3x OOTD - letně a sukňově

by - 28 července

Příjemné slunečné odpoledne (i když než jsem stihla článek dopsat, už u nás bouří),

dnes mám pro vás zase tři mé běžné outfity z minulého týdne, bylo teplo, takže dominantu tvoří vždy kratší sukně s obyčejným tílkem, takhle to nosím v létě moc ráda a tuším, že možná někdo bude mít námitky k délce sukní versus mému věku, ale já prostě nemám pocit, že když je někomu 30, že musí v tu ránu začít chodit v délkách po kolena nebo kotníky, zvláště, když mini je moc pohodlná a vzdušná věc....navíc je třeba si to ještě užít, maxidélky můžete nosit vždycky, takže směle do toho :)!

1) Na sobě mám sukni z HM, tílko Amisu, boty Deichmann a kabelku od vietnamců, brýle jsou z HM a řetízek z www.mynamenecklace.com.


2) Na sobě mám sukni, která je kolového střihu a šila mi jí moje maminka, takže ji nikde neseženete, ale pokud by o to byl zájem, mohu připravit článek se střihem, jak takovou sukni ušít :). Tílko je z Takka a boty a kabelka z Humanicu.


3) Na sobě mám sukni Amisu, tílko z Takka, boty a kabelka opět Humanic a sako je od vietnamců.


Ještě bych dodala, že všechno oblečení, krom saka a první sukně z HM, je z loňských letních slev, takže už se pravděpodobně v obchodech nesežene...... Líbí se vám některá kombinace?


1)



2)




3)



Omluva za posunutá ramínka neschovaná pod ramínky tílka, ale moc se mi líbí ten zip na sukni vzadu a tak dávám i tuhle fotku :).


You May Also Like

174 komentářů

  1. Ten prvý outfit je najlepší ! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, slusi ti vo vsetkom, ale v tej sukni ad maminky si bozska nadherna etericka vila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, všechny modely jsou krásné, nejvíc se mi líbí asi ten poslední, a rozhodně souhlasím že pokud je někomu kolem 30 musí začít nosit delší sukně. Moje mamka nosí také mini a je jí skoro 40, dlouhé jí ani nesluší a já to mam asi nějak po ní ;)) Linda:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi moc krásná :)) na tvůj blog koukám každý den a moc mě baví. Děkuji, Karolína

    OdpovědětVymazat
  5. Kdyz ma nekdo nohy jako ty, k delce sukne nemam namitky. S vekem to nema nic spolecneho :)

    OdpovědětVymazat
  6. Si jednoducho si krásna ako vždy :)) Pristane ti to:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sukně od maminky je boží, babička mi taky občas šije, takže vím, jak skvělé tyto "unikáty" jsou :) A třetí model se mi taky hrozně líbí, hlavně to sladění barev a k tomu krásné botky. Pecka!
    Jen houšť kratších sukní, zrovna ty se nemáš čeho obávat s takovou postavou ;-) Pokud se člověk v něčem cítí dobře, tak není důvod, proč třeba zrovna krátké sukně nenosit.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Ta květovaná sukně je skvělá, sháním podobnou :)

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj petí kdy bude vyhlášení soutěže?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, udělám to zítra, ommlouvám se za zpoždění,ale včera jsme přijela domů v noci, byla jsem dva dny pryč a musím ty komentáře ještě protřídit, protože někdo tam má třeba dva, tak aby to bylo spravedlivé, děkuji za pochopení a pokusím se co nejrychleji, vím, že mi to vždycky trvá dlouho, ale když je pokaždé tolik pěkných komentářů a chci si je v klidu pročíst :)......

      Vymazat
    2. petí to úplně chápu jen jsem byla zvědavá.

      Vymazat
  10. ta sukně je boží!! určitě by byl ten článek se střihem fajn nápad :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, tiež by som brala článok so strihom! :))) tá sukňa je úžasná :)

      Vymazat
    2. prosííííííííím střih! je krásná(:

      Vymazat
    3. Taky se přimlouvám za článek se střihem :)

      Vymazat
  11. Nádhera a krása! Všechny tři outfity stojí za to :) A pokud by jsi byla tak hodná a dala článek s návodem na ušití té sukně od maminky, je překrásná! Díky díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, taky bych chtěla ten návod prosím :)

      Vymazat
  12. Nemuzu rict, ktera kombinace je nejhezci, kazda je uplne jina a naramne ti slusi ;) a kdyz mame krasne nozky v jakymkoliv veku, tak proc je neukazat ;)

