Rozhovor s Taťánou Kuchařovou - Miss ĆR a Miss World 2006, ambasadorkou Dreft Black Card

by - 02 října

Krásný večer všem,


jedním z největších zážitků Dreft Fashion Weeku bylo pro mne setkání s naší, podle mě, nejkrásnější a nejúspěšnější Miss. Taťána, která 25.prosince oslaví 26. narozeniny pochází z Opočna a v roce 2006 získala nejen titul Miss České republiky, ale také Miss World a stala se tak první Češkou, která toto ocenění získala. Kromě toho se také věnuje charitativní činnosti a v roce 2008 založila nadaci Krása pomoci, která pomáhá seniorům.
 
 
Já sama za sebe musím říci, že na osobní setkání s Táňou jsem se velmi těšila, proto ji obdivuji už od začátku její kariéry, vždy mi přišla velmi milá a inteligentní a tak mne samozřejmě zajímalo, jestli taková bude i ve skutečnosti a už na začátek rozhovoru musím podotknout, že předčila má očekávání, byla skutečně velmi milá a sympatická a v podstatě by se dalo říci, že jsem si s ní u kávy popovídala jako s kamarádkou a zabrousily jsme i do témat, která s jejím profesním životem příliš nesouvisí. Samozřejmě jsem si nedovolila ji příliš zdržovat, protože měla jako ambasadorka Dreft black card fashion show plné ruce práce, přesto jsem jí položila pár otázek :).

 

Táňo, jste tváři Dreft black card, navštívila jste i nějaké další přehlídky Fashion Weeku a která Vás zaujala nejvíce?

Já jsem v rámci Fashion Weeku, bohužel, z časových důvodů neviděla jiné přehlídky, přišla jsem pouze dnes pracovně na ty dvě, kterých jsem se účastnila a jsem moc ráda, že jsem mohla podpořit tento projekt Dreft black card, protože sama vím, jak je důležité podpořit v začátcích právě mladé talenty a jak těžké je se prosadit a to nejen v oboru módy. 

 
Protože jsem blogerka, tak by mě a určitě i čtenářky ,moc zajímalo, jestli i Vy ve Vašem nabitém programu máte čas sledovat občas blogy, ať už české nebo zahraniční?

 
Když mám čas, pokud zrovna cestuji, ať už v letadle nebo na letišti, tak moc ráda sleduji web www.spektrumzdravi.cz, je tam totiž lunární kalendář, ne vždy se podle něj řídím, ale ráda sleduji doporučení, fáze měsíce, co by se ve který den mělo jíst a jak který den ovlivňuje určité části těla. Je tam spousta užitečných rad a zajímavých věcí ohledně alternativní medicíny. Neřekla bych, že stránky sleduji pravidelně, ale docela často ano.

 
A konkrétně nějaké blogy o módě či kosmetice, na to Vám asi čas nezbývá....

 
Na to moc čas nemám, ale já si občas přečtu něco zběžně v časopisech, magazínech nebo si vyloženě vyhledám na internetu to, co chci. Já se nejraději s každým produktem seznámím osobně, prohlédnu si ho, přivoním, vyzkouším si ho. Hodně dám na doporučení někoho blízkého, kamarádky nebo vizážistky, se kterou spolupracuji.

 
To chápu, osobní zkušenost je vždy nejlepší.  A prozradíte nám, zda máte ve své kosmetické taštičce něco, co Vám nikdy nesmí chybět a co máte vždy po ruce?

 
Já s sebou vždy nosím éterické oleje v rozprašovači, když mne třeba začne bolet hlava, tak stačí stříknout kolem sebe a nadýchnout se nebo stříknout na ruku a inhalovat a musím řici, že mi to velmi pomáhá. O samotnou aromaterapii se velmi zajímám, hlavně o Bachovy esence, které používám a které hodně vylaďují emocionální stránku člověka, pokud jsem třeba ve špatném rozpoložení nebo ve stresu, dám si pár kapek, líbí se mi, že se jedná o přírodní věci, které fungují. Já věřím na návrat k přírodě a proto ráda používám i bylinky, zvláště bylinková čaje. Často s sebou nosím sáčky bylinných čajů, které mi chutnají, takže stačí jen zalít horkou vodou, pokud jsem někde pracovně, třeba na focení. A co se týká kosmetiky, tak mám vždy balzám na rty, protože z klimatizace, z auta, z letadla, se pleť a rty velmi vysušují. Ale jinak cestuji velmi nalehko, zjistila jsem, že člověk nic nepotřebuje, že se vše dá sehnat na místě, většinou si hodím kartáček do kabelky a letím :).



 
A poslední otázka, protože Vás nechci dlouho zdržovat. Jaké oblečení máte nejraději v civilním životě?

 
Posledních pár let jsem si oblíbila punkrock módu, nic vulgárního, ale mám ráda kožené boty, k tomu úzké černé džíny, miluju kozačky, klidně i bez podpatku. Mám ráda takovou pohodlnou, ale přesto elegantní módu. Velmi ráda také nosím košile, k tomu úzké džíny a sako a dobře se cítím i v "pánské módě", která se mi na ženách líbí. V poslední době jsem si oblíbila i různé vestičky a klobouky, také ráda kombinuji zdánlivě neslučitelné věci jako vyloženě "holčičí" sukýnky a k tomu třeba křivák jako třeba dnes (ukazuje na sukni :).

