Sleek paletky Storm, Oh so special a Monaco

by - 15 července

Příjemnou neděli vám všem,

dnes mám pro vás recenzi na tři paletky od Sleek, četla jsem na ně totiž tolik chvály, že jsem se rozhodla netroškařit a pořídila jsem si rovnou tři (olouvám mě to, že jsem se takhle rozšoupla k narozeninám :D). Rozhodně ale musím předeslat, že nákupu nelituji, protože paletky jsou opravdu skvělé a nemám, co bych jim vytkla, takže koho nebaví pozitivní recenze, nechť tento článek snad ani nerozklikává :).......




Začnu obalem a rozměry, paletka má rozměry cca 14 x 7 cm a průměr jednoho kolečka se stíny je 2cm. Obal sám o sobě je černý, plastový a matný s lesklým nápisem, přijde mi jednoduchý a elegantní a líbí se mi, jediná nevýhoda, jak to tak u černých obalů bývá, je to, že je na něm vše vidět, ale mně osobně to nijak nevadí. Ještě bych dodala, že paletka vám přijde v papírovém obalu.
Uvnitř každé paletky naleznete 12 očních stínů, aplikátor se dvěma houbičkami (který příliš nepoužívám) a na horním vyklápěcím víčku je velké zrcátko. Je to praktické a rozměr zrcátka je vhodný na líčení, protože je rozměrově dostatečné a vidíte hezky celý obličej. Nevýhodou by se mohlo zdát to, že pokud vyndáte z balení průsvitnou folii, můžete si zrcátko zaprášit od stínů, proto doporučuji ji tam nechat.

Co se týče samostaných očních stínů, pigmentace a intenzity barev, jsou prostě božské. Jsou úplně jemně mlété, nepráší a až máslovité konzistence (hlavně ty lesklé), ty matné jsou o trošičku sušší a stačí vám opravdu jen ťuknout bříškem prstu do barvy a máte intenzivní odstín, což můžete vidět na  následující fotce.


Výdrž je také skvělá, s bází drží celý den jak přibité a barva se nikam neztrácí, je pořád krásně intenzivní. Dalším plusem je to, že díky skvělé konzistenci se bezvadně blendí (rozmazává) a jdou s nimi dělat krásné přechody. Musím se přiznat, že od té doby, co je mám, nepoužívám nic jiného (byla jsem jimi nalíčená v posledních dvou videích a nosím je i běžně). Pokud bych to měla shrnout, cena je sice vyšší 250-350Kč za jednu (ebay, oficální stránky, český eshop, mimibazar, aukro......seženete všude, ale ne v drogeriích, pouze na netu), ale podle mě se investice vyplatí, opravdu nemám, co bych vytkla a jednoznačně k nákupu doporučuji!

Monaco



Tahle paletka je z limitované kolekce Mediterranean a zaujala mne svou barevností, ne léto je ideální, protože obsahuje krásné tyrkysové odstíny, které k opálení skvěle ladí, ale můžete si je dovolit, i pokud se dobře neopalujete. Úžasný je odstín fialkové, limetkově zelené a hot pink, krásně se doplňují s neutrálními matnými tóny a vytvoříte s ní spoustu looků.

Storm



Nádherné, veskrze neutrální barvy, uděláte s ní jak jemné denní líčení, tak dramatické večerní od třpytivých zelených, tmavě modrých, až po černočerné matné kouřovky. Tuhle paletku miluju od té doby, co jsme ji prvně otevřela!

Oh so special



Barvami mne na první pohlad zaujala nejméně, ale bude jistě nejpraktičtější, na běžné nošení je skvělá, beru si ji s sebou do kabelky i přesto, že upravovat není třeba, ale bude praktická pro ty z vás, kteřé se z práce chystáte třeba rovnou na nějakou večerní akci, protože díky neutrálním světlejším růžovým a hnědým odstínům vyvoříte decentní denní líčení a večer už jen sáhnete po skvěle pigmentované černé či šedé do vnějšího koutku oka a můžete vyrazit :)! Také bych vás chtěla upozornit na odstín, který se jmenuje Gateau a je to ve spodní řadě druhý zleva, je to fialovorůžová třpytivá barva se zlatým shimmerem a absolutně mě dostala, vypadá opravdu skvostně.



Jak se vám paletky líbí, máte nějakou, hodláte si pořídit? :)

Na závěr ještě fotky, kde jsem stíny použila....