    OdpovědětVymazat
  13. ani sa neviem rozhodúť ktorý outfit je najlepší :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mít tvojí postavičku nosím ty sukně ještě kratší :-) jinak ta druhá sukně je boží mamča má oděvní průmyslovku takže se přimlouvám za článek ze střihem abych jí mohla ukecat ať jí ušije :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasné, krásné! Závidím ti ty tvoje nohy :D Všechny tři outfity jsou skvělé a pokud by jsi byla tak hodná a dala sem článek s návodem na ušití té sukně od maminky, byla bych ti vděčná :) Je překrásná! Díky díky moc a jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já myslím, že záleží na postavě, někdo může mít minisukni ve 40-ti a někdo si ji nemůže dovolit ani v 15-ti a ty, Peti, na to postavu rozhodně máš, tak si ji klidně užívej:-))Šárka

    OdpovědětVymazat
  17. Ta modrá sukně je úchvatná :-) Střih na ní by mě velice zajímal ... ;-) Sluší ti to, Mirka.

    OdpovědětVymazat
  18. Na takové hnidopichy se vys... vykašli.
    Dokud nejsi samej ďolíček, nikde ti nic nevisí a nevypadáš jak seschlá švestka, očividně ani jeden problém nemáš, nelámej si hlavu s délkou sukně. Vsadím se, že nejsem jediná, kdo otevřel hubu, když zjistil, že máš třicítku za sebou, hádala bych ti maximálně okolo pětadvaceti.
    Navíc, pokaždé jsi oblečená velmi slušivě a nikde ti nic nečouhá. Pořád jsem uchvácená sukní od maminky, maminky to umí stejně nejlíp.
    Jak už jsem jednou řekla, tobě prostě bude slušet i ten kastrol!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuju, docela jsem se Tvým komentářem i v dobrém pobavila :), no jestli mi někde něco visí, nevim nevim,ale určitě to taky přijde :D, gravitace je neuprosná mrcha :D.....

      Vymazat
    2. Třicítka ještě není tak závratný věk na to, aby ses musela začít omezovat a stejně... prsa u kolen čekaj na každou z nás. :D

      Vymazat
    3. Gravitace začíná působit až po čtyřicítce, takže máš ještě čas:-)

      Vymazat
  19. Ahoj, všechny modely se mi strašně líbí, ale nejvíc ta sukně šitá od maminky! Je naprosto boží, jak barva, tak střih :) Bylo by super, kdybys nachystala článek se střihem, jak sukni ušít :) Pěkný den :)) Nikol

    OdpovědětVymazat
  20. Aj ja by som si prosila vidieť strih tej sukničky od maminky, podarená je veľmi :)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc vám děkuji za milé komentáře, určitě ten článek s návodem a střihem na sukni připravím :)!

    OdpovědětVymazat
  22. Tak k těm mini sukním.. Ty máš podle mě skvělou postavu a můžeš si ty sukně dovolit, nevidím celulitidu ( ikdyž tu bych já vůbec neřešila u nikoho ), strie ani nic. Potkávám mladý holky, cca 15-20 let, nacpané do mini s 90kilama.. :)
    Samozřejmě ti to moc sluší, jako vždy :D

    OdpovědětVymazat
  23. Líbí se mi boty u outfitu č. 1 a ta kolová sukně. Jinak mám na tobě radši barevnější kombinace oblečení (neonky a tak) :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  24. Ten první outfit je podle mě nejhezčí a rozhodně máš na všechny tyto sukně věk ;) A ještě dlouho je určitě budeš moct nosit :) Moc se mi ale nelíbí ten třetí, nevím, čím to je. S tím sáčkem je to ale lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, je to vše úžasné , opravdu :) Ta sukně od maminky je prostě dokonalá :) Takže hlasuju pro návod , jak ji ušít :)

    OdpovědětVymazat
  26. ta druhá sukně je nejlepší! :)
    ta první sukně je podle mě ošklivá, ale každý jsme nějaké, že :)

    OdpovědětVymazat
  27. Jéé my máme stejné sako:))
    Moc se mi líbí ta sukýnka co ti šila maminka, je strašně roztomilá:)
    A líbí se mi všechny kombinace, sluší ti to:)
    A bouřek si tam užijete dost, to znám, jezdíme do té oblasti pod stan:D

    OdpovědětVymazat
  28. Rozhodně dvojka a u třetí sáčko a sukně, jů :) A ty si mini můžeš dovolit, proč ne!

