BB krémy porovnání a recenze Skin 79, Missha, Garnier, Regina - video (Diamond Pearl, Prestige, Perfect cover, Super+ VIP gold, Hot pink, Missha Signature real)

by - 30 července

Příjemné pondělí,

včera jsem vám slíbila nové video o BB krémech, které vám právě teď přináším. Zdálo se mi praktičtější, než psaný článek, protože by byl moc zdlouhavý a asi by vás nebavilo ho číst. I video je sice delší, ale myslím, že odstíny a krytí BB krémů je tam vidět velice věrně, tak doufám, že se vám tahle videorecenze bude líbit a že mi dáte vědět, jak jste na tom s BB vy :)......


P.S. moc vám děkuji za vaše komentáře a přízeň, na jejich vyřízení se vrhnu odpoledne ;)

You May Also Like

105 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Veronico, děkuji moc, koukám, jak rychle jsi vidfeo zhlédla, když má 20 min. a od jeho zveřejnění po Tvůj komentář uběhly 3 minuty ;)

      Vymazat
    2. Dobře ty :D
      Já používám jedině misshu, i když mám zálusk i na něco jiného.
      Určitě ti to ve všech videích hrozně sluší, jen si nemůžu odpustit takový rýpalský kousek. Podle mě jsi mohla trošku ubrat s dolní linkou, ale to už je jen detail, jde snad o to, co tam říkáš :D.

      Vymazat
    3. Dylan, děkuju, jinak souhlas, to líčení je z minulého videa Líčení podle Kate Middleton, proto ty linky, běžně je nenosím ;)

      Vymazat
    4. Takze slecna Veronica vsude komentuje jen aby se zverejnila, to je fakt smutny tohle!!! Nechapu proc to ty holky delaji, snad blog by mely psat pokud je to bavi a na to neni potreba tisice ctenaru. Timhle stylem verne ctenare stejne neziskaji... Tvuj blog je Petro pravem jeden z nejoblibenejsich v CR!

      Vymazat
    5. komentář snad jen tehdy, pokud k tomu má člověk co říci a né jen tak něco plácat a ještě k tomu lézt někomu do zadku ...

      Vymazat
    6. a mně se ta černa linka spodni na tobě líbí, pěkně ti koresponduje s barvou očí, sice se tak sama nelíčím, ale tady se mi opravdu líbíš!

      Vymazat
    7. :-D :-D :-D Dobrej stěr Petro! :-D

      Vymazat
    8. héééj to ne :D :D :D :D
      jo a konečně si někdo všim, že to dělá všude :D

      Vymazat
    9. Tak já nevím, ale video bylo uveřejněno už dříve na youtube, tak možná ho viděla slečna Veronika tam, já nevím, že musíte neustále do někoho rýpat:-(

      Vymazat
  2. A nevidela jsi uz nekde u nas BB krem od L´OREAL? Je to novinka, ale zatim ho maji jen v zahranici :( BB kremy jsou super vec. Hlavne v lete je uprednostnuji. Mne nejvic vyhovuje broskvovy projasnujici krem Very Me z Oriflame.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel neviděla,ale také se na něj těším, už jsem i přemýšlela, že ho objednám z netu,ale zatím mám zásobu těch ostatních, takže vyčkávám :)....ale psala o něm Mia, mrkni k ní: http://kissbookbymia.blogspot.cz/2012/06/kosmetika-z-usa-loreal-bb-cream-nude.html

      Vymazat
    2. to vim, ze o nem mela recenzi a pochvalovala si ho :) Taky dela i REvlon nejaky......Tak jedine koupit z netu bez zkouseni :/

      Vymazat
    3. a taky me desne zaujal ten "chytry makeup" od REvlonu :-) u ktereho si muze clovek nastavit odstin, takze si nemusi kupovat jiny makeup na leto, kdy je opaleny a jiny na zimu!

      Vymazat
    4. na mě působí tyhle věcičky, kde si člověk může namíchat odstín taky jako magnet, viděla jsem i takové samoopalováky a je to fajn nápad....:),ale zatím jsem nezkoušela

      Vymazat
  3. Ja si s tim Garnierem mazu alespon dekolt, je ho totiz docela dost a na oblicej jsem ho pouzila jednou. :)
    Jeanny

    OdpovědětVymazat
  4. Jaký je vlastně rozdíl mezi BB krémy a běžnými make-upy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. google.com ???

      Vymazat
    2. makeupy mají většinou jen jednu funkci, musí se použít krém, popř. báze nebo krém se SPF, zatím co BB je vše v jednom, měl by sjednotit, pečovat, projasnit a chránit pleť...

