2x OOTD - výrazné náhrdelníky

by - 11 srpna

Krásný nedělní večer všem,

v poslední Top 10 a i zde na blogu už jsem se vám svěřovala, že letošní léto jsou pro mě výrazné náhrdelníky "must have" aneb ještěže mám ten ebay :D, to je ráj bižuterie! Naposledy jsem si právě tam pořídila tento svítivě žlutý náhrdelník, který mi učaroval na první pohled. Tyhle náhrdelníky se dají kombinovat se vším možným, ale podle mě vypadají nejvíc perfektně s jednoduchým outfitem typu džínové kraťasy a bílé tílko nebo džíny, jednobarevné sako a košile. Prostě outfit zvednou o level výš a z nudných obyčejných věcí je najednou zajímavý ohoz.
Dnes tedy dvakrát s výrazným náhrdelníkem, dejte mi vědět, jestli jsou toto léto i vaše oblíbené a co říkáte na mé dnešní kombinace?


 
1) šaty - ZLZ (řeknu vám to na rovinu, napsali mi,abych si něco vybrala a tyhle šaty se mi moc líbily na obrázku vzorem, ovšem musím konstatovat, že ačkoliv dodání a vše bylo jinak velmi korektní a rychlé, materiál i zpracování je otřesné, jinak by se mi líbily moc, takové jednoduché, běhací......ovšem umělotina jak blázen)
boty - Deichmann (už je mám několik let)
kabelka - vietnamci (také stará)
náhrdelník - Ahhaishopping
brýle - Chorvatsko
lak - Flormar P06 (drogerie Teta)







2)
tílko, pásek - vietnamci
kraťasy - New Yorker
boty - Humanic
kabelka - ? dárek od manžela
brýle - HM
náhrdelník - ebay (vydraženo, takže nemám odkaz, hledejte kdyžtak pod heslem "neon yellow necklace")
lak - Flormar P06








 

You May Also Like

94 komentářů

  1. Moc pěkné outfity. Neonový náhrdelník sem si taky pořídila, ale kupodivu ho nosím k výrazným růžovým šatům :D Nic ve zlým, ale už to minule někdo psal.... dej si pozor na úsměv, někdy opravdu vypadáš jak nějaké zvířátko, ale jinak super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, jinak teda jaké zvíře, to by mě zajímalo, minule se mi nedostalo odpovědi :D...já se teda bojim, že úsměv si nepředělám, holt mám takový ksicht tak co mám dělat :D.....

      Vymazat
    2. Jen se Peti směj.. tím jsi zajímavá a osobitá!!!

      Vymazat
    3. Ne každý má úsměv ala hollywood, ale to ještě neznamé, že by se měl člověk přestat smát, natož, aby ho někdo kvuli tomu napomínal. :D
      Mně se na Péťu kouká dobře, i když se směje. :)

      Vymazat
    4. úsměv si člověk nepředělá, ale zvolila bych jiný účes. Máš dost oválný obličej a vlasy takhle, jak máš, to nedělá dobrotu - jiný účes a ústa zavřená (máš krásné rty), to bude znát a určitě v dobrém :o)

      Leňas Smékalová

      Vymazat
    5. Peti, úsměv máš krásný a podle mě je hollywoodský. Outfit číslo 2. je super. Šaty jsou hezké, ale dost výrazné - za mě sundat náhrdelník a brýle. Jak píšeš v úvodu - "Tyhle náhrdelníky se dají kombinovat se vším možným, ale podle mě vypadají nejvíc perfektně s jednoduchým outfitem" absoultně souhlasím a první outfit za mě tedy "ne".

      Vymazat
    6. Tohle mě fakt dostává... Péťa má krásné rovné zuby, tak proč by si sakra měla hlídat úsměv? To se má právo smát pouze pár procent obyvatelstva, protože u ostatních to není estetické (99% lidí nemá dokonalý úsměv)? Mně celý život vtloukali do hlavy, že nemám ukazovat zuby, protože je mám křivé, každý mi říkal, ať se na fotkách hlavně nesměju... Teď mám zuby srovnané, a přesto mám tendenci se hlídat, protože to mám tak zafixované. Vtipné je, že ti, co mi to říkali, mají cokoli, jen ne dokonalý chrup.
      Péťo, směj se a kašli na to, jestli někomu připomínáš třeba tisíc zvířátek...