    OdpovědětVymazat
  29. Ta sukně od tvojí mamky je nejskvělejší!!

    Btw, byla jsi ve Floriánovi?

    OdpovědětVymazat
  30. Ta sukně od maminky, to je prostě bomba! Strašně ti sekne :)

    OdpovědětVymazat
  31. Myslím, že pokud na to máš tělo, tak klidně minisukně můžeš nosit kdykoli. A ty na to tělo máš a neuvěřitelně ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Sukně od maminky je opravdu úžasná! Moc ti to v ní sluší :)

    OdpovědětVymazat
  33. Mě se asi nejvíce líbí teb třetí outfit :)

    OdpovědětVymazat
  34. ty sukně od maminky je krásná :) na mini máš nohy, takže bych ani věk neřešila (a vypadá mladší :D) všechny outfity se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten první ourfit mě vůbec neoslovil, přidal ti na věku. Ten druhý stou modrou sukýnkou je nádhernej, sukýnka je sama o sobě vážně krásná.

    OdpovědětVymazat
  36. moc Ti sluší všechno, ale ta kolová sukně je nej ♥

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ti to sluší a sukně u dvojky a trojky nemají chybu :) Máš moc šikovnou maminku :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ta modrá sukně je krásná, úplně k tobě pasuje. A celkově se mi asi nejvíc líbí třetí outfit, hlavně teda s tím sakem je to super.

    OdpovědětVymazat
  39. krásný chtělo by to nějké video třeba natočit jak probíhá tvůj den

    OdpovědětVymazat
  40. líbí se mě všechny outfity hezky si vyřešila to tílko v sukni

    OdpovědětVymazat
  41. Mně se líbí trojka :) Tu bych klidně i oblékla :) Jednička je hezká,sukně se mi líbí, ale já jsem víc na romantické outfity. U dvojky by mi více sedělo triko s jemnou hladkou texturou, ne takhle členité. A musím říct, že máš oooopravdu moc hezké nohy :)

    OdpovědětVymazat
  42. Líbí se mi všechny tři outfity :-) Ale nejvíc u mě boduje sukýnka od maminky, je boží :-) Jinak si nemůžu pomoct, ale tohle jednoduché líčení jako na poslední fotce se mi na tobě líbí ze všeho nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Líbí se mi všechny tři outfity :-) Ale nejvíc u mě boduje sukýnka od maminky, je boží :-) Jinak si nemůžu pomoct, ale tohle jednoduché líčení jako na poslední fotce se mi na tobě líbí ze všeho nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak nekdo si mini sukne muze dovolit klido pido i v 50ti, kdyz na to ma postavu a ma pekne nohy...a i kdyby ne, co je komu do toho co clovek nosi...hlavne, ze se v tom citi pohodlne. Me je treba 25, nohy mam sileny, mam takovou tu prusvitnou bledou plet, zily vsude jak bludiste, stihle dlouhe nohy take zrovna nemam a mini sukne nosim stejne, preci se ve vedrech nebudu pect v jeansach :-) Ty mas postavicku jak 12ti leta holcicka, takze bych se delkou sukne opravdu nestresovala ;-) Nejvic se mi libi outfit cislo 2, sukne od maminky, ta k tobe pasuje a mimo jine se mi hrozne libis v rozpustenych vlasech ;-) A fakt je Ti 30 let? Neskutecny!!!! Neverim!!! ;-) Monika

    OdpovědětVymazat
  45. Petí, valím oči jako puk, vzhledem k tomu, jak ve svém věku vypadáš skvostně :) Téměř všechno ti náramně sluší, jsi šik a tvým nápadům se meze nekladou :) Jen se dovolím neslušně optat na takovou osobní otázku, zda-li máš v plánu třeba nějakou princeznu nebo princátko se svým manželem :) Fotky nebo videa s mimčem by jistě ještě víc přidaly na originalitě této stránky a bylo by to podle mě naprosto krásné:D Neber to nijak zle, nezlob se za tento dotaz. Přeji hodně úspěchů jak s blogem, s prací, tak v osobním životě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už Petra psala i jednou říkala v odpovídacím videu...
      Jen pro info.
      Aneta

      Vymazat
    2. Tak se zeptala no :) Člověk nemusí mít prošacovaný každý video do detailu :)

      Vymazat
    3. Ahoj Domčo, určitě se nezlobím, jen nechci takhle soukromé věci rozebírat veřejně na blogu, nicméně mohu říct, že tyto věci necháváme přirozeně plynout a zbytečně je neřešíme a neplánujeme, co přijde, to přijde :), hezký den.