Stíny z paletky Monaco



Stíny z paletky Storm


You May Also Like

114 komentářů

  1. stíny používám, ale jen takové neutrální. poslední dvě fotky-tomu se říká umění, no prostě nádhera!!!:)

    OdpovědětVymazat
  2. strašně se mi líbí ta poslední paletka "oh so special", budu o ní přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
  3. parádní, cena ani není tak vysoká, jak jsem čekala a ty odstíny jsou všechny úchvatné. :) určitě si nějakou paletku pořídím, nejspíše ty méně výrazné odstíny..

    OdpovědětVymazat
  4. Super Peťo! Já dlouho přemýšlím o koupi paletky Sleek... viděla jsem na ně spoustu dobrých recenzí..ty barvy jsou vážně super :-) mám teď ale novou od ELF je tam asi 38 stínů a je to odstín Warm a ta je taky krásně pigmentovaná, stíny hlavně v takových hnědých a přírodních barvách - matné i lesklé stíny, každý si vybere:-) akorát jsem ji teďka už nějak nemohla najít na stránkách...stála cca 130Kč mám dojem:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na paletku Storm si brousím zuby už delší dobu, a ty barvy vypadají opravdu nádherně! Jinak skvělá recenze

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímala mě paletka Storm ale tady u tebe mě docela zklamala, stíny na mě působí moc tmavě:/ Nijak neexperimentuji, maluji se lehce tak jsem ted na vážkách:/ Každopádně recenze moc hezká:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se jí musím zastat :D, ta paletka je skvělá, horní řada je skvěle použitelná na běžné nošení a není tmavá, spodní řada ale docela tmavá je, záleží,jestli bys využila.....možná bych doporučila spíš tu Oh so special.....

      Vymazat
    2. ...ja mám od Sleek paletku Au Naturel a na neutrálne líčenie je perfektná, vid. moju recenziu... :)

      Vymazat
    3. Jj jak jsem u tebe viděla tu "Oh no special" tak mám zase dilema:D počkám na nějaké posty kde budeš třeba nalíčená a uvidím. :*

      Vymazat
    4. Eve:jestli máš ráda světlé oční stíny tak doporučuji SLEEK DIVINE BASED.Je vážně super =)

      Vymazat
    5. AlliceDom a Anonymní dekuju :*

      Vymazat
    6. Anonymni:Fakt Based?Nikde ji nemuzu najit..

      Vymazat
    7. Koukni na aukro =)

      Vymazat
    8. http://kosmetika.aukro.cz/paletka-ocnich-stinu-s-mineraly-sleek-divine-based-i2483595837.html to je ona

      Vymazat
  7. mám paletku Oh so special a je to můj favorit ze všech, co Sleek nabízí. A taky miluju odstín Gateau a mám ho už skoro vypoužívaný :). Jinak koukám, že nové verze paletek už nemají takové to mřížkování přes stíny. A to tvoje modro-fialové líčení je nádherné, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a že nemají to mřížkování,to mě docela štve, těšila jsem se právě na něj, připomíná mi to vafle :D....

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj moc ti to sluší jsou opravdu nádherné už se těším na videa s těma paletkama.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí Storm, tu bych k narozeninám určitě uvítala :)

    Anna

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, no to jsou pořádné barvy. Kde si je můžu pořídit, jestli se můžu zeptat?
    AndyLee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou vážně úžasné! :) a já jsem si je vydražila na ebay, ale jak píši v článku, možností je mnoho :), i třeba pro ty,co nemají paypal...

      Vymazat
    2. Uff, kdo hledá, ten najde, takže už mám objednány dvě paletky I Divine Au Naturel a I Divine Storm, plus nějaký ten rozjasňovač, no jsem zvědavá, jestli se pochlapím a využiju to :-D. AndyLee

      Vymazat
  12. Nejvice me zaujala prvni paletka, diky zarivym barvam, rada ted experimentuji takze by se mi hodila:-) Pigmentace je fakt super:-)

    OdpovědětVymazat
  13. to líčení na poslední fotce je skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  14. odkud jsi ji objednávala prosím?

    OdpovědětVymazat
  15. Paletky jsou opravdu božské! Už nějaký čas sháním nějaké pěkné barevné paletky, protože chci zkoušet všechno možné a tyhle mě teda vážně nadchly! Už se jdu podívat, kde se dají sehnat a snad si nějakou i objednám.. za chvíli mám svátek, tak toho musím využít :D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty dvě poslední fotky jsou skvělé :) Paletky vypadají úžasně!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkná recenze, je vidět, jak dobře jsou stíny pigmentované :)
    Osobně používám spíš hnědé, růžové a fialové odstíny, ale tyrkysový a limetkový stín z paletky Monaco jsou úžasné. Na jaro a léto ideální barvičky!

