Otázky a odpověd II. - video

by - 03 července

Krásný den všem,

v pořadí už třetí kecací video, ale nebojte se, bude následovat líčení a zaplétání ofiny jako další, nehodlám váš umořit mým povídáním :). Tohle video je taková oddychovka, chodí mi totiž strašně moc dotazů, které se opakují a tak jsem se rozhodla na ně opět po čase souhrnně odpovědět. Podíváme se trochu do zákulisí blogování a tak, pokud vás tohle téma zajímá, na video mrkněte. Koho téma blogování  nezajímá, tomu se předem omlouvám a video nedoporučuji :). Jinak bych ještě podotkla, že je to takové uvolněné video, prostě jsem zapla kameru a odpověděla z patra hovorově tak, jak mi to přišlo na jazyk, tedy projev podle toho trochu vypadá, snad vám to neutrhne uši.....

P.S. pro zveřejnění tohoto videa právě dnes jsem se rozhodla proto, že je moje narozeninové a chtěla jsem dát něco ne úplně tradičního a odkrýt vám karty mého blogování :), dnes je mi zas o rok víc a tak všem, kteří dnes také slaví, přeji vše nejlepší a všem ostatním fajn den :)!



You May Also Like

119 komentářů

  1. všechno nejlepší! hodně štěstí, zdraví, spoustu přátel a ať tě manžel moc nezlobí! :) a hlavně spoustu úspěchů a dalších čtenářů na blogu! <3333:)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ti vše nejlepší k narozeninám a aspoň ještě 4x tolik roků, co je ti teď :o) Zdraví, štěstí a spoustu lásky od manžela i kočiček, který krmíš :o) Užij si dnešní den, co to jde!! :o*

    OdpovědětVymazat
  3. Super video :) Všechno nejlepší, Peti!

    OdpovědětVymazat
  4. Vše nejlepší i do dalších roků blogování! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší Péťo :) Ať jste s manželem pořád tak šťastní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti krásný video ! :) Moc se mi líbí tvůj účes ! :) A hlavně všechno nejlepší k narozeninám hlavně hodně štěstí, zdraví a lásky a nějaký ty pěkný dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Všechno nejlepší!

    Jináč některý otázky od čtenářek mi přijdou krapet slaboduchý. Ptát se kolik vyděláváš, WTF?

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké video:) Musím říct, že s některými dotazy si mě pobavila:D Chápu, že mít čtenáře je důležitý, i mě udělá radost, když vím, že někoho mé články zaujmou a dělám je pak s větší chutí, ale napsat někomu o reklamu by mi bylo vyloženě trapný:D Ale každý jsme jiný..:) A jinak ti přeju všechno nejlepší k narozeninám!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Přeju ti všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, lásky, spoustu čtenářů a úspěchů a ať se ti daří :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné narozeniny Peti :) Video je moc dobré, já si taky myslím, že pokud chce mít člověk hodně čtenářů a vysokou návštěvnost, že je potřeba se blogu věnovat a dělat ho pořádně a ne přidávat článek třeba jednou za čtrnáct dní.. A ty se o blog i o nás čtenáře staráš moc krásně, takže si to zasloužíš. Proto ti přeju spoustu úspěchů jak s blogováním, tak v osobním životě :)

    OdpovědětVymazat
  13. Všechno nejlepší!:)

    Video je suepr na některé otázkyjsem sedokoncei ptala!!:)

    OdpovědětVymazat
  14. parádní video ;)
    no i mě teda některý dotazy úplně dostaly :D

    každopádně ale přeju všechno nejlepší :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Péťo, přeji vše nejlepší k narozeninám! A spousty tak báječných videí jako do teď! :))))

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná dámo.. ;-)Přeji Ti krásné narozeninky.. :-* A mnoho dalších úspěchu na blogu.. Pořádně to s panem manželem ;-) oslavte.. :o)