      Vymazat
    7. Panebože ta česká demen** je vážně všudy přítomná.. Jde přeci o to co má Péťa na sobě.A rozhodně mi teda žádné zvířátko nepřipomíná !!

      Vymazat
    8. Peťa má krásný úsměv a hrozně se mi líbí jak z každé fotky vyzařuje radost!!! Peti, rozhodně se usmívej tak, jak to děláš do teď
      http://thefesh.wordpress.com/

      Vymazat
    9. Je super,jak Pavlíně Jágrový všichni vyčítají,že se nesměje a Petra se zase směje moc.. :D bože.

      Vymazat
    10. Prý jako zvířátko! A já zrovna chtěla napsat, jak máš pěkný úsměv.

      Vymazat
  2. ahoj muzu se zeptat od jake znacky je ten lak? jinak hezke autfity ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťa to má v článku napsané, je to Flormar. :)

      Vymazat
    2. Já se drze vetřu, Péťa má všechno co má na sobě v článku krásně popsané včetně laku ;)

      Vymazat
    3. máš to pod videem!

      Vymazat
    4. Péťa to psala, je to Flormar P06 :)

      Vymazat
    5. Ahoj Petro, prosim tě, ten růžový lak je ten Rimmel Pop rose a nebo ten Loreal? A jinak ty boty z Humanic se náhodou k té vuitonce super hodí :) ať si myslí, kdo chce co chce. Líbí se mi ty fotky ala venkovanka, je to super doladěný s celým outfitem. Palec nahoru!

      Vymazat
    6. jej teď zase nemyslím já, myslim pod článkem než pod videem :D

      Vymazat
    7. to se nekdo nemuze zeptat? to treba jenom prehlidl a hned je to tady jeste 3x napsany ok ale staci jenom kdyz to jednou napise peta !:*

      Vymazat
    8. tak ono to není tak,že by to pořád lidé psali pod sebou,ale než jsem zveřejnila komentáře,tak to pár lidí nezávisle na sobě napsalo ;)

      Vymazat
  3. Moc krásné outfity! Jinak dnes jsem si objednala z ebay ten trojbarevný neonový, ale teď uvažuju i o tomto :D Jinak díky Tobě jsem začla používat tvářenku, koupila si gelový linky, oblíbila si rtěnky color whisper a začla nakupovat na ebay :D Prostě některé věci jsem musela mít taky! :D Díky díky díky a jen tak dál, Tvé videa jsou super!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oba outfity jsou moc hezké a sluší ti. :) Mít paypal tak už nějaký takový náhrdelník objednávám...! :D Ty kraťásky ti krásně prodlužují nohy. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šatičky jsou krásný. A druhý outfit moc povedený,i ten náhrdelník.

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. To se moc povedlo, krásné barvičky! :) Jinak dneska jsem si objednala ten trojbarevný neonový náhrdelník z ebay, ale asi si pořídím i tento, je super! :) Díky Tobě a Tvým skvělým videím jsem si koupila i tvářenku, gelový linky, taky Tvůj štětec Flat Top, naučila se "správně" líčit a taky jsem začala nakupovat na ebay, protože některé věci z videí a fotek jsem musela mít taky! :D Takže děkuji za tipy a inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne outfity :):) a k tomu zviratku, mozna nejakeho hlodavce, ale ty ja mam rada :):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D možná, mám docela velké horní jedničky,ale to jsem měla vždy, ono je to možná nezvyk, protože s rovnátky ty zuby vypadají o dost menší a když se to sundá,tak najednou zuby jak kůň obrovské :D.....

