FOTD - nude & tyrkysová

by - 23 srpna

Krásný pátek vám všem,

předem vám musím poděkovat za pochvalu líčení z minulého videa a jelikož jste si přáli návod, tak tady je :). Kombinace nude stínů a tyrkysové linky je nesmrtelná a u mě jste ji viděli již v několika postech a videích. Dnes zase trošku jinak a s jen s jednou paletkou stínů. Obecně bych řekla, že kombinace neutrální a jedné, až dvou, výrazných barev oko krásně rozzáří a rozsvítí. Já mám ráda třeba nude stíny a světle modrý vnitřní koutek oka (také už jste viděli u mě na videu ;), nebo barevnou horní linku (tady s růžovou rtěnkou) nebo jemněji s barevnou linkou (tady - a tady si můžete všimnout názorně, proč jsem si dala rovnátka;) nebo hodně výrazně (tady). Takže žádná převratná novinka, dnes tedy tyrkysová pro změnu na lince spodní. Spodní linka nesluší každému tvaru oka, zvláště pokud ji děláme tužkou, pokud máte oči menší nebo zapadlé, zvolte linku ne ostrou, nýbrž jen stíny a hodně ji rozetřete s tím, že ve vnitřním koutku bude barva o stupeň až dva světlejší a nedotažená až k vnitřní hranici oka, případně vnitřní koutek rozjasněte bílým nebo jiným světlým stínem. Pokud máte naopak oči velké a kulaté, použijte spíše tužku a vykreslete linku až ke koutku vnitřnímu tak, aby oko získalo viditelnější orámování a podlouhlejší - ideální, mandlový tvar.
 
K takové výrazné lince už osobně volím jen nude tvářenku, nebo tvářenku přirozeného odstínu a nude rtěnku nebo lesk. Pokud se nebojíte barev a něčeho výraznějšího, doporučuji k tomuto looku žvýkačkově růžovou nebo neonově fialovourůžovou rtěnku, pak to už ale bude opravdu barevná bomba :).
 
Určitě budu ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám tento typ líčení líbí a jestli kombinaci nude a tyrkysové také rády nosíte.
 
 
 



Nejprve jsem pleť sjednotila makeupem od Dermacolu Pure gold, pod který jsem použila bázi Dermacol Satin base. Pokud hledáte poměrně světlý makeup s růžovým podtónem, pak tohle je skvělá volba, hezky rozzáří pleť a  nevysušuje, tento makeup je moje stálice již několik let, stejně jako satin base.




Poté jsem na horní i spodní víčko použila bázi pod oční stíny od Milani.



A horní oční víčko vystínovala hnědými, bronzovými a béžovými stíny z paletky Milani č. 18 Complementary. Postup jsem zvolila tradiční, světlá do vnitřního koutku a směrem ven ztmavujeme a to jak k vnějšímu koutku, tak směrem k ohybu víčka. Na spodní linku jsem potom jen jednoduše nanesla světle modrý a od vnitřního koutku zelený, stín z téže paletky, obě barvy jsem hezky propojila tak, aby mi vznikla tyrkysová a směrem k vnitřímu koutku s většími odlesky do zelena a směrem k vnějšímu do modra. Nebojte se ve vnějším koutku linku trochu vytáhnout a ohraničit jí hnědé stíny na horním víčku. Na řasy jsem použila řasenku Rimmel Scandaleyes lycra flex, kterou už ode mne znáte.




Tváře zůstávají v přirozených hnědorůžových tónech s tvářenkou Milani.


A rty už jsou jen nude, nanesla jsem lak na rty Apocalips. Musím zde předeslat, že barva je opravdu skvělá, má růžový podton, takže se perfektně hodí i pro bledule a moc pěkně kryje. Ovšem tím pozitiva končí, takhle barva se mi docela zdrcává na rtech a dost leze do vrásek a to hned po chvíli, takže je nutné rty neustále opravovat a odžmolkovávat. Druhý odstín, který mám - Nova, mi to nedělá, ovšem u obou odstínů musím upozornit na relativně mizernou výdrž.
 


 
Tak to by bylo pro dnešek vše, o víkendu se můžete těšit na oddechové video, buď o rovnátkách nebo TAG o našich zvířecích mazlíčcích, klidně mi dejte vědět, co byste raději, beztak neujdete ani jednomu :D. A v pondělí si dáme Back to school tutorial, protože prázdniny se nám bohužel blíží ke konci. Mějte fajn víkend!
 
