Nejlepší kosmetické produkty

by - 25 října

Krásný páteční večer všem,

mám pro vás seriál na páteční večer a doufám, že se vám bude líbit  a že mi dáte dole v komentářích tipy, jaké výrobky jsou vaše nejoblíbenější ;) a že třeba také natočíte na toto téma video nebo napíšete článek.

 


 
Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).

štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
na sobě mám tričko z HM
lak Sally Hansen 406 Purple heart
řetízek se jménem: http://www.mynamenecklace.com
líčení: Dermacol Pure gold č. 1, stíny Lioele Dollish eyeshadow triple 01 pink grey http://www.bbcreamshop.eu, tvářenka Lioele  Cheek beam blusher 02 http://www.bbcreamshop.eu, Maybelline Master smokey tužka - smokey black, řasenka Maybelline Big eyes, rtěnka Rimmel Kate Moss matte 101
Ziaja se dá koupit v Bille, Rossmannu, Tetě, Tescu, já kupovala na http://www.ruzova10.cz
Bioderma se dá koupit v lékárnách http://www.bioderma.com
Ryor se dá koupit v DM, Rossmann, menší drogerie nebo http://www.ryor.cz
Sleek: http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/10-1-SLEEK
Milani: http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/11-1-MILANI
NYX: http://www.cherryculture.com
 
1) nej produkt pleť
2) nej oční krém
3) nej tělový krém
4) nej balzám na rty
5) nej makeup
6) nej BB
7) nej pudr
8) nej tvářenka
9) nej rtěnka
10) nej lesk
11) nej řasenka
12) nej tužka na oči a linky
13) nej krém na ruce
14) nej korektor
15) nej lak na nehty
16) nej produkty na vlasy (šampon, maska)
17) nej oční stíny
18) nej báze pod oční stíny
19) nej rozjasňovač
20) nej odličovač
 
 
 


You May Also Like

79 komentářů

  1. Super video a hrozně moc Ti to sluší, vypadáš opravdu nádherně!
    Jinak ten make-up od Dermacolu se pořád vyrábí, zrovna asi před týdnem jsem na něm koukala na e-shopu http://www.dermacol.cz/catalog/product/view/id/9288/s/pure-gold-radiance-make-up/category/290/ ;).
    Pořád si vychvaluješ ty laky od Gabriely Salvette, ale já jsem jednu dobu kupovala ty se zpevňovačem a během dvou dnů se začaly normálně jako celá vrstva odlupovat, jsem zvědav na tu novou řadu, snad bude lepší, no, určitě zkusím:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny, ale dost nuda zacina to byt vsechno na jedno kopytko nemyslis ? Teda jeste pred pulrokem jsi srsela napady a ted jen recyklujes. Proc pises sedm prumernych clanku misto dvou vybornych? Je to tvoje vec delej jak myslis ale mas na vic sbohem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím... článků hodně, ale nuda nuda.Samé fialové a metalické kouřovky, nevkusné plesové šaty z tho vašeho salonu Sára, hadry z eshopů, co jsi dostala (btw kupuješ si něco sama), nudné Lovely Top 10 a ještě nový seriál k tomu... Všude videa, klasický článek aby u tebe člověk pohledal. Škoda, bývala jsi větší eso.

      Vymazat
    2. To jsem rada, ze jste se tu zase tak sesly a jak jinak nez anonymne. Nicmene jsem rada, ze to tu zaznelo. Udrzet si pozornost ctenaru 3 roky je opravdu tezke a uplne rozumi tomu, ze nekoho treba uz nebavim nebo jsem nebavila nikdy. Chapu, ze plno lidem nejsem sympaticka a ze ne kazde tema nebo video kazdeho bavi. Nemam ale rada pokud nekdo poslapava praci ostatnich navic opet bez konkretnich argumentu, jen rypanim. Vezmeme si tedy napr posledni tyden. Obleceni a makeup do kancelare, toto tema jsem jeste nezpracovala v minulosti ani jednou, psali jste si o to hodne, nafotit liceni, vybrat lokalitu na foceni, nafotit outfity, upravit barevne fotky,aby odpovidaly skutecnosti, napsat clanek i prace na cca 6hod. Clanek pro Cosmo, foceni plus cesta do Prahy cca 7 hodin, foceni satu a liceni v JH, uprava fotek, sepsani clanku cca 6hod, nojo, chapu,nuda do Cosmopolitanu se fotite jiste denne a je to krajne nezajimave tema. Liceni na Halloween, sehnat paruku, vymyslet liceni, natocit, sestrihat, namluvit, nahrat, sepsat popisky a clanek cca 8hod. Soutez s podzimnim licenim, taky uplne blby napad, ktery jsem tu mela uz x krat, ze. Cas uz radeji ani pocitat nebudu. Nudi se tu s vami 15tis. lidi kazdy den a opravdu se vam dvema omlouvam za, ze jsem tak spatna a nudna blogerka.

