"Kancelářská krysa"

by - 19 října

Krásný sobotní večer vám všem,

dnešní článek bude trochu netypický, ale věřím, že s ním hodně z vás kápnu do noty, protože je to téma, o které jste mne opravdu hodně žádali. Bude se totiž týkat elegantního oblečení a makeupu do práce, či školy. Jak víte, já mám ráda změnu a v civilním životě se s oblékáním i makeupem docela vyblbnu, také jste si určitě všimli, že nemám vyloženě vyhraněný styl, ale ráda se oblékám podle nálady. I když mé zatížení na romantické vzory je asi zřejmé :). Někomu z vás takové oblečení přijde příliš "sladké", někomu infantilní, někomu se to líbí, je to věc názoru. Když ale přijde na pracovní věci, myslím, že určitý elegantnější "dress code" je žádoucí, stejně tak decentní makeup a proto bych vám dnes chtěla ukázat můj tip a pojetí tohoto tématu. Mimochodem, název článku samozřejmě není pejorativní, pokud by se toho snad někdo chtěl chytat, víme přece, že se to tak říká a mně to přišlo výstižné ;).




Co se týká makeupu, preferuji v těchto případech velmi přirozený makeup, hnědými a jemnými kouřovkami nic nezkazíte. K tomu ladí i přirozená tvářenka a rtěnka. Celý makeup vám nezabere více než 10 minut.

Použité produkty:
*CC krém Max Factor
* korektor Milani i místo podkladu pod oční stíny 07 natural beige
* stíny Gabriella Salvete 03 z nové podzimní kolekce, moc krásné, dobře pigmentované a mají opravdu máslovitou texturu, vůbec nepráší!
* stíny Dermacol z nějakého starého dua stínů v ohybu víčka
* tužka na oči Milani Shadow eyez 08 espresso line
* řasenka Rimmel retro glam Scandaleyes
* tvářenka Jordana krémová  05 rose petal (tyhle tvářenky jsou za tu cenu 80Kč opravdu moc fajn)
* rtěnka Essence z nové kolekce 07 natural beauty (tyhle rtěnky doporučuji všemi deseti, nakonec jsem si koupila asi 5 odstínů a určitě ještě uvidíte samotnou recenzi)
* štětce Petralovelyhair




A co mám na sobě? Dámskou pouzdrovou sukni s vysokým pasem, která se bezvadně hodí k nařaseným halenkám a hlavně pro ty z vás, které máte menší poprsí, je tento střih skvělá volba, protože zvýrazní útlý pas a "vyzvihne" a opticky zvětší právě prsa, zvláště pokud ještě zvolíte halenku s volánky, která sama o sobě přidá na objemu. Moje je z Tally Weijl. Lodičky jsou z Deichmanna a brýle z Firmoo.
 





 

Druhý outfit bych spíše zařadila do kategorie "casual friday", i když tohle dámské sako je dost univerzální a dá se použít i výše zmíněnému outfitu, myslím, že takový kousek se využije v každém šatníku. Džíny jsou z CA a rolák z FF. Kabelka je z HM a jelikož se blíží zima, budou se hodit i kozačky, které už mám léta (naštěstí dnes jsem sehnala nové).
 

 
Co vy a elegantnější oblečení do školy, či práce? Vyžaduje to vaše profese a cítíte se v takovém oblečení dobře?
 
halenka - Tally Weijl
sukně - Veraal shop
lodičky - Deichmann
 
sako - Veraal shop
rolák - F&F
džíny - C&A
kabelka - HM
brož - po mamce

You May Also Like

114 komentářů

  1. Kráska ! Peti, můžu se zeptat na takovou osobnější otázku, kde pracuješ nebo co děláš ? Sleduju tvůj blog chvilku, tak jestli jsi o tom už někdy mluvila, tak se omlouvám, že se ptám znovu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no já jsem to tady už několikrát uváděla a taky se mi to vymstilo, tak to raději už veřejně psát nebudu,kdyžtak mi pošli soukromou zprávu a odpovím tam ;)

      Vymazat
  2. Krásna žena,krásne fotky, len škoda tých zlepených rias.