      Vymazat
  5. Petí, opět super video :)

    Hodně mě lákal Skin 79, ale po tvém videu asi sáhnu po Misshe :) A také bych si ráda pořídila ten od Lorealu (viděla jsem ho u Mii) ;)

    OdpovědětVymazat
  6. jen co můžu říct - to lesknutí se po BB je celkem normální díky jejich vysokému SPF - tedy aspoň jsem to tak četla v jednom článku a myslím si, že to i celkem dává smysl. takže určitě není pravda, že by nebyl třeba pro smíšenou pleť, jako mám já, protože jsem už zkoušela dva od SKIN79 a sedí mi skvěle, neroztékají se na mě, vypadají přirozeně.. hold je jen povinností si obličej přepudrovat, pokud není člověk fanda lesklého obličeje. i když musím říct že ty co jsem měla já vypadaly i bez pudru celkem hezky.

    já si teď chci pořídit ten hot pink super plus, ten mě strašně nadchnul, měla jsem doma několik vzorečků a je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám Skin79, pleť mám smíšenou (mastný jen nos :-D) a právě se mi líbí, že se na mě trochu leskne, pudrem bych to nikdy nezazdila. :-) M.B.

      Vymazat
    2. tak to je super, že to funguje i na mastnou pleť, to já nemohu posoudit,ale zdálo se mi, že mastná se po tom musí lesknout dost, když se po nich leskne i moje sušší,ale je fakt, že já dávám pod BB klasicky nejdřív pečující krém a pak až BB, když se pletový krém nedá,tak ten lesk asi nebude tolik....resp. BB nanáším tak minimálně půl hodiny po nanesení pečujícího,ale stejně, používám poměrně mastné krémy.

      Vymazat
  7. Skvělý video, moc mi pomohlo, já mám zálusk na ten hot pink, myslím, že on má mít funkci bělící, proto ten odstín. Pro mi bude v zimě myslím tak akorát :)
    Jinak už šíleně dlouho ti chci napsat a zeptat se, jestli neuděláš video, nebo jen tady neodpovíš na to, co mě strašně zajímá - jaký je tvůj postoj k vaření, jestli vaříš často, ráda, dobře, jestli pečeš a co ráda děláš. Hrozně by mě to zajímalo :) A jinak tohle líčení mi tvrdé nepřijde, myslim si že máš dost velké oči na to, aby sis to mohla dovolit.. Já se svýma docela malýma očima jsem ho nosila když mi bylo asi 13 a vypadala jsem..no, vtipně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jo to je fakt, mají bělící funkci, to jsem zapomněla říct a je to dost podstatné,je to na nich napsáno :). Jinak co se týče dotazu, velice zajímavý námět na video,nevím ale jestli by to bavilo více lidí,jestli se to tématicky hodí.....ale vařím a peču běžně a docela dost, vařím tak obden, o víkendu každý den a tak jednou týdně něco upeču, někdy dvakrát, jindy zas třeba nestíhám a tak nepečeu třeba 14 dnů - 3 týdny, podle toho,jak mám čas a jak a na co máme s manželem chuť, nebo jestli přijde nějaká návštěva :). Nejraději peču rychlé koláče na plech, takové to hrnkové těsto, do toho ovoce, tvaroh atd, stejně i bábovku....a co se týče vaření, často dělám omáčky, protože manžel je má rád :) a ovocné tvarohové knedlíky :), no uměla bych se asi rozepsat a rozpovídat :)....

      Vymazat
    2. Mně by se také takové videjko líbilo ;)

      Vymazat
    3. A nejsou v těch knedlíkách kousky laku, co ti třeba odpadávají? Nemyslím to špatně. Mě jednou přítel viděl jak hnětu těsto s rudě nalakovanýma nehtama a pak to nechtěl jíst :-D No měl pravdu, když něco vařím a mám nalakované nehty snažím se používat víc nástroje, než když nemám, to hnětu vše rukama. S lakem, který se může odloupávat a končit v jídle mi to přijde nehygienické. Prostě moc se to neslučuje. O tom vaření by to určitě byl dobrý námět.
      Aneta

      Vymazat
    4. Peti, tak to by me taky zajimalo, pridavam se k Zuzce! Video se mi moc libi a zase vypadas nadherne! Ja mam BB od Estee Lauder 01 Light a jsem s nim velice spokojena. Mam sussi plet a taky uz mi bylo 30 let. :-)

      Vymazat
    5. AHoj peti, video o vaření by bylo fajn! :)Anet

      Vymazat
  8. veľmi pekne spracované video o BB krémoch :) ja používam od Skin79 Hot Pink Super+ BB krém a som s ním veľmi spokojná. mám zmiešanú pleť, som dosť bledá a ten našedivelý podtón po nanesení na pleť vôbec nepozorujem, úplne sa mi prispôsobí. nezalieza do vrások, ani do pórov, vyzerá úplne prirodzene, pre mňa jednotka :) skúšala som aj VIP Gold, ale ten mi pleť vysušoval.. BB od Garnieru je kapitola sama o sebe, v tom svetlom odtieni som vyzerala ako indián, takže nikdy viac :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné video, nicméně má zkušenost BBčkem hot pink je diametrálně odlišná. Vysušoval mne, pleť po jeho nanesení nepříjemně pnula a byla supermatná(mám sušší pleť, smíšenou). Takže já za sebe bych ho sušší pleti nedoporučila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak prosím, asi je opravdu potřeba to zkusit na vlastní kůži, ty BB jsou záhada :)....