 
 
 
 

You May Also Like

84 komentářů

  1. Krásné líčení! :)

    http://teencosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dante Alighieri23. srpna 2013 v 10:18

    Pokud ty zvířátka budeš přímo ukazovat (tedy že Blairinka bude natáčet s tebou), pak dej TAG o zvířatech. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mám to v plánu,ale otázka,jestli se jí bude chtít :D

      Vymazat
    2. TAG o mazlíčcích...přimlouvám se Peti! :)) Nedávno jsem si pořídila kočičku.. :) zatím je to malinkej mrňousek, ale je to moje Zlatííčko :)) Ráda bych viděla Tvojí Blair opět :))

      Vymazat
  3. Moc hezké :-) tuto kombinaci jsem v líčení nezkoušela, ale na outfity ano, obléknu se do zemitých béžových barev a oživým je tyrkysovými šperky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak to mám taky ráda, hnědá a tyrkysová se krásně doplnují

      Vymazat
  4. Moc hezky barvy :) Myslíš že by se hodily i k hodně tmavým hnědým očím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, přidej na intenzitě hnědé a tyrkysové a bude to super, tohle jsou barvy,které budou slušet každému,jen vybrat správný odstín :)!

      Vymazat
  5. sorry ale ty uz mas dost o par dnu driv lucka stejne liceni a wow najednou tys prisla s ,, svou" novinkou ..nejsem ten rejpal co vidi ve vsem kopirovani at uz v gestech nebo tak ..chapu ze nejde vymejslet poraf neco nove ale tohle uz je fakt k smichu..najednouu si objevila liceni ktere mela par dnu pred tebou na sobe wow..ja proti tobe nim nemam koukam ns tebe ale...me uz nedalo drzet hubu dal at me tu hejtuje kdo chce.!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vůbec možný :D?! Asi neumíš číst, protože jsem jasně psala,že přesně tahle kombinace žádná novinka není a že jí nosím poměrně často, včetně několika odkazů na moje videa s ní,to jen tak na okraj. Jinak bych tedy prosila o odkaz, jelikož já nestíhám vše na netu kontrolovat jako vy rýpalové, mám dost práce se svým blogem, ale jelikož kombinace barev tyrkysové a hnědé je poměrně dost známá a oblíbená - jak vidíš i zde v komentářích, tak jsem si 100% jistá,že se už určitě objevila i jinde, než u mě.

      Vymazat
    2. Petra, veľmi sa mi nepáči ako zbytočne prehnane reaguješ na kritiku, veď je to názor jednej osoby na ktory má právo každý z nás či je kladný alebo záporny, to musiš čakať pri toľkých odberateľoch koľko máš, zdá sa mi to zbytočne PREHNANÝ atak z tvojej strany ako blogerky, mala by si to skôr riešiť opačným spôsobom lebo to nehádže pekny tieň na tvoju dosť dobre naštartovanú karieru možno najúspešnejšej blogery youtuberky na českej scene, ja som tiež videla deň pred tebou toto líčenie u AlisonLovesJB no nechcela som to tu písať aby si to nevzala zasa ako rýpanie, je to len náhoda a hotovo vysvetlím to jednoducho a bez útoku.....čo sa týka líčenia tej lucky ja si myslím že až take rovnake ako tvoje nieje ale s tou AlisonLovesJB tak to je fakt náhoda, podotýkam náhoda nemyslím to v zlom,...a líčenie sa mi páči určite ho vyskúšam a určite sa povznesiem na to keď mi niekto povie ˝hmmmm namaľovana ala petralovelyhair˝ :-)

      Vymazat
    3. Péťa přeci nereagovala nijak jedovatě. Normálně vysvětlila, jak se věci mají. Podle mě spíš anonym byl jedovatý, tak na něj přece Péťa nebude miloučká, zachovala se naprosto pochopitelně. Dle mě :)

      Vymazat
    4. Maruško, tobě ten anonymní komentář přijde jako kritika? Mně tedy ne, to zaprvé. Ale předpokládám,že se toho zase někdo chytí a bude mi tu psát,jak neumím přijmout kritiku a bla bla bla, jenže tohle není kritika, tohle je jen obviňování a napadání. Zadruhé, napsala jsi přesně to, co já, že takových líčení na internetu je spousta a že to není žádná novinka, napsala jsme to v článku, v komentáři, ted znovu, už si připadám jak blázen, že mi stále někdo nerozumí, zdá se mi, že někteří z nás bud neumí číst nebo už opravdu nevím, jak si to vysvětlit. Blogerku AlisonLovesJB vůbec neznám,ale vůbec mě nepřekvapuje, že takové líčení už někde na netu je, vždyt to je přece úplně jasné, podívej se kolik lidí tu píše, že to nosí, aniž by to předtím viděli u mě nebo někoho jiného ;). Důvod proč blogerky, nebo alespoň já, dávají líčení na internet je inspirace, tedy alespoň mně osobně bude velmi lichotit, pokud se podle mne někdo jiný nalíčí a případně to bude sdílet, tím lépe! Na kombinaci tyrkysové a hnědé barvy si nejsem vědoma toho,že by měl někdo patent a jediné,co mi opravdu bytostně začíná vadit, je tohle obviňování z kopírování kohokoliv a čehokoliv, aniž by člověk věděl o co jde. Připadá mi,že to píší malé nevychované děti,které celkově vůbec nemají přehled a mají pocit, že se všichni musí opičit po někom, koho zrovna třeba ony obdivují.
      Poučení z toho pro mne plyne jediné, příště takové žvásty plné chyb, nebudu vůbec zveřejňovat, protože se toho někdo pak chytí a je z toho naprosto zbytečná negativní debata, která otravuje diskuzi i mě,ale prostě cítím potřebu říci,jak se věci mají a hájit se, což je naprosto přirozené a udělal by to každý z vás v mé kůži.