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek ! Jednoduché, krásné líčení, to Ti moc sedí!
    A halenka z Tally Weijl je naprosto famózní :)

    OdpovědětVymazat
  4. První outfit hezký ale druhý vůbec není kancelářský, ale je také hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ten druhý out-fit opravdu neni kancelářský, ale spíše jen volnočasový.

      Vymazat
    2. ano, však jsem to také uvedla v textu, že je spíše na casual friday ;)

      Vymazat
  5. Ten první outfit je úžasnej Peti ! Moc se mi líbí ta halenka, ta je prostě super, dlouho... už od doby, kdy jsem ji na Tobě poprvé uviděla ji v Tally Weijl pokaždé sháním a vyhlížím.. :( Ale nikdy jsem neměla na podobnou štěstí.. Tahle by se mi opravdu šikla!
    Akorát mi u tohohle outfitu chybí kabelka.. správná lady má svou kabelku, hihi :D:D

    Druhý outift je také pěkný, tam se mi líbí velká kabelka a ty červené džíny, působí to jako celek vážně moc pěkně :)

    Je fajn, že už jsi sehnala botky!

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, aj ked sa mi paci tvoja hravost vo farbach ruzov, taketo "prirodzenejsie prevedenie" ti musim povedat, ze ti velmi svedci, jeeej!

    Aj oblecenie jedno, druhe je pekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, tohle je taková klasika, která nikdy nezklame :).

      Vymazat
  7. Moc povedený článek! Tohle jednoduché, ale efektivní líčení se mi na tobě hrozně líbí :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Můžu se zeptat kolik stojí ty stíny?:) děkuju

    OdpovědětVymazat
  9. Petí,kde jsi prosim sehnala botky? :-) take shanim kozacky a nikde nic moc teda.. :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, jsem tvoje velká fanynka, ale vadí mi jak každé video i článek začínáš větou: Je to téma, o které jste si hodně psali... Začíná to být otravné:-)Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, no jo,ale když je to pravda, tak jak to mám napsat :D.....

      Vymazat
    2. Taky mě to napadlo, ale skoro každá blogerka má oblíbenou frázi, kterou častou používá :D

      Vymazat
  11. krysí jsou na tobě hlavně zuby

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu co jako znamená tahle dementní věta - to se snažíš Peťu pomluvit? Nebo se jí nějak dotknout? To ti ale nevyšlo.co?
      Mě se to moc líbí a ráda bych vypadala tak dobře, vím, že ani v letech co je Petě nyní jsem takhle dobře nevypadala.
      Petí, nikde jsem nenašla zmínku o laku na nehty. Co to bylo za značku a odstín?
      Vaše 40

      Vymazat
    2. Lak na nehty je Gabriella Salvete Stars odstín Raspberry, on ten odstín tady moc neodpovídá, mi přijde,tak jsem to neuváděla, je to taková poměrně výraznější růžová,ale určitě uvidíte reálné foto. Já ty laky z této řady miluju, jsou fakt skvělé! A děkuji moc za podporu, ani já jsem poznámku příliš nepochopila, ale to se mi tady občas stane, ale zasmála jsem se tomu :D.

      Vymazat
    3. trapné,hlavně když Petra má dokonalé zuby a hodně proto udělala,zas někdo, kdo musí ublížit za každou cenu!Jinak líčení i oblečení dokonalé,sama se budu inspirovat!Stáňa

      Vymazat
    4. Zales do nory. J

      Vymazat
    5. No zrovna jsem se chtěla zeptat na lak na nehty. Uááá, jaktože ten Raspberry vypadá na fotkách jinak než ve skutečnosti?! Já ho zrovna nedávno obdivovala na jiném blogu, kde vypadal tak nějak jak tady u Tebe, a úplně jsem se do něj zamilovala. Zrovna včera jsem ho ulovila v Rossmannovi, teď ho mám na nehtech a jako barva je to nádherná, jsem nadšená, že ho mám, ALE je to prostě jiný odstín než jak vypadá na fotkách. Skoro jsem si říkala, jestli nemám jiný lak. Je tmavší, výraznější, až křiklavý řekla bych. Jak říkám - nádherný, ale když já bych chtěla přesně takovou barvu, jak to vypadá na fotce, neznáš nějaký takový?? :-)

