Sérum na růst řas FamousLash od firmy Lussil + soutěž o toto sérum

by - 24 července

Dlouhé a krásné řasy jsou věc, která mi jednoduše nedá spát (protože ty mé vlasní nejsou prostě nic extra) a tak, když mi byla nabídnuta možnost otestování novinky na trhu, ráda jsem kývla, tím spíš když firma Lussil přijala kladně mou prosbu o zaslání jednoho séra také pro vás, to velmi oceňuji a působí to na mne sympatickým dojmem a jsem proto moc ráda, že někdo z vás, čtenářů, bude moci testovat tuto novinky se mnou :). Pravidla soutěže uvedu na konci článku.
 Krásné, dlouhé a výrazné řasy jsou věc, kterou jistě, my ženy, oceníme po celý rok,  ale zvláště teď v létě, kdy používáme minimum makeupu se výrazné a husté řasy samy o sobě hodí, není totiž třeba použít tolik řasenky, která se nám potom v horkém počasí stejně obtiskává na oční víčka a rozmazává všude okolo očí. Tato novinka ze Slovenska slibuje krásnější řasy již v průběhu pár týdnů (maximálního účinku se dosáhne po dvou až čtyřech měsících) a vězte, že s delšími řasami sklidíte mnoho pochval, protože delší řasy opticky oko nejen zvýrazní a zvětší, ale také otevřou a přivedou k oku pozornost. Pak už stačí doladit nalíčení třeba jen voděodolnou barevnou linkou nebo stíny ve svěžích letní barvách a jde se…..

Sérum začínám používat dvakrát denně ode dneška a po pár týdnech vám přinesu první výsledky.

Co to vlastně sérum FamousLash je a z čeho se skládá?
Sérum FamousLash je kosmetický přípravek na přírodní bázi, který podporuje růst dlouhých a hustých řas. Jeho základní složkou je patentovaný́ peptid Myristoyl pen- tapeptid-17, který rapidně podněcuje růst Vašich řas. Podporuje tvorbu keratinu v růstových folikulech řas, který je primárním stavebním prvkem řas. Sérum je obohacené o aktivní rostlinné výtažky jako jojobový a makadamiový olej, které zajišťují efektivní vstřebávání účinné látky, přímo do folikulu řasy, čímž zaručují maximální efektivitu růstu. Zároveň v kombinaci s hyaluronátem sodným hydratují Vaši pokožku.
Jak sérum funguje?
Hlavní́ účinná látka, kterou využíva sérum FamousLash, prošla dlouhodobým klinickým testováním, které zaručuje efektivitu a nezávadnost produktu. Aktivní látka Myristoyl pentapeptid-17 rapidně podněcuje tvorbu keratínu, a tím růst řas, v důsledku toho narostou delší, hustší a zdravější. První výsledky je možné pozorovat už po dvou až třech týdnech a v průběhu dvou měsíců mohou být vaše řasy delší až o 60%. Efektivitu produktu pomáhají zvyšovat pomocné látky na přírodní bázi. Makadamiový olej pomáha vstřebávání aktivní látky do pokožky a v případě potřeby nahrazuje přírodní hydratační maz pokožky. Tyto složky u jiných produktů chybí, což způsobuje jejich neefektivitu. Hyaluronát sodný a hydrolyzované jojobové estery zabezpečují dlouhodobou hydrataci, které je nevyhnutelná pro zdravou pokožku na očních víčkách.
Jak na to?
Použití séra je velmi jednoduché. Sérum je baleno v plastovém obalu se stříbrnou nálepkou a balení velikostí připomíná řasenku, ovšem místo kartáčku obsahuje štěteček, jako na oční linky. Co se týče struktury, jedná se o průhlednou tekutinu bez jakéhokoliv parfemace. Pomocí tohoto štětečku nanesete sérum na oční víčka, podél linie horních i spodních řas, jako byste kreslili oční linku. Štěteček se sérem by se měl dotýkat kořínků řas. Pro dosažení optimálních výsledků je třeba použít sérum dvakrát denně na čistou odlíčenou pleť. Ideálně tedy ráno před nalíčením a nanesením  očního krému a večer naopak po odlíčení a očištění pleti. Sérum je třeba poté nechat vstřebat 5 minut, než začnete nanášet oční krém či makeup. Výhodou séra je také to, že může být nanášeno i na obočí, v případě, že ho máte řídké a stejně jako působí na řasy, zajistí Vám i růst hustšího obočí. Přípravek je čistě přírodní a nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky. Obsah séra je 6ml. Cena je 59,90 EUR a můžete si ho objednat ZDE. Doporučuji také podívat se na FACEBOOK firmy Lussil, kde se nejen dozvíte zajímavé informace, ale také můžete každý týden, po dobu prázdnin, jedno sérum vyhrát.
Složení: Water, Glycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, Sodium Hyaluronate, Ethoxydiglycol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Polysorbate 20, PEG-16 Macadamia Glycerides, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Disodi- um EDTA




Pokud máte zájem vyhrát sérum na růst řas, prosím, zanechte pod tímto článkem komentář s kontaktním emailem a pokud se vám bude chtít, napište mi, co děláte pro krásné řasy vy a jestli jste se svými řasami spokojené :). Soutěž ukončím už tuto středu 25.7.2012 va 24:00 a vítěze vybere random. Vítězka bude sérum testovat se mnou a budu ráda, pokud i ona nám posléze sdělí výsledky kúry a své dojmy :). Hodně štestí!

Prosím všechny jeden člověk = jeden komentář, pokud na konci nevidíte svůj komentář, čeká ještě na schválení, neposílejte ho třikrát za sebou, děkuji! Při větší počtu komentářů je také třeba kliknout na konci komentářů na tlačítko načíst další, stává se, že se všechny nevejdou na stránku ;).

P.S. ještě dnes bude pokračování NYXu :)

You May Also Like

338 komentářů

  1. Každá chce husté a dlouhé řasy. I já, proto používám kvalitní řasenky a šetrně oči odličuji. Ráda bych sérum vyzkoušela, i když jsem se svými řasy na 80% spokojená :))
    Lbdkv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny den, Peto, mam to stesti, ze mam temer rasy mrkaci panenky:), ale v posledni dobe mam pocit, ze mi nad jednim vickem kousek vicka proridlo - nevim, mam pred statnicema, mozna mi ve stresu vypadavaji rasy:D. Kazdopadne bych s timto serem znekompromisne zasahla a doplnila zbytek mrkaci panny:)

    KikiVichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj řasy mám docela krátké vyzkoušela jsem asi jen jedno serum zabralo ale výsledek není nějak moc vyditelný moc ráda bych vyzkoučela tohle a porovnala to :)Musím tě pochválit máš moc hezký blog a sleduji tě víc jak přes rok Peti jen tak dál držím pěsti tobě i vše kdo se zůčastní :)

    Můj mail je terezka.98@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. veronika.bejdova163@gmail.com

    ja som bola so svojimi riasami vždy spokojná, boli krásne dlhé, hoci nie najhustejšie. ale prišla VŠ, s tým spojený stres a nielen moje vlasy, ale aj mihalnice začali dosť vypadávať. o riasy sa nijak nestarám, neviem ako na to, ale aspoň sa ich snažím vždy šetrne odlíčiť :)

    OdpovědětVymazat
  5. so svojimi riasami nie som celkom spokojná, majú obdobia, kedy sú pekné a majú aj také, kedy sú úplne mizerné :D ..v poslednom čase mi vypadávajú, čo ma dosť hnevá :/ rada by som skúsila toto sérum, keďže som k podobným zázrakom dosť skeptická, chcela by som vidieť, či to niečo dokáže :)

    simonakocurkova@gmail.com

    teším sa na tvoje výsledky testovania :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, myslím, že už jsi nějaké sérum na řasy jednou testovala a třeba toto bude ještě lepší. A teď k otmu co dělám pro krásné řasy já. Možná má odpověď bude trošku vtipná, ale už několik let musím brát speciální oční kapky na snížení očního tlaku a světě div se po těchto kapkách jsou řasy trochu delší než normálně:-) Kapky mám doživotně a je to trochu jak se říká štěstí v neštěstí...:-) Samozřejmně bych ráda vyzkoušela i něco jiného a né jen kapky do očí:-)Pak také používám řasenku, má nejoblíbenější je od loreal volume million lashes. Měj se krásně a přeji i dál hodně úspěchů s blogem. Sara
      email: Sara.Neubauerova@seznam.cz

      Vymazat
  6. Tak já budu první :) Možná . katerina.vys@seznam.cz
    Já pro své řasy dělám .. no v podstatě nedělám nic jen že si odličuji řasy šetrným odličovačem .a se svými řasy jsem spokojená tak na půl. Ráda používám umělé řasy protože mám ráda tak trochu extravaganci :) ahoj a měj se Kate

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj péťo, tak já mam řasy extrémně krátké, a proto jsem si již několikrát nechala udělat prodloužení řas metodou řasa na řasu a výsledek, famozní..Samozřejmě to má svá mínus, když to vypadává tak to není moc hezký a řasy po tom řídnou, ale zase pro ten pocit dlouhomrkající krasavice se pár krát do roka obětuju :) tak hodně zdaru v tvé práci.KIKINA nierika1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. určitě bych toto sérum chtěla vyzkoušet, mám řasy, takové střední bych řekla, ale přála bych si je mít mnohem hustější a delší :) a navíc by to byl krásný dárek k mým dnešním 20tým narozeninám, ale to je randomu asi jedno :D jinak řasy si vyplňuji hnědou linkou, aby vypadali hustší a samozřejmě řasenkou - jinak žádnou péči o řasy sem zatím nevyzkoušela Věrča (vecra.malk@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Cauky :) Tak ja se snazim rasy vypestovat aspon nocnim serem od Dermacolu :) Po dvou mesicich kazdodenniho pouzivani jsem efekt fakt videla, ale ted je to zas nejaky horsi.. :) Nevim proc. Tak by bylo fajn, kdyby se na me randomove stesti usmalo :))

