetvořit podle svého. Ale je pravda, že kdysy byla Burda jediná možnost, jak mít alespoň nějaký netradiční a hezký kus oblečení, když dřív nic nebylo k dostání :).
    Jinak ti to v těch šatech sluší a nos častěji ofinu.. opravdu to vypadá parádně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, podle mě jsou střihy v Burdě nadčasové a také máme doma pár nových čísel, mám ten časopis moc ráda, mamka nám podle něj šila už od malinka :)....

      Vymazat
  36. Krásná výšivka, super tyrkysové boty a vypadáš úplně jinak na fotkách 2. outfitu - moc zajímavě, svůdně :-)

    OdpovědětVymazat
  37. šatičky jsou náhodou perfektní, máš šikovnou mamču, líbily by se mi víc s plátěnkami, bylo by to víc rozpustilejší a ležernější ! jinak palec up! :))

    OdpovědětVymazat
  38. Ta ofina je úžasná, hrozně ti sluší a nevypadáš tak "ulízle". Tím se tě samozřejmě nechci dotknout. Myslím, že ofinka je pro tebe fakt super vzhledem k tomu, že máš poměrně vysoké čelo. A hrozně se těším na líčení s color tattoo, protože je mám doma také a ještě jsem nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  39. Oba outfity jsou luxusní :) Ty šaty s kombinací toho pásku,kabelky a bot jsou super.Jinak v druhém outfitu bych tě asi nepoznala.Ta ofina dělá hodně :)

    OdpovědětVymazat
  40. První se mi moc nelíbí, ale ten druhý - nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  41. šaty jsou fakt bezva, akorát mi k nim nesedí líčení ani účes :( zato na druhé fotce ti ta ofinka moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  42. Ten první je takový nezvyklý, ale ne špatný. Zato v tom druhém jsi neskutečná kost! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Jsi krásná, ta ofina ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  44. Líbí se mi oba dva outfity. Moc ti sluší nude rtěnka :) Peti, chtěla jsem se zeptat v OK shop v Jihlavě mají tam velký výběr obuvi třeba i podzimní, zimní boty? To je ta prodejna co tam prodávají značku Always? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je přesně ono,mají tam tuhle značku,ale jestli mají podzimní a zimní,to nevím, ted jsem tam nebyla,ale určitě mít budou, zatím měli spíše lodičky a balerínky,ale bylo to již začátkem léta.

      Vymazat
  45. Ahoj, šatičky jsou krásné, nádnerné, jen ten pásek bych vyměnila za tenký červený. Velmi originální. Druhý model je perfektní,decentní, nedá se mu nic vytknout, ale prostě takto je oblékaná každá druhá žena, co sleduje modu.
    Jinak jsem se chtěla zeptat, jak šatstvo skladuješ, jestli máš nějakou speciální šatnu(protože se zdá, že máš hodně věcí), nebo oblečení brzo třídíš, respektive, co s ním děláš, když tě omrzí.Já dělám čistku 2x ročně,oblečení dávám na Charitu, ale to se jedná o méně modní záležitosti- trička, bundy....Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peťo, moc děkuji a co se týče dotazu, tak máme s manželem jednu klasickou čtyřdveřovou skříň, kde máme všechno oblečení (ne tedy kabáty a bundy), ono to asi vypadá, že toho mám hrozně moc a mám toho sice dost,to je fakt, ale není zas tak moc,jak se možná zdá :), hodně věci průběžně prodávám nebo případně podaruji,když už to k prodeji není.

      Vymazat
  46. Oba modely su prijemne, ale za mna jednoznacny vitaz cislo 1. Nadhera, ta modra farba ti neskutocne ide, saty konecne nieco ine, co sa bezne neda kupit.