      Vymazat
    2. Já se svých zubů po sundání rovnátek také lekla.. Bylo to hrozný! Připadala jsem si jako kůň. :D

      Vymazat
  8. Saty vypadaji krasne, ale presto u mne vede druhy outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Peťulko, krásné jako vždy, tobě sluší fakt všechno, jen ta neonově žlutá, to už je na mně moc, ale tobě jako brunetce to jde. A co se úsměvu týče, mně přijde, že se ti ta rovnátka ten úsměv změnila, máš sice pěkně srovnané zoubky, ale užší úsměv než před léčbou a ty zuby tak nějak schované ...nebo je to možná jen ještě nezvyk po sundání těch rovnátek, protože i když mluvíš, tak máš tu pusinu takovou "tvrdou", tak možná tak to bylo i v rámci těch příspěvků o zvířátcích myšleno...Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuju moc, podle mě je to spíše nezvyk a to i pro mne s těmi zuby bez rovnátek, přecejen jsem je měla 1,5 roku :)....

      Vymazat
  10. Outfit s kraťasy je pecka!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, nechci aby sis myslela ze sem tenj otravny a zly anonym,ktery pise zakerne veci jen aby si nejspis zvysil sebevedomi, ale chtela bych vyjadrit svuj nazor. Tvuj blog sleduji dloooouho, vzdycky se mi libil, ty ses mi libila jako osoba -ses krasna,chytra, hodna... :-) ale posledni dobou me jaksi blog omrzel, zda se mi ze tu neni nic noveho, originalniho,to co jine blogy nemaji, vsechno je to porad stejne - ale nevim jestli je to tim, ze me uz blogy nebavi obecne, protoze vsechny sou uplne stejne a o nicem. Jediny ktery me fakt neomrzel je kissbook od mii. K dnešnímu článku - mne osobne se taková bižu nelibi, prijde mi to lacine (konkretne ta co mas na sobe, nemyslim bižu obecně, vyznelo to totiž ze ja si kupuju šperky od Tiffanyho či co ale ne to vubec! sem obycejna holka co si muze dovolit jen tu bižu bohužel :D )zrovna tyto nahrdelniky sou jakesi moc kolotocarske a ten lak na nehty je jak kdybys mela zloutenku v pokrocilem stadiu. navic ta fake kabelka Louis Vuitton tomu nasadila korunu.
    Prosim nepiste mi ze jsem uboha a trapna a ze tim chci nejak Petku poškodit. Je to jen muj nazor, kazdy muj koment nemuze byt pozitivni . Nejsem vlezdoprdele :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to je přece úplně v pořádku, za tvůj názor se na tebe nemůže nikdo zlobit :). Já se snažím,aby tu každý našel to své, líčení, vlasy, outfity, kecací videa, tutoriály atd, ale samozřejmě chápu, že ne každého to baví a líbí s emu to a navíc tak dlouho, blog mám už 2,5 roku :). Mimochodem Mii blog mám také moc ráda ;).

      Vymazat
    2. no jo,ale opět zmíněný a už tolikrát omýlaný názor na kabelku,která byla dárek, sis nemohla nechat OPĚT ujít, vid?
      Jinak asi bude ted chodit víc žen a dívek po česku se žlutými nehty,tak pozor at se nenakazíš...

      Vymazat
    3. Lucie, nevem prečo ůtočíš. Ten komentar nie je napísaný vulgárne a Peťka ho vzala v pohode. Tak neiem na čo sa tu pcháš keď nebol pre teba a vyskakuješ.

      Vymazat
    4. @LUcie Simurdova: Nevím, proč se do Anonyma navážíš, myslím, že to napsala víc než opatrně. Navíc Petra si určitě z poznámek o kabelce už nic nedělá, protože toho od nás schytala víc než dost. A to, že se jí nelíbí lak, je naprosto v pořádku. Prostě každý to má jinak a je fakt, že zrovna žlutá je docela ošemetná vzhledem k odstínu pleti.

      Vymazat
    5. Asi tak jako vy reagzjete na mě,já reagovala na ni,takže pokud je něco co chci říct,tak to řeknu,i když to není určeno na mou adresu,takže CALM DOWN! And have fun!

      Vymazat
    6. Mina nail polish:

      nechapu proc sem porad chodis kdyz proti Petre a jeji lacine kabelce porad neco mas,mne kdyz nejakej blog nebavi,nelibi se mi jak se dotycna blogerka obleka,lici nebo vubec celkove prezentuje tak na ten blog uz nechodim protoze mne to nebavi a svuj cas radeji investuji do navstev blogu ktery mne opravdu bavi.TY a to se na mne nezlob tady porad na Petru utocis a jakmile tady uvidis nejakej negativni komentar tak hned se toho chytnes abys jako upozornila na to,ze jsou i jini lidi kterym se neco na Petre nelibi.Tohoto jsem si vsimla ale myslim,ze Petra to taky moc dobre vi takze to vlastne nema cenu ani psat...