    OdpovědětVymazat
  17. Všechno nejlepší! :) video se povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc hezké video. A ty dotazy, co ti chodí, jsou vážně některé trochu... jak to pěkně říct... padlé na hlavu. Dělat někomu reklamu na jeho žádost u tebe na blogu je dost hloupá představa... Blog mám chvíli a nenapadlo by mě se něčeho takového vůbec doprošovat. Ovšem asi ještě hloupější je dotaz, kde blogerky berou na kosmetiku. To je každého věc, i kdyby si na to někdo vydělával zpíváním u kostela, půjčkami nebo na brigádě...
    jinak je to skvělé, a ve většině věcí s tebou souhlasím. :) Všechno nejlepší k narozeninám a ať jsi i nadále čím dál krásnější! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super video, strašně moc se těším na další! Přeju ti vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a ať tě blogování pořád baví :-*
    Jsi nejúžasnější blogerka, mám to tady strašně ráda a vždycky se klepu na další článek nebo video.
    Měj se hezky, a pořádně narozky oslav! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Taky obcas nad tema dotazama kroutim hlavou :D Ale super video, priznam se, ze mam taky radsi tyhle kecaci nez tutorialy apod:-) A samozrejme vsechno nej!

    OdpovědětVymazat
  21. Všechno nejlepší a ať tvůj blog je takový jaký je!♥:)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak tohle je moc pěkné video a dokonce jsem se i nasmála. Jen tak dále!

    Kde na to bereš peníze? Ta otázka mě vždycky pobaví.

    OdpovědětVymazat
  23. Super video.je pravda že když je tady často článek nebo video tak sem chodim strašně ráda porad je něco zajimavýho:-)
    Jinak všechno nejlepší hodně zdraví,lásky,štěstí.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  24. Jee tak ty máš narozky ;) tak Ti přeji hodně štěstí, lásky, krásných chvil, pohody a samozřejmě hodně úspěchů na blogu. Pokračuj ve psání a v kosmetice. Miluju tvůj blog, tak se s ním opovaž přestat:DDD Katushka

    OdpovědětVymazat
  25. ...super blog, pre mňa rozhodne inšpirujúci! Pri príležitosti dnešného sviatku prajem veľa nápadov, energiu a chuť do blogovania a samozrejme zdravíčko!

    OdpovědětVymazat
  26. Jo a jeste jsem chtela tomu "partnerstvi na youtube" kdyz se na to lidi ptaji:-) Monetizace videa si muze opravdu nastavit kazdy, youtube partner je pak uz ale na shcvaleni, kvuli copyright atd. Vsechny veci na danem kanalu musi byt puvodni, autorske, jakmile ma uzivatel nejaky copyright strike, tak si muze nechat na partnersky kanal zajit chut. Rozdil v obyc monetiyaci videi a partnerskem kanalu je v pomeru ktery jde uzivateli do kapsy z reklam (plus dalsi bonusy jako promo videa, vyssi level pri hledani apod.) Bohuzel se neda rict, kolik penez dostanej za jeden klik apod., protoze je to urcite procento z castky, kterou si nastavi zadavatel reklamy. Napr kdyz bude propagovat eshop svoje stranky, tak rekne, fajn za jeden klik jsme ochotny dat 0,1 Eura. Tak pak z ty castky jde urcite procento youtube a urcite procento uzivateli. Par penez z toho je, ja z prijmu z youtube nedavno kupovala veci na giveaway:-) Takze to jen tak pro doplneni:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za bezvadné osvětlení celé věci, já jsem to nějak zvlášť nestudovala, takže si ráda přečtu zkušenosti :)!

      Vymazat
  27. Petí, přeji krásné narozeniny a hodně úspěchů nejen v blogování:)

    ...

    Jinak super video, takové odreagování :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  28. Přeji ti vše nejlepší k narozeninám :)!

    OdpovědětVymazat
  29. I kdyby to tvé video trvalo 2 hodiny, tak na něj budu s radostí koukat :) krásně se posloucháš ;) a některý ty dotazy byly vážně perly :D :D
    Jinak ti přeji všechno nej nej k narozeninkám a mnoho spokojených čtenářek.

