Kosmetika NYX - video 1. část + plus bonus 2 x tip na letní líčení

by - 20 července

Krásný a příjemný pátek všem,

tento týden mám skutečně hektický a tak se omlouvám, pokud nestihnu odpovědět na všechny dotazy, ale pokusím se to v příštím týdnu napravit :).

Ještě, než vám sem dám nové video, o které jste si hrozně moc psali, ráda bych vám všem poděkovala za vaši ohromnou podporu a za to, že chodíte na mé stránky, díky tomu jsem měla možnost spolupracovat při natáčení videa pro portál televize Nova doma.cz. Moc si vaší podpory vážím a jsem si plně vědoma toho, že bez vás by mne nikdo neoslovil a jako odměnu pro vás připravuji další soutěž o zajímavou cenu, nechte se překvapit :). Zároveň jsem moc štastná, že mám koníčka, který mne moc baví a chtěla bych vám všem říct, že jestli máte něco, co vás baví a naplňuje a jestli máte nějaký sen, tak si za ním jděte a nevzdávejte to :)! Děkuju a doufám, že se vám dva tipy na líčení budou líbit :). Celý článek si můžete přečíst TADY.

A teď už k dnešnímu videu, je celé o kosmetice NYX, kterou mám moc ráda a protože mám od téhle značky opravdu hodně věcí, musela jsem video rozdělit na dvě části. Dnes se tedy mrkneme na báze a paletky očních stínů. Musím předeslat, že paletky jsou skvělé a moc ráda s nimi pracuji, takže kdo by nějakou chtěl, myslím, že se nemusíte bát objednat, nebudete zklamané :).

You May Also Like

90 komentářů

  1. Skvělé video, začínám mít NYX hodně ráda:)
    Posledně jsem si objednala 2 tvářenky a jsou fakt super, vydrží mi věky:)
    Jinak paletku I dream of St.Lucia mám taky, objednávala jsem si ji hlavně kvůli žlutému stínu, který mě bohužel trochu zklamal, protože jsem čekala že bude výraznější:(Nemáš tip na nějaké dobré, matné, žluté oční stíny?:)
    A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nemáš stíny od Bourjois buď ty mono nebo trio smoky eyes?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terčo, moc děkuju a co se týče žluté, mně na ní právě vyhovuje, že je takové jemnější,ale kdybys chtěla fak,t zářivou matnou,tak se určitě poohlédni po paletce 120 odstínů, je tam plno barevných odstínů žluté, se shimmerem, i matné a jsou fakt krásné,jednu matnou jsem zrovna z té paletky použila v tom líčení pro portál Novy,tak se na ní kdyžtak mrkni, protože myslím, že by to mohlo být to,co hledáš, navíc na barevné pokusy je ta plaeta skvělá a seženeš ji na ebay za pár korun :).Jinak od Bourjois jsem zkoušela stříbrné, růžové a černé stíny, už kdysi, barvy byly úžasné,ale jak byly zapečené, tak mi přišly dost málo pigmentované a člověk musel přejet stokrát, než vůbec nějakou barvu nabral,ale to byly ty mono, smokey trio jsem nezkoušela,ale prý ej super :).

      Vymazat
    2. já mám smokey trio v růžové verzi od Bourjois a nedám na ně dopustit. Jsou to moje nejpoužívanější stíny.

      Vymazat
    3. Jasně žlutou jsem sehnala jen u MACu ... je to odstín Chrome Yellow a je naprosto úžasně pigmentovaný a vydrží strašně dlouho. Tady je odkaz: http://www.maccosmetics.de/product/shaded/154/363/Products/Augen/Lidschatten/Eye-Shadow/index.tmpl .. ten stín najdeš v tabulce odstínů. Pokud by odkaz nešel, tak si normálně vyhledej www.maccosmetics.de a vlevo v menu si to najdeš. Německý proto, že z USA do ČR neposílají:/

      Charnel

      Vymazat
    4. Jasně žlutou jsem sehnala jen u MACu ... je to odstín Chrome Yellow a je naprosto úžasně pigmentovaný a vydrží strašně dlouho. Tady je odkaz: http://www.maccosmetics.de/product/shaded/154/363/Products/Augen/Lidschatten/Eye-Shadow/index.tmpl .. ten stín najdeš v tabulce odstínů. Pokud by odkaz nešel, tak si normálně vyhledej www.maccosmetics.de a vlevo v menu si to najdeš. Německý proto, že z USA do ČR neposílají:/