      Vymazat
    5. Lucka udělala nedávno úplně stejný líčení jako Petra před prázdninama a nikdo tam nepsal, že má dost.

      Vymazat
    6. diky za odpoveď,...kritika nekritika je to v prvom rade názor a bodka, ja by som bola na tvojom mieste určo viac nad vecou, ale Ty si Ty rešpekt, z mojho pohľadu prehnaným atakom som myslela ˝Je to vůbec možný :D?! Asi neumíš číst˝, ˝vy rýpalové˝........peace

      Vymazat
    7. Maruško, tak ono to nebyla ataka, ale údiv, prostě jsem nevěřila vlastním očím opět, protože když napíšu v článku, že to není nic nového a někdo mi pod to napíše, že s něčím přijdu jako s novinkou, pak nezbývá než pochybovat o tom, jestli opravdu umí číst ;).

      Vymazat
    8. Zbytečně to tady řešíte a rozebíráte, lidi. Každý má svůj díl pravdy, jak "kritikové", tak i Petra. Občas se jí nedivím, že ji to naštve, ale na druhé straně je pravda, že mi taky někdy připadá její reakce přehnaná, bere to moc vážně, moc osobně. Spíš buď, Péťo nad věcí, vím, někdy je to těžké, ale můžeš to řešit třeba i tak, že na tyto komentáře nebudeš vůbec reagovat, protože pak je to opravdu tak, jak píšeš, že se strhne lavina a jedna malichernost se rozpytvává donekonečna. Když děláš blog, musíš se obrnit trpělivostí, protože vždycky se najde nějaký rýpal, radil, někdo, kdo bude mít jiný názor, bude psát hlouposti.....Lidi, vždyť jsou přece daleko důležitější věci na světě, kvůli takovým věcem je zbytečné plýtvat energií a zbytečně si kazit den, nemyslíte? Tak úsměv na rty a dobrou náladu! Denisa

      Vymazat
    9. Musím říct, že jsem si všimla stejné věci jako Mária...vždy tvrdíš, že príjímáš jakýkoliv názor, ale není tomu tak. Neuneseš kritiku,byť psanou slušně. Spoléháš na zástup zastánců. Tohle by jsi měla poladit. Daniela

      Vymazat
    10. Já nevím, jestli mě pochopíte, protože jak se říká, z cizího krev neteče, ale přesto se pokusím ještě vysvětlit proč reaguju. Ono je to totiž opravdu nepříjemné číst takové věci, zvláště když víte, že to není pravda. Kdybyste o sobě četli nějaká obvinění nebo lež, také byste to chtěli vyvrátit. Pokud bych takový komentář nechala bez reakce, pak si můžou lidé myslet, že je to pravda, což není. Nejde o to, že by se mě to nějak dotklo, opravdu se ve svém věku nesesypu z anonymního komentáře na netu, ale jde mi o ten princip. Vadí mi to, že někdo bez jakýchkoliv podložených argumentů, mě osočí z něčeho, co není pravda. Podle mého názoru byla má reakce, ne-li příliš mírná,tak minimálně adekvátní. Já jsem mírumilovný člověk a snažím se každému vyjít vstříc, ale nemám nekonečnou trpělivost a navíc nevidím důvod, proč jednat v rukavičkách s někým, kdo tak se mnou také nejedná a navíc ještě tak zbaběle, že to musí psát anonymně. Samozřejmě s tím počítám a je jasné,že takové reakce jsou a budou, ale nenechám si kydat na hlavu a vždycky mi bude stát za to vyvracet lež a je mi z tohoto pohledu úplně jedno,jestli si nějaký anonym bude myslet že nesnesu kritiku, protože on si vždycky něco najde a může se podepsat jakkoliv ;).

      Vymazat
    11. Petra, nechcem to už rozpitvávať len som chcela ešte podotknúť že máš úžasnu charizmu a lezie s teba veľmi veľa pozitívnej energie a vždy sa nad tým čudujem ako reaguješ na takéto kritické komenty, nejde mi to jednoducho k tebe, určite by prospelo tvojmu blogu ak by si bola niekedy viac nad vecou, samozrejme neber to tak že ti chcem radiť, to nie, si inteligentná žena ktorá vie čo robí, len som chcela vyjadriť svoj názor

      Vymazat
    12. Ale jo, já Tě chápu... Taky mi není milé, když mi někdo tvrdí to, co není pravda a je pochopitelné, že v takovém případě se člověk brání, ale ta diskuse je o tom, jak to člověk podá. Ty se někdy necháš moc strhnout svými momentálními emocemi (což chápu, taky někdy vyletím jak papiňák) a pak napíšeš věci, které vyzní ve Tvůj neprospěch, i když to tak třeba vůbec nemyslíš. Kazíš si tím image, protože Ty bys měla být tak trochu nad věcí. Ale to je můj názor, můžeš mít jiný. Na mě celkově působíš jako sympatická, milá mladá žena, ale občas prostě přestřelíš. To, co píší anonymové, to je věc druhá, někdy jsou to žvásty, k tomu vulgární, ale tak přeci se nebudeš snižovat na jejich úroveň. A ať je to jak je to, souhlasím s Márií, že názor může mít každý jakýkoliv. Denisa (já se tak opravdu jmenuji :-)))