    OdpovědětVymazat
  18. Zrovna se chystám objednat I divine Curacao, ale diky tomuhle clanku si asi objednam i nejakou dalsi :D

    OdpovědětVymazat
  19. ty paletky jsou úžasné a jelikož se na konci prázdnin chystáme do Londýna a Paříže někde ji tam určitě ulovím ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný článek! Nejvíce mě zaujala paletka storm, protože mám ráda přírodní barvy kouřového líčení....Ale ta první paletka barevností žádnou nepředčí, je nádherná!! Na modré líčení jsem si nikdy netroufla (mimochodem, krásné fotky!), nějak tu modrou spíš mám radši na oblečení, ale ta paleta vypadá božsky!

    OdpovědětVymazat
  21. Ty paletky se mi opravdu líbí.Asi si pořídím Oh so special a budu uvažovat i o Storm.Jinak recenze jako vždy perfektní.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je nádherný! Můžu se zeptat, jestli nebude video postup na poslední líčení ?? Opravdu by se mi to hodilo, jelikož závodně tancuji :) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  23. Ja na nich už strašne dlho pozerám a už si ich chcem konečne aj objednať asi z českého e-shopu... Inak Monaco je nááádherná! Ja si plánujem kúpiť Acid, aj keď najradšej by som mala všetky! :D Tie farby sú prekrásne a hlavne ako sa zdá aj dobre pigmentované :) Inak posledná fotka je neskutočná! Úplne perfektná!

    OdpovědětVymazat
  24. Já se na tu poslední fotku nemůžu dívat :D, jako né že by to bylo blbě nalíčené nebo si měla blbý výraz, ale hrozně mě znervózňuje ta hadí (?) kůže :D, pořád mám pocit, že jí máš takhle doopravdy, což je já vím hroznej nesmysl :D, jinak paletky super, hned bych si jednu objednala :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mám paletku Sunset a od té doby, co ji mám (asi měsíc a půl) se nčím jiným nelíčím. :D Naprosto souhlasím, že stíny nepráší a jsou krásně pigmentované. Chystám na to napsat článek, ale ještě jsem se k tomu nedostala, protože tohle je zatím to nejlepší, co jsem kdy měla. Monaco se mi moc líbí, ale nevím, jestli bych ty barvy unosila (vždyť víš, že na výrazné líčení si nepotrpím) a Oh So Special je také skvělá. Jinak moje Sunset paletka je ještě mřížkovaná. :)

    OdpovědětVymazat
  26. ta poslední fotka je úžasná! Obdivuju tě, že si to namaluješ jen pro fotku.. já bych se na to vykašlala :D nejvíc se mi líbí oh so special. Jeden čas jsem po ní toužila hodně, ale čekala jsem až budu mít peníze a pak jsem si řekla, že už ji tolik nepotřebuju. Ale až budu hledat nějaké hezké stíny, tak po ní určitě znovu kouknu, protože je opravdu hezká :)

    http://bornto-shop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Poslední dvě fotky naprosto TOP!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Rozhodně mě zaujaly, ale pokud mě něco dostalo, tak ta krajka! Geniální nápad!

    OdpovědětVymazat
  29. No to je dobrý. Já jsem zrovna o Monacu napsala článek, tak jsi mně předběhla:)))

    OdpovědětVymazat
  30. Kdybych se uměla tak krásně namalovat jako ty, tak si je snad i pořídím. Jsem ale hrozná matla a nedokážu hezky udělat ani přechod dvou barev :-(

    OdpovědětVymazat
  31. Určitě chci Au Naturel a chtěla jsem Oh So Special, ale jak to tak vidím, půjdu asi nakonec do Stormu, uvidíme. :D
    Poslední fotka vážně skvělá! <3

    OdpovědětVymazat
  32. Tedy Petí, že jsem ten článek četla.. nalákala jsi mě na ně jak nejvíc jsi jen mohla.. to bude zase peněženka brečet :( :D Už jsem si jednu vyhlídla na aukru.. Ale musím o tom opravdu hoodně přemýšlet :D Narozeniny a Vánoce jsou zatím daleko.. :D

    Nejvíce se mi líbí ta poslední, přijde mi, že má největší uplatnění (alespoň tak by to bylo u mě) a ty barvy mi přijdou takové decentní.. ;)

    A ještě jsem zapomněla dodat, že to modré líčení je nádherné.. ♥

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám paletky Oh so special a Storm, jiné už nepoužívám. Navíc mohu doporučit i kontur duo, tvářenky a lesky na rty. Sleek je prostě nejlepší!!!

