Vánoční kolekce KappAhl + outfit

by - 07 října

Krásný pondělní večer,

možná už jste si všimli, že videa jsem přesunula z po a st na út a čt, protože jsem si říkala, že byste toho měli moc najednou v ne, po a st a pak koncem týdne nic, tak snad to bude takto lepší, tutorial tedy čekejte zítra :).
 
Dnešní článek už možná některé z vás navnadí na Vánoce, i když počasí tomu zatím, díky bohu, neodpovídá, nabídka v některých obchodech ale ano, čekám, kdy se čokoládové figurky začnou prodávat koncem školního roku ;).
 Zhruba v polovině září jsem měla možnost podívat se na zimní, vánoční kolekci značky KappAhl. Musím se vám přiznat, že tentokrát se mi modely líbily ještě o mnoho více, než kolekce podzimní. Miluju totiž norské, zimní vzory, třpytivé, slavností oblečení a obecně zimní barvy. Jestli jste také příznivci uvedeného, určitě vás dnešní nabídka potěší. Tradičně se mi moc líbilo dětské oblečení, je totiž stejné jako na dospěláky, avšak v malém a to mi přijde naprosto prďácký :). Co bych určitě uvítala jsou dárky typu župánek a bačkory z měkkého a hřejivého materiálu. A co možná skončí pod stromečkem jsou pánské věci z kolekce Hampton republic, protože ta mi přišla mimořádně vydařená, zvláště kombinace košile, motýlka a svetru a také svetr s norským vzorem. Už se také těšíte na klasické zimní vzory? :)


A co jsem měla na sobě? Bylo docela teplo, takže svetřík a boty z dresslink, džíny z Tally Weijl, kabelku Grosso z ladylove.cz a rtěnku tuším od Essence z nové kolekce All you need is red, je to boží červená a dobře drží!





Kolekce pro drahé polovičky je opravdu povedená!




:D

Měkoučké a teplé <3....Ježíšku, přines mi něco ;).


Tentokrát se mi hodně líbily doplňky jako náhrdelníky a psaníčka....





Šaty byly také moc hezké, ale bohužel 36 odpovídá spíš na 38, takže nic pro mne.....




a kolekce pro nejmenší.....


Mějte fajn večer, já jdu naskladňovat Sleek! :)

You May Also Like

71 komentářů

  1. Krásné - ten tvůj outfit ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně věcí se mi líbí, ale nejvíc rozkošné mi přijdou ty papuče :D
    Pokud se nemýlím, tak jsi konečně odtajnila, co je ten "šuplík" který se objevil na facebooku :) :D
    A vsadím se, že s poslední fotkou přijdou i šťouraví anonymové, ale tomu nejde nic víc, než se zasmát :D
    Krásný outfit, Peti, jen pro mě by byly ty podpatky asi překážkou, ale tobě moc sluší :) Mějte se krásně i s Mírou a těším se na další článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D máš pravdu, už je to tady s tím rýpáním :D......a děkuju moc!

      Vymazat
  3. Tak odtud je ta fotka s šuplíčkem :D
    Mě tedy víc nadchla ta podzimní kolekce :))
    Musím pochválit outfit, svetřík s růžemi a ty červené boty s páskem jsou tak krásné, ženské a tobě sednou maximálně :) A červená rtěnka je už jen příjemná třešinka na dortu :))

    OdpovědětVymazat
  4. hezké kousky :) hlavne ty papučkyy

    OdpovědětVymazat
  5. stále častěji přemýšlim o tom jestli to máš za potřebí, chápu že s tím blogováním máš i úspěch ale kolik ti je 26-28? Nejsi už nejmladší a měla bys uvažovat o dítěti, divím se že manželovi to nevadí a nechce už založit rodinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych si měla nazout důchodky a točit se jen kolem plotny, ne :D

      Vymazat
    2. No to je zas komentář !!!! vždyť tohle jsou jejich soukromé věci, které nechápu, že to někdo tady řeší a když už jsme u toho, kde je psáno, že každý musí mít v tom a tom věku děti??? Je vidět, že Péťu blog baví a to je hlavní !!!

      Vymazat
    3. Každej parchanty nechce, necvičí s ním hormony jak se zviřátkem.

      Vymazat
    4. Divím se, že ti to tolik leží v žaludku :) To pak třeba nemůžeš vystát Helen Mirren a Zdenku Mašínovou, protože ty se rozhodly nikdy dítě nepočít.
      Tohle je každého věc, kdy rodinu založí nebo jestli vůbec. Jen někteří lidé (zabedněnci) nejsou tolerantní vůči jiným názorům a životním stylům :)

      Vymazat
    5. Po tom ti nic není! Vážně se nestačím divit, co si dnes lidé dovolí komentovat!

