Makeup inspirovaný Kate Middleton - video

by - 26 července

Krásný slunečný den všem,

dnes tu mám opět rychlé video na vaše přání, makeup podle Kate. Musím říct, že mně osobně se zdál na mě dost tvrdý, ale je fakt, že ve skutečnosti jsem byla pochválena a na youtube jsou také kladné ohlasy, tak možná stanovisko přehodnotím :)....jak se líbí vám?


You May Also Like

65 komentářů

  1. Ahoj Peti, moc hezké, povedlo se ti to. Osobně mi to taky příjde dost takové tvrdé, ale na Kate mi to moc nevadí ;-)

    zvu Tě na naší první giveaway, budeme rádi,když se zastavíš ;-)

    http://www.deer-meadow.com/2012/07/giveaway-prvni.html

    OdpovědětVymazat
  2. Máš na konci videa nalepené řasy?

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, krásné video jako vždy. Líčení ti sluší, i když je trošku tvrdší, ale rozhodně to není bijící do očí a jelikož ty máš veliké krásné oči, tak i po tom orámování nejsou maličké :)
    Co třeba zkusit líčení podle zpěvačka Lany Del Ray? :)
    Hezký den, Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. opravdu skvělé video, jsi velmi sympatická:)

    OdpovědětVymazat
  5. ty jo, Péťo, to Ti strašně sluší! vůbec mi to nepřijde tvrdé, spíš výrazné a je to skvělá změna ;-) opravdu povedené líčení! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mě příjde, že Tvůj názor je správný, a že Ti toto líčení nesluší. Podle mě ale nesluší vůbec nikomu. Je to takové to líčení náctiletých, které dělá malá očička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor...

      Vymazat
    2. to jsem ráda, že aleposn někdo se mnou souhlasí :D, ale je teda pravda, že je to takové 60´líčení, že na druhou stranu to není špatné, k něčemu a k někomu se to hodí :), třeba na focení je to super,ale na běžné nošení bych to opravdu neviděla :)

      Vymazat
    3. Ano, taky jsem si vzpomněla na dobu, kdy nám bylo 13 a zkoušely jsme se s kamarádkama poprvé namalovat :) Tenhle styl líčení se mi taky nelíbí - ani na Pétě, ani na nikom jiném.

      Vymazat
  7. Vyzeras v tom dobre, podla mna lepsie ako Kate :) neviem, mne tiez to pride byt moc tvrde licenie..keby si aspon nedavala tu linku dole pod oko :/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) Máš pravdu, tohle líčení je na tebe dost tvrdý. Ale co mi teda vadilo asi nejvíc byly ty slepený řasy :/ A jak se ti vypnulo video, že pak máš umělý řasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, pak mám nalepené, nějak se mi to seklo a kus to nenahrávalo....

      Vymazat
  9. líbí!:) víc než na Kate, kdy se mi zdá, jako by se holka nemohla trefit na spodní linku.

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám ráda tohle celo-orámování očí. Jak říká jedna známá - Některé slečny si oči orámují tak moc, že pak vypadají, že vlastně ani žádné oči nemají. :)
    Nicméně musím říct, že tobě to sluší víc než Kate, máš obecně výraznější oči (a nekřivou linku), takže zanikají méně než u ní :). Těším se na další video.

    OdpovědětVymazat
  11. Nahodou ti to mis slusi :)
    www.lettertomywardrobe.blgospot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Náhodou, mi přijde, že ti to strašně sluší a vůbec to nevypadá tvrdě (až teda na ten tmavší BB cream, to jde hodně vidět, že ti nesedí). Vypadáš líp než Kate :) Akorát mi přišlo, že ti dělá ta řesenka hodně pavoučí nožky? Ale s těma umělýma řasama teda super!!

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dělá, ale je to tím, že jsem nejdřív sáhla po Essence False lash effect a ta fakt dost slepuje, ta one by one je fajn :)

      Vymazat
  13. Chápu, že ti vadí blbečci, co ti píšou ošklivý komentáře a proto je schvaluješ. Ale když ti někdo napíše, že máš slepený řasy a že je to na tebe moc tvrdý, tak na tom neni nic špatnýho a přijde mi dost povrchní to sem nedat. To chceš mít jen pozitivní komenty? To ale nejde, vlastně jde, když si je jako ty budem všichni probírat. Trochu mě to zklamalo... Ahoj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vůbec nechápu, co to plácáš, promin, ale opravdu jsi trochu mimo, protože jediné komentáře, které neschvaluji, jsou vulgární! Speciálně pod tímto článkem jsem schválila také úplně vše, nemám ve zvyku si komentáře vybírat nebo dokonce mazat, dělám to,jen pokud někdo nesmyslně a vulgárně uráží, komentář se slepenýma řasama máš kousek nad tímto, tak by to nejdřív chtělo číst, než začneš kopat kolem sebe ;). Navíc, jak je myslím dost patrné, mně osobně kritika nevadí, ba naopak, ale nenechám se urážet, ponižovat nebo urážet rodinné příslušníky, to snad každý chápe a opravdu nebudu schvalovat komentáře, kde mi lidé nadávají do kurev a podobně, jestli jsi nějaký takový psala, tak ten se tu opravdu neobjeví, díky za pochopení. A vůbec už mě nebaví se pořád obhajovat, když k tomu nemám důvod....mrzí mě tedy, že se pořád najdou lidé, kteří to nějak nepochopili....