    Cosmodivka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám řasy dlouhé a i husté. 3krat za týden si řasy večer než jdu spát potřu kosmetickou vazelínou. Dříve jsem ji používala každý den měsíc a řasy povyrostly a byly pevnější. Hubertka009@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, já o svoje řasy nějak zvlášt nepečuju. Každý večer samozřejmě řasy odlíčím, aby se v noci nepolámaly a odličuju jemnými tahy směrem dolů. Někdo se prý odličuje i vatovými tyčinkami aby se nedělaly u očí vrásky, ale na to bych já neměla nervy a ani nechci vidět, kolik by těch vatových tyčinek bylo potřeba :D
    blackyynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, já o svoje řasy nějak zvlášt nepečuju. Každý večer samozřejmě řasy odlíčím, aby se v noci nepolámaly a odličuju jemnými tahy směrem dolů. Někdo se prý odličuje i vatovými tyčinkami aby se nedělaly u očí vrásky, ale na to bych já neměla nervy a ani nechci vidět, kolik by těch vatových tyčinek bylo potřeba :D
    blackyynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Petro, přesně vím, co bych s tímhle sérem udělala :o)
    Darovala bych ho mamince. Maminka je fotografka a na učilišti někdo pustil z pusy, že když se zastřihnou konečky řas tak budou delší (podotýkám, že já mám po mamce řasy, jak panenka - jen škoda, že světlé) Maminka si řasy zastřihla hodně a vůbec jí nenarostly, naopak zůstaly krátké :o(
    A proto si myslím, že moje maminka by si sérum zasloužila (ale rozhodně bych to nekoupila dokud bych neviděla reálné výsledky...)
    Pokud nevyhraje moje mamka, tak budu muset počkat na výsledky (věřím v pravdivost tvých recenzí...)
    Já pro řasy nedělám nic, jen je řasenkuju, řasenkou z Avonu, která má takový ten štěteček, co vypadá jak malý kulatý hřeben (ne kartáč :) )
    Pěkný den
    zzdenika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Se svými řasami nejsem moc spokojená. Připadají mi hrozně krátké a já toužím po očkách mrkací panenky :) Nevěřím těm reklamám na řasenky, že se po nich zvětší objem až o 120%. Kdo má dobré řasy, tomu udělá řasenka i za 50,- skvělá kukadla. Toto sérum mě ale velmi zaujalo, tak snad se mi poštěstí :)

    horseforevertogether@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mám dlouhé a poměrně i husté řasy. 3krat za tyden večer na ně nanesu kosemtickou vazelínu. Dříve jsem tuto metodu dělala každý den asi měsíc a byly vidět výsledky. Jsem ráda za svoje řasy jelikož nemusím používat umělé(kdybych je stejně použila dopadlo by to katastrofálně :D)

    Hubertka009@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahljo, já mám své řasy velmi krátké a řídké, den bez řasenky si nedovedu představit, proto bych ráda sérum vyzkoušela :-)

    annaskorikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. krátké a řídké řasy, to je moje prokletí. Jsem celá po svém tatínkovi, ale zrovna tohle jsem po něm nezdědila, on má řasy krásně dlouhé a husté :D. Ale jinak pro krásné a dlouhé řasy nedělám nic moc, oblíbila jsem si přirozené líčení, takže žádných deset vrstev apod. nehrozí, maximálně jedna malá vrsta. A abych pravdu řekla pomáhá to... řasy se tak nelámou.

    OdpovědětVymazat
  18. dolejsova.helen@seznam.cz

    Jsem s nimi docela spokojená, ale mohly by být delší abych si je pak nemusela vůbec malovat :-) Když mi bylo okolo 10, tak jsem měla hrozně dlouhé a chtěla ještě delší. A analogicky se stříháním konečků na vlasech jsem si řekla, že určitě taky pomůže, když je trochu zkrátím.... :D Nepomohlo.

    OdpovědětVymazat
  19. so svojimi riasami som spokojná tak na 70% pretože ich mám strašne spadnuté teda musím si ich klieštikmy natáčať . O svoje mihálnice sa starám tým že sa snažím používať kvalitné špirály a poriadne ich odličovať. Toto sérum by som rada vyskúšala :)

    Petra.fejova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Se svými řasami jsem celkem spokojená, zatím je mám celkem dlouhé, ale chtěla bych mít řasy ještě delší a také hustější. AspoŇ bych nemusela používat řasenku a měla i tak kočičí oči. A proto bych chtěla vyzkoušet toto sérum.:)
    Můj e-mail Petulinka016@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  21. labradoora@gmail.com :)
    Snažím se řasy nedřít při odličování, minimálně používat kleštičky a občas, když nezapomenu, použiju sérum od Dermacolu, který na mě ale nějak moc nefunguje :D
    Jsem zvědavá, jak dopadne tvůj test s tímhle sérem :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ja s mymi rasami moc spokojena nejsem, rozhodne bych byla radsi, kdyby byly delsi. Pouzivam na ne serum od dermacolu a nejake ty vysledky jsem zaznamenala, ale proc nezkusit tohle?

    Natalje@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peťo, už jsem taky vyzkoušela všechno možné i nemožné na řasy a zatím největší výsledky vidím po ricinovém oleji,který si nanáším vatovou tyčinkou přímo na řasy. A jsem mooooc zvědavá jaké budeš mít výsledky :-)

    MarselaW@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. Se svými řasami jsem celkem spokojená, mám je celkem dlouhé, ale i tak potřebuji vždycky řasenku abych vytvořila kočičí look. Proto bych chtěla toto sérum , aby mé řasy byly ještě delší a hustější.:)
    Můj e-mail je Petulinka016@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo
    Bohužel pro své řasy nic nedělám ... Chtěla bych , ale mamka by mi nikdy nedovilila si koupit nějaké to sérum pro růst řasů ... Starám se o ně tak , že je vždycky pečlivě odlíčím a pročešu ... Nic víc nic míň :)
    A abych pravdu řekla , moc s nimi spokojená nejsem , ale nestěžuju si ... :)
    Moc ráda bych toto sérum vyzkoušela ... :)

    gabcai@seznam.cz

    gabulka-lovelygirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Já sama s řasami nic nedělám... ale vždy si je důkladně odličuji :) To je podle mě základ.. :)

    Majdikr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Spokojena nejsem, moje rasy jsou sice tmavy, ale strasne kratky :( kdyby byly o nejaky ten kousek delsi, nezlobila bych se. O rasy se nijak specialne nestaram, jen nikdy nejdu spat s nalicenyma ocima ;) jinak zadne pripravky na rust ras jsem jeste nezkousela, protoze to neni prilis levna zalezitost :/
    Muj mail je hondalu@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peťa, veľmi rada čítam tvoj blog, ešte radšej pozerám tvoj YouTube chanel ;o) Vždy som mala pekné, dlhé a husté mihalnice, ale po tridsiatke začali rednúť a už nie sú také dlhé ako kedysi :o( Poctivo odličujem ale pokožku pri odličovaní neťahám. Občas si na očné okolie nanesiem nejaký rastlinný olej. Buď čistý, alebo s prímesou ruža či levanduľa od Saloosu alebo Nobilisu. Výborný na riasy je vraj ricínový olej - naniesť každý večer pred spaním. To som ešte neskúšala.
    isabelle@isabelle.sk
    www.isabelle.sk

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj. Svoje řasy mám průměrné. Spokojená jsem pouze po nanesení řasenky. Co se týče péče, tak pouze odličuji, také nevím jak bych se o ně měla starat.
    Jsem opravdu zvědavá na další tvé fotky testování tohoto séra na řasy:)
    A moc děkuji za tvůj blok, je vážně skvělý. Čtu ho jen krátce, ale je fakt moc povedený.

    xlenkap@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Sérum vypadá moc dobře. Co dělám já pro své řasy? No, řasy nemám extra krátké, ale s délkou to také není žádná sláva, doháním to řasenkou. Někdy když už si zoufám, začnu každý večer použíta ricinový olej a musím říct, že alespoň mini výsledky vždy vidím. Zkrátka si myslím, že když řasám poskytnu nějakou výživu, je to znát. Různá séra přímo na řasy jsem nikdy nezkoušela. Určitě bych si nechala líbit delší řasy :-) Zvlášť teď v létě, kdy si oči často líčím pouze řasenkou, by delší řasy přišly vhod.