      Vymazat
    7. Jenže Petra píše (točí) i zajímavé informace, jen se mi nelíbí ta kabelka. Zřejmě si nedohledala všechny mé komentáře, mockrát jsem ji i chválila.
      A opět se můžeme hádat do nekonečna - budu citovat komentář č. 35 "...takže pokud je něco, co chci říct, tak to řeknu...". Takže smůla.

      Vymazat
    8. Dagmar, nevšimla jsem si, že by Mína proti Petře pořád něco měla... hned z fleku ti řeknu, že ji chválila např. ty čtvery šaty, co nedávno fotila. Tady to vypadá, že se člověk nemůže vyjádřit v jiném duchu než většina, jinak je okamžitě zařazen mezi kverulanty a nepřátele. Je zvláštní, že samotná Petra to tak nastaveno nemá, ale spousta jejich obdivovatelek ano....

      Jinak mi připadá, že u toho prvního outfitu ten náhrdelník absolutně nevyniká, volila bych spíš kontrastní barevnost.

      Vymazat
    9. holky nechte toho ,nehadejte se mezi sebou,respekt vůči majitelce blogu please.já taky neměla reagovat,já jen že me uz štvalo jak se tady měsíc probírá ta kabelka a opět to tak bylo ,proto ta má reakce,ale hádat se mezi sebou na blogu není fér vůči jeho majiteli,co vy na to?

      Vymazat
  12. Anonyme, Peťa vždy informace píše pod fotky, ale kdyby něco: lak - Flormar P06 (drogerie Teta) ;)

    OdpovědětVymazat
  13. outfity jsou krásné a zajímavé.... líbí se mi tvé nápady, táákže palec hore!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky moc ráda nosím výrazné náhrdelníky, a za mě tedy spíš k nějakému bílému tílku a džínovým šortkám :))

    OdpovědětVymazat
  15. ty náhrdelníky jsou moc pěkné
    také se mi moc líbí ty první boty

    OdpovědětVymazat
  16. poc pěkné náhrdelníky
    líbí se mi ty první boty
    jo a nechtěla bys někdy udělat R.I.P produkty ? můžeš si to nazvat jak chceš
    bylo by to zajímavé
    prostě ukazuješ produkty které jsi spotřebovala a řekneš jaké byly a jestli by sis je koupila znova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jojo, vypotřebované produkty jsem už natáčela ;), jen ještě nemám zpracováno :)...

      Vymazat
    2. Video: Spotřebované produkty je skvělý nápad. Videa tohoto tipu mě u Péti baví asi nejvíc, takže se budu moc těšit.
      Jinak outfity jsou fajn. Ty náhrdelníky bych teda nemusela. Výrazný lak na nehty - proč ne (teď je to in), ale bylo by hezčí, kdyby ruce i nohy byly lakované stejným lakem.
      Míša K.

      Vymazat
  17. Nádherné náhrdelníky! Na ebay taky nedám dopustit co se týče doplňků. A šatičky jsou perfektní. Škoda toho zpracování

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný outfity!

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti,šaty se mi moc nelíbí,ale ten vzor je přesně tvůj styl :D Škoda toho materialu. Jinak druhej outfit je přesně i muj styl ,takže palec nahoru :D

    OdpovědětVymazat
  20. Já vůbec nejsem na barvy, tak mám ve watch listu na ebayi samé statement necklace kombinace zlatá-černá-vínová a jestli ty aukce nevyhraju.....tak nevim :D Škoda toho materiálu u těch šatů, jinak jsou moc pěkný, přesně tvůj styl.