    OdpovědětVymazat
  34. Nijak mě nelákají, složení barev prostě není nic pro mě. V každé je skoro půlka odstínů, které bych nepoužila, takže zbytečnost :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tu Storm bych brala hned!!! Já si zrovna včera objednala první Sleek tvářenku a druhou rtěnku, protože už mám jednu a ta je naprosto perfektní!!!! :)) Co se týče paletky ... chci nějakou, ale stínů mám celkem dost, že je ani nestíhám upotřebit a další bych nejspíš nevyužila :(
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  36. V pátek jsem objednala Au Naturel a měla jsem vážně nutkání vzít alespoň ještě jednu :) Pokud bude opravdu tak skvělá, tak nejspíš objednám ještě Storm nebo Bad Girl. Paletky (hlavně ta Bad Girl) mi připomínají edici stínů Kat von D pro Sephoru, které jsou u nás nesehnatelné, takže jsem za ně moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám paletku BAD GIRL a je super! Příště asi objednám AU NATUREL - paradoxně téměř nemám hnědé stíny, oči líčím spíše výrazně. Také jsem si pořídila řasenku Magnitude - je to levnější obdoba Double extention od L'Oréal - báze je dobrá, řasenka má na mě menší kartáček; dále lesk na rty (odstín Kinky). Nelepí, je dobře pigmentovaný.
      Pavla

      Vymazat
  37. Jééé přesně takovýhle článek jsem nepotřebovala vidět :-D Teď bych si nejraději objednala všechny tři paletky. Už delší dobou pokukuji po Oh so special, ta mi přijde taková univerzální. Monaco se mi taky líbí moc už delší dobu, ale pořád si nejsem jistá, jestli bych jí využila. Barevně se maluji jen občas, tak stále váhám kterou z těchto dvou :-) Obě jsem si zakázala kupovat, protože stínů a paletek mám tolik, že bych je mohla rozdávat :-D

    A ještě bych ti chtěla pochválit fotky líčení, ty jsou naprosto úžasné! Hlavně ta druhá mě dostala :-))

    OdpovědětVymazat
  38. Tak teď vůbec nevím, dneska jsem si chtěla objednat paletku od Zoevy. Máte někdo zkušenosti? Je Zoeva taky dobrá?

    OdpovědětVymazat
  39. Cena je vyšší? Ta cena je božská! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím :) 12stínu, dobra pigmenatce, hezké barvy a jen 290kč na českém eshopu. Sleek ma fajn ceny :)

      Vymazat
  40. Okouzlila mě ta ta první-Monaco...♥

    OdpovědětVymazat
  41. nejvíc se mi líbí Oh so special :)) ty barvičky jsou krásný

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Péťo.Skvělá recenze.Také nad těmito paletkami přemýšlím...a hodně.Poslední foto k článku je pecka.Tak mě tak napadlo,neudělala bys na to tutoriál??Moc krásný. Mischa

    OdpovědětVymazat
  43. ja by som brala všetkyyyyy :))))

    OdpovědětVymazat
  44. Mě naopak nejvíc zaujala Oh so special! Je nádherná

    OdpovědětVymazat
  45. To poslední je co? Bouchly ti kamna? Měla by sis najít pořádnou práci, pak bys neměla v mozku jen čmárání na obličej.

    OdpovědětVymazat
  46. Já mám doma dvě, Storm a Acid a musím s tebou pouze souhlasit :)).

    OdpovědětVymazat
  47. WoW ta poslední fotka je bombová!!:)

    OdpovědětVymazat
  48. Fiha, vyzeraju skvelo a kludne by som si kupila aj vsetky. Najviac sa mi paci Monaco, ale sama seba poznam a viem, ze tiene by som obdivovala a vytesovala sa z nich, ale vonku by som ich proste nezobrala :-/. Inak, velmi ocenujem tuto recenziu, konecne som ju videla aj s peknymi fotkami, na ktorych sa daju rozoznat jednotlive tiene ;-)

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
  49. aj ja som už nad nimi rozmýšľala..ale momentálne potrebujem peniažky na iné veci :-P a na fotkách si krásne nalíčená! :-))