    OdpovědětVymazat
  47. nádherne outfity:)
    velmmi ti to svedčí


    pozývam ťa k sebe na blog: littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  48. Ten druhý outfit ti moc sluší. Ale zas ten první je větší ,,dobrodrůžo". Miluji přizpůsobování starých oděvů, akorát je mi to vždycky líto do toho střihat.Jak je možné, že to tenkrát měli tak široké a plandavé? Zkoušela jsem si šaty po mamce ze 70' let a ačkoli byla tehdy hubenější než dneska já, strašně to na mě viselo :-)Jinak asi to bude tím, že máš dlouhé nohy, ale vždycky mě zarazí u tebe délky sukní, vždycky si říkám: pěkný, ale tak o 10 cm delší :-)
    Mimochodem, s tím druhým líčením vypadáš jako jiný člověk, ale sluší ti snad skoro více než výrazné s červenou ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, mamka měla dost podobnou postavu jako já a taky na mně vše plandá, asi se to dřív šilo větší....

      Vymazat
  49. Ty šaty jsou opravdu úžasný.. :) Hrozně ráda hledám takovéhle kousky na půdě po babičce a musím říct, že se mi hrozně líbí retro styl.. :) Sluší ti oba outfity a účesy a máš krásné líčení!! :) Kočka s velkým K :)

    OdpovědětVymazat
  50. Mamka je vážně moc šikovná!
    Ten druhý outfit je v mých oblíbených barvách. Naprostá dokonalost!

    OdpovědětVymazat
  51. Ty šaty nemají chybu, jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  52. kombinace outfitů jsou jedinečné:)

    OdpovědětVymazat
  53. Šaty jsou moc hezké,ale ruší mě ten pásek a já bych asi volila jinak barevnou kabelku:)a boty.Ten druhý outfit ti myslím sluší víc:)a budu se opakovat,ale taky se mi zdá,že ofina ti moc sluší:)...jinak tvůj blog jsem objevila celkem nedávno a moc ráda sem chodím:)a vždy mě něčím nalákáš a leze to do peněz:D Adéla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No alespon jsem ráda, že nejsem jediná,komu to leze do peněz :D a děkuji.

      Vymazat
  54. Petruško v tom prvním outfitu vypadáš hodně mladě! :) Ale ten druhý mi k tobě jde více! Vážně ti to tam sluší a ty botky! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ty šaty nee!!:/ Ten druhý outfit je prostě užasnej! Jsi tam naprosto luxusní:)

    OdpovědětVymazat
  56. Ty saticky jsou nadherny! Taky mam po mamce nekolik presitych satu a maji velky uspech. Moc Ti slusi. A druhy outfit je taky super, ale uz vic takovy "komercni" nebo jak to nazvat. Jsi zena mnoha tvari, je uplne neuveritelny, ze ve vsem vypadas uzasne!
    Jeste jsem se chtela zeptat, v tech modrych lodickach vydrzis chodit treba cely den?
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a na celodenní chození to opravdu není, zvláště po kostkách, takže při práci se přezouvám, pokud je to na dýl :), ale půl dne v nich klidně jsem, pokud pořád někde neběhám.

      Vymazat
  57. Ahoj, můžu se vás všech zeptat, když nakupujete v Sapě v Praze-smlouváte s nima ceny? Mně přišlo, že už se jim nechce vůbec smlouvat, tak jak jste na tom vy?

    OdpovědětVymazat
  58. moc se mi líbí, hlavně ty tyrkysové boty)))

    OdpovědětVymazat
  59. Asi se mi taky líbí víc druhý outfit...pro mně hezčí kombinace barev, i když ten první je zajímavější - jak píšeš, tak úzký pásek bude vypadat líp :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ty modré šaty jsou úžasné, já bych je nosila s hrdostí a jak jen by to šlo. :) Sluší ti a v kombinaci v červenou vypadají skvěle!
    Druhý outfit se mi také moc líbí, to líčení je každopádně zajímavé a patka z tebe udělala jiného člověka než na fotkách v šatech. Navíc se mi moc líbí lodičky a kabelka. :)

    OdpovědětVymazat
  61. ten druhý outfit ma dostal viac :)

    OdpovědětVymazat
  62. Druhž outfit je dokonalý. :) Šatičky nejsou můj šálek kávy. Jo a to tyrkysové líčení je super!

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj.