      Vymazat
    3. * omluvte preklepy, nevidim z mobilu cele policko komentare :)

      Vymazat
    4. Ja som naopak rada za toto video:) mozem vyskusat nove produkty a porovnat ci mi sedia:) ale inak Revlon je pre mna najhorsi make up aky som mala :D

      Vymazat
    5. Peťo, skvěle jsi jim to napsala. Co je to za řeči tohle? Když je nebavíš,tak ať na tebe nekoukaj a je to. Aspoň nám tě neokoukaj. :-) Video skvělý,nevím co se jim nelíbilo. Chtěla bych vidět jejich rozmanitou slovní zásobu, kdyby měli mluvit 30 min vkuse,což si myslím,že bylo možná i víc,než vzniko video,že? Nedělěj si z nich hlavu, myslím, že nás je ještě mraky, které se na tebe dívat budem a nudit nás rozhodně nebudeš:-) A to,že je to na jedno brdo,to fakt nechápu. Co by jako chtěli vědět? Jo asi vím, Kolik ti je, kolik vážíš, kde bydlíš,kolik máš peněz, co děláš když neděláš videa (podle nich se nudíš :-) ), proč nemáš děti, atd atd. Ale o tom ten blog snad není ne? :-) Stručně a jasně Ser na ně, my tě máme rády a nedáme tě. Pa Maruška

      Vymazat
    6. ja by som naopak povedala, že to Peťa s tou kreativitou až preháňa. nestíham všetko sledovať! :D úplne vážne teraz.

      Vymazat
    7. Petro, jsi skvělá, obdivuju, s jakým nasazením pro nás čtenářky pracuješ, vymýšlíš články, videa, fotky. Anonymové závidí, něco takového jako Ty tady z bloggerek tady nikdo nedokázal! Díky!

      Vymazat
    8. Tak teď si to Péťo, vystihla. Nevím co by ještě chtěli..aby si natáčela líčení hlavou vzhůru? Mně právě naopak přijde, že na to jak dlouho máš blog, tak je stále zajímavý a plný nápadů a určitě je tu vidět velké zlepšení od začátků blogování. Až anonymové dokážou to jako ty, mít tolik čtenářů a takovou podporu na svém blogu (který nejspíš nemají), tak prosím. Moc tě podporuju a určitě dál pokračuj, společně s Lůcou z Getthelouk jste suveréně nejlepší blogerky-vlogerky v ČR.

      Vymazat
    9. chápu, že to každý vidíme jinak, ale já videa zbožňuju, každý ráno se těším co tu bude nového.

      Vymazat
    10. ja si myslim, ze islo o to, ze si zhrnula produkty, ktore sme u teba videli velakrat. Preto to budi dojem ze je to stale to iste. Jasne, ze najoblubenejsie produkty sa stale opakuju - to je logicke. Ja ta mam rada hlavne pre pozitivnu energiu a milujem tvoje videa. Vidno, ze s tvojim pristupom sa to daleko dosiahnut a mas este aj super manzela, ktory vzdy vo videu na teba pekne pozera. Obdivujem ta. Samozrejme, ze aj mne sa obcas nepaci nejake licenie / outfit, ale ved to ani neni mozne. Nech sa dari.

      Vymazat
    11. holky, děkuju hrozně moc za podporu, jsem opravdu ráda, že většinu lidí má videa baví, jinak by to pro mne nemělo cenu :).....

      Vymazat
  3. :o) Asi si to pustim ještě jednou a spočítam, kolikrát jsi řekla "A ještě jedna úplně poslední věc....." :D

    OdpovědětVymazat
  4. Opět skvělý video, jsi jedna z mála blogerek, které bych mohla poslouchat celý den, a je mi dokonce jedno, jestli máš vlasy seplý, nebo rozpuštěný :))) K tomu tričku z HM můžu se zeptat, kdy jsi ho koupila, někdy ted, nebo je to starší kolekce? Jsem ujetá na růže, je super:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, děkuju moc a kupovala jsem ho asi před 14 dny, určitě ho ještě mají :).

      Vymazat
  5. Z toho, co jsem vyzkoušela a kde bych nesouhlasila, jsou Dermacol Love Lips, přidělaly mi určitě pár vrásek, jak jsem se s nima snažila namalovat tak, aby mi nevypadly z tyčinek, asi budu potřebovat tu Matricianne řadu:D Snail BB jsem zkoušela, ale šíleně mi smrděl, tak nějak jako pleny, i když to asi nedává smysl, takže kvůli hrozné parfemaci šel hned dolů. S řadou věcí naopak souhlasím (třeba Ziaju naprosto žeru!) a řadu věcí si asi nutně potřebuju koupit - nejvíc slintám nad Milani kosmetikou, už dlouho ji plánuji zkusit.