    OdpovědětVymazat
  50. Tak tenhle článek se mi akorát hodí, protože po těch paletkách už pokukuju pěkně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  51. Od Sleek nemám ( zatím nic), ale snad se to brzy změní. Vypadají všechny nádherně, první paletka je nádherně barevná, ale nejvíce nych unosila asi barvy z druhé :-) A musím Ti pochválit poslední dvě fotky, jsou božské! :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Vis tohle je presne ono! Vychvalujes tady stiny od Essence a pak kdyz si koupis neco drazsiho, sednes si z toho na zadek:) To ze jsou stiny krasne pigmentovane a maji skvelou vydrz by prece melo byt celkem normalni, kdyz uz si s tim rano davame tu praci:) Akorat ze to Essence proste neumi! Takze na co si kupovat levnej shit, kdyz za uplne normalni cenu je mozny mit treba Sleek? Moc nekdy tu "essence" logiku u tebe nechapu:) Zrovna u stinu tedy vubec:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem nikde nenapsala, že jsem si z toho sedla na zadek :D, jen že jsou tyhle paletky super a to jsou, jsou samozřejmě lepší, než stíny od Essence,ale na druhou stranu, pokud někdo nevyužije tolik barev, nechce objednávat z netu atd., tak je pro něj Essence dobrá volba. Musím se mono stínů od Essence zastat, některé jsou barevně i pigmentací velmi povedené a stále je používám! Některé jsou špatné, jak jsem uváděla ve videu o Essence stínech, takže záleží na jednotlivé barvě,ale rozhodně bych je nezatracovala! Kupříkladu Party all night je kvalitou naprosto srovnatelný nebo Get ready či Mauve it, mauve it, ty jsou také krásně jemně namleté, pigmentované.

      Vymazat
  53. Já Sleek zbožňuju! Z paletek mám Storm a Oh so special. Kdybych neměla neutrální paletku o NYX pořídila bych si i An natural (no myslím, že si pořídím i tak a nebude to dlouho trvat=-) ). Navíc mám od Sleek balzám na rty (úplně úžasnej!, dokonale hydratuje, jemná vůně, tvářenku (stou musím HODNĚ opatrně, protože ta pigmentace je neuvěřitelná) a konturovací duo (taky jak jinak něž úžasné).

    Malý tip na make up s paletkou Storm, každý mi tohle líčení chválí: Na celé pohyblivé víčko dám zlatý stín (1D) a do ohybu oka modrý (pod zlatým stínem, takže 2D), který rozblendím a ještě ho nanesu na linii spodních řas. Pomocí černého stínu udělám tenkou linku do dvou třetin horních řas, jen aby řasy vypadaly hustší. A nakonec nařasenkuju řasy. Na rty už jen nude nebo lehce růžový lesk nebo rtěnku a je to.

    Hezký den, -W.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Petruš,nádherné barvy...Přesně takhle si představuji výbornou recenzi,díky.

    OdpovědětVymazat
  55. Peti, tak to jsou nádherné barvičky. Okouzlily mě už z fotky. :) Já se ke koupi paletky Sleek nemůžu dokopat, protože přesně nevím, jaká paletka by pro mě byla nejvhodnější - využívala bych ji hlavně na denní líčení. :) Přemýšlím mezi tou Storm nebo Graphite. Ještě jsem koukala na Bad girl, ale ty barvy se mi zdají moc výrazný.
    Mám velmi, ale velmi světlou pleť, podtón do žluta, jestli se to tak dá říct.:D Středně hnědé vlasy a světle modré oči... tak právě nevím, která spíš. Škoda že sis nekoupila i tu Graphite, abych mohla jednotlivé odstíny porovnávat. Těším se na líčení s těmito stíny od Sleeku! :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  56. cena se mi zdá ve srovnání s počtem stínů celkem odpovídající, nejvíc mě asi zaujala oh so special, protože já nikdy nemám dost neutrálních odstínů :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Péťo,mám paletku Monaco,na tvých fotkách vypadá,že jsi nalíčená modrými stíny,ale ty tam nejsou...je to ta zelená třpitivá s růžovo třpitivou?? Jinak chválím,líčení krásné,já se zatím tak neodvázala,dělám si jen různě barevné linky....i tak jsem z paletky hodně nadšená,chtěla jsem i jinou,tu Storm...na fotkách vypadá,že je tam hodně odstínů hnědé,ale já myslela ,dle ofiko fotek,že je spíše do růžova...to by se mi líbilo mnohem víc.
    Zdena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeni, je to ta fialová a tyrkysová z paletky, druhá a třetí barva v dolní řadě zprava :)

