Víkendová výzva - namaluj se v autě za jízdy!

by - 20 října

Krásný nedělní večer všem,

dnešní výzvu mi vymyslel Míra a myslel si, jak mě dostane, ale okolnosti hrály v můj prospěch, protože cesta byla poměrně klidná a řekla bych, že jsem to zvládla dobře, ovšem jak jste trefně poznamenali, na D1 by to líčení dopadlo asi o poznání hůře :D. Dejte mi vědět, jestli se taky někdy malujete za jízdy (samozřejmě jako spolujezdec, jinak to opravdu nedoporučuju). Omluvte hodně červené oči, počítač je prostě mrcha a vždycky když do toho déle koukám, tak vypadám jako králík, což ted je skoro furt, jelikož nestíhám dopovídat na vaše dotazy a emaily ;).
 
 

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace a kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy, štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair

lak: Gabriella Salvete Stars Vampire
na sobě: košile z http://www.sheinside.com/ , náhrdelník z Tally Weijl

Sleek: http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/10-1-SLEEK
Milani: http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/11-1-MILANI

použité produkty:
* CC krém Dermaheal
* korektor Milani
* pudr Gabriella Salvete
* stíny Sleek Au naturel
* rtěnka Milani Red label
*tužka na rty NYX hot red
* tvářenka Sleek
* štětce Petralovelyhair

music: Jason Shaw - Happy little Elves http://www.audionautix.com/
licence 3.0: http://creativecommons.org/licenses/b...

 

You May Also Like

53 komentářů

  1. Na červené to stíhám i jako řidič! :-D

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  2. Líčím se dost často za jízdy autem, busem, vlakem :-) Když to cukne, nebo hází po silnici, tak to občas stoji za to. Výhoda byla vaše cesta po dálnici. Dříve když jsem byla řidič, jsem si běžně premalovala aspoň rty na semaforech.:-) Problémy s očima mám snad rok od roku větší, asi to bude hlavně casem tráveným na pc ( pracovně i doma). Pak mi hodně vadí klimatizace v nákupních centrech. Včera, kdy jsem byla už omrknout nějaké dárky k vánocům, jsem dojela ze cityparku s tak strašně rudýma očima a nepomohly ani kapky.

    OdpovědětVymazat
  3. Trošku podvod s tou rtěnkou, měla jsi počkat až se rozjedete.

    OdpovědětVymazat
  4. No bohužel jsem si to nedobrovolně vyzkoušela na cestě z Prahy do Karlových Varů. V Praze jsem měla odpoledne slušňácké decentní jednání a večer jsme šli na gala večer do Puppu. Byl to děs. A jeli jsme na poslední chvíli. Byla jsem ráda, že jsem se zvládla rychle převléci na benzínce. Ale nakonec se mi to celkem povedlo včetně jednoduchého drdolu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký večer,
    že jste byli na cestě na představení novinky od Braun?

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné líčení, zvlášť na bojové podmínky. Já se v autě nelíčím, pokud nepočítám třeba rtěnku a podobné miniúpravy. Ale jednou jsem si lakovala nehty, což fakt nedoporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty se asi fakt nudis... co kdyby do vas nekdo zezadu naboural a ty by sis vypichla oko, hm?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D to je zas názor..

      Vymazat
    2. To je komentář :D Já si běžně líčím rtěnku v autě, tu ještě zvládám.Jednou jsem si líčila očí a hrůza.

      Vymazat
    3. to by bylo dost blbý a co když vyjdu před dům a spadne mi na hlavu cihla? takhle člověk nemůže uvažovat, to by nemohl dělat nic ;)

      Vymazat
  8. To já se taky docela často maluju v autě. Jsem totiž hrozný spáč a lenoch, takže si přispím a pak když mě manžel veze do práce, tak se maluju. :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Ja se v aute nelicim jezdim jen jako ridic takze mam smulu :( i kdyz obcas by se to hodilo :))

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já myslím, že jsi to zvládla hodně dobře :) já se jednou zkoušela namalovat v autobuse a fakt to stálo za to :D Takže já si raděj přivstanu a namaluju se v klidu doma :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké líčení, v poslední době moje oblíbenější varianta (natural oči + výraznější oči). Mimochodem, bude Sleek v e-shopu doplněný? Zrovna o paletce Au naturel jsem docela i uvažovala, ale já než se vždycky rozhoupu. Ještě mě zaujala tvářenka Sleek Antique.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  12. Hehe ja si za jazdy neviem ani tie pery namalovať :D Zvládla si to excelentne :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  13. Peťo, jseš hvězda! A i takhle jednoduchý oči Ti sluší. Já jsem bez linky jak nenalíčená a s červenou rtěnkou zase jako krvinka, takže já se s tím musím vypiplat doma:-D