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti, řasy mám celkem dlouhé a poměrně i husté, ale ráda bych je měla silnější a možná i tmavší do konečků.. ke konečkům je mám světlejší... před rokem jsem zkoušela prodloužení řas metodou řasa na řasu a je fakt, že dlouhé a pevné řasy vypadají na oku úžasně, ale je to otrava nechávat je co 3 týdny prodlužovat a navíc je musíš česat a usazuje se na nich i přes důkladné čištění mastnota a pracha a vůbec je to otrava.. ovšem mít dlouhé a přirozené a silné vlastní řasy, to je sen, že? :)
    Hodně zdaru a pěkné léto, Petra.
    sweety-p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Svoje řasy sice mám celkem dlouhé, ale kdo by nechtěl mít delší :) takže používám kokosový olej, který rozehřeji mezi prsty a snažím se 'vmasírovat' ke kořínkům a poté i na celé řasy. Stejnou službu udělá i olivový olej. Řasy mám minimálně odolnější, tolik nepadají, ale žádného prodlužujícího efektu jsem si zatím nevšimla.
    cla.ree@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj:)

    se svými řasami nejsem moc spokojená, jsou krátké a ne moc husté a s příchodem na vš se jejich kvalita ještě zhoršila, mám pocit, že trochu víc padají a na jednom místě prořídly. Snažím se je vždy poctivě odlíčit, občas je posílím zevnitř pomocí Biosilu, i když nevím jistě, jestli to pomáhá i na řasy, nebo z toho mám jen lepší pocit...

    Máš moc hezký blog, sleduji ho už něco okolo roku, jen ták dál...

    ssiess@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. vendulajustova@gmail.com

    Zvu te na moji giveaway :-)
    http://myblondeuniverse.blogspot.cz/2012/07/1-giveway.html

    OdpovědětVymazat
  36. Pro své řasy nedělám nedělám téměř nic. Vlastně vůbec nic. Jen je vždy důkladně odlíčím. Se svými řasami jsem spokojená, ale dávno jsem chtěla vyzkoušet nějaký přípravek k jejich eventuelnímu zlepšení! Těším se na Tvoje výsledky... :-)
    butorova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Tento přípravek bych ráda vyzkoušela, protože jsem dosud zkusila jen jeden a vubec nefungoval :( Svým řasám žádnou extra péči nedávám, jen bych nikdy nešla spát s namalovanými řasy.

    chudobova.nicol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Nikdy som nemala dlhé ani husté riasy, nemám mať po kom. Nejako špeciálne sa o ne nestarám, ale aspoň sa snažím im neublížiť :)
    sona.sladeckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, já se o řasy něco extra nestarám, jen je po každém nánosu řasenky dobře odlíčím. Nemám řasy moc dlouhé ale řasenka mi je prodlouží celkem hodně, takže jsem celkem spokojená, ale i přesto bych ráda vyzkoušela tenhle zázrak :D. )

    m.khyrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, Petro.
    Své řasy mám krátké a poměrně řídké. Používala jsem Taliku, která mi řasy púřece jen trochu zpevnila. Jinak se snažím občas vynechat řasenku a maximálně šetrně odličuji :)

    app.le@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Petro, já mám s řasami celoživotní problém. Mám je opravdu krátké a žádná řasenka mě nepomůže. Už docela dlouho uvažuju nad prodloužením řas, moc se mi to líbí. Měla jsem ale prodloužené vlasy, a tak si nejsem úplně jistá, že je to to pravé.
    ampminspiration@google.com

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Peťko, díky za soutěž. Se svými řasami spokojená jsem, kéž by se všechny okolnosti v životě daly tak snadno ovlivnit nějakým přípravkem :-) Na noc používám Night Grow od Dermacolu a ráno si před nalíčením (cca 3x týdně) nanáším Talika Lipocils Expert. Dříve jsem zkoušela Beauty Lashes, řasy sice narostly pěkné, ale dost to dráždí oči i víčka. Taliky je více než 2x větší obsah a stojí méně než polovinu oproti Beauty Lashes, takže můžu doporučit.
    jana.ester@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  43. spicedchocolate(at)seznam.cz

    Já pro krásně dlouhé řasy používám řasenku Imperial long lash od Dermacolu, žádnou jinou speciální péči jim nevěnuju :(

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj,svoje řasy nemám nijak husté a dlouhé už vůbec ne. Zkoušela jsem všechny způsoby,ale nikdy to nebylo ono a tak jsem to vzdala. Pak jsem objevila v drogériích přípravek Night grow od Dermacolu,ale nějaký zázrak to také není :( Proto bych chtěla zkusit Famous lash :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já pro své řasy dělám to, že se o ně aspoň malinko starám - rozuměj že se VŽDY odličuju! Vůbec bych nemohla spát s řasenkou a ráno jen z obličeje sundávat těch pár malých chudinek, které to neunesly a vypadly... Je to vážně hnus, když se člověk podívá jak jsou obalené nánosem barvy. Dávám jim pokud možno co nejvíce odpočinout. Ani s líčením maskary to nepřeháním - ať nevypadám jak horník :-)
    evelinsbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Tak na výsledky jsem moc zvědavá! Já o řasy nijak nepečuju, jen poctivě odličuju, ale to snad každý...Zuzu (lazarkova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj,

    někdy se nestačím divit, jak jsi milá a pozorná :)
    Pro krásné řasy dělám jediné dvě věci - používám řasenku, která mi k nim dopomůže a večer ji zase pěkně šetrně odlíčím. Toť vše. Někdy mám řasy hezké, jindy na facku - mám to stejně, jako s vlasama nebo s pletí :D Asi to zníš ;)

    A teď z jiného soudku :D Pokud máš ráda chlupatý potkaní potvory (mazlíky, ne venkovní!), budu ráda, když navštívíš můj blog, kde mám aktuálně krátké video ze seznamování potkanek :)

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, pro potkany jsem zapomněla e-mail, pardón :) sabina.spalkova@seznam.cz

      Vymazat
  48. Juuu :) No já se hlavně snažím pravidelně odličovat :)

    lenulla.cergeova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, já mám řasy docela dlouhé ale konečky mám hodně světlé takže bez řasenky ani ránu. Jinak je šetrně odličuji a to je tak asi vše co pro ně dělám. :)
    LudaKonecna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Se svými řasy jsme spokojená, jsou dlouhé i poměrně husté, ale jsem zvědavá, jestli takové sérum bude fungovat. Já bych ho asi jen vyzkoušela, ale dala bych ho mamce, ta má hodně krátké a jemné řasy, určitě by měla radost :(
    kamila.selby@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peti, moc pěkný dáreček pro výherkyni! Poslední dobou na líčení moc čas nemám, rekonstruujeme dům, a vzhledem k tomu, že se nelíčím, tak je má péče o pleť dost mizerná a vidím, že i řasy trpí, jsou pokroucené, slabé :-( Řasy mám celkem husté, ale velmi slabé a krátké, ráda bych takové sérum někdy vyzkoušela.. Evča :-)
    e.jezova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Péťo, přeji Ti krásný den:-) Já se svýma řasama nejsem spokojená:-( docela mi vypadávají a na jednom oku mi rostou lépe než na druhém, takže je to s líčením docela boj ten rozdíl vyrovnat.. Pro své řasy sem zatím žádné serum nevyzkoušela. Sem tam je namažu nějakým krémem s vitamínama.Snažím se opatrně odličovat, i když vypadávání se zabránit úplně nedá...:-(
    Přeji Ti hezký zbytek léta ;-)
    Martina

    m.bulanderova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Péťo. S řasami spokojená nejsem (a kdo ano?). Jednou jsem zkoušela Taliku, rozdíl byl viditelný, ale pohužel je dost drahá :( Děkuji za tip, snad jednou vyzkouším i toto :)

    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Petro, moje řasy jsou sice relativně dlouhé, ale můj hlavní problém tkví v barvě. Mám světlé řasy a tím myslím, že jsou úplně blond, takže já se bez řasenky neobejdu. Přes léto, když mi malování přijde dost nepraktické, si občas dojdu ke kosmetičce, aby mi řasy nabarvila a to je panečku změna. Závidím všem, co mají tmavé řasy, protože i dlouhé a husté řasy jsou k ničemu, když nejsou vidět. Sérum bych každopádně ráda vyzkoušela, i když mi to s barvou nepomůže, aspoň bych pro ně konečně něco udělala :) Jsem zvědavá, jestli to funguje. Přeji všem hezký zbytek léta.
    Daniela (iberie@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  56. Moje řasy taky nejsou nijak moc pěkné, už jsem zkoušela i to "zázračné" Dermacolí noční sérum pro růst řas, ale nemělo na mě žádnej efekt...takže bych určitě ráda vyzkoušela ještě nějaké další :)
    evca.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Vypadá to zajímavě,bylo by fajn, kdyby to opravdu fungovalo, už se těším na výsledky na tvých řasách.
    Jinak se svými řasami jsem spokojená tak na 85%, ale určitě za vyzkoušenní tohohle člověk nic nedá :)
    tak třeba se zadaří..:)

    angel.werunka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Péťo :)) nevím, jestli nějak konkrétně pečuji o řasy, ale nejspíš mezi tuto péči patří pravidelné odličování a používání kvalitní řasenky. Moje sestra má překrásně dlouhé řasy jako mrkací panna a moje jsou spíše průměrné, takže bych malý zázrak v podobě séra určitě ocenila :)) Děkuju, Kačka ( katskal@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  59. Šetrně odličuju a používám kvalitní řasenky :) zuzu723@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Peti..fuu to by si mi spravila velku radost, keby som vyhrala..lebo zajtra mam narodeniny a kratke mihalnice ma dost trapia :) inak sa o ne nejako specialne nestaram, ak chcem vyzerat, ze "mam oci" :) tak sa len trosku viacej pohram s riasenkou...no a mail je centralasr@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj. Pre svoje mihalnice nerobím nič špeciálne, keď ich chcem skrášliť tak si dám jednoducho maskaru. A čo ma mrzí je že mi moc pŕchnu.
    Taktiež ich dĺžka nie je ohromná, takže by ma veľmi potešilo keby som to vyhrala. :)
    mail : tea.chylova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. z.gaskova1@gmail.com

    myslím si, že riasy mám také normálne. Nie som s nimi ani nespokojná, ani spokojná. Extra péči im nevenujem, snažím sa ich vždy šetrne a poriadne odlíčiť. istý čas som ich potierala olivovým olejom, no nemám pocit, že by to nejak pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
  63. tacytom@seznam.cz
    Se svými řasami moc spokojená nejsem, nenamalované nejsou skoro vidět, ale když se vyřádím s řasenkou, tak to celkem ujde. Všichni mi říkají, že mám velké a výrazné oči, takže to asi nebude nejhorší.:)) Jinak já používám kleštičky na řasy a potom klasika - řasenky pro objem a délku.:)
    Míša T.

