OOTD - proužkovaně

by - 30 října

Krásný večer vám všem,

protože už je docela pozdě, ale nechci vás dnes ošidit o článek, jsem tu s dnešním jednoduchým rychlooutfitem.  Na začátek si musím postěžovat, zase nám začíná to období, kdy venku se mi fotit nechce, protože a) je zima, b) když mám na to čas, je už tma a c) na podzim mám hrozně málo věcí a dělá mi dost velké problémy je mezi sebou kombinovat. Taky toho máte na podzim a zimu málo? Já vím, že jsem to už zmiňovala, ale ještě si tady s vaším dovolením trochu fňuknu :). Mně vám to přijde všechno takové nějaké předražené, ne, že bych si něco nevybrala, ale 4 tisíce za bundu nebo 1500,- za svetr, já nevím, ale to se mi fakt nechce a to nemluvím o tom, že se mi dnes líbily kozačky v Aldu, do doby, než jsem spatřila cenovku 4000,-.....Už jsem si zvykla na to, že v potravinách nechám 500,- a v košíku nemám zhola nic, ale že 5000,- nic není a dostanete za to jednu bundu nebo kozačky, co to k sakru je? Vždyť to je třetina normálního platu v našem kraji a co nájem a jídlo....Taky vám to připadá tak předražené nebo jsem fakt sama z "levného kraje"? No nic, dnešní outfit by mohl být inspirací pro mladší ročníky, osobně se mi totiž šaty moc líbí střihem, ale snesla bych je maličko delší a hlavně mnohem lépe na mně vypadají zkombinované s klasickými lodičkami. Věřím ale, že srdce mladších ročníků si získají s píše s "lity". Šaty jsou opravdu zajímavě řešené a hezky šité. Problém jsem zjistila po sundání, měla jsem pod nimi tělové prádlo a na něm zůstaly maličké černé chloupky z těch černých plyšových proužků. Přes šaty jsem hodila kabát, ke kterému bych chtěla sehnat ještě nějaký kožešinkový límec (samozřejmě umělý a nejlépe černý a těsně kolem krku). Jinak musím zkonstatovat, že v autě se to všechno dost mačká, takže fotky jsou dnes opravdu libovka, snad mi to odpustíte :D....Budu se těšit na vaše názory.
 








 
šaty - Choies
kabát - Voguec
boty - ebay
kabelka - HM
 
No a možná mnohem zajímavější informace na konec. Gabriella Salvete má nové odstíny laků Stars! Přijde mi, že dnes se nemluví o ničem jiném :D, ne všude je mají, ne všude mají všechny, na Hájích v Rossmannu měli vyprodaný ten tmavě modrý, po kterém jsem toužila nejvíc, ale ulovila jsem béžový a vínový :) a k tomu dva pískáče od Essence. Fotka úplně na nic, už je tma, ale samozřejmě podrobné swatche ještě uvidíte :).
 
 

You May Also Like

105 komentářů

  1. Skvělé Peti, opět Ti to moc sluší.. S těmi cenami máš pravdu..:( Já už druhou zimu sháním nějakou zimní bundu, či kabát .. ale 2000,- z NY, 900,- u vietnamců a nějaký kvalitnější, co jsem si jeden vyhlídla bezmála 4000,- .. to si nemůžu přeci dovolit.. koupit si tohle z brigád, to ani za měsíc nevydělám..:( Také mě to hrozně štve, jdu do krámu pro základní věci a hned 200,- za nic...vážně.. no.. nemá cenu to ani řešit :D :(

    Peti a ještě něco..dnes mi na fotkách připomínáš Inu.T :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, to jsem ráda, že nejsem sama, komu to tak přijde, já sice pracuju,ale i tak mi to přijde hrozně moc, to si raději koupím něco do baráku....no nic :). Jinak děkuju a víš, že to mi přesně říkal manžel :D, že mu dnes připomínám Inu T. :D.

      Vymazat
    2. chtěla jsem napsat to samý s Inou :D

      Vymazat
  2. Petí, ty boty:) Jsou úžasné! A outfit je také krasný:) Vím, že ty boty jsou z EBAY a ráda bych si je také objednala. Akorát vůbec nevím jak na to:( Neudělala by jsi nějaký článek o nakupování na eBay? Myslím, že nejsem jediná, která by ho ocenila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, na tom není vůbec nic složitého. Jednoduše si tam vytvoříš účet jako třeba na Aukru nebo kdekoliv jinde a nakupuješ. Co jsem dělala poslední nákupy, tak mi to i dávalo vybrat způsob platby, jestli Paypal, nebo kartou. Což kartou, pokud Paypal účet nemáš, je určitě jednodušší. Akorát je dobrý umět aspoň trochu anglicky, jelikož už se mi stalo, že jsme s prodejcem docela komunikovali, takže je potřeba, aby tomu člověk rozuměl a mohl odpovědět :-). Ale jinak fakt brnkačka a ten výběr! Kam se na to hrabe Aukro. Držím palečky a přeju šťastnou ruku při nákupu ;-).

      Vymazat
  3. Ta ofinka je naprosto boží <3. No vlatně všechno je boží :))) Sabina

    OdpovědětVymazat
  4. Já se celkem rozčiluji spíše u toho nákupu potravin:/ U toho oblečení je to těžké, sice to je většinou tak, že za kvalitu se platí, kdo na to má koupí si to, kdo ne, nekoupí.. Ale často vidím například třeba v HM svetr za 400 Kč a vedle svetr za 1300 Kč a v kvalitě rozdíl moc není:o/ Mě nevadí zaplatit si za kvalitu, jak u potravin, tak u toho oblečení, ale když platím moc a zboží naopak nic moc, tak to mě teda štve dost.. .Outfit super, ty vlasy, jak máš z obličeje, mě fakt přijde, že s krátkým sestřihem bys byla moc kočka, víc jak teď!:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, s tím souhlasím, pokud se jedná o kvalitní věci, tak si člověk připlatí a nákup si promyslí, o tom žádnám,ale mně právě přijde, že 99% jsou jen předražené hadry :(....