    OdpovědětVymazat
  14. zaujímavé video :) inak červené nechty sa mi na tebe veľmi páčia!! a výrazne rúže ani nehovorím, ja osobne ich tiež nosím rada :)... ja keď sa mám líčiť inde ako doma, som z toho strašne nervozná a mám pocit, že mi to líčenie nikdy nevyjde tak dobre :D ..doma poznám svetelné podmienky a tak...ale inak v aute by som mala problém hl. preto, lebo často si medzi líčením umývam ruky :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo,
    musím se zeptat teď mimo článek,za což se omlouvám!Nedávno jsem zavítala na tvůj obchůdek s odhodláním,že si koupím nějakou paletku Sleek,jenže ty co by byli ideální zmizeli velmi rychle ;) Mohla bych se zeptat jestli ještě budou? V popřípadě kdy?
    Konkrétně bych měla zájem o nějakou z těchto: I Divine Oh So Special,I Divine Storm a I Divine Au Naturel.
    Moc děkuji. :))
    Pokud možno dej mi vědět na tento email: brunettegirl09@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Super challange! Já už kolikrát, i když někam jedeme s našima, tak se pakuju na poslední chvíli a potom horko těžko doháním líčení v autě a určitě to nezvládám tak obstojně, jako ty. :D Třeba s linkou mívám problém i normálně, natož ještě v autě. :D Těším se na další video. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peto, sice mimo tema, ale chtela jsem ti moc pochvalit tve stetce na oci a ostatnim vzkazat, at do nich urcite jdou, protoze jsou vazne super! Opravdu s tvymi stetci ma liceni uplne jinou dimenzi! Dokonce jsem si namalovala krasne tenke gelove linky, ktere se mi tak tence s zadnym jinym stetcem (a ze jsem jich vyzkousela) nepovedly! A oboci se mi take podarilo vykreslit lepe a presneji nez s mym starym stetcem. Takze za me palec nahoru :-) a doporucuji! LV

    OdpovědětVymazat
  18. Ty oči jsou nalíčený nádherně, strašně ti to tak sluší, stačil by i jen nějaký nevýrazný lesk na rty a stejně by jsi byla kočka :)
    A Peti, tu tvářenku u tebe v eshopu objednanou mám, akorát mi teď přes víkend nefungoval internetbanking, tak to budu furt zkoušet, už ji chci mít doma! Je fakt nádherná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a určitě nebudeš litovat, ta tvářenka je totiž boží :)!

      Vymazat
  19. Péťo strašně moc ti to sluší ! Snad mi jednou ličení půjde jako tobě :)

    PS: se sestrou se chystáme na tvuj eshopík - paletky Sleeku, podkladovou bázi Milani a jine ... chtěla jsem se jen zeptat jak ve videu ličení v autě používáš korektor Milani - bude někdy dostupný i na tvým eshopu? pořád nějak nevím jaký korektor zvolit a tenhle by mohl být dobrá volba nebo je nějaký i lepší?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc, zatím jsem korektory neplánovsla,ale není problém je vzít :), tenhle je krémový, takže ok na sušší pleť,ale trochu leze do vrásek, ovšem opravdu dobře kryje a perfektně slouží i jako báze pod stíny, já bych ho celkově za tu cenu doporučila :)

      Vymazat
  20. Super nápad :-D! Jsi drak, úkol jsi zvládla na na 1čku!! V autě se líčím docela často, protože někdy celé dny cestuji, od rána do noci, mám třeba několik jednání na různých místech, a protože mám mastnou pleť, tak mi líčení celý den nevydrží ani omylem! A to ani když použiju fixační sprej. Musím konstatovat, že vypadáš skvěle i úplně nenalíčená, máš opravdu překrásnou pleť!!

    OdpovědětVymazat
  21. Petra. Si velmi krasna, prijemna a povabna zena. Mam ta velmi rada a tvoje videa su vynikajuce. Vzdy z teba vyzaruje dobra energia, ktora sa prenasa aj na ostatnych. Prajem ti vela uspechov co sa tyka blogu, videi a vela spokojnych zakazniciek tvojej znacky. Si Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc a i já přeji jen to nej tobě, moc si vážím tvého komentáře <3!