      Vymazat
    13. Já vás chápu a díky za příjemnou debatu ;), i rozumím tomu,že to tak občas může působit. Také samozřejmě psaný projev někdy vyzní trochu jinak, než mluvený, takže se to může zdát ostřejší,než to třeba myslím já. Rozhodně se nesnížím na úroveň tohoto typu komentářů, to jde fakt mimo mě, na druhou stranu jsem si řekla, že si už nebudu brát servítky a jednat v rukavičkách s každým ;), chápu, že ideální stav by pro mě byl asi nejednat s někým takovým vůbec, ale někdy si nemůžu pomoct a doufám, že mě vy čtenáři už znáte a víte, jaká jsem ;)......

      Vymazat
    14. Já teda nevím, zda ty se líčíš, tím myslím často a často něco zkoušíš...toto líčení jsem zkoušela a nosila už před 10 let, 5 lety, zkoušela jsem ho i před měsícem a nenapadlo by mě, tady teď psát, že se třeba Petra po mě opičí. Jako u více koníčků, je to pořád to samé dokola, člověk nemusí kopírovat, prostě ho to napadne a co jíného než linka, stínování, kouřové stíny, linka, a pořád dokolečka dokola v různých odstínech:))

      Vymazat
    15. Prosim Vas kritikove,prectete si jeste jednou a poradne ten clanek kde se Petra jasne na zacatku vyjardrila,ze liceni ukazuje na ZADOST ctenaru,nikde neni napsany,ze je to liceni ktery prave vymyslela a zrovna chtela ukazat jak ho dela!rozhodne nelezu Petre do zadku a prijde mne taky trapny jak tady nekdo psal,ze Petra spoliha na to jak se ji tady nekdo nekdo zastane,to si nemyslim ale je tady plno lidi ktery si to cte a proste mu to neda zareagovat na tu sprominutim debilitu nekterych lidi tady ktery vubec clanky nectou a jenom vyskakuji a snazi se Petru ocernit a ponizit.Docela by mne zajimalo kolik lidi by bylo schopnych treba prijit na nejaky sraz kritiku,kolik lidi by bylo schopnych ji rict do oci to,co tady vypisuji protoze ono je to hoodne lehky pekne za pocitacem neco rychle hnusnyho napsat,ze.Ono napsat kritiku a napsat kritiku je rozdil a to,jak to dotycna napsala by mne nastvalo tolik a musela bych zareagovat,kor kdyz vim,ze dotycna nema pravdu.Kdybych byla Petrou tak takovy veci rovnou mazu,usetrila by si tim spoustu casu treba na novej clanek a kritici by mely okamzitej utrum.

      Vymazat
    16. Taky se mi nelíbí, kydž mi tady lehce ironicky tvrdíš, že jsem pořád ten jedniý anonym. Opravdu se jmunuju Daniela, to že nevedu žádný profil, protože n ažádný jiný blog nechodím, ani nepíšu svůj vlastní, snad není zakázané z pohledu psaní reakcí. Vždy se pod svým komentářem podepíšu.A jak psala Mária, nějak mi tvůj psaný projev neladí s "živým vysíláním" :) Daniela ... vážně :)

      Vymazat
    17. Danielo, ale teď ti teda vůbec nerozumím proč se rozčiluješ, můj komentář neměl s ironií nic společného a už vůbec jsem nemluvila konkrétně o tobě, nebuď zbytečně vztahovačná, opravdu ;).

      Dášo, já si to taky myslim, že do očí by to dotyčný anonym neřekl, protože ví sám, že je to blbost a chce jen rýt ;) a taky nechápu, kde se vzal ten mýtus, že kdo má náhodou stejný názor jako já, tak mi musí lézt do zadku, co by z toho proboha kdo měl nebo si někdo myslí, že mám nějakou databázi a rozesílám za to finanční odměny či co :D?!

      Vymazat
    18. Danielo diky,ze jsi nam uz objasnila,ze jsi VAZNE Daniela,ted uz Petra vazne vi o koho jde:-).Jeste poslat tvoji fotecku a uz to bude na jednicku:-).A nee ani by mne nenapadlo si myslet,ze na Petru treba zarlis a jakmile tady uvidis nejakej negativni komentar tak se k tomu hnedka musis pripojit,cim vic lidi se pokusi Petru shodit tim lepsi pocit pro tebe ale je mi jasny,ze ty mas Petru tak strasne rada-vzdyt chudinko zadny jiny blog ani nesledujes:-(.

