Tyrkysové líčení s Color tattoo od Maybelline - video

by - 18 července

Příjemný večer všem,


dnes mám pro vás jen takové rychlé video s poměrně výrazným líčením. Věřím, že hodně z vás se líbit nebude, protože ta tyrkysová opravdu září, ale je to líčení z minulého outfitu v bílých džínách, takže ve skutečnosti to zas tak přehnaně výrazné není, i když na videu se to zdá dost. Musím přiznat, že tyrkysové Color tattoo od Maybelline jsem si koupila přesto, že jsem tušila, že to není úplně barva pro mne a je to na mne dost zářivé, na druhou stranu, na linky bude perfektní, skvěle totiž drží, dobře se nanáší a jsou krásně pigmentované.A co vy, je tohle váš šálek kávy nebo už je to na vás moc zmalované :)?


You May Also Like

63 komentářů

  1. a tak jsem se těšila, že už nebudeš mít ofinku, prostě se mi to na tobě nelíbí:( a make-up? ten ti taky moc nesluší, moc výrazné a bronzr na oči? vůbec se tam nehodil,, a proč si maluješ rtěnku i kolem rtů? jo je to trik, jak je zvětšit, ale vypadá to trapně a neprofesionálně. Zklamání:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle si já zase vůbec nemyslím. Peťce ofina strašně sluší, protože má vyšší čelo a takhle krásně upozorní na své velké oči. Navíc si myslím, že ve videu říkala, že líčení je docela výrazný co se týče očí, ale rozhodně ne přehnaný, protože to doladila lehčím podkladem a tělovější rtěnkou. Co se týče toho bronzeru na očích, tak v tom je nějakej problém? Když si přečteš složení tak to bude sakumprásk to samý jak stejně slisovaný práškový stíny. Stejně tak můžeš používat rtěnku jako tvářenku a nic na tom nejni....toť můj názor.

      Vymazat
    2. Myslím, že nemusíš psát na konec omluvné "toť můj názor", protože ta osoba výše bude mírně zakomplexovaná nebo má zrovna nějaký trápení. Nebo si snad vážně myslí, že si kvůli ní někdo bude měnit účes?

      Vymazat
  2. Na mě už je to moc.. ale tobě to sluší...:o) na těch fotkách dole to opravdu neni tak "zmalované" ..a k oblečení se to moc hodí. Chtěla jsem se zeptat hledala jsem ale nenašla(možná špatně) jaký lak na nehty dlouho vydží?? Mě se každý dost rychle oloupe...a nemám čas lakovat je každý den:O( a druhá otázka jak správně namalovt černou linku?? vždy mi dělá problém ten"ocásek" na konci??Mám ho na každém oku jiný:o)
    Děkuju za odpověď ....Nella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :).Co se týče těch laků, ono pokud máš třeba měkčí nehty, tak bohužel nijak zvlášt nevydrží nic,ale zkusila bych nějaký OPI, ty mi drží asi nejdéle,důležitý je také podklad a nadlak, to dělá s výdrží zázrkay, zkus Better then gal nails od Essence. Jinak co se týče linek, nějaký fígl na to speciálně nemám,ale zkus si opřít loket a pokud nepoužíváš gelové linky, tak to zkus s nimi a tenkým štětečkem, myslím, že by ti to mohlo jít lépe, zvláště ten ocásek se lépe dělá štětečkem než hrotem u tekutých.

      Vymazat
  3. Peti, ta ofina ti ohromě sluší! a to líčení je sice výraznější, ale když se to vykompenzuje právě například hnědou barvou saka nebo tak, tak je překrásný :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, na zimu bych to nelíčila, ale o tomhle odstínu CT uvažuji, s On and On Bronze jsem naprosto spokojená, to bych rozhodně podobně použila - na léto určitě, jak říkáš, vypadá to skvěle a sluší ti to. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ta ofinkaaa:) <3 jinak super videjko, určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  6. na mě je to už moc, ale třeba na večer trochu experimentu? proč ne:)

    OdpovědětVymazat
  7. náhodou je to výborné! krásné letní, výrazné! tyhle stíny moc chci ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Super video ! :) Na první pohled bych řekla, že jsou ty stíny až moc výrazný, ale jak jsem je postupně viděla ve videu tak jsem usoudila, že brzo nějakou tu drogerku navštívím :) Chtěla jsem se tě zeptata jestli dobře drží a jestli sis pod ně musela dát bázi ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, drží bezvadně, bázi jsem nedávala a myslím, že by byla spíš na škodu, fakt se ani nehnou, můžu jedině doporučit :)