      Vymazat
    5. Moc děkuju za tipy, určitě po všem mrknu:):)

      Vymazat
    6. Já mám od Bourjois trio šedých očních stínů. Jsou fakt pecka, protože jsou suprově pigmentované a taky se nesypou pod oko při nanášení, a také mají neskutečnou výdrž!!! Určitě doporučuji!!! :)

      Vymazat
  2. krásné video :) určitě se po NYX kosmetice podívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Peťo a nevadíti, že tam je napsané i tvoje příjmení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nevadí, to se nedá nic dělat :), nemyslím, že bych se musela za sebe stydět, ale samozřejmě pokud se zde objeví zase nějaký vyšinutý anonym, tak to moc příjemné nebude....ale to je holt riziko, se kterým musím počítat :(

      Vymazat
    2. Právě na to jsem to myslela... :-) :-/

      Vymazat
    3. jojo, já jsem to pochopila :), no asi se holt s tím budu smířit, že někteří lidé jsou takoví, že než by pracovali na sobě,tak raději budou druhým škodit, s tím nic neudělám :(, jen se proti tomu musím obnit.....:)

      Vymazat
  4. A ta slečna z videa je kdo? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak tahle modelky vybírají? Je to ,,líčící" modelka nebo prostě normalní modelka např. na oblečení, která má ,,vhodný" obličej pro tohle líčení? :)

      Vymazat
    2. tahle slečna dělá spíše fotomodeling,ale myslím, že je to dost o náhodě, nevím,jak je to jindy, tady to bylo tak, že slečnu modelku znám, takže jsem ji mohla doporučit a byla jsem ráda, že jsem líčila právě ji :)

      Vymazat
    3. Jak může dělat modelku, když má tak ošklivé zuby?

      Vymazat
    4. nevím,jestli jsi si všmil/a,ale má právě rovnátka ;)

      Vymazat
    5. Ty měla mít před 15 lety.

      Vymazat
    6. tak to si nemyslím, jednak jsou rovnátka poměrně dost nákladná záležitost a člověk si a ně musí taky našetřit a např. ani moji rodiče mi je nenechali nasadit, protože tvrdili, že to není vidět a ani v té době se ještě fixní tolik nedávaly, tak myslím, že u slečny modelky je to podobný důvod, nikdy není pozdě :)

      Vymazat
    7. Aaa už se tu někdo pouští i do mě. :D Po pravdě zuby už mám srovnané. Jen vypadají křivě kvůli keramickým zámečkům, které sice nejsou tolik vidět, ale bohužel hodně zkreslují a zuby tak vypadají křivě.....

      A Peti přestaň mě nazývat modelkou. :P

      Vymazat
    8. Luci, dost bych se divila, kdybys zrovna ty dala anonymům spát :D, já to čekala....jinak nebuď zbytečně skromná ;).

      Vymazat
  5. Článek a video na doma.cz je skvělé! Stejně jako tohle! Moc ti Peťulko držím pěstičky, aŤ ti vše jde, jak si přeješ! Jsi úžasná blogerka a rozhodně si to zasloužíš!

    OdpovědětVymazat
  6. Super video, budu se muset po této kosmetice podívat :-)

    http://myblondeuniverse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo my jsme taky rády,že Tě máme!:) Mluvím v množném čísle,protože určitě nejsem jediná kdo si to myslí!Mám ráda jak blog,tak videa.Každý den chodím na blog,jestli není něco nového :) Jen tak dál Péťo.Jediné co mě mrzí je to,že Tě neznám osobně :) ahoj Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji za tak milý komentář, vy všechny jste tu úžasné a jsem ráda, že tu je takový pohodvý virtuální koutek :), občas tu tu sice rozčísne nějaký anonym :D,ale aspoň není nuda :D....já bych taky všechny moc ráda viděla osobně, škoda, že mi třeba občas někdo napíše, že mě někde viděl,ale osobně se nepřihlásí, ráda bych řekla třeba jen ahoj a děkuju, že mě čteš :)....