      Vymazat
  46. Všechny tři se mi opět líbí :) líbí se mi jak to umíš zkombinovat :)M.

    OdpovědětVymazat
  47. Petí, valim oči jako puk, vzhledem k tomu, jak ve svém věku vypadáš skvostně :) Téměř většina věcí ti náramně sluší, jsi šik a tvé fantazii a nápadům se meze nekladou :) Proto mi dovol se neslušně optat, zda-li máš v plánu nějakou princeznu nebo princátko se svým manželem :) Myslím, že outfity malého drobečka by potěšily ne jednu dušičku :D To byl samozřejmě vtip :) Nezlob se za tento dotaz. Přeji hodně úspěchů jak s blogem, prací či v osobním životě!:)

    OdpovědětVymazat
  48. já si myslím, že to, že ženský po třicítce musí nosit delší sukně vymyslely ženský, který na to spíš neměly postavu, tak aby to nějak odůvodnily :D

    kolový sukýnky mám strašně ráda, ale myslím že stačí, když si slečny koupí třeba Burdu, kde najdou střih i popis, tahle sukně není vůbec těžká :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Petro.Tak tohle se ti všechno moc povedlo a moc ti to sluší.No a ohledně délky sukní,opravdu máš ještě hoooooodně času na delší.Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  50. Všechny outfity jsou krásné :) U třetího outfitu máš krásný účes. Taky mám sukni, která má vzadu zip po celé délce, takže můžu zvolit jak dlouhý rozparek chci :) Vůbec neřeš kolik ti je let, máš super postavičku :)

    OdpovědětVymazat
  51. Líbí se mi všechny tři kombinace, zvlášť 2. a 3. protože ty sukně jsou nejvíc úžasné♥ :) A ty se svými nohami by sis mohla dovolit klidně kratší :)

    OdpovědětVymazat
  52. Péťo, prosím prosím, strašně moc bych si přála video, kde tvá maminka bude popisovat, jak ušila takovou nádhernou sukničku!
    Jinak ti strašně moc sluší! (úplně všude, vždycky a ve všem, to snad ani neni možný už :D)
    Nel

    OdpovědětVymazat
  53. Střih sukně prosím!! ;)
    Jinak máš moc hezký nohy na to, abys je schovávala pod nějakou megadlouhou sukní ;) Krátké sukně ti moc sluší a že je ti třicet? No a co! Krásnej věk!

    OdpovědětVymazat
  54. Tá sukňa je nádhernáá. Prosím, dala by si tu strih, ako by sa dala ušiť? Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
  55. Ou! :o tak ten 1. je úžasnej!;)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peto,vim ze uz jsi to nekam psala,a ja blbka jsem si neopsala tu adresu,a ted nevim kde to dohledat..napsala bys mi prosim jeste jednou,kde se da sehnat ten peknej retizek se jmenem?moc dekuju!!!Julie:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám ho z www.mynamenecklace.com, je to hned na začátku článku ;), hezký den :).

      Vymazat
  57. krásné outfity! moc se mi líbí ty 1. boty! :)

    OdpovědětVymazat
  58. nejvíc se mi líbí ten první outfit, ten celý a pak ta sukně na druhém, vyřiď mamince, že je moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  59. nádhera nádhera, všechno se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj moc pěkné outfity, ale chybý mi u tebe taková ta sexy ženskost, boky, prsa a pod. Působíš na mě tak trochu nemocna nebo tak mdle. Promin, nemyslím to ale vůbec špatně :-)) Jen se mi libí ženské s trouchou sexy tvarů jako každému chlapovi ;) Jsi moc kostnatá (hubená) a dělá ti to propadliny i v obličeji a celkově propadliny dělají člověka starší. Kdyby jsi pár kilo přibrala tak budeš fakt kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  61. střih na sukni by byl super !! :)

    OdpovědětVymazat
  62. Mini mě na tobě nepohoršuje, to spíš na holkách s postavou ne na mini :D případně na starých (opravdu starých, ne 30ti letých :D).. :) Prostě když na to máš postavu, což máš, není důvod mini nenosit :)

    Kolová sukně je báječná, líbí se mi i ta barva.. :)

    A super je i ten drdol :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Peti,

    první outfit není můj šálek kávy, ale boty jsou hezké. Druhý (bez saka) a třetí outfit je super!! Strašně se mi líbí ten copánek a ty béžové boty:) Vůběc všechny boty, co jsem zatím u tebe viděla, se mi moc líbí!:)

    Měla bych ještě dotaz trochu mimo mísu:) - nevíš, kde by se v Praze daly sehnat podprsenky Lormar? Podprsenky z netu bez vyzkoušení u mě fakt nehrozí...:)

    Díky moc!