      Vymazat
  9. Barvička krásná, ale pro mě by taky nebyla :) Nicméně tyhle stíny mě zaujaly už dřív, tak se možná poohlídnu po nějaké méně výrazné barvě ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tahle tyrkysová je opravdu nádherná také jsem o ní přemýšlela,ale u nás už bohužel nebyla tak asi počkám až doplní zásoby a půjdu do ní.Já mám odstín 35 Bronze a máš pravdu stíny drží jak přibitý.Nanesu je ráno a večer musím ještě nechat tamponek nasáknout aby se to odlíčilo pořádně.Jinak krásné líčení a neřekla bych,že je až tak výrazné na tebe moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě osobně se moc líbíš s tímto líčením, musím ještě moc pochválit ofinu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Je to divoké, akorát pro mě, krásné. Hned si ty stíny jdu koupit =o)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péťo,
    moc hezký líčení akorát by se mi víc líbilo s černou linkou než takhle bez, myslím si, že by to pak bylo nositelné víc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pravda, možná černé nebo spíš tmavě hnědá linka by k tomu byla pěkná :)

      Vymazat
  14. Haha to je náhoda, dneska jsem se zrovna takhle líčila! Nebo tedy hodně podobně, mám color tattoo taky nově a přesně jako tebe mě zaujalo líčení modelky jako reklama na tyto stíny, takže jsem se také snažila líčit v podobném duchu. Musím říct, že jsem z těch stínů nadšená, vydržely bez hnutí celý den a potvrzuji, že jsou voděodolné. Jak je na tom ta tužka od essence? vydrží dlouho? je voděodolná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se právě také to líčení modelky moc líbilo :), jinak ta tužka voděodolná asi moc nebude,ale jinak drží pěkně a dobře se s ní kreslí, nedře na víčku a vydrží pěkná dlouho.

      Vymazat
  15. líčení to je výrazné, ale kupodivu ti sluší a hlavně krásně ladí s tím outfitem :-) ... ale na mě je to už moc, možná tak na diskotéku se výrazněji líčím :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  16. Na mě by to bylo asi trochu moc, ale tobě to moc sluší :) A ofina je skvělá
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Proti stínům nic, mně se to takhle líbí a přehnané mi to nepřijde, ale jak už jsem ti psala na facebooku, tak ten zbytek mi k tomu moc neladí. Nevím proč, je to takové moc světlé a trošku "nezdravé" co se barev týče. Asi bych si k tomu osobně dala světle růžovou či broskvovou tvářenku a k tomu patřičnou rtěnku. Ale to je jen můj názor, každému se bude líbit něco jiného :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  18. myslím si že ti i celkem sluší. mně se na tobě totiž líbí výrazný oči :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nezvyknem často komentovať, ale dnes mi nedá :) hoci tiež nie som milovníkom experimentov a žiarivých farieb, vďaka tvojmu blogu som začala používať aj iné ako hnedé tiene a na počudovanie má to zatiaľ len pozitívne ohlasy..nejako som sa rozpísala, ale v podstate som len chcela pochváliť tvoj blog a popriať ti veľa tvorivých síl na ďalšie tuturialy :) A ofina ti takto pristane
    Dada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dada, moc děkuji za milý komentář, tak to jsem moc ráda, já mám sice také nejvíce v oblibě neutrální tóny,ale jednou za čas udělám i nějaký ten experiment :).....

      Vymazat
  20. je to vyrazne letne:) tak prečo nie?!:)
    super ofinka:))

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, nedávej prosím do pozadí tu hudbu, docela to tam ruší. Jinak líčení je pěkné, k tomu outfitu, cos sem dávala to krásně ladí a moc ti to tam sluší. Jo a máš ve videu nádherné náušnice :) Odkudpak jsou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)! co se týče té hudby, mně to bez ní přijde zas takové tiché a suché,ale spíš ji můžu ještě ztlumit....jinak náušnice jsou ze Six six six,ale mám je už asi 10 let :)....

      Vymazat
    2. Mně nepřijde, že ta hudba ruší...

      Vymazat
  22. modre ocne tiene neuznavam, ale ako hovoris, na vecierok by som urobila vynimku :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc všem děkuji za komentáře, přiznám se, že tohle líčení není moje srdcovka a cítím se líp v jiných barvách, přesto ráda vyzkouším nové věci a zaexperimentuji :).