    OdpovědětVymazat
  30. jé taky račice:-) (ja mám 6.7. :-D) tak teda všetko najkrajšie a najlepšie a aby si mala stále taký úžasný blog a aby sa ti darilo všetko čo si praješ :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Všechno nejlepší Peťko ! :) Hodně lásky,zdraví, štěstí a trošku těch penízků na parádění :))Jinak videjko pro mě upřímné a zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  32. Vsetko najlepsie Peti, nech si stale zdrava, krasna milovana:)))
    Haha tak niektore otazky ma pobavili:D ale ty si ich zvladla hravo a diplomaticky zodpovedat:D
    Keby ti kazda tvoja citatelka prispela mesacne 1 euro, mozme si ta aj platit:D:D:)) Srandujem..:D

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, všechno nejlepší k narozkám :-) Užij si dnešní den ;-) Některé otázky ve videu mě vcelku pobavily, je vidět, že dnes chce psát blog hrozně holek. Tobě ohledně recenzí stoprocentně věřím a je mi jasné, že nekývneš na každou spolupráci, videem jsi mi to jen potvrdila. Díky za tvůj krásný blog ;-)

    OdpovědětVymazat
  34. Neskutečné, na každém videu nebo nové fotce jsi víc a víc krásnější! :)Jak to jenom děláš? :D Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví a ať se ti splní vše co si přeješ.! :)
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  35. Video sa mi strašne páči ..otázky sú super (:
    Čo sa týka tvojho blogu je to jeden z naj ktoré sledujem..ozaj články mi vačšinou pomáhajú pri rozhodovaní sa pred kúpou napr. nejakého výrobku a tak.

    Prajem ešte krásne narodeniny (:

    OdpovědětVymazat
  36. Video moc pěkné :) Chtěla bych Ti popřát samozřejmě všechno nejlepší, hodně štěstíčka, lásky, zdraví a vůbec všechno, co chceš, ať se Ti splní :)
    Některé dotazy jsou vážně trapné, ale s tím nenaděláš nic :) Jenom Ti ještě chci říct, že Tvůj blog je v současné době můj neoblíbenější, baví mě Tvá videa, fotky, líbí se mi, jak pěkně s náma komunikuješ :))

    Jsem ráda, že bloguješ!

    Sába

    OdpovědětVymazat
  37. Přeji Ti hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a ať se Ti vyplní, co si přeješ.

    Jinak myslím, že tvůj blog má takový úspěch, protože jsi krásná, milá, příjemná a chytrá. A navíc taky blog neděláš jsem pro sebe, ale i pro nás. Děláš články a videa na naše dotazy a přání i když to není zrovna tvůj šálek čaje... A moc ti za to děkuju.
    -W

    OdpovědětVymazat
  38. některý dotazy jsou teda moc... co ty lidi nevymyslí :D
    jinak přeju všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  39. Prajem vsetko len to najlepsie k narodeninkam teda!! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Taky přeju všechno nejlepší. Asi si chudák holky myslí, že jsi díky blogu v balíku a chcou ty miliony taky :-D jsi skvělá a opravdu jde vidět, že tě to baví a neděláš to pro věci zdarma atd :-)

    OdpovědětVymazat
  41. přeji všechno nejlepší...hodně štěstí zdraví lásky a pokračuj v blogu hlavně pořád dál,moc mě bavíš,na každé video se vždycky těším ať už je o čemkoliv! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Jé, tak to všechno nejlepší k narozkám !:)) Musím říct, že na tobě věk není absolitně(!!!) znát, přijdeš mi naopak mnohem krásnější a krásnější, čímž moc lidí obdařeno není, tak si toho važ =).
    Taky mám jeden osobnější dotaz. Přijde mi to až trochu drzejší a hloupé, opravdu budu na 100% chápat když neodpovíš, je to tvoje soukromí.... Ale zajímalo by mne, jestli s manželem plánujete někdy děti, za jak dlouho apod. (Já vim, ale prostě jsem zvědavka zvědavá a chci všechno vědět :D) takže budu moc ráda pokud mi odpovíš, pokud ne OK, chápu ;-).
    Jo a video je skvělý, dozvěděla jsem se spoustu pikantností :D. A upřímě jsi mi s dalším videem kde na sebe prozradíš něco novějšího a znám tě tím lépe sympatičtější a sympatičtější. Fakt jsem se svým způsobem zabouchla (neber o špatně a neboj se, jsem na opačné pohlaví), ale prostě zbožňúju všechno co zveřejníš, tvoji povahu a tvoji krásu, takže v tom trochu "blogerské lásky" je... Jen tak dál! A užij si narozky ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majdi, moc ti děkuji za milý komentář :). Co se týče dětí, necháváme těmto věcem volný průběh a neplánujeme konkrétně (podle mě se to ani nedá), umím si představit variantu bez i s dětmi,ale přiznám se, že bez dětí by mi přišel život takový chudý, dál to asi nebudu rozebírat, je to přecejen dost soukromé :)...

