Bioderma Nodé S - recenze + Vyhlášení vítěze soutěže o sérum na růst řas FamousLash

by - 29 července

Příjemný nedělní večer všem,

jak jsem slíbila, přicházím dnes s vyhlášením vítězky soutěže o sérum na růst řas. Random vybral komentář číslo 3 od Terezky, moc jí gratuluji a ihned se s výherkyní spojím emailem :). Vám všem ale zároveň moc děkuji za obrovskou účast v soutěži a celkově za vaši podporu, nejen zde na blogu, ale i v dalších mých aktivitách, moc si toho vážím!


 A teď k hlavnímu tématu dnešního článku, protože zítra bude poměrně dlouhé video o BB krémech, kde vám všechny mnou vyzkoušené ukáži a zhodnotím, dnes dáme jen takovou rychlou recenzi, abych vás příliš neunavila :). Recenze se bude týkat šamponu a masky na vlasy od společnosti Bioderma Nodé S. Šampon i masku jsem dostala a ačkoliv je obojí na suché vlasy, vyzkoušela jsem to i na mé mastné kořínky a suché konečky......



Šampon Nodé S - tento šampon by měl vlasy hydratovat, regenerovat, restruktualizovat a chránit vlasy jemné. Neobsahuje detergenty, silikony obsahuje. Na přesné složení se můžete podívat na oficiálních stránkách Biodermy. Je vhodný i na vlasy barvené a posiluje je v boji proti vnějším vlivům způsobujícím jejich vysoušení. Tolik výrobce a co na to já :)? Přiznám se dobrovolně, že sama od sebe bych si šampon nekoupila, protože mě ničím nezaujal, navíc bych se bála toho, že když je určen pro vlasy suché, že se mi po něm budou hodně mastit kořínky. Když jsem ho navíc zkusila, přišel mi hodně řídký, takže mi při nanášení kapal z rukou a navíc málo pěnil, tudíž uznáte sami, že nějaké velké nadšení se nekonalo. Ovšem až do té doby, než jsem zjistila, že i když moc nepění, tak přesto vlasy dobře umyje a že se vůbec dříve nemastí, nakopak byly vlasy vzdušné a hezky hydratované, aniž by byly nějak přehnaně jemné. Výsledek je tedy docela fajn, myslím, že je to šampon určitě vhodný pro vlasy suché i normální a i pro mastnější kořínky a sušší konečky. Není to sice žádná bomba, ze které bych si sedla na zadek, ale dobrý je. Také se mi líbí obal a navíc šampon je hypoalergenní, což je plus. Obsah 200ml a cena kolem 390Kč.



Maska Nodé S - tahle maska by měla mít v podstatě stejné účinky jako šampon a také je určena na stejný typ vlasů - tedy suché. Ani ona neobsahuje detergenty, avšak silikony ano (do délek jsou žádoucí) a také je hypoalergenní. Mně osobně přišlo, že strašně divně voní, nemůžu říct, že by nevoněla či snad nějak zapáchala, ale její vůně mi přišla zvláštní a nedokáži ji specifikovat. Maska se nechává působit 2 - 3 minuty a musím říct, že vlasy jsem po ní měla pěkné, nebyly zatížené, ani moc jemné a šly dobře rozčesat, také byly hezky hlaské. Konzistence je tak akorát, aby se to příjemně nanášelo a z vlasů neodkapávalo. Obsah taktéž 200ml a cena cca 450Kč.  Ani u masky nemůžu říct, že bych z ní byla na větvi, ale na druhou stranu, funguje uspokojivě, takže doporučit určitě mohu, pokud mám být ale upřímná, já zůstanu raději u Lorealu Absolute repair cellular, ten mi sedí více.




Vyzkoušeli jste některý šampon od Biodermy a jak jste spokojeni?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Ahoj,
    mám stejný typ vlasů, jako ty, takže mastné kořínky a suché konečky.Moc ti děkuji za tip.Tvůj blog se mi moc líbí a přeji ti, ať je stále tak dobrý, jak je.Už se těším na zítřejší video!

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, tvůj blog už sleduju hodně dlouho. Nejvíc se mi líbila videa se cvičením. Máš opravdu super postavu. Neběháš nebo nechodíš často? Nechce se mi věřit, že je to jen ze změny stravy a cvičení.

    OdpovědětVymazat
  3. recenze na biodermu je super, gratuluji výherkyni soutěže:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vítězce gratuluji k výhře.

    OdpovědětVymazat
  5. sada jak pro mě dělaná :-) děkuji za inspiraci :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  6. ach, skoda, ze som nevyhrala :D nevadi...nabuduce snad :) inak od Biodermy som sampony este neskusala, ale mam to v plane :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji výtězce :). Já i když mám strašné řasy si tento výrobek kvůli ceně nekoupím ;(.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!