    OdpovědětVymazat
  24. Nevím, jestli bych si takhle výraznou barvičkou oči nalíčila, možná bych musela sebrat víc odvahy. Ale jinak se mi toto líčení na tobě moc líbí a sluší ti. :))

    OdpovědětVymazat
  25. Náhodou, líčení z minulého postu vypadá noc pěkně♥! :))

    Barevné líčení se mi moc nelíbí na mě. I když - ve skutečnosti jsem se ještě neodhodlala k opravdovému experimentu a nenalíčila se výrazně, což mě trochu mrzí, protože barevné oči na youtube gurus obdivuju denodenně (i když si namalují oční víčko na modro, růžovo, zeleno... a doplní to třpytivými pigmenty, pořád to vypadá pěkně, protože to umí dokonturkovat, "doblendit" a spojit s přírodmíni a tlumícími stíny, takže to vypadá moc pěkně).
    Asi před týdnem jsem okukovala barevnou paletku na Elfu, ale stejně jsem si zbaběle objednala přírodní odstíny. :D i když si myslím,že mi hnědé, zlaté, a trochu šedo-černé líčení sluší, chtěla bych se někdy odvázat a zkusit barvičky (a vyjít s nimi ven)!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, tak zkus barvu třeba jen do vnitřního koutku, když ti na celé víčko připadá moc :), něco jako jsem dělala s paletkou Catrice hnědomodré líčení, není to moc odvážné a vypadá to krásně :)

      Vymazat
  26. Ja musim souhlasit s Verunkou. Taky nechapu ten mrtvolny zbytek! To ze jsou stiny vyraznejsi prece vubec neznamena, ze se k nim nemuze jina barvicka hodit. To uz by byl lepsi nejaky prirozeny lesk na rty, tahle rtenka od Essence ma strasnou barvu a i flekati, na rozdil od odstinu All About Cupcake. A ten bronzer se mi na tobe taky moc nelibi, na jedne strane to vypada jako fleky... Tvarenka ti slusi mnohem vic! A urcite si myslim, ze jsou tyhle stiny vhodne i na den. Tvemu typu navic podle me moc slusi, takze si klidne mohla i vice navrstvit, protoze ta barva muze byt i intenzivnejsi, vim to z vlastni zkusenosti, mam je taky v tehle barve! A nebo jestli to vyzere kamera, to nevim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to tak,jak jsem psala v odpovědi pod následujícím komentářem, vypadá to vybledle,ale všichni víte, jak výrazné ty stíny ve skutečnosti jsou, kamera žere barvy ;)

      Vymazat
  27. Ahoj, líčení očí se mi moc líbí, ale celkově vypadáš nemocně.Nevím jestli nemocná jsi, nebo je to tím BB krémem,nebo nasvícením, nebo tou nude rtěnkou.Ale máš poslední dobou takový popelavý odstín kůže.Já takovou barvu měla, kdyz jsem byla těhotná a vyblitá z podoby.P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to hodně nasvícením, když mrkneš na video,tak i takhle zářivě tyrkysové stíny jsou ve videu relativně "vyblité", kamera i foták žerou barvu,jinak ale musím přiznat, že mi i opálení dost vybledlo,jak nesvítí,takže jsem zase bílá :D

      Vymazat
  28. Ahoj, stíny mám také a jsou krásně výrazné, já je teda nosím i na den :) nebo jako linky. Ale také by mě zajímalo, proč přetahuješ rtěnku ... rty máš pěkné a velké i bez toho nebo to má jiný účel?

    Charnel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně to nepřijde, že by to bylo nějak přetažené, já mám na horním rtu takovou nejasnou konturu,tak to tak asi vypadá, ale hlavně tahle rtěnka je spíš jako balzám,takže to tím stylem i nanáším, možná chyba,ale ona stejně moc dlouho nevydrží :)

      Vymazat
  29. pěkné líčení ale moc ti nesluší.Ostatně tyrkysová sluší málokomu.Hlavně sluší tmavě hnědým očím.
    P.S.-ofinu si sepínej nahoru,sluší ti to víc!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  30. Mňa teda Color Tattoo sklamali, kúpila som si odtieň Gold a robí fľaky, nedá sa rovnomerne naniesť na viečko a ani nejako extra dlho nevydrží. Co sa týka tvojho líčenia, viac by ti asi pristala studenšia farba na rozblendenie, napr. šedá... Tá hnedá ma tam "ruší"... :) Inak pekné líčenie...na večer.

    OdpovědětVymazat
  31. Moc hezké video a líčení! Na mě by to bylo sice už moc a přijde mi, že se mi tyrkysová k mým hnědo-zeleným očím moc nehodí, ale Tobě to moc sluší :-) Ale jak říkáš, spíš se to hodí někam na večírek.