      Vymazat
    2. Peťo, nad podobnýma komentářeme se nemá význam pozastavovat. Takovým lidem nevysvětlíš, že jsou hloupí.

      Zuzka

      Vymazat
    3. Slečna spíš nepochopila, že u moderovaných komentářů bude muset chvilku počkat na schválení a jelikož tu ten svůj o slepených řasách hned neviděla, tak měla potřebu se ozvat. Možná se mýlím, ale řekla bych, že to bude nějak tak.
      Anonymko, zamysli se nad tím, než budeš zase někoho osočovat ;)

      Jinak k líčení; taky si myslím, že ti to moc nesedí :) Tobě sluší spíš jenom horní linka + jakkoli výrazné i nevýrazné stíny :) Ono hlavně pokud má ještě někdo takové šminky, že se mu třeba ta spodní linka hodně rozmaže, tak pak člověk vypadá jak panda :D

      Vymazat
    4. Peťko, být tebou, vůbec na takové komentáře neodpovídám, zbytečně si tím vybíjíš energii, kterou bys zrovna ty plýtvat nemusela, když jsi takové sluníčko :))

      A lidi, kteří ti snad píšou takovéhle komentáře, jsou strašně zamindrákovaní a závidí, že jsi krásná, úspěšná, a ještě ti to klape v osobním životě. A já osobně ti to moc přeju . Víc takových lidí jako ty a svět by byl hned hezčí.
      Měj se krásně, Veronika J.

      Vymazat
    5. Naprosto souhlasím s Verčou!:)

      Zuzka

      Vymazat
    6. To jsou zase kecy... tohle je prostě už cílená snaha o vyvolání dojmu, že Peťa kritiku nesnese a komentáře s negativní kritikou se tu v žádném případě neobjeví, aby to vypadalo jak je úžasná. Je vidět, že nevíte jak už byste ji pošpinili, když máte s tím veřejným urážením utrum. Sama jsem jí tady jeden článek dost zdrbla (samozřejmě bez urážek, nadávek apod., protože ty opravdu ke kritice vůbec, ale vůbec nepatří, jak se tu někteří mylně domnívají) a neměla sebemenší problém ho schválit.

      Vymazat
  14. tohle je moje líčení cca před 10 lety, teď už bych do toho nešla, ale podle mě se ti povedlo:) Jako všechna další líčení, jsi šikulka!

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle líčení ti sluší. Můžu se zeptat na konci to máš ty řasy uděláné obyčejně jen z řasenky nebo máš umělé? Protože vypadají fakt pěkně dlouze a hustě ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc všem děkuji za názory a komentáře, jak je vidět, tak se dost rozcházejí :), na mě je to tedy na denní nošení opravdu dost výrazné,ale je fakt, že třeba na focení je to super, taková 60 léta :)...

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle se mi moc nelíbí... Podle mě sluší jen rockerkám :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ráda jsem si zase prohlédla nové video a souhlasím s tím co jste uvedla o tvrdosti líčení a optického zmenšení oka.Mrzí mi že se najdou lidi kteří se neumí chovat.Jinak se těsím na další téma.Jste velmi příjemná a sympatická hezký zbytek dne přeji VENDULA

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se Kate nelíbí, ani její líčení ani ona sama (je to můj názor a pro mě je to prostě opálená vyzáblina, měla by začít papat). A už vůbec nechápu, jak se jí někdo chce podobat. Napodobování cizího stylu mi přijde dětinský a každá žena je hezká sama o sobě a hlavně, když umí prodat své přednosti a ne je zakrýt těma "vypůjčenýma". Takže dnes budu hodnotit jen to, že sis na nás udělala čas a vytvořila video, protože si nemusela a bylo to vysloveně na žádost čtenářek :) Tak za tohle moc díky :)