      Vymazat
    2. Ahoj, a budu se taky opakovat s tím vším hezkým a nejlepším k narozeninám. Po tomto videu jsi mi ještě víc přirostla k srdíčku a jsi mi bližší. Hodněkrát jsem si říkala jestli máš už nějaké děti. Tak teď už vím, že ne a že se za nějaký čas můžu těšit na fotky kde se ti bude postupně rýsovat bříško. Nebo alespoň doufám, že se s náma budeš dělit o tu radost. (Tvoje mimi bude mít hodně tetiček co se na něj budou moc těšit :-) )
      Já úspěch tvého blogu vidím právě v těch kecacích videích. Nemám tolik času abych seděla a pročítala, na tom u mě zatím ostatní blogy pohořely. Kromě Sonidla, tam chodím slintat nad laky. U tebe si něco pustím a můžu u toho třeba skládat ponožky. Pěkně si ten výrobek prohlédnu a dozvím se jestli stojí za to nebo je na prd. Dáváš tomu přesně tolik času jaký mě stačí k prohlédnutí a nezačne mě to nudit jako jinde (třeba u Anetx). Cenově je to všechno i pro mě dostupné, tak když mě něco zaujme vyzkouším. To bych já viděla jako radu pro ostatní, málo psát - víc točit a nenudit.
      Tak pa
      vaše 40

      Vymazat
    3. Chápu... Moc děkuju za odpověď! Konečně mi to nebude vrtat hlavou :D.

      Vymazat
    4. Mě to hlavou taky vrtalo...a moc :)Jsem taky zvědavka a o všem moc přemýšlím. Napadlo mě totiž jak by bylo hezké, kdyby Petina ( teda doufejme, že by to byla holčička)dcerka v blogu pomáhala nebo v něm nakonec třeba pokračovala. Bohužel jsem napsala skoro totéž otázku dřív než jsem si toto přečetla, takže to asi bylo k ničemu a navíc na to přišla vlna negativních komentů, že je jsem moc zvědavá a že je to je blog a ne bulvár. Ale já si prostě nemohu pomoct dokud to nevím...a pořád mě to "tíží" ptž na to furt myslím. Ale to už je jedno...takže mi tvůj koment moc pomohl :)) Díky K.F

      Vymazat
  43. Všechno nejlepší!! Jsi skvělá, moc ráda tě poslouchám a dívám se na tvá videa. Jen tak dál :)))

    OdpovědětVymazat
  44. Moc se mi líbí tvoje videa, zvlášť ty megadlouhý :). Jinak se chci zeptat co s manželem plánujete na léto, že bych se inspirovala :). A všechno nejlepšíí k narozkám hodně zdravíčka a inspirace na nové články a videa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a co se týče inspirace :D, nevim nevim, léto bude asi dost pracovní,ale možná, pokud to vyjde finančně a časově, tak stihnu i nějaký ten last minute...:)

      Vymazat
  45. musím ti říci mojí historku! Povídala jsem si s kamarádkou o tvém blogu jak je super a at se na něj určitě podívá a náhodou mě slyšela má oblíbená paní učitelka a říká: Petra lovely hair? jo to znam taky koukam na videa!