      Vymazat
  5. Ten tvůj kabátek je naprosto úžasný! Moc ti to sluší!:)
    A ten brown sugar, ahhhh, musí být můj!:D
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší!! A o těch lacích čtu taky všude, těším se až si nějaký pořídím. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tú ofinu máš úžastnú :3 ..

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo, tenhle outfit je náádhera, neuvěřitelně ti to sekne:) Vše je výborně slazené a ten výstřih na zádech je úžasný prvek, který celý obleček posunul o úroveň výše. Jana M.

    OdpovědětVymazat
  9. Já nevím, ale dneska mi na těch fotkách připomínáš Audrey Hepburn <3!
    Jsi prostě skvělá :*! Tereza

    OdpovědětVymazat
  10. wáááááu skvělý!!!! :) Vlasy, hadříky, všechno... fakt pecka :)

    OdpovědětVymazat
  11. wááááu skvělý!!! Parádní vlasy,ofina, šaty... pecka fakt :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na laky od Gabriely se těším jako na Vánoce, ty odstíny se jim tak moc povedly, že si budu muset koupit alespoň polovinu z nich. A k outfitu: líbí se mi sukně, ta je fakt bombastická a i kabát není marný, má hlavně krásnou barvičku a s černým chlupatým límcem to bude teprve ono! Co se mi ale vůbec nelbí jsou boty, to jsou prostě 'kopyta' :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší, Peti, hlavně ten kabát! S cenama máš pravdu, jsou dost přemrštěné. Je třeba číhat na slevy. Já třeba teď o víkendu ulovila v Orsay podzimní kabát z 1699 Kč slevněný na polovinu, takže radost veliká.:)

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, ta ofina je bezvadná a moc ti sluší. Lepší než bez ofiny. Moc se mi to líbí !

    OdpovědětVymazat
  15. jak to děláš že ti ta ofinka tak pěkně drží?
    bude nějaké video jak ji střihnout?
    KABÁTEK JE BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

    OdpovědětVymazat
  16. Ten kabátek se mi moc líbí, tobě prostě šaty sluší :-).. Ale ta ofča se mi ukrutně nelíbí.. Já vím, tisíc lidí, tisíc chutí, ale tvar je otřesnej (omlouvám se choulostivějším jedincům, servítky si neberu :-)), jak se ještě vykrucuje ven.. Nééé :-) a souhlasím, kratší vlasy by ti slušely.. Zdá se mi to, nebo máš i tmavší barvu? A výraznější líčení se mi teda na tobě moc líbí :-))..

    A o cenách mi ani nemluv, loni jsem teda pořídila kabátek za skoro dva tisíce, takže letos ho prostě unosim :D, kupovat to každej rok, tak mě prostě a jednoduše jebne :D... Nejhorší jsou kolikrát ceny u fakt nekvalitních kousků... A jsem asi držgrešle, ale víc jak 500 za svetr nedám prostě.. . :D :D

    OdpovědětVymazat
  17. Moc Ti to sluší, Peti, a taky mi tady připomínáš Audrey Hepburn.:) S cenama souhlasím, proto převážně nakupuju ve slevách. Třeba teď o víkendu jsem ulovila podzimní kabát v Orsay z 1699 Kč slevněný na polovinu, takže mám radost.:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tahle delší patko-ofinka ti moc sluší. A ještě v kombinaci s šaty a botami vypadáš minimálně o pět let mladší. Dnes se mi to opravdu moc líbí!
    A co se cen týče... Ono je to těžké. Za vlněný kabát dáš těžko jen pár korun, za kvalitní a dobře šité boty taky člověk vysype hodně. Ale je fakt, že u něčeho už je to opravdu extrém. A potraviny... no, škoda mluvit. Ale jíst člověk musí, a přece do sebe nebudu cpát to nejlevnější... :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak v těch šatech si hriozně sexi,dost mi to jde do retra :))) NO a jestli je vše drahé?? ano je! děsně,moje vyhlídnutý botky stojí 4000.....hadříky ani nekometuju,ale ted jsem využila 30% slevu v F&F,takže jsem koupila co se dalo a co se mi líbilo a co jsem potřebovala nutně,ted budu čekat na podzimní výprodeje :))))
    A neštvěte mě všichni s těma lakama,já si vážně asi budu muset i přes odpor k povrchu nějaký koupit :D ty barvy jsou totiž boží!

    OdpovědětVymazat
  20. Boží outfit, nádherné fotky a ty vlasy ti moc slušííí :) obdiv :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já na zimu upřednostňuji kvalitu před kvantitou. Takže mám v podstatě jeden zimní kabát, který sice stál 4 tis., ale mám ho už třetí rok a počítám, že další roky ho mít budu. To samé boty, zimní bych si nekožené nekoupila. Letos jsem z šatníku vyřadila kozačky bez podpatku, které jsem měla šest let a stále jsou v dobrém stavu. Jsem studentka, takže mám omezenější rozpočet, ale jeden dražší kus oděvu si jednou za rok koupit můžu. Co jsem měla polyesterový kabát z CA, tak vydržel jednu sezonu a nekožené kozačky necelou sezonu a to mi připadá hodně málo. Co v oblékání obměňuji, jsou doplňky - šály, šátky, klobouky, čepice, ... Co se týká věcí na podzim, třeba trench, "kožené" bundy a saka kupuju hlavně ve výprodejích na dané sezony.