      Vymazat
  58. Ahoj Peťo,
    zaujal mě Tvůj blog, jsem tu poprvé. Vidím, že se zajímáš o kosmetiku a tak jsem Tě chtěla o něco poprosit. Poslední dobou se začínám zajímat o kosmetiku, která není testovaná na zvířatech, pokud bys chtěla zaslat seznam, tak ho najdeš na mých stránkách a nebo mi napiš na mail: tereza.taylor@qmail.com a blog: www.pomipo.blogspot.com. Ale k věci, chtěla jsem Tě poprosit, zda bys mohla napsat a zveřejnit článek právě o těchto značkách, které nejsou testované na zvířatech. Já články píšu na svém blogu, ale nemám takovou návštěvnost a chci ty značky rozšířit co nejvíce to jde.. Pokud bys potřebovala s něčím pomoci, tak mě neváhej kontaktovat. Moc ráda Ti pomůžu. Můžeme společně změnit svět, ale musíme začít každý u sebe..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně si myslím, že kdo chce být odpovědný, tak si to najde sám, takže takovahle propaganda mi prijde spis kontraproduktivni, takovyhle aktivisti vetsinu lidi otravi... A myslim, ze Petra nepouziva jen kosmetiku netestovanou na zviratech... Navic donedavna se tvrdilo, jak treba Mary Kay netestuje a ted uz celi zalobe za klamani zakazniku, takze jak moc je to vlastne spolehlive???

      Vymazat
    2. Nějaká teenka co chce spasit svět. Jo v mládí má člověk takové ambice, až dospěješ tak tě to přejde. Ale pokus dobrý. Tady nediskutujem jen o netestované kosmetice, ale o kvalitní kosmetice, která je dobrá a výhodná pro nás a vydrží, a tím to končí :-)
      Aneta

      Vymazat
    3. Tohle je takové téma, u kterého se vždy strhne diskuze. Já se přiznám sama za sebe, že jsem koukala na seznamy netestované kosmetiky a ráda takovou pdpořím spíš, než tu, která testuje, ale už se mi taky stalo, že psali, že výrobek se netestuje na zvířatech a pak jsem našla, že to byla lež, takže kolikrát člověk hledá informace a neví, kde je pravda. Bohužel, pokud mě některý výrobek zaujme, koupím ho a až pak se třeba kouknu, což je určitě moje chyba a testování na zvířatech podporovat nechci, ovšem někdy se člověk koupi takového výrobku "nevyhne". jinak si ale myslím, že takový seznam není problém najít na netu, na to stačí jedno kliknutí, rozhodě se mi ale záměr Tvého blogu líbí a ráda dobrou věc podpořím!

      Vymazat
    4. Tereza: Ahoj, jelikož se mi Sleek moc líbí a paletka stínů se mi zdá vážně levná s tolika stíny, chtěla jsem si jej pořídit, ale nemohla jsem najít, zda je testován či netestován. Cestifikát HCS (Humane Cosmetics Standard) nemá a v češtině o tom nic nenajdeš. Avšak pokud mi má mizerná znalost angličtiny nelže, tady prohlašují, že nestestují.
      http://nottested.co.uk/Cosmetics.html

      A pak je ta samá informace na milionu blogů
      http://rswack.blogspot.cz/2013/06/is-sleek-makeup-tested-on-animals.html
      http://humanelychic.blogspot.cz/2012/10/sleek-makeup.html
      http://ethicalsatire.blogspot.cz/2013/07/is-sleek-makeup-tested-on-animals.html

      Takže bezvadné, můžeme si Sleek pořídit :)

      Jinak co se týče produktů, které mají certifikát HCS, ty jsou samozřejmě dokonale jisté. Kosmetika Mary Kay také prohlašovala, že netestuje a už za to čelí žalobě, neboť to nebyla pravda. Avšak u certifikovaných značek se za ten certifikát dost připlácí. Každopádně v Čechách je zákaz testování osobní kosmetiky na zvířatech, takže koupíš-li si českou značku, mělo by to být bezproblémové, avšak i tady existují výjimky.