    Takže takle slavná seš! jinak super video a i když to trošku kontrastuje s tim co tam řikáš, dnes jsem si založila blog tak kdyby jsi se třeba jen podívala budu ráda :) a vše nej :)
    http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/
    díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuju a to teda opravdu koukám, vůbec by mě to nenapadlo!

      Vymazat
  46. Ahoj Peťko, taky se připojuji ke gratulaci. Přeji hodně štěstí, zdraví, lásky a spoustu skvělých článků a videí, na kterých jsem dá se říct závislá. Lucie F.

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Petruš, máš krásný videa a hlavně inspirující.brouzdala jsem jen tak na netu a pustila jsem jsi tvoje video a moc mě zaujalo, takže už koukám na všechny tvoje videa.A dokonce jsem jsi koupila pár laků,mám ráda laky,jsi sympatická, upřímná.to už je dneska málokdo. krásné narozeniny přeji Šárka

    OdpovědětVymazat
  48. Úžasné video :) A vše nejlepší k narozeninám peti :)

    OdpovědětVymazat
  49. Úžasné video :) A vše nejlepší k narozeninám :)*

    OdpovědětVymazat
  50. Moc se mi na tobě líbí,že vše co řekneš,píšeš a prezentuješ,je pravdivé.Nad některými dotazy mi zůstává rozum stát,snad jako by ty holky ani nepřemýšlely nad tím,na co se tě ptají...

    Jinak ti přeju hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky,kterou od manžela jistě dostáváš,k tvým narozeninám a to ostatní už přijde samo :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Peťi si prostě super!!! ikdyby si měla 5-ti hodinové video a říkala jen BLÁ BLÁ BLÁ, tak se budu dívat. Si moc pěkná baba, sympatická a příjemná.Vždy se uplně teším na nové videa. jen tak dál...lucie

    OdpovědětVymazat
  52. Peti, přeji všechno nejlepší! oslavte to s manželem ;) .. jimak se tě chci zeptat, neplánuješ přírustek?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a no...já nevím, těmto věcem necháváme volný průběh a přecejen je to dost soukromá věc, kterou bych nerada veřejně zmiňovala na netu, děkuji za pochopení :)

      Vymazat
  53. Video je super. Myslím, že máš pravdu. Jen prosím s tou reklamou to zvaž mám pomalej internet a ta reklama by mě tam zdržovala ještě víc. Ba ne, je to samozřejmě jen tvá věc. Jsi milá a hezká a nenudíš v tom je tajemství velké návštěvnosti tohodle úžasnýho blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  54. :D :D Některý otázky jsou docela hloupý :D Neřikám, že mě třeba nezajímá tvé soukromí (taková celebrita :), ale ptát se tě na to, v kolika ses vdávala, plánuješ dítě, máte zvířata, jaké je tvé povolání a bla bla bla mi přijde dost nezdvořilý. Přeci jenom je to blog o kosmetice a ne tvém životě (a že je to parádní blog) :)

    OdpovědětVymazat
  55. přrjí hodně zdravička, štěstíčka. Pěkné video :)

    OdpovědětVymazat
  56. A ještě všechno nejlepší k narozkám a ať se ti splní vše, co si přeješ :) Anebo alespoň většina z toho :) Hezky je s manželem oslavte :) Skoro bych ti i poslala nějaký kosmetický dárek :)

    OdpovědětVymazat
  57. Petí, taky přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, úspěchů (nejen pracovních), a hlavně hodně lásky :* ať se ti splní všechno tvá tajná přání, a doufám že to pěkně oslavíš :)
    A někdy musíme zkusit ty účesy! :D Užij si dnešek :)
    Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, moc děkuji a to rozhodně musíme, Tvé vlasy je úplná škoda nechat ladem :D!

      Vymazat
  58. Jé, tak to ti přeju strašně moc štěstí, zdraví a hlavně lásky a odhodlanosti do dalších let blogování! Jen to nejkrásnější! :)))

    OdpovědětVymazat
  59. Zdravím dalšího "ráčka"! :O)
    Peti, přeji Vám hodně zdraví a úspěchů ve všem, co děláte.
    A děkuji za všechny cenné rady!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  60. všechno nejlepší k narozeninám!!
    a úplně souhlasím, taky jsem do toho zapálená a často přemýšlím, co přidám další den atd :D přítel už si zvyknul a často vymýšlí se mnou hahah.