    OdpovědětVymazat
  22. Máš nádherný účes, vypadáš v něm mega rozkošně :-)

    OdpovědětVymazat
  23. nejlepsi outfit za posledni mesice! :) vazne! Jak to delas, ze ti vsechno objednane z netu padne? Mne nikdy nic :( bud je to hnusne usite,nebo spatny material nebo mi je to male.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peťo,
    nabízíš také clipy 200g v délce 60 - 65 cm??
    Ofinka je moc hezká!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc Ti to sluší, Peti :). Ta ofina má něco do sebe, přemýšlím, že bych si ji na zimu taky nechala ustřihnout :D. Dřív sem to tak nosila, tak proč se k tomu nevrátit :))

    OdpovědětVymazat
  26. Naprosto dokonalé, Peti :-) není co vytknout, neskutečně moc ti to sluší :-)
    Tvůj blog sleduji sice jen chvíli, ale jsem nesmírně nadšená, vždycky mi zvedneš náladu!

    OdpovědětVymazat
  27. moc mě zaujal ten kabát, opravdu krásný. Jinak- jsem taky z levného kraje :-D, a super nápad fotit v tomto období někde v obchodním centru ( i když já se stejně budu stydět, takže přes zimu bude můj blog asi stagnovat :-D )

    OdpovědětVymazat
  28. Ha! Já jsem to sem o těch lacích psala a když mi to nikdo nepotvrdil, bála jsem se, jestli se mi to třeba nezdálo :D Každopádně já mám zálusk hlavně na ten modrý, světle fialový a tenhle vínový :)) A ofina ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  29. Peti super :) Ofinka ti pristane vyzeráš sviežo. S tými cenami je to podobné aj u nás na Slovensku ak nie horšie :/ Povedala som si že do čínskych prestanem chodiť sú predražený a kvalita na prd ... Moja polovička chcela bundu ktorú využije na športy ( lyžovanie) pod 45€ nekúpiš bundu. Je to otras nakoniec sme skončili v kik tak tam si vybral bundu ktorá stála 25€ to je celkom fajn cena. Boty to isté dráhe a to hnusné lepidlo neskutočne vidno ako je lepená podrážka. Ceny za oblečenie by som ešte prežila ale za stravu ... je to veľmi zle, biedne. Týždenný nákup potravín stojí od 30€ do 50€ a po príchode domov mi priateľ už viac krát povedal ... dones mi tašku nech vyložím nákup a ja jemu na to a akú tašku veď si už všetko vyložil :D Fakt sila neviem € akoby nemali žiadnu hodnotu :( Škoda našich Slovenských koruniek :/ Pekný večer prajem,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne, zlaté koruny.... buďte radi, že ste si tie vaše české nenechali zobrať. my, odkedy máme euro, to akoby človek nemal žiadne peniaze. kedysi tisícka, dnes tridsať éčiek... a kúpiš za to jedno veľké H.... dvadsaťeurovka, to ako predtým dvadsaťkoruna. ani tomu bezdomovcovi na ulici človek dnes nedá 30 centov, hoci to je desať korún! ale to už akoby ani nebol peniaz. a vraj nič nezdražie. pripadám si ako v banánovej republike.

      Vymazat
  30. Péťo, předražené to je, a proto nakupuji v sekáčích. Mám to štěstí, že v našem kraji jsou ,,kvalitní" a v jednom z nich pracuji. Zrovna dnes jsem vybalovala krásný tmavě modrý, jednořadý kabát značky H&M za 280kč. Úplně jako nový. Akorát je to 34 a já bych potřebovala 36. A takových skvostů tam vybalujeme daleko víc. Není den kdy bych si něco neodložila a nekoupila :D Jenže pak trpí i má peněženka :D

    OdpovědětVymazat
  31. Dobře, přesvědčila jsi mě, zítra si dojdu pro Eleganzu :D máš nádherný kabátek !!! Jinak ten tmavě modrý lak jak sháníš mají myslím u nás v Táboře v Tetě :) (narozdíl od balzámu na rty od Bione, jak v něm mluvíš v "Nejlepším" videu, ten není v celém městě k sehnání, tak ho budu muset koupit na nějakém eshopu :( )

    OdpovědětVymazat
  32. Je možno pravda, že sa za kvalitu platí, ale 90-150€ za parku v hocijakom obchode (tie bežné reťazce) je proste hrozne veľa. Všetci vieme kde sa tie veci vyrábajú a že sa vyrábajú masovo, takže, pardon, ale bunda v H&Mku za také prachy kvalitná byť nemôže .... ja si na plat nesťažujem, ale aj tak mi je to proste ľúto .... kebyže mám istotu, že vydrží dlho, nezožmolkuje materiál, nepremokne a bude nadčasová, tak ok, možno sa tá investícia vyplatí. Pred dvomi rokmi som si kúpila kabát v Zare za 120€, ktorý pelichal, párala sa mu podšívka a po snehu alebo po daždi premokol tak, že som mala všetko pod ním mokré. Myslela som, že si vytrhám vlasy od zlosti :D ceny mi prídu príšerne prestrelené, neznášam jeseň a zimu, neviem si v obchode nič vybrať (respektíve viem, ale 50€ za sveter nedám ani náhodou). Kiežby bolo furt leto, vtedy sú ceny omnoho prijatelnejšie ! :D ale musím obrániť topánky z Alda, jedny čižmy mám už 7 rokov, a to prežili toho dooosť :)

    Aneta.