    K prvnímu outfitu:
    šaty jsou krásné, jen se mi už nelíbí jak si zkombinovala doplnky. žlutý pásek a rudá kabelka a lodičky se k těm šatým nehodí. Taky ti moc nesluší ten ulízlý culík a jsi tam fakt strašně zmalovaná. Je to přehnané, hooodně bych u prvního outfitu ubrala líčení. Jak tvářenku, tak oči tak rty. A nebo ne všechno tak moc. Nebo jen jedno výrazné a ostatní méně výrazné.
    Myslím, že ty šaty by si mohla nosit tak, aby ti to slušelo mnohem víc (jiný účes a méně makeupu)

    Druhý outfit se ti tedy moc povedl. Dávám za jedna. Bílé kalhoty ti sluší a tyrkysová v kombinaci s hnědou je úžasná. Navíc ti moc sluší ofina. Když budu hooodně štouravá tak bych možná džíny vyměnila za bílou sukni ke kolenům, lehké áčko. Ale i takhle je to super. Správně jsi namalovala výrazně jenom oči a pusu máš světlou. Chválím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za přínosný koemntář :)! Co se týče makeupu, já jsem zvolila právě naschvál silnější,ale příště to zkusím zkombinovat zase jinak :), ráda jsem pokaždé jiná :).....

      Vymazat
  64. Ty máš někdy takové outfity a k tomu fotky kde jsi jak z nějakého časopisu :)
    Ten první outfit se mi moc nelíbí, ale ten druhej? Ten druhej je nádhernej, prostě dokonalej a navíc ti to tam strašně moc sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  65. Krásné boty u druhého setu a moc pěkné stíny. Pokud maminka šila ty šaty, tak je génius! Jsou naprosto nádherné!!!!!

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peti,
    prvně ti musím říct, že ti to moc sluší v obou variacích :)
    A hned jak jsem viděla ty modré šatky, na mysl mi přišla má velmi oblíbená herečka a zpěvačka Zooey Deschanel, nevím jestli ji třeba znáš, ale vsadila bych se, že takové šaty by si na sebe jistě oblékla, jde z nich ten starší šmrnc :)

    pa Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, ta se mi také moc líbí :) a navíc se narodila ve stejném roce jako já :).

      Vymazat
  67. Oba outfity jsou moc hezke :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ten druhý outfit je naprosto úžasnej. Ta hnědá barvička s tyrkysovou ti slušej :)

    OdpovědětVymazat
  69. ta ofina! :O úžasně ti sluší! né, že si ji nebudeš česat!:D;)

    OdpovědětVymazat
  70. šatičky nejsou špatný, ale já bych si na ně nejspíš netroufla :)i když s tvojí postavou klidně i ano.
    Ale ten druhý outfit je naprosto dokonalý a k tomu ten účes s tou ofinkou, prostě nádhera!!!! Ofinka na stranu ti vážně sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  71. Ten druhý je daleko lepší, strašně moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  72. Hrozně se mi líbí ty kalhoty.. líbí se mi, jak jsou jen ke kotníkům :) mám takové černé a opravdu na teď jsou nej :)) !!! A ta ofča, Ti opravdu moc sluší.. :) Vypadáš s ní uplně jinak .. :))

    OdpovědětVymazat
  73. Aj ja si myslim, ze ofina ti velmi pristala, pripnuta sa mi vobec nepaci..aj ked si ju mala premelirovanu tak davnejsie to bolo pekne..:)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Peto, nezlob se na me, ale na tom prvnim outfitu se mi libi maximalne ty boty a kabelka.......je to jak kdyz jdes poprve do 1. tridy! Ale druhy super :)

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj :) chtěla bych se zeptat jaká je trvanlivost laku na nehty od značek O.P.I a Essie děkuju za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, sama mám některé laky už téměř 3 roky, zatím jsem je neředila a fungují stále skvěle, takže odhaduji, že hodně dlouhá :), četla jsem, že někdo má dokonce OPI z 80. let a stále funkční....