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, nejvíc mě zajímá ta černá tužka od Loreal. Měla jsem ji doma, ale nemohla jsem ji nijak ostrouhat do hrotu. Jak to řešíš ty? Pa Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, ja ji orezavam uplne normalne, ja myslim, ze by to mohlo byt tupym orezavatkem.

      Vymazat
    2. Někde jsem četla, že pomáhá tužku strčit na chvíli do lednice nebo mrazáku, pak se tolik neláme. Zatím jsem to nezkoušela. Mě pomohlo, že jsem koupila takové to dvojořezávátko, které má tu jednu dírku na normální tužku a jedno na tlustější, a ty normální tužky ořezávám v té dírce na tlustější, pak není délka té tuhy tak velká a neláme se a přitom je ostrá.

      Vymazat
    3. Díky za tip. Vyzkouším :) měla jsem problém ji ostrouhat, protože ta tuha byla jako bláto - skoro jsem nad tím brečela vzteky, protože tužka za 169Kč není zrovna nejlevnější! :D

      Vymazat
    4. jojo, mrazák taky určitě pomáhá :)!

      Vymazat
  7. ahoj péťo,
    prosím tě jaký máš odstín toho cc kremu a pak BB kremu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja mam nejsvetlejsi toho sneka a Dermaheal mam tan beige, ten na leto a natural beige ten na zimu :)

      Vymazat
  8. Ahoj Peťul, podle mě jsi nápaditá až dost, alespoň na můj rozpočet:). Musím Ti moc poděkovat za vyřízení mé objednávky kosmickou rychlostí.. Růžičkový pudr super, paletka Sleek ještě lepší (nikdy jsem neměla TAKHLE pigmentované stíny) no a rtěnka Milani mi včera držela celý večer, zvládla se mnou kávu i pět piv (malých):)) Díky moc Miriam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miriam, :D dekuju moc a samozrejme take za objednavku, jsem moc rada, ze jsi s vecmi take spokojena jako ja, hlavne jsem moc rada kdyz vam muzu doporucit neco fakt super, co mam dlouhodobe vyzkousene :).

      Vymazat
  9. S některými body s tebou souhlasím, ale v některých naopak vůbec ne. Nejlepší z nejlepších jsi zatím nevyzkoušela, ale připouštím, že jsou jiná cenová kategorie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak pochopitelne jsou to nejlepsi veci z veci, ktere jsem vyzkousela, nikoliv nejlepsi z tech, co jsem doposud nevyzkousela :D, ze nekde existuje neco lepsiho, to je urcite mozne, nakonec cele to je znacne individualni a v kosmetice vyhovuje kazdemu neco jineho, jelikoz mame kazda jine pozadavky a plet :), tohle proste berte jako cenove dostupne tipy ode mne na produkty, ktere za to fakt stoji a nedam na ne dopustit :)

      Vymazat
  10. tak se teda podělím, třeba to nějak pomůže :) akorát jsem takovej ten trapně-jednomu-produktu věrnej člověk :D

    asi nejlepší krém, co jsem doposud vyzkoušela, je hydra zen gel-krém od lancome, akorát mi na zimu přestává stačit, tak asi pořídím buď korres s řeřichou potoční, nebo toleriane ultra od la roche-posay
    můj nejoblíbenější balzám je bezpochyby carmex, matlám se jím pořád, nic jiného na mě tak dobře nefunguje :)
    i když jsem vlastně zas tak moc makeupů nevyzkoušela, mám už druhou nebo třetí lahhvičku teint idole ultra od lancome, vypadá úžasně přirozeně, ale přitom hezky kryje a mají spoustu odstínů
    z pudrů mě nejvíc baví hello, flawless! od benefitu, který dokáže suplovat i minerální make-up, hezky fixuje i matuje a ke všemu má ten nejroztomilejší obal na světě :)
    rtěnek mám jen pár, ale asi nejvíc mi vyhovuje rouge coco od chanel a rtěnka od givenchy
    s řasenkou je to trochu složitější - nejlepší mi přišla asi faux cils effect od ysl, protože měla dokonalou tmavě hnědou barvu, která sice na očích působila černě, ale prostě nebyla tak tvrdá. ovšem ta odešla asi po dvou měsících (úplně se jí slepil kartáček). od té doby mi šťastně slouží they're real! od benefit, která je super, neopadává, drží jak přibitá a prostě nemám co vytknout :)
    nejlepší linky jsem objevila u dermacol - nevím jak se jmenují, ale mají takový zebří potisk - jsou to klasické tekuté s fixem místo štětečku, ačkoli to nedeklarují, jsou voděodolné a po zaschnutí vytvoří takovou vrstvičku, která se při odličování vcelku sloupne
    nejlepší krémy na ruce mám od neutrogeny a baley (měsíčkový, stojí asi dvacet korun a neutrogeně, která je asi šetkrát dražší, se bez problému vyrovná)
    korektorů mám víc - na nedokonalosti u mě vede boi-ing, na kruhy pod očima fake up (oba benefit)
    jako nejlepší laky se ukázaly v poslední době essie, souhlasím i s catrice. a taky alessandro a opi
    jako rozjasňovač používám ysl touche éclat. nejsou v něm třpytky a udělá přesně ten efekt, o němž jsi mluvila ve videu :)
    a odličuju se micelárkou a mlékem lancome, na voděodolnější věci a oči občas použiju dvoufázový ryor :)

