Kosmetika NYX - makeupy, rtěnky, tvářenky - video

by - 24 července

Dnes, ještě jednou, hezký den všem,

přináším druhou část videa o NYX, doufám, že se vám bude líbit :).....


You May Also Like

28 komentářů

  1. Mě se strašně líbí ty tvářenky v té "tubě"... Už o nich delší dobu přemýšlím. Díky tobě si je nejspíš brzo objednám... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj moc krásné video kosmetika je fakt úžesná .Přeji hezký zbytek dne.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé, tvářenku od NYX jsem si ted taky objednala a jsem moc spokojená, určitě přibydou i další :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako mnohem radší bych video podobného ražení z věcí dostupných u nás v ČR :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nyx kosmetiku můžeš objednat na www.kosmetika-usa.cz nebo na www.nyx-eshop.cz :)))

      Vymazat
    2. ja souhlasím s zzdenicka, taky jsou mi videa blizsi. Ale i tak se rada podivam na NYX zasnu kolik toho mas :-D uz si prestavam pripadat hloupe :-D Zuzka

      Vymazat
  5. Pěkné video, chystám se pořídit si nějakou rtěnku od NYXu :) Vypadají dobře. Jen mají hrozně moc odstínů, že nevím, který vybrat a nejradši bych koupila snad všechny :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tvoje angličtina mě zabíjí :DD (to vůbec nemyslím ve zlém :)) Jinak moc hezké video,hrozně mě zaujaly ty tvářenky v tyčince :) Už v tutoriálech jsem na ně koukala! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no já bych jen podotkla, že to není angličtina, respektive, vůbec se nějak nesnažím to říkat dobře anglicky,ale řikám to počeštěně :)

      Vymazat
  7. Obě videa jsou super, já mám od Nyxu zatím jednu paletku a jsem s ní opravdu moc spokojená. Chtěla jsem se zeptat na laky na nehty NYX, máš, nemáš a jaké jsou? Dál bych Ti chtěla sice opožděně, ale přeci jen gratulovat k videu na nova.cz, bylo moc pěkné a tím pádem se zeptat, jestli už máš za sebou vizážistický kurz, o kterém jsi mluvila? Moc by mě zajímalo, jednak jak jsi byla spokojená, kde si ho dělala, na kolik Tě vyšel a na celkový průběh takového kurzu? Myslím si, že by to mohl být velice zajímavý článek anebo výborné video. Díáky za odpověď a těším se na další příspěvky. Pěkný zbytek dne Kendra:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, laky bohužel nemám, takže nevím,ale co jsem tak četla,asi to nebude úplně nějaká sláva, ale opravdu nevím :).....jinak kurz jsem dělala koncem zimy v Českých Budějovicích pod vedením paní Evy Vodňanské, kurz vizážistika a stylistika, učily jsme se tam líčit, typy postav, obličejů, barevnou typologii, cena necelých 6. tis.

      Vymazat
  8. slušná sbírka :-D a souhlasím s ostatníma, ty tvářenky v tubě jsou asi nejlákavější :-)

    OdpovědětVymazat
  9. co mě tedy hodně od NYXu láká jsou ty tvářenky v tubě! ty bych brala všemi deseti a už nějakou dobu po nich pokukuju :)

    OdpovědětVymazat
  10. Páni...Já vím, že to bude znít blbě, ale chtěla bych tě mít za tetu... ;) ♥ Jsi opravdu moc sympatická...A ty tvoje lesky a rtěnky a tvářenky...Tohle je můj svět...Já se sice moc nemaluju, ale tohle se mi moc líbí... ;)
    Od NYXu nic zatím nemám, ale opravdu , mně to láká... ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj... možná už to tu někde zaznělo, ale nikde jsem nenašla, čím se živíš, když ve videu zmiňuješ, že nelíčíš jen sama sebe? :-) jinak bych řekla, že videa jsou super, koukám na ně pravidelně a vždy se moc těším na nové... pěkný večer, Jana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, jinak líčením se neživím, je to jen koníček :), hezký den P.

      Vymazat
  12. super video Peti, ako vzdy...na teba sa tak dobre pozera :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ani nevíš jak jsi mi pomohla, něco takovýho jsem potřebovala. Čas od času mrknu na nyx oficiání stránky a udělám si seznam toho co se mi líbí a co bych chtěla a díky tomuhle videu jsem pořádně proškrtala to, co jak jsem se dozvěděla by se k mý pleti nehodilo. Stále je toho docela dost, ale už je to množství, který si budu moc objednat a nezrujnuje mě to :)
    P.

    OdpovědětVymazat
  14. Péťo,určitě se mi video moc líbilo!Dokonalá recenze.Opravdu moc povedené.Děkuju!:) Už dlouho přemýšlím,že si také objednám něco od NYXu...takže tohle video maximálně oceňuji,Mischa

    OdpovědětVymazat
  15. na jedničku s hvězdiškou ! bomba

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi líbí ten rozjasňovač:)
    Mám dvě ty klasické tvářenky od NYX a jsou fakt úplně super, souhlasím s tím, že vydrží věky. Mám odstín Red (je fakt výrazná, takže stačí jen lehce ťuknout o tvářenku, ale stejně barvu ze štětce ještě setřu, protože bych vypadala jak marfuša:D) a pak ještě Cinnamon (taková výrazná meruňková)
    Obě mám na blogu:)
    Jinak ta krémová tvářenka vypadá dobře, i když mám raději ty pudrové, líbí se mi druhý odstín:)

    http://myparadise.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj jako vždy super videjko :) od Nyx bohužel ještě nic nemám, ale v dohledné době si chci určitě něco objednat. Děkuju za typy a rady :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám od NYX čtyři věci ... dostala jsem je ke zrecenzování (byl to make-up, stíny, korektor ve skleničce a pudrová tvářenka) nevyhovuje mi z toho jen ten make-up, protože jsem vybrala špatný odstín, ale jinak jsem moc spokojená a překvapená :) Takže určitě třeba časem si i já něco objednám dalšího ;) Líbí se mi ty krémové tvářenky, ale bohužel mám mastnou pleť ... takže nic pro mne :(
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Video se moc povedlo. Také děkuji za typy a rady! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky moc pěkné videjko, už mám objednané dvě věci od Nyx (stíny, tvářenku).

      Hezký den

      Vymazat
  21. Super video, nějaké tipy se vždycky hodí :)

    Už máš i rovnátka nahoře :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!