      Vymazat
  76. Ahoj dala bys mi na sebe emil chtela bych se te zeptat kde kupujes to obleceni a kabelku dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, email je nahoře v infoboxu a kde nakupuji oblečení vždy ke článkům píšu ;)

      Vymazat
  77. Ahoj Péti, mohla bych tě poprosit o radu? Chci si koupit co nejvíce barevně praktickou kabelku - prostě aby se hodila ke všemu. Jakou barvu bys mi doporučila? Přemýšlím o klasice bílá, černá nebo dost o béžové. Díky za odpověď. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak nejvíc asi záleží na tom, jaké oblečení nejčastěji nosíš, ale já osobně bych asi brala béžovou, přijde mi, že se hodí skvěle ke všemu :).

      Vymazat
  78. šaty jsou skvělý, já bych je neuměla vynosit, ale líběj se mi hodně. patka super, tyrkys boty supeer a celý druhý outfit supeeer.

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Petruško.Já jsem pamětník,takže vím o čem je řeč,nosila jsem též podobné šaty.Prostě jsi mi připomněla mládí,děkuji.Mně se ty "starý přešitý hadry" moc líbí,jen bych si rozepnula třeba ještě jeden dva knoflíčky...I druhý model je hezký a moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  80. Ty šaty jsou nádherné, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  81. Tak maminka je nejen sympatická, ale i šikovná. :) Šaty jsou krásný, jen bych k nim zvolila jemnější doplňky, ale to je otázka osobního vkusu. :) A jen tak ze zvedavosti - jak jsi se dostala zrovna do OK shopu v Jihlavě? (Jsem odtud, tak mě to zajímá :) )

    OdpovědětVymazat
  82. V té ofině vypadáš tak moderně a sexy, konečně. Vážně vypadáš krásně a trendy v tom druhém outfitu, tak bys to rozhodně měla nosit častěji, ofinu na straně, zákrývá to čelo a je to trendy. Ten šál mám úplně stejný taky. Modré šaty jsou taky hezké, ale v druhém outfitu vypadáš vážně hezky a mladě. K modrým šatům by se ta patka taky hodila, však se to v té době i tak nosilo ne?
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anet, děkuji za komentář, paradoxně, líp jsem se cítila v šatech a bez patky :D a ani manželovi se patka nelíbí a vidím, že tady naopak většina chválí outfit druhý a patku, tak nevím :).....

      Vymazat
  83. Ahoj Peti,tvůj blog sleduju od začátku. Vždycky příjdu dom a hned na tvůj blog jestly tu je něco nového. Miluju tvůj styl oblékání.Umíš úžasné účesy,a krásně pozuješ při fotkách. Ty i tvoje maminka jste mi velmi sympatické. Ráda se koukám na tvoje videa a ještě radši když jsi tam i s mamčou,vipadá spíš jako tvoje starší sestra. 1. outfit se mi líbí je takový z 60. let a to se mi strašně líbí. Kabelka+boty - SUPER!! Manžel má dobrý vkus. Chválím maminku za ty vyšité kytičky. Sama vyšívám a vím co je to vyšit jeden obrázek. Opravdu je šikovná. 2. outfit je naprostá bomba! Miluju tyrkysově modrou,miluju saka,miluju šátky. Ofina ti hodně pasuje,nos ji častějc,protože ti moc sluší. A líčení taky skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji za milý komentář, přiznám se, že retro je moje slabost, proto jsem byla z těch šatů tak nadšená :).

      Vymazat
  84. Zdravím tě Peti,

    Tvůj blog sleduji pravidelně, ale příspěvky nepíšu. Dnes bych se i já chtěla podělit o názor.