    OdpovědětVymazat
  21. oba outfity jsou perfektní! taky se mi poslední dobou strašně líbí výrazné náhrdelníky :) jak říkáš, oživí i nudný outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkné outfity :) více se mi líbí ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
  23. Si krásna Peti :) Outfity sú naozaj super, ale viac sa mi páči ten so šatami ( aj keď hovoríš že nie su moc kvalitné :/ ) pretože som taká "romantická kvetinková" dušička :D aj keď to tak možno na prvý pohľad nevyzerá.
    Inak náhrdelníky sú super, páčia sa mi, ale iba na tebe, sama by som asi nenabrala odvahu si také dať :) Mimochodom, tiež mám práve na rukách žltý lak, ale nie taký výrazný ako ty, no na leto ako stvorený. Drž sa, a hlúpych anonymov si nevšímaj, si super :) každému sa bohužial zavďačiť nedá ....

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  24. Víc se mi líbí ten první outfit :))

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Náhrdelníky jsou moc krásné. Líbí se mi jak jsou barevné

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Jsou úžasný! Taky plánuji si nějaký takový pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  27. Náhrdelníky mě taky baví. Jen mě trošku mrzí, že jsou často se "zlatým" řetízkem, což je podle mě škoda, jinak by mě Ebay bavil víc...

    Outfity se mi líbí, je fakt, že normálně se usmíváš hezky a tady to trošku ujelo, ale kdyby na to někdo neupozornil, tak bych si asi nevšimla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, taky mě "štve" že je všechno se zlatou... a ne jen doplňky, ale i boty, detaily na kabelkách... všude. Vždycky se mi to hrozně líbí a - zlatý detail. Já si k zlatu prostě nikdy cestu nenašla.

      I.

      Vymazat
    2. holky,ale dá se najít i se stříbrem, já mám právě také raději stříbro a mám třeba z chicnovy takový s modrými kameny a stříbrný...

      Vymazat
    3. Díky Peti, mrknu po tom :)

      I.

      Vymazat
    4. Dá se najít, ale vždycky se mi jako na potvoru líbí víc (tvarem, barvou) ty se zlatým zapínáním... vytáčí mě to - takovej Bubble necklace jsem se stříbrem nenašla...

      Vymazat
  28. Ahojky Péťo :)
    Oba dva náhrdelníky jsou krásný, jen mi ten růžový nějak nesedí k těm šatům z dálky :D Jinak na blízko ( na 3 fotce) to je přitom perfektní a hodí se to! :D :)..
    Chtěla bych mít šikovný ruce tak, jako máš ty! :D Já bych si tohle sama nikdy na hlavě neupletla. Za to palec nahoru! :) .. Krásný den! :)

    OdpovědětVymazat
  29. U těch prvních šatů se náhrdelník hodně ztrácí, což je škoda, je hezký, šaty fujky :) Druhý outfit je moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  30. úžasné náhrdelníky, úplně to oba outfity oživilo :) moc ti to sluší a máš pěkný úsměv, žádné zvířátko mi nepřipomínáš, jak někdo psal nahoře :D

    OdpovědětVymazat
  31. Krásné! Já bych nějaký takový náhrdelník také chtěla, ale z netu neobjednávám (ze zahraničí) a v obchodem jsem zatím žádný takhle krásný nepotkala. Škoda toho Ebay, ale já jsem na takovéhle věci srabík..

    Karolína

    OdpovědětVymazat
  32. Výrazné náhrdelníky se mi líbí, ale nemám žádné, neboť jsou většinou těžké a neumím si je na sobě představit, mám ráda spíš jemné šperky. Tobě však moc sluší.
    Květinové šaty jsou moc pěkné, takže kdybys nám nenapsala, že je to hnusný umělý materiál, dala bych tomu jen a jen palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, já jsem také byla vždycky výhradně na jemné šperky, jak jsem drobná,ale život je změna :D.....

      Vymazat
  33. Ahoj, Peto, já Tě obdivuju! Jak si pokaždé skvěle upravená, jak se dáváš záležet na videích, článcích, odpovídání na komentáře, eshop. Nedávno jsi mi odpovídala před šestou ráno a to jsem ti jen večer psala, že štětec dorazil v pořádku, ani jsem nečekala, že mi přijde odpověď, navíc tak krásně optimistická a "rozesmátá" :-) Opravdu si toho moc vážím, jsi úžasná žena a chtěla bych se jednou přiblížit tomu, čeho jsi Ty dokázala.
    Ať se Ti daří, Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, to já moc děkuji za krásný komentář a za to, že mne sleduješ <3!