      Vymazat
  8. Petí, děkuji za super video :)
    Přišlo mi docela vhod, protože si chci objednat paletku očních stínů - jak máš Bohemian rapsody ale v jiném odstínu :) Ale ještě počkám na druhou část videa ;) Zajímají mě i tvářenky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně jsem zapomněla na video z doma.cz..tedy nezapomněla, ale nevyjádřila se :) (komentovala jsem už na FB) - ještě jednou obrovská gratulace .. jsi šikulka.. :)

      Vymazat
  9. Videa jsou obě parádní :), jsi moc šikovná :)... Jinak v soutěži od Sephory máš dokonalé líčení, moc se mi líbí :), držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a z Sephory mám také radost, děkuji za podporu :-)!

      Vymazat
  10. gratuluju ti k tomu článku, je to moc hezký a přeju ti to :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peto, mam dotaz :-) Jsou lip pigmentovane stiny od Nyx nebo od Sleek? A ktere dele vydrzi? Nevim, ktere koupit, abych nebyla zklamana.........Diky :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je otázka do pranice :D, obojí je totiž podle mého super, Sleek je přecejen pigmentovaný maličko víc a je takový "krémovější" nebo máslovitější konzistence, jsou to sice stíny pudrové,ale takové jakoby vláčnější nebo jak to popsat, drží bezvadně, NYX je víc klasika,ale pigmentace také výborná, jemné mletí a úžasné barvy....asi bych volila trendové barvy od NYX a klasiku vzala od Sleek, protože jeich paletky s těmi neutrálnějšími odstíny jsou prostě kouzelné, i když třeba Monaco mě taky uchvátilo :).....opravdu mi vyhovuje obojí a obojí drží dobře, zvláště s bází se to ani nehne.

      Vymazat
    2. Prosím, se kterou bází máš nejlepší zkušenost? Mám artdeco, není špatná, ale vydrží to s ní cca 8 hodin, pak se vytvoří rýha (grrr...), jinou jsem moc nezkoušela, když nepočítám starý manhattan, což nebylo nic moc...Díky, moc bys mi pomohla, jinak video skvělý!

      Vymazat
    3. Ahoj,
      přiznávám, že mě tahle otázka taky napadla. Slyšela jsem, že byl Sleek původně určen černoškám, a proto je tolik pigmentovaný... Mohl by někdo porovnat zmiňované značky s paletami od Zoevy? Nějakou paletku stínů si chci objednat (od jakékoli značky) a u Z. se mi líbí také štětce - jsou docela chválené a ceny přiměřené. Uvítám další názory. Díky!
      Tobě Péťo gratuluji k úspěchu! Jen tak dál!
      Pavla

      Vymazat
    4. Taky by mě to zajímalo, o Zoevě přemýšlím o paletce i štětcích, ale když teď vidím Sleek a NYX, tak nevím...

      Vymazat
    5. Já mám paletku 88 cool shimmer od Zoevy a Monaco od Sleeku. Musím říct, že je to skoro srovnatelné co se do pigmentace týče. I když je fakt, že některé odstíny z Monaca jsou hodně světlé a na štětečku nejsou skoro vidět a i na očích je to pak horší. U Zoevy se stačí skoro neznatelně dotknout štětečkem stínu a máš na něm hned spoustu barvy. A otázka preferencí? I přes napsané je mi o kapku sympatičtější Sleek, asi to neumím racionálně zdůvodnit, řekla bych že jsou mi sympatické kombinace barev v paletkách a design (třebas i zrcátko ve víčku) a textura stínů (i když to je opět skoro na mikroskopické měření, hodně srovnatelné u obojího) a prakticky nijaká parfemace - Zoeva mi "voní" po vodovkách a to vždycky nemusím. ;)
      Tak nevím, zda jsem pomohla :) Ale obě značky jsou jednoduše skvělé, nemůžeš udělat chybu ani s jednou!
      Verunka

      Vymazat
    6. Verunko,
      díky za vyčerpávající odpověď. Od Sleek mám paletku Bad girl a je super, ráda bych ale nějakou větší na barevné pokusy. Vždycky jsem používala stíny hlavně fialové , šedé a sem tam hnědé, ale díky Pétě zkousím nové věci, a tak sháním a hledám... :D Asi časem zkusím paletu od Zoevy a jejich štětce (třeba Ježíšek chytí inspiraci, haha). Na objednání na ebay nemám asi dost odvahy (byť se to vyplatí) - vždy si beru všechno zboží z netu na dobírku, což tady nejde. Ještě jednou díky!
      Pavla