    Oba outfity jsou moc pěkné, ale co se týče originality, tak u mě vede jednoznačně ten první. Už jen z toho důvodu, že je ručně šitý a zdobený, má krásnou barvu a je veselý. Ta kvalita je tam vidět i po tolika letech a maminku moc chválím. Oděvy zdobené tradičními vzory jsou neustále in. Je velká škoda, že české ženy většinou oceňují jen outfit druhý. Ale my Češi takoví jsme. Zavrhujeme folklór, originalitu i extravaganci. Hlavně že je to sexy a má to každá druhá, tak v tom nebudu vypadat blbě.... To není žádná urážka pro ženy, co se takhle oblékají a hlavně ne pro tebe Peti. Je pochopitelné, že na denní nošení je to pohodlné. Jen mě mrzí ten fakt, že čtenářky tohoto blogu (a jiných blogů) jsou vesměs tak křečovité a za vrchol dokonalosti považují normální, téměř uniformní oděv žen ve věku 13-60 let s ucházející postavou. Samozřejmě druhý oděv Ti sluší, je barevně sladěný, příjemný, ale potkávám ho podezřele často. Kdybych zahlédla takové krásné modré šaty na ulici, určitě bych se po nich otočila a bylo by to pro mne příjemné oživení :)

    Tvé fashion příspěvky mě v celku baví. Ráda nosíš květované vzory, výrazné barvy a šperky, což šeď našich ulic jen rozzáří :) Spousta žen bude určitě protestovat a namítat, že se svou krásnou postavou si můžeš dovolit vše a bude Ti to slušet. Ony jsou ovšem limitované váhou, výškou, rozměry atd.... což je nesmysl a oblíbená výmluva. Slýchám ji v práci každý den a každý den vybírám a přesvědčuji i velmi korpulentní ženy, že si mohou dovolit barvy, vzory a šperky. Jen se toho nebát.

    Máš mé sympatie a jen tak dál :) Přeji Ti spoustu inspirace do nových a zajímavých outfitů.

    S přáním příjemného dne, Lenka K. z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc Ti děkuji za krásný a zajímavý komentář, přiznám se, že nemám, co bych dodala a s Tvým názorem se úplně ztotožňuji a musím přiznat, že mne samotnou překvapilo, že se naopak líbí mnohem více outfit druhý, u kterého jsem přemýšlela, zda ho sem vůbec dát, protože mi přijde takový obyčejný, přesně jak píšeš :). Zato v těch modrých vyšívaných šatech jsem se cítila skvěle, šaty, květované vzory, volánky, já vím, že tu hodně často namítají, že je to infantilní,ale já to tak prostě ráda, cítím se v tom nejlépe :)....A musím přiznat, že jsem tipovala, že se spíše více budou líbit šaty, než ty džíny, protože to je vážně obyčejná klasika :). Také zcela souhlasím s tím, že ej škoda, že třeba silnější ženy odmítají barvy a halí se do tmavých volných hábitů, které postavu ve výsedku ještě mnohem více zdeformují. Krásný den P.

      Vymazat
    2. Jo my víme, že se ti ty věci líbí, ale nosíš to jen na fotky ne, nebo jsi v těch šatech vážně byla mezi lidma, i v některých těch dalších "šílenostech" co tu máš? Ne, že by to nebylo pěkný, ale máš to na sobě většinou kvůli focení na blog ne? Ten druhý outfit se líbí tipuju proto, že je právě takový nositelný a obyčejný mi nepřijde, aspoň se můžou holky doopravdy inspirovat v nositelných věcech. Takové šaty si obléknou opravdu jen velké exhibicionistky, doopravdy tohle nikdo přece mezi lidi nenosí, ale když to máš kvůli focení tak je to v poho a hezky se na to dívá. čauky A.

      Vymazat
    3. Ahoj A., tak jak prezentuji fotky na blogu, tak chodím v reálu oblečená, nevidím důvod, proč bych se měla oblékat jen na fotku,na to čas opravdu nemám :)a nevím,jak ostatní blogerky,ale já takhle prostě běžně chodím a trapné mi to není, nemyslím si, že ej nutné,aby všichni nosili jen džíny a kecky.....