    huh, doufám, že to třeba někomu/něčemu pomůže. a taky jsem si říkala, že by se mohl líbit odlišný pohled na věc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, diky za typ na ten fix na ocni linky od Dermacolu, zrovna nejaky shanim a tento vypada vazne dobre. Mam jeden od She a ten se uplne desne rozmazava a nic nevydrzi, tak snad ten od Dermacolu bude lepsi! Pak mam take gelove linky od L'oreal a od Maybelline, ty od L'oreal mi prijdou lepsi, intenzivnejsi a lepe se nanaseji. LV

      Vymazat
    2. Juli, určitě děkujeme moc za popis a tipy na nej produkty :)!

      Vymazat
  11. Já jsem s videi paní Petry moc spokojená. Asi je to i tím, že jsme skoro stejný ročník :-) A když mě kousek videa nezajímá, tak to přetočím a co, než tady pak psát, jak je všechno špatně. A když mě naopak něco zaujme, tak to dokonce přetáčím zpátky a hned si název produktu zapíši do mobilu. Vůbec jsme netušila, kolik času vám tvoření fotek a videí zabere času. To opravdu smekám. A pak se tu najdou rýpalové, kteří výsledek vaší 8hodinové práce hodí do koše a přitom sami nedokázali nic. Sleduji vás už přes rok a jsem moc spokojená, některé oblečení je pro mě tedy nenositelné, ale aspoň mi třeba zase pomůže zkombinovat barevně to moje :-) A o tom to je, nikdo tu nechce dělat kopie, jen poradit nebo představit novinky. Jinou blogerku pravidelně nesleduji, sem tam si pustím nákupy za xx měsíc a někdy se na to nedá ani dívat. Jsou nepřipravené, čučí po vejrech a mluví o ničem a hodně nespisovně a to mají některé i 20tisíc shlédnutí. Takže paní Petře moc děkuji za každé nové video i článek :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, moc Vám děkuji za podporu, jsem moc ráda, že se Vám má videa líbí a jsem také moc ráda, že jste přesně napsala to, co mám na mysli, jde o tu inspiraci, nápad, prostě at si z toho každý vezme, co uzná za vhodné, jsou to jen tipy a nápady a nikomu to přece nenutím :).

      Vymazat
  12. Ahojky Petruška:-)žasnem nad úbohosťou niektorých komentárov..ľahko sa kritizuje ale naozaj vytvoriť niečo pozeraťeľné je kumšt:-)Tebe sa to naozaj darí.Ako som raz písala opúšťala som sa po istej tragickej udalosti,,Anna 37r":-)a znova si ma naštarovala..za čo vďaka..nie som žiadna blbka mám vzdelanie a pracovala som aj pre istý priemysel ako modelka,krásne časy...tak myslím,že môžem zodpovedne napísať si lepšia ako mnoho profi vizážistiek...vizážistov...tiež sa mi viac páči Tvoj makeup ako profi v min.príspevku.A vďake Tebe,Vám a recenziám nabehnem do obchodu a idem na istotu:-)...milé kočeny..a k makeupu robíš to naozaj pekne,sekne Ti to a my ostatné čo máme inú pleť to máme ako inšpiráciu ako by sa dalo niečo pozmeniť a vylepšiť:-)Hlavu hore,úsmev a pekne pokračuj:o))Anna 37

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Annička :), hrozně moc ti děkuji za krásný komentář, potěšilo mě to a přeji ti jen to nejlepší v životě, ta horší období určitě vždy přejdou, aby je nahradila ta lepší, držím pěsti ;) a díky!