      Vymazat
    7. Holky, se Zoevou nemám osobní zkušenosti,ale bývá dost chválená. Jinak co se týče báze, já jsem si objednala Urban Decay Primer potion v odstínu Champagne a jsem tedy nadšená její výdrží, opravdu se to celý den ani nehne, určitě na ni bude recenze, je rozhodně nejlepší z toho,co jsem vyzkoušela!

      Vymazat
  12. Ahoj Peti, já mám NYX také ráda :-) Mám různé pigmenty, bázi, stíny, korektory, jumbo tužky, krémové tvářenky. Báze v kelímku mi tedy bohužel vůbec nesedí, ale tak nevadí. Z Cherry Culture jsem už na základě tvého doporučení také objednávala. Balíček mi přišel za měsíc, spokojenost. Využila jsem 20% slevy na výrobky (teď nevím, jestli na veškerý sortiment nebo pouze jen na NYX kosmetiku). Musím říci, že mě docela zklamal korektor v kelímku v nejsvětlejším odstínu. Jelikož jsem taky hodně světlá, tak odstín sedí, to je v pořádku. Ovšem vůbec se mi neosvědčil, pod očima se mi různě drolí, hrozně zalézá do vrásek a prostě hrůza. To mi trochu mrzí, protože se zeleným korektorem v kelímku jsem vcelku spokojená. Nejvíc miluju krémové tvářenky, ty jsou prostě úžasné :-)
    Jinak líčení pro doma.cz úžasné :-) Také bych si nechala líbit, aby mě líčil někdo takhle šikovný a ještě sympatický. Moc ti to, Peti, přeju. Je skvělé si plnit sny a dělat to, co člověka baví. Jen tak dál ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Péťo..ty si ten úspěch rozhodně zasloužíš..už od začátku na blogu pořádně makáš..takže je to zasloužený úspěch..jsi šikulka:)

    OdpovědětVymazat
  14. Super video i članok, sledujem Ťa pravidelne a si fakt super, inak sme asi vekovo skoro rovnako stare a tiež som maniak do kosmetiky :-) Držím palce nech sa ďalej darí Jana

    OdpovědětVymazat
  15. Máš krásne Videá! ;) Veľmi rada sa na Teba vždy pozriem :) Teším sa na ďaľšie tvoje videá a nápady! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ke spolupráci moc gratuluji a Lucce a i tobě to moc slušelo :-) (doufám, že jsem Lucku poznala správně :-) Jinak kostmetiku NYX mám taky moc ráda a jestli můžu doporučit i ostatním, já ji objednávám na www.kosmetika-usa.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme a ano, poznala jsi to správně :), jinak tento eshop moc neznám,ale přijde mi tot am dost předražené...:(.

      Vymazat
  17. opět skvělé video ;-) jsi moc šikovná!

    OdpovědětVymazat
  18. Už se těším na druhou část videa! :)

    OdpovědětVymazat
  19. nejvíc se milíbí Bohemian Rapsody ,protože ty barvičky a pigmentace je super :) mě nejvíc mě lákají tvářenky a lesky od Nyxu právě kvuli krásným barvičkám ;)

    OdpovědětVymazat
  20. NYX ma zaujal už dávnejšie, najmä u zahraničných blogeriek, sama vlastním zopár kúskov s ktorými som spokojná, napr. rúže, HD bázu pod očné tiene, jumbo pencil... Chystám si ešte zaobstarať nejakú paletku, uvažujem nad Catwalk, nemáš s ňou skúsenosť? Ďakujem a teším sa na druhú časť videa!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak catwalk nemám,ale měla jsem ještě Supermodel a Purple smokey look a také byly moc fajn, nebála bych se :).