      Vymazat
    4. Petruš, tvé outfity...se mi moc líbí,a velice jsem si tento blog oblíbila,musím říct,že máš neuvěřitelný talent na líčení( vždycky Ti to vše výborně ladí a vypadáš úchvatně jen tak dál:) A s anonymních negativních komentářů,si nic nedělej,jasně kritika je taky dobrá,ale někdy to lidi dělají jen ze závisti,taky se u mě na blogu s tím setkávám :-)

      Vymazat
  85. Peti, ty jsi tak krásná!:) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, opravdu moc povedené. Musím říct, že s ofinou ti to moc sluší, vypadáš tak uplně jinak :)

    OdpovědětVymazat
  87. Bože, chci být tvá dcera :D Chtěla bych být tak krásná jako ty! :) Víc se mi líbí ten druhý outfit, ale oba jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  88. Chtěla bych vám všem moc moc poděkovat za krásné a přínosné komentáře, šokovalo mě, kolik je k tomuto outfit postu komentářů, zdá se, že outfity jsou oblíbenější, než příspěvky kosmetické :). Jinak mě i překvapilo, že se vám více líbí outfit druhý, mně přišel takový obyčejnější, že jsem ani nevěděla, zda ho sem dávat. Musím říct, že jsem ráda pokaždé jiná,ale nejlépe se cítím právě v romatických šatech či sukních,ale ráda to prostřídám s klasikou jako je sáčko a džíny :). Ještě jednou moc všem děkuji a pokud to stihnu,ještě dnes bude nové video s líčením :). hezký den!

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Péťo,jednoznačně ten druhý outfit je nádhernýýý!Já si vzít nějaké takové boty,copak podpatky mi nevadí,ale nastydla bych od nohou a chytl by mě "močák".Tak u mě bohužel připadají v úvahu pouze "tenisky"...i když mám převážně elegantnější svršky,které se k tomu zas moc nehodí...ach jooo.Mischa

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Peti, jsem pravidelným návštěvníkem tvého blogu a musím říct, že je úžasný. Mně se líbí oba outfity, ale co je fakt pecka jsou ty modrý boty, nejspíš si zajedu do Jihlavy :-D... Ještě bych dodala že jsi mě inspirovala k založení vlastního blogu, doufám že jednou dosáhnu aspoň miliontiny tvého úspěchu :-D...

    OdpovědětVymazat
  91. Moc krásné červené botky a kabelka :). Už se moc těším na video s color tatoo :)

    OdpovědětVymazat
  92. Krása moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  93. Šaty jsou krásné a teda klobouk dolů před mamkou, tohle vyšít je makačka :). Sluší Ti oba outfity a sluší Ti delší ofina. Ta krátká moc ne, ale ta delší jo :). Co na ni říká manžel? Tahle už by se mu mohla líbit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a nelíbí :D, vůbec, on prostě ofinu nemá rád.....

      Vymazat
  94. Jé ten šátek je pěknej asi budu muset mrknout v takku

    OdpovědětVymazat
  95. Miluju tyrkysovou a tobě sedne a hlavně ti sluší ofina! Kristina

    OdpovědětVymazat
  96. Wow velmi si pekna , zavidim ti a mas tiaktiez velmi dobry styl :) tieto saaty s mik velmi pacia a tie topky :O a biela kabelka uplne uzasna :))
    http://katherine-cosmetics.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  97. Skvělé šaty :) A ofinka ti moc sluší, nos ji častěji :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj, dost mě překvapilo, že tolik lidí hodnotí šaty negativně, mně se naopak líbí první outfit mnohme víc, máš opravdu moc šikovnou maminku, šaty jsou krásné a nadčasové, a navíc se móda stále opakuje, retro styl se mi líbí :) musely dát velkou práci, tak by byla škoda je nechat ve skříni, když se daly takto upravit..a navíc máš šaty, které na nikom jiném neuvidíš :) Moje babička byla švadlena, takže máme doma taky plno takovýchto "pokladů":)
    A Nude rtěnka od essence vypadá skvěle, už dlouho se chystám si nějakou pořídit, tak asi sáhnu po této:)

    OdpovědětVymazat
  99. Ten druhý outfit je perfektní:) Jsi tam krásně nalíčená:)

    OdpovědětVymazat
  100. druhý outfit je super, přesně takový styl mám ráda - pohodový, ale zároveň elegantní. :) ta ofina je BÁJEČNÁ! nos ji častěji. :)

    první outfit - z toho jsem paf ještě víc, ty šaty jsou skvělé, navíc je šila Tvá maminka? vyřiď veeelikou poklonu. ;)

    super, super. těším se na další outfit posty. :)