 
Tak ta se mi moc líbí, té jsem si hned všimla, velice Vám sluší.

 
Děkuji, tu jsem si přivezla z New Yorku a ještě tu stejnou ve starorůžové barvě :).

 
Také se někdy nemohu rozhodnout, kterou barevnou variantu, tak si vezmu obě :). Předpokládám, že Vy asi nakupujete převážně v zahraničí, je to velký rozdíl oproti Čechám?

 
Je tam o dost větší výběr, lepší dostupnost a za lepší ceny. Já ráda kombinuji úplně levné věci, třeba moc ráda chodím do HM, Manga s kombinuji dražšími kousky.

 
Táňo, já Vám hrozně moc děkuji za rozhovor a za Váš čas a přeji mnoho úspěchů nejen v tom pracovním životě, ale hlavně v tom soukromém :)!

 
Já také děkuji, mějte se hezky.

 


Tak doufám, že se vám dnešní minirozhovor líbil a že, jako já, Táně fandíte :), mějte fajn večer a zítra si dáme Lovely top 10 za září.

You May Also Like

46 komentářů

  1. ty mas nový telefon?

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem chtěla psát, jak mohl být rozhovor delší a už to čtu tady na konci.. opravdu mini rozhovor, ale můžeme být rády alespoň za ten, že:) T. K. toho musí mít opravdu hodně.. Některé názory mě v jejich odpovědích trochu překvapily, ale tak nějak jsem takové odpovědi asi čekala... je fakt krásná!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný rozhovor,ty se někam dostaneš! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahooj Péťo, super super super !! Na tenhle článek jsem se moc těšila..mohlo by tu být víc fotek. Táňu bych nejradši prozkoumala ze všech stran a úhlů :D:D..je dokonalá. Děkuji moc za zpříjemnění večera! Vedle Táni vypadáš skvěle..sluší Ti to moc. Když jsem tě začala sledovat..bylas pro mě zajímavá a krásná. Čím jsi starší, nabíráš víc a víc zkušeností, zdokonaluješ sama sebe, rozvíjíš se a tak., jsi teď ještě víc zajímá než na začátku mého sledování a navíc stále krásnější a krásnější!
    Krásný zbytek večera, Anett

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhovor moc hezký, jen by jsi se měla podívat do nějaké knihy o češtině jak se píší čárky, máš s nimi v tomto rozhovoru dost problémy, tak si to oprav :) Každopádně Kuchařovou mám moc ráda a velmi se mi líbí její styl oblékání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A "by jsi se" je správně? Lenka

      Vymazat
    2. Zdá se mi velmi legrační, že Pétě vytýkáš chyby v interpunkci, když je máš ve svém krátkém příspěvku také... Andrea

      Vymazat
  6. Tak to je skvělý rozhovor, moc mě bavil :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný ženský, obě dvě :-) S aromaterapií mám také jen dobré zkušenosti a opravdu funguje. Co je maminka aromaterapeutkou skoro nechodím do lékárny ani k lékaři :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný rozhovor,ale mě by se líbilo kdyby jste si tykaly :-)) Sara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by asi bylo dost divné, když ji vidím prvně v životě, abych na ní začla ahoj Táňo :D

      Vymazat
  9. Z rozhovoru je cítit, že Táňa je velmi vyzrálá žena a že žije hlavně prací. Zaujalo mě, že ani neví, co jsou kosmetické/ módní blogy a že jako hlavní věc v kosmetické taštičce zmínila aromaterapeutické oleje :) Je to příjemná změna ve srovnání s většinou pipin z modelingu.
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  10. Ja Tatánu take obdivuju,je opravdu nadherná žena.Ale jso viditelné změny v obličeji a ty jí podle mě neprospěly....
    Nejvic me zaujaly eterické oleje,hlavně na tu bolest hlavy,to by me zajímalo víc informací o tomto. Si to pak vyhledám :-)
    Ale moc mi nesedí,že si vystačí pouze s kartáčkem na zuby a balzámem,vždyt je pokazdy nalíčená a perfektně upravená,za jakykoliv situace,takze tohle mi jako odpoved nesedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim, ze ji lici ta vizazistka, jak tam o ni pise. Tak sama nemusi nosit nic.

      Vymazat
    2. Holky prosím vás, vždyť je to myšleno obrazně, že už prostě s sebou netahá vagón věcí, protože často si člověk nabalí, co ani nepotřebuje, takže Taťána zabalí to nejnutnější a může vyrazit.

      Vymazat
  11. Táňa je skvělá, super rozhovor :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu si pomoct, ale Kuchařová už není vůbec hezká. Je strašně uměla. Podle mě, má zvětšené rty (jen můj názor, za který ji nesoudím). Jen si myslím, že bývala o 100% hezčí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale vypadat jak ona bys chtěla, že? To známe tyhle pisálky.