      Teď se nebudu vyjadřovat k Petře, ale obecně: pro většinu lidí je těžké pochopit, že někdo (zvlášť některé ženy) po dítěti netouží a jejich rozhodnutí nemít děti nerespektují. Ženám jsou stále podsouvány stereotypy typu, "jsi žena, musíš mít dítě", ale drahý anonyme, NEMUSÍ! A je to každého věc. Každý nevidí smysl života v tom, mít dítě (já mezi ně sice nepatřím, ale nevidím důvod je nerespektovat). Osobně znám ženu, která děti mít nemůže, okolí to samozřejmě neví a stále do ní reje s podobně přihlouplými poznámkami. Každý by se měl starat o sebe a nestrkat nos do soukromí druhých lidí. Přestaň soudit druhé a nauč se toleranci. Ne každý vidí smysl života v tom, co ty, tak přestaň být tak omezený/omezená a zamysli se nad sebou.

      Vymazat
    6. Paní anonymní, tady nejsme na mimibazaru. Ne každej "manža" považuje za jedinou správnou manželku takovou, která mu bude rodit děti jak na běžícím páse a denodenně stát s umaštěnou zástěrou u plotny :D

      Vymazat
    7. No tak každému ty jeho hodinky tikaj jinak rychle :-) A já jsem za videa a tutoriály moc ráda...našla jsem tu spoustu inspirace !

      Vymazat
    8. Kájo :D, ted jsem se ale zasmála , díky :D, když vidím,že by o to možná byl zájem, přidám jednou za čas nějaký ten recept na čvachtu pro manžu a začnu trochu víc dekorovat, abych byla správná bydlenka a možná se ze mě časem stane i snažilka, případně těhulka s mimískem, poté manžovi uštrikuju oteplouch, když bude ta zima :D.......

      Vymazat
    9. :-D :-D :-D nemůžu, takhle fakt někdo někde píše?

      Vymazat
    10. jojo a najdou se i větší perly :D, nedávno o tom byl článek v MF Dnes a to byla teprve čvachta :D

      Vymazat
    11. Já bych taky chtěla mít tolik času, abych se starala o rodinné poměry cizích manžů... :D

      Vymazat
    12. já jsem dlouho nechtěla věřit, že ty ženy na mimibazaru takhle píší. pak mě jednou v obchodě předběhla paní s kočárkem, v něm nemluvně... řekla jsem si dobrý, nespěchám, chápu, chce být s malým rychle doma a nebudu se tam vytáčet. paní ale dávala věci na pult neuvěřitelně pomalu, ten den mi nebylo úplně ok a už jsem si teda cosi vošklivého začala myslet. načež stejně pomalým tempem začala lovit šrajtofli a z vypoulenýma očima přiblbým hláskem prodavačce oznámila: no já nevím, jestli maminka bude mít dost penízků.
      jsem se zhrozila. takže pro anonym nade mnou: ano, on takhle někdo nejen píše, ale i mluví.

      Vymazat
    13. to vědí jen oni dva,je to jejich soukromá věc a nikomu do toho nic není.Stáňa

      Vymazat
    14. :D:D :DDD Ja nemuzu,to jsem se ted nasmala,hlavně podání Káji :D bwaha

      Vymazat
    15. Já se nestačím divit, ano, kritizujme lidi, kteří pro nás něco dělají, ano, šťourejme se jim v soukromí :) To snad není pravda :) Denisa

      Vymazat
    16. To či bude mať dieta lebo nie a v akom veku je každého sukromná vec, ja Petrinu prácu beriem ako skvelu vec a verim ze ju to zamestnava mozno viacej ako nas ostaných ktorí mame klasicke zamestnanie... a Mily anonym nestaraj sa do sukromna, co ty vies ako dlho Petra so svojim manzelom tuzi alebo netuzi po dietati a či sa im niečo dari alebo nedari.... samozrejme že to netusim ani ja a nechcem sa do toho starat.... Otília

      Vymazat
  6. Moc ti to sluší! A ty papučky jsou fakt krásný! Úplně si je představuju mít na noze, když je venku zima a sníh... :)

    OdpovědětVymazat
  7. No ty bačkůrky jsou naprosto neodolatelné !!! Mám podobné z Ikea - huňaté, vyšší na nárt a jsou supr teploučký.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty myšičkový papuče jsou fakt rozkošný, určitě se po nich mrknu!:-)