      Jinak Peto,to ze tady mas 95% pozitivni reakce te preci musi utesit,nauc se byt trochu arogantni,uz si to muzes dovolit,dokazala jsi toho uz dost,na hloupy lidi nic jinyho nezabira.Jestli si nekdo mysli,ze tady mas nejaky kamaradky co te dobre znaji a pak tady predstiraji,ze jsou jako nejaky ctenarky co se te snazi zastat nebo,ze jim zato platis tak at si to mysli,nejlepsi je je ignorovat-to je totiz nejvic nastve kdyz nebudes odepisovat.

      Vymazat
    19. tak ted jsem se namíchla neskutečně,tady nekdo Petru viní z toho,že nesnese kritiku,přitom tady anonym ji pobvynil z kopirovaní a to je JASNÉ, ŽE SE PETRA BRÁNIT BUDE!

      Stačilo by si přečíst celý článek a byl by klid,ale NE,vy hledáte záminku, jakoukoliv záminku k provokaci. Tohle vysvětluje vaši stupiditu a negramotnost ,že nejste ani schopní si přečíst pár řádků a koukáte pouze na obrázky a to ještě blbě!

      Navíc,nesmysl bylo tvrdit ,že Lou -Lucka přišla s tímto líčením o pár dní dřív! No to mě dorazilo a opravdu to dokazuje vaši inteligenci na urovni houpacího koně. To líčení známe už xxx let ,stejně jak i Peta říkala,že ho točila kdysi dávno! Navíc najdeš tam i coolor tatoo,což byl boom ted v roce 2013 a Peta ho má na videích už v roce 2012.... To je drzost co?
      Jděte se radši věnovat něčemu ,čemu rozumíte a tohle nechte na lidech ,kteří tomu rozumí a věnují se tomu denně.
      Peti mě se tato kombinace líbí ,nejvíc asi u černovlásek :) Navíc,děkuju za tipy arady a za to jaká si super holka ....jo a tvůj projevje stejný i jako mluvený slovo,oni rejpou,že to asi tady za tebe píše Míra,prosím tě NO stress and have fun honey ♥♥

      Vymazat
    20. Ano Dagmar,jednou ji obviní ,že čeká až se jí někdo zastane a pak píšou,že hned se obhajuje a nesnese kritiku,tohle je už opravdu směšné! Víme všichni o co jim jde,chtějí Petru vyprovokovat. Já už minule psala co si o tom všem myslím a doufám,že Peta si to pamatuje a něco si z toho vzala ,protože pro hodně z nás je pořád inspirací a rádce a taky takové sluníčko :)

      Vymazat
    21. Po přečtení všech reakcí mi to nedá a musím k tomu všemu uveřejněnému taky něco napsat, a to:
      Zdá se mi, že u komentáře č. 9, se naprosto jednoznačně jedná o provokoci vůči Petře, protože tento kometář působí jako agresivní, nebo jinak záporné úmyslné jednání, které vyvolává reakci, působí tedy jako provokace, je útokem na Petru a ten kdo to napsal, je útočník a ne kritik. Kritikou není pomluva a hanopis, a ani by nemělo být jejím cílem odsuzovat a hanět, to je falešná představa o kritice. Mimochodem "Lucka" kdo to je? Neznám!!!! A proč právě Lucka, já na ulicích potkávám takto nalíčené ženy denně a obvinil je někdo, že se opičí třeba .... nevím po kom????? A pak, když dva dělají totéž, není to vždy totéž, různí lidé vypadají ve stejných šatech, stejném líčení různě, každý jsme přece originál. Že by reagovala takto právě ona "Lucka" protože Pétě se líčení lépe podařilo, má sledovanost, věrné fanynky, a proto se touto cestou snaží na sebe strhnout pozornost ???? Nic ve zlém, můj názor. A pak Petra se přece "komentáři", že už někdo něco udělal před ní nebrání, převážně vše tu už přece bylo, ať je to líčení, móda...atd.. Pokud se někým inspiruje, tak to vždy ve svých videích uvádí, ale že by měla zapotřebí se inspirovat nějakou "Luckou" o tom tedy silně pochybuji, a pokud ano, tak by to určitě, jako vždy uvedla. Na jejím místě bych také napsala, že jsem se žádnou "Luckou neinspirovala", a tím bych skončila. Myslím, že Petra má krásná videa, výborné nápady, chytrou hlavu a nepotřebuje se inspirovat žádnou "Luckou". Petro držím palce a pevné nervy, na takovéto komentáře se vykašli, je to jen nic neřešící zlobná provokace, to fakt není kritika. J.V.

      Vymazat
  6. Nádherné líčení! Zbožňuji tvé kombinace barev. ♥ :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo, opět moc krásné líčení. Podle mě úplně dělané na léto a ideálně někam k moři s tou tyrkysovou linkou. A souhlasím, že jde o nesmrtelnou kombinaci. V létě ho sím ráda, akorát tyrkysovou linku nosím na horním víčku. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sekne :-) zrovna včera jsem měla modrou linku na spodním víčku a hnědě vystínované horní víčko :D já se ale neobejdu ještě bez teňoulinké černé linky ;-) a večer u přátel jsem přidala i tmavou linku na waterline :-) Brala bych TAG u mazlíčcích :-*
    Kristi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristi, s černou je to ještě takové zajímavější a dramatičtější, vid :).