      Vymazat
  12. Nádhera. V obou případech jsi mi kápla do noty. Ten první outfit je tak ženský! Moc ti sluší. Ta halenka nemá chybu. Taky jsem se nechala nalákat na rtěnku Essence z nové kolekce 07 natural beauty. Skvělý natural odstín. Ještě jsem šla do 01 Coral Calling. Je to moje asi nejvýraznější rtěnka a jsem nadšená. Docela mě zaujal odstín laku na nehty, jen jsem asi přehlédla, který jsi vybrala.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Míšo, lak jsme nepsala, přijde mi ta barva tady poměrně zkreslená,ale je to GS Stars odstín Raspberry :) a je úplně nádherný, všechny laky z této kolekce miluju :)

      Vymazat
  13. Krásné outfity, přesně tohle je můj styl! :) Typ číslo dvě nosím denně do školy - vždy sako, pod tím top, rifle, nějaká bižu a polobotky na klínu. :) Bez saka už mě nikdy nikdo neuvidí! :-D

    A ty Tvoje řasy chci! Už si dlouho brousím zuby na sérum, ale pořád ne a ne našetřit. :)

    OdpovědětVymazat
  14. první outfit je děsně sexy a boží a to líčení též :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Petruška:-)Tvoj blog nesledujú len mláďatká ale aj ženy 37:-)teda v naj veku:-)moc sa mi páči ako sa líčiš a aké máš upravené ruky:-)už som sa opúšťala a znova si ma inšpirovala a začala som sa o seba starať ako kedysi:-)Ďakujem Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anni, hrozně moc děkuji za tvůj komentář,to mě opravdu těší <3!

      Vymazat
    2. Anna i ženy ještě víc než 37+,Petra je inspirativní pro všechny kategorie.Stáňa

      Vymazat
    3. To je právě kouzlo Péti, že má široké publikum, jelikož je velmi všestranná a zábavná.

      Vymazat
  16. Nádherné fotky :) A ten první outfit a tvůj pas? No wow :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší :)

    Mám takovou otázku. Neznáš nějaké britské/americké youtuberky, kterým bych mohla rozumět i s mou průměrnou angličtinou? Samozřejmě je mi jasné, že nebudu rozumět každému slovu, jde mi spíš o to, aby nemluvila moc rychle a podobně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no abych pravdu řekla, tak já s mou nic moc angličtinou rozumím většině, přijde mi,že mluví docela dobře.....takže konkrétní tip, kdo mluví nejlépe, to je těžké....co třeba pixiwoo, lisa eldridge, makeupgeek, emily noel, chloe morello.....je jich spousta

      Vymazat
  18. Waw krásna mladá žena!! plus dokonalá postav :)

    werushberry.blogspot.sk GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  19. Jsi nádherná, první outfit se mi líbí více. Hlavně lodičky.Máš výhodu, že jsi celkem malinká, protože můžeš nosit takhle vysoké podpatky a nebudeš větší než chlapi, já mám asi 174 cm a když si vezmu vysoké podpatky, tak mám sice dlouhé nohy, ale jsem vyšší než muži a to mi hodně vadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo,taky zavidim mensim holkam, ja mam 176cm a podpatky miluju,ale ty pohledy nekterych lidi uz teda ne

      Vymazat
    2. Já mám také 176 cm a podpatky v práci nosit musím. Ke kostýmku se balerínky nehodí a ať si závistiví čumilové trhnou nohou. Užívám si těch jejich pohledů a šuškandy :-)

      Vymazat
    3. holky, mně se vysoké ženy s podpatky moc líbí,já bych se tím nenechala omezovat, určitě je noste ;)!