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Petro,k narozeninám ti přeji hodně štěstí,zdraví,lásky a krásné léto a také moc dalších prima nápadů,které jsou super.Tvá videa mám ráda a nejednou mi pomohla,díky ti moc.

    OdpovědětVymazat
  62. Jestli je to tak tak přeji všechno nejlepší k narozeninám, ať tento blog neztrácí na kvalitě a též přeji mnoho hodných čtenářů!! A jako vždy úžasné video!!

    OdpovědětVymazat
  63. Je pravda,že reklama před jakýmkoliv videem mě vadí,okamžitě jí vypínám.

    OdpovědětVymazat
  64. Skvělé video, hlavně se mi líbí Tvoje upřímnost ke čtenářům blogu. Nelíbí se mi, když některé blogerky zatajují, že výrobek obdržely k recenzi a pak ho chválí jen proto, že cítí vděk vůči firmě, která jim ho darovala a bojí se, že příště už by zadarmo nic nedostaly. Toho si na Tobě cením, že vždycky řekneš na rovinu, když Ti nějaký darovaný výrobek úplně nesedne, že jsi taková férová :-).

    Přeju Ti všechno nejlepší k narozeninám, ať se Ti splní vše, co si přeješ! Těším se na další krací video.

    Jinak mě teda překvapila povaha některých dotazů, ze kterých cítím hodně závisti. I když chápu, že některé mladé slečny, co s blogem začínají, by chtěly mít úspěch a oblíbenost toho Tvého přes noc :-). Zůstaň takovou, jaká jsi, protože takovou Tě máme rádi :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za přání a za krásný komentář a snažím se být co nejobjektivnější, i přesto, že kosmetika je vlastně zcela subjektivní věc :), snad se to daří :)....

      Vymazat
  65. Všechno nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Všechno nejlepší Peti! :-)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Peti,
    přeji ti k narozeninám jen to nejlepší..

    video mi jako vždy zvedlo náladu, jen nad některými otázkami ještě teď valím oči:)

    OdpovědětVymazat
  68. Všechno nejlepčejší k narozeninám!! :)

    Co se dotazů týče, je až neuvěřitelný, jak umí být někteří drzí a závistiví (některé dotazy na mě tak působily) a ještě to tímhle způsobem (dotazem) ventilovat.
    Co člověku říct na otázku, kde vzít peníze. Já nevím, jak vy, ale já mám pod polštářem malého horského skřítka, oblečeného v modrém, který mě založí vždycky, když potřebuju. Achjo, bez práce nejsou koláče, ne?
    Jsou věci, na které je zajímavé získat odpověď, ale pak jsou otázky, na které prostě odpověď neexistuje.
    Klobouk dolů, že se do těchhle FAQ pouštíš, nad některými dotazy bych lomila rukama. :)
    Pevné nervy a spoustu nových čtenářů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a nechceš mi toho skřítka někdy půjčit? :D

      Vymazat
  69. Peťulko opět moc pěkné video! V hodně věcech mi mluvíš z duše..! :)

    OdpovědětVymazat
  70. Nestihnu teď reagovat jednotlivě, ale chtěla bych vám všem ze srdce poděkovat za krásná blahopřání a za milé komentáře, ani nevíte, jak velkou radost mi to dělá, jste opravdu skvělé a moc si vážím toho, že navštěvujete zrovna můj blog! krásný večer všem!