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj,o své řasy pečuji tak že na noc používám sérum GG od Oriflame, proti vypadávání řas. Kupuji si kvalitní řasenky, a pravidelně a šetrně se každý den odličuju. O prázdninách dávám řasám odpočinout od řasenky, takže řasy se mi vždy o prázdninách trochu zlepší. Jinak se svými řasami jsem spokojená, jsou celkem dlouhé ,ALE bez řasenky vypadají jako poloviční, protože od poloviny řas je mám světlé. Můj e-mail : market-ka.f@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. wauuuu tak toto serum by som rada skusila ale kupovat si ho nechcem, predsa len nestoji najmenej :)
    danka.zimova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Peťi, moje řasy jsou krátké a řídké. A jsem takový blázen, že kupuji každou věc co mi má pomoci, i když většinou jen vyhodím peníze.

    havlikova.93@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Tak moje řasy jsou otřesné. Jsou krátké a jsou ohnuté jakoby dolů, a i když použiji kleštičky na natočení, tak jim prostě nedám žádný tvar. Takže s nimi nejsem spokojená vůbec. Zkoušela jsem ricinový olej a ten řasy jakoby posílil, takže aspoň tak. Ještě mám v plánu vyzkoušet to sérum od Dermacolu.

    romca.prachfeldova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Petí..:-) No já od řasy pečuji snad jen šetrnými odličovacími prostředky a snad pravidelným odličováním.No moje řasy bych řekla ze az tak hrozné nejsou jen kdyby ta hustota byla trosku lepšíí.:-) Zkoušela jsem nějaké sérum myslim že to bylo od Dermacolu ale učinek žádny takze ráda vyzkouším něco nového..:-)) Díky Eliška ( Rixy16@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  69. janablechova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Mam dlouhe rasy po svem tatovi, nejsou vsak uplne huste. Delam pro ne to ze je kazdy den dukladne odlicim.
    mail: barapolach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Primo hystericky prozivam kazdou vypadlou rasu :D...Snazim se je nijak zvlast netrapit a odlicovat jemne. Jinak je mam celkem bezproblemove, ale i tak bych serum rada zkusila...

    Hezky den

    email: asarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Hmmm, vypadá to dobře!!! Já teda nechápu proč to jako příroda zařídila tak blbě, ale skoro všichni chlapi (včetně mého muže) mají nádherné, dlouhé, husté řasy....a my ženy si bohužel musíme dopomáhat jak jen to jde, protože ikdyž ti chlapi nám tvrdí, že přirozená krása je to nej, tak když pak vyjdu ven nenalíčená, tak se mě zrovna tihle muži, co mi tak tvrdili, jak je zbytečné se líčit, ptají, jestli nejsem nemocná, že jsem nějaká pobledlá.. :-p takže za mě krášlení zdar a s kdo se řídí radami Peťky, tak to povyšuje ještě o level výš :-)
    holisovalucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. e-mail: pytlicekcek@seznam.cz
    Ahoj Peti, mé řasy jsou opravdu velmi krátké, jednu dobu jsem používala to sérum od Dermacolu, bohužel jsem ale žádných výsledků nevšimla :(.Řasenku používám z drogerie, protože na nějakké lepší mi nevychází kapesné:/, no a večer se vždy odlíčím, to je asi vše :)

    OdpovědětVymazat
  74. No páni, tak snad to bude fungovat, už se moc těším na tvoje výsledky. Já o svoje řasy nijak zvlášť nepečuji, pouze se je snažím moc nedrhnout při odličování. No asi to není nic extra, ale což. Měla bych se nad sebou zamyslet :D
    Zastoupilova.K@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. ráda bych měla řasy jak mrkací panenka tudíž :-D tak zkusim štěstíčko :-) přeji hezký den všem Martina (Martinka.Radek@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, řasy mám poměrně dlouhé, ale vcelku těžce natočitelné. S žádným přípravkem na řasy zkušenost nemám,protože nebývají nejlevnější. Používám řasenku a každý večer se odličuji jemným odličovačem.
    Můj email: akulaviakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Péťo, též mi nedají moje řasy spát, chtěla bych mít krásné husté kartáče, jako má třeba můj tříletý bráška, kterýmu je to úplně jedno :) do prodlužování se mi investovat nechce, tak kupuju všechny možný řasenky, vedou řasenky od Loreálu, na vrstvu řasenky dávám pudr, nebo dle tvého návodu kousíčky vatových tampónků aby to vypadalo, že mam řas víc :) taky mi nechybí kleštičky na řasy, který mi přijdou k prdu, ale stejně je používám pro ten pocit :)
    Díky za šanci účastnit se soutěže a měj se hezky, pa Týna
    Tynkycat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj Petro a ostatní obdivovatelky krásných řas (mezi které se řadím i já :D), miluji pocit dlouhých a dokonale vypadajících řas, člověku to hned vykouzlí úsměv na tváři. Je pravda, že některé řasenky mi v tom celkem pomáhají a jiné podle svých reklam a obalů přeceňují své síly. :) Každopádně ráda bych vyzkoušela něco nového.

    TERY.BEHOUNKOVA.TERY@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Petro!:)
    Výhra by mě nesmírně potěšila. Moje řasy jsou celkem krátké a hlavně slabé. Pravidelně a šetrně se odličuji, ale to je všechno. V tomto séru vidím naději, proto zkusím štěstí a přikládám mail: L.Dostalkova@email.cz
    Hezký den, Lenka:)

    OdpovědětVymazat
  80. Asi jako každá holka se snažím, abych řasy při odličování moc nedřela, jelikož pak se mi často stává, že vždycky nějaká ta řasa vypadne. JInak nijak zvlášť o ně nepečuji, zatím se ke mně nějaký ten způsob péče o řasy nedostal :) S řasami jako takovými mám problémy jen občas, nicméně bych ráda tohle sérum otestovala, ač už jenom ze zvědavosti, nebo pro skutečný efekt prodloužení a zhuštění :)
    Sariiisek.M@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj.Já se osvé řasy starám každý den (odličováním)ale já vlastně sérum nepotřebuji.
    Chtěla bych ho dát mojí mamince která má problém s řasami (strašně jí vypadávají).
    Můj email:miskanemcovka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. karin.musilova@seznam.cz

    Teď k těm řasám... nesnáším je. Jsou krátké, řídké a navíc vypadávají. Co víc si přát:-) Proto bych tuto novinku uvítala.

    Měj se hezky, K.

    OdpovědětVymazat
  83. Řasy nemám nijak dlouhé ani husté, takže jsem nad nějakým takovýmto sérem také uvažovala, ale vždycky mě odradila poměrně vysoká cena. Navíc jsem si nebyla jistá, zda se skutečně objeví nějaké účinky, takže bych byla ráda, kdybych mohla něco podobného vyzkoušet :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj Peťo!
    O své řasy pečuji tak, že je šetrně odličuji, nikdy nechodím spát namalovaná a když nemusím, tak se vůbec nelíčím :)
    Bohužel jeden čas jsme se i nechala zlákat na prodloužení řas, ale bohužel jsem natrefila na špatnou "řasařku" - její "paráda" se mi po týdnu začla otáčet do oka a brutálně vypadávat, kdy jsem viděla, že na jedné mé chuderce je nalepených cca pět řas umělých. Jak jsem vypadala po sundání si určitě umíš představit - jako oškubaný kuře.
    Už jsou sice v normálu, ale ráda bych zjistila, jestli nějaké sérum bude stát za to :-)
    Adéla
    duckieada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, také nemám zrovna dlouhé řasy. Asi před měsícem jsem si koupila noční sérum na růst řas od Dermacolu, které se zdálo ze začátku docela fajn, ale bohužel jsem žádný účinek nezaznamenala :(. Tahle věcička vypadá ale opravdu pěkně :), tak snad bude i fungovat. Měj se krásně!
    marianka.b.17@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Péťo,

    já sem zatím na řasy nic extra nezkoušela a kromě důkladného odlíčení každý den nic dalšího ani nedělám.... A co se týká líčení jsem ten typ, který vyzkouší každou novou řasenku, která slibuje neskutečně úžasný řasy ;-))) ale málokdy si jí koupím znovu.