      Vymazat
  13. Super video jako vždy Peti, ale mám dotaz trochu z jiného soudku :D Bude před Vánoci nějaká akce na tvoje štětce? :)

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den Petro, chtěla bych se zeptat na Váš názor na nový CC krém od Max factor. Plánuju si ho koupit, ale nechci kupovat zajíce v pytli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten mám a je super, určitě si ho kupte. mám ten druhý odstín a sedí mi naprosto perfektně.

      Vymazat
    2. je skvělý, já mám jen vzorek,ale koupím si celé balení,je opravdu velmi příjemný, sjednotí, kryje, nelesknete se po něm, za mě doporučuji!

      Vymazat
  15. Mně to video úplně nadchlo.. S takovym videem jsi mě potěšila.. Když si budu chtít něco koupit,tak se podívám na to video a je to jasný :)a s těmi vlasy ja asi tak z 365 dni nosim max 10krat rozpuštěné vlasy. Mně to vadí jak mi to padá do obličeje at udělám cokoliv,takze ja jedine nějaké culíky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že nejsem sama, mě to hrozně rozčiluje :D!

      Vymazat
  16. Ahoj Peťo. Já jsem od Dermacolu měla strašně ráda Imperial make-up, pak ho najednou přestali prodávat, tak jsem si taky říkala, ježiš proč zrovna tenhle, vždyť neměl chybu, vyhovoval mi víc než třeba Loreal... No a najednou ho zase začali prodávat, akorát v jiném obalu. Tak třeba to bude případ i toho Pure Gold. Po tom se každopádně budu muset podívat, protože jsem ho chtěla vyzkoušet už dávno, tak ať nepřijdu s křížkem po funuse (koukám, že na eshopu Dermacolu ho mají a asi se fakt doprodává, nabízí ho za poloviční cenu a skladem není ten nejsvětlejší odstín).

    A zrovna plánuju pořídit si Revlon Colorstay a nemůžu se pořád rozhodnout pro odstín a ani si nejsem jistá, jestli by pro mě byl vhodnější ten pro suchou pleť... Mám totiž pleť sice smíšenou, ale spíš sušší, jestli to dává smysl... Sušší tváře, hlavně v zimě... Ale u toho na suchou se trochu bojím, aby na mě nebyl příliš hutný, abych se po něm neleskla, a u toho pro mastnou/smíšenou zase, aby nevysušoval... Tak babo raď :-D Ten na mastnou/smíšenou asi vyzkoušený nemáš, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Jano, mám doma Revlon Colorstay v barvě 200 a 220, pokud jste světlejší typ, ideal bude 200 Nude... je to taková neutrální barvička... pleť mám podobnou jako vy, to znamená T-zona mastnější, ale sušší tváře a mám verzi pro mastnou/smíšenou pleť a nikdy sem s ním neměla řádný problém. Třeba Vám bude taky vyhovovat :)

      Vymazat
    2. to je těžká rada s tím makeupem, já mám tedy ten úplně nejsvětlejší odstín,ale v zimě jsem opravdu průhledná, bílá :), jinak mám maličko mastnější čelo,ale po tom makeupu se mi neleskne, ani nemusím pudrovat, bohužel druhou verzi ozkoušenou nemám.....

      Vymazat
    3. Děkuju moc za odpovědi! No, já nejsem úplně světlá, ale ani snědá, prostě "normální" :-D Třeba u toho Dermacolu používám odstín druhý a sedí mi perfektně. A Colorstay teda asi zkusím spíš ten pro smíšenou pleť a uvidím... Myslím, že je natolik populární, že bych se divila, kdyby se mi ho případně nepodařilo někde udat :-) No jsem na něj každopádně moc zvědavá, láká mě vyzkoušet i PhotoReady.

      Vymazat
  17. Ahoj Péťo, jelikož si má nejoblíbenější blogerka a vím, jak máš ráda módu a kabelky, chtěla bych Tě upozornit na soutěž eshopu Kabelkovnik.cz , kde mají moc hezké kabelky a opravdu velký výběr a účast v soutěži nebude pro tebe určitě problém, protože chtějí fotku oblíbené kabelky a ty jich máš spoustu! Odkaz na soutěž: https://www.facebook.com/kabelkovnik?fref=ts
    Zdraví Káťa

    OdpovědětVymazat
  18. Vzoreček BB snail mi rok ležel ve skřínce, ale včera jsem ho konečně vytáhla, použila a nelituju, je dokonalý! Měla jsem tě poslechnout dřív :) Žádný jiný BB mi tak nevyhovoval, protože mám pleť problematickou, místy sušší a lesklou. Takže si budu pořizovat celé balení. A moc děkuji za bázi Milani z tvého e-shopu, je dokonalá a taktéž se stíny celý den nehly z místa. A to už je co říct, protože se mi stíny slévaly do čárky i s použitím oblíbené Artdeco.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je skvělé, já moc děkuju, jsem ráda, že to funguje <3 :)!