    OdpovědětVymazat
  20. peti, na Kate sa mi to licenie nepaci vobec, vyzera v nom starsie a jednoducho zle...ale to je mozno tym, ze ked uz sa tak maluje, tak to nevie, pricom na tebe to vyzera krasne hoci je to na teba tvrde, namalovala si sa vsak tak, ze to nie je az take hrozne a vyzeras fakt pekne, dokonca sami toto licenie paci ovela viac ako niektore tvoje licenia, ktore povazujes za vhodnejsie, aahoj:o)

    OdpovědětVymazat
  21. kate je krásna žena a s takými možnosťami aké má nechápem, prečo si nenechá poradiť od profesionála. navyše súhlasím s babami vyššie, že tá jej spodná linka je divná, nejako si ju v tom strede vedie nižšie, než na zvyšku línie... ale inak je toto líčenie fajn, viem si ho predstaviť na výraznejších a tmavších typoch :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti! Chápu, že každý může mít svůj názor a souhlasím s obecným názorem, že orámování celých očí černou tužkou je tvrdé a sluší málokomu. Nicméně tobě sluší hodně! Máš svoje oči velké a dost výrazné samy o sobě, a proto si můžeš dovolit vše. Naopak si myslím, že ač bych takhle nikoho sama nenalíčila, tak tebe to prostě dělá krásnou! A jak píše Matelka, že toto líčení dělá malé oči, tak obecně ve většině případů ano, ale tobě rozhodně ne. Když se na tebe podívá člověk celkově, tak máš kukadla jak zvony:)

    Mně se líbíš:)

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, opět mi to nedá a musím se k tomuto vyjádřit. Já mám tohle líčení opravdu moc ráda, protože se i já tak líčím... Akorát používám třpytivější bilé stíny, společně s hnědou a orámuji celé oko černou tužkou... Věřím, že je to líčení opravdu výrazné, ale já se v tom cítím nejlépe!Líčím se tak každý den, takže věřím, že si už na mě všichni takhle zvykli :o). Někdy použiji i duhové stíny a taky to myslím vypadá super.:o) Jinak tobě to moc a moc sluší. Opravdu se mi v tom líbíš :o)!! Ale tobě sluší všechno :o)! Akorát z jednoho líčení jsem byla trošku na vážkách :o) a to z těch modrých :o), ale jinak prostě úžasný :o)!!! Přeji hezký zbytek dne...
    S pozdravem Simona Kulišťáková

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Petro ! Opět zajímavé a povedené video ... :) Mne se tohle líčení líbí. Nebude to pro denní nošení, ale k nějaké příležitosti ... proč ne ? Vůbec bych se toho nebála, protože Ti to náhodou sluší. Mám takový dojem, že se raději líčíš v přírodních (světlých) odstínech a když na sebe vezmeš černou, ať už v podobě linky nebo saka, působíš na mne ženštěji. :) A musím se taky přidat ke slečnám, že Ti to náhodou sluší mnohem víc než Kate. Nejspíš sis nechala na práci více záležet. S pozdravem T. :)

    OdpovědětVymazat
  25. NIc ve zlém, ale líčení mi nepříjde ničím zvláštní - jen černé orámované oči a řasenka :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, co to máš prosímtě za lak?:)

    OdpovědětVymazat
  27. Já nevím, mně teda přijde, že ti tohle líčení sluší, jako každé :) ale chápu, že pro někoho je to třeba moc výrazné :)

    OdpovědětVymazat
  28. určitě obdivuji, že si to zvládla takhle věrně napodobit. a taky děkuji za paletku stínů Sleek v akci, zrovna tuhle paletku v těchto barvách si plánuji pořídit, takže se mi to hodilo. Jinak já orámované černé oči nemám v lásce, takže ani tady se mi výsledek nelíbí, ale to není nic proti tobě, sama si to popsala nejlíp, že to není ono. Ale nápad na video to bylo dobré.

    OdpovědětVymazat
  29. Podle mě jsi to s tou spodní linkou trochu přepískla - nikde jsem nenašla Kate s takovou tlustou linkou. Jinak ale souhlasím s tebou i dalšími - tohle líčení opravdu nesluší. Udělala jsi ze sebe spíš havíře než Kate. Ale za rty dávám 1* - konečně jsem se u tebe dočkala taky něčeho jiného než nude rtěnky.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Petruš,
    moc se ti to povedlo ,jako inspirace moc pěkné.I když je pravda,že málokomu sluší.Ale to je na každé z nás co si ráno namalujem na obličej.
    Měj se krásně a nenech se odradit hlupáky.Máme rády tvá videa a články ,jsou pro nás velkou inspirací.
    Michaela a Miriam

    OdpovědětVymazat
  31. Ať se snažim, jak se snažim, nedokážu na tom líčení najít nic z toho, co popisuješ - tvrdost, rybí oko ani zmenšený oko, prostě se mi to líbí!
    Jak přesně se jmenuje ten štětec, kterým děláš véčko? Já si ho asi koupím, páč takovej nemám a véčko mi s tlustějším štětcem dělat nejde.