    PS: Jsi pro mě super odragování. Zejména teď, když píšu diplomku:) A pak ještě 5 týdnů učení na státnice - to ti budu hodně zvedat návštěvnost stránek:))

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, moc děkuji a držím palce a jsem ráda, že tě to tu baví :)! Jinak co se týče podprsenek, podle mě mají Lormar v každém druhém spodním prádle, určitě na Pavláku v té pasáži, tam jsem dříve hodně chodívala,ale nevím,jak ted.....ale podle mě musí mít skoro všude.....

      Vymazat
  64. Líbí se mi sukně od maminky a outfit č.3. A ohledně mini sukně...klidně ji nos, sluší ti to a máš na to figuru ;-)

    OdpovědětVymazat
  65. Sice nic z toho není přesně můj styl, tak se mi moc líbí třetí sukně. A vůbec všechno je celkem povedené, věk je v tomhle sice důležitej, ale dokud na těch třicet nevypadáš, tak proč nenosit minisukni. Postavu máš lepší než většina 17 letých holek, takže vůbec nic proti ;-) A návod na kolovou sukni rozhodně ocením, v jiném barevném provedení bych ji možná i zkusila...

    OdpovědětVymazat
  66. chceme střih, chceme střih, chceme střih!

    OdpovědětVymazat
  67. Ahuj :), taky si myslím, že když je někomu 30, neznamená to, že nesmí nosit mini, když na to má postavu, tak proč ne :) (a tu ty samozdřejmě nepostrádáš). Jinak všechny sukýnky jsou úžasné, nejhezčí je asi ta bledě modrá s bílými puňtíky, taky bych takou chtěla :). Jinak díky za supr nádapy papa :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ta sukně od maminky je naprosto dokonalá! Prosím, prosím, udělej nám post se střihem!

    OdpovědětVymazat
  69. Ahuj ten návod na tu 1. sukni, by byl fajn :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj,moc ti to sluší a ta kolová sukně, jéjé :d, ten návod proosímm :))))

    OdpovědětVymazat
  71. Stráááášně ti to sluší. A ta šitá sukně je nádherná, určitě bych ocenila článek se střihem sukýnky ;)

    OdpovědětVymazat
  72. Všechny outfity jsou moc hezké, ale suveréně u mě vede dvojka. Ta sukně od maminky je nádherná a uchvátily mě i boty. A nemyslím, že věk člověka limituje v tom, co může nosit. Spíš si myslím, že více limitující je postava. A třicítka určitě není věk, aby jsi nemohla nosit mini. Moje mamina je nosila i ve 40, měla na to postavu, navíc jí nikdo 40 nehádal, tak proč ne. :)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj holky,
    víte jak Petra tady představovala svoji sbírku od Nyx? Tak nemusíte objednávat ze zahraničí, ale z českýho webu - http://www.kosmetika-usa.cz/. Doporučuji je tam dobrý výběr. Snad jsem někomu pomohla :).

    OdpovědětVymazat
  74. Moc se mi líbí ta kolová sukně, je nádherná a ty jsi v ní taková dívčí :)

    A chválím účes se zapletenou ofinkou a drdolem nahoru, tím se určitě nechám inspirovat na koupaliště.

    OdpovědětVymazat
  75. Tak to jsou moc krásné outfity! :)
    A když máš tak krásnou postavu, tak proč nenosit krátké sukně? Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  76. Ta druhá sukně je bombastická.. :) Mamka mi ušila v podobném stylu, černou, a jsou to vlastně šaty s flitry na živůtku do tanečních. A musím říct, že je to vážně pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  77. Takže Peťo asi takhle :-) Dokud budeš mít postavu lepší než kdejaká ,,patnáctka" nos to! Proč taky ne... Divné mi to příjde u 60 letých babek se scvrklou kůží kterým to ještě nedošlo, že už je to trapné takhle chodit. Ty zaprvé nejsi stará (30 není žádný věk... :-) a za druhé se opravdu nemáš za co stydět. Myslím, že většina slečen,paní či dam co tě vidí jen tiše závidí... :-) L.