    Měj se krásně! Monika

    aillenn@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Pro mě je nejdůležitější vždy dokonale odlíčit. A když zrovna nemám přes den nic důležitého na práci, čeká mě třeba jenom nákup v obchodě, tak nechám řasenku ležet u šminek a řasy dostanou odpočinkový den.

    veverusaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Peti, já mám řasy takové průměrné,nejsou dlouhé,ani krátké. Denně je odličuji, ale nic víc s nimi nedělám. Sérum bych chtěla vyhrát, proto zkouším štěstí :-).
    Anca.Vopravilova@seznam.cz
    Mimochodem mám moc ráda tvůj blog a moc ti to sluší i naživo, bydlím ve stejném městě jako ty a několikrát už jsem tě tu potkala :-).
    Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  89. Moje řasy byly vždy krásně dlouhé, pak jsem si je asi ve 12-ti letech ostříhala (vůbec vlastně nevím proč.. :D) a řasy už mi tak dlouhé ani husté nenarostly.. Takže řasenka je mým každodenním chlebem :) A někdy přidávám i řasy umělé :)

    n.rekova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. já pro své řasy nedělám naprosto nic takže je načase začít třeba s tímhle sérem :) veronicas.style@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Já mám ještě daleko kratší a řidší řasy než ty Péťulko! Ještě na tom nejsi tak špatně. ;) Ale nic extra pro své řasy nedělám, akorát je vždycky důkladně odlíčím, abych oči a řasy zbytečně nezatěžovala.
    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. mám naprosto strašné rasy !
    k.malatinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Řasy důkladně odličuju, jinak pro ně nedělám nic.. Moje jsou celkem dlouhé a husté a já jsem s nimi spokojena, ikdyž mohli by být ještě delší, nejdelší :D
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj, po mamině mám kraťoučké řasy, které se na slavnostnější události snažím zvýraznit umělými apod.- asi jako většina z nás. Naštěstí se už nešíří ,,100% zaručené tipy'' na růst,jako když byla máma mladá. Ona i plno jejích kamarádech si řasy s vidinou vzhledu mrkací panenky řasy stříhaly a čekaly, co se stane.. Samozřejmě nenastalo vůbec, ale vůbec nic (až na nevzhledné krátké štětinky kolem očí):). Já jsem podlehla jen radám typu namazat občas řasy vazelínou anebo samozřejmě kleštičky. Sérum bych moc ráda vyzkoušela, i za milimetr bych byla vděčná:).
    Přeji krásný den!

    yankeecandle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj, o svoje řasy se nějak speciálně nestarám. Začít bych ale chtěla. Už dlouho pokoukávám po séru od Dermacolu, ale tohle je mi sympatičtější, proto by mi udělalo radost, kdyby se mi poštěstilo vyhrát. :)

    therezzka1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Ahojky Petro, jsem rada, ze jsi udelala takovou soutez o toto serum. Ja pro dlouhe rasy pouzivam obcas misto rasenky pruhlednou rasenku a obcas chodim na barveni oboci i ras- obarvi se ti konce ras a tim jsou delsi a vyditelne zvyrazneni, obcas rasy namazu vazelinou. To je cele co pro ne delam :-).

    k.fritschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Peti...Neskutečně ti ty řasy závidím :-) Jinak co se týče mých řas,sem ráda za to,že je mám od přírody uhlově černé,ale kdyby tak chtěli trošku povyrůst :D Jinak řasy se snažím opravdu dokonale odlíčit a moje babička mi říkávala,že pokud chci řasy zdravější,mám si je čas od času potřít olivovým olejem...Je pravda že sem to ještě nikdy nezkoušela,ale uvažuji o tom,že bych to přece jen zkusila :-) (magdabinkova2@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj :-) No, tak to jdu zase zkusit, ale pochybuji o kladném výsledku :-)I když včera jsme s přítelem vyhráli pizzu tak snad mi štěstí ještě popřeje :-)

    Pro krásné řasy nedělám vcelku nic... :-) Jen pečlivě maluji... Podle mě jsou řasy -oči základ ,,krásy" :-) V nejbližší době se ale chystám na trvalou na řasy, tak uvidíme :-)
    e-mail: registrace077@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Peti, když jsem byla malá, chtěla jsem stříhat všechno co se dalo. Nejdřív jsem stříhala jen panenky, pak jsem začla stříhat své vlasy a později i řasy. Měla jsem je poměrně dlouhé, ale od té doby je mám strašně pidi a nejsou nějak moc pěkné. Měla jsem i jedno sérum, ale moc mi nepomohlo, i když možná je mám trochu objemnější. Ale jelikož jsou ty séra poměrně drahá, tak jsem jich víc nevyzkoušela...:)
    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj Peti,
    moje řasy jsou nic moc. Celkově mám radost ze svého očního okolí. Kromě krátkých a řídkých řas, mám malé a zapadlé oči, skoro žádné obočí a fialové kruhy pod očima. No jo, ta příroda :-D. Ale na druhou stranu je to příležitost si trochu pohrát s líčením, což mě baví. A tak když nejsem s něčím spokojená, zapracuji na tom. Tohleto by byla pro moje řasy báječná příležitost.

    Měj hezký den! Lu

    Leelookillah@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Jó nekonečný boj o delší řasy, o to se taky snažím každý den, jak to jde. Řasenku odlličju olejem, protože mi to přijde jako nejšetrnější způsobu-nic nedrhne, netahám nic tamponkem. Už jsem měla Taliku-efekt byl mým zbožným přáním, ale nedostavil se a prubla jsem i ricinový olej, což nebylo úplně nejhorší a někdy se na něj vrhnu zase. A i když na ty séra z drogerky nebývají zrovna hyper super recenze, tak vím, že si je stejně taky někdy koupím, protože dokud to nezkusím sama, tak mě to bude hlodat:)
    Ale léto už se nám zase vrátilo,tak já jdu asi navštívit zdejší rybník, dokud to voda ještě není brčálová. Mějte se všichni famfárově a užívejte dne=)(=
    dandula6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Jó nekonečný boj o delší řasy, o to se taky snažím každý den, jak to jde. Řasenku odlličju olejem, protože mi to přijde jako nejšetrnější způsobu-nic nedrhne, netahám nic tamponkem. Už jsem měla Taliku-efekt byl mým zbožným přáním, ale nedostavil se a prubla jsem i ricinový olej, což nebylo úplně nejhorší a někdy se na něj vrhnu zase. A i když na ty séra z drogerky nebývají zrovna hyper super recenze, tak vím, že si je stejně taky někdy koupím, protože dokud to nezkusím sama, tak mě to bude hlodat:)
    Ale léto už se nám zase vrátilo,tak já jdu asi navštívit zdejší rybník, dokud to voda ještě není brčálová. Mějte se všichni famfárově a užívejte dne=)(=
    dandula6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj, moje řasy nejsou ani moc husté ani dlouhé, ale aspoň hezky černé. Pro zlepšení kvality svých řas používám ricinový olej. Ale zatím velký rozdíl nevidím. Přejí pěkný den.
    kucharova_jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj :) Musim uznat, ze mam rasy od prirody celkem dlouhe a huste a kdyz si je namaluji rasenkou, kamaradky mi rikaji, ze jsem jak mrkaci panenka :D ale ja bych chtela byt mrkaci panenka i bez rasenky, tak zkusim stesti :D Takze randome, snaz se!!! :P
    dusaluca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Petruš ,na řasy používám akorát řasenku ale ta mi je stejně moc neprodlouží atd....proto by se mi šiklo kdybych vyhrála.....Máš krásný blog :)
    KAROLI.18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. O moje řasy se nijak nestarám, akorát když jsem doma, tak se vůbec nelíčím a řasům dávám oddych. Jinak s mými spokojená nejsem, vypadám jak mrtvola, protože je mám strašně světlé a dokonce ani je nemám tolik husté jak bych chtěla. Hezké úterý!:)
    valcikovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Jéé, ani mně nebyly dopřány dlouhé řasy. Takže se snažím nějak obejít přírodu a dělám, co se dá :D. Jednu dobu jsem si dávala na řasy ricínový olej, a jediným výsledkem byly podrážděné oči :D. A teďka zkouším vazelínu, ale taky zatím nic moc :(.

    OdpovědětVymazat
  108. Omlazenikokol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Já o své řasy taky nijak nepečuju, na jejich délku si ani nestěžuju, ale trochu pokulhává hustota. Doplácím na to, že občas už nemám energii na večerní odlíčení, tak to doháním druhý den ráno nebo dokonce večer :-X

    annysek20@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Natka.horvathova@seznam.cz
    Ja jsem se svými řasy vcelku spokojená, ale bez řasenky bych asi nevylezla, navíc bych pro ně měla začít něco dělat tak proč nezačít tímto sérem:)

    OdpovědětVymazat
  111. Já nepatřím zrovna mezi ty šťastné ženy a dívky, kteří by měly krásné dlouhé řasy od přírody a tak se o ně starám alespoň tím, že je pravidelně odličuji šetrnými přípravky. Maluji si je téměř denně, jelikož oči jsou u mě nejvýraznější na celém obličeji a když je mám nenamalované, vypadám jak nemocná. Jinak bych Ti ještě chtěla moc poděkovat za článek o stínech od Maybelline Color tatoo. Včera jsem si stíny zakoupila a nemůžu si je vynachválit. Lucka
    Můj e-mail dance.axa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Pro růst řas nedělám upřímně nic, ale naopak se kratší řasy snažím vykompenzovat řasenkou. :)

    misa.hruskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Jitus32@seznam.cz

    Ahoj Péťo, já mám své řasy nic moc takový průměr...ráda bych si řasy občas alespoň nalepila ale neumim to zkoušela jsem to asi 3x a pokáždé to byla katastrofa a já byla totálně na nervy...:o) Hledala jsem nějaké video u tebe a nic jsem nenašla...:o( jsem zvědavá jestli serum bude fungovat...krásný den