      Vymazat
    4. Tak to já mám rovnou 180cm a podpadky nosím!!! Ne teda jehly s 10cm , ale do těch 7cm si troufám. Prostě se mi to líbí a hotovo. Ať si každý myslí co chce :)). Miriam

      Vymazat
    5. taky jsem celkem vysoká a podpatky mi nevadí, at se klidne podivaji :)

      Vymazat
    6. Já taky měřím 176 cm a podpatky nosím. Holky neblázněte, já mám naopak zkušenost se to líbí i chlapům kteří jsou tím pádem menší.... Ale je to jako všechno o pocitu, takže chápu, že pokud se cítíte nepříjemně, tak je nosit nechcete. Nicméně - zkuste to ;-)

      Vymazat
  20. Taková nostalgie!! Tu halenku si an tobě pamatuji z jednoho videa, z těch úplně prvních (snad péče o pleť: tenkrát jsme tam objevila excipial).
    Každopádně jako krysička jsi moc hezká, vypadáš trochu jako sexy učitelka a zárověň asistentka Emily z Dábel nosí Pradu (obzvláště s tím telefonem u ucha:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, moc děkuju a máš pravdu,tu halenku mám už fakt dlouho :)

      Vymazat
  21. Taky miluju rtěnky od Essence, tedy tyto nové. Mám dva odstíny: Coral calling a On the Catwalk :)

    OdpovědětVymazat
  22. Miluji outfity ve stylu kancelářských krys, nikdy nezklamou :o)

    OdpovědětVymazat
  23. hezkje článek. takový netypický :) podle mě víc ti sluší ten druhý look. v tom prvním se mi zdáš jako takový ta "kolegyně-mrcha"

    OdpovědětVymazat
  24. V prvním outfitu bych Tě skoro nepoznala! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělé!! Moc se mi to líbí. Opravdu se ti to povedlo a Anonymní negativní komentáře ať se jdou vycpat :-)

    OdpovědětVymazat
  26. oba outfity jsou super, strašně moc ti to jako "přísné sekretářce" sekne! :-) a prostory muzea fotografie dodávají krásnou atmosféru :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc ti to sluší!!! :-)

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  28. :)) ten první look ti strašně sekne a je to něco, co bych okamžitě do práce nosila, mít tvou postavičku.

    OdpovědětVymazat
  29. Veľmi pekné! pristane ti to!! :)
    a tiež nosím do školy najradšej sako, čirne nohavice a pod to tričko alebo košelu, ako kedy...a vysokú sukňu mám doma nejednu- čiernu, modru...... :)
    Trafila si sa mi do vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, chci se zeptat - upravuješ si nějak ty sukně? Protože už dlouho hledám nějakou takovou sukni, ale jsou mi všechny široké v pase. Ty jsi taky chroust, tak jestli se ti daří sehnat sukně akorát do pasu, nebo si je nějak zužuješ? Díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no mám stejný problém a většinou je musím upravovoat, mám velký rozdíl mezi pasem a boky, takže přes boky to mám akorát a v pase většinou velké. Dopadá to tak,že musím zabírat pas,ale v tomto případě jsem ho nezabírala, sice 2-3 cm v pase by to zabrat sneslo,ale když se do toho dá ta košile, tak ej to ok :) nebo když se člověk víc nacpe :D.....

      Vymazat
    2. Právě, taky mám asi 30cm rozdíl a sehnat něco solidního do pasu, aby to sedělo je výkon... díky za odpověď:-)

      Vymazat
  31. První outfit je naprosto boží! Tento styl ti moc sluší Péťo ;)

    OdpovědětVymazat
  32. ježiš tohle ti tak strašně moc sluší! Krásně jemné a ženské:) jinak jak jsi na začátku zmiňovala to, že máš ráda romantické vzory, tak u těch tvých halenek a košilí vždycky pomalu slintám, jak jsou úžasné!