      Anonymní: Je mi vašeho přístupu líto. Víte, to, že jsme hnusné a chceme si patlat na obličej válečné barvy, to ještě neznamená, že proto musí umírat zvířata. Léky chápu, ale nač u kosmetiky, je to jen marnivost. U kosmetiky nehrozí smrt testovaného lidského subjektu a ten člověk za to dostane zaplaceno, narozdíl od zvířat. A chcete-li se hádat, že je nehumánní testovat na lidech, pak vězte, že na lidech se testuje vše, nehledě na to, zda je to či není testováno na zvířatech.
      Nezdá se mi rozhodně správné ani slušné někoho označovat "teenku, která chce spasit svět". Když pominu, že netuším, kolik dotyčné je, myslíte, že jsou morální, etičtí a plní ideálů pouze teenageři? Že ostatní jsou prostě bezduchá amorální prasata? Nejsou. Ano, jestli něco závidím dospívajícím pak tu úžasnou životní sílu, schopnost dokázat vše, ten obrovský potenciál, nekonečnou fantasii a to, jak prožívají emoce a umí žít.
      Proto se snažím myslet a žít jako teenager.

      Takže pokud jsou vám slova etika a morálka cizí, nechlubte se s tím a už vůbec nekritizujte ty, kteří je nepostrádají.

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  59. Aj mne sa asi najviac paci ta prva, Monaco...uplne nadherne svieze letne farby, ale vsetky su krasne :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, pořídila jsem si Oh so special a jsem trochu zklamaná,protože nemá to "vaflování".Kvalita stínů je obstojná, ale třeba stíny, které byly přibaleny kdysi k čas. Glanc jsou možná i lepší.Možná je to bází, ale jdou mi strašně špatně blendit, jak je nanesu, tak se tam přilepí a drží a drží a nejdou rozetřít.Petra

    OdpovědětVymazat
  61. minule som už mala aj objednavku v košiku s paletkami od Sleek a potom som to nakoniec zmazala lebo som nevedela či chcem prave tieto ale hentie ked ich je tak vela a všetky su užasné.,.ale asi už to fakt zoberem ! :D ty si spravila velmi dobre..krásne su !!

    OdpovědětVymazat
  62. Paletky mě teda moc nenadchly, já na ně zase nějak netrpím, ale ta poslední fotka je prostě boží!

    OdpovědětVymazat
  63. Od té doby,co sleduji tvé stránky, tak utrácím jen za make up:).Sleek jsem si právě objednala a dokonce jsem si už sehnala i štětce od Sigmy. Ty naprosto miluju. Bohužel než jsem na tvé stránky natrefila, utratila jsem nějakou kačku za štětce od Elfu. Ale ty schovám pro mojí drcerku až jí popadne "makeupový věk" :)

    OdpovědětVymazat
  64. Paletky se mi moc líbí. Krásné fotky a doufám, že bude příspěvek k té krásné krajce na obličeji :-) Krásné, skvělé!

    OdpovědětVymazat
  65. to oko namalovane paletkou monaco vyzera prekrasne! si velmi sikovna petra! :)

    OdpovědětVymazat
  66. Mužu se zeptat jakou technikou jsi dělala to na poslední fotce?:) Vypadá to skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Petro, když ukážeš něco nového a pěkného na sobě, novou barvu laku a tak, tak to radši napiš hned, stejně se na to každý pak v komentářích hned ptá...
      A navíc chcem to vědět hned :-)
      Aneta

      Vymazat
    2. je to dělané přes vzorovanou záclonu :), kousek záclony nebo krajky a přes to poprášit stíny :)

      Vymazat
  67. Moc hezké. Chtěla bych se zeptat, zda nevěnuješ nějaký tutorial i nějakému vhodnému nalíčení na pohřeb. Přece jenom je to společenská událost, na které by měl být člověk trochu k světu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tento komentar ma pobavil, na pohrebe je kazdemu jedno ako vyzera, lebo väcsinou vsetci smutia!!! to asi tebe nic nehovori, ale kludne sa sviatocne nababri.....aby vsetci videli, ze ty si hviezda, nie mrtvola v truhle...hlupost niektorych nepozna hranic

      Vymazat
    2. Na pohřbu nechci vypadat hezky kvůli pozůstalým, ale kvůli úctě k zemřelému.

      Vymazat
    3. Co se týče tohoto námětu, jsem opravdu poměrně veselý člověk a asi bych neuměla takový tutorial udělat s patřičnou vážností, každopádně co se mého názoru týče. Pokud je to pohřeb v rodině, tak osobně mám úplně jiné myšlenky, než líčení,takže to bych vůbec neřešila. Pokud už se nalíčit, volila bych voděodolnou řasenku a voděodolnou tužku v neutrální barvě, nevýraznou rtěnku, sjednotila bych pleť, dodala trochu zdravíčka, zakryla kruhy pod očima. Prostě spíše taková "nahá" klasika.

      Vymazat
    4. Chtěla bych tě vidět nalíčenou jak hvězdu v kouřovkách a pak začni brečet a jsem zvědavá jak ti to všechno bude držet pohromadě... To jsou mi nápady teda.