    OdpovědětVymazat
  33. Zase kočka! Moc ti to sluší :-) A ty máš zase ofinu, Míra to schválil?
    A ANO, zdá se mi některé oblečení předražené, např. ty svetry, člověk by si chtěl nějaký koupit, ale když se mrkne na cenovku, sny o novém svetru se rozplynou. To se pak ani nedivím, že toho máme na podzim a zimu méně...

    OdpovědětVymazat
  34. Krásný outfit :) tyto botky jsem si už taky objednala z ebay a už jen čekám až dojdou, hrozně se těším, až je budu kombinovat s dalšími kousky v mém šatníku <3 :)) jinak s cenami souhlasím... V úterý jsem byla v Olomouci v Šantovce a nic si nekoupila - vše mi přišlo hrozně předražené a žádné slevy.. tak jsem si dneska zlepšila náladu v místním sekáči, kde máme vše za 20 a věci jsou zde opravdu nádherné :) (Zara, Topshop,New look apod.) Takže pokud budeš mít někdy cestu do Opavy, doporučuji návštěvu :))

    OdpovědětVymazat
  35. Moc ti to sluší, ta ofinka s drdolem :) Nemáš tmavší vlasy? Být tebou jdu úplně do černé! V tomhle OOTD máš bezvadnou postavu.

    OdpovědětVymazat
  36. Jééj ty máš ofinku, vyzeráš krásne!! Outfit sa mi zdá velmi pekný, sukienka je presne môj štýl, aj topánky sa mi k tomu hodia. Kabátik je nádherný, musím si nejaký zaobstarať, ale ako vravíš všetko je drahé a tiež sa mi za tie ceny nechce nakupovať. Skutočne niesi jediná z "lacného kraja" :D A o potravinách sa radšej nevyjadrujem... Takže už aj essence? No musim ja pokukať drogérie či tam niekde na niečo také nenatrafím. Ešte pár pozretí na tvoj blog a bude zo mna lakofil :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  37. Taky mi ptijde ze to je trosku prehnane skrz ty platy co jsou.. :-(

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peti, můžu se zeptat odkud je sukně? :)

    OdpovědětVymazat
  39. Kombinace je skvělá, moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak tohle Ti hrozně sluší. Ale ono co Tobě nesluší, že? :))))) Jako panenka.
    A k těm cenám ... je to už opravdu neúnosné. Hlavně u těch potravin. Ceny potichu, ale stále stoupají :(
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Jee, ty si byla u nás na Chodově, tam já jsem jako doma :)))
    Nejvíc se mi líbí kabátek, ten je krásný a sluší ti :) Na ofinku si budu muset zvyknout, zatím se musím rozhodnout, co na to vůbec říkám :D Ale hlavně, že se v tom cítíš dobře ty :)
    No a s těmi cenami.. loni jsem byla ve Vídni a chtěla si koupit nějaké kozačky.. ceny tam začínaly zhruba na 150-200€, takže jsem odjela domů s prázdnou. A letos? Letos máme přesně ty samé ceny i u nás! Kozačky u Bati klidně za 3 tisíce, ve Vagabondu za 4, v Beltissimu za 7 tisíc a u Michaela Korse dokonce za 9 litrů. Takže pokud se mi loni kozačky za dva a půl zdály docela dost, tak letos bych takové pomalu ani nesehnala. Je to mazec, tohle vážně přijde přehnané i mně. Kabát jsem si sice pořizovala za 4 a půl, ale letos ho budu mít už třetí zimu a je pořád jako nový (střídám s jiným stejně drahým, ale péřovým :D ), ale mám aspoň pocit, že jsem si koupila kvalitní nadčasový kus oblečení. Za to zrovna ty boty se mi docela rychle zničí - prostě v nich chodím no! A ve sněhu kupodivu, když to jsou kozačky.. - takže ty mi většinou víc jak dvě sezony rozhodně nevydrží.. :( A o ostatním oblečení ani nemluvím, ale mám pocit, že tam je výběr mnohem větší..

    OdpovědětVymazat
  42. Kabátek a hlavně jeho barva se mi moc líbí. S tím, jak jsou ceny přemrštěné musím souhlasit. Ale na druhou stranu vím, ze pokud si koupím něco opravdu dražšího, pak to musí mít dlouhou životnost a nejlépe nadčasový střih. Takto jsem si před více než 16.lety koupila dlouhý, zimní, flaušový kabát. Byl to dovoz, stál tenkrát asi 5.000, ale vypadá pořád dobře. Důkazem toho byla letošní pochvala myslím někdy leden-únor, ze mám moc pěkný kabát :-) nosím k němu větší šály, nebo "umělokožešinu". No a zrovna řeším zda jit do ofiny, když už mi narostla pod bradu a nejraději bych si vlasy i zkrátila.

    OdpovědětVymazat
  43. tak takéto výrazné líčenie ti fakt pristane. Treba ho nosiť častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  44. peťko si strašně krásná:))))))))))

    OdpovědětVymazat
  45. Outfit se mi mooc líbí..... ale vubec se mi teda nelíbí jak je ustřižená ta patka podle mě ta patka musí bejt sešikmená a prostříhaná aby vypadala hezky ale ty ji máš do rovna jak ji mas podtočenou a takovou jako nalepenou...tak to se mi vubec nelíbí uplně mě to zarazilo...čtu článek a fotku nevidim čekam nějakej odvaz outfit ale uplně mě praštila ta ofina...ten outfim mi přijde perfektní a rozhodně né jen pro mladé ...:) a nechci znít nějak hnusně nebo tak to vubec není myšleno...