      Vymazat
  19. Ahoj Peti, ve videu zmiňuješ cc krém, který u nás prodává Medaprex. Zajímá mě od této firmy konkrétně tento výrobek http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/zvetseni-rtu/pretox-pout-220.html . Pamatuji si, že už jsi dělala recenzi na Sal 29. Tento přípravek jsem vyzkoušela ještě před předčtením tvé recenze a zklamal mě. Proto váhám, ohledně Pretox Pout - vyhodit celkem dost peněz za nejistý výsledek se mi nechce. :-D
    Chápu, že nemohu očekávat, že ti Medaprex ihned nabídne odzkoušení tohoto produktu. Jen jsem chtěla dát podnět k zajímavému výrobku, co by kdyby - chápeš :-). Prostě co si o potencionální realné funkčnosti tohoto přípravku myslíš.
    Jinak ti musím pochválit vlasy - máš je velmi husté, to se mi líbí. Sama mám dojem, že mi prořídly a nedoplnily se. Proto se chystám vyzkoušet šampon od vichy Neogenic, měl by znovu obnovovat hustotu vlasů. Napadlo mě, že bych vyzkoušela ten se seleniem, o kterém jsi psala, ale nakonec půjdu do této novinky. Ahoj a díky, Eva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, ten přípravek vypadá zajímavě, pokud by mi nabídli vyzkoušení, určitě to zkusím,ale nevím, s tím SAL29 jsem měla zkušenost špatnou, respektive na rtech to bylo hrozně příjemné,ale zvětšení a vyhlazení nula nula nic :). Jinak děkuju za pochvalu,ale mám ve videu tři pásky clipů na zahuštění, je to tak ideální pokud nemá člověk úplně hřívu :).

      Vymazat
    2. Tak to je super, že bys do toho kdyžtak šla, díky! :-) Přesně, Sal byl nádherně vonící jelení lůj...ale co s tím, když si to člověk koupí kvůli zvětšení rtů a toho se nedočká. Díky za útěchu s vlasy, nemusím si tedy připadat, že každý má hřívu jako lev a já jsem oškubaný vrabec, chápeš, jak to myslím :-). Eva

      Vymazat
  20. Ahoj Peťo, ty tužky od Lorealu na oči mám oba dva odstíny, černý i hnědý a bohužel jsem z nich zklamaná, i když nebyly zrovna nejlevnější, na tužku na oči. Problém mám s tím, že mi na waterline vůbec nedrží, nejde mi to namalovat, jako by se to cuckuje, nevím. Asi mám nějaký divný oči nebo co. Jinak můj nejoblíbenější oční odličovač je od Ryoru - dvoufázová odličovací emulze, kterou jsi také zmiňovala. Používám ji už roky. No a na pleť používám Biodermu micelárku nebo ještě od Avéne. Oboje jsou skvělé.
    Jinak se nenech otrávit některými rýpaly, to bylo a bude. Nikdy se nemůžeš zavděčit všem. Já ti fandím. Lenka

    OdpovědětVymazat
  21. Zdravím, videjko je zajímavé, podělím se také o pár mých nej.. zamilovala jsem si MU od Catrice - Infinite matt, zrušili ho, což jsem byla málem nepříčetná, byl po nanesení takový chladivý, krásně kryl a přitom byl lehký.. sice nemám mastnou plet, spíše normální s tzonou..byl úžasný a světlý odstín byl super..na mou světlou plet ideální (jsem bledule..mnohdy ani jedničkové/stovkové makeupy nejsou dost světlé).. navíc jsem ho nosila i v létě, je lehký, necítíte ho na pleti a neucpává ji, asi by se mohl srovnávat s CC krémem,...po čase jsem zavítala do drogerie a naŕazila na stejnou lahvičku jen s lesklým víčkem a jiným názvem(All matt plus)..podle parfemace a i textury co jsem vyzkoušela je to teen samý úžasný make up,takže mám zase radost že se prodává..dále co se týče rtěněk nedám dopustit na inglot rtěnky z freedom systému (doprodávali ty kulaté) perfektně kryjí, pigmentují a vydrží dlooouho! na večer je zaplácnu fixátorem a vydrží jídlo,pití cokoli! ke zmiňovanému korektoru catrice (celkove tu kosmetikumám moc ráda)bohužel u mě není v obalu krémový, je opravdu spíše vysušující a to i když ho dám na hřbet ruky..možná vadně vyrobený kus..sice barvy by byly ideální..ale bohužel takže používám jen světlý korektor, ono s makeupem od catrice není ani moc potřeba..oblíbila jsem si tvářenku a bronzer od elfu (bronzer warm -ten čtvrřbarevný) a tvářenku mellow mauve - obojí studio řada) - nepráší, krásně barví..příjemný a přirozený vzhled..tužku na oči mám ráda od sephory - krémová konzistence a na druhém konci rozmazávátko ze silikonu (ted nemám u sebe takže nenapíšu název) má syté barvy, dá se použít jako tužka i jako základ pro kouřové líčení, laky na nehty miluju od essie - podkladový a nadlak.. barevné pak můžu používat jakékoli a vydrží mi i týden,dva...jsou sice dražší,ale jako investice se vyplatí, jelikož i levnější lak pak vydrží!(mj. samolepky ze sephory na nehty mají také úžasnou výdrž - i 14 dnů!! jen mi nevydrží trpělivost se stále jednou barvou ráda to střídám)..na sleek paletku jsem zvědavá jaká bude.. zatím čekám,až přijde..doposud jsem používala kde co..od essence čtvřkombinaci a na složitější takovou paletku s asi 180 odstíny... hezké video, děkuji, Aneta