      Vymazat
  9. Udělala si dobře, že sis nechala dát rovnátka, máš teď krásný úsměv.A je to velká změna, když jsem koukala na starší videa, kde je nemáš. K líčení-Jako vždy se ti povedlo, strašně ti sluší tyrkysová.

    OdpovědětVymazat
  10. Každý tvůj příspěvek si opravdu ráda přečtu/shlédnu. A proto jsem ráda, že přispíváš tak často, vždy mi to zpříjemní den:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení se mi moc líbí, ale sama nějak na ty spodní linky nemám odvahu :) Jinak bych brala asi spíš video o rovnátkách, ale zvířátka taky nebudou marný :) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  12. ja takéto niečo možno aj vyskúšam celkom si ma navnadila :)

    http://cestchic-daniela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení Ti sluší, prozáří krásně oči. Paletka Complementary vypadá skvěle, ale vidím, že práší a jak jsi zmiňovala v recenzi Milani výrobků, tak se snadno se štětcem zajíždí do vedlejších barev...

    Klidně TAG o zvířatech ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Toto je moja obľúbená farebná kombinácia v líčení :) A tie produkty Milani vyzerajú zaujímavo.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné, tyrkysová linka si mi od dob ranné puberty nikdy nelíbila, ale teď jí zase přicházím na chuť :)

    OdpovědětVymazat
  16. Suuhlasim o zvieratkach.:) Inak, ono je to lesk, tak co by sme od neho chceli. Mne vadi, ze ma taku zvlastnu vonu. Lepsie povedane mi to nevonia. Neviem ako u tychto odtienoch. Ja som skusala vyraznu cervenu. :)

    OdpovědětVymazat
  17. A som rada, ze si zvolila urcitu taktiku pri videach. Aspon vieme kedy sa na ne mozeme tesit. Ja osobne take povídací videa o nicom a o vsetkom mam najradsej.:D Uvidime ako ti to vydrzi. Ci budes stihat.:)

    OdpovědětVymazat
  18. tyhle barvy ti sedí :) moc ti sluší

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení je opravdu skvělé mě bohužel k očím tyrkysová nejde :/ Ale tys to opět zvládla na jedničku s hvězdičkou

    OdpovědětVymazat
  20. Liceni je svezi,letni..urcite bych tuto kombinaci bezne nenosila,ale k letu barvy patri..ocenuji, ze zbytek liceni je decentni! Kolikrat jsem videla tkhle namalovane zeny, bohuzel si udelaly ze svych tvari omalovanky..coz je velka skoda..Alice

    OdpovědětVymazat
  21. Naprosto fantastické :) ta modrá ti krásně zvýraznila tvoje modré oči. Krása opravdu moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. super, ta modrá je nádherná

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Toto líčení se mi líbí a tag o zvířátkách by byl super :D

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné líčení, ostatně jako vždy. :) Máš opravdu krásný úsměv, ať si říká kdo chce, co chce. Já si díky Tobě taky nechala nasadit rovnátka, už je mám skoro rok, akorát mi teď zubařka řekla, že mám tzv. bimaxilární čelist, že mám přední dva zuby o něco víc vepředu. Sama jsem si toho nevšimla, samozřejmě po důkladném přezkoumání v zrcadle jsem to už trochu viděla. Každopádně 4 zdravé zuby si vytrhat nenechám a nechám to tak, když to na první pohled není nijak patrné.
    Já bych uvítala video s Blairinkou a chtěla bych se zeptat, jestli pořád plánuješ video s tou Tvou novou kuchyní nebo na to kvůli negativním komentářům kašleš?
    A na závěr ještě jedna otázka. :D Nevím proč, ale zajímalo by mě, jaké jsou Tvoje oblíbené sladkosti? Ve svým jídelníčku jsi uváděla, že 2x denně jíš něco sladkého, tak by mě zajímalo, co třeba ráda mlsáš. :)
    Měj se krásně, Lucka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko,
      děkuju moc! Jinak s těmi rovnátky, já mám také přední zuby více vepředu, hlavně ty dva řezáky, vždy jsem to měla a také je mám po vnějších stranách oblé,ne rovné,takže na rovnán je to horší,ale jsem spokojená :).
      Video o bydlení zatím raději neplánuji zatím z důvodů, které uvádíš, ani ne tak kvůli negativním komentářům,to mi ani nevadí,každý má jiný vkus,ale spíš z důvodu bezpečnostních, přece jen nemusí každý na netu vědět,jak to vypadá u nás doma. Kuchyň zatím ještě hotová není, nebyl na to čas celé to rozkopat, takže uvidíme,jak to stihneme, ted jsme ve fázi,kdy malujeme všechny místnosti a pak bychom se asi konečně vrhli na kuchyň....
      Jinak ze sladkého,já mám hrozně ráda koláče a buchty, které docela často peču,když mám čas. potom samozřejmě čokoládu, nejraději Studentskou pečet nebo Milku :),ale nepohrdnu ničím :D....

      hezký den!