    OdpovědětVymazat
  78. Budu se opakovat. Tvůj styl oblékání se mi líbí. Ta sukně od maminky je moc krásná a střih a postup ušití bych uvítala. A k délce sukní rozhodně výhrady nemám, v práci mám kolegyni, které je už skoro padesát a nosí stejně krátké sukně a rozhodně se nikdo nepohoršuje, spíš naopak se leckterý chlap na matrice za ní ohlédne, protože má nožky jako vysoustružené. :)

    OdpovědětVymazat
  79. Máš krasnou postavu takže kašli na nějaké zavistivé slečny,ketere tvrdí že je nemáš nosit.Naopak máš krásnou postavu takže smele do kratkých sukní.Libí se mi an tobe jak pestré barvy tak třeba i něco jako tadytohle.A ta sukne od mamiky je krásná,nějakou takovou bych také chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  80. Všechno je moc hezké, a určitě chceme vědět jak se suknička šije:) je krásná!Máš šikovnou maminku :)

    OdpovědětVymazat
  81. Peti, ty se svou postavou si takové sukně určitě můžeš dovolit. Plno o desetiletí mladších slečen by jsi strčila do kapsy. Nejvíc se mi líbí první a druhý outfit.

    OdpovědětVymazat
  82. Podle mého názoru vůbec nejde o věk, ale o to, jak se kdo cítí. A hlavně, kdybych měla tak krásné nohy jako ty, tak je i ve 40 klidně ukazuju!! Takže to vůbec neřeš :-)...

    OdpovědětVymazat
  83. báječný, líbí se mi všechny outfity a moc Ti sluší, 30 podle mě život nekončí a můžeš si nosit to, co chceš. ostatně s tak super postavou je to ještě snažší. :)) ta kolová sukně je bezva, prosím o střih na ní. :))

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj,

    jednička nějak není moje káva.
    Dvojka se mi líbí! Osobně preferuji delší sukně, aspon do půlky stehen, ale je moc hezká. Sice bych se s ní asi bála, že mi foukne vítr a odhalí mi půlku zadku jako máš na té rozevláté fotce, ale na nějaký romantický vikend s miláčkem se to přežije a třeba to miláček i ocení, že:-)
    U trojky bych asi vyměnila bud tílko nebo podprsenku. Nějak to k sobě neladí. A nebo aspon přehodit svetřík, aby ty záda nebyla vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! Ve videu z Novy si hrdě říká stylistka, přitom nerespektuje základní pravidlo, že pod tenká ramínka se nosí podprsenka bez ramínek!!! Ve všech outfitech je musí ukazovat, hlavně v tom s černým tílkem. To se dá omluvit u 15leté holky, ne u (rádoby) stylistky.

      Vymazat
    2. ano, s tou podprsenkou souhlas, vylezla jsem s auta a manžel mě na to neupozornil, když fotil, škoda, no, chlapi tohle neřeší, taky mě to na té fotce štve....

      Vymazat
    3. anonyme 13:17 příště prosím ještě více vykřičníků a zakomplexovaných výroků, díky ;), jinak černá podprsenka po černé tílko, vážně v tom nevidím problém, na tu druhou jsem upozornila sama, ale to je chyba fotky, kdybych věděla, že tě to tak rozparádí, tak jsem ji sem nemusela dávat :D....

      Vymazat
  85. Peťulko, všechny modely jsou moc hezké.. :) Ten sřih sukně by nebyl špatný. Už jen z toho důvodu, že jsem teď začala šít, tak bych ji ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  86. všetky tri outfity sú skvelé svieže ale sukňa od mamky hrá u mňa prim ! je parádna a robí ti sexy nohy a zadok :D

    OdpovědětVymazat
  87. Já si myslím, když je ti 30 fráze ''mému věku'' to nesedí)) a hlavně takovou postavu musí závidět velké množství holek

    OdpovědětVymazat
  88. tentokrát se mi líbí všechno!
    a co se týče mini, nevidím důvod, proč ji přestat nosit kvůli věku, vždyť je to jen číslo, je jen třeba zvážitt, zda na to má člověk postavu, což u tebe rozhodně není problém.
    Malé kytičky ve vlasech se mi líbí víc, než ty velké, co jinak nosíváš.