    OdpovědětVymazat
  71. Dnes narozky máš,
    tak ať si je užíváš,
    dnes se hodně směj,
    štěstíčko v životě měj :)
    Přeji Ti také hodně zdravíčka :))

    Jinak ve všem s Tebou naprosto souhlasím.. :)) Nechápu desetileté holčičky, co si hrají na to, jak rozumějí kosmetice apod.. :( Je to trapné, opravdu.. nebudu to taky nějak rozvádět.. :))

    Měj se krásně a jen tak dál Peťul.. :)

    OdpovědětVymazat
  72. Peťka, určite máš veľa čitateliek aj tu na Slovensku, aj ja medzi ne patrím :)
    Inak všetko najlepšie!
    Janka

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peťi,
    v prní řadě Ti přeji všechno nejlepší k narozeninám a ať se Ti splní všechna přání!!!
    Jinak video mě pobavilo, hlavně ty dotazy, které ti chodí. Třeba proč na dotazy neodpovídáš jednotlivě :-)a kde berou ostatní a ty peníze na kosmetiku.
    Video se ti moc povedla, zvládla jsi to skvělě na to že jsi to neměla připravený.
    Terka

    OdpovědětVymazat
  74. Taky se přidávám a přeji vše nejlepší k narozeninám:))

    OdpovědětVymazat
  75. To jsou otázky od pubertacek, ne? Divím se, že odpovídáš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak to netuším od koho, ale vážím si všech čtenářů a tak se snažím odpovídat na vše :)

      Vymazat
  76. přeju ti všechno nejlepší k narozeninám Peťo!

    teda jsem ráda, že nejsem sama v tom, že o článcích na blog přemýšlím pomalu všude kudy chodím! :D

    nad některými dotazy se občas musím smát :D ale pořád je to lepší, než aby ti chodily nějaké nadávky a výhružky..

    já mám tvůj blog ráda, jsi strašně sympatická, milá a tyhle kecací videa mám strašně ráda, takže jen tak dál! fandím ti :)

    OdpovědětVymazat
  77. Tyjo, to jsou dotazy... Já mám malinkej ne moc známej blog a taky mi občas chodí divné dotazy :D.

    Jinak hrozně mě to video bavilo, líbí se mi, že jsi taková upřímná a říkáš věci na rovinu, to je v dnešním (nejen) blogerském světě vzácnost...

    http://sweetlittlesuzie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  78. Dobrý večer,
    ještě jsem nikdy nikomu nenapsala, ale Vy jste mě skutečně zaujala a inspiruji se Vámi a Vašimi nápady.
    Mějte se krásně a přeji krásně narozeniny, ať se Vám splní vše po čem toužíte.
    S přátelským pozdravem, V.

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Petro ... Čím častěji navštěvuji Tvůj blog, tím ne baví víc a víc a ráda se k němu vracím. Video se mi moc líbilo a obdivuji Tě za trpělivost ... :) A také Ti chci popřát jen a jen to nejlepší. O rok starší, o to krásnější. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no já bych spíše řekla, že vypadám čím dál, tím líp a čím blíž, tím hůř,ale jinak se mám dobře, takže to neřeším :D......

      Vymazat
  80. všetko naj :) zbužňujem tvoj blog

    OdpovědětVymazat
  81. Péťo super video! díky moc:-) jen ještě jeden dotaz na tebe mám! co používáš za programy na úpravu fotek? respektive na koláže a tak... díky, Míša

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  82. Tak to vše nejlepší! :) A pokud budeš mít chuť a čas, myslím si, že nejen já bych uvítala fotky toho co jsi dostala a článek jak jsi oslavovala. :)
    http://fashiondiarybytereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no ještě jsem to ani neoslavila, já to zas nějak zvlášť ani neslavím,ale uděláme si s manželem a přáteli nejspíš nějaký příjemný výlet a večer pak někde posedíme :)...

      Vymazat
  83. Také se přidávám ke gratulaci :)
    Chtěla bych se Tě zeptat (možná námět na video :D), jestli nemáš zkušenosti s navlněním vlasů. Neznáš nějaké přípravky nebo způsoby, jak dlouhodobě zvlnit vlasy?
    Mám je rovné, nechci ale moc kulmovat, protože to dost ničí vlasy. Přemýšlela jsem o nějakém spreji nebo papilotech na noc, ale vlasy si myji dvakrát do týdně, a tak chci, aby mi to alespoň 2, 3 dny vydrželo.
    Moc děkuji všem za reakce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, co se týče navlnění, já jsem používala dva způsoby,jak navlnit vlasy bez horkého vzduchu a kulmy a to zaplést na noc cop nebo udělat ten vysokoposazený drdol s tou vycpávkou, pokud se to dá na ještě maličko vlhké vlasy, udělá to do rána krásné vlny a večer můžeš na noc splést znovu :).