    OdpovědětVymazat
  46. s těmi cenami s tebou naprosto souhlasím, kdyby alespoň to (podle mě) drahé oblečení bylo kvalitní :/ jinak outfit se ti dneska obzvlášť vydařil a ofinka ti sekne!

    OdpovědětVymazat
  47. Tenhle outfit se ti moc pevedl ! Moc ti to tu sluší !

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Kým som videla len náhľad, tak tiež som si najprv myslela, že je to Ina :D Ale k outfitu... ten sa mi veľmi páči, čierno-bielu kombináciu mám čím ďalej tým radšej :) A krásny účes, takto upravené vlasy na tebe pekne vyniknú.

    OdpovědětVymazat
  49. Myslím, že by bylo lepší se nechat jednou ostříhat odborníkem. Sluší ti téměř vše, ale u tohoto účesu mi přijde, že máš v ofince jen pár vlasů...

    OdpovědětVymazat
  50. Také se přidávám do klubu, můj šatník je bohužel co se týče podzimních a zimních svršků o polovinu chudší než šatník na jaro a léto, možná i o více než polovinu, nejen že se mi zdá vše strašně předražené jak už je tu zmiňováno, ale věci na tyto roční období mi přijdou i nudné, takže mě ani v tyto roční období nebaví nákupy tolik jako v létě nebo na jaře.

    OdpovědětVymazat
  51. Outfit se mi líbí - ale je pravda, že boty mi nesedí... Kabát je super, moc se mi líbí...
    Naopak ofina podle mě není dobrá volba - aspoň ne takhle upravená.

    Ceny jsou dost šílený, na to, že bydlím v Praze, tak 5000 je pro mě půlka platu a zároveň skoro půlka nájmu, takže opravdu nepobírám. Jen za jídlo dám strašnou pálku :-(

    OdpovědětVymazat
  52. Mně dostal ten kabátek a účes,moc pěkné.Ceny kvalitnějšího oblečení jsou fakt hrozné,já třeba ráda využívám při nákupu lepších kousků slevy na dny Marianne.Stáňa

    OdpovědětVymazat
  53. Sluší ti to jako vždy Peti!!!:)))), obzvláště ta ofinka:)..Jinak já mám na zdejší poměry v obchodech stejný názor, člověk si koupí svetr / tričko apod. např. za tisícovku (teda s předpokladem: jo, tak budiž ať to něco vydrží...) a ono to začne hned žmolkovatět atd...:/, fakt věčný boj...
    Jinak já to s botama na zimu řeším tak, že jsem prostě už dopředu připravená, že za ně opravdu těch 2-3 tis. nechám, takže jako student šetřím a šetřím už hodně dopředu :-D...ale zase za předpokladu, že mi vydrží (super je hlavně Galex a Rieker...zrovna včera v Riekeru jsem si koupila v akci za 1300 z broušené ušně a s kožíškem:))

    OdpovědětVymazat
  54. Moc ti to sluší. Jinak taky jsem se zamilovala do jedněch kozaček v Aldu, ale ta cena, to fakt neee :-( tak hledám po netu nějakou podobnou alternativu, ale pořád nic, co by se jen trochu blížilo :-/

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  55. Ofinka ti moc sluší :-) vypadáš mladší. A také mi připadají letošní zimní věci jaksi dražší. Minulý rok jsem si kupovala u Bati kozačky za 2900,- a to byly jedny z nejdražších. A teď tam stojí kozačky 3500,- a víc ???!!!! Hrůza. A když si pak člověk představí ty výrobní náklady :-(

    OdpovědětVymazat
  56. Krásné fotečky!
    Hrozně ti to sluší Peťul!

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Peťo,
    sama jsem se musela v období stuií v Praze naučit šetřit, ale nechtěla jsem nosit sportovní budnu a koženkovou kabelku jako nějaká Máňa z horní dolní, co jede do města.. Takže já nakupuji POUZE takto: zimní věci kupuju koncem zimy, letní koncem léta a mám to vždy na tu další sezonu. Jsou i 90% slevy a seženu i velikosti 40 (která byvá asi nejdříve pryč spolu v 38) takže ty se svým "směšně malým" xs nebo co nosíš fakt nebudeš mít problém. např mám nádherný kabát s kožešinou u krku střih do ačka za 280kč!! Kupován někdy v březnu... A spoustu jiných věcí doslova za pár desítek korun! A i dkyž ty věci vždy nosím jakoby o sezonu pozdeji, nepřijde mi, že by to bylo nějak vidět. Stejně se to opakuje dokola. Jediné do čeho opravdu investuji jsou kožené boty/kabelky, hodinky (i když i hodinky jsou svým způsobem taky zbytečnost, stačí i za pár stovek a čas ukazujou) jinak to nemá moc cenu. Chtít každou sezonu zrovna "tu novinku" co mají všude mi přijde jako rozmazlenost. Je spousta nadčasových kousků. Adéla
    Ps: ten outfit je strasně pěkný, taková supermodelka z 80-90. let, pecka!

    OdpovědětVymazat
  58. Peti nádhera chtěla jsem se jen zeptat ty máš ofinku?:)

    OdpovědětVymazat
  59. Veľmi sa mi páči to líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  60. Vyměnila bych boty(asi už nejsem mladší ročník:D), ale šaty jsou krásný:)

    OdpovědětVymazat
  61. Wow, uplná jiná Peťa! :) Dospelejší, chick a moc hezká :) ofina se mi nelíbí ale jinak top :))

    OdpovědětVymazat
  62. Peťulko, moc ti to sluší! Líbí s emi jak máš tu ofinku. Samozřejmě šatičky vypadají skvěle , líbí se mi ty holá záda!