    OdpovědětVymazat
  89. Všechny outfity jsou moc pěkné a na každém bych si vybrala něco, co se mi opravdu zalíbilo..., ale nejvíc pro mě vede outfit číslo tři...:)

    OdpovědětVymazat
  90. Tak to se fakt povedlo! Moc pěkné! Hlavně sukně č.3 mě okouzlila :)

    OdpovědětVymazat
  91. Ja take prosim o navod na usiti sukne. Je nadherna :)

    OdpovědětVymazat
  92. Podle mě vede první outfit:) A maminka je moc šikovná
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  93. Druhý a třetí model - prostě nádhera!!! Střih té kostkované sukně Ti velice sluší, máš krásnou postavu, takže Ti ta sukně zdůrazní vosí pas a dlouhé nohy. Jen ten první model mě příliš neoslovil, chybí mi v něm výraznější prvek.

    OdpovědětVymazat
  94. Všechny tři outfity jsou perfektní, avšak ten první u mě vítězí na celé čáře - ta sukně je suprová. Jinak máš strašně šikovnou maminku, ta sukně se jí povedla :)

    OdpovědětVymazat
  95. všechny modely jsou krásné sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  96. všechny modely jsou krásné

    OdpovědětVymazat
  97. Ta sukně od mamky je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  98. Proč nenosit krátký sukně, když na to máš postavu. Na věku přece vůbec nezáleží a zrovna ty na svůj věk ani nevypadáš :)

    OdpovědětVymazat
  99. Krásná sukýnka od mamky! I ta květovaná, jen se ukaž, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  100. Krásná sukýnka od mamky! I ta květovaná, jen se ukaž, jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  101. Sukně od tvojí maminky je naprsoto užasna!chci článek jak ji ušít-prosím!

    OdpovědětVymazat
  102. Krátké sukně ti moc sluší, máš do nich ideální postavu :)a taky bych byla moc ráda za článek se střihem, takovou sukni sháním už dlouho, a bohužel jsem nepotkala ani žádný pěkný střih (natož přímo sukni :D ):(

    OdpovědětVymazat
  103. kočka speciál!!!

    vacantfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  104. Ani nedokážu vybrat, která ti sluší víc :)

    OdpovědětVymazat
  105. Petruško, neuvěřitelně Ti to sluší :) jsi vyloženě sukňový tip! mamince se ta sukýnka moc povedla.

    OdpovědětVymazat
  106. Nemaluj si ten dolní ret větší, než ho máš, fakt vypadáš jako klaun nebo transka, nechej si poradit, vždyť máš pěkný tvar rtů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si ho ale větší nemaluju, já ho větší v reálu mám, tedy bych si ho naopak musela zmenšovat ;)

      Vymazat
  107. 30 neni zadny vek, tak proc se halit do dlouhych sukni, kdyz mas krasnou postavu! A take se uz tesim na strih na kolovou sukni :)

    OdpovědětVymazat
  108. Sukně ti sluší všechny tři, jsou pěkné. Mně se nejvíc líbí ta kolová modrá.

    OdpovědětVymazat
  109. Sukni z HM mám taky, ale v černym. Tobě ale sluší mnohem víc, máš krásný nohy (a ještě ty podpatky k tomu.. mmm). Sukně od maminky je povedená! Moc tě prosím, udělej nějakej DIY tutorial :)

    OdpovědětVymazat
  110. nemyslím si, že 30 by byl nějak vysoký věk, aby sis nemohla dovolit krátké sukně, ještě k tomu s tak pěknou postavou :) v padesáti by to už bylo něco jiného...:D

    OdpovědětVymazat
  111. Uvažovala jsi o koupi podprsenky bez ramínek? Ve tvé velikosti by to neměl být problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám ji,ale nerada nosím pod tílka s ramínky, cítím se jistěji, když má podpsenka i ramínka :)....

      Vymazat
  112. Ááá, tu sukni na OOTD 2 musím mít! :D šikovná maminka, takže můžeš připravovat post se střihem, abych si ji taky mohla vyrobit :)

    OdpovědětVymazat
  113. Ta sukně od maminky je skvělá! :) Když připravíš článek s návodem, budu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  114. Peťo, nechtěla bys prozradit kolik měříš v pase. V té kolové sukni máš neuvěřitelně štíhlý pas, ani si netroufám říct kolik můžeš měřit. Max. 50 cm bych řekla :-)
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  115. Tyjo, nemá manžel brokovnici na odhánění davů nápadníků? :)
    Mě tedy naprosto nepřijde, že by to, co nosíš bylo nevhodný. Jsi hezky štíhlá a navíc vypadáš mladší, věk je jen číslo a navíc 30? Co to je? Kdyby ti bylo 50, tak neřeknu :)

    OdpovědětVymazat
  116. ta sukně je úžasná, maminka je šikovná .)