      Vymazat
  34. výrazné náhrdelníky i neonky mám moc ráda! oba dva vypadají krásně :) látku těch šatů si dovedu úplně představit...

    OdpovědětVymazat
  35. oba outfity se mí líbí..těžký se rozhodnout který je lepší,.ale možná je to spíš tou dokonalou postavou:D kolikrát vidím přiobézní děvčata s krátkýma válcovitýma nožičkama narvaný do šatiček a musím se pousmát jakou má někdo odvahu:D.Ale nosej se kolikrát jako pávice:D..tvoje postava je už jiná liga samozřejmě,to je typ modelkovských postav a proto ti sluší prakticky cokoliv.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo :) Koukala jsem na tvůj retro tag a na tvé video a jsi strašně moc sympatická a milá :) Tvůj blog se mi líbí.
    Teď k tomuto článku, moc hezké náhrdelníky, sluší ti to ;)
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  37. moc vám všem děkuju za ohlasy a komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Výrazné náhrdelníky nejsou mé oblíbené jen toto léto, ale pořád!!! :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Moc hezké outfity, jsi kočka :)

    http://ladiesfrombrno.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, moc Ti to sluší. Zvláště se mi líbí první look. :)
    Přeji Ti krásný den.

    OdpovědětVymazat
  41. Ta kombinace s tím žlutým se mi líbí o mnoho více!:-) Opravdu to tvůj outfit oživilo:-).
    Docela mě štve, že moje karta nepodporuje ebay, asi někoho budu muset požádat o pomoc, nebo já z těch věciček nemůžu:'-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné outfity, náhrdelníky jsou perfektní. Levné náhrdelníky (ne sice úplně stejné), ale taky pěkné jsou na fashiontasteshop.cz. Já z tama objednala náramky (každý za29,- Kč)a bižu je tam povedená. Podobné věci jsou vidět na ebay za stejnou cenu a nemusíte měsíc čekat, než vám to přijde.

    OdpovědětVymazat
  43. Je mi veľmi sympatické že si ukázala darček od manžela, krásny prejav lásky.

    OdpovědětVymazat
  44. Peti, strašně moc ti to sluší! Tvůj blog čtu neviditelně asi 3 měsíce a musím říct, že jsi odvedla za tu dobu neskutečně moc práce! Nádherný úsměv a outfity taky moc krásné!! Přeju ještě více úspěchů!!! jsi opravdu nejlepší!
    http://thefesh.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  45. Ty šaty jsou hrozný, podobného vzoru i materiálu má babička zástěru: ))Už ty nítě vypadají nekvalitně a divně, takže nebrat ani když nabízejí ZADARMO!!!. Náhrdelník od kolotočů se mi nelíbí vůbec. Druhý outfit lepší, líbí se mi kožené boty a pásek, na krk se opět nehodí výrazný náhrdelník od kolotočů, sedělo by něco z kůže. Lak neonový asi nic moc kvality, je nějak naňahňaný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ajéjé :D, tak ono z obrázku zpracování a materiál opravdu nepoznáš, až když to přijde a je úplně fuk zda je to zadarmo nebo ne, vzor se mi právě líbil, ten jsme si záměrně vybrala, mám takové romantické ráda

      Vymazat
    2. někdo si rejpnout vždycky musí že :) a hele Péťo ty poznáš jestli furt trapčí s takovýma komentama jeden a ten samej anononym nebo je jich víc?

      Vymazat
    3. poznám, dost často si někdo povídá sám se sebou :),ale pokaždé nemám čas to dohledávat :), těch lidí je tu pár, co takhle rýpou :)

      Vymazat
  46. Outfit číslo 2 a i náhrdelník se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  47. Za mě taky 2., u prvního mě víc upoutají květy než náhrdelník a na můj vkus je to přeplácané. Ale jinak jsi krásná Peti :)

    OdpovědětVymazat
  48. Přímo uchvátné a ještě ta fotka na tom poli je bezvadná. Líbí se mi ta kombinace náhrdelníku, šatů s pozadím. Nepolevujte Petro, moc vám to sluší

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!