      Vymazat
  84. Strašně moc všem děkuji za přízeň a za krásná přání, která mi udělal obrovskou radost, moc moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
  85. Moc hezké video, pohladilo mě po duši. Já na tebe narazila na www.baby-cafe.cz, kdy jedna uživatelka v diskuzi dala odkaz na tvoje vlasové video, nu a stačilo jediné a já už byla chycená a od té doby se denně k tobě koukám a těším se na tvé články a videa:-) Navštívila jsem ze zvědavosti i jiné blogy a buď za a) mi to přišlo primitivní a celkem bezobsažný, b) blogerka mi vůbec nebyla sympatická c) blogerka měla příšerný hlasový projev. Narazila jsem na blog (i celkem navštěvovaný), kde si blogerka vyloženě šlapala na jazyk, skákala od tématu k tématu, mluvila o výrobcích, které ani neukázala, mluvila o zkušenostech, které nebyly její vlastní a navrh její účes a líčení bylo katastrofální. Po této zkušenosti jsem na další blogy radši už nechodila:-)
    Ty jsi sympatická, je vidět, že věc tě baví, že tomu rozumíš, že máš přehled, že máš co sdělit, vždycky ti to strašně sluší, máš kultivovaný projev a hezké způsoby. Tvůj blog mi prostě přijde na úrovni.

    Jinak krásné narozeniny! :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Přidávám se také ke gratulaci všechno nejlepší (já slavím příští týden) v osobním životě a ať máš stále super blog a nápady :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Tak to opožděně gratuluji k narozeninám. Mimochodem máme je stejně :-)

    OdpovědětVymazat
  88. dodatečně přeji všechno nejlepší Petruš :) kéž bych ve tvém věku vypadala alespoň trochu tak dobře jako ty!

    k samotnému videu, občas se teda až musím divit, co ti to chodí za dotazy. v některých případech až trochu drzý mi to přijde, hlavně jak jsi mluvila o té spolupráci. a s tím blogováním máš pravdu, také si promýšlím články dopředu v hlavě, někdy si nápady na články zapisuju do notýsku a dělám si takový poznámky, co bych chtěla udělat a podobně :) člověka to prostě musí bavit a pak to jde samo ;)

    OdpovědětVymazat
  89. Tak vše nejlepší!
    Musím tedy říct,že ve všem stebou souhlasím!
    A vtom videu ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  90. všechno nejlepší hodně štěstíčka zdravíčka a dobrých zážitků

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj, Peti moc Ti to sluší, si plna energie a vypadáš tak zdravě, jako úplně bez stresu. Nevím jak Tobě, ale mě docela vadí( je to jen můj názor), že ostatní blogerky "používájí" blogy jako reklamu na svůj. Napíšou jednu větu do komentu a hned pod to odkaz NA SVŮJ BLOG.
    Př. Hezké video:) www.blatblatbla.blogspot.cz Mě osobně to přijde trošku drzý, ale jak říkám je to jen můj názor, třeba to tak není, ale mě to tak přijde. Je to docela otravné, když čtu ostatní komenty a musím přejíždět milion blbostí. Ale holky neberte to nijak zle, ale já to tak vidím.
    Jinak si krásná a nápaditá. A jednu prosbu: prosím přispívej a zkrášluj blog, co nejdál to půjde :DD Katka

    OdpovědětVymazat
  92. Tyhle videa mám fakt nejradši:) Neplánuješ tutorial na ten účes z videa? Hrozně moc se mi to líbí!:))

    OdpovědětVymazat
  93. Máš krásný účes není na to nějaké od tebe video? Předem děkuji za odpověď.

    http://penguin-vivi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!