      Vymazat
  10. Velmi pekne Peti...vidiet, ze si si dala zalezat a porovnala si uz slusnu vzorku...ja BB krem vobec nepouzivam, mozno preto, ze teraz je okolo toho strasne halo a pouzivaju to vsetci, tak som neni este celkom presvedcena o tom, ze je to uplne must have - skor mi to pride, ze je to teraz in :) ked ta vlna pretrva, tak si mozno nejaky zabezpecim :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je škoda, že nedělají pro mastnou pleť. Jinak zase krásný video:)
    Marťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, asi to zkus i tak, protože holky tady píší, že mají jinou zkušenost, opravdu asi záleží co komu sedne, nebála bych se objednat vzorečky a uvidíš :)...

      Vymazat
    2. Ahojky :) v drogérce jsem si všimla, že Garnier má novej BB pro smíšenou a mastnou pleť ;-)

      Vymazat
  12. BB cream Diamond Pearl od Skin 79 - jak říkáš, že obsashuje nějaké třpytečky, tak to bude zřejmě, už podle toho názvu Diamond, nejspíš obsahovat diamantové "krystalky", nebo-li třpyt diamantu :)
    BB cream Super + Hot Pink - S tou až nemocnou "šedostí" souhlasím :D Pokud nejedeme na dovolenou nebo podobně, tak jsem, podobně jako ty, jako bledule :D až se mě jednou učitelka ve škole zeptala, jestli mi není špatně :D
    Jinak, co na závěr.. Pro mě asi žádný BB cream nebude, leda teda ten Perfect od Skin 79, protože se mi pleť leskne, i když ne nějak tragicky, ale leskne, tak teda nevím :D Chtěla jsem nějaký vyzkoušet, ale vzhledem k nově nabytým "vědomostem" si to asi ještě moc dobře promyslím :)
    Jinak super video, divím, se, že si měla tu přes 20 minut dlouhou trpělivost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, já bych to zas asi úplně nezavrhovala, přecejen každý to má trochu jinak a sendout ti to může, zusila bych nějaké vzorečky a uvidíš :).....

      Vymazat
    2. Mohu-li doporučit, pak The Oriental Perfect Cover BB cream od Skin 79. Mám vzteklou pleť, která si hned tak něco neoblíbí a reaguje po svém, ze spousty přípravků mi slzí oči (i když jsou to krémy bez parfemace), ale tenhle je skvělý. Pleť se po něm zcela určitě neleskne, pro hodně suchou kůži to chce trochu podklad, ale drží krásně celý den, počáteční bledý odstín se přizpůsobí. Balení 10 g je kupodivu dostačující na dlouhou dobu, používám téměř denně a vydrží neskutečně dlouho. První jsem koupila tady, v obchodě, který se specializuje na Skin 79, druhý trochu se strachem přes ebay (cenový rozdíl je 400,-- Kč), ale měla jsem šťastnou ruku a dostala originál. Takže tak, snad tohle psaní někomu se stejnými problémy pomůže.

      Vymazat
  13. Ahoj Péťo, moc hezké shrnutí a porovnání BB krémů. Já jsem téhle mánii také propadla, i když mám pleť smíšenou. Musím sice víckrát za den přepudrovat, ale i tak teď v létě používám BB krémy mnohem radši než hutné make-upy. Nejvíc mi sedí Perfect Cover od Misshy, také mám odstín 21 a jsem z něj opravdu nadšená. Krytí má opravdu velice slušné a přesto vypadá přirozeně. Signature Real od Misshy jsem také chtěla vyzkoušet, ale odradilo mě to složení. Je to šíleně dlouhý seznam, kterého jsem se docela zděsila. Možná zkusím někdy v budoucnu vzoreček. Krom těch BB krémů ze tvého videa mám ještě The Oriental Gold a The Oriental Gold Plus od Skin79, ty jsou moc fajn. Podtón spíš do růžova, což já zrovna moc nemusíme, ale přesvědčila jsem se u těch BB krémů, že se většinou po rozetření krásně barevně přizpůsobí pleti, takže mi sedí i tyto. Obsahují navíc krémovou tvářenku, což je fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc děkuji za další tipy, určitě objednám vzorečky ;)

      Vymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Super recenze :) Jsem si až na konci všimla, že to mělo 22 min., až mě to překvapilo, protože mi to vůbec tak dlouhý nepřipadalo :)
    Jinak na léto jsou BB krémy parádní. Jen ten Garnier byla teda tragédie, hlavně ta barva, ta mi opravdu nesedla.
    Ještě teda (nepamatuju si, že bys o tom někde mluvila), ale celkem by mě zajímala úprava obočí, protože to tvoje obdivuju při každým videu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, o obočí tu mám jen článek, protože já osobně s ním nic moc nedělám :).....roste mi takhle samo

      Vymazat
  16. Bezvadné video, tak se snad už odhodlám a půjdu do bb missha. mám taky právě problém s tím, že mě make-upy docela vysušují a to si myslím mám pleť tak nějak normální, ale občas se mi dělají šupinky.

    OdpovědětVymazat
  17. Ještě mě tak napadá, nemáte někdo srovnání BB missha signature a missha perfekt cover?

    OdpovědětVymazat
  18. zrovna před pár dny jsem objednávala ty od skin79, ale pěkně jsi mě nalákala na misshu, takže utíkam znovu na ebay :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, moc Ti děkuji za video. BB creamy mě zajímají už delší dobu, tohle bylo dost přínosné video. Mám pleť podobnou tvojí takže Missha je asi dobrou volbou. Jen Tě chci poprosit, jestli bys sem nedala přesný link na stránku na ebay, kde jsi koupila ty samply. Je jich tam tuny a nevím jaký si mám přesně vybrat a sem tak trochu počítačový analfabet. :) Právě teď jsem oslavila úspěch s tím, že jsem si založila na ebay účet. :D
    Děkuji Ti moc za videa a články.
    Tvá čtenářka Anaela

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mam ten od lorealu a jsem snim velice spokojena.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Petro.Asi před šesti roky jsem si do krému,který normálně používám,dala make-up a trochu rozjasňovacího krému a mám tak vlastně vše v jednom a to mně vyhovuje.BB krém mě zatím žádný barevně neoslovil,tohle mé čarování mně zatím vyhovuje.Je pravda,že už jsem ve věku,kdy pupínky nemám a jde mi spíše o sjednocení a trochu prozáření pleti.Jinak tvá videa se mi velmi líbí a mám je moc ráda.Přeji hezký týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, přiznám se, že i já tohle občas dělávám, je to super věc a je to vlastně takový domácí BB :), také krásný den!

      Vymazat
  23. Tenhle clanek je podle me neuveritelne prospesny, protoze obcas si nekde prectu clanek na jeden BB krem, ale pak uz zapomenu kde to bylo a takle vsechno pohromade je to uzasny, vybrala jsem si ze zkusim tu Misshu, kryti celkem potrebuju, ale tak kdyztak to jisti korektor:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, moc Ti děkuji za poutavé video. Ráda bych si koupila samply BB creamu co jsi recenzovala ve videu-Missha. Nehodila by jsi sem prosím link na ebay přesně na tu stránku, kde sis je objednávala? úplně se v tom ztrácím a nerada bych si objednala něco jiného. Děkuju ti moc a těším se na další videa.
    Tvá věrná fanynka anael

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také děkuji, Ananel, mrkni trochu dolejc na stárnce, dala jsem tam dokaz,ale na plné balení, ty vzorečky už mám hrozně dlouho, takže prodejce už nevím,ale vzala jsem prostě tu nejlepší cenu a kdo měl dobré hodnocení, nějak jsme s tím nepárala :), cena kolem 1 USD za 5 vzorečků :)

      Vymazat
  25. Super Peti :), tvoje videa jsou parádní :).. Tak já si jdu objednat pár vzorečků :-D...

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, mohla bych tě poprosit nedala bys tu přesný odkaz z ebay kde si koupila ten bb cream od misshy?, nemám totiž žádné zkušenosti s ebay a tak se nechcu splést.

    OdpovědětVymazat
  27. Hezké video, já mám favority od Skin79 a to Intense classic balm a Oriental Gold (zlatý obal, balení s tvářenkou, taky se mi ty názvy pletou) - kryjí naprosto perfektně, Intense classic balm takřka dokonale a jako jediný BB od Skin79 zmatňuje pleť. Jinak jsem se leskla po všech (Diamond atd)., velký problém v tom ale nevidím, pudruju se denně. Nakonec asi objednám Intense, i když u Orientalu mě láká balení se zrcátkem a tvářenkou. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj krásné video. Jinak mohla bys někdy udělat video o kosmetice MARY KAY nebo Oriflame??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no jinak tyhle značky nejsou moje srdcovka a momentálně od nich nic nemám, jen od Oriflame dvě nepovedené rtěnky, takže takové video nebude,ale děkuji za námět :)!