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  33. První outfit je krásný, jen ta délka sukně do půlky kolen ti hodně zkracuje už tak krátké nohy, teda hlavně lýtka. Měla by být trošku kratší, jen tak o 5 cm. Já tak chodím oblečená do práce každý den a miluji podpatky, takže mi tento styl vyhovuje. Druhý outfit je také fajn, jen je škoda, jak ti blbě sedí v rozkroku ty kalhoty, máš to tak vždycky. Hrozný otvor, co zkusit větší velikost než elasťákovou, kde nebudeš tak nacpaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ale krátké nohy vůbec nemám, naopak v poměru k tělu je mám dlouhé. A otvor v rozkroku :D, no tak když nemám stehna u sebe,ale mám tam mezeru,tak tam logicky bude i v kalhotech jakékoliv velikosti,že ;), toto je velikost 34, kterou mám konfekčně, tedy je naprosto v pořádku ;). jinak děkuji

      Vymazat
    2. Anonyme, v první části s tebou nesouhlasím - je dobře, že si Petra vzala sukni adekvátní délky k jejímu věku a ne ty diblíkovské sukýnečky, co s bídou zakryjí zadek. Ve druhé části s tebou naopak zcela souhlasím, ten "fuk" mezi nohama je nechutný a měl by být správnými střihy oblečení raději potlačen.

      Vymazat
    3. Ja nevim, mne prijdou tvoje nohy naprosto normalni :D rozhodne ti je nezkracuje, vypadaji dobre. Ale dlouhe mi vazne neprijdou...

      Vymazat
    4. Peťa říká že jsou dlouhé vůči tělu :)... Já jsem třeba skoro stejně vysoká jako Peťka a mám o dost kratší nohy, protože mám zase delší trup :)... Taky nevím proč by si měla kupovat větší velikost, to by vypadalo hrozně... mě se tyhle štíhlé nohy moc líbí, je to každého "vkus" a věřím tomu, že tu "díru" si kvůli vám nezačne vycpávat :D A i kdyby začala, najdete si něco jinýho :D

      I.

      Vymazat
    5. Když jsem měla velikost 34 měla jsem tu mezeru taky :)) to je prostě normální !!!!! protože štíhlým ženám se o sebe při chůzi netřou stehna :)) ted mám vel 36, mezeru mám pořád, ale ne takovou. Holky jste už fakt trapný, podle mě jen závidíte nic jinýho. Před rokem jsem měla o 10 kg víc, nějaká změna nevím z čeho, prostě jsem děsně nabrala a pak se mi třeli o sebe stehna a můžu Vám říct, že to byl děs hlavně v létě v sukni. Takže já jsem si zažila oboje a podle toho soudím, že je to je závist :)) Ale můžu Vás uklidnit za půl roku jsem zase na normální váze a stehna už se mi nelepí cha cha

      Vymazat
  34. Krásné líčení a výborné outfity :-) Jen jsem se chtěla zeptat, jestli takto chodíš i do tvé práce :-) Ale fakt velmi povedený článek..Jako vždy...
    Palec nahoru :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc a chodím takhle podobně spíše na obchodní schůzky a tak ;), běžně úplně ne,ale třeba džíny se sakem, ty nosím běžně ;)

      Vymazat
  35. Petí , strašně Ti to sekne, oba outfity jsou dokonalý a líčení prostě perfektní!:)
    Ty rtěnky od Essence už mám (díky Tobě) dvě a určitě ještě nějaký přibudou, už se těším na Tvou recenzi na ně:)
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi,tak to jsem ráda :), ty rtěnky jsou vážně skvělé,vid ;).

      Vymazat
  36. ten prvy outfit je užasný, nádherný, dokonalýý, ach...sexi...a ta vysoka sukňa, už ju čekujem na tom eshope, ale sm zo SVK a ta doprava by sa asi predražila..ale wow!!!

    OdpovědětVymazat
  37. tenhle serioznější a elegantnjěší styl Ti opravdu moc sluší!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Už sa teším na ten zázrak na riasy, urcite si ho objednám to predlženie je úžasné, a v tom prvom outfite vyzeráš skvelo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja myslela,ze serum na rasy v eschopu nakonec nebude

      Vymazat
    2. tak bude serum nebo ne?
      jak to teda je...