    OdpovědětVymazat
  9. dalsi fakt skvely outfit Peti! krasny svetrik, pasek i boty, moc se mi libi :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty červené botky jsou nádherné :). Kéž bych měla normální nohu a mohla si taky někdy dovolit boty na podpatku :). Ten outfit ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  11. Všchny ty papučky jsou krásňučké:-)

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu si nevšimnou Peti, že se ti objevily pigmentové skvrnky po létě? Nebo se pletu? Každopádně jestli mohu doporučit, tak mamce na to hodně pomohl krém od Clinique.
    No a ty měkoučké bačkůrky vypadají naprosto suprově, ty jsem si fakt zamilovala :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nejsou pigmentové skrvny,ale normální pihy, mám je každé léto :)

      Vymazat
    2. Ahá, tak to jo, nikdy jsem si toho u tebe nějak nevšimla, tak proto mě to "zaujalo" :)

      Vymazat
  13. Dětský sortiment nabízí moc krásné a roztomilé věci. Ty bačkůrky ve tvaru myši <3

    Visit my blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak kolekce se mi moc líbí, asi ji půjdeme omrknout i s (ha!) čerstvým snoubencem :-)). Celý Tvůj model je moc krásný a moc Ti to sluší, hlavně rtěnka a ty červené boty jsou nádherné, chtěla jsem se zeptat, jak to mají v tom obchodě s velikostmi? Já bych do nich totiž hned šla, ale některé boty mám 38 a některé 39, tak se bojím, abych neobjednala špatnou velikost. Děkuji předem za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, ty papučky! :) To je krása. :) Na ty se snad půjdu podívat (jen přítel mě asi bude mít za blázna, no, nevadí... :D)
    A strašně se mi líbí Tvoje boty. Vůbec, vypadáš krásně a svěže. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Už dlouhou dobu pozoruju jednu věc, která podle mě ruší vždy tvůj jinak dokonalý vzhled. Pokaždý, když máš culík nebo drdol, tak se mi hrozně nelíbí to, že si nepřichytíš si spodní krátký vlásky k hlavě a necháváš je takhle všude možně rozlítaný zvlněný kolem hlavy...podle mě to zkazí úplně celej účes a vzhled, vypadá to hodně neupraveně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si je přichytím a nalakuju pokaždé, jenže ono mi to prostě nedrží ani kdybych se postavila na hlavu, vlasy se mi kolem hlavy strašně kroutí a navíc je mám jemný, neudělá mi s tim nic ani kadeřnice, shodou okolností v pátek mě česala jedna zkušená vizážistka a říkala, že už dlouho neviděla tak hydratovaný a jemný vlasy, vůbec jí nešlo udělat žádný účes, pořád to lítalo kolem hlavy, dokonce jsem si ty krátký vlasy už i jednou ostřihala,ale stejně to nepomohlo :D, na to fakt jedině mašinku.....

      Vymazat
    2. No tak už i tohle se tady řeší :D achjo, čeho si lidi nevšimnou .. Peti, já ty vlásky mám také.. i když to udělám lakem, tak to stejně nedrží, pořád to lítá kolem hlavy.. ale prostě s tím nejde nic dělat.. Komu se to nelíbí, ať se na to nekouká

      Jinak kolekce je krásná, líbí se mi ty zlaté šaty a ty ponožky s myškou.. a ta dětská kolekce je úžasná..neuvěřitelný, co pro ty malý dětičky šijí :):D

      Vymazat
    3. mám stejný problém jako Peťa. vzadu jsem to zkoušela přichytit malou sponkou, zkoušela jsem perka i lupačky a ze všeho to vyklouzlo, když jsem to voskovovala, vyklouzlo to taky a ještě to hnusně trčelo, nebo to bylo takové hnusně olepené. vepředu to jde tím voskem spíš, ale opět, nic moc efekt. to už zas lepší to nechat.

      Vymazat
    4. opet vybuch smíchu,ja se tady vážně nestačím divit co těm lidem leze na nervy :DDDDD Peta není paní dokonalá,koukejte první na sebe a pak sudte :DDDD Peto hlavne to nestrihej,to jsou nove vlasy co ti rostou a bud za ne ráda,nijak je nestrihej :D a mašinku nechej Mírovi radši :D

      Vymazat
    5. Péťa to nemá nijak extrémní. Vzadu bych to neřešila vůbec. Tam je to pohoda - ale já to mám i vepředu a neudělám s tím nic... Vypadá to fakt blbě, jako svatozář. Čelenka nepomůže, protože ty vlásky jsou kratší. Gel pomůže na chvilku.
      Kdyby měl někdo radu co s tím, byla bych moc ráda.
      Do práce musím nosit vlasy svázané a každý den s tím bojuju, jak to učesat abych nevypadala blbě...:-P
      Jana