      Vymazat
    2. Mary Kay je někde úplně jinde než Oriflame, házela jsem je do jednoho pytle i s Avonem, ale mojí náročnost uspokojila MK téměř dokonale (pro mě fakt překvapení), hlavně makeupy a řasenky mají skvělé. Tvářenku dokonalou, mám odstín Shy blush a při aplikaci s ní nejde udělat chybu (já to jinak s tvářenkami neumím). Když mi distributorka ukazovala MK poprvé, nakoupila jsem hned asi za 2.500. :D A to nejsem žádnej milionář.

      Vymazat
    3. no já pár produktů od MK taky zkoušela a nadšená jsem nějak nebyla, za tu cenu teda....to v drogerii seženu lepší věci za polovinu, třeba právě makeupy mi vůbec nevyhovovaly, lezly do porů, vysušovaly, děs....

      Vymazat
  29. Taky bych chtěla přímý odkaz na ebay na ten bb creaam od Misshy

    OdpovědětVymazat
  30. minulý týden jsem v časopisu viděla reklamu na BB od reginy a musím říct, že jsem se fakt nasmála :) já snad začnu vařit nějaký BB doma když už to dělá kde kdo :) objednáš si ho pak? :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já určitě, mám potřebu zkusit všechno, takže až ho budeš mít, dej vědět :D.....

      Vymazat
  31. Já mám ten Garnier a já i mamka jsem moc spokojené. Krásné rozzařuje, sjednocuje a hydratuje...ALE! Zdá se mi, že mi ucpává póry :-( Když jsem ho nanesla poprvé hned nějak na druhý den se mi udělal nemalý pupínek na tváři... Pak jsem ho dlouho nepoužila...Pak znova a na tom samém místě. Chtěla jsem mu dát znova šanci, protože mi jeho schopnosti vyhovují, ale ted mám zase "mini krupičku" mezi obočím, a další pupínek na nose a u rtu...Takže je to jasné, vzhledem k tomu, že před tím jsem měla make up od Rimmelu a pupínky se mi nedělaly a už vůbec né taková ta krupička...Taky jsem četla pár komentů na FB Garnieru, kde to psal taky někdo :-! Takže máte tady s tím taky někdo problém? Ale stejně si přejdu opět k make upu Rimmel, obzvlášt na podzim je to pro mně lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já s ním tento problém nemám,ale věřím tomu, protože je opravdu relativně mastný.....zkus tu druhou variantu ;)

      Vymazat
  32. Já mám pleť mastnou/smíšenou a Hot Pink mi maximálně vyhovuje a vydrží mi celý den. Krytí má také fajn a tu našedlost na pleti nezaznamenávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, je vidět, že je to opravdu hodně individuální, asi bych raději každému doporučila objednat vzorečky a vyzkoušet......

      Vymazat
  33. Bezvadné video, děkuji za recenze!
    Ráda bych se zeptala, když už padla ve videu řeč na Garnier, na "GARNIER BB CREAM TÓNOVACÍ PÉČE SMÍŠENÁ, NORMÁLNÍ PLEŤ". Mám klasicky smíšenou pleť, mastnější T-zónu, proto by mě zajímalo, jestli jste někdo zkoušel tento výrobek.
    Děkuji
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, zatím jsem četla jen samé pozitivní ohlasy na ten krém ;)....

      Vymazat
  34. Moc vám všem děkuji za komentáře, odpovídm jednotlivě zítra, ale hodně se ptáte na odkaz na tu Misshu, tak tady je, krém jsme měla asi za 10 dnů doma a k tomu jsem dostala zadarmo dva vzorečky dalších BB krémů, takže prodejce mohu jedině doporučit:
    http://www.ebay.com/itm/140610421957?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
    Jinak vidím, že některé zkušenosti se od mých liší, ono opravdu záleží jakou má kdo pleť a komu co sedne, je vidět, že je to hrozně individuální, takže doporučuji řídit se spíš recenzemi někoho,kdo má stejný typ pleti...ale tak alespoň jste viděli barvy a krytí, kdyby nic jiného :)....