      Vymazat
  13. Super rozhovor :-) Táňa je nádherná žena, ostatně ty také. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Taťána je prostě krása sama, nedivím se, že je naší nejúspěšnější Miss. Má úžasnou postavu, štíhlou, zpevněnou, ne anorektickou, vždycky mě pobaví, když někde vidím titulek, že je vykrmená nebo že má velká stehna; a pak nemá přibývat holek s anorexií. Rozhovor moc pěkný:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Moc krásné fotky, Taťána je fantasticky krásná žena a i ty Petruš :))))

    Blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  16. To je skvělý že si mohla udělat takový rozhovor :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Fajn rozhovor,akorát Táňa na té první fotce vypadá dost ošklivě :(
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  18. Moc hezký rozhovor, Taťána je krásná i sympatická, líbí se mi, že máte obě podobné bundy, to se povedlo :)!

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělý rozhovor :) Moc se mi to líbilo.

    OdpovědětVymazat
  20. "Já jsem v rámci Fashion Weeku, bohužel, z časových důvodů neviděla jiné přehlídky, přišla jsem pouze dnes pracovně na ty dvě, kterých jsem se účastnila a jsem moc ráda, že jsem mohla podpořit tento projekt Dreft black card, protože sama vím, jak je důležité podpořit v začátcích právě mladé talenty a jak těžké je se prosadit a to nejen v oboru módy. "

    Ty jsi se tedy s těmi čárkami dnes vyřádila Petro. Koukej si to pořádně opravit ty ostudo. Dvě čárky tam přebývají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tam žádnou navíc nevidim

      Vymazat
    2. Za Weeku a bohužel, osobně bych je tam taky nepsala, ta věta je už tak dlouhá... Ale toť můj osobní názor.

      Vymazat
    3. ach bože, nějací češtináři, mně kritika na blozích nevadí, ale kritizovat čárky ve světě elektronickýho psaní je zbytečné, navíc to je BOHUŽEL je přístavek volný...takže je to správně, ty diplomanty z češtiny :)

      Vymazat
    4. A jéje, češtinářky, kritika na blozích mi všeobecně přijde v pořádku, pokud není přehnaná, většinou spíš než kritiku tu vídám vlezdoprdelkovství takovýho stylu, že si až klepu na čelo, ale kritizovat někoho kvůli čárkám je fakt blbost, navíc to BOHUŽEL, je přívlastek volný, takže je to podle mě správné, sice není mým oborem čeština, ale na netu si každý může psát, jak chce.

      Vymazat
  21. Zrovna včera jsem na tenhle rozhovor myslela, že jsem ho ještě neviděla na blogu. Díky moc za něj! Přeji hezký podzimní den!

    OdpovědětVymazat
  22. Minirozhovor je náhodou fajn, díky za něj a vám oběma fandím, pt jste moc sympatické.

    OdpovědětVymazat
  23. Táňa je skvělá. :)
    Doufám, že se k nám dostanou fotky, jak ná fotily s ní Kdybys věděla, kde je najít, dej prosím vědět. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám Táňu moc ráda, je to nejkrásnější modelka kterou máme, navíc působí moc sympaticky, vypadá, že to má v hlavě srovnané.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, prosímtě kdy budou na eshopu ty paletky sleek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj podle tracking number by měly dojít zítra nebo v pondělí, doufala jsem, že bude pošta rychlejší ;).....

      Vymazat
  26. Táňa je opravdu nádherná žena. Vysoká, má super postavu. Moc jí to sluší a tobě Peťo samozřejmě taky :)

    OdpovědětVymazat
  27. Zajímavý rozhovor, oběma vám to moc sluší a navíc máte podobné bundy...palec nahoru! :-)
    Už se těším na zítřejší post :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Jsi moc šikovná Péťo :) a Táňa je opravdu krásná žena..

    OdpovědětVymazat
  29. Fajn rozhovor, obdivuji tě, že jsi to tak dobře zvládla. Nevím teda co děláš v běžném životě, ale předpokládám, že tohle ne :) Jinak Kuchařová mi nikdy nebyla sympatická jak je prezentovaná v mediích ani se mi vzhledově nelibí, ale v reálu to je asi něco jiného a každý nemůže mít rád všechny. V tomto rozhovoru mě, ale celkem překvapila :)

    OdpovědětVymazat
  30. Je fajn vědět, že někdo má v hlavě i něco jiného než kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
  31. Hezky rozhovor,i obe baby:-) btw proc řešíte gramatiku? O to tu vubec nejde:-d

    OdpovědětVymazat
  32. Báječný rozhovor, opravdu mě strašně potěšil, neboť Táňu mám velmi ráda. Dle mého názoru je jedna z mála modelek, které v hlavě něco mají, navíc je i velmi půvabná. Měla jsem jednou to štěstí vidět ji i naživo a je vážně strašně sympatická a překrásná:-).
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  33. Táňa je nádherná žena, vždycky mi byla sympatická a titul Miss World si zaslouží právem :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!