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Péťo, moc ti to sluší. Nejvíce mě ale zaujal kabátek. Jak je to prosím s jeho kvalitou? Je teplý? Jakou máš velikost?
    Pokud se jedná o účes, mně se tyhle ofinky nelíbí. (Jak je ale vidět, každému se líbí něco jiného a názory se různí.) Ale být tebou, šla bych do krátkých vlasů. Máš jemný obličej, bude ti to slušet. Jako Gábině Kratochvílové ;) Vím, že ti spousta čtenářek radí něco, ale psala jsi, že manželovi by ses líbila v krátkých a sama o tom přemýšlíš. To je podle mě nejdůležitější, když se budeš líbit svému muži (a ne všichni muži jsou pro krátké vlasy) a vyzkoušíš si něco, co chceš ty sama. Navíc vlasy rychle dorostou a máš klipy ;)
    A co se barvy týče, do černé bych nešla. Já sama jsem hodně světlá. (Troufnu si říci, že možná světlejší než ty a v létě se skoro neopálím.) Mám výrazné modré oči. Všichni mi říkají, že jsem jako Sněhurka. Jen ty vlasy mám světle hnědé, tak jsem se rozhodla, že se obarvím na černo, abych byla "kompletní" Sněhurka. Použila jsem šampon na pár umytí, ale ten se držel a vůbec to nebylo jen na těch pár umytí, jak je deklarováno na obalu. Když jsem byla celkem výrazně namalovaná, tak jsem opravdu vypadala jako Sněhurka. Ale nenamalovaná jsem skoro nemohla ani nikam vyrazit. Vypadala jsem strašně nemocně a unaveně. No a té černé se špatně zbavuje...
    Přeju hodně štěstí při rozhodování. Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barčo,
      mně ten kabátek přijde spíše takový podzimní, do mrazu to nebude, jinak ale překvapivě je docela teplý a je tam určitě podíl vlny, jelikož docela kouše . Velikost mám S.No do úplně černé bych určitě nešla, to je mi jasné, že bych musela být pořád zmalovaná jinak bych byla strašně bledá, ale líbí se mi taková ta studená tmavě hnědá s fialovými odlesky, ted jsem si ji zkoušela na pramínky a nevím zda do toho jít nebo ne :).....

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď.
      Jsem zvědavá, jak bude vypadat finální účes ;)

      Vymazat
  64. Strasne ti to slusi!:) a s tema cenama mas úplnou pravdu, hadry se jeste daj nejak ozelit, ale to jidlo kupovat musíme a to je vazne katastrofa, kdyz jdu do kramu jen pro rohliky, sunku a jeste neco drobného, tak tam necham stovku jen to fikne a nemam nic:/

    OdpovědětVymazat
  65. Velice ti tento styling sluší! Ty ceny jsou opravdu mimo, proto tak ráda tvořím, šiji, pletu, vyrábím. Vlněný černý zimní kabát za 300,-, musím ho jen ušít! Takové ceny mne baví.

    OdpovědětVymazat
  66. Moc ti to sluší :) Nad botama už přemýšlím dlouho a teď jsem podobné objevila, ale cena přez 3000 :( Tak asi budu hledat dál :) No na laky jsem nikdy moc nebyla, ale pískové od salvete mě dostaly a už jich mám 5 a asi jsem ještě neskončila :D A mám návrh na video na přání...video o všech tvých botách. Myslím, že by to video ocenilo víc lidí :) Měj se krásně Terka :)

    OdpovědětVymazat
  67. Milá Petro,

    už nějaký ten den sleduji Tvůj blog a musím říct, že mě neskutečně bavíš jak s články, tak s Tvými videi. S manželem jen tak někdo videa nenatáčí, vlastně jsem to nikde neviděla, asi i proto je Tvůj blog něčím výjimečný. Jste oba dva moc fajn a moc Vám to spolu sluší.
    Máš skvělý vkus a umíš se nádherně nalíčit, jednou už jsem si od Tebe vzala inspiraci. :-) Jen tak dál.
    K dnešnímu postu - souhlasím, že je všechno všude předražené, proto i já mám s množstvím věcí v šatníku na podzim a zimu menší problém, například svetry jsou opravdu drahé. Dva jsem ale ulovila v GATE, jeden za 480 Kč, je to rolákový typ bez rukávů. Jak vidíš, normální klasický svetr ani nemám. :-D

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peťo, zdravím tě a musím říct, že Ti to opět moc sluší. A ta ofinka je příjemná změna! Šaty jsou pěkné, mohly být o chlup delší, ale Ty si to můžeš klidně dovolit, takže nevidím problém, jen možná, když se budeš chtít předklonit, z toho bych byla docela nervózní :-) Teď jsou kožené a koženkové věci hodně módní. A právě proto, že jsou šaty kombinované s koženkovou sukní, tak se k nim hodí i ty boty. Je to takové trochu rokerské. Kabátek je také zajímavý. Celkový dojem super! Měj se hezky. Lenka