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, mě zaujaly hodně ty paletky Sleek. Kdo může porovnat, jaké jsou ve srovnání s Nyx?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, NYX je také dobrý,ale přijde mi maličko sušší a o chlup prášivější, než Sleek, Sleek je v porovnání asi lepší,ale každopádně i NYX je super a určitě můžu jejich paletky hodně doporučit,jsem s nimi moc spokojená!

      Vymazat
  23. Já to beru jako dobré tipy na dostupnou kosmetiku,ne každý si může dovolit to nejluxusnější na trhu Hlavně se .nenechte otrávit rýpalkami.Já se ráda nechám inspirovat vašimi nápady i technikami líčení a beru to i jako tip na nákupy bez zbytečných přehmatů.Stáňa

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti :-) Tak po dlouhé době sem zase píšu nějaký ten komentář :-D Já prostě miluju dlouhé videjka. Dám si čajík, hajnu na postel a v klídečku relaxuju... :-) Tohle video je vážně super. Ta tužka od Loreal mě docela navnadila, protože mi na waterline nevydrží snad nic a strašně mi ta tužka vždycky naleze k vnějšímu koutku a pak se tam rozmaže :-( Stíny od Sleek miluju, jen mám problém s tím, že i s bází se mi slévají do ohybu... Nevím kde je problém, ale vážně mě to mrzí. Jinak díky tobě a Lou z getthelouk se ze mě stává rtěnkový maniak :-D Dokonce jsem si i minulý týden dodala odvahy a vzala jsem si do školy Kate Moss ve výrazném růžovém odstínu 06 myslím. A vážně jsem se cítila super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Markét, tak to je skvělé :), výrazné rtěnky jsou super, to ej bez debat :). Jinak to slévání,to bude spíše tím, že ti nesedne báze, nebo nemažeš si těsně před nanášením stínů víčka krémem? Jakou používáš bázi? :) Ty stíny jsou fakt totiž super, to bude určo pes zakopaný jinde :).

      Vymazat
  25. Ahoj Peti :) vše je super, ty jsi super, nejraději tě sleduji, ale příště si ty vlásky radši sepni, to hrabkání do nich ruší

    OdpovědětVymazat
  26. Děkujeme za další video, je super!!!:) A jinak, Péťo, obzvlášť já ti děkuju za předchozí video o vlasech a nehtech...mám hodně špatné vlasy poslední dobou, takže děkuji za inspiraci co se šampónů a vitamínů na vlasy týče:)) moc jsi mi pomohla:))

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, proč nepoužíváš kosmetiku od Avonu? :) Myslím si, že by jsi se tam vyžívala v rtěnkách i lacích na nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mně není sympatický způsob prodeje a z toho,co jsem kdy zkusila, tak mě to nějak nenadchlo,ale ej to už dávno, možná to budu muset znovu vyzkoušet a přehodnotit :).