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti,ofina ti moc sluší líčení si myslim že je akorát a na léto super,přemýšlela jsem že si je koupim ale nevim jestli by jsi mi prosim tě mohla řict jestli se ti v ohybu víčka nedělá ,,čárka" me to u gelových stínu nebo u takovýhle za celý den dělá.
    Děkuju za odpověd Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, mně se u gelových a krémových stínů vždy dělá,ale tyhle drží teda fakt dobře, po celém dni se to bez báze tedy taky maliličko zdrcne v ohbyu,ale fakt minimálně,to ani nestojí za řeč, za mě opravdu spokojenost,ale mám suchou plet,jak na mastné,to nevím....

      Vymazat
  33. Jo a ještě jsem zapoměla říct jak jsem četla komentář že hubu za videem ne,tak se mi to líbi.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  34. Na mě je to až moc výrazné, ale jak říkáš na večer je to určitě fajn. :) Je modré nebo tyrkysové oční stíny nejsou pro každého, např. i pro mě, ale tyrkysovo linku nosím ráda v létě.

    OdpovědětVymazat
  35. Krásný líčení, ale protože já vypadám jak - s prominutím vyblitý pondělí, tak pro mě není.. :(. Peti a budeš dělat líčeni s Oh, so special...? Mám paletku doma a nějak si s ní nevím rady... :( :)

    Silva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, určitě, dost jí ted používám :), mně se právě kombinuje skvěle :).

      Vymazat
  36. Já bych k tomu přidala horní černou linku, takhle to působí zvláštně. I když v OOTD se mi to líbilo, nevím čímto. S tou linkou by to bylo perfektní. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Líčení ti sluší, hnědá barva (mez viditelného) mint trička méně. Potřebuješ asi světlé nebo zářivé barvy, ty zemité mi k tobě moc nejdou. ALE :) i taky jsi krásná, takže to je fakt detail.

    OdpovědětVymazat
  38. Peti já nechci být ošklivá, miluju tvůj blog, ale v tomhle líčení a s ofinou na stranu mi přijdeš hrozně jakoby unavená a smutná.

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, tobě sluší snad všechno :)

    OdpovědětVymazat
  40. No toto licenie Vam velmi pristalo, lebo to krasne rozziarilo Vase oci - mate krasne klenute nadocnicove obluky, a tak sa da s farbami perfektne carovat :) Tie ocne tiene su pigmentovane, ale jedna rada - vyskusajte bazu pod nich, boli by este viac ziarivejsie, vyraznejsie a hlavne sumernejsie - pri nanasani by nevnikali take diery, ja osobne by som ich skor nanasala prstom, stetcom vznikaju nepekne smuhy :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj:)já jsem se modrým a podobně výrazným stínům dříve vyhýbala:)ale co sleduji tvůj blog,začala jsem experimentovat a ohlasy jsou pozitivní:)ty tyrkysové CT už mám taky!:)a díky za inspiraci a za tvůj blog:) Adéla

    OdpovědětVymazat
  42. Pekné líčenie ♥ , u teba som ešte ani škaredé líčenie nevidela :3

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Péťo, chtěla bych tě moc pochválit. Já nejsem moc velký fanda nějakého velkého líčení, prtože na to nemám trpělivost. Když si pouštím tvá videa a koukám jak všechno zvládáš a ještě se u toho dokážeš pobavit. Opravdu klobouk dolů.

    Chtěla bych ještě říct, že díky tobě jsem přišla na chuť takovému jemnému líčení, které jsi jednou dělala a nosím ho skoro každý den. Kamarádi chváli, protože si myslím, že jsem to vymyslela. Jsou mile překvapeni, že mi to moc sluší. Za to bych ti chtěla moc, moc poděkovat. Bez tebe bych se neuměla správně a hezky nalíčit a nepřišla bych na to, které líčení mi sedne. Díky moc,))

    OdpovědětVymazat
  44. Nedávno jsem někde na Aukru viděla monostíny od nějaké značky a právě v podobné tyrkysové barvě. Jsem snědší brunetka a do tyrkysových barev se moc nepouštím, ale tohle bych zkusit mohla, uvidím, jak to bude vypadat.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Petí, tohle video je vážně super.
    Stíny jsem si dneska koupila a vyzkoušela tohle líčení. Jsem nadšená.;)
    Jinak se moc ráda koukám na tvoje videa. Jen tak dál.
    =)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj holky, stíny jsem si koupila a jsou opravdu skvělé :-) jen menší rada ode mě... Péťa je ztlumí hnědou, což je hezké, ale já je ztlumila minerálními stíny od Reginy v barvě kovově fialová (již byly recenzovány zde na blogu) a vypadá to prostě perfektně, určitě stojí za vyzkoušení, dělá to doslova ledový pohled :-)
    krásný den

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!