      Vymazat
    2. Me se tvoje zuby Petro libej, velky predni zuby vypadaj tak nejak lip v ty puse nez mensi. I ten usmev mi prijde uprimnejsi, chtela bych taky takovy vetsi zuby:) Ja je mam tak nejak normalni.

      Vymazat
  25. Já mám doma tu Apocalips v odstínu Aurora, drží snad věčně, nedrolí se, nezalézá do vrásek, já jsem moc spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Tohle líčení bronz/hnedá+tyrkysová linka je prostě letní klasika! Takže se leda tak opičí všichni navzíjem od 80. let? :D To je fakt trapný ty komenty, kdo to má od koho! PEŤO to sérum je asi zázračné, máš o dost delší řasy!Opravdu koukám! Kdyby to prodávali na vlasy, tak by si je nikdo už nenechával prodlužovat :)

    OdpovědětVymazat
  27. super líčenie a extra super farba pier ;) asi si ten apocalips pôjdem kúpiť ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tiez som sa navnadila :) dokonca v dm ho maju len za 3,99

      Vymazat
  28. Tahle kombinace barev vypadá moc super. Nikdy bych neřekla že by se tyhle barvy k sobě hodily :)

    Můj blog :
    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Petrusko:-* ,
    Jsi proste nadherna!! Dnes jsem Te ukazala mamce, protoze jsem ji ukazovala štětce a fotografii na fb srovnani pred a po narovnání. A dalsi fotky, typla si, že jsi stejne stara, ale ani o rok starší než ja. Je mi 22:) a uvitala bych rovnatka, mam je druhy den, to, že me boli zuby a nemuzu se ani zubu dotknout je v pohodě, ale rozdrapany tvare a opuchly rty, ktere mam i postranach sedreny to je strasny, pracuju ve skolce takze mluvim, usmivam se a zpivam non stop a to je husty :-(
    Jinak jsem i pro mazlicky mam svého milovaneho civavacka, vetsiho kralika a krecka :-D plnim si detske sny,...
    Jeste ti chci podekovat, ja jsem poslední dobou lina jak cune, a pracuju cetsinou v teplakach a v tricku, a ty si mi vratila chut na milovane podpatky a licim se vic nez jen s rasenkou, pripadam si a citim se lip:) jo a s temi rovnatky se licim, protoze zatim se mi libi jen kdyz jsem nalicena:-D ale vazne strasne boli.. pri cisteni zubu tecou slzy:) snad to brzy prejde, zhubnout by mi nevadilo:-D ale sedrena pusa nic moc:-D jeste jednou za vse dekuju a preju krasny vikend :-*

    OdpovědětVymazat
  30. krasne licenie :) velmi oblubene farby a hlavne krasne sa doplnaju.mna zaujal ten apocalips..uz jeden mam v odtieni nude eclipse a som s nim spokojna,ale po dtieni phenomenon pokukujem uz strasne dlho a stale som odolavala...ale mam pocit,ze po tvojom clanku uz neodolam. :))

    OdpovědětVymazat
  31. Rovnátka, prosím:) Pro mě je to teď velmi aktuální. Jinak samozřejmě líčení je nádherné:)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti, doufam, ze to nebudes brat jako spam, ale ja musim, resp.
    preposilam: Me je uplne do breku kdyz to vidim, prosim podepisete to taky? Jde o poniky na pouti) mail nebudou nikde ukazovat, jde o dobrou věc, na mail vam přijde odkaz kterým zaktivujete platnost podpisu... http://soucitne.cz/petice-proti-zneuzivani-poniku

    OdpovědětVymazat
  33. Já používám na toto líčení nejčastěji nádhernou, tyrkysovou tužku od Bourjois, je fakt úžasná, jen na horní víčko pak dávám jen matný stín v pudrovém odstínu, aby vynikla jen ta modrá linka:) Hezké líčení a znovu musím pochválit barvu rtěnky:) Vím, že asi komentáře všechny nečteš, ale i tak si přijdu trošku blbě, protože to píšu poslední týden asi po třetí k líčení, kde máš světlou rtěnku, ale podle mě ti sluší mnohem více, jak ty výrazné...

    OdpovědětVymazat
  34. Moc pěkné líčení :) Sluší ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Vážně moc krásné líčení. :)

    OdpovědětVymazat
  36. Zajímavé líčení ;) Já sama bych to asi nenosila, ale na tobě to vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, Peti!
    Pochvalu na toto tyrkysové líčení jsem ti psala už posledně. Dokonce jsem se dokopala ho vyzkoušet a byla jsem s výsledkem velice spokojená. Dneska se připojím k přání, abys natočila nějaké video na téma rovnátek. Nádherně se ti zuby srovnaly a myslím, že to malinko pomohlo i tvému celkovému výrazu v obličeji. Zdá se mi, že jsi příspěvek od příspěvku krásnější a krásnější. Díky tobě jsem si začala uvědomovat, jak se mi postupem doby zuby křiví, protože nemají dostatek prostoru. Začínám hodně přemýšlet, že v září budu konzultovat se svojí zubařkou.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  38. Krásná jako vždy Peti ;-) Petruš M.