      Vymazat
  39. Na tenhle typ brýlí mám alergii, ale jinak musím říct, že konečně vidím krásnou dospělou ženskou a ne přeslazeného diblíka...

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Peti,
    samozřejmě senza článek. Jsi nejlepší!
    Mám takový nebeauti dotaz :D Můžeš mi prozradit, co to je za mobil? Momentálně sháním nějaký s klávesnicí.

    Díky Lea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leo, děkuju moc! Já mám BlackBerry Q5 a jsem s ním moc spokojená, má dotykový displey i klasickou klávesnici,což mi vyhovuje maximálně :).

      Vymazat
  41. Ahoj peti, mohu se zeptat jestli na eshopu bude i paletka sleek sparkle, která je vyprodaná?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, podle tracking number to bude v úterý a doobjednány jsou úplně všechny paletky, které sleek má :)

      Vymazat
    2. Ajajaj tak to je špatné, nebudu vědět kterou vzít dřív :D

      Vymazat
  42. Ahoj Peti,tak četla jsem včera ale komentovat budu až dnes,včera nebyla moc nálada.
    Líčení je dokonalé,velmi příjemné barvy,asi tak se líčím i já do práce,většinou mám ještě černou linku a nekdy se neličím vubec,když se mi nechce a nebo mi neni dobře.
    První outfit je dokonalý,DOKONALÝ NA 100% .Nevim co bych vic vyzdvihla,ta halenka je boží,sukne sexy uplně maximálně :))) Wow
    U druhyho mi stylově nesedí to sáčku,naopk si ho dokažu předtavit kdyby si mela stenou barvu kalhot jako sako,a pod tim oranžový rolák,trochu prohazet ty barvičky :))) Ale tentou oiutfit je pekny,kalhoty skvely,ale to sako mi tam tou barvou nejak neladí ....
    Jinak jak vidim anonymove se opet hlasi o slovo,že je to pořád baví,ja bych je fackovala už!

    OdpovědětVymazat
  43. Ten mobil je luxusní, ale strašně velkej. Můžu se zeptat kolik stál a co je to za typ? Samozřejmě pochválím i tebe, taky ti to moc sluší- jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  44. Petí hrozně ti to tu sluší, přijde mi, že den ode dne jsi krásnější.. :)


    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
  45. ten druhý outfit sa mi páči oveľa viacej :) ja moc nemusím také tie volánikové blúzky :) Ja robím v kancelárii a veľmi sa tohto štýlu nedržím :D:D ale samozrejme, že nechodím ani v teplákoch :D:D

    OdpovědětVymazat
  46. moc se mi líbí ta pouzdrová sukně a celkově tenhle kancelářský styl ti dle mého sluší více než ty sladké motivy (a to je mám sama také ráda,ale určitě v menším množství :))

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti, nenašla jsem v popisce lak, který máš? Je to moc hezká barva, díky.

    OdpovědětVymazat
  48. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. No ten první outfit je prostě boží, ta sukně je vážně úžasná. Nějakou takovou bych moc chtěla, ale vzhledem k tomu, že mám spíš chlapeckou postavu (nevýrazný pas), mi málokterá sedí a neumím je moc nosit. Nakonec se mnohem lépe cítím v nižších sukních.

    OdpovědětVymazat
  51. Kdyby takhle vypadaly v kancelářích, tak se tam snad vrátím :-) Krásná!

    OdpovědětVymazat
  52. Někde jsem četla, že lidi nevěděli, kam v Blogerce roku s Tebou - jestli do fashion nebo beauty.
    Teď je mi jasný, že spešl pro Tebe by měli vytvořit kategorii Miss Blogerka, protože jseš prostě nádherná.