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj chtěla jsem se zeptat na internetové stránky toho bodyshopu..z kterého objednáváš poměrně často..:)) a od kaď se to dováží a za jak dlouho to tak příjde..Díky..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, vůbec nevím, co máš na mysli? já objednávám z ebay ;)

      Vymazat
  36. Jako by jsi mi četla myšlenky. Už delší dobu přemýšlím nad nějakým pořádným bb creamem, jen nemám odvahu. Má pocit, že dnešní trh se s nimi roztrhl a já nevim, co vybrat. Předem se přiznávám, že mám ten od Garnieru (resp. oba dva - i ten pro mastnou pleť). Co se týče odstínově - tak ten Light byl na mě na jaře tmavý dost, TEĎ JE SUPER. A naopak ten pro mastnou pleť světlý odstín na mě byl na jaře super, teď je moc světlý. Avšak úplně nejlepší krytí mi udělá, když si dám ten normální a pak okolo nosu ten světlý (na mastnou pleť).
    Mám spíše mastnější pleť (avšak ten na mastnou pleť je tak moc matný, že je to i na mě moc, proto jenom okolu nosu). Mám problematickou pleť (respektivě různé červené flíčky jako pozůstatky) a především mám rozšířené póry do kterých mi zalejzá make-up proto zrovna I KDYŽ JEN GARNIER bb je pro mě skvělou volbou oproti nabídce make-upů ...
    Z toho co jsi jmenovala mě zaujal Skin 79 Diamond Perfect Cover - ale jen mě na něm zaráží, že za ty prachy ho je jen 10g ? a nenašla jsem ho ve 40??? A nebo mě zaujala ta Missha ... Ale v závěru si stejně moc nevím rady, který by pro mě byl skvělý? Co myslíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to s těmi BB těžké, já bych ti asi nedoporučovala ty na suchou starší plet jako je ten pearl nebo vip gold super plus, misshu signature real asi taky ne, ten je opravdu spíše na tu suchou plet......taky mám tu zkušenost, že ty BB sednou opravdu každému jinak, takže podle mě by bylo vůbec nejlepší objednat z ebay pár vzorků a je vystaráno a uvidíš sama, protože se obávám, že jinak se netrefíme tak jako tak, zvláště při problematičtejsi pleti.....

      Vymazat
  37. Ahoj Péťo, super video! Moc se těším na další :o)
    Mám na tebe prosbičku o radu. Mám hrozně divnou pleť a nevím si rady s tím, co používat. Za normálních okolností bych řekla, že ji mám lehce smíšenou (čelo a u nosu mastnější, zbytek normál) a mezi obočím a pod očima mám trochu víc rozšířený póry (bohužel odjakživa:( ). Ale když si dám make-up je to hrozný. Když si dám pro normální pleť, tak je to na mě moc mastný, zalejzá mi to do pórů - no prostě to nejde. A když si dám pro mastnou, tak mě to vysuší a na tvářích a pod očima se mi udělaj hodně suchý místa. Tak nějak jsem se s tím smířila, ale chtěla bych pleť trochu sjednotit. Nevíš o nějakym dobrým tónovacím krému?? Díky tomuhle tvýmu videu jsem od BB krémů upustila :oD
    Děkuju moc za odpověď, Veronika :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, já bych měla tipů víc, zkusila bych BB od garnieru pro mastnou plet, hodně si ho tu holky chválí, dobrý je i tonovací krém od Dermacolu, ten klasický, ne ten rozjasnující a určitě i BB perfect cover bych zkusila, jinak ale myslím, že by ti hodně pomohla matující báze pod makeup, která i vyplní pory, zkus Studio secrets od lorealu nebo NYX photo loving primer, používám je a jsou super!

      Vymazat
    2. Děkuji za radu, jsi moc hodná :o)

      Vymazat
  38. Já mám od Garnieru, ten novější - Oil free a nemůžu si ho vynachválit =) Spolu s korektorem od Dermacolu je to zázrak pro mou mastnou pleť. Samozřejmě to není pravý BB, ale mně stačí. Koukala jsem, že bude i od Maybellinu, tak to jsem na to zvědavá =D

    OdpovědětVymazat
  39. Super clanek!:) Ja Te tak strasne rada posloucham a i rada koukam na to, co dokazes vytvorit. Dneska liceni na jednicku s hvezdickou, skoda ze nedelas nejake promeny zase, hned bych se nechala vylepsit:)Ja mam hrozne mastnou plet a dlouhou dobu jsem nevedela, co s tim delat. Kdyz jsem si dala trochu make-upu a pudru, tak jsem stejne vzdycky za chvili vypadala jako roztekla maska:D Dalsi muj problem je, ze jsem extremne bila, takze v mem odstinu se vyrabi jen asi tri make-upy (ktere vetsinou byly ze zahranici), zbytek ma oranzovy podton. A jako bonus mam jeste fialovo-modro-cerne kruhy pod ocima:D Myslela jsem, jaka budou BB creamy spasa ale opak byl pravdou. Nasedla barva by docela sla, ale krem mi tekl okolo oci a o oranzove masce(ten pro svetlou plet) od Garnieru ani nemluvim... hruza. Ted jsem prisla na bezva veci od Oriflamu- krem Optimals Matte Touch a podkladovy krem Beauty Studio Artist. Tak jsem rada, ze po tech sedmi letech zkouseni vzorecku make-upu, kupovani si kremu a kde ceho v lekarnach a utraceni hromady penez za ne zrovna levny znacky, pouzivam krem a podkladovy krem dohromady za 350 korun:) Ale docela zavidim lidem, kteri si muzou vybirat:)