    OdpovědětVymazat
  69. Práve, s tými cenami ma to tiež zaráža, a najviac ma štve, keď tú sumu do niečoho dám a ono sa to rozpadne za pol roka, zožmolkuje a pod... tak to ma fakt vytáča neuveriteľne a nemám chuť nič kupovať. Ofina ti strašne pristane, celý outfit super, priznám ale, že nie som fanúšik týchto topánok, takže za mňa určite lodičky alebo kozačky :) a GS sú fakt dobrí, človek sa "bál", že tá prvá várka Stars bude vypredaná a bude ticho ako po pešine, a ono na nás furt s niečim novým rukujú. A súhlas, ten modrý je bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  70. Práve, s tými cenami ma to tiež zaráža, a najviac ma štve, keď tú sumu do niečoho dám a ono sa to rozpadne za pol roka, zožmolkuje a pod... tak to ma fakt vytáča neuveriteľne a nemám chuť nič kupovať. Ofina ti strašne pristane, celý outfit super, priznám ale, že nie som fanúšik týchto topánok, takže za mňa určite lodičky alebo kozačky :) a GS sú fakt dobrí, človek sa "bál", že tá prvá várka Stars bude vypredaná a bude ticho ako po pešine, a ono na nás furt s niečim novým rukujú. A súhlas, ten modrý je bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahojky, ofina Ti sluší, vlasy po ramena bych klidně zkrátila, myslím, že bys získala ještě větší šmrnc! Ty boty nejsou podle mého gusta, ale to je jen otázka osobního vkusu.
    Jinak já si na zimu připlatím za kozačky, cestuju do práce MHD a představa, že budu mrznout v "deichmankách" za tisícovku mě děsí. Na druhou stranu neříkám, že drahé = kvalitní, bohužel. A za kabát ty peníze taky dám, ale za nic víc (myslím tím oblečení) ... U jídla je to bez diskuze, bohužel si taky nejsem jistá všemi těmi biopotravinami. Ale nebudu si kazit život neustálým přemýšlením nad tím, jesli nejím něco přeéčkovaného apod.
    Hezký den
    JP

    OdpovědětVymazat
  72. Já držela v ruce klasický rolák v Zaře za 1400,- a říkala si, rodičovská v čudu :-D tak jsem jej vrátila a koupila si podobný zařinému v Lindexu za 400 :-D Holt ne vše drahé musí být kvalitní. U bot ovšemkompromisy nedělávám. Většinou mi kožené kozačky vydrží 5 sezon v klidu. Jinak ti look skvěle sedne a ofina je skvělá změna!!! Jednička s hvězdičkou :)

    OdpovědětVymazat
  73. Vypadáš jak ze sekáče. U 16 leté holky co má hluboko do kapsy by se to ještě sneslo, ale u starší ženy je to trapné. Vymyslela sis falešnou identitu, cpeš se mezi teenegerky, kterým vnucuješ předražené šmejdy. Co bude dál ? Btw už o tobě psali na jiném blogu, že chystáš nějaké stránky pro lidi 50+.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekoukáš moc na detektivky? :D To je zas komentář plný nesmyslů :D......

      Vymazat
  74. Peti, ofinka supr ;)))) skvělý outfit, ty proužky se mi strašně líbí :))

    OdpovědětVymazat
  75. No skvělý, zase jsi mě navedla si jít něco koupit :D ty nové odstány od GS musím mít :) Jinak ti to moc sluší, parádní účes a ty šaty jsou skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  76. Mě se outfit moc líbí. Až na botky, ale tady jde o vkus, každý mámě jiný. Jinak je to moc fajn ;)
    a musím říci, že nejraději právě utrácím za oblečení na podzim (zimu) samozřejmě né za zimní bundu. To jsou cenové BOMBY!! Ale džíny, kalhoty, svetříky, šály, šátky- v tisících. :D oproti létu, utratím o dost více a ráda.
    Jinak co se týče peněz, je to děs :( já jsem ze středních Čech, bydlím kousek od Prahy a mám se mizerně jak já tak moji známí..
    Měj se fajn a těším se na další videa.
    PS: hrozně se mi líbilo to video PODZIMNÍ LOOKBOOK -takovýchto videí bys měla dělat určitě víc. Prosím :))

    OdpovědětVymazat
  77. ty ceny jsou hrozný. na zimu je lepší nakupovat na jaře. před týdnem měli v tescu 30% na všechno a mamka tak ulovila kabát za necelých 600 a já svetr za 200. Samozřejmě to není žádná značka, ale obě věci vypadají moc hezky :) jinak tvůj kabát se mi moc líbí, šaty úplně nejsou můj šálek kafe ale tobě sluší. :) a laky.. no co říct :D tahle nová várka mě zaujala nejvíce, z té první mám odstín Lila, ze druhé Princess a z téhle poslední se mi líbí snad všechny :D dokonce jsem kvůli tomu psala do Rossmannu, jestli je stihnu ještě ve slevě (teď je tam mají asi za 62,-) a napsali mi, že v půlce listopadu budou mít na laky slevu. tak snad nebudou rozebrané:)

    OdpovědětVymazat
  78. Přesně tenhle problém jsem mívala rok co rok...přišel podzim, zima a já se proměnila v nudnou šedou myš, jedna bunda, jedny boty...outfit na půl roku jasně daný...už loni v zimě jsem to začala narušovat a letos pokračuju...opravdu vyjímečně nakoupím něco za "plný knedlík". Nakupuju v akcích, slevách, sekáčích...průběžně a díky tomu se mi pomalu,ale jistě rozšiřuje šatník i o ty zimní a podzimní věci. Luxusní teploučký krátký černý kabátek ze sekáče za 39 Kč budu nosit letos třetí zimu a kromě pár žmolečků slouží stále dobře, k tomu delší a tenčí kabátek, černobíle kostkovaný, loni v Gatu asi za 2OO, výprodej...atd. atd....vše doplňuji šálami, šátky apod. a za doplňky rozhodně odmítám platit nějaké sumy, u Vietnamců, v Kiku, v sekáči, tam všude se s trochou rozmyslu dají sehnat vkusné pěkné věci za pár korun...to samé botky, nemám žádné drahé, obchody jako Deichmann, CCC atd. mívají často akce a se správnou péčí a střídáním ty botky vydrží...a pozor, opravdu denně neobcházím obchody, na nějaké nákupy se dostanu, tak jednou do měsíce, ale vždycky něco ulovím. A nekupuju nekvalitní šunty, vždycky si věc důkladně prohlédnu, zatahám za švy, osahám materiál a pak až teprve kupuju :)