    OdpovědětVymazat
  39. Přeji krásný dobrý večer, moc pěkné líčení, proto jsem ho s nadšením včera vyzkoušela jen s malou obměnou...nepoužila jsem tyrkysovou, ale zelenou, jsem podzimní typ a modrá není moje barva. Fakt moc prima. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Doufám, že bude TAG o zvířátkách. Sama jsem totiž hrdou majitelkou králíčka, andulky, dvou psisek a největšího miláčka kocourka.

    Líčení mi nepřipadá okopírované od Lou. Její kombinace barviček vypadá na oku úplně jinak než Petry. Jde přece o inspiraci, každý si líčení osobitě upraví ;)

    OdpovědětVymazat
  41. ahoj Péťo, kašli na anonymy. Pro mě byl tento článek inspirací. Čtou tě i lidi, kteří nemají tolik zkušeností s líčením a jejich každodenní make-up znamená linky, řasenka, lesk na rty a jde se....to je přesně můj případ, takže si tě čtu s chutí a jakmile něco zveřejníš, tak se moc těším na přečtení či shlédnutí, protože vím, že mi zpříjemníš den a ještě mě inspiruješ :-) btw. Péťo, ten make up od Dermacolu Pure Gold svědčí i suché pleti?

    OdpovědětVymazat
  42. Ta paletka stínů Milani vypadá úžasně! Taková by se hodila na různé hokusy pokusy :) Jinak Péťo moc krásné, jako vždy! Ta modrá to krásně rozzáří.. nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Amazing makeup ;) Very beautiful! Very good combination ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné líčení! Ta modrá linka skvěle zvýrazňuje Tvé nádherné oči :)

    Mohu se zeptat, kdy bude slíbené video o rovnátcích (sundání atd.)? Každý den čekám, zda ho přidáš, a bohužel stále nic :( Budeš ho tedy dělat? Kdy ho můžeme čekat? Díky Tobě jsem se nebála rovnátek, moc jsi mi pomohla a dodala sebedůvěru ;) Rozhodně to bylo skvělé rozhodnutí, že sis dala rovnátka, i když v Tvém věku se většina lidí bojí. Ale to je blbost, stojí to vážně za to!! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Rovnátka byla rozhodně dobrá volba! A co se líčení týče, je naprosto dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  46. Nádherné, modrá linka ti krásně zvýraznila barvu očí :)

    OdpovědětVymazat
  47. Nemáš v plánu nebo nechtěla bys "nám darovat" nějaké video nebo článek (pokud ovšem už něco takového není a já to se svou nepozorností přehlédla..:)) o tvém názoru ohledně plastických operací, prodlužování vlasů, úprav nehtů(jistěže myslím gel,akryl apod ),třeba i ohledně tetování a všemožných úprav na těle.. Nevím proč,ale už dlouho přemýšlím o tom , že bych tě takhle troufale požádala. Opravdu hodně by mě tvůj názor zajímal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlí,to je zajímavé téma, já jsem se k němu trochu už vyjadřovala ve videu jak na vrásky
      http://www.youtube.com/watch?v=GcJ5bFl-WRI tam jsem něco málo nakousla, ale celkově, já proti tomu nic nemám,ale nesmí toho být moc a nesmí to být vidět na rpvní pohled, pokud je jakákoliv úprava s citem provedená s tím, že to k člověku prostě na první pohled patří,pak ok,ale když je toho moc,tak to vypadá podle mě spíše neesteticky než naopak. Ovšem, co člověk,to názor :). Tetování třeba nemám žádné, piercing mám v pupíku, jinak nemám nic :).

      Vymazat
  48. Ahoj Petro,
    čím prosímtě namalovat černé vnitřní linky tedy dovnitř oka spodního., aby držela a nesmazala se? Vím že jsi to někde zmiňovala, ale nemůžu již najít...
    Díky

    OdpovědětVymazat
  49. tohle líčení jsem obdivovala už ve videu :) líbí se mi zvýraznění spodního víčka za pomoci jiné, výrazné barvičky.

    OdpovědětVymazat
  50. :) hezký video. taky jsem nosila rovnátka, ale jen vyndavací na noc a měla jsem stejnej problém s jednim trošku delšim zoubkem (byl tak sám odp přírody), ale asi po roce se trošičku sám zbrousil do skoro stejný roviny, jak byl náhle ve stejný rovině :) jinak koukám, že se Ti zoubky nevejdou skoro do pusy. Přepokládám, že Ti je roztahovali od sebe, aby se na ně udělalo místo....což ve mě vyvolává dojem, že nemůžeš skoro dovřít rty. Jinak máš tak hezkej úsměv, že už je teď ani dovírat nemusíš:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!