      Vymazat
  17. Krááásné hlavně ty botičky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti si krásna ! :) veľmi ti to sluší :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. Nádherné kúsky a tebe to na fotkách naozaj sekne ;) A tie perfektné papučky a riadne teplý župan by som si veľmi rada našla pod stromčekom :P :D

    OdpovědětVymazat
  20. Rozkošné papuče :) Sluší ti to Péťo ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Kolekce je krásná, líbila se mi už u Iny na blogu. :)
    Mš supr svetřík a červená na rtech ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  22. Tento outfit se mi moc líbí. Jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  23. Ten pánský svetr by se moc líbil mému příteli:).
    A tvůj svetříček je krásný.

    OdpovědětVymazat
  24. jůů, ty papuče kočičkový jsou teď k prodeji? :) a nevíš, prosím, Peťul, kolik stojí?

    OdpovědětVymazat
  25. ...já bych mohla pět chvály na všechno co děláš...a tak to shrnu v jedné větě...JSI JEDNIČKA!: D...ale mě by zajímaly i jiný věci Petruško ....např v jakých doma vaříte hrncích..jaký používáte kuchynský přístroje etc!!!: D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A není tohle náhodou blog o kosmetice a módě?

      Vymazat
  26. Jinak super fotky,opět krásně nafocené detaily. No a ty věci se mi moc líbí,hlavne ty válenky a papuče :)

    OdpovědětVymazat
  27. Peti nic si z těch rýpavých komentářů že bys už měla mít děti nedělej.Mě je 25 dítě mám už druhé a slýchávám od ženskejch co mají přes 30 a rodinu zase samý opak co ty,takže si asi nevybereš :-).Ty bys podle nic měla mít dítě a opečovávat manžela a domeček a já podle nic,jsem moc mladá na rodinný život,ničemu nerozumím a měla bych radši tajtrdlikovat každý víkend v pajzlech pod obraz.Takže si těch rýpavých komentářů vůbec nevšímej,dnes se nezavděčíš nikomu a ničemu a ničím!!!!!!!!!!!Každý ať se stará o sebe a je.Jinak moc ti to slušelo a ta kolekce krásná hlavně to jak u toho byl titulek Ježíšku,přines mi něco.Jo to bych taky chtěla.

    OdpovědětVymazat
  28. ty papuče super :D ...btw..zřejmě jsi jedna z těch šťastných žen,co jsou hubené,aniž by se o to musely nějak snažit,neber to zle,ale proboha,máš nožičky jako párátka !! :D (Já nejsem žádnej tlusťoch,mám normal postavu) Obal ty nožky trochou svalu,ať nepůsobíš tak nějak nezdravě..(tot muj nazor,vem si z toho co chces,nebo třeba nic :) ) Děkuji za tip na zimní modu,btw - nemusíš odpovídat,spíše jsem zvědavá i když mi do toho nic není..Ale plánuješ někdy v budoucnu třeba mimčo? Ptž pak by asi na blog nebylo moc času,tak mě zajimá,jak dlouho tady bude tak super počteníčko ;) Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, tebe doma hodně blbě vychovali, že? Máš pravdu, nic ti do toho není. Měla bys říct mamince, aby ti dala jednu výchovnou, třeba to ještě zabere. Jo... a je jedno, jak to bylo myšlený. Někteří lidé jsou hovádka. Neempatická debilní hovádka. Ale co mě překvapuje? Mé kamarádky, která nemá vlasy nosí paruku, se zas neustále lidé ptají, jestli to není opravdu paruka. Všem takovým bych přála si tyhle blbé dotazy v nějaké obdobě zažít. Z celého srdce. Na hrubej pytel patří hrubá záplata. Hlupáci se musejí trkat. Hlupáka nelze učit a podněcovat, ale jen cvičit jako zviřátko.

      Vymazat
  29. Ty bláho,těch úplně prvních komentářů o miminech jsem si všimla až teď...=D Tak teď jsem taky za nepatřičnou šťouru,i když to tak nebylo myšlený :-/ dobrý,beru zpět radši,než se do mě všichi pustí :D Lenka.

    OdpovědětVymazat
  30. Peti ty jsi skvělá. Jde vidět, jak jsi parádní, když si tu lidé nemají do čeho rýpnout, než do faktu, že nemáš dokonale upravené vlasy. To vidět místní rýpalci mě, tak se asi umlátí smíchy. Jinak k těm dětem-naše společnost je z nějakého záhadného důvodu nastavená na určité zvyklosti. Žena by měla rodit kolem třicítky a mít dvě děti, nejlépe chlapce a holku. Nemít děti, či jedno nebo nedej bože tři a více je KATASTROFA! Já jsem sice rodila v 29, ale další dítě neplánujeme, na mateřské jsme se s přítelem střídali. Spousta lidí nás brala fakt jako exoty, málem jsme se báli jít kolem zverimexu, aby nás neodchytili.Naštěstí se vše mění.
    Přeji moc štěstí! Jana

    OdpovědětVymazat
  31. Krásná kolekce, zaujala mě nejvíc ta pánská a dětská...mrknu zda u nás tento obchod najdu. Ohledně mimibazaru, mám 3 leté dítě a kupodivu mě mimibazar minul obloukem - žádná registrace, jednou jsem tam od paní kupovala papuče pro dceru, ale koukám, asi jsem o hodně přišla :-DDD Manža je teda výraz :-DDD bože asi se tam pro pabavení mrknu! Jinak outfit se mi moooc líbí!

    OdpovědětVymazat
  32. Ten pánský zimní svetr je dokonalý! a papuče též:). Moc ti to Péťo slušelo!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  33. Moc pěkná inspirace k nákupům. Jinak co se týče Mimibazaru, tak na ten jsem narazila náhodou, když jsem sháněla nějaké outletové věci z Nextu. A nakupuju tam celkem často, jsem prý spolehlivá maminka :-D (jsem bezdětná, 25 let). Prodávající většinou přibalí i nějaký ten dáreček, takže za mě spokojenost, na ty nákupy je to místo dobré. Recepty a mluvu raději nekomentuju...

    OdpovědětVymazat
  34. Inspirativni, děkuju, Lenka33

    OdpovědětVymazat
  35. Mílá Petro, doufám, že se těmi hloupými řečmi nenecháš odradit od tvorby blogu. Moc ráda tě sleduju, k dlouhým videím si vždycky udělám kafe a něco na zub a sednu si s tím do svého ušáku a koukám. Nebo na tebe koukám takhle u rodičů v pátek, kdy nejsou doma, k velké radosti našeho psa. Během celého videa považuje za své svaté právo svalit se naznak a nechat se drbat na břiše, takže čím delší natočíš, tím více spokojenosti :D
    Myslím, že nalíčit i obléct se vcelku umím, mám sice jinou postavu než ty a jsem jiný barevný typ, ale tak nějak mě to povzbuzuje v dalším nošení oblečení svěžích barev, šatů a kdečeho, nebo různých typů líčení, i když v ulicích je to často nuda nuda a šeď a šeď a jednoho by to nakonec také zlomilo. No a hlavně ještě ty načuřené ksichty... to z tebe sálá dobré rozpoložení. Je to i nakažlivé :) Víc takových lidí...

    OdpovědětVymazat
  36. Ahojky, ty pánské motýlky jsou opravdu moc krásné. Myslím, že se u tebe budu inspirovat, co pořídím příteli na Vánoce. Moc ti to sluší. Ty boty závidím:) Marieta B.

    OdpovědětVymazat
  37. Aspoň kvůli něčemu se člověk může těšit na zimu :), já jsem letos konečně sehnala legíny se vzorem sobíků a vloček a jsou na prvním místě v seznamu, proč se těšit :D :)!

    OdpovědětVymazat
  38. Peti ty boty musím mít taky, ještě když jsem zjistila, že jsou celkem levné :D Miluju boty s pásky přes nárt, a ta červená, hmmmm :) Díky za Tvé videa, můj šatník i kosmetická výbava se rozrostla a bude nadále růst :) Jsi nejlepší blogerka, ostatní už mě nebaví ani sledovat :) Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  39. Ty papučky jsou mooooc keásné, jinak v obchodě jsem nikdy nebyla, a přitom sem se dívala na internet a v Brně je, někdy si připadám, že jsem úplně mimo:)

    OdpovědětVymazat
  40. Moc se mi líbí ty tvé červené lodičky!:) bohužek bych se na tom nejspíš zabila,Jinak ti to sekne a máš skvělé fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ten svetřík je úplně boží <3

    OdpovědětVymazat
  42. v KappAhlu jsem nikdy nebyla, tedy až do minulého týdne. je to sice hlavně tím, že u nás tahle prodejna není a byla jsem překvapená! mají opravdu skvělý sortiment, takže jsem hned příteli pořídila tričko a až bude na utrácení, tak se tam určitě skočím podívat na nějaké pěkné kousky :) líbí se mi i spodní prádlo.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!