      Vymazat
  22. Ahoj, se velmi krasna zena a prijemne sa mi pozeralo na tvoje video:)
    Myslim si ze sa ti viac hodia nude farby na pery, ale viem ze mas rada vyrazne farby:)
    Ked si bola odlicena na zaciatku tak som si myslela ze mas nejake cervene tiene a nie cervene oci, normalne tebe sa hodi este aj to :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to, či sa jej hodia nude alebo výraznejšie rúže, podľa mňa závisi od vkusu toho-ktorého človeka...podľa mňa sa jej hodia aj aj :) ja sama mám tiež veľmi rada výrazne rúže..mne sa na nej páči, že neupadá do stereotypu pri líčení a outfitoch

      Vymazat
    2. no ono to vypadá jak červené linky, já to mám vždycky z počítače, mám hodně cilitvé oči a tohle mi to pořád dělá, očařka mi řekla, že se s tím nedá nic dělat, že jak mám oči unavené, tak budu vždycky jak králík :(

      Vymazat
  23. Vypadá o dobře, já teda výjimečně líčím tvář v autě jako řidič, ale jen teda minerální make up kabuki štětcem, rtěnku, kt. použiju i jako tvářenku a oči pak v práci.Ale je kolem toho binec,na oblečení,na sedačce- hlavně z těch pudrových produktů.Vadilo by mi teda těma upatlanýma rukama od tekutýho make- upu sahat na ostatní věci a mít je upatlaný taky.Takže raději doma, kde se můžu umýt.Petra

    OdpovědětVymazat
  24. Holka šikovná, moc se ti to povedlo a jako vždy vypadáš báječně :-) já se občas v autě líčila i jako řidič, ale jen, když jsem stála v koloně :-D, za jízdy bych si netroufla, to jsem si stihla jednou takhle při čekání v koloně udělat i kompletní manikúru :-D
    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Párkrát jsem se v autě líčila, ale tak hezky jak ty sem to nezvládla...většinou jsem byla ráda, že jsem si nevypíchla oko...

    OdpovědětVymazat
  26. Zvládla si to moc dobre, ja by som to nedokázala vôbec :D Obdiv :D A závidím ti aká si pekná ( v dobrom ) :D

    OdpovědětVymazat
  27. Velice vtipné a nápadité to líčení natočit. Moc se mi líbilo. Slušelo ti to. Už jsem se párkrát v autě líčila jako spolujezdec, někdy i jako řidič. Je to výzva.

    OdpovědětVymazat
  28. Moc se ti to povedlo , to já když si dělám linky v autě vždycky se píchnu když najedem do nějaké díry ... :DDD Tak už se v autě snažím nelíčit... :D

    OdpovědětVymazat
  29. Já se prvně lekla, když jsem viděla nadpis :D
    Jinak když jsem dojížděla denně daleko na střední, tak jsem si raději pospala a pak se malovala v buse a ve vlaku. Občas nějaká ta řasenka v oku skončila, ale nakonec jsem vždy vypadala k světu :)
    Jinak pěkný a jednoduchý look :) Já ještě pořád nevychytala líčeí k výrazným rtěnkám, nějak se mi to na sobě nelíbí :/

    OdpovědětVymazat
  30. Jsem si říkala, jak zvládneš tak výraznou rtěnku a zrovna jste stáli ;) Moc hezké líčení, já mám takové nevýrazné oči radši;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo,to jsme měla fakt štěstí, za jízdy by to bylo o poznání horší :D

      Vymazat
  31. Skvělé video, koukala jsem na něj včera hned po zveřejnění na YT :)) Hezky jsi to zvládla, škoda, že jste na tu rtěnku stáli, docela by mě zajímalo, jak bys jí dala za jízdy.. ;D Jeli jste na tu akci Braun, viď? :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, jeli a to jsme právě byla ráda, že jsme zrovna stáli, se obávám, že jinak bych ji měla všude,ale asi by to byla větší sranda zas :D

      Vymazat
  32. skvělý nápad!!! a opravdu se ti to povedlo :)) podle nadpisu jsem myslela, že se řídíš za jízdy, když sedíš na místě řidiče, tak jsem se trošku vyděsila :D ty výrazné rty ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  33. super, zábavný video!! já to za jízdy ani nezkouším :D

    OdpovědětVymazat
  34. Ty oči máš tak krásně namalované a tvoje bílé zuby jenom září:) Krása jako vždy, závidím ti tvůj talent na líčení, ve středu máme s přítelem výročí, tak se inspiruji:)) Marieta B.

    OdpovědětVymazat
  35. V autě se líčím pořád, i jako řidič - pochopitelně na světlech. Nejčastěji ale pouze přibarvuji rty.

    OdpovědětVymazat
  36. Výzva je to super :) Míra měl dobrý nápad :) Jinak já jsem se líčila v autobuse po ránu docela často, řekla bych, že každý den. Teď už si to málokdy dovolim, přeci už je mi tochu víc, tak bych měla nějak vypadat :) jinak tobě se to moc povedlo a ty očka byly krásný :) Moc Ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  37. Peťul, máš můj obdiv! já bych asi po líčení v autě vypadala jako dětská omalovánka :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!