      Vymazat
  28. Super video, ráda jsem se koukla na tvé oblíbené produkty, ale co mě rozčiluje (pardon :D) jsou značky, které "normálně nekoupím", třeba právě Milani, NYX, Revlon a podobně... :( stejně tak i u američanek a jejich "drugstore" makeupů, kde seženu jen tak čtvrtinku jejich Maybelline :D :D :D
    Vůbec to nemyslím špatně, já jsem jen ten typ, který si všechno musí osahat a odstíny porovnat naživo :)) takže nemáš prosím typ i na tvářenku právě z Rossmannu (nebo takových těch známějších drogerií a lá teta nebo DM? :)) Už dlouho pokukuju a chci si rozšířit sbírku, protože vždycky odejdu jenom se rtěnkou a ty už nemám kde skladovat :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, úžasné video! Musím se přiznat, že ze jmenovaných produktů ve videu znám jen několik a tak jsi mě na spoustu věcí nalákala :) A storpocetně s tebou souhlasím ohledně odličovací vody od Biodermy, která je prostě dokonalá :) Mimochodem, ty vlasy ti fakt moc sluší, ale chápu, jak tě to rozčiluje :D A i v novém účesu, kterým ses pochlubila na instagramu a na fb, vypadáš prostě nádherně! :)
    P.S: Nominovala jsem tě na Liebster Awards Tag. V čem tag spočívá a co máš dělat se dozvíš tady: http://iloveanything.blog.cz/1310/liebster-awards-tag
    Moc děkuji, pokud si najdeš čas na vyplnění, byla bych fakt ráda, ale určitě to není povinností ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný video,vážěn ti to moc sluší,když máš rozpuštěný vlasy :).Chtěla jsem se akorát zeptat,jak jsi vlastně přišla k těm štětcům tovjí značky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a prostě mě to napadlo, rozhodla a jsem se a zařídila to :), samozřejmě to zní jednoduše,ale bylo na tom strašně práce a času a pořád je :)

      Vymazat
  31. Peťulko, doufám, že nebude má otázka moc troufalá, ale neplánuješ v dohlednu nějakou akci na tvé štětce na oči? Strašně bych je koupit sestře k Vánocům, ale ta cena je pro mě jako pro studentku dost vysoká :(. Děkuji za odpověď :).

    OdpovědětVymazat
  32. Peťi, na anonymy kašli, myslím, že každá rozumná holka a hlavně každá z nás blogerek moc dobře ví, co stojí za kterým článek či videem práce a úsilí, nehledě na to, že téma ti nikdo nezadá a musíš jej kreativně vymýšlet sama. Já jsem z videa nadšená, jelikož ráda čerpám inspiraci na fajn produkty a nikdy nepohrdnu tipem na něco co je opravdu kvalitní, protože se pak vyhnu tomu, že bych koupila něco, z čeho bych byla akorát zklamaná, protože je to k ničemu. Samozřejmě slepě nekupuju všechno to, co kde u jiné blogerky vidím, ráda zkouším něco, na co jsem ještě jinde nenarazila, ale určitě víš, jak to myslím :)
    Takže za mě jen tak dál!!! Video je super!!!

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway o make-upy Maybelline :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti,uzasne video moc chvalim :) prosimte mam prosbu..moc me laka ten make-up od revlonu..nasla jsem ho,ze jde objednat,ale nejsem si jista tou barvou,jsme taky bledule.ale ne..nejak extra..nemohla by si treba na fb dat fotku trosku si kapnou na ruku a detailni foto abych se koukla?Moc by me to pomohlo.. Zuzna K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to zkus hned ten druhy nejsvetlejsi....ten prvni je pro porcelanove bledulky :)

      Vymazat
  34. Ahoj. K tomu, co bylo receno: laky Catrice za me ne, sice jsou krasny, ale schnou neuveritelne dlouho.....nebo jestli jsem mela smulu na odstiny nevim. Odlicovac od Ryoru me bohuzel pak uz ke konci stipal do oci a mela jsem je podrazdene, takze ten za me taky ne :(

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti, nevyzkoušela jsi nějaký účinný produkt na kruhy, váčky pod očima?

    Děkuji za odpověď

    Tvá věrná čtenářka

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo,
    ani nevíš jak jsi nám se sestrou udělala tímhle videem radost. Moc děkuji za vyslyšení mé prosby o video "Best of all". Jsem po pátečním vyndání 2 moudráků, proto reaguji až takhle později, ale hned zítra naběhnem do drogerie. Díky tobě máme sepsáno co vše "potřebujem" či chceme?! :D

    + něco "málo" z tvého eshopíku - paletky Sleek, rtěnky Sleek a bázi Milani - jen čekáme až bude naskladníno a těšíme se jak malé holky :)

    Ještě jednou moc děkujem !!! :o)

    Zdraví Aneta (27) a Rení (17)
    akyna@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Dobry den,planujete update nejlepsich produktu za rok 2014 nebo 2015?

    OdpovědětVymazat
  38. prosím ta tvářenka na tech stránkách není ta lioele,jsem prý letní typ,neumím si nic koupit, dá s e nekde najít opravdu přesne tak jak to je tady, produkt číslo co mám koupit, v drogérce nic nevyberu, určite chci tvářenku aspoň ,je to ještě nekd ejinde, nebo něco pro letní typ běžně k dostání v drogérkách???? nemám nic vyzkoušeno:/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!