      Vymazat
  21. Ahojky,
    já osobně tyhle recenze moc nevyužiju, protože přes net kosmetiku neobjednávám, vystačím si s tou běžně dostupnou drogerkovou. Ale dobře se na tebe kouká, tak se dívám stejně:-))
    Jak dlouho budeš mít ta horní rovnátka? Těším se zase na tvůj veselý "bílý" úsměv:-)
    Chtěla jsem se zeptat, máš nějaké zkušenosti s drogerkovou kosmetikou Miss Sporty? Nevšimla jsem si, že by ses o ní někdy zmínila. Já si totiž nedávno od nich pořídila dva laky na nehty a musím velmi pochválit, kryje hezky (dvě vrstvy) a i ty tři dny vydrží (na rukou ženy s dvěma malýma klukama, takže to je úspěch :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, to já se taky těším, až hlavně ty horní, mít nebudu :), jinak říkal tak půl až třičtvrtě roku......co se týče Miss Sporty, mám nějaké laky - nic moc,ale ty na francii a matující jsou super a rtěnku a ta je také překvapivě dobrá.

      Vymazat
  22. Peti, ty budeš líčit na Nově moderátorky? Skvělé video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to bych moc ráda,ale nebudu :D,kdyby mi to někda nabídl, určitě bych po tom skočila :)!

      Vymazat
  23. Péťo mám velikou radost i za Tebe z toho, že máš takový příspěvek na doma.cz Určitě je to úspěch. Navíc už konečně vím jaké máš příjmení :DD Krom toho určitě skvělé video, moc mi pomohlo :) KiKi

    OdpovědětVymazat
  24. Na tom doma.cz je napsaný, že jsi profelionálka :D Rozhodně si to myslím, ale chtěla bych se zeptat jestli máš nějaký kurz nebo něco podobného :D Katy.F

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katy, no za profesionálku se tedy rozhodně nepovažuji a ani nejsem, neživím se tím :), je to jen koníček,ale jeden kurz jsem si koncem zimy dělala a to vizážistiku a stylistiku :).

      Vymazat
  25. Tak já si Peti myslím, že zase si těžko budeš dělat jméno, když by tě tam neuvedli. Pro tebe je to prece reklama:) Mozna bys mohla udelat nekdy i na blogu video, ze bys mela nejakeho hosta na liceni, je zajimave videt jak licis nekoho dalsiho:)

    Jinak me akorat zarazi, ze i dneska takove mlade slecny maji tak moc vytrhane oboci jako slecna kterou si licila, je to skoda, nevypada to moc pekne, spis staromodne:(

    OdpovědětVymazat
  26. Gratuluji, povedená videa.
    Peti, ty už máš nějaké kurzy za sebou, že? Můžu se zeptat, o co šlo? Jak to tam probíhalo, jestli ti to k něčemu bylo a kolik to tak cca stálo?
    Díky, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, mám za sebou jen jeden kurz vizážistky a stylistiky, stál necelých 6tis. v Č. Budějovicích, učily jsme se tam líčit, typy postav, obličejů, typologiii a pod. bylo to docela zajímavé, i když já jsem hodně informací znala už předtím,ale pro někoho,kdo se o to třeba nezajímá tolik, těch novinek asi bylo více :), každopádně přínosem to pro mne bylo a líbilo se mi to :).

      Vymazat
  27. ahoj
    Chci se zeptat kolik tě stála ta paletka I dream of St.Lucia v Kč i s poštovným
    Díky za odpověd

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj
    Chtěla sem se zeptat budu si objednávat tu paletku I Dream Of St Lucia klik stojí v Kč i s poštovným ??? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, musíš dát zboží do košíku a zadat cílovou zemi, mrkni na video, vše tam říkám ;)

      Vymazat
  29. moc se mi tvá videa líbí! Jsi super, jen tak dál. Nikola

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti,

    ve svém videu si zmínila, že zlatavé bronzové stíny se úplně nehodí na světlou bledou pleť. Jsem hodně bílá, tak by mně zajímalo, co doporučuješ za líčení na světlou pleť. Jaké odstíny. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám na sobě vyzkoušeno, že bronzové stíny opravdu moc dobře na bílé pleti nevypadají, kor v teplých sytých odstínech,ale naopak zlatavé studené nebo zlatavěrůžové vypadají krásně např v kombinaci s neutrální hnědou,ty bych určitě doporučila, chce to prostě najít vhodný odstín,ale klasickým bronzovým a sytě zlatým se vyhýbám :).