    OdpovědětVymazat
  117. Ta kolová sukně je přešitá ze svatebek? Jestli jo, tak je to škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdepak není, právě ze svatebních šatů mi plno látky zbylo,tak je to z toho zbytku :)

      Vymazat
  118. Moc se mi líbí ta modrá kolová sukně a hezky ti sedí.
    -Audrey
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  119. Peti, ta modra suknicka od maminky je uzasna...rozhodne by si mala pripravit clanok s navodom, ako ju usit :)

    OdpovědětVymazat
  120. všechny ty kombinace jsou úžasné...a ta sukně je moc krásná..:) máš prostě vkus... Zuzy

    OdpovědětVymazat
  121. na té poslední fotce ti to sluší o moc víc když si méně namalovaná ;)

    pěkné outfity

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj Peti prosím, kdy bude ten návod na tu sukničku šitou od maminky :)? Už se na ní prostě nemůžu dočkat :D.

    OdpovědětVymazat
  123. Všechny sukně sou moc hezký!:)
    A outfity se moc povedly to tílko z Takka mám v šedivé taky:)

    OdpovědětVymazat
  124. Ta sukně od maminky je BOŽÍ! :) Škoda, že se v týhle době, kdy je na každým metru HM se spoustou hadrů, zapomíná na takový krásný a originální kousky jako je ta sukně od maminky :) Peti, chtěla jsem se Tě zeptat, kde u vietnamců nakupuješ. Já jsem vzdala chození k nim, nikdy tam nic hezkýho nenajdu a to sako má krásnej střih a mojí oblíbenou barvu :)
    Děkuju Kristýna

    OdpovědětVymazat
  125. Super kombinace, ten poslední outfit je naprosto super, krásně sladěný a moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  126. Moc vám všem děkuji za takovou hromadu komentářů, opravdu mne moc potěšily a pokusím se co nejdříve udělat návod na tu sukni, bud formou videa s mamkou nebo alespon jako článek :), krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se budeme moc těšit! :)

      Vymazat
    2. Ahoj, zbožňuju tvé články, recenze a videa ani tentokrát si mě nezklamala :). Vím, že se to k tomutu tématu nehodí a nemá to s ním nic společného, ale prosím Tě, nemohla by si napsat nebo natočit krátké povídání o trhání obočí a o tom, jak o obočí pečovat? Chtěla bych si vytrhat obočí a nevím jak a do jakého tvaru. Díky za ochotu :)

      Vymazat
  127. Peťo ty tvé sukně a celkově tvůj styl je tak přirozeně nádherný! Moc ti sluší ! Máš krásnou postavu a všechno ti náramně padne, takže nádhera :)!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  128. Krásné a stylové, moc se mi líbí tvoje outfity, těším se na další :-)Z.

    OdpovědětVymazat
  129. Moc ráda bych ten střih na sukni :)) Je dokonalá! :-) Přesně taková, jakou hledám ;-)

    OdpovědětVymazat
  130. Myslím, že nohy a postavu máš ok, tak proč bys nemohla chodit v takovéhle délce. Spíš závidím tu schopnost v tom chodit a taky sedět (teda pokud to umíš). Já se to doteď nenaučila...no a taky bych uvítala článek se střihem...

    OdpovědětVymazat
  131. Ta sukně je úžasná :) Doufám, že sem brzy dáš její střih. Moje mamina je totiž dámská krejčová, takže jí zaúkoluju ušít mi tuto sukni :)

    OdpovědětVymazat
  132. Zdravím, zajímalo by mě, kdy tu už konečně bude ten návod na tu kolovou sukni, myslím, že až se tak stane, tak bude prosinec!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  133. Sukně od maminky je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  134. Ahoj, krásné outfity skvěle se to k tobě hodí :) Ta sukně od maminky je krásná a určitě bych video brala všemi deseti :D Moje babička taky ráda šije a tak různě takže by jsem to s ní i zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  135. Jses moc krasna, vubec na tricet nevypadas! netipovala bych ti vic nez tak 23..
    mas super postavu, tak ty sukne urcite nos, slusi ti!:)) outfity jsou moc zajimavy, a jestli bude strih na tu sukni, urcite ji vyzkousim usit:)

    OdpovědětVymazat
  136. Opravdu úžasný, velice se mi líbí, že oblečení není nijak drahý, že klidně nakupuješ u vietnamců. A musím říct, že sice líčení a tak to mě moc nebere, ale tvůj styl v oblečení je úžasný. Opravdu bomba!

    OdpovědětVymazat
  137. Ošklivej plochej zadek...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!