      Vymazat
  68. Upřímně, stíny moc nepoužívám, protože mám s nimi neblahou zkušenost - párkrát zamrkam a stíny se mi shrnou a vytvoří v místě shrnutí kůže linku, tak většinou od nich opouštím, ale tyhle jsou naprosto dokonalé <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkoušela jsi bázi pod oční stíny? s těmi to drží dobře a neslévá se to :)

      Vymazat
  69. ahoj :) na mém blogu probíhá giveaway :)) http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  70. Vyzerajú naozaj super chcem ich odkedy som ich videla na pixiwoo:D

    OdpovědětVymazat
  71. Moc se mi líbí paletka Oh so special, ale připadá mi, že když mají tý stíny "čtverečkovaný" povrch, tak jsou výraznější, než když mají hladký povrch. A tu mou vybranou paletku jsem na netu našla pouze s tím čtverečkovaným povrchem :( Liší se ty stíny intenzitou barvy (kvůli povrchu) a nebo se mi to jen zdá? :D ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mé zkušenosti je úplně jedno jaký povrch stíny mají. Já mám paletky dvě, Strom a Oh so Special. Nejprve jsem si kupovala Storm a přišla mi bez čtverečkovaného povrchu. Byla jsem z toho trošku překvapená, protože když jsem si pročítala recenze na internetu vždycky tam měla čtverečkovaný povrch. Potom jsem si pořídila i Oh so special a ta mi přišla už se čtverečkovaným povrchem. Nevím, proč jedna paletka má takový povrch a druhá jiný, každopádně na intenzitu to žádný vliv nemá.
      -W

      Vymazat
    2. Já myslím, že se to zdá, pigmentované jsou opravdu všechny krásně bohatě, nevidím v reálu rozdíl, nebála bych se :).

      Vymazat
  72. No a zaujal mě komentář o pár pater výš, ohledně líčení na pohřeb... Tam se asi hodí jen voděodolná řasenka. Když jsem byla na pohřbu, tak ženy byly buď nenamalované(ano, k pohřbu to patří) a nebo měly rozteklé linky od pláče...Asi by to byl nevhodný tutorial, navíc, když je Peťka (nejen) na videu tak veselý a usměvavý člověk... :))

    OdpovědětVymazat
  73. super, ta paletka monako me zaujala, mám jen natural od sleeku a stíny jsou to bezvadný

    OdpovědětVymazat
  74. Můžu se zeptat, jakou paletku by sis vybrala kdybys měla na výběr Storm a Oh so special? :) Díky

    OdpovědětVymazat
  75. Vypadají moc hezky. Pomaloučku rozšiřuju svoji výbavu, ale tebe nedohoním.:)

    OdpovědětVymazat
  76. Jaká je prosím stránka českého E-shopu ? :) Hrozně mě zaujala paletka monaco a Oh so special :)) Asi si o ně řeknu mamce k narozkám...škoda,že se nedají i u nás koupit běžně v obchodech :/...přes net se docela stíny objednávat bojím..aby se náhodou cestou nevysypaly nebo tak,ale když zase říkáš,že jsou máslovější..nemělo by to hrozit,co? :)

    OdpovědětVymazat
  77. Souhlasím, Sleek paletky jsou skvělé, vlastním Oh So Special a Original a používám je opravdu hodně často :)

    OdpovědětVymazat
  78. také mám Oh So Special a ty barvy jsem si zamilovala, ale rozhodování bylo šíleně těžký! :D takže si chci časem pořídit nějaké další :))

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Peti, taky mám Oh so special, paletky jsou moc dobré a určitě vyzkoušej jejich rtěnky, hlavně ty matné, se rtěnkama od NYX se to nedá srovnat :).. Na jednu jsem dělala recenzi.. (Kdyby ses náhodou chtěla podívat tak je tady http://jasasplace.blogspot.cz/2012/08/sleek-heartbreaker.html)

    Pak mám od nich taky Pout paint (barvu na rty), ale to není žádnej zázrak :)...

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj Péťo, na základě Tvojí kladné recenze jsem se rozhodla taky objednat jednu paletku a to I Divine Au Naturel. A už se na ní moc těším. Ještě mám spadeno na Bad Girl.. :) A co říkáš na ostatní produkty od Sleek? Máš vyzkoušené nějaké? Uvažuji, že bych toho od nich pořídila víc. Ceny mi přijdou přijatelné - pokud to teda bude vše tak skvělé jako ty stíny... :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!