    OdpovědětVymazat
  114. Se svými řasami jsem spokojená nadmíru, ale proč je nemít ještě krásnější, že? :) Mám je poměrně husté a dlouhé, vždycky při líčení mi spolubydlící na internátu říkala, že by mi je nejradši ukradla. Nikdy jsem nepoužívala podobná séra, až teď jsem dostala jedno na Vánoce, je od firmy oriflame, používám ho kromě očí i na obočí, ale neudělala jsem si foto před, takže nemohu posoudit, jak funguje. Včera jsem zkoušela to tropické letní líčení a když jsem se večer odlíčila, přítel na mě: "Ty už nemáš sunshine?" :D Máš skvělé nápady na líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  115. Ahoj Peťo,já mám řasy krátké a žádné sérum jsem si nikdy nekupovala. Používám prodlužující řasenky =). Máš úžasný blog a skvělé nápady na články.

    marketavenena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Řasy nemám zas tak hrozný, ale mohlo by to být lepší. Nic speciálního na ně nepoužívám, akorát řasenku. angley@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Oo veľmi by som chcela dlhé a husté riasy. Moje sú nič moc, ale zas ani pre ne nič moc nerobím, akurát keď som doma tak sa nelíčim a nechávam ich oddychovať čo najviac sa dá:)

    petruchova.natalia@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  118. Bohužel i já se řadím mezi ty slečny, které se svými řasami spokojené nejsou - mám je celkem krátké a jako o hustých o nich také nemůžu mluvit. Jsem moc zvědavá, jaké výsledky tento produkt přinese:).

    Mircalla@email.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Peťi, já se nějak extra o moje řasy nestarám, denně odličuji a to je asi tak všechno :D :).
    A se svými řasami jsem spokojená 70%,ale chtěla bych tohle sérum zkusit.
    Měj se pěkně :)
    ananalinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. majky167@pokec.sk
    Ahoj na riasy používam jedine riasenku a to je všetko.

    OdpovědětVymazat
  121. Se svými řasami spokojená nejsem, kde jsou ty časy, kdy jsem byla. Dělám pro ně to, že se aspoň o víkendech nelíčím a občas je namažu ricinovým olejem (bohužel se mi to nedaří každý den, i když bych ráda, ale lenost a skleróza jsou silnější...).
    viennettka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  122. cermakovaklara@centrum.cz

    Upřímně řečeno své řasy nijak neošetřuji. Používám klasickou řasenkou a klasické pleťové odličovadlo. Své řasy mám opravdu ráda nejen pro svou černou barvu ale i vcelku dobrou délku a natočení. Není pro mě tedy strašákem vyjít bez nalíčených očí. Saamozřejmě bych však sérum uvítala s otevřenou náručí, přece jen téměř každá touží po udivující délce a hustotě, ikdyž základ už má velmi dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  123. muj email barry-@seznam.cz

    Dělám pro to snad úplně vše :) beru tebletky pro kráné vlasy nehty řasy :), dále si kupuju řasenku s podporem k růstu, odličuji se s vitamíny :), používam kleštičky, Kupuji si kuru pro řasy :D a chtěla bych vyhrát tenhle produkt :)))

    OdpovědětVymazat
  124. janickarihakova@seznam.cz
    Já pro své řasy zkoušela akorát sérum na růst řas od dermacolu, hustotu jsem nezaznamenala, ale řasy mi trošku povyrostly. ;)

    OdpovědětVymazat
  125. Moc se svými řasami spokojená nejsem, jsou krátké a řídké. Takže se bez řasenky vůbec neobejdu. Jsem zvědavá na výsledky :)!

    karamella.candies@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. hankakom@seznam.cz
    o řasy nijak nepečuji, jen se je snažím šetrně odličovat dvousložkovým odličovačem Ryor.

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj Peti, ja mám mihalnice celkom ok, bez špirály ale ani na krok. Snažím sa o ne starať aspoň tým, že ich vždy poriadne odlíčim najprv minerálnou vodou od biodermy, potom kokosovým olejom, to je moja tajná zbraň na všetko, využívam ho aj ako telové mlieko, masku na vlasy. Podobným zázrakom síce moc neverím, ale vyskúšala by som rada..:)
    petra.hanzelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Řasy pečlivě odličuju, používám řasenku od Astoru, mám doma nějakou noční péči v řasence. Se svými řasami jsem celkem spokojená, ale mohli by být delší :)

    gluus.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. Kdyz si s něma dám opravdu práci a perfektně je nalíčím, jsem poměrně spokojená, ale ty tuny řasenky co k tomu musím použít :D jelikož jinak jsou takřka neviditelné :-/ tak věřím, že tenhle přípravek určitě stojí za vyzkoušení;)
    Andulecichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj Peťko :-) je to od tebe moooc hezké, že jsi "vyškemrala" sérum i pro své čtenářky! Je moc hezké, že myslíš i na nás :-* Já se o své řasy snažím starat tak, že je šetrně odličuji a že si na ně dávám mandlový olej. Jinak řasenek mám hordy, zhušťující, prodlužující atd atd xD :-) Nikdy jsem ještě sérum nezkoušela, tak jsem moc zvědavá :-)

    Měj se krásně!!
    kristina.janickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Tak já o řasy pečuji asi jen tak, že se je snažím nepolámat, protože je mám celkem křehké. Takže se odličuji tak, že řasy namočím teplou vodou a pak šetrně odlíčím jemným odličovačem. Občas řasy prohrábnu vatovou tyčinkou lehce namočenou v Bioaquanolu, ale nesmí se to dostat do očí. Řasy po něm mám celkem pěkné, takže se dá říci, že jsem relativně spokojená, ale vždycky by to mohlo být lepší ;D.

    hannele.de.la.porcelain@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Rasy vždycky pečlivě odlicim.Spokojena teda s nima rozhodne nejsem,proto jsem kdysi zkusila serum pro rust od dermacolu(bohužel jsem zádný rozdíl nezaznamenala)
    aneta.macenauerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  133. barbora@ksoft.cz

    Mám řasy bohužel krátké a ne moc husté, takže se už nějakou dobu rozhlížím po sérech na růst řas. Zatím jsem zvolila levnější variantu od Dermacol, se kterou jsem celkem spokojená, určitě to nejsou žádné obrovské výsledky, ale řasy jsou minimálně silnější.

    OdpovědětVymazat
  134. Nikdy jsem nebyla obdařena krásnými, dlouhými a hustými řasami, ale dřív to bylo horší než teď. Řasy každý den pečlívě odličuji. Občas si je lehce promastím vazelínou či olivovým olejem, to je tip, který se mi celkem osvědčil.
    Skvělý dáreček, pokud to budeš testovat i ty, byla by to velká pocta! :)

    majdalenka232@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Hezky den, Vas blog sice sleduji jen kratce, ale jsem moc rada, ze se nekdo v Ceske republice zabyva blogovanim a kosmetikou tak kvalitne jako Vy.
    Rasy jsem mela jako dite nadherne dlouhe. Pak prislo obdobi prvniho liceni a samozrejme mi rasy nesetrnym zachazenim vypadaly. Ted se snazim pouzivat rasenku minimalne a kazdy den rasy potiram detskym olejickem. Zadny velky zazrak to neni, ale delam aspon neco.
    Chtela bych Vam jeste podekovat za skvelou praci, kterou tady odvadite. Mam Vas blog v internetovem prohlizeci na zalozce a sleduji kazdy den :)
    tyna.pf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Já na tyhle zázraky teda moc nevěřím:) já mám naštěstí dlouhé a husté řasy od přírody. Neřekla bych že i ty je máš zrovna nejkratší:)) Měj se krásně:)

    OdpovědětVymazat
  137. O řasy nijak zvlášť nepečuji kromě pravidelného a důkladného odlíčení, ale poslední dobou pokukuji po různých sérech, tak třeba se na mě usměje štěstí :)) Výsledky tohoto séra se mi líbí, tak bych byla ráda, kdybych jej mohla vyzkoušet..
    Hezký den B.
    bjk.baju@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  138. To je super, že ti věnovali i jedno sérum do soutěže.
    Já pro řasy dělám to, co každý, odličuji, občas nanesu gelovou řasenku na regeneraci a přestala jsem používat kleštičky. Řasy mám krátké a neviditelné, takže řasenka je v mém případě potřeba a tahle věcička by se mi hodila. :)
    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Dříve jsem byla za svoje řasy opravdu ráda, ale poslední dobou se někam ztrácejí. :D
    Svoje řasy se snažím příliš nedřít při odličování a celkově je nezatěžovat, když to není nutné (což se mi nepodaří vždy). :D

    pa.mickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Ahoj Peti, opět děkuji za všechny čtenářky za giveaway. Pro hezké řasy se snažím nepoužívat voděolonou řasenku, neboť šíleně ničí řasy a každý večer před spaním je jemně namažu bílou vazelínou. Jestli to pomáhá nevim, ale jsou tam pořád, tak to aspoň neškodí :D nikolamusilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  141. Neříkám, že jsem s řasama úplně nespokojená, ale přeci jen, každá žena chce dlouhé a husté řasy:) A tak bych tento přípravek ocenila:)
    mrs.luczynka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. hartlova.d@gmail.com
    vážně nevím, já mám řasy takové nijaké, jakože bez řasenky, mám celkem dobrý objem i zakroucení, ale s řasenkou mám řasy fakt divné :D a nevím čím to je, rozhodně by mě bavilo to vyzkoušet, ty výsledky jsou úžasné! :))