    OdpovědětVymazat
  40. Super clanek!:) Ja Te tak strasne rada posloucham a i rada koukam na to, co dokazes vytvorit. Dneska liceni na jednicku s hvezdickou, skoda ze nedelas nejake promeny zase, hned bych se nechala vylepsit:)Ja mam hrozne mastnou plet a dlouhou dobu jsem nevedela, co s tim delat. Kdyz jsem si dala trochu make-upu a pudru, tak jsem stejne vzdycky za chvili vypadala jako roztekla maska:D Dalsi muj problem je, ze jsem extremne bila, takze v mem odstinu se vyrabi jen asi tri make-upy (ktere vetsinou byly ze zahranici), zbytek ma oranzovy podton. A jako bonus mam jeste fialovo-modro-cerne kruhy pod ocima:D Myslela jsem, jaka budou BB creamy spasa ale opak byl pravdou. Nasedla barva by docela sla, ale krem mi tekl okolo oci a o oranzove masce(ten pro svetlou plet) od Garnieru ani nemluvim... hruza. Ted jsem prisla na bezva veci od Oriflamu- krem Optimals Matte Touch a podkladovy krem Beauty Studio Artist. Tak jsem rada, ze po tech sedmi letech zkouseni vzorecku make-upu, kupovani si kremu a kde ceho v lekarnach a utraceni hromady penez za ne zrovna levny znacky, pouzivam krem a podkladovy krem dohromady za 350 korun:) Ale docela zavidim lidem, kteri si muzou vybirat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karčo, to chápu, že je to děs,ale já taky zkoušela strašně moc věcí, než mi makeup sedl, to se holt nedá asi nic jiného dělat, než vyzkoušet na sobě metodou pokus omyl, no :(.....a co ten nový Garnier pro mastnou plet, hodně ho holky chválí nebo ten Perfect cover od skin 79, ten by taky možná šel.....jinak proměny dělám, ted jsme líčila opravdu hodně,ale bohužel nikdo nechce být bez nalíčení veřejně na blogu, takže je to trošku smůla pro mě :(....

      Vymazat
    2. Skin79 ještě vyrábějí variantu pro mastnou pleť. Jmenuje se Super Plus Triple Functions BB Vital Cream. Psal o něm Růžový chroust na svém blogu :)

      Vymazat
  41. Bezvadné video,moc jsme ráda že si ho natočila hodne mi to pomohlo,chtěla jsem si objednat nějaký BB cream od skin 79,ale mam docela mastnou plet,smíšenou takže asi to nebude dobrá volba.Před týdnem jsem si ale na internetu objednala jinou verzi BB creamu od Garnier je to na mastnou a smíšenou plet,bez oleju,SPF 20,je to vodová konzistence.Opravdu se nelesknu,hydratuje pěkne plet i pory zmenší.V českých drogeriích ještě není ale v nemecku už je to normálně pultech tak snad dorazí i k nám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, to je fajn, čtu na něj samou chválu, jinak v českých drogeriích už byl měl být, já ho viděla už před týdnem u nás v JH, tak nevím....

      Vymazat
  42. Taky jsme četla všude samé negativa od BB Creamu od Gasrnieru ale i pár pozitiv :)
    Já ho mám též, a jsem sním spokojená :) Taky ho používám jen na léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem s ním taky relativně spokojená,až na tu barvu,ale věřím, že spoustě lidem nesedne....

      Vymazat
  43. Já mám momentálně ten nový BB od Garnieru pro mastnou a smíšenou pleť a musím říct, že jsem byla příjemně překvapena. Pro mou smíšenou pleť je na léto super. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, tak to je super, hodně na něj čtu chválu,tak snad to bude dobré řešení pro mastnější plet :)

      Vymazat
  44. Tak já mám jen ten světlejší od Garnier a i přes to, že mám sušší pleť tak se p něm dost lesknu.

    OdpovědětVymazat
  45. Já jsem se taky nakonec nechala ukecat k tomu BB creamu od Garnier pro smíšenou pleť a teda taky si nemůžu stěžovat :) Pleť krásně zmatní, je pak taková sametová :) Mám odstín Light, není vůbec oranžovej :) Zato Medium musí být až moc oranžovej i pro Alfa :D A jako dobrý, fakt jo :)

    OdpovědětVymazat
  46. můžu se zeptat kolik kč tě stály ty rovnátka na horním patře? a museli ti trhat kvůli těch rovnátek nějaké zuby?