    OdpovědětVymazat
  32. Myslím si, že líčení podle známých osobností je dost dobrej nápad, nechceš zkusit líčení i podle dalších hvězd?

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Petro,líčení Kate si vystihla pěkně.Je to takové tvrdší líčení,ale zase extra strašné to zase není.

    OdpovědětVymazat
  34. Takto som sa malovala,ked som mala 13 a zacinala som :D Uz by som sa k tomu nevratila. Podla mna ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo,naopak.Je to u tebe nezvyk černě orámované oči to ano,ale sluší Ti to...dát si nějaký růžovounký lesk na rty a rozpustit vlasy,mmm výborný :) Mischa

    OdpovědětVymazat
  36. Moc pěknéé video a líčení :)))

    ps: u mě na blgu probíhá giveaway! (michelbook.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Peti,
    ikdyž je to tvrdší, než jak jsi zvyklá se líčit, stanovisko klidně přehodnoť :-) Oči máš velké, takže ani po tmavém orámování se ti opticky nezmenší až na nějaké pidižvíky. A s těmi nalepenými řasami je to super. Mně se to líbí.
    Měj se hezky.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  38. Péťo tak musím říct, že ti to ohromně sluší! Doufám, že až tohle malování vyzkouším, tak budu alespoň z půlky vypadat tak dobře jako ty :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Myslím si že vám to, ale sluší více než Kate :).
    Neznáte nějaký suprově kryjící make-up ?

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Pet'ko,ličení je krásné,moc se mi líbí a nevadí,že je tvrdé i tobe sluší,jenom jsem si nemohla pořád zvyknout že jsi tam ohodne tmavší,svetlejší plet máš daleko hezčí podle me jsi to více ty,ale i tak moc ti to moooc sekne,jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
  41. Já jsem se taky začínala takhle malovat, že jsem bez černých linek nikam nevylezla. Teď už jsem se s černýma linkama nenamalovala aspoň dva roky a vůbec mi nechybí :D. S přirozenějším líčením si můžu víc vyhrát a lépe to vypadá :). Tobě ale sluší všechno, ikdyž je to celkem nezvyk :).

    OdpovědětVymazat
  42. tvoje videa mě fakt baví... a tohle líčení se mi na tebe kupodivu líbí... :) super

    OdpovědětVymazat
  43. Mě přijde, že ta Maybelline ti dělá hrozné řasy, slepené a neni to pěkný. To ta Loreal co mas v jinych videich je mnohem lepsi!

    OdpovědětVymazat
  44. Mě se v tom líbíš :)

    OdpovědětVymazat
  45. Na mě je to hodně takové -- umělé a tvrdé. Takhle jsem se malovala ve 14ti, když jsem začínala (nemyslím to ve zlém). Ale tobě to sedne..mám u tebe radši přirozenější líčení, ale snad není nic, co by ti neslušelo.. :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Musím ale říct, že ti právě toto líčení velmi sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti sice tvrdíš ve videu, že ti tento styl podle Kate Middleton nesluší, ale já si myslím opak. Mám moc ráda Tvá videa a vždycky se podle nich něco naučím. CHtěla jsem se zeptat jestli plánuješ ještě nějaká líčení ispirovaná známými tvářemi. Moc by se mi líbilo, kdyby si udělala MakeUp podle Eleny Gilbert z Upířích deníků, mnohokrát jsem se snažila vyzkoumat její líčení, ale vždy to bylo příšerné. Předem díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj taky bych poprosila o líčení podle Eleny :)

      Vymazat
  48. Podle mě je to na tebe příliš tvrdé. Přirozenější ti sedne víc ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj,
    o líčení podle Kate Middelton jsem ti psala už několikrát a párkrát jsem si připadala až trapně, jak tě pořád uháním, ale děkuju, děkuju, děkuju.
    Do Kate jsem strašná fanda a sleduju skoro každý její krok :) Její líčení je poměrně jednoduché a musím s tebou souhlasit, černé kontury okolo oka se mi taky moc nelíbí, ale musíme uznat, že Kate to umí nosit. Snad se nebudeš zlobit, když si dovolím říct, že se mi tento typ líčení na tobě tento typ líčení moc nelíbí, nevypadá dobře, ale vím, že tohle není to hlavní.
    Takže naposledy mooooc děkuju, že jsi si na tohle našla čas a tayk se připojuji k holkám o prosbu líčení podle Eleny Gilbert u Upířích deníků :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!