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj, řasy mam celkem řídké a ne nějak extra dlouhé.. Žádné sérum jsem nikdy nezkoušela. Normálně používám při líčení řasenky a večer velice šetrně odličuji :)
    JanaKocourova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Pěkná soutěž :-) svoje řasy až tak neřeším,nejsou zas tak krátké. Ale mít rašy jako mrkací panenka chce každá z nás :-) Jen už jsou to peníze navíc :-(

    i.cibikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  145. řasy mám celkem pěkné si myslím, ale stejně někteří kamárádi z pánského pokolení, kteří je mají tak husté, černé a dlouhé m ětím jen vytočí :-D mejl janinasnice@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  146. Ahoj Péťo :o)
    Bohužel ani já nemám dlouhé a husté řasy. Zkoušela jsem několik sér, různých vitamínů a přípravků pro lepší nehty, řasy, vlasy,... Ale nic. jediné co mi trochu pomáhá je dobře a opatrně řasy odlíčit, aby se mi nepolámaly a pak vetřít trochu panenského olivového oleje.
    Měj se hezky a těším se na video o NYXu :o)

    veronikahavlin@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Mám hrozně krátké řasy, proto používám kvalitnější řasenky, které dodávají velký objem. Ráda bych vyzkoušela sérum, protože je to možnost, jak získat řasy mrkací panenky a nenanášet tunu řasenky :-)Dostalovadarina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  148. krásná soutěž, já si občas řasy nakleštičkuju, sluší jim to víc, ale jinak to moc neřeším, možná spíš bohužel. :)

    zanetakratochvilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Přiznám se, že podobné přípravky ve mě nebudí moc velkou důvěru, nicméně článek mě nahlodal a zvědavost šimrá :-).Svoje řasy mám průměrné, ale uvítala bych kdyby byly hustší.
    eleonen@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj!
    Pokud vítězku vybere počítač, nemám zřejmě velké šance...no nicméně štěstí zkusím. Já jsem se svými řasami spokojená, ale sérum bych chtěla vyhrát pro mojí maminku, kterou problém s krátkými řasy trápí. Samozřejmě bych její pokroky sledovala a podělila se s vámi o to :)
    janeandherworld@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Nebyla jsem spokojena a nechala si je prodloužit, byly krásné, ale těch peněz co do toho měsíčně člověk musí vrazit, tak bych ráda tohle sérum vyzkoušela, aby se mi řasy vrátily do původního stavu :)

    anikiki123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Zdravím:))
    Já pro svoje řasy nedělám nic extra, protože pochybuji, že by to nějak pomohlo...mám docela jemné, tak středně hnědé řasy takže žádná hitparáda, ale nedávno jsem si koupila řasenku od Rimmelu Volume Accelerator a ta má (prý) zlepšit kvalitu řas...no mám takový pocit, že po měsíci používání mi vyrostla jedna řasa navíc:D Ráda bych vyzkoušela toto sérum...třeba to opravdu zabere:))
    prasatkopepa@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  153. ja jsem toho vyzkousela docela hodne, a nejlepsi byl pripravek od Taliky.to jsem na chvilku mela krasne rasy;-) katulsed@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj Peti, dřív jsem si myslela, že na řasách moc nezáleží, že je potřeba oko zvýraznit hlavně linkami a stíny, ale opak je pravdou :D Někdy vyjdu ven jen s namalovanými řasami ( používám klasickou drogerkovou řasenku za 60,- a kleštičky ) a výsledek je super :D S hustšími a delšími řasami od přírody by se ho ale dosáhlo lépe a snadněji :D

    dannietta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  155. Mně poslední dobou začaly řasy nějak ubývat a strašně závidím přítelovi, kterej si tak krásný panenkovský řasy ani nezaslouží :) Nikdy jsem nic speciálního na řasy nepoužívala, protože zázrakům v kosmetice moc nevěřím - ale možná bych už mohla:)

    love67@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. ahoj, ja osobně použivám normalni kondicioner na vlasy, vecer si čistým kartačkem od řasenky trochu nanesu na řasy... a myslí, že to má někdy i lepší výsledek než drahý přípravky:D alespon na moje řasy to funguje:D
    aanettakk@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  157. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  158. Ahoj Péťo, svoje řasy mám sice sama o sobě celkem dlouhé, husté a výrazné, ale když dojde právě na ně, není nikdy dost! A pokud by přípravek fungoval, byla by to paráda. Nu což, uvidíme:)
    Máš krásný blog a tvoje videa jsou super, tak se drž tam kde jsi a měj se moc pěkně:)
    Anci@stream.cz

    OdpovědětVymazat
  159. Měla jsem řasy opravdu jak panenka dlouhatánské a všichni mi je záviděli. Jenže samozřejmě, když jsem byla mladší a začínala jsem používat řasenku tak jsem úplně kašlala na nějaké odličování. To byla chyba řasy se mi zlámaly=( když je namaluju vypadají delší, ale nikdy to nebude jako dřív moje panenkovsky dlouhé řasy. A proto bych ráda vyzkoušela sérum třeba by se stal zázrak a řasy bych měla znovu takové jako jsem měla.

    moravoa.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. p.adell@seznam.cz
    Mám je bohužel krátké, a asi jim ani moc nepomáhám:):D Přišlo mi vždycky zbytečné kupovt si nějaké drahé séra, která stejně určitě nebudou k ničemu.. ale poslední dobou slýchám, že to oprvdu funguje, ráda bych to zkusila!:)

    OdpovědětVymazat
  161. z.kolacna@seznam.cz
    Dříve jsem měla řasy jako mrkací panenka, sice světlé (jsem blondýna:D ), ale byly tam. Poslední dobou si ale všímám toho, že řasy už nejsou co to bývalo, jsou řidší, krstší a jestli je to vůbec možné tak lámavější. Zkoušela jsem proto různé doplňky stravy, abych doplnila vitamíny a minerály, ale kromě toho, že se mi po nich zhrošila pleť (ještě víc, haha :D ) to s řasami nic neudělalo. Byla bych proto moc ráda za šanci vyhrát toto sérum :)

    OdpovědětVymazat
  162. já pro řasy asi ani moc nic nedělám, jenom natočím kleštičkama a dám řasenku :)
    peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Ahoj P! Mé řasy jsou celkem dostačující. Né že bych je měla až někam do nebe, ale zase taková trága to taky není. Navíc v dnešní době, kdy je tu tak rozsáhlý sortiment řasenek, si každá z nás určitě nějaký ten zázrak vybere. Přiznám se však, že řasenka je můj nejpoužívanější produkt. Bez ní si připadám jak nahá. A jak už to tak bývá, muži v mém okolí se pyšní takovými mrkadly, až jim to upřímně závidím. Můj mladší bráška mě s tím taky někdy pěkně provokuje. Ale ať si je nechá! ;)

    barbora.krejci@ovbmail.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj Peti, zase pěkná soutěž :-) Já musim říct, že svoje řasy mám docela husté a kvalitní, ale bez řasenky se stejně neobejdu. Tak třeba se mi poštěstí a vyhraju a budu moct testovat s tebou, fakt by mě zajímalo, jestli to funguje :-)
    jana.polcarova@ekoten.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Já řasy nemám vůbec nic moc, hrozně řídké, středně dlouhé, světlé. Zatím používám jen ricinový olej pro výživu, ale na nějaké serum se také chystám
    fialkakyticka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj, se svými řasy jsem celkem spokojená. Mám je obstojně dlouhé a jakš takš husté.. Jediné co mi vadí je, že mi celkem dost padají. Začala jsem jíst vitamíny, tak uvidíme :)).

    Sarynkas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj Peti. Já mám takový zlatý střed, ani řídké ani husté a ani dlouhé a ani krátké :) Ale po použití řasenky je mám dlouhé dost a bez řasenky už pomalu neudělám ani krok :D Nevadilo by mi kdyby byly trošku hustší, poslední dobou mi začaly nějak víc padat, proto bych nějaké to sérum ráda zkusila. tak třeba budu mít konečně štěstí :)
    petulane@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  168. Řasy nemám nejhorší, ale jako každá bych chtěla dlouhé a husté. Pro krásné řasy nic moc nedělám, samozřejmě je každý den odličuju, ale taky každý den trpí v kleštičkách. Sérum bych určitě ráda vyzkoušela.

    dominnika@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  169. Ne ne spokojená s řasami nejsem..krátké málo natočené. Snažím se o ně pečovat..poctivě odličuji..a teď už nějakou dobu používám sérum od Dermacolu..a když nic jiného jsou více husté a méně padají. Toto sérum by mohlo být ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  170. Ahooj :-) řasy mám dlouhé, avšak jemné a světlé, takže samo o sobě nevýrazné, ale po nalíčení řasenkou jsem hoodně spokojená, ale uvítala bych i nemuset si je líčit :-) Denně se šetrně odličuji, na noc řasy natírám bezb. gelem na obočí a řasy. Chtěla bych být chlapem, ti mají krásné husté optimálně dlouhé řasy ač je nepotřebují :-) Peťula, good.Petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj :)
    Bohužel i já mám celý život krátké řasy, ale asi jako každá žena toužím po dlouhých :). Ale je mi líto peněz, které bych zaplatila za prodloužení řas. Proto používám alespoň kvalitní řasenky a večer se vždy odlíčím. Bylo by super vyzkoušet si sérum na růst řas, které opravdu funguje :)
    Těším se na recenze :)

