Na dně 1. - vypotřebované produkty

by - 10 října

Krásné odpoledne,

vítám vás u nového občasníku, je to takové zhodnocení mnou vypotřebovaných produktů, abyste si nemysleli, že jen hromadím a nespotřebovávám :).....i když spotřebovávám hlavně u pečující kosmetiky, u dekorativky to nestíhám :D......

You May Also Like

25 komentářů

  1. Ve videu vypadáš nádherně ! Hrozně moc! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s vlasy to mám hodně podobně :D... Rozlítané dětské vlásky ať se pokusím o cokoli :D... Jinak kozí mléko je úžasné :)... Šampon mám z jiné řady, pro mastné vlasy, ale také si ho nemůžu vynachválit :) Jinak super video, budu se těšit na další takové a moc ti to sluší, Peti :)

    I.

    OdpovědětVymazat
  3. Píšeme ti to všichni pořád dokola, ale je to skutečně pravda. Neuvěřitelně ti to v každém tvém příspěvku sluší a v dnešním videu jsi byla naprosto nádherná. Možná takový kompliment od ženy ženě vyzní zvláštně, ale nemůžu si pomoct. Úžasné líčení, elegantní účes, decentní outfit ... jednoduše krása.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že Ziaja je za přijatelné ceny... tak možná něco ozkouším :-)
    Micelární vodu od Biodermy používám každý den na odlíčení a jsem s ní spokojená, hlavně nedráždí pokožku a neštípe v očích, ale už mi dochází, tak bych možná zkusila tu novou od Loréal, v drogerii Teta ji teď mají i v akci.
    Těším se na další články a videa :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mne jen je lito kolik se vypotrebuje obalu. Skoda, ze vic kosmtickych firem nema stejnou politiku s obaly jako firma lush, ktera podporuje a odmenuje recyklaci obalu. U Lushe za pet vracenych kelimku dostanete madku zdarma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi taky vadi, ale ja obaly tridim a jednou za 14 dnu jezdime do sberneho dvora, hazet vse do jedne popelnice, to bych neudelala

      Vymazat
  6. Souhlasím, jsi nádherná. Můžu se zeptat, jakou kameru používáš? Video je krásně kvalitní.
    S.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi moc krásně nalíčená Peti!

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  8. super video ,
    palec nahoru za video bez pozadi.Konecne je opet citit domaci prostredi

    OdpovědětVymazat
  9. Peťo, když říkáš, že Ti vadí, že se třeba u té Ziaji nedostaneš až ke dnu, proč ty obaly nerozřezáváš :)? Já to tak dělám u každého krému a zpravidla tam je pak ještě na dost použití, tak si to přendám do nějakého uzavíratelného kalíšku a mažu dál :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím proč, ale blogerkami vychvalovaná růžová micelárka Bioderma Sensibio mi nevyhovuje:( Sice nedraždí, neštípe v očích, ale prostě mi neodlíčí voděod.líčení a ani pleť mi tak dobře nevyčistí, prostě mi to nevezme komplet make-up z pleti, vždy jsem se po ní ještě musela dočišťovat.:/ Více mi vyhovovala micelárka od Avene, nebo uplně perfektní Dermacol a teď jsem nově spokojena s Loreal micelárkou, to souhlasím..Souhlasím s tebou ohledně hydratač.krému od Ryoru na suchou a citlivou pleť, také jsem ho používala v létě, dodělala jsem druhé balení, ale asi se k němu kvůli jeho parfemaci nebudu vracet, krém je skvělý, ale ta vůně mi přijde vcelku intenzivní až taková lehce chemická a spíš jak pro pánskou kosmetiku..proto mě překvapilo, že ty jsi zmínila, že ta vůně je jemná, nic výrazného :))) ale je mi jasné, že každý má jiný čich a vnímání vůní ;)
    Jinak ti to moc sluší, ostatně jako vždy a líbí se mi ten barevný kontrast fialových nehtů a červené rtěnky :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  11. vypadáš opět naprosto úžasně:) A video zase super!

    thehugelover.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Taky se přidávám ke chvále, velmi ti to sluší. Tvoje videa mě moc baví a fialový lak s mašličkovým prstýnkem jsou moc krásné :) Marieta B.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, kde jsi koupila ten tělový krém kanabis? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné líčení!Moc Vám to sluší......opět:-).Ziaju určitě zkusim....Ilona

    OdpovědětVymazat
  15. S tými rozlietanými detskými vlasmi to máme rovnako, spravím si cop a hlavne z poza uší sa tie potvorky oddelia alebo ako to mám nazvať a vyzerám úchvatne teda :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  16. Docela vychvaluješ tu Zaiju, asi ji budu muset už taky vyzkoušet...navíc sem se dívala v obchodě, že není vůbec drahá...

    OdpovědětVymazat
  17. Vždy jsem šampony střídala a žádný šampon jsem si nekoupila třeba více než 2x, ale nedávno jsem konečně našla svého pana Dokonalého z šamponů, a to je právě olivová Ziaja ... rozhodně všem doporučuji vyzkoušet, mám po šamponu krásně jemné vlasy (ale ne zase takové ty jemné silikonové, jestli mi rozumíte :) ), vydrží i 3 dny bez mytí (což je u mě s jinými šampony nemožné) a celou dobu cítím tu krásnou vůni ve vlasech! A navíc za tu cenu <3

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem ráda, že jsi zařadila video o spotřebovaných produktech, to mě vždycky baví :-) Krémy v baleních s tou petlicí jako YR co jsi ukazovala, nesnáším :-D Na oko to vypadá pěkně, ale mně se to blbě otevírá a prostě nebaví mě to. Jeden takový jsem kdysi dostala jako dárek a spotřebovávala jsem ho snad několik let :-D Bione Canabis jsem vyzkoušela pleťový krém a hrůza, smrdí mi to, vlastně i ten balzám na rty, je to přeparfemované a ve složení pleťového krému byly výtažky z konopí až na posledním místě, takže za mě palec dolů. Ale teď testuju jejich vlasovou řadu s keratinem, všichni to vynáší do nebes jako zázrak, tak jsem zvědavá. Jinak musím říct, že Ti to ve videu moc sluší, líbí se mi na Tobě ta výrazná červená rtěnka v kombinaci s černým tričkem. Fakt pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti, nepoznáš ešte podobný online shop ako dresslink? Resp. v podobnej cenovej hladine? Ďakujem za informácie :)

    Baruš

    OdpovědětVymazat
  20. miluju videa typu Spotřebováno! :-D bývají nejobjektivnější a konkrétně u tebe mě nadchlo, kolik tam máš tělových mazáníček :-D ty mám vůbec nejradši :-) jen tak dál :-) jsi úžasná!

    OdpovědětVymazat
  21. teda Péťo! ty jsi s tím mazáním vzorná, to bych se taky potřebovala naučit :/ tak jsem se během videa na Tvůj popud celá namazala :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!