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peťo, sukně je skvělá, moc Ti sluší a neřekla bych, že by Ti zkracovala nohy. Naopak, je to délka, která je nyní velmi trendy. A v kombinaci s tou halenkou, paráda! A řekl Ti někdo, že Ti moc sluší brýle? Jsi vyloženě "brýlový typ". První outfit se mi líbí moc, decentní a přitom sexy. Ten druhý už je víc pohodovka, uvolněnější styl, ničím neurazí. Pěkný den. Lenka

    P.S. Mimochodem, také by mě zajímala Tvá práce, co děláš, ale respektuji, že o tom nechceš veřejně mluvit, je to dost osobní a někteří anonymové závistivci a škarohlídové by se toho mohli zase chytnout....

    OdpovědětVymazat
  54. Super! Já nejsem teda "kancelářská krysa" spíš taková krysa "recepční" :D Ale líčím se velmi podobně. Někdy se odvážu a dopřeju si výraznější rtěnku....Jinak v práci dress code nařízený nemáme, ale přece jenom, většinou mám dobře padnoucí džíny, košili a baleríny, když má přijet nějaká důležitější návštěva,oblékám sukni s vysokým pasem a k tomu nějaký top nebo košili a lodičky:)

    OdpovědětVymazat
  55. tak tenhle styl oblečení, tmavší barvy a jednoduchý makeup ti hrozně moc sedne !! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Nadpis je moc přísný. Na fotkách vypadáš skvěle. Díky za odkaz na sukni. Brzy se ze mě stane taky kancelářská myška, tak sháním právě takovou módu. Chtěla bych vás informovat o jedné zajímavé akci. Dnes vypukne naše první aukce. Dražit budeme náš nejprodávanější produkt, kterým je pozlacený náramek s křížkem. Pravidla aukce naleznete zde: https://www.facebook.com/FashionTasteShop?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  57. Ty jsi táák krásná , ten první outfit je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  58. Já teda nevím, krásná opravdu jsi, chválím perfektní obočí, ale oblečení je katastrofa, vypadá hrozně levně a s trendy to nemá nic společného. Volánkové halenky do sukní s vysokým pasem = nic originálnějšího by zde nebylo? Druhý outfit s červenými džínami je škoda komentovat, zvláště, když jde vidět, že tvé černé kozačky už by chtěly navštívit popelnici, nebezpečně se rozpadávají a vypadají velmi, velmi lacině..módu bych nechala jiným blogerkám, které do oděvů investují nejen více peněz, ale rozumí tomu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ¨Ne jednou nám Peta ukázala,že má styl ,které obdivují i hvězdy modního nebe,takže se uklidni, sama se např o kozačkách zmínila,že potřebuje nový,proboha,tak se seber a tahni když ti tak moc vadí. Krotizovat umí každý a ještě anonymně,jak ubohé.....

      Promin Peti za tvrdost

      Vymazat
    2. Hvězdy módního nebe? Konkrétně?

      Vymazat
  59. ty jsi nádherná jako obvykle vše perfektní Peťi :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoooj,

    no NAŠTĚSTÍ v práci nemáme dress code... Jinak pokud by to někoho zajímalo, pracuju jako dispečerka...
    Nosím klasiku, džíny, triko, mikinu :-D prostě si vezmu to, co je navrchu hromádky oblečení a je mi to fakt jedno, neřeším barvy a blá blá...
    Potrpím si na kvalitní sportovní oblečení i obuv... takže pro ty, co mají rádi to, co já je to Merrell, Solomon, Replay, Keen.....

    OdpovědětVymazat
  61. Co to tady zase plácáte o délce sukně? Pokud vím, tak jako sektretářka nebo asistentka nebo nevim co jěště nemůže mít přece mini sukni. :)) Na lepších místech je nařízená sukně pod kolena. Je jasný, že někde to třeba dovolené mají, ale pak to nemá nic společného s elegancí. Třeba na ministerstvu by Vás vyrazili za sukni, u které jsou vidět kolena :DD tak se zase proberte fakt. Rejpalové si dycky něco najdou :(

    OdpovědětVymazat
  62. tak ta sukně je dokonalá, sakra, jdu hubnout, to je perfektní ten vysoký pas. moc ti sluší

    OdpovědětVymazat
  63. jsi prostě šatový/sukňový typ, takže jednička je jasný volba :) moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!