      Vymazat
  31. Ahoj, moc ti děkuju za tvoji práci na blogu, mám ráda všechny tvoje články a videa (hlavně ty kecací). Měla jsem rovnátka preš 4 roky, a zoubky mám krásně srovnané :) Teď jsem si objednala bělicí pásky Crest Supreme, tak jsem zvědavá, když je všichni tak vychvalují :) A chci se zeptat jestli máš nějakou zkušenost s trsy řas, nebo jestli nechceš udělat nejake video nebo článek :) Děkuju za odpověď a i za to že děláš tenhle krásný blog :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc ti děkuji a doufám, že budeš s bělením spokojená,já byla moc :). Jinak o trsech tu mám na blogu také někde článek, lepila jsem je kamarádkám na nějakou příležitost, svatbu a pod. :), vypadá to pěkně jen to je docela piplačka....

      Vymazat
  32. Ahoj Péťo, pěkné video, které se ti opět moc povedlo. Prosím, jakou značku řas máš ve videu? Dělají moc krásné oči. Díky za info! Těším se na 2. část videa. Měj krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a ráda používám řasy Ardell, tyhle se jmenují Babies lashes a skoro nejsou poznat, jsou fakt super.

      Vymazat
  33. Moc gratuluju k úspěchu s videem pro TV Nova. Opravdu si ho zasloužíš, protože jsi inspirací pro nejednu ženu.

    OdpovědětVymazat
  34. Peto, gratuluji, asi se Ti krucek po krucku plni sny, zejo :) preji Ti to, sleduju Te uz dlouho a zaslouzis si to.
    A ke znacce NYX :D ja jsem video sledovala celkem zarazena, rikala jsem si ze to snad neni mozny ze bychom mely tak rozdilne nazory, ty ji chvalis, ja jsem ji svihla do kose. No a pak mi to doslo, ja jsem si ji spletla s kosmetikou NYC :))) usmevne no.
    Pekny vikend a tesim se 2. cast, Jeanny

    http://jeannyrouge.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  35. S rovnátky vypadáš roztomile ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Ááá rovnátka i nahoře, úplně jsem si vzpomněla na sebe, když jsem je měla první de, šišlala jsem a furt se snažila "vysát" sliny. Ono se to jakoby usazuje mezi těma rovnátkama. Nevím jak to říct. Jsem ráda, že už to mám za sebou.
    Jinak paletky jsou nádherné, krásné barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj chcem sa opýtať , či máš skúsenosti aj s inými značkami z cherryculture?

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj mám dotaz. Kupuješ si aj inú značku z cherryculture? Ak áno ako si s nou spokojná?

    OdpovědětVymazat
  39. Tak já mám bohužel opačnou zkušenost se stíny NYX. Koupila jsem si v NY Single eyshadow v odstínu "dust sparkle" - třpytky po celém obličeji a rozsypal se, dále Trio eye shadow v odstínu "white/grey/black" - rozsypal se ten bílý, vzájemně se o sebe stíny v krabičce barví, sypou se... pigmentace ok, ale jinak děs :(
    Spokojená jsem ale s tvářenkou v hodně výrazném odstínu "pinky".

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peti, prosímtě, odkud máš to krásné sáčko na videu? Máš krásný blog a vždycky ti to hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, nasla jsem si jeden krasnej uces a myslim, zy by se vam taky mohl libit, ale nevim jak na to .. mohla bych ti zaslat obrazek?? a kam? :) .. predem dekuji za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, můžete na email, facebook nebo odkaz hodit sem do komentářů, děkuji :)

      Vymazat
  42. Moc vám všem z celého srdce děkuji za milá přání a gratulace, moc si toho vážím!

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Peti. Kozmetiku NYX kupujem rada a často. akurát včera som pozerala na cherryculture a zase majú veľké sale, tak si niečo objednám. zaujímalo by ma však, či nemáš skúsenosti s kozmetikou amuse? už asi pol roka ju obdivujem, za fakt smiešny peniaz, len som sa nejak neodhodlala ku kúpe. Bojím sa či to nebude taký ten "číňan style"...

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, máš opravdu nádherný blog, velice často a ráda sem chodím, vždy je tu něco nového, co mě zaujme nebo přiučí. Ráda bych se zeptala, jaké používáš štětečky na líčení? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!