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Petí...už nějaký ten měsíc sleduju tvá videa a blog a moc se mi líbí:)...tohle video na BB creamy mě zaujalo, protože já už asi půl roku nic jinýho nepoužívám. Nejdřív jsem měla BB cream od Garnier ten uplně první na tu suchou pokožku ale nedávno jsem si tedka na léto koupila ten na smíšenou až mastnou plet´ a můžu říct že je mnohem lepší je světlejší než ten první od Garnier a je fakt že je matnější jiný bych si už nekoupila! Byla jsem dost překvapená jak byl matný narozdíl od toho prvního. Určitě dopočuju BB cream Garnier pro smíšenou/mastnou plet´ pa Lu :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti, moc Tě zdravím a blahopřeju k super stránkám, chodím k Tobě jen krátce, ale vytrvale (beru to i zpětně..) :), teď např. zkouším cvičení od Tebe..Jinak-podle Tvé recenze jsem koupila paletku Sleek - Natural teda a max spokojenost, takže bude i BB Missha..:)) a jiné typy..nooo, nebudu se tu dál rozepisovat, ale prostě - díky a pokračuj!!Měj se pěkně Bára

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peti,
    už nějaký pátek sleduji tvůj blog a moc ti za něj děkuji. Jsem z těch přes 30cet a moc si svůj věk užívám. Jsem ráda, když se můžu hezky nalíčit, k tomu pěkně obléknout a nedávno jsem objevila kouzlo laků na nehty. Moc se mi líbí ten, který jsi měla v tomto videu. Mohu vědět jaký lak to je lak? Jinak já jsem vyzkoušela BB od Garnier. Není špatný,ale není to ani žádný super hit. Prostě rychlovka nejen na léto:-)
    Přeji pěkný den. Kapa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to mě moc těší :), já si to ted také užívámj to fajn věk kolem té 30 :), člověk už spoustu věcí hází za hlavu a neřeší, prostě pohoda :)....jinak co se týče laku, zaboha si nemůžu vzpomenout,co to bylo :D, moc se omlouvám, kdyby mě to napadlo, nebo jestli jem to někde psala, ted nevím,tak dám vědět...:) hezký den!

      Vymazat
  50. Ahoj Peti! Mám super "novinku", asi snad poprvé mě těší televizní reklama, Garnier, totiž vyřešil nesouhru mastné pleti s BB krémy, konečně vymysleli krém s matujícím efektem! Ještě jsem to neměla možnost vyzkoušet, ale doufám, že se tak brzy stane, kdyžtak vy, co už jste tento výrobek otestovali, napište, jak na vás funguje, docela by mě to totiž zajímalo. Zatím!! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peti,
    po pravidelném a dlouhodobém sledování Tvého blogu jsem se rozhodla, že tu taky konečně hodím nějaký ten komentář k tématu. :)
    Teď jsem na svém blogu dělala taky recenzi o BB krémech, a když to vezmu kolem a kolem, výsledek je pro mě jednoznačný, zastávám názor - není nad to, zůstat zatím u obyčejných make-upů nebo tónovacích krémů, protože tihle "maskovací agenti" už mají daleko víc vychytané všelijaké mouchy než nějaké BB krémy, které jsou oproti nim ještě jakousi novinkou a mají ještě stále co zlepšovat.

    S pozdravem
    Karolína :)

    OdpovědětVymazat
  52. Pekne srovnane kremy, je dulezite, ze toto nekdo dela, protoze mezi BB kremama samozrejme jsou velke rozdily, ale mnoho lidi je schopne neco zavrhnout hned po prvni negativni zkusenosti, ktera je casto zpusobena jenom nevhodnou volbou kremu.

    OdpovědětVymazat
  53. Myslím že máme stejný názor :) měla jsem Skin79- gold- ten mi plet spise vysusoval, Garnier si vezmu ejn kdyz nepotrebuji nc moc zakrýt a Missha- TOP ten používám pořád :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Peti, krásné video jako vždy, dokoukala jsem ho až dokonce, jen jsem nenarazila na to, co jsem potřebovala, nechci Tě otravovat, ale nedoporučila by si jsi nějaký BB, který hlavně sjednocuje? nepotřebuji super krytí plet´ tak špatnou nemám, jen jsem očas někde "flekatá" začervenaný kořen nosu, nos a někdy i bradu, navíc mám velmi suchou plet´ takže mě dost "kouše" po ránu, tak plet´ maži hustým krémem od nivei. Ale na krytí to nepomáhá. Budu moc a moc ráda kdyby jsi mi odpověděla. Děkuji předem!

    OdpovědětVymazat
  55. Toto je skvelé video, najradšej mám značky Missha a Skin 79 :)
    Ahoj, predávam BB krém od Skin 79 Hot pink 40g za 20 euro/500 kč ...je nový - nepoužitý a samozrejme originál :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!