    OdpovědětVymazat
  101. Máš nádherné outfity a taky super líčení ! A maminka je moc šikovná jak vzhledově tak zručně ! :)

    OdpovědětVymazat
  102. šátek musím mít:D říkáš Takko, jo? tyrkysová barva je fakt krásná

    OdpovědětVymazat
  103. Krásné šaty! Miluji návraty do 60. let co se týče oblečení... I druhý outffit nemá chybu!
    P.S.: Nedělala jsi modeling?

    OdpovědětVymazat
  104. To je zajímavé, že manželovi se patka nelíbí, když ti tak sluší :). Jinak mamka je moc šikovná a šaty krásné. I druhý outfit se povedl.

    OdpovědětVymazat
  105. Ten první outfit je super!! Originální, svěží, milé :). Ten druhý mě nezaujal, přijde mi to takové nijaké, neosobité, ale neber to špatně, je to jen můj názor :). Tričko na tělo bych vyměnila za nějakou lehkou volnou poloprůhlednou halenku zastrčenou do kalhot a sáčko bych vyměnila za delší blejzr + k tomu 1 výrazný doplněk... B.

    OdpovědětVymazat
  106. Četla jsem několik komentářů a všimla jsem si, že se líbí především druhý outfit...

    Nemám nic proti, druhý outfit je hezký, nicméně mi přijde docela obyčejný a jednoduchý. Já sama se oblíkám taky docela jednoduše a nevidím na tom nic špatného, ale přijde mi, že lidi nedokážou ocenit to, o čem mají být fashion blogy. Sama mám strach se někdy obléct do něčeho trochu extravagantnějšího, protože nesnáším ty popichující pohledy ostatních lidí. Češi jsou hold pořád hodně konzervativní...

    Co říct, ty šatičky jsou boží, retro miluju a sama mám ve skříni několik "starých předělaných hadrů", které jsem si vzala od mamky, když asi po 20 letech pořádně vytřídila skříň :D Užší pásek s nimi půjde určitě líp a možná bys mohla trochu ubrat v líčení očí, když jsi použila tak výraznou rtěnku. Každopádně šaty chválím, jsou krásné a podle mě nejsou jen pro "holčičku, která jde do první třídy". Límečky jsou zase zpátky v módě a kdyby tyhle šaty prodávali, tak bych snad ani neotálela je koupit ;) Klaním se Tvé mamce! :))

    OdpovědětVymazat
  107. Ty mě zabiješ, ty tvoje botičky mě týrají. Aůůůů. Oba outfity jsou krásné a ty modré šaty jsou krásné, ale mě moc neříkají.

    OdpovědětVymazat
  108. Ahoj Peti, mám opačný názor než většina - druhý model není ošklivý, ale je to nuda, kterou člověk potkává dnes a denně. Zatímco to první je nádhera - je to originální, má to styl, historii, je to krásná ruční práce a velice ti sluší ta blankytně modrá (naopak ti moc nesluší barvy, co jdou do zelena...). Kdybych chtěla být hnidopich, nechala bych je o dlaň delší, ale zatím si určitě můžeš dovolit i tuhle délku.
    Je fajn, když ukazuješ svým, řekla bych ve většině hodně mladým čtenářkám, že se dá nosit i něco jiného než džíny+triko+tenisky/baleriny/lodičky.
    Zdravím a přeji hezký víkend! Veronika

    OdpovědětVymazat
  109. Wow nádhera to je uuuužasnýýýýýýýýýý!!

    OdpovědětVymazat
  110. Moc se mi líbí druhý styl. Kéž bych měla podobný styl jako máš Ty. Opravdu ti moc závidím!(:

    OdpovědětVymazat
  111. Tak ty retro šaty jsou krásné a zdájí se mi velice originální a v tom je jejich kouzlo. Ten druhý outfit je taky moc pěkný a ta ofina je k tomu perfektní.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!