    OdpovědětVymazat
  79. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  80. teda Péťo, ty mě chceš zruinovat:-D teda spíš Gabriela...musím se přiznat, že kosmetiku od Gabriely moc nesleduju, ale jakmile jsi napsala článek o lacích Stars, tak jsem si musela do drogerky pro jeden na zkoušku zaběhnout...Na první pohled jsem se zamilovala do třpitkatého LILA a ještě mám v plánu pořídit ten modrej a šedej...počítám, aby mi to vyšlo a neumřela jsem hlady a ty si přijdeš s dalšími dvěma odstíny:-D drahá stranda nechat 500 za laky:-D
    Jinak ty šaty jsou moc krásný:-)

    OdpovědětVymazat
  81. A teď vypadáš ještě na méně než 20. Ofina tě omladila a sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  82. projizdim si ebay a narazia jsem na toto http://www.ebay.co.uk/itm/Motel-Rocks-Black-White-Dress-size-Small-New-With-Tags-/231084480206?pt=UK_Women_s_Dresses&hash=item35cdb556ce


    hned jsem si na tebe Peto vzpomnela!

    OdpovědětVymazat
  83. Jé nový GS laky, tak to musím zajít do drogerie :)

    OdpovědětVymazat
  84. Petra, tvoj nový účes je proste úžasný. Veľmi sa mi páči tvoj outfit :)

    OdpovědětVymazat
  85. Mně spíš než, že to je tak drahý štve, že to absolutně nic nevydrží. Hlavně s kalhotami mám v poslední době strašný problém. Fakt by mě zajímalo, kde nakupujete kalhoty holky, protože mně se absolutně všechny nehorázně vytahají a vytlačí se do nich příšerně kolena, který ještě navíc vyblednou díky tomu. A to jen po pár nošeních :/ Je jedno jestli koupím drahý nebo levný, jedno jestli je to z toho nebo onoho materiálu, udělají to všechny bez výjimky. Fakt nevím jestli mám jen já nějaký divný nohy nebo co, ale děsně mě to štve. Asi budu nosit jen sukně, i když u nich jsem zase profi trhač silonek :D Takže máte-li některá tipy kam pro kalhoty, aby něco vydrželi, sem s nimi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elegantni kalhoty kupuji v Mangu a ostatni v Orsay a jsem spokojena co se tyce ceny a kvality. Da se vybrat i v S.Oliver, ale pocitej s vyssi cenou. Hana

      Vymazat
  86. Asi se budu opakovat, ale strašně ti to sekne, jak outfit, tak vlasy :)
    A s těmi cenami to mám stejně, jsem stará škola. Za svetr bych nedala víc jak 500 atd. Zase mám alespoň při rozhodování zúžený výběr no :D

    OdpovědětVymazat
  87. Peti, krasny oufit a uces a to liceni, udelej na nej prosim nekdy video. Jsi kocka:-). Diky krasny den,

    OdpovědětVymazat
  88. hrozně ti to sluší a s tím názorem s cenami souhlasím, jsem student a třeba koupit si kozačky - nepředražené ale kvalitní je pro mne utrpení

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  89. Peti jsi úžasná! :) tvoje outfity nejen mě, ale určitě všechny moc baví...vždycky s něčím překvapíš a ještě co se mi líbí je to, že nosíš to, co se dá běžně sehnat za normální ceny. Hodně mne inspiruješ :)..Myslím si, že to nejen někdy dokážeš s líčením, ale i s outfitama jsou opravdu senzační :-) Držím ti palce

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj, mno, nevim kolik je ti let, ale vypadas jak levna kurva. Omlouvam se, ale bohuzel na mne to tak pusobi. Alice

    OdpovědětVymazat
  91. Krásny outfit, myslela som, že je to sukňa s tričkom, ale aj ako šaty sú veľmi pekné. A áno s tými cenami je to strašné, preto milujem výpredaje. Napríklad teraz ku koncu leta som si nakúpila krásne veci za pár u nás eur a teším sa na rok ako ich využijem a presne to urobím aj so zimným a jesenným oblečením, tiež ho doplním až po sezóne. Ale napríklad zimnú bundu som si vyhliadla F&F a stála 60eur čo je asi cez 2000 tisíc a počkala som si na 30 percentné zľavy plus som dala ešte 10 percentnú a mala som ju za 35 eur. Tak sa to robí :D Takže už sa teším na ďalšie výpredaje :D

    OdpovědětVymazat
  92. ty ceny v obchodech jsou šílené, už vážně nevědí, co by za to oblečení/boty/atd. chtěli... nejvíc mě to vytáčí v obchodech jako je New Yorker a podobně, protože ty věci nemají s kvalitou nic společného. když si kupuji nějaký dražší kousek, tak už na něj mám nějaké nároky.

    outfit pěkný Péťo, černobílá je nesmrtelná kombinace, ale nějak mi k Tobě nesedí ta ofinka.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!