    M.Petka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  172. Ahoj Peti, dlouhé řasy mám už od dětských let, ale s hustotou to není úplně slavné, proto bych sérum určitě ráda vyzkoušela a vykouzlila si tak dech beroucí pohled :)

    petule.pribylova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  173. Se svými řasami moc spokojená nejsem. Jsou krátké a rovné. Brr nejhorší kombinace. Bez řasenky to skoro vypadá jako bych žádné neměla. Každopádně se o ně snažím starat, vždy pečlivě odličuji a večer natírám vazelínou (slyšela jsem že to podporuje růst tak proč ne). Vy co máte dlouhé řasy můžete být spokojené a upřímně vám závidím :-)
    sérum mě opravdu zaujalo tak třeba budu mít štěstí :-)
    e.hrebikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  174. Koupila jsem si sérum od Lóreal a aplikuju 2 x denně.
    efisch@students.zcu.com

    OdpovědětVymazat
  175. Já si s řasami nic nedělám, ale něco takového bych chtěla zkusit... :)
    natalka.francova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. No já mám řasy úplně strašný. Krátký, rovný, řídký. Prostě noční můra všech žen. Kdyby alespoň nebyly tak rovnýýý. To mě šve nejvíc, protože i když použiju kleštičky, tak mi natočený(ehm, přeskříplý v polovině) držej klidně celej den, ale když nanesu řasenku, tak se prostě narovnaj, jako kdybych je, chudinky, přejela žehličkou. Jedno sérum jsem vyzkoušela, od l'oréalu (http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/6b8/6b839f4f21e9d460468c21f13bea35b0--mmf250x250.jpg), jenže ho nepoužívám pravidelně, takže nemůžu říct, jestli tu jsou nějaké výsledky. Řasy mám na sobě ráda ze všeho nejméně. Třeba by mi tohle pomohla. DOufám! :D

    vedralova.hana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  177. Ja mám vcelku dlhé riasy avšak začali mi v tele chýbať nejaké vitamíny a začali mi dosť vypadávať. Našťastie sa to dalo do poriadku používaním špeciálnych olejčekov a vodičiek. Avšak vždy som ich chcela mať ešte trošku dlhšie a bola by som veľmi zvedavá, či by mi toto sérum k tomu napomohlo. :)
    nya@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  178. Ahoj Peťo!

    Se svými řasy moc spokojená nejsem rozhodně bych uvítala hustší a bez řasenky si ani nedokážu představit den,protože jsem pak pěkně vyblitá :-) Tohle by byla šikovná věcička na vyzkoušení tak třeba se na mě usměje štěstí.

    jita-beauty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Moje riasy nie su ani krásne husté a dlhé ale zas to nie je ani najhoršie... No bola by som veľmi rada keby boli trošku hustejšie a dlhšie... Niekedy som používala taký kondicionér na riasy ale nijak mi nepomáhal tak som s tým prestala..
    viktorialuptakova@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  180. moje řasy mají jeden den tak a druhý tak, ale nestěžuju si na ně. nic speciálního nepoužívám :)

    cant.be.perfect@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. petra.krupova@atlas.cz

    Řasy :D to je věčný téma! Dost lidí i moje kosmetička mi říká, že mám dlouhý řasy.. já teda nevím proč, ale myslím si, že je zas tak dlouhý nemám :D a hlavně na pravým víčku mám ty řasy "přeležené" protože spím většinou na pravém boku, ale teď jsem se rozhodla si na to dávat bacha a nemačkat ten můj ksichtík a oko do polštáře, tak snad se to zlepší :) už delší dobu se chystám na nějaké to sérum na řasy, ale zatím nejsem pořádně rozhodnutá a finance taky chybí (chudá studentka :D). Takže výhra by mě velice potěšila :) Jinak jako řasenka je pro mě asi nejlepší Maybelline One by One nebo obyčejná Multi Action od Essence.. :)

    OdpovědětVymazat
  182. Ahoj Peťul,no řasy v rámci možností dobré,ale kdybych měla možnost vyzkoušet něco lepšího šla bych bez zábran do toho ! :-) Momentálně používám řasenku od Essence (taková modrá ,název nevím) :)) a jsem docela spokojená ,ale jak říkám hned bych si vyzkoušela něco nového a lepšího :-)

    a.kikusek.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj!

    No dlouhé krásné řasy jsou snad sen všech žen a dívek, které o sebe jen trochu pečují. Já jsem teda rozhodně jednou z nich a na řasy kladu velký důraz!!...tzn. nejdu ani s košem bez 2 kg řasenky:-)...vyzkoušela se jsem jich snad miliony:-)....Teď na léto jsem tedy šla do lepených řas...řasa na řasu...je to pěkné, ale svoje jsou svoje...moc bych si takové přírodní přála:-(takže bych moc ocenila, kdyby jsem měla tu šanci tento výrobek vyzkoušet:-)zdraví Edita
    e.dubnicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Ahoj Peťule,
    myslím si, že dlouhé, husté a zdravě vypadající řasy je sen každé z nás. :) Osobně mám řasy krátké a řídké. Používám řasenku One by one a nemůžu si jí vynachválit, je skvělá!!! Žádné speciální přípravky zatím nepoužívám, ale co není může být... :D Aneta

    anetasmidova0@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Já mam řasy tak středně krátké a docela husté takže docela spokojená sem, ale samodřejmě by to mohlo být lepší :) ale chtěla bych vyzkoušet to sérum na podporu růstu od dermacolu, ale takovým věcem moc nevěřím tak nevím :)
    Misssha2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  186. Ahoj Peťo, musím říct, že mě tento přípravek velmi zaujal proto zkusím štěstěnu a uvidíme ;). Mé řasy jsou poněkud krátké. Ráda bych je měla delší a hustější. Tak uvidíme. :D Ivet
    IVET.BEHOUNKOVA.IVET@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Ahoj Péťo, tak já pečuji o své řasy tak, že je vždy před spaním řádně odlíčím, zvláštní péči jim tedy moc nevěnuji. :-) S pozdravem Hanka
    blue.tooth@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  188. Ahoj :)
    Musím říc, že tato soutěž mě hodně zaujala, protože moje řasy jsou poměrně krátké a nijak husté taky zrovna nejsou, takže bych takového pomocníka určitě přivítala :) Na tvůj blog chodím hrozně ráda a vždycky čekám na nějaký skvělý tip nebo radu. Tvá videa na youtube jsem sjela jedním dechem a nedočkavě čekám na další :)
    Doufám, že budu mít štěstí.
    rehakova.natalie@seznam.cz
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  189. sv.peta@gmail.com

    Ahoj Peti,
    jsem velkým odpůrcem kleštiček na řasy, když jsem viděla co dokáží udělat za paseku. Takže u mě jen řasenka, a ve zvláštních případech nalepuji. Ale hlavně jsem zastáncem šetrného odličování ;-) Už teď se těším na recenzi, toto sérum vypadá velice zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat
  190. páááni, kdyby to opravdu mělo fungovat, tak je to paráda! to bych opravdu ráda vyzkoušela! :-) je pravda, že řasy jsou pro mě takový základ, miluju rotační řasenku od Bourjois, která mi je krásně natočí a nabarví ;-)
    mujfialovysvet@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  191. Ahoj Peti:)
    opět super článek, jako vždy :). Řasy řeším asi jako každá slečna. Jsem tmavý typ, mám tmavé vlasy i obočí, ale překvapivě řasy vůbec :D když nemám řasenku, řasy mi nejdou vůbec vidět. Délku řas vnímám pokaždé jinak podle řasenky a taky jestli je nová, nebo ji používám dýl. Nepoužívám žádná séra a ani kleštičky na řasy, protože je mám tak jemné, že se bojím abych si je nevytrhala nebo neponičila-jsem nešika a klidně bych tohle totiž zvládla :D
    pa a hezký den
    Šárka

    centrefolds@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  192. Hezký den, o své řasy nepečuji nijak zvlášť vyjímečně, pří odličování se teda snažím neškubat :). Abych řekla pravdu, tak tomuhle výrobku a vlastně všem, které mají nějak zázračně řasy zlepšit, jednoduše nevěřím. Nevěřím, že nějaké chemikálie mohou trvale řasy zlepšit. Nikdy bych si jej nekoupila, takže to zkusím touto cestou a co já vím, třeba se ještě budu hodně divit :-).
    Pěkný den! valerieta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  193. Já mám řasy celkem dlouhé, ale jen s řasenkou, bez řasenky nejsou moc výrazné, i když mám tmavé řasy. Ale když mám řasenku, tak jsem velmi spokojená.Nerada používám kleštičky, jelikož mi přijde, že ani moc nefungují a slyšela jsem, že mohou řasy lámat. Po tom tedy netoužím :)
    Pro mě jsou řasy hodně důležité. Stačí, když nanesu trochu řasenky a můj obličej to úplně promění :)

    OdpovědětVymazat
  194. Ahoj Petro, já nepoužívám nic speciálního, jen pečlivě večer vždy řasy odlíčím a namažu nočním krémem spolu s obličejem. Nejsem žádná mrkací panenka, ale řasy mám docela dlouhé jen by mohly být hustší:))) martina.dvorakova@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  195. wow, no toto keby vyhram a funguje to, tak sa asi zblaznim od stastia:)
    j.smatanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat